ФАКТИ.БГ

"Единение": България се руши, българската нация загива!

Не можем – и нямаме време и право – повече да търпим драматичната неадекватност и безпомощност на политическото управление, зоват от гражданската организация

Публикувана: 22 Януари, 2020 16:44
57 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4200
"Единение": България се руши, българската нация загива!
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.

Държавата се разпада, нацията е сред най-бързо изчезващите в света, доходите са унизителни, икономиката е инерционна и зависима, а държавният бюджет – зле събиран и още по-зле разходван.

Управлението е превърнато в политическо празнословие, самохвалство, дори с откровени лъжи и снимки с чуждестранни лидери, които все по-очевидно и активно се възползват от безволевото българско правителство...

Не можем – и нямаме време и право – повече да търпим драматичната неадекватност и безпомощност на политическото управление. Сегашната българска демокрация не предлага решения – изборите, все по-манипулирани, не водят до никаква промяна. Затова обявяваме, че преминаваме към поредица от активни действия за спасяване на България.

Това гласи обръщение до медиите и обществеността на сдружение "ЕДИНЕНИЕ" с председател академик Стефан Воденичаров.

"ЕДИНЕНИЕ" обединява учени, бизнесмени, общественици и интелектуалци, както и 32 граждански организации. Сред по-известните имена на учредителите му са: акад. Георги Марков, акад. Антон Дончев,акад. Юлиан Ревалски, член-кор. на БАН Иван Гранитски, професорите Любен Тотев и Михаил Неделчев, бизнесмените Радосвет Радев и Красимир Дачев, основателят на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев и др.

Те настояват за изработване на дългосрочна стратегия за развитие на България, която според тях, трябва да съдържа дългосрочни мерки за спиране на демографската криза, стимулиране на възпитанието на децата, качествено образование, грижи за българската наука и култура, борба с бедността чрез премахване на бюрократичните спънки и подкрепа за стопанската инициатива, достатъчно средства за ефективната дейност на органите на сигурността и армията, независима от политиците съдебна система, достойна и съобразена с българските национални интереси външна политика.

В стратегията трябва да се предвиди и въвеждане на конституционно изискване важните за страната закони и решения да се приемат с квалифицирано мнозинство от народните представители, законово ограничаване на престоя във властта на всички нива за не повече от два пълни мандата, качествено и достъпно здравеопазване.

Ето и цялото изявление на "Единение" до обществеността:

Скъпи съотечественици,

Съдбата на Отечеството е съдба – и отговорност – на всеки от нас!

А Отечеството е в дълбока криза – не от вчера и не в една област. Държавата се разпада, нацията е сред най-бързо изчезващите в света, доходите са унизителни, икономиката е инерционна и зависима, а държавният бюджет – зле събиран и още по-зле разходван.

Няма нито една област, която да се развива добре, а в повечето кризата е дълбока и трайна. Няма нито една реформа – в нито една област, с нито един видим резултат.

Има отделни успехи, но нито една значима положителна тенденция! В нито една сфера. И множество рушителни...

Управлението е превърнато в политическо празнословие, самохвалство, дори с откровени лъжи и снимки с чуждестранни лидери, които все по-очевидно и активно се възползват от безволевото българско правителство...

Нация, който за 30 години е загубила 30 % от населението си, а други 15 % живеят извън територията ù, а повечето останали в Родината са съписан от тревоги и лишени от идеали и надежди, е загиваща нация.

Държава, в която с капачки се купуват кувьози за новородените и с есемеси – дефибрилатори за болниците, е държава без управление.

Държава, в която парламентът се ползва с 8 % доверие, а съдът – с 12 %, е територия без управление.

Държава, в която 30 % от гласовете на избори са невалидни, не е демократична държава.

И държава, 70 % от живеещите в която смятат положението си за „лошо” или „недобро”, 30 % от работещите /!/ и 67 % от пенсионерите получават доходи под социалния минимум не е социална държава.

Държава с такива равнища на управленски произвол и всеобща корупция не е правова държава.

Държава с всички тези недъзи не е европейска държава.

Фактите са ясни, изводът също: България е без управление, България се руши, българската нация загива!

Не можем – и нямаме време и право – повече да търпим драматичната неадекватност и безпомощност на политическото управление.

Сегашната българска демокрация не предлага решения – изборите, все по-манипулирани, не водят до никаква промяна.

Но древното ни Отечество все още има едно огромно богатство: народ с изключителни и несъмнени качества. Народ с висок интелект, с изобилие от таланти, с научен и природен потенциал. Народ с минало, което ни задължава да се държим като народ с бъдеще.

Но бъдеще имат само народите, които не търпят безобразията, лъжата, кражбата, управленската безпомощност. Народите, които реагират!

Години наред Инициатива „Единение” разработваше анализи какво да се направи във всеки отрасъл. Предлагаше готови и работещи решения на политическите партии и на държавните институции. Но те не желаят да работят за Отечеството – вцепенени от личен интерес и некомпетентност...

Затова обявяваме, че преминаваме към поредица от активни действия за спасяване на България.

Историческата памет ни задължава, националната съвест ни овластява да вземем съдбата на отечеството в ръцете си!

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.9 от 15 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Фактите говорят
1 Отговор
Това е ФАКТ !!!

Оценка:
-8 +71

Ал та фанах Атаопънах
2 Отговор
Рушила се е през 90-те когато Иван Костов и компания се преобразиха магически от марксисти в закоравели капиталисти и разпродадоха всичко. А сега с влизането ни в ЕС просто се примирихме с официалното разпускане на България като нация.

Оценка:
-8 +75

Празни приказки
3 Отговор
Без революция оръжие и поне 10 000 избити нема да има никакъв преход

Коментиран от #5


Оценка:
-8 +82

Plovdiv
4 Отговор
Hякой трябва да даде надежда на хората, в момента ни тикат насила към заколение! Трябва да си върнем куража, че можем да променим нещата!

Оценка:
-3 +65

Като в тези 10 000
5 Отговор

До коментар #3 от "Празни приказки":


Не са включени помаците и ромовете те трябва до крак да се елиминират

Оценка:
-14 +17

гост
6 Отговор
Много рано се сетихте БЕЕЕЕЕ !!!От 30 години 14 годишни раждат и на 30 стават вече баби !!! Избирателите ВИ които вие (ИЗМАМНИЦИТЕ) избраниците съзнателно оставихте да се навъдят!!!!! ТОВА Е ГЕНОЦИД !!!!!!!

Оценка:
-10 +53

Българина
7 Отговор
Не съжалявам нито един българин. Наскоро минаха два избора и българина затвърди че е тъп прос смотан залюхан измекяр. Всичко което му се случва на него и децата му е по негово желание. Поиска от същото ще има на корем до последния етнически българин

Коментиран от #34


Оценка:
-8 +52

Шалом
8 Отговор
С толкова много евреи-комунисти в парламента,какво друго можеше да се очаква.

Оценка:
-19 +22

Мирен преход Да ама НЕ
9 Отговор
ЛОШ МАТЕРИАЛ........

Оценка:
-6 +27

Тях червеното знаме роди ги
10 Отговор
Някой може ли да посочи само ЕДИН на ръководен пост в тази "държава" който да не е свързан с БКП и руските тайни служби?

Коментиран от #15


Оценка:
-35 +17

Дано!
11 Отговор
Дано да успеят! Искрено искам промяна! Тотална!
А сегашните грабители....в затвора!
Като гледам падението на тиквата на международните форуми, ме е срам....спирам телевизора!

Оценка:
-5 +42

Калоян
12 Отговор
С граждански организации промени не се правят. Ако щете до посиняване си чешете езиците и протестирайте до припадък по фейсовете и форумине - нищи няма да промените. Военна организация трябва, не гражданска.

Оценка:
-4 +32

Бай Ганьо
13 Отговор
Нищо няма да направите с БОКЛУЦИ като Радосвет Радев и Константин Тренчев.Само ще отвратите хората, защото най-вероятно и вие сте БОКЛУЦИ, щом ги допускате сред вас.По-добре поканете ОПОЗИЦИОННИТЕ РЕПОРТЕРИ и ЖУРНАЛИСТИ, бе изКУКУригали дъртаци.

Оценка:
-6 +24

месара
14 Отговор
ква е тая бкп организация бе?! още не могат да преглътнат че техните не са на власт.

Оценка:
-18 +11

Рррт
15 Отговор

До коментар #10 от "Тях червеното знаме роди ги":


Тотално си изтрещял....или дрогиран ! И слепите и глухите разбраха, че цялото ни "управление" се дирижира от американските агресори. Те дори се опитват да дърпат конците и на Европа, ама не им се получава. И Меркел, и Макрон, и Орбан...гледат интересите на своите държави! И не са подлоги като българските малоумници!

Коментиран от #19


Оценка:
-8 +32

Време е да наложим САНКЦИИ на
16 Отговор
САЩ за опит за унищожаването на Българската държавност и Морални ценности на народът ни. За убиването на Българската икономика стигнала в Топ 5 във света до 1989г. За вносът на дрога, престъпност, разврат и всички пошлости и подлости в България. Време е да започнем да си произвеждаме стоките които са ни необходими, както беше до 1989г., а не да ни насаждат и внасят заразени АМЕРСКИ, Полски, Украйнски и Румънски меса, пилета, контрабандни цигари и Т. Н. Време е с да се събудим, прогледнем, осъзнаем, че ние сме били ДОБРИТЕ и сме ДОБРИТЕ хора. Време е да спрем да се унижаваме и да си върнем самочуствието. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА СЪСТОЯНИЕТО, ИЗХРАНВАНЕТО И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. Време е за ЕДИНЕНИЕ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ИЗПРАВИМ И ГОРДО ДА ИЗРЕЧЕМ, "НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ, ПЪРВА ГОРДОСТ Е ЗА НАС".

Коментиран от #57


Оценка:
-11 +34

АНЕНЕРБЕ
17 Отговор
За какво ЕДИНЕНИЕ ми говорят тези "феодални" старци?!
ПРЕДИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ.

А иначе подхода е познат - този на ШАЛОМОВИЯ ПУТИН, КОЙТО СЛЕД ДВАДЕСЕТ ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ ДОВЕДЕ ДЪРЖАВАТА СИ ДО ТАКЪВ ДЕМОГРАФСКИ СРИВ, КОЙТО РУСИЯ НЕ Е ИМАЛА И ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА!!Сега се сетил Шаломовия да раздава храна за децата и пари за новородените. А къде беше до сега?!

Ние сме точно като руснаците, защото и там и тук управляват типове с един и същ манталитет и начин на мислене, които по нищо не се различават от тези на ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ или пък на ЕСЕСОВЦИТЕ от Аушвиц - Биркенау.

ДА , обречени сме да изчезнем като нация и държава, но затова сте виновни и вие които НАБЛЮДАВАХТЕ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ПРОЦЕС НА ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ без да кажете дума за това.

Правехте го заради ЗАПЛАТИТЕ , които пожарникаря ви даваше за да си затваряте устата.

Сега ревнахте защото знаете какво предстои - СРИВ НА ЦЯЛАТА СИСТЕМА!

Оценка:
-22 +19

БАХ
18 Отговор
Да така е . Мисля и невъзможното , че има някакъв заговор от външни сили за унищожаването на нас Българите , явнона някого пречим . Според мен би трябвало сами да си помогнем , като вземем пример от Израел за да оцелеем , тъй като след време всички наши комшии , ще ни разделят като коледна баница и този път Русия нама да ни помага , защото ебахма майката на отношенията с тази Велика Държава !

Коментиран от #36


Оценка:
-7 +28

меркел макрон и орбан
19 Отговор

До коментар #15 от "Рррт":


Не давай за пример изброените от теб-комунисти и евреи!

Оценка:
-13 +0

мали мали
20 Отговор
Да доидат да преброят по селата колко хора живеят,а иначе сме вързали и цъфтим

Оценка:
-1 +11

Магистър
21 Отговор
Добра статия.Верни неща!.Народа обаче е обезверен.Не вярва на никого!Дано да намерят начин да събудят хората!Защото на няколко поколения българи животът премина в илюзии и напразни надежди.Всички партии само крадат и лъжат.Дали не трябва да бъдем Президентска република.Въпрос? Успех!

Коментиран от #37


Оценка:
-5 +21

Червените дядовци
22 Отговор
Червените дядовци от ДС и КГБ се сетили за България. А хранехте с по две шепи по време на комунизма и разбойническата приватизация заедно с Нинова. А Червеният вожд Р Радев заедно с Решетников си мисли че народът ще висе върже. Не на мен тия. Вашето време е изтекло както и неговият мандат. Чака ви пенсия...

Оценка:
-14 +12

ИМПЕРИАЛИСТ
23 Отговор
Една от грешките на прехода от „социализЪмът” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.

Оценка:
-12 +8

Другия с коня
24 Отговор
Тия всичките са с агентурни имена от ДС....Настъпи ги по болните места Бойко.Влизат в затвора Инвеститорите им...Нещата излизат от Техен Контрол и започват Партизански атаки на Мандрата.....Кво било-било ,Пичове,Пена се разведе....

Оценка:
-7 +5

Георги
25 Отговор
ДРГИ ФОРУМЦИ, С ПЛЮЕНЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ НЯМА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ. ЕДИН НАРОД КОЙТО, НЯМА ВЪТРЕШНА ПОТРЕБНОСТ ДА БЪДЕ РЪКОВОДЕН ОТ СПОСОБНИ И РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ, ТО ТОЙ Е ОБРЕЧЕН НА ГИБЕЛ.

ЖИВОТНИТЕ, НЯМАТ ЧЛЕНОРАЗДЕЛНА РЕЧ, НЯМАТ ПИСМЕННОСТ, НЯМАТ ПАРТИЙ, НЕ ЧЛЕНУВАТ В ПОЛИТИЧЕСКИ И ОБЩЕСТВЕННИ ОРГАНИЗАЦИЙ, НЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ, НО ИЗБИРАТ НАЙ СПОСОБНИТЕ ЗА ВОДАЧИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЗАГИВАТ.

Оценка:
-1 +6

крайно време е
26 Отговор
честните, образованите и почтените хора да поемат управлението вместо мошеници, неграмотници и престъпници. Последните са бивши двойкаджии на които им е дадена диплома по милост за да не умрат от глад, а сега тези боклуци управляват държавата и карат целия народ да страда. Когато една държава се управлява от утайките на обществото, няма как да не удари дъното.

Коментиран от #28, #52


Оценка:
-1 +9

Прост народ
27 Отговор
Добро утро

Оценка:
-0 +7

Другия с коня
28 Отговор

До коментар #26 от "крайно време е":


Защо не го оповести това свое изключително Прозреие,когато Необразовани цървули избиваха Елита на Народа ни след 44 та,не си бил роден,през 45 години Власт на Работниците и Селяните....нямало е Демокрация....добре....През Прехода към Капитализъм и масова Приватизация на Активите на Държавата от същите тези селяни и работници наричани за кратко Червени Цървули....Къде беше ТИ.,когато разбивахме Парламента да ги Накажем..Сега е късно...4 милиона имигрираха от Липса на Работа и заплащане на труда им....Отличниците работят за Други в други Държави....Това е материала,с това разполагаме Вече....

Коментиран от #35


Оценка:
-6 +7

Аха
29 Отговор
Що сите плюете и плямпате бре?
Че се руши държавата и тям подобни твърдения Е ВЕРНО.
Но я замислете се кой е виновен?
Отговора Е; роби.

Оценка:
-1 +4

Хрушчов
30 Отговор
До №3. Я си представи, че с тия оружия и революции почнат първо от теб и твоето семейство. Хубавичко ли ще ти стане?

Оценка:
-2 +5

Учуден
31 Отговор
До шестнайстия смелчага. Горките САЩ! Не ги виждам, как ще се оправят след тия жестоки санкции, които ще им наложим. А това, че жалка и мизерна България през 1989г. е била в топ 5, направо ме шашардиса. Или сигурно имаш предвид отзад напред? Как ли тогава са ни дишали прахта разни японци, канадци, швейцарци и так далее...

Коментиран от #39


Оценка:
-6 +6

Тръмп
32 Отговор
О Шипка!

Оценка:
-4 +2

Я па Я
33 Отговор
Драги професири,интелектуалци и неуважаеми г-н Тренчев ,чий до сега държахте и се спотайвахте Как според вас бюлетина с поздрав до маъка ви да е действителна?Ааде утре завземайте радиото ,пощата и вътрешно министерство и вземайте властта,или мислите,че Слави ще я вземе...

Оценка:
-3 +5

Защо само последните две избори?
34 Отговор

До коментар #7 от "Българина":


Ами по време на комунизма? Комунистите които обещаваха светло бъдеще, ъъ?? Защо се изметноха и изоставиха идеите си за недоносчето комунизъм?? Дръпнаха 10 млрд заем да си изплетат бъдещата капиталистическа кошница от фирми(бсп+дпс), и сега народа да изплаща тоя заем,ъъ?? Защо гласувате въобще за тия родоотстъпници бкп(бсп+дпс), ъъ?? Ами костоварското дясно и дивото разпродаване на България, ъъ?? Защо гласувате за костоварското дясно, ъъ?? Ами тоя министър нено димов който доведе до тази водна криза, та той е от бившето костоварско дясно дсб с джендърски наклонности, а сега е във вмро(продукт на бсп),ъъ??

Оценка:
-5 +3

на 9ти не съм бил никъде
35 Отговор

До коментар #28 от "Другия с коня":


по технически причини, но пред парламента бях (с един кол от пейка). Но сега не е време да си мерим CV-тата а да стане ясно на всички, че повече боклуци не трябва да ни управляват и ако някой е подел добра инициатива, който и да е, трябва да го подкрепим. Затова идеята за единение е добра.

Коментиран от #40


Оценка:
-2 +5

Няньо
36 Отговор

До коментар #18 от "БАХ":


Заговор има, от вън, но, те, чужденците, не са тук физически за да го извършат, вършат го продажни българи предатели които са инструктирани от чужденците. бсп+дпс

Оценка:
-2 +3

Няньо
37 Отговор

До коментар #21 от "Магистър":


Докато сме в еврогейския съюз без значение дали парламентарна или президентска държава сме, ще тъпчем на едно място, защото еврогейския съюз ни е отредил да сме тяхното дупе, всеки организъм или организация или съюз има нужда от такъв заден орган. А еврогейските подлоги в Бг са бсп+дпс и костоварското дясно, те спретноха водната криза, а инструктажа им дойде от брюксел, те спряха южен поток, именно кабинета орешарски, и при него кабинет бе източена ктб банк 3.7 млрд лева бяха каширани. Стига сте гласували за тях.

Оценка:
-3 +5

Реалист
38 Отговор
Аха,,,, кви работи ставали.... А чак сега разбрали... Когато народа протестира години. Вие къде бяхте...

Оценка:
-5 +1

39
Този коментар е премахнат от модератор
Дупи
40 Отговор

До коментар #35 от "на 9ти не съм бил никъде":


Ни са пръй на дявол, бесепар си ти, а тия Единение към които се опитваш да заблудиш и отклониш хората да гласуват са продукт на бсп+дпс. Мноо си умен отде се излюпи?!?!

Коментиран от #49


Оценка:
-4 +2

ужас
41 Отговор
Има тотално недоразумение. Точно преди 30 г Тренчев и Михаил Неделчев бяха участници в кръглата маса от страната на СДС. Там даваха идеи и предложения за бъдещото развитие. В много голяма степен тогавашните идеи на СДС бяха приети и после реализирани от Желю, Филип , Петър Стоянов и Иван Костов. Резултата го знаем. Сега същите тези хора ще дават акъл как да набутаме каруцата в друго дере. Поне малко срам нямат ли. А и този Гранитски освен да чете книги нещо друго умее ли . Той е куха лейка, като тези от Комсомола едно време.

Коментиран от #47


Оценка:
-3 +8

42
Този коментар е премахнат от модератор
9мм
43 Отговор
геберите са раково заболяване ! тумор който трябва час по-скоро да бъде изрязан....

Оценка:
-2 +6

БАХ
44 Отговор
Бих добавил по темата , че в България положението вместо да се влошава става все по трагично !

Оценка:
-1 +6

МАТЕВ
45 Отговор
БРАВО!БРАВО!БРАВО!И това е много малка част от страшната горчива реалност....а последствията ще са с десетилетия...НАРОДЕН СЪД!СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!Кви капиталисти кви марксисти-само голословни понятия.По турско чорбаджий сега кулаци и дураци...Ама НИЙ НИЙ СМЕСИ НАЙ ВИНОВНИ....НАРОДЕН СЪД !ПРЕКАЛИХАГО...

Оценка:
-1 +4

оня с коня
46 Отговор
"Историческата Памет ни ЗАДЪЛЖАВА,националната Съвест ни ОВЛАСТЯВА да вземе Съдбата на Отечеството в Свои ръце"...И така:ЗА СВЕДЕНИЕ на Белокосите МЛАДЕЖИ на снимката МНОГО ПО-МАСТИТИ Партии и Формирования от тяхното "Единение" СЪЩО искат да вземат "Съдбата Българска" с своите си ръце - БСП,ДПС,"ДА България","Възраждане","Боец",СЛАВИ и той...щото си НЯМА ДЪРЖАВА",АБВ и "Атака" също не са безучастни...и Всички те - без да са задължени от "Историческата памет",още по-малко пък Овластени от Национ. Съвест?! Та въпросът ми към "Единение" е:Ще Устискат ли когато почне Националната Битка за кокала и Държат ли на БОЙ,щото другите изобщо няма да им цепят Басма?

Оценка:
-2 +2

Усет
47 Отговор

До коментар #41 от "ужас":


Чета стаята и се радвам. Видиш ли има и такива хора и аха да видя в интернет къде им е седалището, та ако мога и аз с нещо да помогна и гледам за финал името Константин Тренчев. Това развали всичко. Пак се сетих за новия бардак със старите к... Може ли 30 години да не си направил нищо значимо освен да си основал синдиката „Подкрепа (за властта)” и пак да се буташ да оправяш нещата. Ама наглост. Затова се казва прост народ слаба държава. В моите очи отиде заудо хубавата идея с такива участници, но в България честните хора обикновено ги омаловажават и отстраняват. Ако искаш социална справедливост значи си социалист демек комунист, ако милееш за родината и обичаш красивата ни природа си патриот от партиите на тримата ...., ако искаш да инвестираш и да си независим или се бориш за благосъстояние си демократ или иначе казано грабител на блага и какъвто и да бъдеш все някой вече се е уср@л в тази насока, но още наглее да е в „играта”, а ти си маловажен стереотип и оцеляването ти не е от значение. Затова вече гледам кои са участниците преди да чуя приказките им.

Оценка:
-1 +3

Гост
48 Отговор
Много е късно.

Оценка:
-1 +2

ти може и да си
49 Отговор

До коментар #40 от "Дупи":


но не и аз, дори в рода си нямаме бсп-ари. Примитивно разсъждаваш, щом не си от сините, значи си от червените. Най важното е кой какво прави, а не какъв цвят е.

Оценка:
-2 +2

Соц мухъл
50 Отговор
ППО на БАН СЕ АКТИВИЗИРА..ШЕ ИМА СЪБРАНИЕ С АКТИВА НА БКП..Вие академици погледнахте ли календара,или мислите,че Тошо е жив?

Оценка:
-2 +5

123
51 Отговор
Част от тези по един или друг начин се правеха на големата работа през годините политици бяха ,правха политика и сега виждат какво натвориха и бързат да обърнат палачинката долни боклуци тва са те ,късно много късно

Оценка:
-2 +2

Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ
52 Отговор

До коментар #26 от "крайно време е":


https://m.youtube.com/watch?v=Cckj_uZDz4A Вижте това видео. ТОВА НИ ЧАКА !!!!!!

Оценка:
-3 +3

пичи вирОс
53 Отговор
Поредната русоробска партия.

Оценка:
-3 +2

Руши се
54 Отговор
Само в мечтите на някой, колкото и да ви се иска България ще пребъде.

Оценка:
-2 +1

Ники
55 Отговор
Приказки от 1001 много! Действие 0

Оценка:
-0 +1

Виждащ
56 Отговор
Погледнете ги тия стафорци на снимката!До един дърти комуняги!
България това, България онова.Просто жалят за времето когато са били другаря еди кой си.Сигурен съм, че като седнеш да ги слушаш ще гвацат само колко е велика Русия и колко загнил е запада.

Оценка:
-0 +2

57
Този коментар е премахнат от модератор
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.

Ловци на бисери
Татяна Дончева
Лидерът на Движение 21 Татяна Дончева за борбата с корупцията
Антикорупционният закон на БСП е празен и кух"

Още бисери
ТОП 5