22 Януари, 2020 19:12 25 364 81

Иво Христов: Намираме се пред катастрофа

  • иво христов

Този кабинет е камикадзе

Иво Христов: Намираме се пред катастрофа - 1
Снимка: БГНЕС

Вотът на недоверие е задължение на една опозиция. Ако не внесе вот, всички ще я обвинят защо нищо не прави. Трябва да се прави това, което трябва, пък да става каквото ще. Четох документа на „Единение“ и с по-голяма част от констатациите съм съгласен. Намираме се пред катастрофа. Разпадат се цели социални и технически системи. Това каза депутат от БСП проф. Иво Христов по bTV.

Със и без личността на Путин, който и да дойде след него, той да не може да отмести Русия от курса, който е предприела. Създава се национален суверенен национализъм вътре в страната. За разлика от България, Русия се управлява от вменяеми хора. Моделът в Русия постигна успехи-възстанови разпада на страната, възстанови вертикалата на властта. Путин възстанови международния авторитет на Русия. Хората не живеят добре.

Там бавно и сигурно се надига голямо социално недоволство заради олигархичния модел на обществото. Това повече не може да се търпи. Има наченки на разбиране, че това не може да продължи. Велика сила има когато имате технологично превъзходство. То се базира на друг тип вертикална матрица. Русия трябва да има нов технологически и социален дизайн. Част от висшите държавни чиновници вече осигуряват децата си.

Путин започва да отпушва напрежението. Бедна Русия финансира богата Америка. Този кабинет е камикадзе. Индикатор за промени са реформиране на данъчната система. Иран е ключова страна в Близкия Изток. Ако бъде взривен, ще създаде огромен проблем за Китай и Русия.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русороб

    60 180 Отговор
    Да, невероятна катастрофа, шумкарите се готвят да управляват.

    Коментиран от #37, #42

  • 2 Maf1ata BG

    130 38 Отговор
    Каква "опозиция" това са едни и същи комундета от син и червен цвят! ХАХАХА :D
  • 3 166

    291 7 Отговор
    КАТАСТРОФАТА Е ЧОВЕК ДА ЖИВЕЕ ПО СЕЛАТА ИЗВЪН СОФИЙСКИ ОКРЪГ С 50% РОМСКО НАСЕЛЕНИЕ И БЕЗ ПОЛИЦИЯ
  • 4 Абе тъпанар

    123 30 Отговор
    Да питам защо БСП си мълчи като бит ГЗ по темата Божков? Щото е лесно да се мрените пред камерите на полза имиджу за вот, който няма да мине. Защо си мълчахте за Гешев и спасявахте редник Киро заедно с ГЕРБ. Де гиди лисугери червени....
  • 5 FREEDOM

    64 8 Отговор
    КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА". КОЙ

    В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и религиозни лидери да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин.

    Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а реално и юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а МИСЛЯТ и вършат ДРУГО.

    Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията - постоянна власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден, ВИНАГИ се изражда в мутрокрация - власт САМО на представителни политици и религиозни лидери, в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода".

    Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуал
  • 6 искаме Русия и Турция да се избият с

    14 102 Отговор
    рaкeти C400 нa aрeнaтa в Cирия и дa глeдaмe ceирa пo интeрнeт! Иcкaмe руcнaцитe и турцитe в Бългaрия cлeд тoвa дa ce изкoлят пoмeжду cи c ятaгaни и кaлaшници и дa глeдaмe ceирa пo нoвинитe:):)

    Коментиран от #72, #76

  • 7 Буков

    96 30 Отговор
    Другарю Христов! Ами ние и 1944г. бяхме пред катастрофа. Направо на ръба на пропастта. Но благодарение на БКП-то направихме решителна крачка напред!

    Коментиран от #15, #36

  • 8 Нане

    55 7 Отговор
    калинките ке паднат
  • 9 Какво

    35 17 Отговор
    Е “ камикадзе”, бе Христов? Сред политиците няма такива хора! Няма хора като Димитър Списаревски! Какви ги плещиш? И с претенции.
  • 10 Тази статия

    26 48 Отговор
    ..е пълна глупост, глупости на таркалета
  • 11 Матей

    114 17 Отговор
    Положението е катастрофално,но стабилно,а виж,следващия етап на стабилизация ще изкара всичко от всякакви разумни граници.Водата е източена по план,за да се направи държавно ВИК И холдинг,да се изтегли заем от МВФ 11 млрд. евро,концесия и вдигане цената на водата ориентировъчно към 10лв кубика.За тока подобна схема--подаряване на АЕЦ Козлодуй на Уестингхауз,вкарват тяхно ядрено гориво и ако няма авария цената на тока ще стане немислимо висока.Така,след година масово оставаме без ток и вода,ГЕРБ ще си разпределят милиарди от заемите и ще си купят следващите избори.Само режима на Пол Пот може да претендира за по-жесток.

    Коментиран от #13

  • 12 Пешо шофьора

    19 41 Отговор
    Бабината ти трънкина!
  • 13 Закъснял

    36 2 Отговор

    До коментар #11 от "Матей":

    А добро утро!
  • 14 След ГЕРБ

    49 15 Отговор
    ще бъде потоп за поне 100 години напред.
    Други коментари ,,кой крив-кой прав,, няма да правя.
  • 15 ЗЕВС

    113 15 Отговор

    До коментар #7 от "Буков":

    Ако през 1944 г. България е била пред „катастрофа", след 1989 е пред апокалипсис. За съжаление 30 г. по- късно апокалипсиса е факт. Всички природни бедстви от 1989 г. до сега, не са причинили такава разруха и страдания на българския народ, колкото меркантилните политици- демократи, които успяха, чрез системен геноцид да унищожат държава с хилядолетна история!
  • 16 Матей

    47 18 Отговор
    Цената на газта също рязко ще се вдигне,защото е почти сигурно провалянето на Балкански поток и вкарване в страната в зависимост от американски шистов газ.Повишаването цените на ток,газ и вода ще повлече и всички останали.БСП НАПРАЗНО СЕ ЕЖИ,никакъв вот на недоверие не може да промени положението и те много добре го знаят.Тяхната мимикрия е до болка втръснала,редовно предлагат това безвкусно зрелище.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ердоган

    23 80 Отговор
    Спасението на българия е само едно. Да се присъедини към Велика Турция.

    Коментиран от #23, #44

  • 19 Анти милиционер

    52 20 Отговор
    На мен този "факт" за Русия не ми е очевиден.

    "За разлика от България, Русия се управлява от вменяеми хора."

    Коментиран от #77

  • 20 истината

    26 53 Отговор
    тоя гащник кво и той се први на мъж

    Коментиран от #24

  • 21 250

    30 44 Отговор
    Матрицата на Иво Христов е ДЕБИЛ. Ура другари
  • 22 Анонимен

    67 15 Отговор
    Тя България още през 1989 година катастрофира... С падането на Живков ни вкараха в земният ад... Ада е тук на земята... Нищо не остана,,,,
    Ама кормилото се държи в ръцете на неопитни , но продажници политици.... Не управляват а разпродава... Почнаха и народа да продават...
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Мухлю съм

    17 36 Отговор

    До коментар #20 от "истината":

    Щот така е инструктиран, плащат му, изпълнява, въобще не го слушам даже, дупедавец е.

    Коментиран от #25

  • 25 Анти милиционер

    27 20 Отговор

    До коментар #24 от "Мухлю съм":

    Как да го слушаш, като Сорос ти е дал да го обдухваш? За кое по-напред време?

    Коментиран от #35

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 jorj

    20 45 Отговор
    ЗАПОМНЕТЕ Шумкарите използват хиляди за подривна дейност!!!!!! КЪДЕТО ИМА ШУМКАРИ ИМА ПРОБЛЕМ!!!!!
  • 28 Алоооо

    29 20 Отговор
    Камикадзе е да жертваш СЕБЕ СИ ЗА ИДЕЯ или за родината. А правителсхвото ЖЕРТВА НАС, народа, ЗА СЕБЕ СИ И СВОЕТО ЕГО. Така че, това правителство е АНТИкамикадзе, тоест тук командват Алчността и Егото.
    А от статията нищо не се разбира. Телеграфичен стил. За кого говори - за Бйлгария ири за Русия?!?! Пълна каша. Липса на адекватност. Само позивни думи.А бе, ужас. Псевдоинтелигент.

    Коментиран от #41

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 гост

    19 34 Отговор
    да вярно е тапанар ако кумунделите някак се докопате до власта и БГ вече няыа да яима
  • 31 Снайпер

    49 7 Отговор
    Не вярвах на приказката, че живите ще завиждат на мъртвите. Май това време скоро ще дойде! Ако ще се мре, да го направим достойно!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 gggw

    30 25 Отговор
    тоя е свестен ама е в една партия с кирил добрев и други измети така че не го слушам кво приказва.. докато не се отърват изцяло от боклуците тая партия няма да има бъдеще
  • 34 Смахнат

    5 12 Отговор

    До коментар #32 от "✡️🕎🔯":

    Умиргай от яд ве джендър
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Сглобявахме

    45 9 Отговор

    До коментар #7 от "Буков":

    Сглобявахме автомобили,камиони,произвеждахме трамваи(не купувахме излезли от употреба зелени чудовища) имахме двама космонавти и свързаното с това ПРОИЗВОДСТВО.Да-решителна крачка напред!
  • 37 чакардък

    20 16 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    И в момента управляват шумкари.
  • 38 Андрешко

    34 5 Отговор
    Няма русофоби,русофили,кравари,фащ и т.н. Има предатели и Българи.
    Вие от кои сте?
  • 39 ХИПОКРИТ

    19 1 Отговор
    СПОРЕД ХИПОКРАТ МАТРИЦАТА ЗА ДЕБИЛ Е ЧОВЕК , КОЙТО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ И ДА ПИШЕ ,НО НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ . НЯМА И IQ .
  • 40 Мюмюн Шукри

    37 4 Отговор
    Катастрофа е защото след десет години България ще бъде с предимно циганско население.

    Коментиран от #64

  • 41 Крали Марко

    25 7 Отговор

    До коментар #28 от "Алоооо":

    Драсканицата(статията) е на Мима-бързала е да публикува миш-маша за да си вземе шекелчетата !. А и така остава впечатление че проф. Иво Х. е хаотичен и налудничав за простИчетящите дебили! ! Професора е недолюбван от гроболизачити,80% от овчедебилното стадо (население), фащолибероатланекобиовЕагинолгбтджетдьо лизачите !
  • 42 Георги

    11 20 Отговор

    До коментар #1 от "Русороб":

    Комунягите що не вземат да си отворят един бардак в централата си? Така най ще им прилича,защото 30 години се нагледахме и наслушахме на курвенското им пиведение и манталитет!

    Коментиран от #51

  • 43 Нормален

    12 37 Отговор
    Снощи го гледах при Цветанка Ризова.Няма такъв СМЕШНИК и демагог, адвокат на Русия и Путин.Докато плямпаше как Путин спрял източването на Русия от запада, как пресякъл дейността на олигарсите, как възобновил индустрията, снощи обясняваше как на Путин му писнало запада да източва Русия и как щял да прекрати това, сега щял да се бори с олигарсите и да възобновява индустрията.Пълен, пълен смешник, смотаняк, демагог, нищоправец и тъпите българи му се водят по акъла.
  • 44 Комунист

    5 26 Отговор

    До коментар #18 от "Ердоган":

    Присъединяването на България към Турция е и желанието на всеки истински комунист русофил!Слава!
  • 45 Селянин

    30 9 Отговор
    Професоре, говориш на глухи идиоти! Тоя гламав сбиротак не заслужава никакви усилия! По-скоро ще те чуят дърветата в тупраците! Causa perduta!
  • 46 Дон Кихот

    22 6 Отговор
    Каква катастрофа бебБългария цъфти с нас е братския Хамерикански народ. Магистрали водопроводи прокурори всичко е бетон.
  • 47 Умно село

    17 2 Отговор
    Защо споменаваш шумкарите)?
    Ами те след 1989 останаха същите , но с тяхната прислуга, консултанти и внуци да управляват държавата, ако остана вече нещо от нея.
  • 48 karl hoker

    24 1 Отговор
    240 кърлежа .....какво чакаме бе ....само 240 ....а направиха "чудеса"....ако ни е останало малко достойнство не трябва и ден повече да ги търпим....
  • 49 КУРнинов

    21 2 Отговор
    ВЪН ДЕБИЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!
  • 50 Абсурдно

    6 4 Отговор
    Е опозицията да иска недоверие! Несъгласие! Логично и справедливо е част от мнозинството, да иска глас на недоверие, съгласие с политиката на правителството, заради неизпълнение на ангажимент/и. А БСП да предложи вариянт при следващи избори! Но БСП няма вариянт и си живее повече от добре при Борисов! Осем левА на глас? Нека да й е лошо на Нинова...
  • 51 Ивайло

    12 3 Отговор

    До коментар #42 от "Георги":

    Комунягата Борисов харесва ли ти ?
  • 52 Димитър

    10 19 Отговор
    Дърдоркото , първо да вземе на напсува родната си партия БКП, която опропасти България. Мизерници ,които за 45 год. направиха това ,което 500 г турско робство, не можа да направи

    Коментиран от #58, #78, #80

  • 53 бсп

    8 11 Отговор
    Ифчо христоф първата фракция на Бкп - Бсп не пред катастрофа, а вече катастрофира понеже е разделена на Хохегери, и Техноимпексовци!Това разделение ги унищожава дори, тъй като Хохегеровците искат фотьойла на който седнала Техноимпексова!А тя не иска да им даде!И това разделение ги разсипа вече!Април месец на пленума на Бекапейските фракции ще се разбере Техноимпексовци ще останат ли на власт в Бсп да командорят Хохегеровците!Хубав ден Другарю проффесоур!
  • 54 ,ама

    7 3 Отговор
    Не ми стана ясно нашият кабинет или риският е камимикадзе?той май за Русия я
    се изказва ама тука тъпите журналя...
  • 55 ПсихоДесен екоАктивист:

    5 10 Отговор
    Да, ако БСП&ДПС дойдат на власт ще е истинска катастрофа за България.

    Коментиран от #56

  • 56 Горо

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "ПсихоДесен екоАктивист:":

    Даже Тръмп, който сега е в процедура по импийчмънт, който е иницииран от демократите не е казал: "Ако ме свалят и дойдат демократите на власт, това ще е истинска катастрофа за САЩ!". Щом такива като тебе повтарят като папагали думите на Борисов, че ако дойде БСП на власт, това щяло да бъде катастрофа, понеже дали ни се харесва или не това е партията, която има по-голямо влияние в сравнение с всички останали партии, то тогава излезте пред сградата на парламента и поискайте Борисов да бъде обявен или за пожизнен диктатор, или за цар!

    Коментиран от #62

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Митко, ти гей ли си или жив педераст?!

    9 2 Отговор

    До коментар #52 от "Димитър":

    Добре ли го поемаш тиквения хОй изотзаде? Да не ти дойде в повече? Гербераст да се наричаш - първа радост е за теб! 😀
  • 59 Отец нафарфории

    3 1 Отговор
    Има спасение ....обявяване война на някоя държава ,май само това е спасението.
  • 60 Евала на професора!

    14 5 Отговор
    Както винаги е прав! Ако герберите имаха поне един разумен и интелигентен човек като него щяхме отдавна да сме подминали Швейцария и Норвегия!
  • 61 6 без 10 кючек

    7 0 Отговор
    Толку прос народ!От сто коментара три-четири имат адекватност и логика!
  • 62 Влияние ? Бъркаш - РАЗУМ е нужен

    4 0 Отговор

    До коментар #56 от "Горо":

    За обществено устройство за СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ ! С твоето влияние , си като сперматозоидите попаднали в задния "двор" . ЕЛИТА ни е един и същ , пътуваме към "Демокрация" , Либерализъм, Криминален капитализъм, Морално разложение, Национално изтребление ! ЕС затова създаде ФОНДОВЕТЕ - за ЗАТРИВАНЕ ОРИЕНТА ! А ти планираш- авторитет и влияние. Найвник ! Всички са от "Бандата Банана " !
  • 63 така е

    11 0 Отговор
    Намираме се пред катастрофа, заради твойте 80%, дето преди време ги спомена. Те са избирателите, от тях са и управниците.
  • 64 Боби

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Мюмюн Шукри":

    Не само цигани и турц
  • 65 Генерал Луков

    13 1 Отговор
    Който и да дойде след Тиквата, ще е в пъти по-добре! Тоя галфон опука десетки милиарди за тъпотии- саниране, кражби, излишъци, самолети, бонуси на 240-те разбойници, поръчки, негоден асфалт, сафарита в Африка на млади ГЕРБерчета, кражби на доФтори и управленска измет! Просто ни опаперкаха алчните хиени! Ако не ги свалим, ще ни довършат до крак! Единственият ни изход е да грабнем тоягите!
  • 66 Запитай се честно, сам

    5 3 Отговор
    Хей тъй , на ! След толкоз минути хленчене по ефира на този самонадеян- издигна ли се твоят интелект, умение, прозрение, идейна насоченост, политическа прозорливост, разбиране, ориентиране и идейна убеденост . ЧЕСТНО . Веднага щом слезе от екрана оставаш отново тъй безхаберен както и той самият ! Той е психическо болен за величие и образованост . Но в същност е лъжливото овчалче! Член на партия хранителна покровителка и принудителка да си на колене. Няма значение коя е ПАРТИЯТА, както и кой ще кара влака ! Ние сме на път за осъзнато РАЗГРАБВАНЕ и РАЗРУХА! Веме за умуване няма ! Не ядеш ли , друг ще те изяде ! Джунглата ЗАКОНА не мени !

    Коментиран от #81

  • 67 Де Простичко - Простидис !

    6 1 Отговор
    Ти наистина ли вярваш че Мутрагеньо искрено желае , НАРОДА да е с отворени очи, висока съвест и буден РАЗУМ? А ми че тогава за него тук място - НЯМА ! Е ? Тогаз , извода какъв е - да ни накарат да си гоним като куче опашката ! Успяват го , нали ! Щом гласуваме А НЕ ВОЮВАМЕ !
  • 68 Де Простико - Простидис !

    8 0 Отговор
    Хомо сапиенс - с нас се ГАВРЯТ всички ! Време е за ОБЩО НАЦИОНАЛНА БОРБА ! Нека видим кой от тези плъхове ще застане с НАРОДА!
  • 69 Селянин от Въшкингтон

    10 0 Отговор
    Професоре, да махнем Бацун, Ниновица, Добреф, Гергоф и да дойдат честни и учени младежи от чужбина! Да се спрат кражбите на Тумбака, Свинята и Олигарсите и чак тогава ще говорим за. развитие, просперитет и демография!
  • 70 Колкото ти си по - завързан ,

    0 0 Отговор
    Толкоз " лайкучката " е по - развързан ! Надолу ГАЗИ а нагоре - ЛАЗИ !
  • 71 До 240-те хашлаци с обич!

    11 8 Отговор
    Махайте това негодно правителство, защото и вие потъвате с него! Към нови и честни избори! Искаме промяна и развитие за БЪЛГАРИЯ! Стига грабеж, мракобесие и ганьовски авторитаризъм!

    Коментиран от #74

  • 72 Боа

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "искаме Русия и Турция да се избият с":

    Искам да видя като трошат с лопатите по твоята тиква!
    Искам да видя как с помощта на тези лопати да те заровят 2 метра под земята!
  • 73 За България

    3 3 Отговор
    Христов, мачкай управляващия режим!

    Коментиран от #75

  • 74 Ти нямаш избор бе , наивник !

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "До 240-те хашлаци с обич!":

    Всички са за Пловдив . Боричкането между тях е "Слез ти , че да покланя и аз "! Колко си завързан. Боже , много радецки в България бе Боже. Мафия горе а юрдеци - доле ! Изход има ли ? И де го ?
  • 75 Ами нали той е един от тях ?!

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "За България":

    Или и ти си гониш опашката като кучето. Юрдек, много юрдек се навъди, Боже ! Напаст от ЮРДЕЦИ ! Как може 30сет години да не проумееш че няма значение кой ще кара влака ! Нас ни разфасоват от ЕС ! Капиталиста живее чрез експлоатация !
  • 76 Koko

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "искаме Русия и Турция да се избият с":

    Da ti go na4ukam Jendsr Pedal Dolen
  • 77 Дърт пенционер.

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Анти милиционер":

    Щото толкоз ти е мозъкът
  • 78 Дърт пенционер.

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Димитър":

    Смешник неграмотен.
  • 79 Отчаян българин от чужбина

    0 0 Отговор
    Не се карайте, всички сме потърпевши. Не съм за насилието. Но пожелавам на управляващите и лошите, народа като едно цяло да ги помете. Следващите нови управници ще треперят и дори няма да искат властта от страх. Няма друго решение. Не случайно основната им цел е разделяй и владей(русофили-фоби,левски-цска,мъже-жени,граждани-хора от малките населени места, млади-стари, герб - бсп....... И т.н.)каквото и да използват важен е резултата. Но те не знаят, че седят върху буре с барут с пура в устата. Когато масата се вдигне 5-6 кирливи охранителня дали няма да изоставят работодателя си набързо.Отчаяния човек е готов на всичко, няма какво да губи. Те не само прекрачиха всякакви граници, но се гаврят с нас. Докога ще ги търпим? Ако не направим нищо всички ще напуснат България, освен пенсионерите и чиновниците. А те ще почнат да продават земята, то друго не остана за далавера.
  • 80 Дърт пенционер.

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Димитър":

    И още има за крадене!
  • 81 Дърт пенционер.

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Запитай се честно, сам":

    В главата трябва да имаш и преди четенето иначе сто пъти да четеш все тая.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове