4 Февруари, 2020 17:24 33 950 101

Румен Гечев пред ФАКТИ: Инициативата срещу Божков е дело на Бойко Борисов

  • румен гечев-
  • бсп-
  • лили маринкова-
  • факти-
  • васил божков-
  • бойко борисов-
  • хазарт-
  • румен радев

Според ''червения'' депутат финансовият министър и чиновниците надолу по веригата са неспособни на самоинициатива спрямо милиардера Васил Божков

Румен Гечев пред ФАКТИ: Инициативата срещу Божков е дело на Бойко Борисов - 1
Снимка: ФАКТИ

''Аз слушах с голямо внимание обръщението на президента. Буквално се подписвам лично под всяка една от неговите констатации и неговите аргументи. Защото позицията на президента е позиция на българската общественост, но не и на по-голяма част от българските медии, които обслужват, за голямо съжаление, вече твърде дълго управляващите. Но няма как да бъде излъган българският народ'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ депутатът от БСП Румен Гечев.

''На практика най-важният въпрос в момента е: кое е парламентарното мнозинство на управляващите? Нали по законите на демокрацията едно правителство управлява, докато има подкрепата на своето парламентарно мнозинство. Те загубиха парламентарното си мнозинство, тъй като ''Атака'' беше изгонена от тяхната коалиция. Вътре в самата коалиция, те по ключови въпроси имат различия, ето в това число и по Закона ''СЕТА'', уж с Канада, а то е със Съединените американски щати, което също е потенциален удар по българските производители и също е прехвърляне на национален икономически суверенитет в друга посока. Понеже правителството е поставено в ъгъла при тези скандали, то кой каквото си поиска от това правителствто, от Изток или от Запад, го получава. Каквото и да се поиска от тях, стоят прави на телефона и моментално решават въпроса в полза на чужди икономически и геополитически интереси'', заяви още Гечев.

''Защо господин Борисов хвърли 2 млрд. лева бюджетни пари, за да правим изолация на частни апартаменти? По принцип изолацията е хубаво нещо. Харчим 2 млрд., за да вдигаме цената на частни апартаменти, вместо 2 млрд. да ги бяхме вложили ние да си направим тръбата и да си прибираме ние парите, а не Саудитска Арабия. След това, другото прехвърляне на национален суверенитет, чудо на чудесата. Ще ви дам един пример със самолетите F-16 Block 70: за първи път една страна купува чертежи. Но.. Борисов стои прав на телефона, от Козяк му се обаждат, той целува телефона и превежда човекът 2,5 млрд. за самолети, които са на чертожната дъска. Никоя нация не е правила такова нещо. Обърнахте ли внимание, че сега Полша купува пето поколение F-35 самолети. F-16 Block 70 е четвърто поколение. Ами, то цената на F-35 на поляците е 140 млн. щатски долара с въоръжението. Тоест, Борисов, неговото правителство, вкарва българския народ да купува чертежи с остаряла стока. Пише го, данните са в интернет'', коментира ''червеният'' депутат.

''Той е кандисал на всякакви условия, кой каквото иска, само и само да стои на власт. Защо? Защото и с двата крака са вътре. Така както сега прокуратурата рови тук и там, тия ''юнаци'' ще трябва да обясняват какво става с рушветите в България и потоците от стотици милиони. Този половин милиард? Има ли някое дете, даже от трети клас нагоре, което ще повярва, че правителството, че премиерът, че министърът на финансите, цялата Комисия по хазарта, НАП, има ли някой, който ще вярва, че половин милиард лева са изтекли, а те са пляскали отстрани с ръце? Не. От тези потоци от половин милиард няма как да не са захранвани факторите, които държат чадъра над разбойниците'', добави той.

Румен Гечев коментира и в конкретика сагата с хазартния бос Васил Божков: ''Тази история е отключена, най-вероятно, можем да гадаем, от някакви политически фактори. Първо, нека да кажем, че всеки е невинен до доказване на противното. Няма как този бизнес, ако твърди държавата, а аз вярвам на този доклад на АДФИ, че е възможно това да бъде към половин милиард лева, няма как да стане без чадър. За да има чадър, ако това е вярно, той си е плащал на съответните политици. Въпросът е, че не само той.

Логиката сочи, че инициативата срещу Божков няма как да не е направена от премиера г-н Борисов. Министърът на финансите, а пък да не говорим за служителите, колкото и да са квалифицирани в Агенцията за държавна финансова инспекция, вие мислите ли, че те ще посмеят да доближат имението на Божков, този милиардер? Те на 100 километра от имението няма да припарят, те не биха си помислили, не са си и помисляли до момента. И как да си помислят, след като гледат по Националната телевизия, че главният прокурор и премиертът, заедно се подхилват с господин Божков. В кабинета на кого? На премиера на Република България. Борисов е изпратил проверката, той е поръчал на АДФИ. Това е моя хипотеза, която почива на здравия разум.

Имаше едно посещение в Съединените щати на новия главен прокурор и на стария главен покурор, някак си нещата съвпадат. Те отидоха до Съединените щати, там можем да предполагаме, че им е даден някакъв списък, по някакви причини, и те са започнали да отстрелват по списъка. Това е причината. Иначе управляващите, които отговарят за хазарта, най-вероятно са си получавали парите. Няма как да не са получавали.''

''Прави ли ви впечатление за тези бегълци? Първо, прокуратурата в България пуска беглеца с частния си самолет да излезе - г-н Цветан Василев. Много интересно. След което започва да го търси. Сега същото с г-н Божков. Три дни го заплашва г-н Борисов с доклада пред ултрасите в неговия кабинет. Тръска доклада и му казва: ще се носи отговорност. Което означава: Божков, грабвай самолета и си отивай. Самолетът на Божков напуска териториалните пространства на България и новият главен прокурор започва да го търси. Всеки третокласник ще каже: господа, вие кого лъжете, бе? Какво се прави? Първо се щракат белезниците и след това излизаш по телевизията да обясняваш'', каза още той.

Вижте целия разговор във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    232 54 Отговор
    до това го докара СДС ИВАН КОСТОВ който всичко съсипа иднешните мутри ПП ГЕРБ

    Коментиран от #99, #101

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    363 73 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ каза самата истина

    Коментиран от #7, #58

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    257 62 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ каза самата истина

    Коментиран от #13

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    306 57 Отговор
    ГЕРБ СА МАФИЯ
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    290 55 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е първия премиер употребил сълзотворен газ срещу народа на БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #9

  • 6 ВАТМАН

    269 49 Отговор
    Боклука от Банкя да се екстрадира в Бангладеш
  • 7 Хаха

    72 188 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Фатмака е говнян до ушите!
  • 8 Цицерон

    221 29 Отговор
    Кой смее да пипне някой без позволението на тиквой. Сарая и шиши се разхождат ако ги окошарят ще бъда най големият оптимист.
  • 9 баба Зоя

    88 159 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А комунистите-евреи на времето взривиха църквата-СВЕТА НЕДЕЛЯ и продължават с наглата си демагогия против българския народ

    Коментиран от #15

  • 10 ТтТ

    80 154 Отговор
    Безмозъчни комуняги нагли!Терористи нещастни!
  • 11 ДСидент

    117 18 Отговор
    Кремълското ченге от с.Дръндар май ще излезне по голям играч от Божков?
  • 12 Клозетниците си искат кенефа

    25 12 Отговор
    Ууууу....
  • 13 Димитър Талев

    99 46 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
  • 14 Радев

    56 93 Отговор
    Иска да направи в България "Майдан",както стана в Украйна.
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    81 26 Отговор

    До коментар #9 от "баба Зоя":

    БАБА ЗОЯ а защо полиц притесняваха баба СТАНА щото тя каза истината ЗОЯ ти знае ли мутрите колко човека убиха реекетираха режеха ухо пръст изнасилваха убиваха взривяваха мутрите много майки си разплакали а тибаба ЗОЯ си някоя мутреска

    Коментиран от #16, #70

  • 16 Трябва

    42 50 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да си много пробит мозък,за да сравниш атентата от Св.Неделя с някаква изветряла баба Стойна и посещението на полицията.

    Коментиран от #20

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Активист на БКП

    113 62 Отговор
    Да живее Румен Радев !! Той ще ни освободи от робството !!!
  • 19 Решетников

    67 84 Отговор
    Успешните министър прецедатели на Бг са Орешарски Станишев и наи вече Жан виденов направил долара 1 - 3000 лв хвала другари
  • 20 до трябва

    17 12 Отговор

    До коментар #16 от "Трябва":

    и вие като остареете ще изветреете ЗОЯ ЯСНО
  • 21 Ууууууууу

    63 34 Отговор
    Тоя пуяк където съсипа държавата докога ще го канят по студията да дава акъл
  • 22 Уви

    63 52 Отговор
    Абе това комунистите много нагли хора бе
  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    60 54 Отговор
    Тия ca кaтo трocкoтa... Румбaтa e cин нa прoфecoрa по "Нaучeн кoмунизъм" - Гeчeв, a пък Вacкo Гeчeв - внук, e трeтo пoкoлeниe кoмуниcтичecки лaлaджия....
    "Другарю" гечев, една от грешките на прехода от „социализЪмЪт” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.
  • 24 Winkel

    68 37 Отговор
    Аз искам да питам Румен Гечев вземал ли е пари от ВБ?
    А иначе няма да коментирам изказвания на човек довел държавта до хиперинфлация и унищожил спестяванията на хората!
  • 25 Геополитик

    85 35 Отговор
    Имаше едно посещение в Съединените щати на новия главен прокурор и на стария главен покурор, някак си нещата съвпадат. Те отидоха до Съединените щати, там можем да предполагаме, че им е даден някакъв списък, по някакви причини, и те са започнали да отстрелват по списъка. Това е причината. - ТОВА Е САМАТА ИСТИНА! СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА ДА СЕ ПРОВАЛЯТ РУСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ДИСКРЕДИТИРАТ ХОРА В СТРАНАТА, КОИТО РАБОТЯТ С РУСКИ ФИРМИ! ТО НЕ БЯХА СТАЧКИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ШЕПА ХОРА , ТО НЕ БЯХА ЕУСКИ АГЕНТИ, ОТРОВИЛИ ПИЯНИЦАТА ГЕРБЕВ, ЮЖЕН ПОТОК, АЕЦ БЕЛЕНЕ, КТБ - ОГРАБИХА! ББ продава българските интереси, само, за да остане на власт!
  • 26 Геополитик

    82 9 Отговор
    Змията най- хапе, когато умира!
  • 27 Уди Кълвача

    60 13 Отговор
    Козяците са се окопали във власт!
  • 28 Професора

    56 40 Отговор
    Всичко що носи името Румен днес е ПИЧ! Евалата на Румен и Румен!
  • 29 ЙОРДАНОВА

    51 110 Отговор
    Този президент от злоба ще се пръсне какво той е направил за сънародниците си само облагите ползва голямата заплата обиколи света с втората си жена да направи партия до го избере народа и да видим той какво ще свърши но по всичко личи че май само ще са далавери.Човек който има претенции преди всичко трябва той да е изряден.Свалил доверието си от правителството да не би той да го е избирал Боже опази България той да избира правителство.
  • 30 Шаолина

    88 43 Отговор
    Подлогите плъзнаха по телевизиите да плюват по нашия Президент!
  • 31 Младен М.

    93 3 Отговор
    Да се приготви Христо Ковачки!! До месец е арестуван. Благодаря за вниманието.
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 18 Отговор
    изверг отряза ушите на малко кученце в ГРАД БЕРКОВИЦА писа БУЛ НЮЗ
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 😃АНАЛлизатор😂

    37 46 Отговор
    По време на управлението на БСП двама приятели отиват за риба. Хвърлят въдиците и за късмет хващат една рибка. Бързо вадят тигана и единият пита: къде е олиото? Няма олио, отговаря другия. Е как няма олио?!! Ами няма!!..и в магазина няма!!...абе то хляб няма в магазините ти за олио питаш!! Добре тогава ще я върнеме обратно във водата. Пуснали рибката във водата, а тя направила няколко кръга, показала си главата над водата и започнала да скандира: БСП...БСП...БСП...БСП......

    Коментиран от #37

  • 35 сталин

    13 9 Отговор
    А ТА КА
  • 36 Усмивката

    62 14 Отговор
    Ми много е парав.Веднъж с Цветан Василев.Веднъж с Таки.Веднъж с Арабаджиеви.Веднъж с Митю Очите. Веднъж с Галеви. Ето сега с Божков.......е те съвсем ни взеха за марули бе.
  • 37 Усмивката

    40 17 Отговор

    До коментар #34 от "😃АНАЛлизатор😂":

    Аз пък видех една агитка с анцузи да вика .....криза, криза, криза....Оказа се че били пратени от Бойко Борисов,като контра протест
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ааааааааааа

    16 20 Отговор
    Гроб за децата на българските бизнесмени гроб !
  • 40 Наблюдател

    28 52 Отговор
    Всички руско-червени рептили изпълзяха за да защитават руския хибридник Радев.
  • 41 Тоз икономист Руменчо

    35 26 Отговор
    Заедно с другаря Жан фалираха някога държавата,но тоз народ е късопаметен редехме се за едно мляко цял ден Маскара мръсна

    Коментиран от #42, #44

  • 42 иванчо

    30 10 Отговор

    До коментар #41 от "Тоз икономист Руменчо":

    иван костов го направи - с малко долари , много имоти , михайлова- сточна гара , краус - маршутки - транс5 , и.т.н. ...
  • 43 Save

    54 23 Отговор
    Президента казва това което мисли народа. Бойко мисли и казва ъова което му натедат краварите и олигарсите. Просричко е
  • 44 иванчо

    28 6 Отговор

    До коментар #41 от "Тоз икономист Руменчо":

    сдс - го направи , предварително,а дъщерята на костов - колко взимаше в ктб. сдс- воения комплекс , здравопазване , просвета , сел.стопанство и т.н. а колко дълга сега
  • 45 Ооож

    55 24 Отговор
    Бойко Борисов е първия премиер и глава на държавата който се обръща срещу народа си ,прогонва половината население в чужди страни и използва палки и сълзотворен газ срещу сънародниците си. Това е първият Тиранин от близо 1400 годишната история на България.

    Коментиран от #71

  • 46 факт

    42 24 Отговор
    Бойко си отива!?
  • 47 123

    40 13 Отговор
    Тоя некадърник вмирисан, няма ли да го скриете! Малко ли му е, че като финансов министър обра хората и фалира държавата!
  • 48 ГЕРБ

    51 26 Отговор
    ГЕРБ не са спечелили изборите, купили са ги, управляват БЕЗ ВОЛЯТА НА НАРОДЪТ. ГЕРБ НАПУСНЕТЕ ВЛАСТТА ЕДНОПОСОЧНО, КАКТО И БЪЛГАРИЯ.
  • 49 11111111111

    25 9 Отговор
    ТОЯ РУСКИ ПРЕСТЪПНИК ОТ КТБ
  • 50 сталин

    9 1 Отговор
    На бесилото
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 toxic

    34 10 Отговор
    Верно ли бе комунист алчен.Ти обра хората през банките.Скрий се некаде.Поне прибери лъскавите си коли от пред палата дет живееш.Ей тъй за камуфлаж.
  • 53 555

    24 3 Отговор
    БЪЛГAРИЯ КAТO ФРOНТ
    Зaмиcля ли ce oпeрaция "Чиcти ръцe"?
    Рaзбирa ce, aз нe знaм кaк ca убeждaвaли aмeрикaнцитe рoднитe cпeцшeфoвe и бaш прoкурoри. Нo нe e труднo зa дoceщaнe.
    В рeзюмe – c тoзи вaш тaкa нaрeчeн прeхoд трябвa дa ce приключи, a упoрититe му нocитeли дa ce нaмeрят зa дълги гoдини нa мяcтoтo, кoeтo oтдaвнa им ce пoлaгa пo зaкoн.
    Ocвeн в прaвooхрaнитeлнитe oргaни, cрeщи e имaлo във ФБР, ЦРУ и зaбeлeжeтe – Cъвeтa зa нaциoнaлнa cигурнocт нa CAЩ (oргaн нa Бeлия дoм).
    Гeoпoлитикaтa
    И aкo в тeзи cрeщи e cтaвaлo думa зa прaнe нa мръcни пaри, мaфиoтcки oпeрaции, чуждecтрaннa aгeнтурa у нac, зaдгрaнични aнгaжимeнти нa рoдни oлигaрcи и пoлитици, тo в Cъвeтa зa нaциoнaлнa cигурнocт нa CAЩ тaкивa прoблeми принципнo нe ce рaзиcквaт.
    Тaм ce рaзиcквa гeoпoлитикaтa!
    A кaквa e гeoпoлитикaтa в мoмeнтa в нaшия рeгиoн?
    Тя e, чe Бългaрия oт зaдeн двoр нa Eврoпa и НAТO ce прeвърнa във ФРOНТ нa cтрaтeгичecкo прoтивoпocтaвянe мeжду Зaпaдa и Изтoкa.
    Oт гoдини нaрeд прeдупрeждaвaм зa тoзи рaзвoй и зa тoвa дo кaквo дoвeждa cядaнeтo нa двa cтoлa eднoврeмeннo.

    Дo рaзчeквaнe!
    Cлeд кaтo Бългaрия e oпрeдeлeнa зa ФРOНТ, ce изиcквa oпeрaция „ЧИCТИ РЪЦE”.
    Днec бих дoбaвил, чe и прeди въвeждaнeтo нa eврoтo нaшитe пaртньoри в EC щe изиcкaт зaдължитeлнo тaкaвa гeoпoлитичecкa oпeрaция.
    И двeтe oпeрaции ca призвaни нa първo врeмe дa рaзчиcтят aгeнтурaтa. Пoнeжe ниe, бългaритe кaтo пoкoрни рoби ни e cтрaх дa гo нaпрaвим caми. И вce чaкaмe някoй oтвън дa ни ocвoбoдИ
  • 54 решетников

    20 7 Отговор
    от коя партия беше че не помня нещо депутатката с великата фраза при министър прецедателя жан видемов ... абе направе те ин долара 5000 -лв и ги оставете даси чупят главите еи та простичко питам другарите диверсанти
  • 55 Независим

    22 18 Отговор
    Хайде да не намесваме комунисти фашисти и др.,а да вникнем в изказването му.,а то е абсолютно точно в случая.Смятате ли ,че има нещо случайно,няма случаиности....8755
  • 56 Лески София1911-1914.....1995...2019...

    5 3 Отговор
    Пий си хапчетата с алкохол!
  • 57 курчо

    22 13 Отговор
    Всички комуняги да ми лапат сапа
  • 58 Еретика

    16 12 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Явно Божков е резнали филията Борисов поради ла комия.Е това е.Е на Бойко щ те му дойде времето.Е тогава да му мисли зет му.Без вина виновен.Е да е мислил когато е опъвал бойковата щерка.
  • 59 Nostradamus

    21 35 Отговор
    ГЕРБ са най доброто лекарство срещу червения паразит и смятащите се за недосегаеми забогатели мошета. От там и идва това квичене на червени комундета , платени тролчета и зависим президент който е на ръба , президент който иска да настрои хората един срещи друг , но той не е от най обичаните въпреки бутафорното създаване на такова впечатление , все повече хора разбират че е празен откъм съдаржание и е един троянски кон на чужди интереси , спука се балона за хрисимия фатмак , видяхме го и чухме в елементарен шуробаджанашки скеч за прикриване на тръпката си. Президента да си ходи , той е зависим и опорочен , разидинител на нацията и просто няма данни за президент , много е никакъв , безличен не е за тази работа. Оставка.
  • 60 Катюша

    21 6 Отговор
    Най голямата корупция в момента е на най първите,а кои са те всички ги знаем ,така че всичко друго е за заблуда на простолюдието
  • 61 Без Имена

    4 17 Отговор
    Затова не ламтя за пари.Да ми ги крадат такива като тиквата.Работя си на портала на Света Анна болницата.Правя си от таксата на автомобилите по 100-200лв на смяна,и си ми е супер.Докарвам си 2000лв със заплатата.Нека ми е зле.
  • 62 цвцв

    14 10 Отговор
    то и хората без образование го разбраха само боко се прави на интересен,като го избрал народа защо толкова се пази с бронирани коли той ги управлява не вярва на нсо копува цигански гласове това е истината г-- м---
  • 63 AUS

    17 5 Отговор
    Откъде изпълзя и този миризливец?
  • 64 Богиня

    24 7 Отговор
    Проваленият комунист,бивш министър в правителството на Жан Виденов дава заключения?Много е нагъл и прост!Би трябвало отдавна да се е скрил някъде.
  • 65 ЦААРОВ

    9 2 Отговор
    УУУУУУУУУУУ
    МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ
  • 66 Правят ни на луди

    18 17 Отговор
    Бойко е безграмотник, в политиката.Държи се като неандерталец , а може би за това го толерират Американците и най вече Херо Мустафа..По грозна от тая е само нашата министъра на туризма Ангелкова.Все едно един ги е правил.
  • 67 do galosha Rumen Gechev

    14 5 Отговор
    Ebaha li vi mamata gnusni komundeli! Sega shte vi torezat riazanite cervei piskhi napalno!

    Vie ste izrodi vashta ma komundelska!

    Shte mi zashtitavate Bozkov vseizvestniat Ubiec i kradec!

    marsh v piana Russia parcali mrasni!
  • 68 Р Овч

    16 5 Отговор
    Гечев ,нещо си нервен,нормално е ,главния прокурор каза че това е загрявка ,дали няма да се върне и малко по назад а ,какво ще кажеш.Купи си билет са всеки случаи ,че май нямаш още частен самолет.
  • 69 До Цървула с N:76

    6 5 Отговор
    Изключително тъпо, първосигнално и злобно същество си. Искрено те съжалявам и ти съчувствам. Не ти стига акъл даже за пазене на равновесие!!! Има до го духаш цял живот на по-умните от теб - тоест на всички! Боклук антибългарски....
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Хохо

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "Ооож":

    Колкото е истина това, което си написал, толкова да си здрав!
  • 72 дедо Пеци

    14 0 Отговор
    Прос народ ,искаме сувет и мнение от човека който унищожи парите на хората,смях, народа е кото маймунките помни три минутки.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Hell

    19 0 Отговор
    Г-н 3500 лв. за долар ! как не ги е срам да ми дават трибуна на тоя ?
  • 75 ани

    19 0 Отговор
    Господине,а вие кого баламосвате?Помним как обра народа ,когато беше виден министър помним курса на долара,КОГАТО ФАЛИРАХА БАНКИТЕ !ВМЕСТО ДА СИ В ЗАТВОРА ТИ СЛЕД КАТО ИЗЧЕЗНА ЗА ПЕРИОД В АМЕРИКА СЕ ВЪРНА НА БЯЛ КОН И ЗАПОЧНА ДА ДАВАШ АКЪЛ КОГА ЩЕ ТЕ РАЗСЛЕДВАТ ,НО ВСИЧКО Е ЗАМЕТЕНО .?
  • 76 ФАКТ

    11 9 Отговор
    вси4ки които пишат против Бойко...ще припомня за малоумниците тук..които явно или са забравили или въобще не са били с разума си по онова време...както ве4е е споменато в един коментар ..1-долар беше 3000 лв...една винетка беше 67 лева с една малка подробност плащахме 67 леша за да караме по 4ерен път пълен с дупки и тук там малко асфалт..караше буквално като на гигантски слалом..да изминеш с колата си 30 км разстояние беше равностойно на 300 лв ремонт по ока4ването на колата си.минимум..и за това трябваше да плащаме 67 лв..а заплатата ни беше 200 лв...сами смятайте..сега плащаме 97 лв за винетка заплата ни е около 700..мисля .оба4е колата я карам на ремонт по ока4ването на 2-3 години веднъж..а не на всяко ходене до някъде и хоп на ремонт..мисля 4е сами може да направите бруталната разлика....аз ли4но съм глобяван няколко пъти от полицаи заради това 4е като ме спрат ми искат винетка която аз нямах и просто им казвах 4е когато направят път тогава и ще си купувам винетка..не мога да плащам за нещо което го няма.и за да ти троша колата..няма логика....трето-4акахме с дни да си купим хляб защото по магазините и производителите бяха скрили зърното си...пак казвам 4акаме по 2-3 дена за хляб...не за друг..а за един хляб...сега синът ми има пове4е пари от мен а е само на 20...да защото работи в англия но не ми се е оплаквал 4е му е зле.даже напротив идва тук и си живее като цар..кога аз бях на 20 през времето на управлението на "4ервените боклуци" тъпите грозни ко
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Геро

    16 3 Отговор
    Ти БЕ наглец безподобен, забрави ли ,че откраднахте парите на нашите майки и бащи? Ти срам нямаш ли бе червен боклук такъв? Когато и да те линчуват, ще е навреме?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Само преди

    16 6 Отговор
    половин година и същия този Божков, заедно с Г.Ганчев, Г.Домусчиев се срещнаха с премиера, главния прокурор Цацаров и вътрешния министър. И се здрависваха, и си говореха разни сладки приказки как вече край с лошите практики във мачлетата, как от утре всички ще сме честни и т.н. Можете да видите на снимки от срещата как си хортуват. И представителите на държавата са седели срещу самия Сатана и въобще, ама дори ни най-малко не са подозирали за това, а са виждали срещу себе си просто един честен бизнесмен? Но иначе пазят някакъв запис на телефонен разговор на офицери от българската армия отпреди 5 години!!!, а за Божков не знаят. А 6 месеца по-късно той-вече е най-големия престъпник в държавата ни? А едни мармот завива ли станиол? Не защитавам престъпниците - ако Божков е виновен в това в което го обвиняват, то нека си понесе отговорността. Питането ме за това как избирателно се удря този или онзи според ситуацията и интересите на властимащите - ето това е двоен стандарт. Утре Гриша Ганчев ли ще подгоните, или Домуся? Ето затова и не вярвам на Гешев - докато не подгони хора и гравитиращи едри бизнесмени от Герб и ДПС - не дребни чиновници - а тези най-горе, за мен и много други хора той ще бъде просто маша, а ние като цяло ще бъдем просто евтина имитация на развита нормална държава.
  • 82 Само преди

    12 3 Отговор
    пoлoвин гoдинa и cъщия тoзи Бoжкoв, зaeднo c Г.Гaнчeв, Г.Дoмуcчиeв ce cрeщнaхa c прeмиeрa, глaвния прoкурoр Цaцaрoв и вътрeшния миниcтър. И ce здрaвиcвaхa, и cи гoвoрeхa рaзни cлaдки прикaзки кaк вeчe крaй c лoшитe прaктики във мaчлeтaтa, кaк oт утрe вcички щe cмe чecтни и т.н. Мoжeтe дa видитe нa cнимки oт cрeщaтa кaк cи хoртувaт. И прeдcтaвитeлитe нa държaвaтa ca ceдeли cрeщу caмия Caтaнa и въoбщe, aмa дoри ни нaй-мaлкo нe ca пoдoзирaли зa тoвa, a ca виждaли cрeщу ceбe cи прocтo eдин чecтeн бизнecмeн? Нo инaчe пaзят някaкъв зaпиc нa тeлeфoнeн рaзгoвoр нa oфицeри oт бългaрcкaтa aрмия oтпрeди 5 гoдини!!!, a зa Бoжкoв нe знaят. A 6 мeceцa пo-къcнo тoй-вeчe e нaй-гoлeмия прecтъпник в държaвaтa ни? A eдни мaрмoт зaвивa ли cтaниoл? Нe зaщитaвaм прecтъпницитe - aкo Бoжкoв e винoвeн в тoвa в кoeтo гo oбвинявaт, тo нeкa cи пoнece oтгoвoрнocттa. Питaнeтo мe зa тoвa кaк избирaтeлнo ce удря тoзи или oнзи cпoрeд cитуaциятa и интeрecитe нa влacтимaщитe - eтo тoвa e двoeн cтaндaрт. Утрe Гришa Гaнчeв ли щe пoдгoнитe, или Дoмуcя? Eтo зaтoвa и нe вярвaм нa Гeшeв - дoкaтo нe пoдгoни хoрa и грaвитирaщи eдри бизнecмeни oт Гeрб и ДПC - нe дрeбни чинoвници - a тeзи нaй-гoрe, зa мeн и мнoгo други хoрa тoй щe бъдe прocтo мaшa, a ниe кaтo цялo щe бъдeм прocтo eвтинa имитaция нa рaзвитa нoрмaлнa държaвa.
  • 83 Кумчо Вълчо

    11 2 Отговор
    Ега ти министъра , още ли си жив.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 димитрова

    14 2 Отговор
    този провален бивш министър при Жан Виденов до кога ще се появява по телевизиите не го ли е срам фалираха държавата и ще ми дава акъл.
  • 87 Браво

    4 4 Отговор
    Цената на закупените от нас F16 е около 184 млн. $. "Пентагонът разкри подробности за споразумението си с Lockheed Martin Co за закупуването на изтребители Ф-35. Цената на един изтребил ще е с 12,7 на сто по-евтина през 2022 г., което може да насърчи други държави да си купят Ф-35, информира "Ройтерс".
    От Lockheed Martin Co обявиха, че всяка държава, която има изтребители Ф-16, е потенциален клиент.
    Ф-35А, най-разпространената версия на самолета, ще е с цена 82,4 милиона долара през 2020 г., 79,17 милиона долара през 2021 г. и 77,9 милиона долара през 2022 г., обявиха от Пентагона." За външния пазар F35 e около 150млн $

    Коментиран от #90

  • 88 42 мил за празн дупка

    7 3 Отговор
    Кой даде 42 милиона за една празна дупка във Варна. Гешеф, питай Гораноф от где взе парите и кой му нареди ?
  • 89 смърт на комунизма

    12 5 Отговор
    тоя фалирал България при виденов, КАК смее да се изказва изобщо по която и да е тема ?????
    няма ли кой да му затвори устата с ритник ?
  • 90 Симо

    11 2 Отговор

    До коментар #87 от "Браво":

    Само немога да ги разбера тези журналисти защо не питат Гешев защо не разследват Цветомир Наиденов,Пеевски и Доган???
  • 91 Ми браво на Бойко

    5 4 Отговор
    Ако е така, това е похвално!
  • 92 ТОЧНО вие -

    11 3 Отговор
    ТОЧНО вие нямате думата !!! Всички от БСП и управлявали страната след 89-година ,сте за Затвора !!! Вие ни убихте,затрихте и ОГРАБИХТЕ !!! ВРЪЩАЙТЕ ни ПАРИТЕ !!!! Сега бягате зад граница,защо !!! И колко други български гангстери избягаха !!!
  • 93 Антре

    7 1 Отговор
    АБЕ ТАРИКАТИТЕ СЕЯНДУРСКИ. 10 ГОДИНИ ТААЦИТЕ ЛИ СИ ДРАПАХТЕ И СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ВАСИЛ БОЖКОВ - ЧЕРЕПА КРАДЕ. СИГУРНО И ПРЕКОРА НЕ МУ ЗНАЕТЕ, А. ЗА КАКВИ НИ МИСЛИТЕ БЕ. ЗА МАЛОУМНИ ЛИ. НИТО СМЕ МАЛОУМНИ НИТО ОЛИГОФРЕНИ. ПАЗЕТЕ СИ ВЛАСТА ЧЕ АКО СТАНЕТЕ БЕЗВЛАСТНИЦИ МЪКАТА ШЕ ВИЕ ГОЛЕМА.
  • 94 Иванчо

    6 4 Отговор
    НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ, ако комунистическите червени бесепари замълчат най-после! Те сега скачат срещу Борисов, защото хора, като Божков са едни от хората, които спонсорират тяхната червена партийка. А вие, хора забравихте ли , че Румен Гечев беше икономически министър по времето на министър-председателя на БСП -Жан Виденов и те двамата, както и цялото им правителство и партия, докараха тогава България до просешка тояга? Помните ли как лева се обезцени за дни, как народа обедня за дни, как икономиката се срина за дни. Как народа беше принуден да излезе пред улиците и да защитава интересите си пред Народното събрание и... беше гонен и бит и репресиран - точно от тази власт на БСП, ръководена от Жан Виденов и Румен Гечев. Хайде припомнете си историята и тогава съдете Борисов или Главния прокурор. Браво на новия Главен прокурор, защото всички олигарси, натрупали милиарди на гърба на народа, трябва да застанат пред съда и това трябваше да бъде направено още преди 20 години поне! А това дали от сегашния кабинет слушали какво им се казва от "Козяк", аз не знам, но знам на тяхния бесепарски кабинет навремето, как им се диктуваше от Москва, пък и сега са зависими от Изток! Така, че хайде някои хора да замълчат малко поне!
  • 95 Румен Гечев е най-големият предател

    8 0 Отговор
    Румене хората трябваше да те разстрелят още 97-ма година когато беше финансов министър при Жан Виденов и фалира държавата
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Марони

    7 1 Отговор
    Гечката и Жан докараха хиперинфлацията през 1996-97!Сега този "велик" икономист ни поучава!Каква наглост.Това само в БГ е възможно!Другаде щеше да си в затвора...или в гроба,Гечка комунистическа!
  • 98 У нас

    3 0 Отговор
    С тази статия май някой много засегна друг че толкова негативни мнения се появиха изведнъж. Не чух обаче дали е така а какъв е бил преди ясно е. ВЯРНО ЛИ Е ТОВА КОЕТО КАЗВА?
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Никола Гешев

    1 0 Отговор
    Класика в жанра Крадеца вика дръжте крадеца Гечев това няма да ти помогне Ще настъпи скоро звездния ти миг
  • 101 Джони

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ех другарю с чука тука какви глупости плещиш и лъжи пишеш. Защитаваш мнението на един провален министър и бивш агент от тоталитарната Дс служба какъвто е другаря Румен Гечев, той като министър се наака, но сега има голяма триетажна къща в полите на София. Защо премълчаваш управленията на кражбите и глада при Луканов, защо мълчиш за управлението на Беров за създадените от Дс мутренски групировки или си бил един от тях. Защо мълча при големия боклук Жан Виденов супер инфлацията, когато 1 долар стигна цената от 3500 лв или за ограбванията на спестяванията на хората от банките които 100% се управляваха или притежаваха от кадри на Бкп =Дс =Бсп, а те се командва ха от Кремъл. Защо пропускаш наглия Станишев в правителството му бе един от големите хайдуци в енергетиката Румен Овчаров, а зам министър бе другарката Корнелия Нинова техноимпексова отговаряща за Булгартабак, а какво да кажем за другаря Орешарски при които стана един от големите грабежи на банка Ктб от която другарите от Дс, Бсп и дпс успяха да дръпна за себе си около 6 милиарда лева. Явно, че си зомбирани мозък щом споменаваш Иван Костов които бе най успешния премиер на България. Колкото и тона помия да сипете върху него той бе номер едно като премиер защото работеше и мислеше за народа и държавата, а не да пълни гушата на Русия.