Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 17:09 2 212 19

В центъра на София - таксиджия налетял на жена в колата ѝ

  • такси-
  • таксиметров шофьор-
  • нападение-
  • агресия-
  • войната на пътя

Пореден случай на агресия на пътя

В центъра на София - таксиджия налетял на жена в колата ѝ - 1
Снимка: БГНЕС

Таксиметров шофьор е набил жена в колата ѝ рано тази сутрин в центъра на София. Нападението е станало около 7.30 часа на светофара между Президентството и Министерски съвет в посока сградата на БНБ. Жертвата на таксиджийската агресия веднага е подала сигнал на тел. 112, а оттам я посъветвали да го задържи, докато дойде полицейски екип.

"Как да задържа човек, който ме наби както си стоях в автомобила. Той беше около 100 кг", разказа пред Столица.bg през сълзи жертвата.

Жълтият автомобил е със стикер 91280, а регистрационният номер на Volkswagen-а е СВ1326АТ.

"Такива неща се случват всеки Божи ден. Имам 500 коли общо с тези в дъщерните фирми. С този регистрационен номер ще ми отворите много работа да търся, защото колите имат служебни номера. Знаете как се решават тези случаи, звъните на 112 и чакате органите на реда", каза пред Столица.bg изпълнителният директор на таксиметровата фирма, към чийто флот принадлежи колата.

Агресивният шофьор се ядосал на бул. "Тодор Александров". Преди светофара с бул. "Мария Луиза" жената си карала в лентата за направо, а таксито в тази за надясно. Имало обаче голям брой автомобили и, за да не чака, таксиджията тръгнал да се престроява, твърди потърпевшата.

Жената не му обърнала особено внимание и продължила по пътя си. Ядосан, че не го е "пуснала", той изравнил автомобила си с нейния, отворил прозореца и започнал да крещи и да я обижда. На следващия светофар - този срещу Партийния дом, таксиджията слязъл, отишъл до автомобила на жената, промушил ръката си през отворения прозорец и я шамаросал. От удара жената е с наранвания по врата и главата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мислещ

    16 0 Отговор
    Ей, не мисли тоя народ, и това е, няма минимален инстинкт за самосъхранение. След като виждаш, че някой е проявил агресия, близко до акъла (На нормален човек, а явно такива не са останали много) е да затвори прозорци и да заключи врати, когато спре на светофара.
  • 3 Малко луд

    18 4 Отговор
    Такъв бакшиш да ми падне ще съжали,че се е родил.В джоба на вратата имам малък арсенал и няма да се поколебая и за секунда да осакатя дебила дръзнал да ме напада.Докато дойдат колегите му ще е с 95% ТЕЛК.

    Коментиран от #9

  • 4 тудоресте

    11 24 Отговор
    Абе най вероятно и кокошия мозък си го е заслужила ! Друг път да дава път !

    Коментиран от #10

  • 5 Леле

    24 1 Отговор
    "С този регистрационен номер ще ми отворите много работа да търся, защото колите имат служебни номера"-----Абе ти как ги търсиш? Одиш с фенерче по гаражите ли?

    Коментиран от #6

  • 6 Komapak

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Леле":

    Знаеш ли откога лобирам за видео регистратори във всяка кола?! Отделно от това си имам до мен нещо като щанга. Само я показвам и гледам лошо.

    Коментиран от #11

  • 7 правилника гласи

    9 17 Отговор
    Дясностоящия е с предимство,дали ти отърва или не го пускаш,патката го е засекла и даже не разбира какво е направила.Аман от неграмотни шоферки

    Коментиран от #13, #14, #17

  • 8 Фейсбук

    7 3 Отговор
    Бил е пиян 100%,такъв ме е возил, страшно е...!!!
  • 9 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Малко луд":

    Недей да дърпаш дявола за опашката да не станеш от малко луд много набит пусни го да си троши главата и толко защо е нужно да се раьправяш
  • 10 гост

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "тудоресте":

    Има един момен точно на Т.Александров и Х.Ботев където ако не гледаш маркировката се удряш директно в този от ляво най вероятно от там е започнало всичко тя не е гледала маркировката засякла го е той се разсвиркал разспсувал тя му е показала среден пръст и работата е готова на следващият свтофар а всичко е толко просто вдигаш ръка в знак на извинение и всичко в забравено ама нали в БГ всички сме тарикати и ако случайно се извиниш ще те помислят за шматка е ти резултата
  • 11 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Komapak":

    А ако оня ти покаже пистолет и те погледне благо как ще ти се отрази стига комплексарски постъпки
  • 12 Нане

    5 2 Отговор
    моме, вадиш пищова и в десятката на идиота!
  • 13 луд с винкел

    12 2 Отговор

    До коментар #7 от "правилника гласи":

    В твоя правилник може и да е така, но в този който важи в България, автомобила който се движи в платното си е с предимство пред автомобила който се престроява. Отделно, какъв мъж си след като посягаш на жена, та дори и да е виновна.
  • 14 Антонн

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "правилника гласи":

    Ти от дясна лента с мисълта че си с предимство ме засечи при престройване,особено ако съм с служебката.
    Дясно стоящ е с предимство само и единствено на не урегулирано кръстовище!
    По темата индивиди над 100кг. когато нищо не става от тях стават бакшиши,сот или к... .
    Това да нападнеш жена допълнително говори колко са читави.
    Този тюлен е имал късмет че жената е била сама,после първи тичат да подават жалби.
    Ама като жертви че ги е срам и така им изнася.
  • 15 бай Шиле

    8 1 Отговор
    Не ги мразя таксиджиите.Приемам,че се уморяват и изнервят повече от другите шофьори.Това обаче не им дава право да карат като диваци.Бавно без клиенти,агресивно със такива,без мигачи... КАТ може лесно да прекрати тази действителност.Имаш камера,носиш флашката в КАТ с явно,безспорно нарушение.Копират флашката,пишат те за свидетел и налагат глоба.Толкова ли е сложно да се организира? Е да ,по лесно е да застанеш на идиотски знак 30 км и "ко праим ся".
  • 16 ВОЛЕН ФИДЕРОВ

    5 3 Отговор
    ЖЕНАТА ВИНОВНА!МЕСТО СИ ГОТВИ ДОМУ И ТЯ ШОФЬОР СЕ БАРА,А И БУДАЛАТА МУ ЖЕНСКА НЕ ЗНАЕ ЧЕ БАКШИШО Е С СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ ДВИЖЕНИЕ,А ПА МОЕ И ДА СА ИНТИМНО БЛИЗКИ,ЗНАЕШ ЛИ...
  • 17 До специалиста по Правилника

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "правилника гласи":

    Пич, не си много в час с Правилника, щото явно си чел между редовете. 🥴 Точно на светофара преди това кръстовище, там, където бул. Тодор Александров пресича бул. Мария Луиза има 3 ленти за движение в посока Президентството - лявата и средната са само и единствено за направо, а дясната, където се предполага, че е бил нахалния бакшиш е за на дясно, според светофарите и маркировката на пътя. Когато си се престроил в дясната лета си длъжен да завиеш на дясно, и никой не ти е длъжен да те пропуска щото си решил да се правиш на тарикат! Ако това е причината, тюфлека си заслужава един качествен пердах. 💥
  • 18 Ганя

    5 0 Отговор
    Проблема е ,че куцо и сакато дойде у столицата да кара такси,отдел но много орки карат такси,а циганин в учебна кола аз не съм видял
  • 19 Нагъл простак

    1 1 Отговор
    Дори да го е засекла това не му дава право да я удря. Да го издирят и да го съдят! Преди това да го дадат на Гешев.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове