Last news in Fakti

4 Февруари, 2020 10:14 10 191 20

Ревизоро за Васил Божков: На някой му е дошло до гуша и е разкрил схемата

  • ревизоро-
  • васил божков-
  • хазарт

Емил Димитров е категоричен, че прокуратурата си върши добре работата

Ревизоро за Васил Божков: На някой му е дошло до гуша и е разкрил схемата - 1
Снимка: МОСВ

Някой е позволил това да се случи, но явно пределът на търпимост е минал. На някой му е дошло до гуша да наблюдава какво става и е разказал за схемата. Така екоминистърът Емил Димитров - Ревизоро коментира темата с измамата на Васил Божков и Комисията по хазарта, заради която държавата е ощетена с 500 млн. лв. от такси от печалбите от "Национална лотария" в ефира на „Здравей, България“ по „Нова телевизия“.

Емил Димитров е категоричен, че прокуратурата си върши добре работата. На въпрос дали пропуски в Закона за хазарта, той отговори:

"Законодателството догонва потребности. Не е ли успех това, че Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) са успели да го видят всичко това, че са рапортували на премиера и финансовия министър и са отнесли всичко към съда", коментира той.

"Имаме успех, че са заловили някаква схема и прокуратурата работи по нея", добави още бившият депутат.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 9 Отговор
    до това го докара СДС ИВАН КОСТОВ който всичко съсипа иднешните мутри ПП ГЕРБ
  • 2 ДПС мафията

    40 3 Отговор
    Не можаха да се разберат с Доган казвайте нещата такива каквито са и Доган иска да му вземе бизнеса това е истината не знам цялата държава не може да каже истината

    Коментиран от #13

  • 3 Да бе

    30 2 Отговор
    Въртите ги тия лафове и номера да заглушите пратестите на хората
  • 4 Чворо

    35 6 Отговор
    Обръснал китарата,сложил черни очила и черна риза,ти на мафеот ли се правиш или са те сложили за менистър ? Бах ти мутро-барока.
  • 5 Водозоро

    21 4 Отговор
    пак се обажда неподготвен за нещо което не му е в комптенцията в момента,вместо да разтяга локуми да каже какво става с язовирите къде се изпари водата в тях а и нещо за боклука европейски също да каже ами тръгнал с ченгеджийски схеми да се занимава по негово време в митниците контрабандата беше най-силна да не се прави на ощипана мома
  • 6 gfow

    14 2 Отговор
    Само дето никой не е заловил никаква схема, а някой е пропял, защото е бил изнудван и заплашван! Ако схемата беше разкрита, това щеше да внесе съвсем друга светлина върху работата на службите и прокуратурата. Ситуацията обаче не е тази!
  • 7 Бешев

    16 1 Отговор
    Семата е ясна,министъра на финансиите е престъпник по всички эакони.Ама НИЩО не се прави по въпроса вече эа кой ли път.
  • 8 VVV

    12 2 Отговор
    Разкрил схемата друг път .Фалира тотото ,а приходите от ддс на фирми намълява за сметка на данъците от народа .А боко тиквата взе огромни заеми които не може да твръща за ф16 ти .Затова нацонализират тотото на бажков ;)
  • 9 Я. Петров

    8 1 Отговор
    Прескочи ли са Нашите и директно е входирано в Интерпол. Сега МВР и Прокуратурата са като в не рано лозе........
  • 10 Tor

    6 1 Отговор
    Revisoro e edin pokrovitel ná korupciata, ima za kakvó da plue !
    Ami ako go podgonat nego?
    Takiva kolichestvá narcoticí kade otidoha kogato to kontrolirache vnosa v stranata.
    Kradeca vika ,drujte Kradeca. ...negovite podchineni durjat oshte kanalite....lesna jertva za DOGANISTAN!
  • 11 Пешо

    10 2 Отговор
    Дано и на Божков му е дошло до гуша че да разкрие схемата та да стане интересно
  • 12 Тоя па

    7 1 Отговор
    се прави на мутра и той
  • 13 Божков си е престъпник и това е

    8 6 Отговор

    До коментар #2 от "ДПС мафията":

    Къв Доган бе бастун! Просто Божков стана много богат и влиятелен почна да краде като обезумял а това никоя Държава няма да позволи, това е истината! Тоя си е престъпник от малък , рекетирал е , изнудвал е, присвоявал е бизнеси, заплашвал е с убийства а съм сигурен че е поръчвал такива на неудобните си конкуренти или бизнеС партньори:-)

    Коментиран от #14, #18, #20

  • 14 какваДържаваБре

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Божков си е престъпник и това е":

    вярно е, но не държава, а най силната мутра, вижда когато друга мутра започне да има дори шанс да го застраши и тогава го смачква!
  • 15 Баш Истината

    6 0 Отговор
    Много е възможно да е така ,но плъховете се разбягаха на секундата
  • 16 Анонимен

    2 0 Отговор
    Някой по скоро не е бил в схемата и само се е облизвал отстрани и е решил да натопи дригите,че не му дават и на него от баницата.
  • 17 Усмивката

    1 0 Отговор
    На някой му е дошло до гуша ли??Тия дебелокожи и глухи наши управници не чува ха ли виковете на обеднелия ,ограбен наш народ до сега.Това че двама разбойници , и то пладнешки , се били скарали. И единият се почувствал по застрашен от другия . Това ли тоз новопоявил се пр....лио на управляващото лицемерие нарича ,,дошло им....
  • 18 Усмивката

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Божков си е престъпник и това е":

    Как пък сега го откриха.?...Сигурно и сега Бойко заешкото сърце ,ще рече че......,,Откъде да зная .Да не би да съм му ходил на гости."Значи какво излиза. За едни неудобните има сересета. За други, довчера удобните ,сересета и други екстри ползващи се от службите на всека държава....НеЕМА.Кого да обвиним за бездържавието. Отново извънземните , наближаващата комета,но не и Бойко Методиев Борисов
  • 19 Re на kazano

    1 0 Отговор
    Ами требва един Пиночет и ще реват като деца всички са крадци и страхливци
  • 20 Бай ти Дончо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Божков си е престъпник и това е":

    Истината е една и той Митьо очите я каза на Карбовски " държавата е като сабя ако ще и най раждясала дае като те погали по врата до там си мен каза.. ме погали... Че и в този случай е така .. за мен Божков ще ги осъди в Страсбург щото никаде по света не се отнема имущество без да се е произнесъл съда само в България го има това плюс в евро парламента гръцки евродепутат е входирал доказателства за това как Борисов и ГЕРБ крадът от еврофондовете доказателствата са предоставени от Божков..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове