Last news in Fakti

1 Декември, 2019 13:10 9 468 49

Направили сме над 700 000 нарушения на пътя

  • кат-
  • нарушения

КАТ засилва проверките по пътищата

Направили сме над 700 000 нарушения на пътя - 1
Снимката е илюстративна

17 тежки катастрофи са станали само в събота. Един човек е загинал, а 27 са ранените. В първия ден с отрицателни температури, в по-голямата част от страната - КАТ засилва проверките по пътищата.

Оказва се, че най-честото нарушение е превишението на скоростта. От началото на годината са регистрирани 702 624 случая, 400 000, от които в градовете. Близо 20% от тях са се случили в тъмните часове на денонощието.

„От страна на „Пътна полиция” са извадени всички налични технически средства за контрол. Работим по републиканската пътна мрежа и по най-уязвимите участъци от тях. Моят съвет към водачите, с настъпване на зимния период – е да бъдат изключително отговорни с поведението си, което да доведе до безопасното движение, както на самите тях, така и на останалите”, посочи инсп. Петър Соколов от „Пътна полиция”.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан Азис

    33 32 Отговор
    Българин да си е Зла съдба. Туй не е име на народ а на болест някаква

    Коментиран от #4

  • 2 *****

    28 0 Отговор
    Вие от Факти ще се избиете помежду си, за новини за турците. Една и съща новина, двама я пускате 😂
  • 3 Володя

    52 19 Отговор
    Кви турци живеят в България,тези са наследници помаци на потурчени през турското робство българи.Що не си ги приберат в Турция като са толкова загрижени за тях,не ги искаме тук.

    Коментиран от #23

  • 4 Доктор Куртев

    22 10 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан Азис":

    Не разбрах симптомите на извода ти? Българин да си не е нещо лошо. Но България се управлява от юдеи и служещи им партии като СДС, БСП, ГЕРБ.. НДСВ.., а ДПС е корпорация за папа е. Българи на власт има ли? Кои ли са? А, защо БАТ не попита, как живеят българите в България? Само турски сапуни се въртят, защо ли?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Въпрос

    21 13 Отговор
    Камъни и тухли по турци ?

    Коментиран от #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Прометей

    22 9 Отговор
    АРЕ..... , КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ПОТИСНАТ, ПРАВ МУ ПЪТ КЪМ АНАДОЛА..... , ЛЮЛКАТА НА ИЗМИСЛЕНАТА ПРЕЗ 1923 ГОДИНА ''ДЪРЖАВА'' НА СЕЛДЖУКИТЕ....- НАРЕЧЕНА - (ТУРКИЯ) ...!

    Коментиран от #20

  • 9 Боил

    33 11 Отговор
    Да си българин е и призвание и гордост и изпитание. Един от най-старите народи в Европа, дали азбука и култура на половин Европа. Жилав народ, брулен от ветровете на историята на трудно за живеене място като Балканите. Когато осъзнаваме своята стойност и се сплотяваме около някаква обща и по-висша цел, местим планини и разтърсваме света.

    Коментиран от #37

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Люлебургаз

    14 6 Отговор
    Турците в България са към 300-400 хил., 5-6% от населението.

    Коментиран от #12

  • 12 Силиври

    12 3 Отговор

    До коментар #11 от "Люлебургаз":

    Точно колкото населението на квартал Люлин.
  • 13 О.Ч.З

    19 4 Отговор
    Какъв турчин е това роден във България израснал тука някои са били войници работят и се осигуряват тука не са излизали по далеч от селата говорят български и се наричат турци и за мен най големият проблем идва от религията им само им промива мозаците
  • 14 Musulman efendi

    4 6 Отговор
    M e musullmanite sme turzi

    Коментиран от #17, #44, #46

  • 15 СТАЛИН

    16 1 Отговор
    мюсулманин не значи турчин.помаците не са турци.турция и българия са съседни страни-така че всеки може да живее където си иска .в турция има около 200000 българи който живеят добре.КАКВО МАЛЦИНСТВО КАКВИ 5 ЛВ.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Само казвам

    17 7 Отговор

    До коментар #14 от "Musulman efendi":

    Всички ислямски държави са изостанали в умственото си развитие с около 100 години от Християнските държави.
  • 18 Багаин

    24 1 Отговор
    Трагедията на българските турци е голяма. По външен вид, манталитет и обичаи те са много по-близо до нас българите, отколкото до турците от Турция. По признание на много мои познати турци, в България те се чувстват много по-добре, отколкото в Турция. Това което направи държавата България с тях през 80-те години, беше грешка, защото така тя само ги отблъсна от себе си. А държавата Турция има нужда от българските турци само като проводник на своята политика в България,каквото и друго да говорят политици като Ердоган. Изхода е само един - българските турци да осъзнаят своята принадлежност към България, с всички произтичащи от това отговорности, а България да ги третира като неотменна и важна част от своя народ.

    Коментиран от #48

  • 19 АБРИВИАТУРА

    5 1 Отговор
    Ингилизова не четеш,хич ви няма от чорапите нагоре ей.Ма така е по-лесно,с преписване все пак диплома си взела.Какво е това образование??? Ако съм по-млад поне 7-8 висшета ще завърша.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ЧобанБаши

    5 5 Отговор
    Американския президент ви предупреди за малцинствата, затова, сядайте си на л. няните з. дници, не дърпайте дявола за опашката, търсят поводи да запалят огнище после ще има много да плачем, но изстреляната стрела не се връща назад
  • 22 Serbez si

    2 5 Отговор
    No si tatarin ot volgska Balgaria.ongal
  • 23 Avci

    11 15 Отговор

    До коментар #3 от "Володя":

    Аве ейй ......... Предполагам знаеш какво означават тези точки! Знаеш ли какви помаци ще ти дам ние сме турци колкото тези в Турция само че ние сме родени и отрасна ли тук поне 5-6 поколения от нашите фамилии са родвни и израсна ли тук (5-6 зщото само толкова назад знам семейната история) ние сме турци с българско гражданство това означава че сме родени тул означава че нашата родина е България означава че и ние обичаме тази страна най-малко колкото теб!! Но заради теб и такива празни глави като теб историята има лоши спомени като 89 и т.н заради такива ....( Не искам да те обиждам публично защото коментара ми ще бъде изтрит, но ти си знаеш) като теб има още дискриманация м/у българи и турци! Колкото ти си български гражданин и имаш права и задължения в тази държава толкова и ние сме български граждани и имаме същите права и задължения!!!

    Коментиран от #24

  • 24 Володя

    12 5 Отговор

    До коментар #23 от "Avci":

    Толкова си турчин колкото и българин,помако безроден.

    Коментиран от #25

  • 25 Avci

    7 6 Отговор

    До коментар #24 от "Володя":

    Ела и го кажи това в нашия омурташки край ще те изнасилят и после много по-лоши неща ще ти направят, такива келеши като теб тук много ги обичаме :)

    Коментиран от #26

  • 26 Володя

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "Avci":

    Siktir,git amana kodym,pezevenk

    Коментиран от #28

  • 27 Без име

    12 5 Отговор
    Смешниците в България определящи се като турци, като отидат в Турция и започват да милеят за България.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Володя

    11 4 Отговор

    До коментар #28 от "Avci":

    Смешник, твоите деди са били ебани повече и им е дошло нанагорно та затова са се потурчили,а моите деди са се противопоставили на чалмите, затова са били избити,ама все пак са отхвърлили гнусния ислям.Отивай в Анадола, ибрикчия.

    Коментиран от #33

  • 30 Володя

    5 5 Отговор

    До коментар #28 от "Avci":

    Ще ме ебеш ама с устата си.
  • 31 Володя

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Avci":

    Gyotveren
  • 32 Брах ви лайката гербаджийска

    3 1 Отговор
    А на ви сега бонус малус хахаха всички с малус а застраховатрлите с милиарди
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 мани мани

    2 2 Отговор
    и какво? това е радостна новина ли? за кого? за управляващата вихрушка на дс и престъпните им групировки и партийките! ще си напълнят гушите от нас! че и за гладните гадни гнусни мръсни подли евреи ще има манги, нашите манги! еничарите, браво бе! потупване по раменцата ви нежни! браво, браво, добре си вършите "работата", изпълнявате НОРМИТЕ много добре! гадове! зорлен ни правите престъпници, но знайте, че не сме! а вие управляващи мърши сте именно такива нарушители! заврете си ги тия камери в широките дупки!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Димов

    3 2 Отговор
    А колко са неплатените глоби? Колко от глобите чакат вече година и по-дълго да ги съберете? В чужбина ме глобиха, като за два дни работодателят ми беше заставен да ми удържи глобата от заплатата и да я преведе на държавата. Нито ме питаха искам ли, мога ли, имам ли..... Само ме уведомиха, че заради нарушение ще ми ги удържат от заплатата. А тук?.... Чакате с години Ачо да се сети и да му скимне да си плати. Имате милиони несъбрани глоби и решавате да вдигнете такси и данък на всички, че по-лесно с тях да закърпите чувала. Търтеи!
  • 37 Павлин

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Боил":

    Браво Боиле. Истински Българин с Българско име и сърце. А те ти изтриват коментара. Изглежда истинските Петриоти по сърце днес е нужно да се обединява е в защита и възстановяване на Българското в България. Браво.
  • 38 Правят ни на луди

    1 1 Отговор
    Безумие е да се поставят знаци от остарялото знаково стопанство от 80-те години на отминалия век.Правят се хубави пътища ,а ограниченията нарочно остават ниски.Народа трябва да се постига периодично.ЕКСПЕРИМЕНТ ДА СЕ НАПРАВИ -да се постави скрита камера и да се види с каква скорост се движат колите и да се вземе средна скорост и да се види ,че тази скорост ще е по висока от действащата в момента като ограничение.Ама тогава ще намалее държавния рекет
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ярака

    4 0 Отговор
    Борисов ша ви оправи вас,ха ха хаааааааа
  • 41 Българи юнаци от турски ташаци

    3 8 Отговор
    Българи от турско семе,ха ха хаааааа

    Коментиран от #47

  • 42 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    6 0 Отговор
    Всяка една друга националност в България е с много повече превилегии от Българите!Що не се спрете викам аз да ревете ,че права нямате ,че не ви уважат, че има расизъм.Единствения расизъм който има го правят именно малцинствата в България!Всеки от тях живее по добре от Българите в България
  • 43 Пишо

    2 0 Отговор
    Така е.
  • 44 Istorik

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Musulman efendi":

    Ne si prav posveta ima 1 miliard musulmani otkoito 10 miliona voljki bulgariq koito v momenta jiveqt v republika tataristan te sa prieli islqma mnogo predi turcite te purvi sled arabite priemat islqma dobrovolno, poradi prostata pri4ina 4e sa se nadqvali arabite da im pomognat vuv voinite s rusnacite no za sujalenie rusnacite pobejdavat i pohristiqn4vat mngo ot tamo6nite bulgariq dori sled kato ubivat bulgarskiq sultan jena mu se hvurlq ot edna kula na dvoreca v grad kazan a naslednicite im rusnacite gi pravqt hristiqni i stavatedna ot nai bogatite ruski familii prez 15 vek a osmancite znaeti li 4e predi da stanat turci bili vizantiici purviqt sultan osman nemupomnq vizantiiskoto ime no e praten na voina s arabite tam e plenen i stava musulmani i se vru6ta s 3000 dushi i sabira armiq i takase bie s svoq narod a da ne zabravqme ot kade osmanskata imperiq si nabavq voinici otbulgarskite deca i srbski te i grucki te te sa nqmali dostatu4no 4ove6ki resurs bez tqh
  • 45 Driving pleasure

    1 0 Отговор
    Нормално идват празници трявба да се изкара бакшиш и бонус и за старшината - ще дерат на пътя нема лабаво! Пара требе!
  • 46 Gledaite i vi6te koi e 1viq narod sled

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Musulman efendi":

    Purvi voljite bulgariq sled arabite priemat islqma dobrovol za da im pomognat A rusnacite ama neuspqvat za jalost

    https://www.youtube.com/watch?v=1GSJa7jJDKU&feature=share


    https://www.youtube.com/watch?v=ycfqijVbzvA&feature=share
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Митхат паша

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Багаин":

    В България турци, дошли от Турция няма.Това са българи от български род и корен ,които са приели мюсюлманството като религия и обичаи.
  • 49 ~eebiivad

    0 0 Отговор
    Май...., някои велики българи тук в коментарите не знаят разликата между турци и помаци
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове