Имаме сделка! ЕС и Лондон се разбраха, следва Брекзит

Новини

Инж. Йордан Василев: Ако не се грижим за децата и родителите ни, какво остава?

Публикувана: 11 Октомври, 2019 13:45
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 737
 • Инж. Йордан Василев: Ако не се грижим за децата и родителите ни, какво остава? - 1
 • ШРИФТ ПЕЧАТ
  Вашата оценка:
  Оценка 5 от 1 гласа.

  Родители чистят детските площадки и ремонтират съоръжения. Общината нехае. Това стана ясно на срещата на живеещите в пловдивския кв. „Изгрев“ с кандидата за кмет на район Източен– инж. Йордан Василев, и Росица Богданска – кандидат за общински съветник от „БСП за България”.

  „Нелепо е да се чисти само по избори. През другото време децата ни прескачат боклуци и опасни съоръжения. Искахме да направим детски кът пред блока, общината не ни позволи. Искахме да наемем за тази цел пустеещия имот, уж стопанисван от бивш общински съветник от ДПС, но и това не ни позволиха“, обясниха неволите си родителите.

  „Грижата за децата, социалната политика никога не са били приоритет на управляващите, а те са същностни за нас“, заяви инж. Василев. Той и Богданска обясниха, че в платформата на левицата „Пловдив на хората” това са водещи направления и те ще работят за тях. „Обещавам Ви, че ще направя всичко възможно, за да имате клуб – отвърна на жалбата на пенсионерите кандидат-районният кмет с № 56. - Ако не се грижим за децата и родителите ни, какво остава?”

  В отговор на оплакванията на местните жители от трупащите се боклуци и рядкото им извозване, както и от набезите на ромите и рисковете от тях инж. Василев открои акцентите в проекта на левицата „Стратегия за Столипиново“. И ги увери: „Интеграцията е задължителна, с работа и желание за промяна, това е напълно реално и постижимо“. Той предостави номера на директния си телефон (0878 439 587 ), за да продължат с хората заедно общата работа и след изборите.


  България

  Платена публикация

  Поставете оценка на статията:
  Оценка 5 от 1 гласа.


  Ловци на бисери