25 Септември, 2019 10:10 34 732 25

Кой получи апартамента на починалия проф. Вучков

  • юлиян вучков

Проф. Вучков наричаше Мишо „полубрат“ и неведнъж го е обявявал за „бездарно актьорче“

Кой получи апартамента на починалия проф. Вучков - 1

Братът на проф. Юлиян Вучков – актьорът от Народния театър Михаил Петров наследи апартамента му, пише „Телеграф“.

Звездата от „Войната на таралежите“, „Ла донна е мобиле“ и сериалите „Магна Аура – изгубеният град“ и „Руслана и Людмил“ е имал среща вчера сутринта с общия работник Виктор, който се е грижил в последните 4 месеца за тв звездата. На нея сиракът е връчил ключа за жилището, което се намира срещу градинката на НДК.

Михаил Петров е човекът, който е освободил тялото на водещия на „Времена и нрави“ от Военна болница в понеделник като негов единствен роднина.

Проф. Вучков почина на 83-годишна възраст в неделя вечерта, докато в ефира на „Евроком“ се излъчваше запис на старо негово предаване с участието на естрадната легенда Маргарита Хранова.

Той се е почувствал зле в късния следобед, като до последно се е надявал да си води рубриката. За целта си е бил приготвил черен костюм със сива риза. Именно с тях критикът ще бъде погребан утре – 26 септември, след опелото в столичния храм „Св. Седмочисленици“ от 12 часа. Виктор ги е предал на Михаил Петров заедно с ключа на апартамента.

Имотът идва като подарък за 70-годишния юбилей на актьора, който е на 8 октомври, въпреки че през годините двамата са в открита вражда. Те са родени от една майка, но от различни бащи.

Точно заради това проф. Вучков наричаше Мишо „полубрат“ и неведнъж го е обявявал за „бездарно актьорче“.

Те са били в нормални отношения до смъртта на майка им, след което сппрели да си говярят.

По ирония на съдбата именно Петров организира изпращането в последния му зенмен път заедно с работодателите му от „Евроком“.

Михаил дори е забранил на хората, които са били до брат му в последните месеци, да ходят до болницата и да разпитват лекарите за причините за смъртта му.

Освен Виктор цяло лято го е посещавала и моделката Алина Дуарте, носителка на титлата „Мис Лято 2013“, която му е съседка в блока отсреща. Тя казва, че сърцето на Юлиан е било по-здраво от нейното и е изненадана, че е получил инфаркт.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 59 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъжно

    128 14 Отговор
    Бог да прости професор Вучков! Всички си отиваме от тоя свят със скръстени ръце и нищо материално не отнасяме със себе си. Ето защо човек в определен момент трябва да уреди земните си дела– било то със завещание или под друга юридическа форма, но в крайна сметка и наследникът няма да вземе апартамента на оня свят.

    Коментиран от #17

  • 2 Анонимен

    69 9 Отговор
    И защо да не разпитват , за смъртта....... 🤔🤔🤔🤔🤔
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 NSDAP

    75 20 Отговор
    Братята да били във вражда.Единият брат ме е допускаш хора да разпитват за смъртта.Свидетели казват,че професора е бил в много добро здраве.Не че нещо,ама според мен има нещо гнило в тая работа.В САЩ дори на 105 годишен човек му правят аутопсия,за да видят дали е умрял от старост или е бил убит.Няма да е зле и на професора да се направи.
  • 5 Справедливост

    82 40 Отговор
    Плюеш ГЕРБ и хоп се запалиш хоп се самоубива и така прост Българино това те чака докато ГЕРБ е на власт ?Тъп тъп та Българин ?коя държава ще търпи улици апартаменти къщи за гости коя как коя българска държава евала ?..

    Коментиран от #24, #25

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 dada

    57 18 Отговор
    Алина Дуарте , не успя да вземеш апартаментчето , а?
  • 8 Патриот

    51 21 Отговор
    Свободен си да говориш и пишеш против ГРОБ, ама после става Мишо Бирата и Ваньо Танов. При Бай Тошо поне бяха само "Белене".

    Коментиран от #11, #19

  • 9 Марга

    55 9 Отговор
    Професора беше толкова ерудиран човек и макар и в добро здраве, ми е чудно защо преживе не си е уредил нещата с имота и парите, все пак е на 83 г! И накрая какво, работил, спестявал , толкова деен, толкова известен и да няма кой да го погребе и да опре до омразния брат!
  • 10 Тъжно е

    53 17 Отговор
    Когато я докараш да нямаш нито един близък. Само някакви фенове, дето не сте се виждали наживо. Това не е от държавата в която живееш
  • 11 ДО 8

    44 65 Отговор

    До коментар #8 от "Патриот":

    Именно в БЕЛЕНЕ е избита интелигенцията на Б-Я. Само прост човек, би написал подобна простотия. Жалко за ББ, че хвърля толкова усилия за хора с къса памет, не компетентни и не грамотен. Ако бях на негово място, бих си гледала живота. Простотията е не лечима. Нито той, нито който и да е, би я излекувал. Пишеш за ГРОБ, без да съзнаваш, че самият ти си умрял, но не го знаеш. Вие си заслужавате съдбата. Ако не ви харесва пътят на европейска Б-Я, във Венецуела или Северна Корея имат нужда от роби. С тази робска психика, сте за там. Поздравления за най-УСПЕШНИЯТ бг премиер, уважаван от най-успешните европейски лидери! А вие ще си умира те от собственото ви невежество!!!

    Коментиран от #15, #21

  • 12 Дядото

    49 14 Отговор
    ...ще помоля Алина Дуарте, тъй като съм възрастен и трудно подвижен да идва и при мен ...СУТРИН РАНО...ако може. Да ме раздвижва,,разтрива,масажира, втрива резорбира, и обяздва...!!! Имам апартаментче на Скобелев и Ботев ... :). Знам че е с добро сърце....милата....!?!:)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ганьо

    33 13 Отговор
    ДО КОМЕНТАР 11
    ТИ СИ РОБ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ И СЛУГА НА НЕВЕЖИТЕ КАТО ГЕРБ.РОБУВАЙ И СЛУГУВАЙ, НО НЕ ДАВАЙ АКЪЛ НА ДРУГИТЕ, ЗАЩОТО НЯМАШ ЗА СЕБЕ СИ.НА ТВОЯ ББ ДНИТЕ МУ ИЗТИЧАТ КАТО ПОЛИТИК.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Продаваш всичко

    26 2 Отговор
    ако нямаш деца харчиш всичко дундуркаш някоя фльоца и след като хвълиш топа да ти хванат топките .
  • 17 Истината

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тъжно":

    Точно така,никой нищо не носи на оня свят.Дори и тези ,дето натрупаха доста пари и богатства на наш гръб . А на професор Вучков лека му пръст.Беше много образоран мъж.Светла му памет.
  • 18 Истината

    18 6 Отговор
    Точно така,никой нищо не носи на оня свят.Дори и тези ,дето натрупаха доста пари и богатства на наш гръб . А на професор Вучков лека му пръст.Беше много образоран мъж.Светла му памет.
  • 19 Пешо Кебапчето

    7 9 Отговор

    До коментар #8 от "Патриот":

    Ако все пак предположим че Ваньо Танов не е починал от естествена смърт, то той най-вероятно е убит от комунистическата мафия защото затвори кранчето за кражби финансирането на БСП и ДПС от митниците. Интересно защо вече нищо не се чува за онези митични митничари с малки заплати и огромни къщи - ами защото системата която Танов въведе не им позволява да крадат.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Наблюдател

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "ДО 8":

    Успешен защото е послушен....... Не той управлява,,,,, а ни управляват чрез него.......
  • 22 qqqqqq

    8 1 Отговор
    Изчакайте поне 40-то от хорски срам, ЛЕШОЯДИ такива.
  • 23 Amix

    10 0 Отговор
    Колко хора има които нямат наследници и след смъртта имотите им отиват във ръцете на '' роднини'' с които даже здравей не са си казвали...
    За това докато сте живи преписвайте имотите си на най добрите си приятели поне.
  • 24 Нагла мурзилка

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Справедливост":

    България се превръща в градина през последните 10-десет години, признато в целият свят! Това, че оплювате всичко постигнато за това признание показва Завист, Злоба, Некадърност ! Защо една разгромена "фашистка"държава като Германия е построила вашия "комунизъм" а вие от строящия се "комунизъм" всички препускате натам ? Сравнете сегашната 10 годишна България с вашия 70 седемдесет годишен символ на Бузлуджа !
  • 25 Нагла некадърна мурзилка

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Справедливост":

    Не уважаваш Живота. Кой от не-свързаните по-някакъв начин с БСП, Българи има достъп до къщи за гости, до хотелски или енергиини комплекси, до здравни, военни, химически, модни и други. Не уважаваш дори Смърта ! Жалък
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове