Last news in Fakti

24 Април, 2020 20:36 15 061 113

Карбовски: Ние сме нация, която мрънка тайно! Заслужаваме си всеки Живков и Брежнев!

  • мартин карбовски

Публиката, която никога не реагира, когато един журналист е гонен. Но той трябва да умре, за да се яви великата обич към него. Аз имам въпрос към публиката: "Вие защо не направихте нищо?". Ако искат журналистите да бъдат техен глас, трябва да ги пазят, когато ги ритат в главата, докато са живи"

Карбовски: Ние сме нация, която мрънка тайно! Заслужаваме си всеки Живков и Брежнев! - 1

"По-голям проблем от всяка диктатура е любовта на българина към сатрапа". Това каза пред БНР и Петър Волгин журналистът Мартин Карбовски в коментар на общественото вълнение след тежката катастрофа, в която загина журналистът Милен Цветков.

По думите му всеки път след трагична смърт на обществено известна личност започват общи коментари, които го доубиват, което "нямаше да е толкова страшно, ако накрая не се оказваше, че няма справедливост, а проста амнезия".

Според него в България при подобни случаи нищо не се случва или се случва след 10 години, когато няма да има значение.

"Публиката, която никога не реагира, когато един журналист е гонен. Но той трябва да умре, за да се яви великата обич към него. Аз имам въпрос към публиката: "Вие защо не направихте нищо?". Ако искат журналистите да бъдат техен глас, трябва да ги пазят, когато ги ритат в главата, докато са живи", каза Карбовски и добави, че един журналист не може да направи нищо, ако няма свидетели, които искат да говорят.

Той коментира, че в обществото липсва съпротива срещу желанието на властта да бъде абсолютна:

"Напротив, има любов към сатрапа - към всеки, който излиза и говори глупости от екрана, ние го обичаме този човек, ние го преизбираме и нямаме никакво намерение да променяме това в следващите 10 години".

По думите му "в България ни избиват по отделно - и журналисти, и не журналисти".

"Всичко, което един човек може да мечтае в България, се нулира", заяви журналистът и гневно добави:

"Ние сме нация, която само мрънка, но тайно, много тайно. Абсолютно си заслужаваме всеки един Тодор Живков и всеки един Брежнев".

В предаването "Хоризонт за вас" Карбовски заяви, че съдебната система е привилегирована да няма критици, защото рано или късно всеки закъсва и пак опира до съдии, които имат лично мнение.

Журналистът изтъкна, че в случката с 22-годишния шофьор, причинил катастрофата с Милен Цветков, липсва бащата. Според него това е метафора за цялото общество, че липсва бащата - човекът, който създава правилата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 66 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    94 102 Отговор
    А ти Мартине си от тия, дето сядат на всяка маса и към всеки се нагаждат, има си топна дума за такива, ама не е за казване пред хора

    Коментиран от #76

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    96 71 Отговор
    "Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/

    Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!

    Коментиран от #14, #20, #27, #46, #48, #86

  • 4 Tiho

    166 29 Отговор
    Живков и Брежнев, ама Бирисов не смееш да кажеш, ясен си и ти

    Коментиран от #19, #44

  • 5 опорна точка

    26 46 Отговор
    Карбовски Президент ! Мартин Премиер! Карбовски Президент ....Правя мексиканска вълна и скандирам !! Как ме насъска самоо !! Веднага искам да му дам всичката власт на света да са опраим
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ръмпези

    22 47 Отговор
    КАРБОВСКИ, КОГАТО ТИ ЛИПСВА ГЪНКАТА В СИВОТО ВЕЩЕСТВО ОТГОВАРЯЩА ЗА АНАЛИЗ НА ИНФОРМАЦИЯТА ТИ СИ НИКОЙ..ТАКА Е И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НИЕ СМЕ ЖИВИ....СЪДБА...
  • 8 ген. Майтапчийски

    128 8 Отговор
    Карбовски не го видех ни един път на брифингите. Иди бе Мартинес задавай неудобни въпроси. Аз не мога, не съм акредитиран, не съм журналист.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Нова

    58 8 Отговор
    Публиката да ви отговори:Цветков нямаше мяра в погъбарването си не само с властимащите, но и с хората, когато имаше участие с теле зрители по телефона. Той налага ше своето мнение и подигравателно се отнася ше с тези, които се обаждаха.

    Коментиран от #66

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ххх

    93 8 Отговор
    Живков и Брежнев са минало. А Карбовски може би по разбираеми причини спестява името на актуалния. Ама какво да се прави, и той все пак е зависим, колко му е да го натирят като Милен Цветков. А както имаше една приказка "Думам ти дъще, сещай се снахо". Та и с Борисов работата е същата.

    Коментиран от #70

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Буда Будалов

    15 9 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Искаш да ми кажеш, че напускайки София българина всъщност ще се окаже в центъра на София.
  • 15 Ръмпези

    10 3 Отговор
    ПАК НЕ СА МЕ РАЗБРАЛИ ХОРАТА...НАПЪНЕТЕ СЕ МАЛКО...

    Коментиран от #40

  • 16 сикиш

    63 9 Отговор
    Ти какво си направил освен да лижеш властимащите. При кой Живков имаше наркотици навсякъде.

    Коментиран от #25

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Нова

    36 11 Отговор

    До коментар #2 от "Патриот":

    Ей сега веднага! Имам опит от 10.11 мерси едни ще се чудят как да се прехранят, а други ще се чудят какво и как да гепнат. Едва се пенсионирах заради демокрацията измислена
  • 19 Хитрото

    20 9 Отговор

    До коментар #4 от "Tiho":

    Ти си много много далеч от подтекста , затова се ходи в университет, учи се филология и се държи изпит по литературознание.В противен случай си просто пейзан , който прави селски коментари.
  • 20 Смелчак

    65 15 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Абе смели сме, ама като умрели лъвове!Толкова сме смели, че можем да се репчим и плюем само отдавна умрели като комунисти, фашисти и османски султани, а срещу живите няма да излезем на протест или бунт да не си развалим рахата.

    Коментиран от #35, #39

  • 21 Ганьо

    16 3 Отговор
    Айде ти се развикай!
  • 22 месара

    37 9 Отговор
    айде и тоя се изказа! ред е на марта вачкова, сузанита и гери никол!

    Коментиран от #109

  • 23 Цако

    47 22 Отговор
    Сатрапа е Борисов, и това го знаем всички. Но не можем да влияем на нагласени в негова полза избори. А относно жаждата му за власт на всяка цена, според мен проблема е психически.

    Коментиран от #30

  • 24 Льони

    38 9 Отговор
    Точно така- това сме ние българите. Дай на простия власт- да му видиш славите, казваше дядо ми. И гледаме как Барбата го потупват и премятат в Брюксел, Анкара, Вашингтон и Москва. Казваме си " егбати пича" ще ни изкара от прехода, а той е поредния който ще ни извози. Вече ни събират ризите и бикините, а ние продължаваме да ръкопляскаме. Той и оня другия това пее" нека ме боли" е това се случва по таз земя с земя с хилядолетна история!
  • 25 месара

    25 33 Отговор

    До коментар #16 от "сикиш":

    явно скоро си роден щом не знаеш че и при Живков имаше наркомани, просто сега не се крият а направо го демонстрират, не беше и трудно да си набавиш наркотици . това се отнася и за хомосексуалните. и двата вида ги имаше в изобилие.

    Коментиран от #94, #106

  • 26 ПРЕДАТЕЛ

    24 11 Отговор
    Прeмиeрът кoмeнтирa oтнoшeниятa мeжду Бъглaрия и Руcия:
    Винaги cъм знaeл, чe прaвocлaвнaтa ни църквa и нaрoдa oбичa руcкия нaрoд, кaктo и caмият aз. Нo eднoтo e иcтoрия, пaмeт, признaтeлнocт, другoтo e cмeтки."
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Карбовски ти не си журналист

    34 11 Отговор
    а дебел пуяк
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 357

    47 16 Отговор
    Ей умнико, вече ще питаме за бай Тошо. Тогава се живееше спокойно и сигурно,с действаща медицина,образование,промишленост и селско стопанство! Сега само се краде руши и такива като теб са щастливите угодници.
  • 32 Уточнение моля!

    27 7 Отговор
    В детайлите е истината!Г-н Карбовски обобщава и естествено греши!Като всяко общество и нашето е подложено на напрежения в различни посоки.За сега бързо изчезваме.Кризата е тотална.Защо?Защото не работим усърдно и не ценим труда си!!!Това е формулата!Отнася се и за журналистите!
  • 33 Не е вярно

    35 19 Отговор
    Партия ГЕРБ събира не повече от 600 000 гласа на изборите, но те контролират изброния процес. Много ясно, че ще са винаги първи
  • 34 Абе

    42 6 Отговор
    Мартине а ти какво правиш при мисирките? Като си голямата работа иди да бачкаш в Евроком, 7/8 или някоя друга малка но независима телевизия. На заплата в битивито всеки да знае да мрънкя.
  • 35 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 3 Отговор

    До коментар #20 от "Смелчак":

    Прочетете за чудесата които проявяват Българите под ръководсвото на командирите Хаджи Христо, Хаджи Стефко и др. за свободата на Гърция. В Сърбия,- Белградската крепост е превзета през 1867 г. основно от участниците във Втората Българска Легия.

    Английския генерал Джокмъс: "Тези, които се бият за гръцката свобода не са моралии /жители на Морея - Пелопонес/, или гръковизантийци, а народ от по-твърдата албанска раса и от този на север. Под командата на Хаджи Христо конницата им е от българи. Едничката добра пехота се състои от сулиоти и от румелиоти, българи от Румелия." - това е по повод на Гръцкото освободително въстание - 1821 г.
    Гръцкия историк Трикупис пише:
    Водачите на двата враждуващи лагера всред гръцките въстаници вече се готвеха да се нападат. Изведнъж посред тях излязоха двама български воеводи Хаджи Христо с българска кавалерия и Хаджи Стефко [от Охрид] с българската пехота и държаха приблизително този език на безумците, които щеха да се изколят: – Ние преминахме планини и долини; ние и нашите другари дойдохме с вас да се сражаваме до вас за кръста и гръцкия народ; не ви искаме никакво право за своите заслуги, които верваме сме допринесли, а ви молим да ни застреляте всички до един, преди да сте се изклали. Защото не можем да преживеем срама, да присъствуваме при вашите вътрешни ежби, и то във върховния момент на войната за освобождението на вашата родина. – Благодарение на тия двама благородни души началниците на двата лагера, опомнени, с
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 нито един

    7 13 Отговор
    копейкин активист-позьор не е изскокнал още.Айде бе...!!!!
  • 38 Миро

    43 14 Отговор
    Ааа Карбовски голяма си грешка, дори при Тодор Живков не е имало такава диктатура!!!!!
  • 39 Нова

    15 20 Отговор

    До коментар #20 от "Смелчак":

    А та пак да дойдат да се гъбсркат с нас! Един преврат ми стига Видях как едни винаги се уреждат, а други едва оцеляват. Този не можем да го свалим, освен от страх сам не си хвърли оставката. Дори и на избори ще фалшифицират ипак ще са те. Гади ми се от тях, но това е.

    Коментиран от #49

  • 40 Ддддд

    6 8 Отговор

    До коментар #15 от "Ръмпези":

    Много е малък процента от хората които могат да те разберат.
  • 41 другарят

    40 12 Отговор
    Ако се огледаш наоколо умнико Карбовски, ще забележиш страшната истина, че НАД 90%, А В ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА БЛИЗО 100% ОТ ПОСТРОЕНОТО Е ОТ ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ И БРЕЖНЕВ! Така че на нов Живков не се надявайте! Това беше щастлива случайност в нашата история!

    Коментиран от #50

  • 42 Репресиран от герб

    11 11 Отговор
    Бре Карбовски не вярвам да успеш да приложиш стратегията на Кево с голямо К. Ще ги разлаеш малко и утре пак са заспали. Просто герберите_комунисти следят народа да не се пробуди защото иначе лошо им се пише. Както казах баце ви засегна много с мисирките и вие се размърдахте. На война винаги има жертви преки и косвени. Така че живия жив умрелия умрял. Продължаваите в същия дух и трябва да се получи.
  • 43 Хайде хайде

    22 5 Отговор
    А защо Карбовски удобно забрави, че Миленчо беше НАЗНАЧЕН ЗАЕДНО С ИЛИАНА ЙОТОВА В БНТ ПРЕДИ 30 Г. като беше завършил дефектология????!!!!!!
    КОЙ НАЗНАЧАВАШЕ ТОГАВА???? ДАЛИ НЕ БЕШЕ ДС????? Много е удобно да забравим. Което , естествено, в никакъв случай не оневинява Убиеца му, с майка, НАЗНАЧЕНА ЗА МИЛИОНЕРКА също от ДС.

    Коментиран от #64

  • 44 Точно така

    37 2 Отговор

    До коментар #4 от "Tiho":

    Карбовски е лицемер от класа и винаги се е нагаждал към системата. Кефеше ме в статиите му в Егоист през 90те. Но с времето хумора му стана доста извратен. Особено с абсурдните му подходи в предаването му “отечествен фронт”. Гледал съм два от епизодите в рубриката ОФ и наистина ми се драйфаше после. Пълен авторски провал. Така и не разбрах какво искаше да докаже в това предаване. Отвратителни битови драми. Сякаш такива няма по цял свят? Българското общество си има недъзите, но такива недъзи ги има по цял свят, че и в повече, дори и в най-развитите държави. Няма нужда да се подиграваш и самоунижаваш.

    А в тази статия конкретно “Живков и Брежнев” не са фактор и нямат нищо общо със съвремените ни проблеми. Какво общо има 22 годишния убиец с тях!?? Не отбивай вниманието, а говори конкретно. Говори за настоящите лидери! За Борисов, Станишев, Симеон Сакскобурготски, Костов. Хората на “демократичния” преход. Живков и Брежнев нямат нищо общо с това, което става в момента.

    Коментиран от #103

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Репресиран от герб

    15 2 Отговор

    До коментар #39 от "Нова":

    Права си но това е пораженческо поведение. Най_малкото трябва да се гласува защото когато си дадеш гласа дори и невалиден да е не могат да го присвоят. Те затова печелят защото ходят да гласуват повечето техни подлоги и продажници. Ако гласуват общо 50% от тях да кажем 30%са за гроб 10% за бсп 5% за дпс и др. Другите 50%се разпределят пропорционално и се получава че за гроб са гласували колко? 60%.Но ако ти отидеш и гласуваш невалидно твоя глас не отива никъде. Фалшификации е имало и ще има но трябва да се гласува.

    Коментиран от #59

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бай Ганьо

    21 4 Отговор
    Само аз ли виждам символиката в убийството на Милен Цветков? Продажен журналист екзекутиран от децата-наркомани на хора , които крадат пари от еврофондове и държавата, депутат виден представител на олигархията и управляващата мафия, прокурор , която основна цел е да получава голяма държавна заплата да си затваря очите за грабежите и корупцията царящи в най бедната държава в Европа. Това символично и емблематично убийство изкара на показ керливите ризи на нашето общество. Надежда всяка оставете, лапайте парите и бягайте на далече.
  • 52 Ми хващай пушката

    11 1 Отговор
    и тръгвай да воюваш, кво мрънкаш по умрелите.
  • 53 бай Шиле

    12 4 Отговор
    Карбовски,по интелигентно беше да цитираш един велик философ: всеки народ заслужава правителдството си.Това с Живков и Брежнев е тъпо.Борисов и Помпео,царя и Юнкер....нямаше нужда.
  • 54 Въобще не мрънкаме тайно,

    10 2 Отговор
    Дори напротив. Гладни и женски бунтове, преди 100 години. Септември 1923 година. Горяни. Тютюноработници смачкани от Димитър Станишев в Пловдив! Сега инфилтриране, недопускане на граждани към протести, крезове кордони и “ стойте си у дома”. Младеж, заради ноското чело са ти заключенията! Челният мозъчен дял е важен , човече! Дори да копаш не можеш! Смешник!
  • 55 внву

    19 12 Отговор
    Живков и Брежнев уважаеми г-н Карбовки направиха държави, икономика на тези държави с нулева безработица и първокласно образование и добро здравеопазване. Сега това има ли го? Не виждатели разрухата, беднотията и корепцията?Просто няма место за сравнение.

    Коментиран от #62, #63

  • 56 За Брежнев какво?

    13 9 Отговор
    Неграмотник? Че ни е давал 10 милиона тона нефт безвъзмездно ли? Та живеехме като западняците ли! Не пипай Леонид Илич Брежнев !
  • 57 Много си зле

    12 1 Отговор
    Карбовски, ама много, много...
  • 58 Разум

    2 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    За родолюбците препоръчвам фейсбук страницата на Костадин Костадинов от Варна. Там няма да ви изтриват критичните постове за враговете на България.
  • 59 Нова

    14 7 Отговор

    До коментар #49 от "Репресиран от герб":

    Ама Вие вярвате ли, че избори ще променят нещата Фалшификацийте са толкова явни и въпреки всичко се признават. Ако се до питате до хората в София никой не харесва фъндъка, а изведнъж пак ще съсипва София.

    Коментиран от #97

  • 60 Иванова

    7 0 Отговор
    И на мен не ми се коментира ”Егоист” и посредствените начини на живот, които пропагандираше. Щото не беше посветен на Джойс. А и силиконовите моми и дисфункционалните семейства, които показвате не ме правят политически ангажирана и готова да защитавам журналисти. Повечето от последните правят политически ПиАр.
  • 61 Извади си горещият

    15 1 Отговор
    Картоф сам от жарта, бе Карбовски ! Но ти си готованец , от котилото . Каква ти е първата автобиография, а?
  • 62 Нито ми беше

    8 8 Отговор

    До коментар #55 от "внву":

    Първокласно образованието, нито здравеопазването! И ти го пиша от 65 годишният си опит! Защо лъжеш?

    Коментиран от #67

  • 63 Социялистическата

    8 9 Отговор

    До коментар #55 от "внву":

    Икономика, у нас, бе грандоманска, с не заработени заплати и от там дефицит, недостиг на стоки. Насрещните и държавните планове се до изпълняваха в следващата година. Едно недоносче...
  • 64 Ще ви подскажа

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "Хайде хайде":

    Ако не се сещате. И сега е така, както и тогава. Назначават се главно два типа хора, едните които са подходящи за работата, и вторият такива които само ще се правят че работят докато взимат заплата. Вероятно и е очевидно от работата на Милен, е че е бил подходящ за тази работа.
  • 65 Как, как да стане?

    9 0 Отговор
    Това е работа на журналистите. Е той ви показа, какво трябва да правите. Обаче малко от вас имат морал и сърце да го правят. И вече е модерно журналистите не да са с образование, а да имат призвание за тази работа. Много нагъл тип, много! Къде ги образоват тези същества?
  • 66 А тоя змей

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Нова":

    Не се подиграва на зрителите си? Вие май не сте го слуша и гледали внимателно. Даже го прави по-изкусно, по-журналистически и с диплома.

    Коментиран от #68

  • 67 Нова

    13 5 Отговор

    До коментар #62 от "Нито ми беше":

    Не не лъже. Свекърва ми беше педиатър, а майка ми мед. сестра и знам какво беше здравеопазването у нас. Колкото до образованието ще кажа, че в 3 курс учех "математически методи в икономиката" е сега се учи в университета.
  • 68 Нова

    10 2 Отговор

    До коментар #66 от "А тоя змей":

    Доста съм го гледала и не смятам, че ще променя мнението си. За мен беше арогантен, но не значи че трябваше да загине по този начин
  • 69 Rty

    14 2 Отговор
    грешиш Мартине не народа а интелигентите Като вас са страхливи Вие трябва да поведете
  • 70 Мисля си

    16 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ххх":

    На Карбовски номерът в живота е да е гневен млад мъж. Ама много гневен и много бунтарски изглежда, само някак недоизказва срещу кого. И вече се разбра - срещу българския народ му бил големият гняв. Не някой конкретен политик или държава, не даже някой обществен строй- не, българският народ му бил виновен, той бил крив! Ама разбира се - няма да си има ядове защото си псува народа, а ще минава за бунтар. И даже няма да направи един апел към младите да спазват карантината, както го направиха много актьори, журналисти, певци и общественици, защото това ще накърни бунтарския му образ. Какъв е смисълът да си разпознаваема фигура в едно общество - само да забогатееш ли?

    Коментиран от #71

  • 71 Нова

    6 1 Отговор

    До коментар #70 от "Мисля си":

    А стига, то че все са деца до 20год и хич не ги е срам да ги дето сват, ами и вие сега сърдит млад мъж? Та той е на50 год.Млад ха на средна възраст
  • 72 Арменеца

    8 7 Отговор
    Шшшшшъъъъттттт...........
    Мълчете мои мили сънародни ци
    Мълчете че и на вас да не дойде някой си на гости от клуб бойни изкуства Левски
    Мълчете и тихо мълком си умрете
  • 73 Информиран !!!

    9 11 Отговор
    А бе Карбовски! Ти Живков и Брежнев като синоним на лошото ли ги ползваш??? Нещо не си си научил урока! Защо сам си подкопаваш рейтинга? Още няколко такива груби грешки и можеш да помислиш да си смениш професията. Айде да речем че си много млад и не си спомняш онова време. И пак не ти е простено да говориш така. Защото ако не знаеше, щеше да питаш по - възрастните от тебе. Ама ти си на години при които си бил жив свидетел. Много те моля!!! Не говори празни приказки!
  • 74 И защо

    9 0 Отговор
    За чедата на ДС. Или добло, или нищо.
  • 75 Поредния

    10 2 Отговор
    плюещ България, народа и културата. Ехааааааа, тоя със сигурност е чистокръвен мой сънародник. Невъзможно е да не е.

    -Благодаря за уточнението,напомнянето и натякването, сънародник Карбовски. За малко да си помисля, че чужденците в България не са над 90% от населението и не ни управляват с диктатурата си, която плюе това, което не съзществува от над 600 години - България и българския народ.
    Карбовски, надявам се да прочетеш това - Всички чужденци сте толкова прости, че нито един от вас (милионите в България) не може да се осъзнае, че само вие ни плюете. Наистина ли си помисли, че ние ще се нападаме сами, обиждайки всеки мъж, жена и дете в рода ми. По-прости от вас чужденците в България, няма никъде по света. Нямаме ви за хора, за това не ви обръщаме внимание на често. Само от време на време ви напомняме приликата между вас и едноклетъчните организми. Хайде сега продължавай с подкрепата си за 100 процентово заличавне на всичко, което представляваме и се изкарвай патриот, че и български :D :D :D
  • 76 аман бе

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Карбовски цял живот се храниш от простотий и ние го позволяваме, а това означава че си заслужаваме малката постна пица. И за сведение при Живков е златния век на БГ след освобождението, но както при всички подеми имаше и странични ефекти един от който си ти.
  • 77 Що не вдигнеш БАЙРЯКА ? А ?

    11 2 Отговор
    И извика - " Свобода или смърт!" а и ти мрънкаш по-тихо и от нас! Ти за ЕС и НАТО ли си ? Ако ми кажеш открито , тогаз ще се разберем кой от кои е и ЩО ЗА ЕРБАП СИ !
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Шопо

    16 4 Отговор
    Па що им беше на Живков и Брежнев??? Месото беше месо,сиреньето беше сиренце.Брежнев ни даваше за Кремиковци безплатно цялата Менделеева таблица,правехме реекспорт на нафтата.А САЩ ни дадоха един кораб с мухлясала царевица..
  • 80 Хочкок

    11 0 Отговор
    Карбовски харесвах те до преди да пуснеш филм за вирука.Такова подмазване и надупване не бях виждал до този момент от никой друг.Може твоите господари да са те прецакали докато си спял,както и,че си искал да покажеш различни гледни точки,но беше излишно да озвучаваш видеото с музика от филма" 28 седмици по-късно".Не те съдя "ти си знаеш най-добре" и се надявам да знаеш,какво означават тези думи в българския.Българите не мрънкат ти си мрънкалото дано си получиш повишението,но по-опасно е падението
  • 81 ЖОРО

    12 5 Отговор
    ПРИ ЖИВКОВ ВСЯКА ГОДИНА ХОДИХ И НА МОРЕ И НА БАЛКАН ПО ЗА 10 ДНИ..А СЕГА СЪМ МАРГИНАЛ И НЕ МОГА ДА ОТИДА ..СЕГА ХОДЯТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И ТО НЕ В БЪЛГАРИЯ А В ЧУЖБИНА ЗАЩОТО Е ПО ПРЕСТИЖНО А ТУК У НАС НЯКОЙ МОЖЕ ДА ТЕ ОПЛЮЕ И ДА ТИ ПАДНЕ РЕЙТИНГА..
  • 82 гост

    6 1 Отговор
    Яко се премята и нагажда към силните на деня... до преди месеци, защитаваше идеята на Живков и соца...
  • 83 Антон Петров

    4 8 Отговор
    Малко вече останаха журналисти като МАРТИН КАРБОВСКИ, ВАСИЛ ИВАНОВ И ДРУГИ ИЗВЕСТНИ И НЕ ЧАК ТОЛКОВА, БРАВО. ПОЧИВАЙ В МИР МИЛЕН ЦВЕТКОВ
  • 84 7643

    5 1 Отговор
    И к`во общо има Брежнев с мантлитета ни бе, открити ибрикчийо и тайни идересте?
  • 85 Бро бро

    3 2 Отговор
    Само нашият Мартин разбира от политика.
  • 86 Анти комунист

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Това оцеляване е не защото ти си много велик от най стария народ, защото е имало хора които са жертвали, парите имота и живота си дори,това чувал ли си го, всички народи са еднакви, лидерите им са различни,няма правосъдие няма народ,има Ахмед Доган,сараи измамници мутри, комунистически ченгета възпитавани Симеоново,този Пунта Марата ,Доган и ченгетата ще го държът на власт до като им е кеф,САЩ се интересува само от този който им върши работа,ше излезнат ли глупаци от ЦРУ и ФБР с преценката на ситуацията у нас ,да те вече са Глупаци,Боко го държи Доган да построи БАНКЯНСКИ поток и да рестартира АЕЦ Белене,след това Бсп но не с Нинова, след построяване на инфра структората с европари ,полужениети у нас ще стане идентично с това в Унгария и малко като Беларус,Русия печели (възможно е Радев,руснаците да са го елиминирали,то ес ДПС)Нас българите ни ръководи Русия през Дпс и бившата ДС,герб са изпълнители,за това ги свалят когато си пожелаят,След 2001год.руското разузнаване си взе поука и докара Царя повече грешки те няма да допускат ,да им пречи някой като Костов,разбрахте ли защо той е толкова мразен и виновен за всичко,не го обичат Руснаците и ДПС.
  • 87 Абе тоя

    2 0 Отговор
    човек бил голем социолок, почти като хализанофф. Още не е разбрал, че народа не се хули, най-малкото защото е твоята и на други подобни ПУБЛИКА.
    Крайно смърдящо е традиционното клише - сравнението с Тодор Живков и Брежнев, което е спасителния бряг за всяка идейна безпътица и безсилие.
  • 88 Ллл

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "az #Победа75":

    Каква сигурност,какви 5 лева? Къде я видя тази сигурност,че аз нещо не я виждам? Всички сте заблудени, всички СМЕ заблудени! Мълчим си кротко и се радваме на робството. ГМО,войни, вируси, новини,ИДИЛ-цялата помия се е стоварила върху човечеството,заради едни там горе,които ни диктуват. И ние си мълчим,стига да имаме какво да ядем и пием,нищо че храната ,която ядем ни поболява и ни избива до крак,вие от де мислете,че идва ракът на дебелото черво?
    Проблемът не е само в България,цялото човечество е подвластно на двама-трима ненаситни!!! "1984" ни очаква,идва по-страшното,не се притеснявайте! Ще си тънем заблудени и ще викаме колко ни е хубаво,докато ни избиват!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Мартин,

    2 0 Отговор
    И ти си на всяко л.... Горна кора. Къде отиде при Живков и другия там. Не знаеш ли, че историята нисе пише в Москва или Берлин? Не вярвам някой да е избирал сегашните. Поставени сме пред свършен факт. Къде според теб изчезна вис и сик - ще ти кажа станаха "бизнесмени", а планът Ран-Ът,където "наще се продадоха и унищожи ха България. И още и още и още.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Карабунарски

    2 0 Отговор
    Ей дебел смешник, ти който плати на роми и наклевити помниш ли бе
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "месара":

    Тези които ти поставят минуси,или не са били родени или са с къса памет !
  • 95 Sven11111

    4 1 Отговор
    И ти Мартинчо си един пишман журналист ,професионален нагаждач
    С баща с тежко комунистическо минало ,и майка съвецка гражданка...от едно време като то е тръгнала една карта че и до ден днешен .
    Мълчи си знаем че още ти е мъчно за правешкия
    Каскет
  • 96 Тодоров

    1 1 Отговор
    Отговорно ни обясняват чеБВП спаднало с 7,5%, което било трилиони лв., нека някой математик, да обясни на нашия държавник, колко е нашия БВПи какви трилиони от него са 7,5%????
  • 97 Репресиран от герб

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Нова":

    Не само че не вярвам но и знам че всичко е манипулация. Но това с герб ще свърши. Аз говоря за след герб. Да не се случва отново едни платени елементи да ни манипулират.

    Коментиран от #105

  • 98 Гражданин

    4 1 Отговор
    Този който казва,че по Соца е имало наркомани а ко той е бил музикант и е свирил по корабите и е вземал дрога.Да каже къде се продавала свободно тогава! Защото лъже безобразно.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Дофо

    0 1 Отговор
    Карбовски, ако мислиш, че правилно ще бъдеш разбран, не си прави усилията. Всяко едно нещо има цена, дори глупостта. Тя връща душата назад в развитието й.
  • 102 GMU

    1 1 Отговор
    Прав е!
    Българина е една мастия от която нищо не става.
    Държава изградена от доносници и гъзоблизци.
    Нормалните хора отдавна се изнесоха в нормалните държави и живеят като бели хора.

    Коментиран от #104

  • 103 Азазазазазаз

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Точно така":

    Интересно не споменаваш Луканов и Виденов,преди Костов.
  • 104 Българин

    0 2 Отговор

    До коментар #102 от "GMU":

    Ако за теб живот в бяла държава е робуването там,дето 90% го правят мерси.

    Коментиран от #112

  • 105 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Репресиран от герб":

    Ако не са герп ,ще е някой друг.Имената нямат значение.Българина угодия няма.Който и да дойде все тая.Явно Бойко добре лъже вече 10 години,а хората си го харесват.
  • 106 Кънчо Путкодеров

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "месара":

    Виж си минусите пача
  • 107 Reich

    2 0 Отговор
    Карбовски, какво точно знаеш за Брежнев. Знаеш ли с какво име се е ползвал във ФРГ преди 89 година. С името на мотивиран противник от войната, с уважение и признание. Ние не го оценохме тогава и сега ценом такива като Борисов.
  • 108 Reich

    2 0 Отговор
    Карбовски, какво точно знаеш за Брежнев. Знаеш ли с какво име се е ползвал във ФРГ преди 89 година. С името на мотивиран противник от войната, с уважение и признание. Ние не го оценохме тогава и сега ценом такива като Борисов.
  • 109 Liuben

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "месара":

    Айде......да ги чуем🤣🤣🤣
  • 110 Олелеле

    0 0 Отговор
    Като ва гледам колко сте смели в интернет, невиждате ли ,че сте на последно место по всичко в света.Със какво сте горди като българи ?В цял свят ни се чудат как оцеляваме с тези заплати и пенсий.Хлебарки...
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 GMU

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Българин":

    Ти в собствената си роб,а тук си тръгнал на патриот да ми се правиш.
    Срамувам се че съм българин.
    Баш истинските българи са същесвували до първото и второ българско царство.Всичко след това е пародия на народ.
    От 625 г. това са повече от 6 века ние не сме били независими и свободни.Половината ни история се гради на византийско-турско-руско-американско робство.Язък за смелите ни герой...
  • 113 НЕМА ЛАБАВО

    1 0 Отговор
    Как го няма бащата нали бащицата е на власт. Бела чао.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове