Last news in Fakti

26 Септември, 2019 10:09 2 110 13

Нумерологът Азарей: Какво вещаят числата за партиите

  • нумерология-
  • партии-
  • местни избори-
  • азарей

Вижте какви послания носят изтеглените при жребия номера на политическите сили за местните избори

Нумерологът Азарей: Какво вещаят числата за партиите - 1

Предстоят ни едни от най-интересните местни избори през последните години. Затова е интересно как ще се представят партиите на тях. Вчера бе изтеглен жребият с изборните номера на всички политически сили, които ще участват във вота на 27 октомври. Ето как нумерологът Азарей обвързва техните позиции с номерата на изборните бюлетини в анализ за TrafficNews.

--------------

Управляващата партия ГЕРБ е с бюлетина номер 43, което я поставя в изолация и ще и бъде трудно да прави коалиции с други партии в общинските съвети. Ще ѝ се наложи да понесе някои негативи вследствие на слаба реализация на управляваните от нея населени места.

Опозиционната БСП е с бюлетина 56, което ще провокира пререкания и липса на обединение с близки партии като АБВ. Ще ѝ бъде трудно да събере и добави повече съмишленици за идеите, които предлага.

Балансиращата политика на ДПС ще бъде с бюлетина номер 55. Представянето ще бъде вълнообразно - напредък и спад. В някои региони ще се забележи увеличаване на влиянието, докато в други ще се пропука «китайската стена».

«Демократична България» ще се яви на изборите като «двоен отличник» - бюлетина 66. Те ще разчитат на предаността на своите поддръжници. Ще им се наложи да направят необходимите жертви или отстъпки. Няма да им е лесно, защото представят по-иновативни идеи.

Атакуващата «АТАКА» ще е с бюлетина номер 4. Вероятно ще лансира прекалено ограничени идеи за развитие на регионите, като ще се яви с кандидати, които ще изтъкнат своята твърда и консервативна позиция.

Поддръжниците от «ВМРО» ще имат честта да са със симетричната на ГЕРБ бюлетина номер 34. Това ще им донесе и пречки. Ще се усетят блокирани от своята политика. В някои населени места ще овладеят положението и ще имат неочаквани успехи.

Бунтарите от «НФСБ» са натоварени от съдбата с трудната бюлетина номер 8. Тяхната задача е да се реализират чрез предлагане на конкретни дейности и постигане на добра стабилност в управлението. За да успеят, ще бъде нужно да избягват агресивност, непреклонност, както и нетолерантност.

Бюлетината на партия «ВОЛЯ», номер 51, им дава шанс за бърз напредък. Необходимо е бъдат внимателни с онези, които ги «подкрепят».

Бюлетината на АБВ е с номер 14 и им дава нестабилна енергия. Дори когато представят свои идеи с импулсивност, те имат нужда от намиране на съмишленици. Представянето на изборите вероятно ще се изтълкува като блокаж или застой. Ще се наложи да се търси баланс.

Номер 64 ще бъде бюлетината на СДС. Те ще имат силата да поемат ангажименти, но са длъжни да бъдат премерени в своята критика. Ще им се наложи да обмислят всяко свое действие.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 азарей

    10 0 Отговор
    Говоря пълни глупости
  • 2 Бесен Язовец

    4 6 Отговор
    А бе, какъв нумеролог ви гони бре ? Тук не трябва нито да си нумеролог, нито екстрасенс за да знаеш, че Данчето ще победи Майчето.

    Коментиран от #7

  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Все още не си е тръгнало езичеството от България!Тези са за Карлуково!
  • 4 ДОКО

    4 0 Отговор
    ЧИСЛАТА ВЕЩАЯТ ЧЕ У БУГАРСКО НИЩО НЕМА ДА СЕ ПРОМЕНИ...И ДАЛАВЕРАТА ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА...SHOW MUST GO ON ОПИ КАЗА ЦВЪКО И БОКО И ПАК НАПЪЛНИХА ЗАДГРАНИЧНИТЕ СМЕТКИ..
  • 5 No1

    3 0 Отговор
    Вещаят пари за нумеролога. Търсят се само наивници като бабите, дето хвърлят пари от балкона.
  • 6 Тръмп

    2 3 Отговор
    Според Кабала,числото 43 и 34 на ГЕРБ и ВМРО е равно на Свещеното еврейско число 7!!!:):):)7 е Менората,Символа на Единство в Многообразието!!!:):):)
  • 7 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Бате, ква е тая дума НУМЕР, бе?
  • 8 onq s konq

    1 0 Отговор
    за какви Изолации на Съветниците от ГЕРБ говори Пророка,след като те имат ПЪЛНО МНОЗИНСТВО в повечето Градове?Колкото до срамните конфликти между БСП и АБВ- те не са от вчера,а от години.Защо обаче няма Инфо коя Партия ще напазарува най-много РОМСКИ ГЛАСОВЕ?
  • 9 Кукуригу

    1 0 Отговор
    Нумеролога Газарей:Всички политици ги очаква шпек народен!...Сух!
  • 10 очаквам още

    1 0 Отговор
    Врачки,гледачки,баячки,астролози,нумеролози,екстрасенси,ясновидци,медиуми,магове,контактьори,шамани... и прочие...
  • 11 Емил

    0 0 Отговор
    Тоя е за психиатрия!!!
  • 12 очаквам още

    0 0 Отговор
    Врачки,гледачки,баячки,астролози,нумеролози,екстрасенси,медиумиясновидци,магове,контактьори,шамани... и прочие...
  • 13 Трагично

    0 0 Отговор
    Числата са за номериране и изчисления, а не за психотични предсказателства от психотични мозъци
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове