2 Септември, 2024 16:22 3 084 34

Иван Христанов: ДПС се прострелва в двата крака, БСП са в кататонично състояние

  • иван христанов-
  • дпс-
  • единение

Начело на листите ни ще са турци, хора от помашката общност и роми. И наистина искаме да се демонстрира, че сме народна партия, партия на единството

Иван Христанов: ДПС се прострелва в двата крака, БСП са в кататонично състояние - 1

В сряда ще има национален съвет на "Единение" и ще решим за явяването ни на изборите. Ние амбициозно искаме да разбием този модел и да кажем, "ДПС нямат ексклузитет". Това коментира Иван Христанов, лидер на "Единение", в интервю пред БНР.

Партията организира общонационална петиция за забрана да се продават енергийни напитки на лица под 18 години.

Начело на листите ни ще са турци, хора от помашката общност и роми. И наистина искаме да се демонстрира, че сме народна партия, партия на единството, отбеляза Христанов.

"ДПС се прострелва в двата крака, БСП са в кататонично състояние, ПП-ДБ не могат да се разберат, във фейсбук се псуват. Даваме си сметка, че се създават огромни възможности. Евентуално наше неявяване увеличава възможностите на едни партии, с неизвестни хора, като МЕЧ и Ивелин Михайлов – Величие, обясни Христанов", каза лидерът на "Единение".

Прогнозата му за битката в ДПС е: "Зависи какво ще стане от институционалните игри на лобитата. В ЦИК всички принадлежат на някакво лоби. При ДПС в институционалната трагедия видяхме много взводове жандармерия, за да участват в частно правен спор. Това е много смешно. И за кокошка ли ще изпращаме полиция? Двама много богати български граждани, отгледани от ДС, изкараха живота си в охолство. Сега са се скарали и полицията ги пази да не си издерат очите. На всичкото отгоре и двамата не са там, това е пародия."


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Европеец

    29 7 Отговор
    Бе на снимката още един разбирач..... Абе няма такава държава.....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Какво

    31 5 Отговор
    пък е това "Единение" , бе господине? Нещо като уединение ?!

    Коментиран от #22

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Това е положението

    28 12 Отговор
    Българските турци трябва да са наясно, че конфликтът в ДПС е изцяло за пари и само за пари. Дерибеите от старото ДПС, които почти всички да донасяли за тях на ДС/държавна сигурност/, вече не получават необходимите им средства от ЕС и бюджета за обръчите от фирми и се изнервиха. Пеевски се опита да направи заедно с ББ правителство, но именно тези феодали, експлоатиращи същите тези турци, бойкотираха избора му в Народното събрание, защото от Русия ги подбутнаха за да не се получи ново проевропейско правителство и така се опитаха да дестабилизират ситуацията в страната, размахвайки етническата карта. Първанов от Галъп и други руски проводници веднага почнаха да ни плашат.
    Българските турци и в България и Турция с българските си паспорти ходят свободно на Запад и там работят за по-добри пари. И българи и турци вече не искат да ходят в Коми и Средна Азия да работят за измислени рубли.
    Българският етнически модел не е дело на Доган, неговите основи се коренят в разбирането на традициите на добронамереност, уважение и толерантност на нашите деди и бащи. Доган си приписва тези „заслуги“, защото така трупа пачки на турския и български гръб. Неговите феодали тъпчат и мачкат безнаказано и българи и турци. Именно тази политика на ДПС вече е заплаха за етническия модел у нас. Младите турци от ДПС се Ердоганизират и стават направо нагли.
    Относно Догановите дерибеи Защо всички те - милионери предпочитат да правят панаири и да плашат с етническо напрежение, вместо да

    Коментиран от #10, #29

  • 6 дом

    20 1 Отговор
    А бе не е ясно. Може и да видим 2 дпс-та в парламента, което е кошмарният сценарий.

    Коментиран от #8

  • 7 мддаа

    23 5 Отговор
    Тоя пък от кога се има за експерт по нещо?
  • 8 Цик, Пик и жик-так

    13 1 Отговор

    До коментар #6 от "дом":

    Ако това стане е по добре да закриваме държавата.
  • 9 Пеевски е новият Стамболов!

    13 15 Отговор
    За евроатлантическа България без руска намеса в нашите дела!

    Коментиран от #12, #13, #17

  • 10 Кажи честно ...

    15 4 Отговор

    До коментар #5 от "Това е положението":

    Влизат в един бар евроатлантиците Бойко Еврото и Делян Атланта ....😀😀😀😀😀😀😀😀😀
  • 11 Закривай!!!

    28 0 Отговор
    Най-добре би било ДПС и БСП да се закрият!!!
    За България ще е успех!
  • 12 Буци, Гуци и ZеленЧорап са руски еничари

    15 7 Отговор

    До коментар #9 от "Пеевски е новият Стамболов!":

    От началото на годината Пеевски е внесъл 300 000 тона дизел от Русия ...
  • 13 Отец Петка

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "Пеевски е новият Стамболов!":

    щом е Стамболов да слага каска по скоро
  • 14 Отец Петка

    11 1 Отговор
    Христанов ще хвани третия крак.
  • 15 Стоян георгиев

    25 2 Отговор
    Христанов,ти не си добре!Ние не можем да намерим свестни българи за свястна политика,ти си тръгнал да си правиш пиар с неграмотни роми и турци!Те първо ще ти изядат субсидията,а после ще тръгнат на протести да искат още!?

    Коментиран от #30, #31

  • 16 TR 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 МИТ

    6 8 Отговор
    Следим ситуацията под лупа !!!
  • 17 6нтщ5ж

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "Пеевски е новият Стамболов!":

    Делян Пеевски е санкциониран по Магнитски за корупция и пране на пари от САЩ и Великобритания. Той е компрометирана фигура, която не би трябвало да има място в българската политика ! Подозрително е защо българската прокуратура не иска да го разследва, въпреки сигналите срещу него! Част е от две партии досега, но е свързван с влияние и в други.
  • 18 С една

    16 1 Отговор
    С една дума само тебе те бива.И миналия път ти писах,не се занимавай с другите партии.Пиши,твоето Единение какво ще направи,като влезе в НС.Какво е това име Единение?Значи ли,че си един в тая партия?Кофти име,ама да не излезеш и кофти човек.Беше С ПП-ДБ,а сега си солов играч,кой те подгрява?
  • 19 а кои

    10 2 Отговор
    А кои бяхте вие... /раз/единение, нещо като /Без/личие ?
  • 20 оня с коня

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    За Пореден път си ТРАДИЦИОННО НЕАДЕКВАТЕН- Как ще са влезли с Мзлом,след като в предходната Статия черно на бяло пише че ги е пуснала ЛИЧНО секретарката на ЦИК - Севинч Едикоя си?А ИЗВИНИ ЛИ СЕ че подведе тука присъстващите че Пожарът около Варна бил на Склад за Боеприпаси предназначени за Украйна,а се оказа че гори някаква невзрачна гумаджийница?Отначало мислех че си на някакви Опиати/Алкохол,Хапчета и т.н./При теб обаче няма Изтрезняване,което значи че си МНОГО БОЛЕН Психически!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Някакво

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Какво":

    Ново менте най-вероятно ;)
  • 23 На снимката

    11 2 Отговор
    се вижда един мазен, гаден и долен ренегат и интригант. Най- вероятно е внедрен в ПП от радевите рашисти и путинисти. Единявайте се с Путин и освободете България от присъствието си.
  • 24 Перо

    8 0 Отговор
    Прокуратурата трябва да се самосезира за регистрацията на нови етнически партийни картели!
  • 25 бай село

    5 0 Отговор
    То и вие се простреляхте.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 гражданин

    7 2 Отговор
    дотолкова е Стамболов, и евроатлантик Пеевски, че са му сложени най тежките санкции по Магнитски и Рико, такива като него, толкова санкционирани, сигурно не са повече от пет човека, в целия свят, все съм чел глупости и простотии в тоя форум, но вие минахте всякакви граници
  • 28 Панта

    3 4 Отговор
    Според Блуми, Турция е подала документи за влизане в БРИКС. Азербайджан също подаде. В БГ колонията, битката е между тути ди капи. Най ми са смешни дечурлигата които повтарят кат комсомолци врага Русия и Путин. Путин изпи и водата от язовирите. 😂
  • 29 Панта

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Това е положението":

    Няма български турци. Има български граждани с мюсулманско вероизповедание. Иначе става смешно. Български евреи. Български арменци... Български англичани и български украинци, ли ще се обзаведем? Може и български македонци?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Цингарела

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Стоян георгиев":

    Този се прави на Цветелин Кънчев.Обикаля като гладно псе касапски дюкян.Ако му налеят гласове може и да влезе.А лично съм убеден ,че този е проект на службите,защото някой упорито го бута.Осигурява му се медийно време което е много важно.Мутафова казваше :не е важно кой си и колко струваш.Важно е да те дават по телевизията всеки ден.Хората свикват.
  • 32 Харис

    5 0 Отговор
    Помаци,цигани,турци!!!Къде са Българите?
  • 33 Начело на листите ни ще са турци, хора о

    4 0 Отговор
    "Начело на листите ни ще са турци, хора от помашката общност и роми. И наистина искаме да се демонстрира, че сме народна партия, партия на единството, отбеляза Христанов."

    За това ли отнемате правата и на вашите избиратели(?), Не само на Българските от Трибуната на Народното Събрание?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове