Last news in Fakti

25 Април, 2020 13:20 4 954 36

Лили Иванова зарадва лекари от Александровска болница

  • лили иванова-
  • александровска болница

Те са за Вас в знак на благодарност и обич, написа примата на българската естрада

Лили Иванова зарадва лекари от Александровска болница - 1
Снимка: фейсбук

Любимата на поколения българи певица Лили Иванова вчера отпразнува своя 81-ви рожден ден.

Примата на българската музика получи много цветя за празника си и на свой ред реши да зарадва лекарите в Александровска болница, съобщава бТВ.

В социалните мрежи тя ги поздрави за работата, която вършат в борбата срещу коронавируса. Самата Лили Иванова е работила една година като медицинска сестра.

Тя е учила в Медицинския техникум за медицински сестри във Варна. Първите ѝ изяви като певица са именно на вътрешните фестивали, организирани в техникума.

След като завършва, работи в болницата в град Бяла, а малко по-късно и в Кубрат. Всички от колегите в болницата знаят за таланта ѝ и се възхищават.

Освен красивите цветя, тя подготвя и подаръци за медиците. От своя страна те изказаха своята благодарност и определиха жеста на певицата като невероятен.

Лекарите смятат, че направеното ще стимулира допълнително работата им.

Директорът на Александровска болница проф. д-р Костадин Ангелов сподели, че от всички негови приятели, Лили Иванова е най-дисциплинираната. По думите му тя не е напускала дома си от началото на епидемията и е пример за спазване на правилата.

В момента в болницата има един случай на положителен резултат при лекар - инструктор по хранене, който е заразен от свой близък от Франция, обясни Ангелов.

По думите му всички мерки в лечебницата се спазват, така че да се опази здравето и на пациентите, и на лекарите.

„Моля за още малко търпение. Ние сме свикнали да помагаме и ще продължаваме да помагаме. Смятам, че хората са разумни и спазват всички наложени изискания, които са и обосновани“, подчерта проф. Ангелов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 в-к СТЪРШЕЛ.🐝🐝🐝

    9 17 Отговор
    Като прочетох заглавието веднага си помислих че Лили ще ражда в Александровска болница. 😂
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    19 7 Отговор
    Да беше дарила нещо.Къде си мисли,че ще си занесе парите?Иначе излиза много по здрави на вас.

    Коментиран от #8, #17

  • 5 Вместо

    19 9 Отговор
    да хвърля китките , да им търси вази и да ги поддържа - на бърза ръка "щедро" им "подарила" подарените ѝ цветя !

    Коментиран от #18

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 щамов работник

    15 7 Отговор
    И КАКВО Е ПОДАРИЛА ЛИЛИ НА ЛЕКАРИТЕ И МЕДСЕСТРИТЕ? ШОКОЛАДОВИ БОНБОНИ СИГУРНО. А аз предположих ,че е нещо по-влизащо в работа-маски,ръкавици,защитни костюми,спецапаратура или спално бельо,завивки и възглавници.

    Коментиран от #32

  • 8 прошляк

    14 16 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    и от къде разбра че не е дарила???За разлика от даряващите заради рекламата парвенюта Лили е възпитан и интелигентен човек

    Коментиран от #16

  • 9 Илюзии

    21 8 Отговор
    Доказан фанатичен егоист не би могъл да се промени , най-вероятно ги е увещавала да си купят билети за по 200 лв. за следващия концерт
  • 10 ами

    8 6 Отговор
    така и не разбрах от статията с какво ги е зарадвала. Разбрах еднинствено за общоизвестния факт, че е била медицинска сестра и че е имала рожден ден. Тъпичко.
  • 11 Жоро

    14 12 Отговор
    Оставила си детето щото било болно за да не се грижи за него а иначе е голяма работа стара змия с олющена кожа
  • 12 Няма що

    16 9 Отговор
    Тва са цветята дето са ѝ ги изпратили за рождения ѝ ден т.н ѝ фенове.Сигурно не ги иска у дома си,да не би някоя корона да фръкне от тях.И така,човек като се поразмисли,картинката му се изяснява лесно.Но не пречи на овцете да си мислят колко е великодушна и щедра дъртата.

    Коментиран от #14

  • 13 шишарка нашишкана

    8 6 Отговор
    Лили Иванова зарадва лекари от Александровска болница,като им подари един диск със свои песни. Коронавирусът е напуснал диска панически.
  • 14 goni

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Няма що":

    Дай, Боже всекиму! Включително и на теб! Амин!
  • 15 един от стадото

    8 4 Отговор
    ще чакаш от Лили подарък като от умрял писмо. Явно се вижда, че цветята са вече втора ръка. Ако не беше ''пандемията''малко знаеха, че Лили е била медсестра и е завършила във Варна, случайно и аз знам, не щото и аз съм от там. 60сет години се набляга само на творчеството и, не беше ''престижно'' една сестра да прави кариера.
  • 16 Да бе

    14 5 Отговор

    До коментар #8 от "прошляк":

    Треаше д видиш възпитанието и интелигентността и преди няколко години за неин концерт на Панчарево си беше въобразила, че има права над живущите там, че и над езерото, разпореждаше как на около трябвало да махнат хората, че да не чуят пеенето без пари , ето толкова е възпитанието
  • 17 НРБ

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    А какво дариха депутати, олигарсите от БКП/БСП, както и президентското семейство ???? Крият се като мишки и само се появяват да критикуват или да дезинформират хората, само и само да злобееят срещу Правителството и щаба !! Единствено здравомислещ човек се оказа Гергов от БСП и те го изядоха от простотия и завист !!?????

    Коментиран от #28

  • 18 Много неуместен подарък в това време.

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Вместо":

    Да види другите известни лица от културния бранш какво подаряват.
  • 19 един от стадото

    12 3 Отговор
    Не бих и отделил два поста, но..завършен егоист е. Съжалявам ги тия дали минуси. И още нещо, дори доказани мафиоти даряват нужното, тая за каква се мисли..
  • 20 Шекспир

    16 2 Отговор
    Не я харесвам.Ето поредната изцепка.Никога не е участвала на благотворителен концерт без пари.Преди години направи скандал като искаше 5000лв за участие в такъв концерт.Отврат.Рядко се показва пред камера а когато го направи винаги е с добре режисирани въпроси.Другото което ме дразни е че Лили е като покойник.За нея се говори или добро или нищо.Лъха някаква антипатия от нея.

    Коментиран от #23, #33

  • 21 Бай Манчо

    2 13 Отговор
    Абе вижте какво,някои неса дарили и толкова и все пак е важен ЖЕСТАТ.Цветя,бонбони,пари,маски и .......кой каквото има.!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ЛИЛИТО!

    Коментиран от #22, #26

  • 22 един от стадото

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Манчо":

    Плюса е от мен, една легенда като Тина дори не се чува вече, знае си мярката жената, тая с чужда пита помен прави..
  • 23 един от стадото

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Шекспир":

    Последният ми коментар е за теб, явно лоша шега на пръста ми..
  • 24 Лили,наистина

    9 4 Отговор
    си прекрасна певица,но сме чували,че си много алчна
  • 25 Лили Скруч

    8 0 Отговор
    Вместо пари да дари, тя цветята, които дори не е купила тя. А е дарила цветята, защото я е страх да няма вируси по тях
  • 26 Лили Скруч

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Манчо":

    Какъв жест?! Как ще дезинфекцира цветята :)))Направила си е сметката тя. С чужда пита помен да направи
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 с чужда пита помен прави

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "НРБ":

    Втора употреба цветя вместо апаратура за болницата. Тия милиони в гробищата ли ще ги носи. Доколкото знам Лилето беше полковник от ДС. Успешната кариера не е случайна.
  • 29 Пенчо от Оборище

    7 0 Отговор
    Лиленце-Пиленце живее на Оборище.Коперация на бившето ЦК на БКП.Един етаж- един апартамент.Не с кон,а със слон да играеш вътре! Долу- на партера има огромно фоайе.Само асансъор и портиерна.Там лично преди години,видях с очите си ,точно след рождения и ден, толкова огромни букети,цели кошници с цветя,че помещението беше буквално заринато.За да ги " извозиш" трябва поне 3-4 буса.Тя не качва горе и една роза! Вероятно е същата ситуация и сега.Маха визитките- и заповядайте! А букетите са висш пилотаж.От най скъпите!.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 бургазлия

    4 0 Отговор
    Абе лили свидливо,защо поне/като нямаш пари/не ги продаде тези цветя,а парите да дадеш на болницата.В случая цветята са по-подходящи за траурните агенции.
  • 32 yuorVAL

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "щамов работник":

    Обичайна ПРОстъпка на една потомка на Дедо й Скруч и оня дълбоко познат Дикенсов герой - нища ново под Слънцето на тая ПЛАНЕТА! Тя е последовател на соц. принципа: Дайте да дадем, само да не е МОЙТО!!
  • 33 yuorval

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Шекспир":

    Първо, благодаря за коментара ти, Шакеспеаре и второ, ЕТО ги и моите точни отговори на поставените по-горе конкретни мнения и точно поднесен АНАЛИЗ на ситуацията от твоя страна:
    Станахме много повече от 2, защото – има ЗАЩО; Определено, но не и последната; Така си е, след като е ДОКАЗАНО яко стисната, алчна и ограничена като настояща патка; Верно е, тъй като неща като благородство, широкоскроеност и хуманно отношение към обикновените хора са неща твърде чужди и непознати за самата нея; Съгласен, много е студена и силно отблъскваща като човешко същество и от тая особа лъха ОПРЕДЕЛЕНО една студенина и типична надменност все едно е с нобъл произход, а всъщност се е пръкнала на селския двор с тоалетната отвън, но го е забравила и изтрила от миналото си, но пък не може да премахне селския ТеХаС от самата си дълбока същност; Всяко нейно участие следва и трябва да й носи допълнителни авоари и яко хонорари, затова и ТВ-участията й са доста ограничени на брой, след като много малко ТВ-медии могат да си го позволят – излючая бТВ; Тук си допуснал леко отклонение, щото не е покойник, а ЖИВА мърдаща извадена от пирамидите МУМИЯ – това е адекватното определение в случая; Лично аз не мога да кажа нищо конкретно за тая, щото за мен тя се явява нещо като обитател на чужда „ПЛАНЕТА“ – явен тънък намек за кресливо-оцветените й чалгаджийски забежки и тъй ХАРАКТЕРНАТА й приятна близост до града на червения лидер - Димитрова; Меко казано – дълбоко съгласен и изцяло адмирирам
  • 34 Един

    4 2 Отговор
    ГОЛЯМ СРАМ! По-добре да не бе пращал тези цветя.
  • 35 Ne q e sram

    2 0 Отговор
    Malko drebno zlo syschtestvo.Schto e to?Lili Ivanova
  • 36 joni

    2 0 Отговор
    Dyrta skryhdza .Pyk i za obich govori taq deto nai-obicha sebe si 82 g go dokazva sama kat kuche
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове