Last news in Fakti

24 Януари, 2020 10:38 2 507 18

Карадайъ: Провалът на ГЕРБ е факт

  • мустафа карадайъ

Чистата вода и чистият въздух са водещи за добрия начин на живот, каза Карадайъ

Карадайъ: Провалът на ГЕРБ е факт - 1
Снимка: БГНЕС

"Конституционалист да ни плаши с ясно разписани конституционни процедури - нещо не е добре", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на обсъждането на четвъртия вот на недоверие към правителството, съобщи novini.bg.

Думите му предизвикаха бурни ръкопляскания. Тя бяха предизвикани от коментар на депутата от ГЕРБ Георги Марков.

„Явно днес става въпрос за последните 10 години от управлението на страната, а днес се намираме в политическо бедствие, плод на 10 - годишното управление на ГЕРБ“, каза той от парламентарната трибуна.

„Провалът на ГЕРБ в околната среда и водите и в цялостната политика е факт. Днес ГЕРБ твърди, че са постигнати такива големи успехи и само опозицията не може да ги види и оцени и колко всички трябва да са благодарни на ГЕРБ. Верни на инстинкта си за самосъхранение ГЕРБ набързо извърши институционални промени, работа стимулира. Но няма да се решат проблемите, а точно обратното - проблемите ще се задълбочават. Това е положението - нещата се влошават, а не се подобряват. Държавата е в колапс. Налице са доказателства за несистемно мислене и политическо късогледство“, заяви той.

„След днешните дебати са важни политическите и управленски поуки. Аргументите, които ние имаме са достатъчно сериозни за всички, за които интересите на държавата и на хората стоят над интересите на управляващите, за които властта е самоцел. Няма нищо по - естествено от това да се подкрепи правото на живот. Околната среда има тясна връзка с човешкото здраве и благосъстояние“, каза лидерът на ДПС.

„Чистата вода и чистият въздух са водещи за добрия начин на живот“, завърши Мустафа Карадайъ.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мустафа Ага

    30 4 Отговор
    Днес съм с тез, утре с онез....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    26 2 Отговор
    Живея срещу махалата.... Снимах гъстият дим от горенето на гуми... И този дим вятъра го носи срещу съседният блок... Не стига че въздуха е наситен от разни вируси и Менделеевата таблица, ами и тия не спряха да горят гуми от колите... Не ходят на работа... От където могат крадат и така.... И на кой да каже човек... На никой...
  • 4 100 процента

    20 5 Отговор
    От това, дето е написано и което може би е казал - всичко е вярно.

    Коментиран от #6

  • 5 оня с коня

    13 6 Отговор
    Може Главата на Карадайъ да е на ДОГАНОВИЯ ДРЪВНИК и да предстои ВСЕКИ МОМЕНТ да бъде резната,обаче Той ще си остане в Историята като НАЙ-БАВНО ГОВОРЕЩИЯТ ДЕПУТАТ!

    Коментиран от #15

  • 6 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "100 процента":

    Всеки може да при казва.... Не се ли на слушахте вече... Той нали си има къщи за гости.... И кой му даде Европари... Всички са в една торба боклук.
  • 7 Караебъ

    10 2 Отговор
    Вашият Шиши защо си партнира с Боци ?
  • 8 Повече никога БСП и ДПС във управлението

    8 5 Отговор
    Тоя няма ли кой да го утрепа и да го отърве от мъките, той едвам Български говори ама дава акъл все едно е някъв фактор:-)
  • 9 Другия с коня

    10 2 Отговор
    Член 11 от Конституцията на Република България изрично посочва че е забранено да с е създава партия на Верска и Етническа принадлежност.Крайно време е ДПС да бъде забранена .Крайно време е наистина да има Законност в България.

    Коментиран от #10, #14

  • 10 Еми да

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Другия с коня":

    Я у Турция направи Българска партия, гаранция ще те вкарат у пандиза за Държавна измяна и кви ли ище не обвинения, а квито са фанатици едва ли ще доживееш процеса:-) Ама си има закони не като тука , умрял съд, умряла прокуратура, умряли управляващи:-)
  • 11 Осведомителен бюлетин

    4 4 Отговор
    Искам да ви кажа че в България турци няма! Лек ден на всички читатели

    Коментиран от #17

  • 12 Атакист в атака

    1 5 Отговор
    Тръмп е влюбен в тайландка на много високо ниво в държавната йерархия на Тайланд и с Китай се случват опасни неща!! Внимавайте да не се влюби в украинка, защото с Русия е свършено и без корона на вируса😂😂😂😂😂
  • 13 Перник

    5 0 Отговор
    Не съм фен на ДПС но в случая са прави и ако Бойко е мъжкар яе подаде оставка. Че той до сега смени цялото правителство с всякакви калинки. Та Ревизоро ли ще ни пусне водата? Той е само за пропаганда на Падишаха.
  • 14 Усмивката

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Другия с коня":

    Крайно време беше , защото отмина.Кажи го на ГЕРБ и Патриотите .Времето им изтече.Можеха да го направят.Имаха предостатъчно време.
  • 15 Матракчи

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Най бавно говорещият депутат ,но говори умно за разлика от тебе дето пишеш тука простстии.
  • 16 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ПОЗИВ НА "ПАРТИЯ " ДуПиСЕ : " ДНЕС СЕ ДУПИМ В ЛАВО - УТРЕ ЩЕ Е В ДЯСНО ...ДУПЕНЕТО НАШЕ - ТОЛКОВА Е ЯСНО "!!!!!!!!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 така така

    1 2 Отговор
    Ами вярно е... ама ДПС и БСП са същите некадърници..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове