Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 18:24 2 968 19

Нинова: Борисов обикаля да търси инвеститори навън, но с молби няма да стане

  • корнелия нинова-
  • бсп

Инвестициите ще дойдат отвън, когато насочим поглед навътре, убеден е председателят на БСП

Нинова: Борисов обикаля да търси инвеститори навън, но с молби няма да стане - 1
Снимка: Пресцентър на БСП

“Тук съм, за да подкрепя кандидата ни за кмет на Стара Загора проф. Иван Върляков и кандидатите ни за общински съветници и кметове на населени места. Те са честни хора. Сигурна съм, че ще работят за добруването на общината. Имат прекрасна и възможна програма как Стара Загора да стане индустриална и социална община”. Това заяви пред обществеността в града председателят на БСП Корнелия Нинова.

Попитана как оценява развитието на Стара Загора, тя каза, че тук са направени добри неща, но отново се вижда моделът - ремонт на ремонтите и работа на парче, без дългосрочна стратегия.

Тя коментира и нереализираните индустриални зони към града: “Премиерът Борисов напоследък обикаля в чужбина да търси инвеститори. С молби инвестиции няма да станат. За да дойдат инвеститори отвън, трябва да решим проблемите си вътре. За да ни уважават отвън, първо трябва да подредим държавата вътре".

Нинова посочи три проблема, които гонят инвеститорите - корупция, бавно административно обслужване и липса на кадри.

"Това са и трите задачи пред нашите кандидати- спрете корупцията, осигурете бързо административно обслужване, работете за подготовката на кадри. В Стара Загора има възможност това да се случи”, категорична бе Корнелия Нинова.

Тя заяви, че този екип знае как да направи това и вярва в техния професионализъм. По думите ѝ “Визия за България” се е превърнала във визия за всяка община.

“Виждам БСП енергична и единна. Предайте тази енергия на хората и ги освободете от страховете им. На добър час!”, пожела Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪЗРАСТЕН

    37 17 Отговор
    А С КОМУНИСТИЧЕСКО ПРЕДАТЕЛСТВО И РУСКО РОБСТВО , СМЯТАШ ЛИ , ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ?!

    Коментиран от #14

  • 2 Бокича

    10 22 Отговор
    Нищо няма да ме спре да купувам ново въоръжение дори и да нямам пари ще вземам назаем. Искам да приличам на моят идол герой учител и ментор Реджеп Тайип Ердоган.
  • 3 БЪЛГАРИН

    24 6 Отговор
    ... да ама не. Няма да стане в Стара Загора!! Старчето няма никакъв шанс тук.
  • 4 Последния софиянец

    15 16 Отговор
    Блазе на вярващите. Бойко пеперудата облита арабските страни по други дела. Какви точно, питайте ЦРУ и други подобни организации. Какви инвестиции, какви пет лева?
  • 5 jorj

    25 12 Отговор
    Курвелина може да си докара някой умрял ху.. на някой неизвестен дърт гей!!!!
  • 6 пълна тъпотия

    6 11 Отговор
    Основателят на SONY е стартирал с ремонт на велосипеди , създателите на Microsoft със събиране и продажби на компютри и много други подобни примери са започнали от нищото , но са имали условията н страните си , били са национални и са успели , сега са световни. Това нашите тъпи политици и държавници , особено настоящия не разбират , че тяхно задължение е да формират именно такива условия.Ще ми обикаля да ''търси'' инвеститори , те самите търсят подходящите условия , а и техните инвестиции едва ли могат да бъдат гръбнака на национална икономика , могат да я ускоряват , да допринасят с know-how , с водещи технологии , с обучение и подготовка на високо технологични кадри , но да обикаляш този и онзи да го уговаряш белким хвърли някакви пари за чест и слава на персоната ти е пълна тъпотия в сикаджийски рекетьорски стил.
  • 7 Давид

    12 9 Отговор
    Шефке да мълчиш . Ти работиш за същите шефове .
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иво

    11 5 Отговор
    Ами кат` няма да стане с молби - пускай се ти на пистата - по монокини ! Белким някой от арабския свят се подлъже , ама НАДАЛИ !
  • 10 Димитър

    8 8 Отговор
    Сегашният кмет на Стара Загора е от квотата на герб и е номенклатурна от бкп. Неговият баща е висш кадър от тоталитарната и репресивна дс служба, която е била на пряко подчинение на Кремъл. Както и зам кмета на София Барбалов е син на висш кадър от дс. Затова и другарката Нинова не смее много да критикува, защото прекрасно знае чии са кадрите и кандидатите на герб и откъде идват 100% ви червенушки. Борисов е цар на тези назначения прави се на думи че е десен-център, но всъщност той работи и назначава само леви кадри. Така както иска кагабееца Леонид решетников ето и неговите думи: искаме България да се управлява от кадри верни на Москва, а кадрите с евроатлантическа ориентация да бъдат отстранявани от всички нива на властта. Ето повод да се освободим от бсп 1 и бсп 2-герб на 27.10. Имаме прекрасната възможност и шанса да се освободим от Кремълските партии: бсп, герб, вмро, атака, нф, дпс. Показвайки червен картон на тях, а да гласуваме за десните кандидати.
  • 11 Усмивката

    12 12 Отговор
    Съвършенно е права Нинова.Тоз резил на който сме свидетели нашето минало не помни близките 200 години.Тоз управляващ зеленчук удари дъното.

    Коментиран от #13

  • 12 И ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА

    3 7 Отговор
    ИВЕСТИТОРИТЕ НЕ СА ЕЛЕКТОРАТА НА ПРОСТИЯ.
  • 13 Усмивко

    8 6 Отговор

    До коментар #11 от "Усмивката":

    Резила беше 45 години като се кланят ме на ушанките да 20 телевизора и 100 леки коли на година.

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Усмивката

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Усмивко":

    За 10 години на управление ,една трета от прехода,Борисов какво е постигнал с родното производство.Усилията които полага и сме свидетели последната една година не е току така.Инвеститорите не само не идват а и бягат.Фолсфагвн беше звучен ритник .Това не бе потупването на Папата.Видно.
  • 16 чичо

    4 2 Отговор
    Г-жо Корнелия,право казваш,трябва да си решим проблемите от вътре.Вие,социалистите,имахте повече от 50год. да ги решите,но вместо това създавахте проблеми.Е за това, сега Бойко, ходи да се моли.
  • 17 Истината

    1 4 Отговор
    е, че герберите губят Стара Загора защото са отвратени от далаверите на сегашния. То всичко е налице.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Редови член

    1 0 Отговор
    Тука наемаме шанс.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове