Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 20:23 2 609 37

Лаура Коьовеши идва в България през март, Нинова я кани на среща

  • лаура коьовеши-
  • нинова

В момента се изгражда Европейската прокуратура

Лаура Коьовеши идва в България през март, Нинова я кани на среща - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се срещна с европейския главен прокурор Лаура Кьовеши в Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европейския парламент. Това съобщиха от пресцентъра на левицата.

В момента се изгражда Европейската прокуратура. Госпожа Кьовеши започва разговори с държавите членки за излъчване на делегираните прокурори от всяка една от тях.

"Ние отдавна поставяме въпроса за правилата, по които ще става това в България. Все още няма такива. Госпожа Кьовеши ще посети България през март. Тя изрази надежда, че нашата страна ще излъчи добри делегирани прокурори. Поканих я в рамките на тази визита да се срещне и с опозицията, за да чуе и нашето мнение. Пожелах ѝ успех и резултати в борбата с корупцията по високите етажи на властта", каза Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    40 2 Отговор
    Въх мари майка , ами сега?
  • 2 Койчо

    49 4 Отговор
    Браво. БРАВО. браво
  • 3 А Ся де

    27 2 Отговор
    Гащи у ръки.
  • 4 Галев Маев

    15 42 Отговор
    лицемерието на корнела ..тя корнела е за проверка от ЛАУРА КЬОВЕШЕИ...И СЕГА БЪРЗА ДА Я КАНИ НА СРЕЩА ..УЖ ..ЧЕ Я ХАРЕСВА ...А ЛАУРА КЬОВЕШИ КАЗА ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ЧЕ ЩЕ ПОСЕТИ БЪЛГАРИЯ ....ТАКА ЧЕ КОРНЕЛА Е ПУ..НТА М..РА ГОЛЯМА С КИЛОТИ ..!
  • 5 Гаргамел

    13 31 Отговор
    Ще разследва импекса ли? И задължително да я посрещне на коня тая!!!
  • 6 ДО КОЙЧО

    16 33 Отговор
    КВО СЕРАДВАШ БЕ ...БСП СА ЗА ПРОВЕРКА ТОЧНО ОТ ЛАУРА КЬОВЕШИ ..СТАНИШАВ И ОРЕШАРСКИ КРАДАХА ...МНОГО ...!

    Коментиран от #11, #13

  • 7 стефан софия

    7 19 Отговор
    абе пичове ,що няма каре за коментари на сайта на ПИК ....НЕЩО ДА ЗНАЕТЕ ..! НЕ МОЖЕМ ДА СИ КАЖЕМ МНЕНИЕТО . , А И СКАТ ЗАТВОРИХА ТЕЛЕФОНИТЕ ...БСП И РАДЕВ ШИ СЪБОРЯТ ДЪРЖАВАТА , А НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА КАЖЕМ НИЩО ...САМО ПО ЕВРОКОМ ИМА ТЕЛЕФОНИ , НО ТАМ ИМА АБОНАТИ ОТ БСП НАПРАВО ...И САМО НА ТЯХ ВДИГАТ ..АРЕЕ...ПИШЕТЕ ..!
  • 8 Галев Маев

    10 23 Отговор
    РАДЕВ ШИР БЕТЯ ...КАЗА ЧЕ “ ИМПИЙЧМЪНЪТ НЯМА ДА НАПЪЛНИ ЯЗОВИРА “ , ...АБЕ ...ЕЙ ..., АМИ СЪБАРЯНЕТО НА ДЪРЖАВАТА ЩЕ НАПЪЛНИ ЛИ ЯЗОВИРО БЕ ...?ЕТО МАРГИНАЛНОТО МИСЛЕНЕ НА ШИР БЕТЯ ..!
  • 9 Всички знаят...

    24 8 Отговор
    Бойко и Корнелия са от един отбор, нищо че се крият!
    Няма да си издадат далаверите и искат да забаламосат Кьовеши...!
  • 10 Васил Левски

    3 13 Отговор
    Какво, по дяволите? В София има толкова много улици ... царе? Защо няма улици на Цар Бойко и Цар Радев?
  • 11 Койчо

    29 4 Отговор

    До коментар #6 от "ДО КОЙЧО":

    Всички са за разследване пич. Защо не го разберете най на края ДПС БСП ГЕРБ Марешки обединени патриоти. Всички са БОКЛУЦИ И внасят боклуци в държавата ни.
  • 12 jorj

    8 12 Отговор
    Ще коментират килията на Курвелина!!!!!!!!!!!!!
  • 13 Гошко

    23 10 Отговор

    До коментар #6 от "ДО КОЙЧО":

    А Бойко не окраде ли всичките еврофондове. Сто милиарда къде са. Само две магистрали и точка така ли?
  • 14 факт

    8 4 Отговор
    за да покрие Бойко, комунягата!
  • 15 до ГОШКО

    10 11 Отговор
    100 МИЛИАРДА , ...БРАВО БЕ ПЕСНОПОЙКО ФАЛШИВА ....ТЯ КЬОВЕШИ ШИ ВИ ГО ИЗКАРА ПРЕЗ НОСА НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ОТ БСП И СЪДИИ ...ЙОНЧАВА Е СЛЕДВАЩАТА СЪС ЗАБРАНА ДА ПЪТУВА ДО САЩ , ПОСЛЕ И ЦЯЛОТО БСП ЗА УРОНВАНЕ ПРЕСТИЖА НА БЪЛГАРИЯ !
  • 16 стефан софия

    5 8 Отговор
    ТУК ИМА ОТ БСП , КОИТО КАЗВАТ ...“ БСП И ГЕРБ СА ЕДНИ И СЪЩИ “....ААА...ДА АМА НЕ .....И ПОСЛЕ ОТИВАТ И ГЛАСУВАТ ЗА БСП ....ЦЕЛТА НА ТАКОВА ГОВОРЕНЕ Е ДА ОЦАПАШ ОПОНЕНТА И ДА ГО ПРАТИШ В КАНАЛА - КЪДЕТО СА ВСЪЩНОСТ БСП ......И ПОСЛЕ ОТИВАШ И ГЛАСУВАШ ЗА КОЙ...А ...ЗА КОЙ .......АМИ ЗА БСП РАЗБИРА СЕ ....ВЕЧЕ СИ ОКАЛЯЛ ОПОНЕНТА КАТО СИ ГО ПРИРАВНИЛ ДО БСП И КОЧИНАТА ИМ ОТ ДИВАЦИ !
  • 17 ясновидка

    7 3 Отговор
    Ще има коджа нашенски пожълтели гащи отсега!
  • 18 ОТКАЧАЛНИК

    12 5 Отговор
    ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ТУК МНОГО ПО РАНО ДА ВИДИМ ТИКВАТА КАКВО ЩЕ КАЖЕ

    Коментиран от #35

  • 19 Кочо

    8 1 Отговор
    Ами вчера САЩ по казуса с Прамод Митал показаха, че тук за да се промени нещо трябва силна външна намеса! Та, добре е да ни посетят! Всъщност, Нинова каза на Ленчето, че след като се намести за евродепутат не прави нищо, както бе обещала. Това, което очакваха от нея го прави Радан!
  • 20 Petko

    5 3 Отговор
    Ниниова ще я запознае с материалите за Техноимпекс. Кьовеши ще изпадне в потрес и ще подаде оставка. За корупцията в България трябват фадроми а не Кьовеши.
  • 21 Гост

    6 6 Отговор
    На днешния ден през 1911г. е роден Роналд Рейгън!
    -----------
    Каква подигравка на природата с българския народ.😎
    През 1911 година у нашата държава е роден Тодор Живков на 7 септември.

    Рейгън беше начело на САЩ два мандата и конституцията им не допуска трети(последователен) мандат -
    Период в който направи Америка една от най силните икономики и могъщи държави в света......

    Т. Живков "ръководеше" страната ни 34 години ........и 340 години няма да ни стигнат да възстановим не само икономиката, но най-вече мисленето и ценностната ни система !😠😠😠

    Коментиран от #23

  • 22 Ivan

    6 1 Отговор
    Защо им трябваше на нашите политици ЕС извън него можеше да си крадът на воля и без контрол. А сега все им гледат в ръцете. Кьовеши и разни други само пречат на далаверата. Костов се оказа голям политик и яко им го нацепи. Сега НАТО, ЦРУ, Кьовеши, Орбан, Путин все дразнители и то сериозни. Трябва да си виртуоз, за да краднеш. Планетата е малка и всичко се следи няма и парите къде да скриеш, че ДЕА наблюдава всички съмнителни банкови транзакции. Е Костов ги надигра и прецака, голям политик
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хатабич

    7 1 Отговор
    Защото България е поробена държава, чрез така наречните ВАЛУТНИ СТОЙНОСТИ!!! Още с влизането на БГ в ЕС, трябваше да приемем евро валутата!!! Най късно до 5 години след влизането ни в ЕС. Обаче, 13 години след влизането на БГ в ЕС ние още говорим за присъединяване към еврото, което сигурно ще се случи чак към 2025 година(евентуално). Два български лева правят едно евро!!! Това означава, че в БГ по-голяма част от продуктите ще са два пъти по-скъпи, заплатите МИНИМУМ два пъти по-ниски, и всичко заради валутната разлика на българския лев спрямо еврото!!! Ако един VW GOLF в Германия е 30 000€, в БГ е 60 000 лева(двойно повече) !!! Ако БГ продава 1 килограм нашенски картофи за 1 лев, това прави 50 евро цента (двойно по-евтино). Просто няма как да се мерим с тяхната СКЪПА валута!!! Ако максимум до 2012 бяхме приели еврото, сега минималната заплата щеше да е 610 евро, а не 610 лева!!! Валутните стойности са създадени от САЩ и Западна Европа за да обезценяват труда и стоките на чуждите държави!!! Така те правят другите народи бедни, докато себе си се обогатяват за тяхна сметка. Това е модерно робство - една шепа Западни институции самоопределят стойностите на чуждите валути и по този начин решават колко беден да е един народ, а друг да е богат, за предложения еднакъв труд и еднакво качество стоки. Дори няма нужда от много мислене, а само като видиш, че Германия търси ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА, трябва да ти стане ясно, че ТИ си им нужен на тях като БЯЛ РОБ!!! Точно зарад
  • 25 Рошко

    6 2 Отговор
    Тя тая ако толкова честна колкото я хвалят, за последните 30 години ако ги под хване нашите, 10 мандата няма да и стигнат ще счупим всички рекорди по крадене и корупция, и както писах всички бившо поделения щяха да са пълни с политици и тем подобни
  • 26 Пурко

    2 6 Отговор
    Кьовеши не идва по покана. Идва да я пита КуРнелия кво стана с Техноимпекс.
  • 27 волен фидеров

    2 0 Отговор
    Нино,хубавице!А аз теб те каня,палавнице сладка!

    Коментиран от #33

  • 28 Nona

    2 2 Отговор
    Заради Нинова хората намразиха БСП. Тази като се появи за избори и разгонва всичките симпатизанти. Омазала се е до ушите а ще бори корупцията. Цялото БСП са труп на мъртвец, на който се опитват да присаждат органи. Тази освен да лапа няма други политически възгледи.
  • 29 Импексова съм

    3 1 Отговор
    Викам вълкът в кошарата белким ми се размине Много съм честна
  • 30 12345

    4 0 Отговор
    Ей тази Курни беее. Ще докара некой инфаркт на Вожда с тези срещи. Той тъкмо се разбра с янките и сега нов дразнител на хоризонта. Сигурен съм, че ще измисли нещо. Ще я гушне, ще я разцелува и може да я омае.
  • 31 Tate

    3 1 Отговор
    Треперете Боковисти и Тиквеници ,тераси,балкони ,асансьори ,магистрали и тем подобни боклуци ! С баница ще я посрещна Кьовеши а вие ГЕПАДЖИИ си ушиите раирани костюми и си подгответе вазелин !! Боклуци долни

    Коментиран от #36

  • 32 Tate

    3 1 Отговор
    Пак са се активизирали БОКОВИТЕ ибрикчии ! Как па сте толкова заблудени бе ?? Как нямате мозък в ТИКВИТЕ си ,можете ли да мислите или само слушкате и папкате !! Тиквеника заплатите ли ви вдигна или намали цевната на тока ?? Как сте толкова късогледи, егати овцете !!!

    Коментиран от #37

  • 33 мими

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "волен фидеров":

    Питай Костов.
  • 34 Asterix

    3 0 Отговор
    Ниновица ли ви каза,че Кьовеши ще и идва на гости???Тя,румънката,сън не спи,да се срешне с български болшеви!!!
  • 35 Закачен

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "ОТКАЧАЛНИК":

    Тя идва за кауна да провери есм има доказателства
  • 36 Синове

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Tate":

    Тате дано на кауна и преватезаторката пресъдата бъде наполовина за това се моли нинова в брюксел
  • 37 Синове

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Tate":

    А като напълните площадите/а трябва да си напълните главите с мозък/кауна какво ще ви намали много ясно че тои използва пария ви мозък да вземе втори мандат/на ли е свикнал деси да взема две заплати/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове