Last news in Fakti

29 Февруари, 2020 14:04 6 733 70

Нинова: Къде е водата на Перник, г-н Борисов

  • корнелия нинова-
  • вода-
  • перник-
  • борисов

Тя допълни, че министърът на околната среда Емил Димитров е огласил стряскащи данни- 40% от ВиК дружествата работят без разрешително

Нинова: Къде е водата на Перник, г-н Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на БСП Корнелия Нинова присъства на отчетно- изборната конференция на БСП - Перник. Тя поздрави партийната организация за победата на местните избори, съобщиха от пресцентъра на Националния съвет на партията.

"Вашата енергия и работа направиха победата в Перник възможна. Благодарение на вас имаме кмет и увеличени общински съветници", каза лидерът на БСП", каза Нинова.

"Точно преди един месец Бойко Борисов каза - до 30 дни водопроводът от Мало Бучино до Перник ще бъде готов. Дори се обзаложи с кмета Станислав Владимиров. Днес този месец изтече. Водопровод няма. Нещо повече - вместо от чешмите, водата се лее по улиците.

Преди месец и половина Борисов заяви: "Правим държавен ВиК холдинг и даваме 1 милиард лв. за капитал. Нито холдинг има, нито 1 млрд. лева", отбеляза Корнелия Нинова по темата с водата на Перник.

Тя допълни, че министърът на околната среда Емил Димитров е огласил стряскащи данни- 40% от ВиК дружествата работят без разрешително.

"Прибавете към това и че близо 400 язовира са в предаварийно състояние, а на 100 не е ясен собственикът", отбеляза лидерът на БСП.

"Оценката за 10-годишното управление на ГЕРБ във водния сектор е ясна- провал заради некомпетентност, кражби и никакъв контрол", коментира Нинова.

Лидерът на БСП обърна внимание, че всичко това е за сметка на хората- те плащат все по високи цени за вода и стоят на режим.

"Други кризи заглушиха водната, но тя стои не само в Перник, а в цялата страна. Никой от ГЕРБ не понесе отговорност- нито кметът, нито областният управител. Понесоха я коалиционните партньори от "Обединени патриоти".

Но щом предпочитат да крепят това правителство, това си е тяхна работа. Нашата задача е алтернативата на този модел на управление- конкретни идеи за гарантиране на чиста вода, въздух и земя, честни професионалисти, а не корумпирани калинки в управлението и строг контрол", заключи Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минчо Празников

    61 60 Отговор
    Кор за Корни!
  • 2 Николай

    63 63 Отговор
    Да предложим на ДРУГАРКАТА и ДРУГАРИТЕ и да се испишкат, за да повишат нивото! Отново празно умно изказване на социалиската!

    Коментиран от #14

  • 3 мангалезич

    63 14 Отговор
    И аз имам страхотни идеи, но нема кой да фане мотиката за дръжката, от плямпане файда йок.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Играч

    64 37 Отговор
    И Баце не става ,ама и тая ако изглупеем и си ия изберем значи си заслужаваме съдбата.Тя ли ще оправи всичките проблеми.Като помня България със Станишев и почвам да получавам нощни напикавания.На такъв произвол не сме били и под робство.30 процента работеха без договор и още 1000 неуредици,а мутрите си бяха в силата.Не ,че сега сме цъфнали ,но тогава беше хал.

    Коментиран от #22, #24, #48

  • 6 1212

    52 22 Отговор
    КАК ОТКРАДНА СУБСИДИИТЕ НА БСП?!
  • 7 Ххх

    23 20 Отговор
    Борисов разбира се ми е доста противен, но въпросът на Нинова ми навява спомени за карикатурите на Тодор Цонев. А една от тях беше "Тодор Живков в изложбата". А под карикатурата, репликата на Тато - Къде е работническата класа ?
  • 8 До троловете на герб

    36 52 Отговор
    Ако някой друг го каже дали ще осъзнаете сколко сте скапани?! Вие троловете на герб сте част от крадливата пасмина и ще бъдете разпорени, понеже сте разпоретини! Точно като шефа ви!
  • 9 хаберих

    29 5 Отговор
    Къде е водата на Перник ли? Как къде е? Ами в джоба ми!
  • 10 ПЕНКО

    29 17 Отговор
    ПЕРНИЧАНИН : ИЗБОРЪТ НА ВЛАДИМИРОВ ЗА КМЕТ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПАРТИЯТА -БееСиПи !!! ИЗБОРА МУ Е ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ ЛИЧНОСТНИ КАЧЕСТВА - ТОЙ ПРЕЧУКА ОПИТА НА ЦЕРОВСКА И ГРУПА ДА ПРИВАТИЗИРАТ "ПРОФИЛАКТОРИУМА" В ГРАДА -МАФИОТСКИ !!!!!
  • 11 Кога ще каже боко

    45 11 Отговор
    Кога ще каже боко, че на края на тръбата от Стомана е ВЕЦа на Пеевски, както и на Пчелина също има ВЕЦ на Пеевски! До кога ще хрантутиме разни свинки от дпс

    Коментиран от #13

  • 12 Шляхтиц

    40 18 Отговор
    Нинова, за какво получаваш заплата като депутат ????? Да задаваш несъстоятелни въпроси или като опозиция и ти да свършиш някаква работа ?????

    Коментиран от #18

  • 13 Onq s konq

    28 7 Отговор

    До коментар #11 от "Кога ще каже боко":

    Перничани трябва да го кажат. На Додуков1
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 7 Отговор

    До коментар #2 от "Николай":

    Не става, ТЕ ГАЗ ПИКАЯТ....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 бушприт

    1 14 Отговор
    Lambada 2016 Deep House REMIX ПИЧОВЕ,ВИЖТЕ ОСЕМ ГОТИНИ ЖЕНСКИ!!!!!!!!!
  • 17 bai ivan

    20 11 Отговор
    komunistka....... az po doliama obida ne znaia
  • 18 50 godisen

    21 11 Отговор

    До коментар #12 от "Шляхтиц":

    komunist i rabota???????
  • 19 иво.

    36 20 Отговор
    Кой я слуша тая тая малоумница??Какво направи само крадеш.Жалко ако още ти вярват.

    Коментиран от #41

  • 20 Анонимен

    21 39 Отговор
    За България на този етап няма друга алтернатива освен БСП.

    Коментиран от #23, #25

  • 21 ФАКТ

    35 18 Отговор
    ГОСПОЖО НИНОВА..до като вашата партия съществува сред партиите на България ..то Герб винаги ще е на влас...ако искате да махнете Борисов..и да не ни управлява той то затрийте вашата партия от политиката....народа винаги ще гласува ..за Бойко...и не защото го оби4а много..а защото гласува против Вас...целта на нас народа е ..вие да не сте на власт..по простата при4ина 4е вие Бойко е мафиот,мутра,не знам си какъв..но в сравнение с вас..е все едно някакъв свръх умен 4овек :)народа не ви иска..никъде никога..и до като вас ви има...Бойко винаги ще пред вас....съжалявам..махнете тъпата си комунисти4еска партия от политиката..и народа ще махне и Бойко..просто логика...ама имате ли смелост да се махнете вие от политиката..:)..аз не вярвам..да го направите..а едва ли и някой го вярва....

    Коментиран от #45

  • 22 Onq s konq

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Играч":

    Ко ти пука нале си Играч?
  • 23 50 godisen

    8 7 Отговор

    До коментар #20 от "Анонимен":

    odi u severna koreia maloumnik
  • 24 любо

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Играч":

    Що , сега да не работиш на договор..?

    Коментиран от #36

  • 25 Мордекай

    13 19 Отговор

    До коментар #20 от "Анонимен":

    27.02.2020 - ГЕРБ-35,2%, БСП-24%, ДПС-10,5%, ВМРО-9% , кактоказах другото е плява
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Rado

    18 18 Отговор
    Корни нещо да коментираш как Боко с телефонен разговор пренасочи мигрантите към Греце.

    Коментиран от #47

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 1212

    23 20 Отговор
    НИНОВА,ТВОЯТ ПРЕЗИДЕНТ ОТГОРЕ НА ВСИЧКИ ИЗДЪНКИ Е БИЛ И ГОЛЯМ СТРАХЛИВЕЦ!Президентът Румен Радев отмени държавния прием по случай националния ни празник 3 март заради опасността от разпространение на коронавирус. Това се случва за първи път в най-новата ни история.Да се смееш ли или да плачеш?!
  • 30 Перничани

    23 15 Отговор
    Хахааа, крушовишкия глиганобивол се прави на перничанка и пита без пълномощно. А пък ние питаме кой продаде Пловдивския панаир за без пари?

    Коментиран от #38

  • 31 чи ба фца

    13 15 Отговор
    ЗАЩО ПОДАРИ ПАНАЙРА НА ГЕРГОВ,ЗАЩО ИЗБРА ГЕШЕВ СЪС СЪДИИТЕ ОТ КВОТАТА.БСП.БОКЛУК.
  • 32 мадуро

    12 15 Отговор
    ако му направиш едно фелацио на бойко водата ще тръгне
  • 33 Onq s konq

    10 2 Отговор
    Всяка политическа сила трябва да оповестява своите бъдещи министри един месец преди датата за парламентарни избори. При положение че победителя не може да състави самостоятелно правителство. То зам. Министрите трябва да са от коалиционния партньор, който партията победител е предпочела. Народните представители трябва да са с местожителство 5години в района, от който са кандидати. Иначе оправия няма да има.
  • 34 батко Намък

    11 10 Отговор
    Поредната МИСИРКА и то с цайси.
  • 35 Димитров

    21 10 Отговор
    Събрали се тук Пикаджиите нс онова мекотело Недодялко да плюят и търсят доводи за да оправдават Българоубиеца от Банкя. А отговор на въпроса от Нинова за водата защо го няма? Защото водата е източена и продадена от бившата управа на Перник, пълна с крадливи гниди, като се почне от кметицата, през Областната управителка, ВИК, Регионалното министерство и се стигне до Крадеца на столетието от Банкя. А Крадеца така се е омазал в корупция, грабежи и измами, с рейтинг стигаш до нулата, че днес изприпкал до Пловдив за да купи агитките на Ботев и Локото. Успя да купи феновете на Левски от които го е най-страх и си осигури известно Спокойстеие. Потушава отвръщението от далаверите в Барцелона с любимата му Мис бикини. Нищо лошо, всеки е свободен да обича но любимата и баща й да кажат, от къде са тези 5 милиона евро. Как един водопроводчик внася 1 720 000 евро, като преди това още 700 000??? Ако са от бизнес ОК, но те са откраднати европари, изпратени в България по различни програми. Страх, безсилие, паника и обърканост се чувства в Борисов. Той продължава да си мисли, че това е времето на Борис 1. За негово нещастие, Извратеняка Гешев го няма там и като свърши разследването, какво ще прави????? Цялата система е ясна, парите са на Българския народ. Бил изненадан, събудил се и имал жена, дете, къщичка в Барцелона и тъща????? И аз се разплаках като прочетох, как са набедили честния и невинен човечец!!!
  • 36 Играч

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "любо":

    Ти мен не ме мисли.Но сега без договор няма кой да те вземе.Обзалагам се.А тогава строители и персонала в заведенията 70 процента бяха незаконни.И още и още..Но не ме разбирай погрешно и сега не сме цвете.
  • 37 Onq s konq

    7 3 Отговор
    Румен Радев ако е мъж да направи референдум по предложението ми в горния пост.
  • 38 И аз да кажа

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "Перничани":

    И кой даде ТЕЦ-а на Доган? А заменките?
  • 39 Behemoth

    10 8 Отговор
    Герберастите наизкочили с обичайните си простотии...ама нещо бройката малка....да обвиняваш опозицията,че краде е такъв идиотизъм ,че няма накъде повече....
  • 40 чичо

    5 7 Отговор
    /Публикувано във факти.бг: Румен Радев ако е мъж да направи/-под чехъла на две жени.....
  • 41 Северозапад

    7 10 Отговор

    До коментар #19 от "иво.":

    Слушат я хората, които имат нещо между ушите си. Празноглавите герберасти слушат само НВ Тиквата и се подмокрят от щастие.
    Впрочем кое от казаното от Нинова не е вярно? Можеш ли да я обориш с факти? Естествено не.
  • 42 Kkkк

    13 6 Отговор
    То бива наглост ама тези изказвания вече минават всякаква граница. Освен скандали вашата партия не прави нищо друго.... Нищо.
    Вие не работите за България. За вас на първо място е интересът ви и партията. А водопровода ще стане за ваше съжаление но интересно тогава какво ще кажете.
  • 43 месара

    12 4 Отговор
    другарката импексова говори за алтернатива и честност,.... ма моля ви се. алтернативната я гледахме 20г., за чесноста няма да говорим. не е лесно да си обсебен от жаждата за власт!
  • 44 АНЕНЕРБЕ

    14 6 Отговор
    ТАЗИ МОЖЕ ДА Е ВСИЧКО ДРУГО , НО НЕ И АЛТЕРНАТИВА И ОЩЕ ПО МАЛКО ОПОЗИЦИЯ.

    НИНОВА Е МЕЧТАНАТА ЗА ВСЯКО ЕДНО УПРАВЛЕНИЕ ОПОЗИЦИЯ - беззъба и никога неадекватна със случващото се.

    С НЕЯ И БЕЗ НЕЯ , ПРОЦЕСИТЕ ВЪРВЯТ , А ПАРТИЯТА Й НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН ЕДИН ЧАСТЕН КЛУБ НА ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ.
  • 45 До факта

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "ФАКТ":

    Я се гръмни бе
  • 46 Дон Чико

    9 4 Отговор
    Корно, ама как само прибираш по 8 лева на брава овца, а? Добре беше как се разбрахте с Боко да ги лапнете и да си джиткате на държавни разноски. Ехаааа...Давайте овчици, гласувайте здраво!
  • 47 Терминатор

    2 6 Отговор

    До коментар #27 от "Rado":

    Ти си много прост бе аркадаш. Толкова е зле положението в бг че и емигрантите не искат да идват . Предпочитат гърция. Нали там е зле положението според тиквата
  • 48 Терминатор

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Играч":

    Е сега мутрите са на власт законно работещи са всички и плащат данъци на мафията
  • 49 прокурор

    6 2 Отговор
    Нено Димов я източи във военна водоноска и я закара на Президента да я изпие.
  • 50 Бай Стою касапина

    8 2 Отговор
    Импексовата курабия е на всяка манджа мирудия.
  • 51 Другия с коня

    11 2 Отговор
    НИНОВА,първо кажи за онези милион и половина от Пловдивския панаир и Австрийския Пиар.....с любовницата на Станишев....Разкажи кво стана там Нинова... няма да боли....ще ти олекне....
  • 52 Милиони Милиони

    7 1 Отговор
    Къде са парите от партийната каса
  • 53 USA

    5 1 Отговор
    Изпуснаха язовирите за да задвижат играта,която ще доведе до концесия на българската вода на някои еврейска USA компания. Следващата им цел е да вземат водата, след парите и петрола, в техни ръце!

    Коментиран от #56, #65

  • 54 Кой68

    6 1 Отговор
    Нима при вашето управление нявга-преди всичко е било изрядно?Престани със тая злоба защото не ти помага,а само вредиш на БСП и хората около теб...Отвратително поведение.
  • 55 Пако

    5 1 Отговор
    Когато в една държава има силна опозиция
    на управляващите,тогава държавата е добре.
    Тази другарка,вместо да го пита за водата на
    Перник,да го попита защо не се работи по
    “Балканския”му поток и каква е загубата на
    държавата от транзитни такси.Водата на
    Перник не е големия проблем на страната ни
    наистина,не е и маловажен....
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Другарки и другари

    4 0 Отговор
    Кой окраде парите от Партийната каса
  • 58 Васил

    1 0 Отговор
    На кой немуе ясна защо мигрантите отиват към Гърция,. Проблема с, Кипър сондажите на Турция в гръцски води. Има интерес да бъде мачка на Гърция, ако ЕС, даде пари на Турция, ще бъдат благосклонно дае заради Гърциа. Мигрантите предпочитат островите на Гърция пред България
  • 59 Бай Кой

    0 2 Отговор
    Държавата ще я оправи само Слави с неговаъа партия“ Chalga Party International“
  • 60 Уснивката

    0 0 Отговор
    За какво ли са се заложили.Дали , че ще подаде оставката?........На министъра естественно . Не неговата.Разбира се. Чи и едно арестче ше му спретне посред нощите.
  • 61 Шеф Манчо

    4 0 Отговор
    Абе другарката Лъжа много се угрухала Пазете се да не ви настъпи случайно Ще ви потроши крака
  • 62 5678

    1 1 Отговор
    100%мажоритарен вот!Така партиите няма да си съставят листите,а ще се избират от всеки избирателен район само местни кадри,обичащи своя избирателен район и ще се борят за благоденствието му!Така,че пропорционалната избирателна с-ма за България трябва да остане в историята!
  • 63 JORJ

    1 1 Отговор
    Народа го каза вече 100% мажоритарни избори и субсидии от 1 лев!Партиите с изключение на ГЕРБ бягат от мажоритарната с-ма по следните причини:
    .....1.Няма да могат да си използват люпилната от кадри в София и да ги спуснат като парашутисти в останалите избирателни райони.
    ..... 2.Няма да могат да си редят листите.
    ..... 3.Няма да могат да си поставят кадрите от люпилнята на първите две места и то в няколко избирателни райони.
    ..... 4.Поставят се в листите хора без интелектуален капацитет,но са тясно свързани с партиите(артисти,спортисти,чалгаджии).......
    ..... 5.Кандидатите за депутати по мажоритарната система трябва да живеят в съответния избирателен район!
  • 64 Наблюдател

    2 0 Отговор
    Водата за Перник е в язовира Корнелче
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Цветко Христов

    2 0 Отговор
    Стига бе смрад, стига с твоите лъжи, не разбра ли, че никой даже и ти не си вярваш.
  • 67 ЯСНОВИДЕЦ

    4 0 Отговор
    Тая като малка е падала от високо на главата си!
  • 68 Toko

    0 0 Отговор
    Аз не мога да разбера едно нещо ! ЗАЩО аджеба , кмета на перник НИТО веднъж не го видях на едно място с Корнелия ? Някой може да предположи ??? Нали една кауза ги свързва ? Тая никаквица със още няколко пръдльовци около нея продължава да съсипва БСП ! Не мога да разбера как така нито веднъж на застанаха с кмета на Перник и да кажат ние гледаме в една посока !!! Сами се сещайте колко я уважават в нейната партия !!! Но продължават да я избират ... КАК СТАВА ТУЙ НЯЩО ?
  • 69 беден българин

    0 0 Отговор
    Интригантката-селянка от село Крушовица се оказва, че доста се е нагушвала през годините. Лъже, че брани интересите на бедните и онеправданите. Нейните действия са фактите, които показват истинската й вълча природа:
    Смела приватизаторка и разсипничка:
    https://bg.wikipedia.org/wiki/Корнелия_Нинова

    Щедра и бранеща личните си интереси - плаща обучение на сина си в Станфордския университет, САЩ. Като е толкова "народен човек", защо не го е записала да учи в държавен български университет?
    https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Korneliya-Ninova-prusna-110-bona-za-sina-si-893129
    Тя е далавераджийска с имоти на безценица (статията от 2019 г.)л Цената на такъв имот струва с една нула отзад!!! https://www.tvevropa.com/2019/05/korneliya-ninova-kupila-2000-kv-m-v-tsentara-na-sofiya-za-70-000/

    Накратко, това е една алчна интригантка, лъжкиня и граблива птица, която живее на гърба на народа!!!
  • 70 Ок.

    0 0 Отговор
    Тая кобила защо пита борисов.очилата сигурно са и с малък диоптър та не види че вода тече .да пита кмета дали е оправил водопровода.аман от тия комуняги
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове