Last news in Fakti

13 Август, 2012 09:06 18 543 69

Бензинът чупи нов рекорд

  • гориво-
  • цени-
  • бензин-
  • а 95-
  • бензиностанции
Бензинът чупи нов рекорд - 1
Снимка: Факти.бг

Цената на най-масовия бензин А 95 удари нов антирекорд в неделя. Литър от горивото достигна до безпрецедентните досега 2,71 лв. по бензиностанциите на гръцката верига “Еко Петролиум”. Повишение има и при дизела, но въпреки това той остава с 3 ст. по-евтин от бензина, отбелязва в днешния си брой вестник „Труд”.

Новата цена на масовото гориво е с 1 стотинка над рекорда, поставен на 21 март т.г., посочва вестникът. Тогава за една нощ големите вериги продаваха А 95 за 2,70 лв./л, но още на сутринта го намалиха. Същата нощ и дизелът скочи на 2,73 лв./л, но на сутринта бе направена корекция надолу до 2,69 лв./л.

С изключение на “Еко” големите вериги вчера задържаха досегашните си цени до късния следобед и при тях литър от А 95 се продаваше срещу 2,64- 2,68 лв. Компаниите обаче прогнозираха, че при тях също ще има промяна и най-вероятно рано в понеделник ще сменят цените.

Поскъпването е заради скок при горивата на едро от рафинерията “Лукойл Нефтохим” в събота. Преди повече от месец компанията спря да публикува цените си на едро в интернет, отбелязва изданието.

Според сайта b4b.bg цените тази сутрин, 13 август, на А 95 са:

2,70 лв. в Lukoil, 2,68 лв. в OMV, 2,72 лв. в Shell, 2,69 лв. в EKO и 2,70 лв. в Rompet.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8976

    3 3 Отговор
    И 3лв да стане всичко е на гас 1.20. Да му мислят бусовете и баничарките. Виж гаста ако стане 2лв тогава ще стане интересно.

    Коментиран от #11, #12

  • 2 Венката

    8 0 Отговор
    Значи против съм това че покачват цените на горивата :) и храните , токовете и други неща а ш...ните ни заплати спадат и даже ти казван не съм доволен няма да ти платя толкова ... :Х това е само в България !!! Докато не се махнат онези горе .. няма се оправим !
  • 3 Nqkoi

    10 0 Отговор
    Направете 5лв литър гориво и намалете заплатите на 100лв, че сега живеем много богаташки.... Еййййй чудите се как да съсипете нашата държава мизерници мазни, само вие искате да зимате само вие сте хора, останалото в тая държава са говеда.... Как не ви е срам да се показвате и по телевизията да давате разни мнения....
  • 4 gost

    3 0 Отговор
    dokato mal4im taka hee zamislin e genocit srehy nas trqbva da iz4eznem polvinata narod tvae ako se vdignem selia narod zaedno nqma dae taka no nie sme tarpelivi i straxliv narod he na ynihojat boko i amerikancite
  • 5 рагел–басхмайстора

    7 0 Отговор
    Има една книга писана предимного време.А и от хора които са по на "ти " стези неща са миказвали.Още преди повече от 20 години е съставен план за нашето изселване от това райско кътче наречено България.И за сега всичко върви по план.Чрез натиск,финансов и психологически сме принудени да си търсим друго място за живеене извън БГ.Питате се кому е нужно това?Ами как на кого на "Вликата Световна Сила".Тази сила която се меси във вътрешните работи навсякъде по света и парадира че въдворява мир и че е загрижена за хората.Дрън дрън яриниа.
  • 6 Realist

    8 0 Отговор
    Също и заради които карат на Г.З* понеже си мислят че скапаната им газ няма да се вдигне и не им пука че останалото гориво се вдига до безобразие,да ви светна че от догодина така хубаво ще ви дигнат смрадливата газчица,че няма да ви се повярва! Иначе си стойте вкъщи и си мизерувайте тихомълком,а колите нека си стоят пред вас щом не ви се занимава да протестирате...... Това не е държава.............
  • 7 Стар Българин

    13 0 Отговор
    Аве, масови протести трябват, това е решението. За съжаление повечето сте мързеливци, които знаят само да се оплакват, а нищо не правят по въпроса. НЕ СМЕ ЕДИННИ, това ни е големия минус!
  • 8 тх

    8 0 Отговор
    На другите избори герб или опозицията - кунева+бсп и дпс...голям избор, няма що. И да се смени правителството все същата.
  • 9 The Bear

    6 1 Отговор
    При тези огромни и невиждани досега задръствания в България - на изхода от магистралата до Карнобат в Посока София - никой няма да повярва, че са му високи цените на горивата на Българина - погледнете само колко коли - нима това е при скъпи горива - то аз не вярвам, дето започнах по-малко да си карам колата, пък камо ли този който е виновен за вдигането...
  • 10 kiril

    8 0 Отговор
    Вадим си колелото от мазето и да си е... ма... и Лукоил и Синята зона, задръстванията, дупките по столицата и паяците ... да видим кой ще фалира първи?! Спорта е Здраве!
  • 11 kiril

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "8976":

    Всички които сте на ГАЗ значи скоро сте за ремонт на клапани и гърнета ... незнам къде Ви излиза сметката... всеки с ГАЗ сам си регулира харченето на газтта и всеки е майстор ... но с иконимоята стигате до "Симеон" с части втора ръка и почва ходенето по мъките ... голям келепир - подвижни бомби!
  • 12 Кирчевският

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "8976":

    Защото не сме единни, хората в Гърция какво направиха блокираха цялата страна и сега с друг глас говоря, нас ние страх защо защото тук мафията има държава а на другите места държавата има мафия ако стачкуваме както Гърците може поне малко да се по оправим но докато мълчим правителството ще ни гази !!!!!
  • 13 vikik

    7 0 Отговор
    Нее проблема в цените ами в заплатките, дават ни колкото да не умрем от глад, но и това си е с умисъл. Бедния не мисли за нищо друго освен за оцеляването си.
  • 14 Фаника

    1 3 Отговор
    Като оставим настрана договорките и т.н. за горивата в крайна сметка си миля, че един от малкото позитивни ефекти от тези високи цени е, че народа ще почне да кара по икономично! Което ще намали жертвите по пътя!
  • 15 8976

    3 0 Отговор
    Казвам че всички са на гас и никой няма да се вдигне. Този който трябва да се вдигне е бизнеса. Но тях ги натискат по друг начин и ги е страх. Или другото обяснение за да не се вдигат е че дребен и среден бизнес не е останал в БГ. Автобуси камиони куриерски услуги всичко е национализирано.
  • 16 8976

    3 0 Отговор
    Или ако има все още някой останал с 1 2 камиона или 1 2 автобуса и реши да протестира има една организация ДАИ ще му свият сърмите набързо тя точно затова е създадена.
  • 17 ИСТИНАТА

    7 0 Отговор
    ВЪН ГЕРБЕРИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ОПОЗИСИОНИ КРАВИ КАТО СА ПРОСТИ ВЪН ///ТРЯБВА ДА ИМА НОВА ПАРТИЯ САМО МЛАДИ ХОРА ДО 35 ГОДИНИ ВСИЧКИ ДЪРТИ НА БАЛКАНА...
  • 18 Димитров

    3 0 Отговор
    миналата седмица се върнах от Францич там дизела е 1.31 евро,за какво си говорим ..........
  • 19 zoom

    5 0 Отговор
    Ей, управляващите смешници, не ми обяснявайте как хляба или горивата били най-евтини в ЕС,защото тука с минималната заплата ще си купиш има няма 300 хляба,а в Германия 3000,същото се отнася и за литри гориво,тука в България сме най-зле! И не, няма да се оправим,заплатите никога няма да са европейски,само разходите ще станат такива..Никоя партия не може да оправи нещата,всички са мишки и си пълнят гушите и хич не ги е*е за обикновения човек!!!!
  • 20 8976

    3 0 Отговор
    Дянков знае това че никой няма да се вдигне и си прави каквото си иска.Все пак от тези 2.70 1лв е за него. Това си е чист данък който се събира всеки ден да кърпи продънения си бюджет. А към превозвачите се отчита по друг начин за да си мълчат. И вълкът сит и агнето цяло.
  • 21 джеки

    1 0 Отговор
    Неревете от управниците щото вие си ги избрахте,когато ви даваха по 20-30-лв. добре ви беше ,а сега ревете,аз от 10-г. негласувам и докато съм жив нема да го направа....
  • 22 Георги Стоянов

    2 0 Отговор
    Абе защо имате такова мнение за газта след като явно изопщо си нямате хабер изказвате някакви тъпи мнения.Първото и наи важно нещо е че това гориво е сто процента екологично второ разхода като цена е наполовина (за сравнение само ще ви кажа,че аз с мерцедес вито 2.3 на газ изминавам 100км с 13лв. и върви повече и по добре от колкото на газ а на бензин 100 км ми струват 25 до 30 лв)трето аз си монтирах газов инжекцион за 1000лв. и нямам никакви проблеми нито мирише нито гърми абе никаква разлика с бензина.Така че всеки един горе долу грамотен човек неки си направи сам изводи.
  • 23 8976

    1 0 Отговор
    Те точно затова не дигат и газта за да си мълчим. А че на газ двигателя издържа повече го знам от личен опит.
  • 24 руснака

    3 0 Отговор
    а суровия петрол продължава да поевтинява.....

    Коментиран от #25

  • 25 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "руснака":

    brat vsichko e izmama
  • 26 D0kT0pA

    5 0 Отговор
    За жалосата истината е една... Държавата и частни струткури ще ни мачкат и мачкат.... А по-лошото е че всички обвиняват управляващите (което е правилно) но дори и на следващите избори няма нито за кого да гласуваме нито някой които да може да направи нещо за да подобри начина ни на живот и да има някаква справедливост... Гордея се че съм БЪЛГАРИН но искрено съжелявам че обичаната от мен страна е най-голямата помия на стария континент....

    Коментиран от #27

  • 27 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "D0kT0pA":

    za sajalenie si prav i tova mnogo zduhva ama jivota prodaljava.na izborite izbiraite po malkoto zlo che inache losho.lek den
  • 28 natürlich

    1 0 Отговор
    koe e po malkoto zlo?predi be6e gerb sega mai...
  • 29 някой

    1 0 Отговор
    много сте зле.по цял ден ревете и кой ше ви помогне кой,питам аз.
  • 30 Ангел Гелев

    1 0 Отговор
    Доката само се оплакваме и нищо не правим ще сме така винаги! Трябва всички хора да са единни и да има протести, не трябва да се примиряваме с това, което ни причиняват!

    Коментиран от #34

  • 31 ТЦ

    2 0 Отговор
    Еми много хора си продадоха гласовете за по 30-40 лева на ГЕРБ. Сега с това "правителство" така ще е. Това не е нищо, още много ще ни мачкат!
  • 32 бойко борисов

    2 0 Отговор
    Абе к'во искате вие бе? Ще ви вдигам цените до дупка, ако щете гласувайте, аз ще спечеля и без вас.
  • 33 станишев

    2 0 Отговор
    Кво става бе гербаджии?Нали скачахте и протестирахте на предното правителство че цените били непоносими.Е сега са още по-убави.Приятно шофиране ...
  • 34 optimist

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Ангел Гелев":

    Това никога няма да стане , българина е мързелива , саможива и завислива тваар причиняваща само вреда и чакаща всичко на готово!
  • 35 Георги Стоянов

    2 0 Отговор
    Еи хора колкото и жалко да звучи ние наи накрая трябва да осъзнаем че нашият народ и нация е една мрънкаща мързелива и негодна тълпа, с мого ама наистина много малки изключения повечето от които за съжаление дори не живеят в БГ.Нация от виртуални мутри мутреси и певачки абе никои не му се работи.Наи простият и виден факт който аз забелязвам и немога да си обясня е как е възможно да премине човек по единствената селска улица по която са наредени по пеиките мрънкащи и просещи от макар и скапаната държава някакви дребни пари и вземаики ги тези сащите пари първата работа е бутилка ракия и забележете зеленчуци за салата. Та мисълта ми е абе двор 4 дка абе поне си насадете за самите вас бе да ви е..... м.... неможе да чакаш цял месец нещо на готово макар и дребно и да го дадещ за нещо което ама нищо не те бърка да си одгледаш с много малко труд.Пътувам почти по цялата страна и почти навсякаде е така огромни дворове потънали в тръни и храсти с насядали отпред трудоспособни хора.И питам се аз тези хора като дори за себе си не ги е грижа за коя ли фирма или работодател биха се грижили и работели съвестно?темата е мн дълга и неизчерпателна но ми се искаше поне това мое наблюдение да споделя.И само да напомня че хората за които не се отнася това носим всички тези наш сънародници на гърбовете си денонощно така че вината за немотиятани не е само в правителството тя си е главно нашият народ а и правителството ни не е от изванземни то е част от нашият народ.

    Коментиран от #41

  • 36 Тях червеното знаме роди ги

    2 0 Отговор
    Заплатата на Българина е малка а не цените са високи.Мой познат работи на бензиностанция в Германия.Преди две години месечно взимаше към 1800-2000 Е а в момента заплатата му е 2900Евро.Ь що се отнася до дрането на българския народ и на децата вече им е ясно,че трябва здрава тояга за управляващите,защото КОМУНИЗМА все още развява ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ!!!!
  • 37 еврика

    0 0 Отговор
    караме 1 час на месец по-малко и компенсираме!В национален
    мащаб загубата на Лукойл ще бъде чувствителна! А има вече и
    се монтират генератори на "Браунов газ" (виж в интернет!)- гориш
    вода (нея поне още я има!) и правиш икономия на гориво 40-45%!
  • 38 Бай Иван

    2 0 Отговор
    Гошко--това за мрънкащия българин го знаеме.Питам,защо ни докараха до там?....Защото ни лъжат от 1944г. до днес и сме обезверени и колкото и да се скъсваш от бачкане-келепира остава за ТИКВИТЕ-работодатели,които доведоха от селата.Големите градове,както и политиката се управляват именно от такива послушници от селски произход-готови да смажат майка си и баща си за да покажат,колко са верни на БОСОВЕТЕ от ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА!!!

    Коментиран от #39, #40

  • 39 Георги Стоянов

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бай Иван":

    Ти сам си одговаряш бе Иванчооо.готови да смажат майка си и баща си за да покажат,колко са верни на БОСОВЕТЕ от ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА!!!за това че сме такива
  • 40 Георги Стоянов

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Бай Иван":

    Продажни
  • 41 до 35 ти чокондур

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Георги Стоянов":

    35 ,ти като си пиеш англииския чаи с захар защо го сипваш от пакетче а не си засадиш терасата със себеподобни?Басеин,морава,шезлонги,чадъри ,това е което трябва да има на двора!Темата е много дълга...

    Коментиран от #42, #43

  • 42 Георги Стоянов

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "до 35 ти чокондур":

    е тва е братле какво общо има шезлонг и чадър и басеин с човек които реве че няма какво да яде.е.ати
  • 43 Георги Стоянов

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "до 35 ти чокондур":

    разликата между мен и теб обаче е че аз точно така живея както ти мечтаеш
  • 44 Мунчо

    0 0 Отговор
    И така приятели виждам, че се стига до взаимно оплюване, което до нищо по-добро не води. Затова предлагам следното, което мисля ,че може да има реален ефект. Аз поне го практикувам от известно време и за моя бюджет ефект има. Ако всеки опита може да повлияе и на монополиста, но трябва да сме повече. Лично аз си определям месечен бюджет за бензин, който е примерно 200лв. На всяко вдигане на цената с 10ст спирам колата за 1 ден седмично при следващо вдигане 2 дни и през тия дни се оправям пеша. При добра организация това е възможно поне за 80% от шофиращите. Ако това не повлияе на монополиста поне ще повлияе на търговския ни баланс и пак е нещо. Така че колкото повече толкова повече до победата.

    Коментиран от #45

  • 45 Георги Стоянов

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Мунчо":

    ема разбира се че е така евала
  • 46 Мунчо

    2 0 Отговор
    А по отношение на спора селяни-граждани той е абсолютно безмислен. Над 90% от сега обитаващите градовете са пришълци от село просто по-кадърните и инициативните са дошли по-рано и сега се противопоставят на другите дошли по-късно, което няма смисъл. Ликвидацията на селячеството по света е започнало отдавна още в началото на миналия век, както и сега ликвидацията на средната класа поради това че това се две относително независими и съответно трудно управляеми класи, които не се вписват в съвременната стратегия за геноцид чрез глобализация и всеобщ монопол. Дано някой се замисли върху тези неща по-сериозно.

    Коментиран от #50

  • 47 к калчев

    1 0 Отговор
    До коментар 35 Господине,аз живея в един малък град в североизточна България в момента съм безработен но на 8 км от града ни се намира селото на баща ми ,той почина но майка ми е още там и аз всеки ден си ходя и се грижа за градината 3,5 дк в нея имам домати краставици ,моркови,картофи,зеле,боб,пиперпо20 дръвчета с сливи ,кайсии,праскови череши идр,но и да изкарам на пазара почти нищо не печеля защото всички имат от тия продукти,а покрай мене всички дворове са запустели защото собствениците им са в ЧУЖБИНА от няколко години
  • 48 D0kT0pA

    4 0 Отговор
    Хора няма смисал да се карате... За много има само 1-вариянт и той е 2-ри терминал.. Това да миеш чинии в Англия или някоя друга Нормална държава не означава че си добре! Г-н Стоянов водя доста висок стандарт на живот и независмо от това негодувам срещу обстановката в родината ми! Прав сте че вината е 50/50 народ правителство но при липса на алтернатива за нормална държавна оправа? Не бедните хора са проблема а даже напротив.. ние сме хора и трябва да си помагаме! Преди години на една ЖП гара се запознах със скитник в Швейцария които от помощи си е събрал пари за пътуване из Европа.. А повечето хора в България не могат да изкарат месеца и това според мен не е тяхна вина! (в повечето случай).. Не спорете кой е виновен и кой не защото това е като да търсиш откаде започва и свършва нулата...
  • 49 vaz 2107

    0 0 Отговор
    SE.A NA TAA DARJAVA SKAPANA I UPRAVATA V NEA
  • 50 aha

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Мунчо":

    prav si,az sam go mislil ! v momenta se slu4va v kitai masove selqnite otivat za po-dobar standartv gradovete,a vednaj prekasnat li vrazkata s zemqta i jivotnite 6te stanat kato nas v BG!Koga e namalqla rajdaemostta v BG semeistvata pri socializama,sega tova 6te stane s kitai posle s indiq i taka trqbva da se spre bezkontrolnoto mnojene nqma hlqb za vsi4ki :D
  • 51 Иван Костов

    1 0 Отговор
    Varianta e da byagame v chujbina i to nakraya tuk 6te ostanat samo m...li i r..zani burgij!
  • 52 медиатор алфа

    3 0 Отговор
    Днес заредих А95 за 2,70лв. в ШЕЛ. Касиерката ми предложи кафе. Вероятно за успокоение, защото гледах много оцъклено след като за 30 лева сипах 11 литра.
  • 53 ЧОВЕК

    2 0 Отговор
    Много коментари,много нещо....Всички трябва да се вдигнем на протест(ама не от вкъщи),а пред народното събрание...Масови протести и спиране използването на колите и точно след 1 месец бензина ще падне като цена....И ако трябва всеки път така и това е положението....ТРЯБВА ДА СМЕ ЗАДРУЖНИ,а не да си плюваме кой от къде дошъл и какво направил....Всички сме българи и искаме по-добър живот за себе си и децата ни....ДАНО ДА ИМА ПРОТЕСТ И ТОЗИ ПЪТ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА....
  • 54 Българин

    3 0 Отговор
    Я и аз да налея малко масло в огъня. Замислете се, че всяка година през отпускарския месец август вдигат бензина, независимо от световните цени на петрола!
  • 55 аа

    2 0 Отговор
    ЗАДРУЖНИ,ПРОТЕСТ-това са мечти.... Колко още има да си дрънкаме тук глупости и колко още ще поскъпват горивата само ще гледаме с отворена уста...Коя друга фирма освен Лук ойл произвежда горива-никоя!!Как няма да растат цените....

    Коментиран от #60

  • 56 Руснака

    2 0 Отговор
    Аз съм съгласен със коментара на човека,има една стара поговорка -детето докато не плаче не му дават да яде пускаите кога и излизаме на мен ми не пука защото ми писна от простащини в тая Даржава,то през турско не е било такъв ужас.Ако се продалжава така сме обречени 80%да откачи народа това го желаят някои хора.
  • 57 Бесен

    0 0 Отговор
    РАЗСТРЕЛ....................!!!
  • 58 Чайковски

    0 0 Отговор
    Ако има протести, ще участвам!
  • 59 ()()

    0 0 Отговор
    Къв протест, разстрел си трябва!!!!
  • 60 кико

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "аа":

    така е и ще бъде така докато ББ стои зад гърба на монополите

    Коментиран от #61

  • 61 груйо

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "кико":

    То не е ясно кой зад чии гръб стои, по-скоро е обратното.
  • 62 груйо

    2 0 Отговор
    ако всички направим ембарго , тогава и ние можем да им врътнем кранчето, ама само с приказки не става
  • 63 Някой

    2 0 Отговор
    От една година не ходя с колата на работа, ползвам градски транспорт, от 3 месеца не съм я карал изобщо... цената продължава да расте ли расте... колкото по не я карам, толкова скача бензина :) Всички мрънкат... никой не слиза от колата... слезте от тези коли бе... какъв е този ръст на консумацията на горива, колкото се вдига цената, толкова скача и потреблението... хахава работа.
  • 64 дизел

    0 0 Отговор
    преди 10 години се сабирахме да ходим с една кола 4 души на работа,не че нямахме пари ,а за да не харчим гориво за 4 коли.всички лаят,но не искат да слизат от колите,а да им е евтино горивото. това е слабоумно мнение.като ти е скъпо-слизаш.ако нямаш никаква алтернатива тогава е зле.аз колата си я карам основно на дълго,но много от хората не им се ходи пеша и 10 минути.да си реват, и без това няма значение.
  • 65 a sa de

    2 0 Отговор
    XAAiiideee we bulgareeee do koga she go turpim tovaaa ??????????? Kazvaite datata i pred narodnoto subraniee 1000000000 choveka i da vidim dali nqma da stane 1lv benzina aideeee malko jivec v toq murtuv narod nqma liiiiiii ?????????????
  • 66 лимонад

    0 0 Отговор
    защо няма нови простести ? БСП нямат организация и за протести ли вече ?
  • 67 протестиращ

    0 0 Отговор
    До кога това провителство ще баламосва народа за цените на горивата и ще защитава лукйол. Някой знае ли какво количество петрол са внася от рафинерията и какво излиза като краен продукт, за който е внесен данък в държавата? Тези, ще свали от власт точно цената на горивата. Вече става нетърпимо! Аз колата почти не я карам но всичко в Блгария си произвежда с горива.
  • 68 .................

    0 0 Отговор
    НАМЕРИХ ПЕТРОЛ В ДВОРА. Яко блика.
    ЩЕ продавам бензин по 0.10 ст за литър.
    Лукоил да се стягат за яка конкуренция.
  • 69 boiko

    0 0 Отговор
    varneeete se balgari. e kak da se varnat samo pesnite shte ni ostanat bqgaite na daleko
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове