Last news in Fakti

3 Май, 2020 19:40 3 743 69

БСП предлага социално-икономически план с 4 приоритета

  • корнелия нинова-
  • коронавирус-
  • криза-
  • мерки

Вече имаме близо 100 хил. безработни, туристическият бранш е на колене, малкият и среден бизнес – масово пред фалити, много хора останаха в неплатен отпуск без никакви доходи

БСП предлага социално-икономически план с 4 приоритета - 1
Снимка: БСП

„Сутрешното изявление на премиера не променя впечатлението, което той остави, че Щабът беше употребен за пиар. Всички помним думите, включително и на премиера, за чували с трупове, морги, катафалки, за ад, който действително не се случи. В момента обаче, в който тези внушения започнаха да пречат, да срещат обществена съпротива и недоверие, премиерът реши да ги прекрати. Пиарски подход, за съжаление в тежък момент за българския народ."

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в интервю за БНР.

Според председателя на БСП най-голямата грешка на управляващите е, че разделят живота и здравето на хората от икономическите и социалните последици от кризата.

„Вече имаме близо 100 хил. безработни, туристическият бранш е на колене, малкият и среден бизнес – масово пред фалити, много хора останаха в неплатен отпуск без никакви доходи. Това са големите предизвикателства, а правителството закъснява- няма икономически и социален план за излизане от кризата. Досега действаха на парче, даже по думите на министър-председателя – проба-грешка. Държавата не може да се управлява с проба-грешка при икономическата рецесия и тежките социални последици, които се задават“, коментира Нинова.

Тя добави, че от мярката „60/40“ са се възползвали казина, футболни клубове, а от заемите, които се отпускат – колекторски фирми. Според нея философията на управляващите за излизане от кризата е кредитиране – кредити за държавата, кредити за фирмите, кредити за хората. „За да се връщат тези кредити, трябва работеща икономика, трябва ръст на БВП“, заяви тя.

„Един сериозен икономически план трябва да съдържа поне четири ключови неща. Първото е българско родно производство, държавна помощ и инвестиции в българската икономика. Разумният държавник ще вземе най-важните сектори в държавата, които допринасят най-много за икономиката или в тях има заети най-много хора – добивна промишленост, преработване, туризъм, строителство и земеделие – и ще направи държавна програма да се подпомогнат тези ключови сектори, за да могат те после да извлекат икономиката“, обясни Нинова. Според нея вторият механизъм на плана трябва да са външните инвестиции. Тя обясни, че в момента тенденцията в световната търговия е изтегляне на производства от Азия. „Кризата показа, че трябва да се съкрати пътят на доставката и там, където има възможност, да се върнат производствата по-близо до потребителите. Това означава, че Европа, включително и ние, става изключително интересна за преместване на фабрики и производства – тук, при нас. В ЕС се заговори за реиндустриализация- тема, която от БСП поставяме от 3 години. Трябва да се започнат разговори в кои сектори България може да предостави възможност за инвестиции“, каза още тя.

„Третият лост за стабилизиране и ръст на икономиката е потреблението. Това става с повишаване на доходите – когато повишиш доходите на хората, чрез потребление те ще дръпнат икономиката и ще внасят обратно данъци и осигуровки. Затова ние сме за безвъзмездна помощ, както се прави и в Европа“, продължи Корнелия Нинова и припомни, че БСП предложи една минимална заплата с осигуровките за хората в неплатен отпуск и самоосигуряващите се. „Също така безвъзмездно да се осигури на хотелиери и ресторантьори помощ – трябваше да им се изкупува купената от тях продукция и да се раздаде на социално слаби хора, да им се отложат данъци и такси. Четвъртата стъпка според Нинова е човешкият ресурс, от който работодателите изпитват нужда и дори преди кризата са настоявали за внасянето на работна ръка отвън.

„В момента, българите, работещи в Западна Европа се върнаха заради кризата. Скоро сигурно отново ще се отворят коридори за пътуване да се върнат, но и в Европа в момента икономиките страдат –заплащането няма да е толкова високо. Трябва максимално бързо да се направи анализ какви работници се върнаха в България и как да се задържат тук“, заяви Нинова и обобщи плана на БСП – българска икономика, чужди инвестиции и български работници.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa

    28 11 Отговор
    Дoхoдитe нa 45% oт пълнoлeтнитe житeли нa cтрaнaтa ca ocтaнaли нeпрoмeнeни oт нaчaлoтo нa кризaтa, при 26% тe ca нaмaлeли, нo бeз дa зacтрaшaвaт ceриoзнo издръжкaтa нa дoмaкинcтвaтa, a 25% ca прeтърпeлитe пo-дрacтичeн cпaд.
  • 2 Русороб

    28 22 Отговор
    Ако вирусът удари и ватниците цена няма да има, или поне една ревизия на приватизацията!

    Коментиран от #25

  • 3 Румен Г

    64 20 Отговор
    Ние от червената партия разполагаме с необходимия кадрови капацитет да повторим 1996-1997г!

    Коментиран от #12

  • 4 Ръмпези

    29 19 Отговор
    НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДЛАГАШ ВАЖНИ НЕЩА В НЕДЕЛЯ ПО НИКОЕ ВРЕМЕ...И ВИЕ СТЕ КАТО БАРЦЕЛОНСКИ...ЩЕ КАЖЕШ, ЧЕ ЕДНА МАЙКА ВИ Е РАЖДАЛА...

    Коментиран от #57

  • 5 истина е

    37 19 Отговор
    БСП с нищо не е по различна от шайката !!
  • 6 Браво Корнелия

    19 59 Отговор
    Мнозинството от БГ народа е с вас.
  • 7 JEFF

    46 20 Отговор
    Ако предупреждението за възможен ад бяха се сбъднали, то Нинова би била много доволна. Тогава щеше да повтаря числата на заразени и починали, да иска оставка заради несправяне с вируса и нооценяване на човешкото здраве и живот. Комунистка, какво да я правиш? Най-добре да не се обръща внимание на вечното и крякане.
  • 8 До БСП

    41 14 Отговор
    Затлъстяването вреди на вашето здравя.
    Окрадохте народа,назначихте си капиталисти,кво сте заревали за ограбените е въпроса?!
  • 9 гледах

    27 4 Отговор
    На костя къщата.що ни лъже че не зел пари?той ги похарчил!ами ние а?
  • 10 1234578

    26 6 Отговор
    Ало централата на ГЕРБ ли сте? Не тук е централата нс БСП. И на вас да ви таковам майката.
  • 11 Пенсионер

    13 2 Отговор
    Аз пък чакам Коронавируса да ме спаси.
  • 12 Хайде да си признаят СДС, че за 96-97г.

    27 27 Отговор

    До коментар #3 от "Румен Г":

    Са виновни само те, саботирайки правителството на Виденов, за да го смъкнат от власт и да седнат във власта. Но този саботаж, лошото е, че не беше само срещу Виденов, а беше саботаж срещу ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ и народа на България, за да осигурят Българите за роби на САЩ и Запада. Това е истината. Зимата не е Виденова, а СИНЯ СЕДЕСАРСКА ЗИМА.

    Коментиран от #22, #53

  • 13 колкото и да девалвираме от това

    2 14 Отговор
    Нещо като валута без обезпечение , щамповани хартийки. Тук все още действа и решава ковертируем обезпечен с власт Бокич.
  • 14 За всичко е виновна ШАЙКАТА

    19 25 Отговор
    2020г. вследствие на 11г. ГЕРБ управление Българското здравеопазване е разрушено, превърнато в частна групировка, лекуващо само богаташи ОЛИГАРСИ. Обикновените хора не ги приемат за лечение, казват им изолирайте се и КАРАНТИНИРАЙТЕ СЕ, демек, ако имате късмет ще оживеете. Болниците не са осигурени с персонал, липсват медикаменти и средства за защита и дезинфекция. Карат медиците да си закупуват маски и дезинфектанти. Който каже истината му скълъпват обвинение, като на СТОИМЕНОВА. ПОЗОР!!! ПЪРВО УНИЩОЖИХА АРМИЯТА, ОБРАЗОВАНИЕТО, СЕГА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, СЛЕДВА ПОЛИЦИЯТА. ЩЕ ОСТАНАТ САМО ОХРАНИТЕЛНИ ГРУПИРОВКИ, КОИТО ДА ПАЗЯТ ВОЖДА НА ПЛЕМЕТО ОТ ГЛАДНОТО ПЛЕМЕ. ОСТАВКА НА ШАЙКАТА.

    Коментиран от #32, #38

  • 15 Динамит

    8 16 Отговор
    Поредните тъпотий точно сега след дигането на карантината помощи няма да има за никой освен за кликата около наште политициза другите сте има заеми с хубави лихви че да покрият помощите за първите
  • 16 Ах ти

    30 7 Отговор
    Отвратителна свиня
  • 17 стоян георгиев

    35 7 Отговор
    помислих си че нещо са измислили от бсп и ще го предложат.поне така изглеждаше от заглавието на статията,но останах неизненадан.кури няма никакъв план или идея кво да се прави в тази ситуация .общите приказки не се броят.
  • 18 Ясно

    16 6 Отговор
    До 12 Чемодан Вакзал Масква.
  • 19 HohoBoho

    14 3 Отговор
    "Вече имаме близо 100 хил. безработни..."
    "...работодателите изпитват нужда и дори преди кризата са настоявали за внасянето на работна ръка отвън."
    --
    Всичко в този план е много последователно и логично
  • 20 Корни

    44 8 Отговор
    Корни нали ти е ясно,че в момента абсурдно да говориш за повишаване на доходите.За пръв път чувам при криза за увеличаване на доходите.Родното производство го съсипахте по време на приватизацията.А строителството нали ти е ясно,че основно се разчита на пари по програми за които вие от БСП говорите,че е по-добре да се спрат ,а парите за тях раздадат.БСП само на прости хора за електорат ли разчитат или в БСП само тъпанари останаха,че бълвате глупости?
  • 21 паника

    23 10 Отговор
    Нинова имам чувството,че е мнението го нещастна че няма камиони и чували с трупове.Явно се е била подготвила какви глупости да бълва и тогава.Другарко,виж в Русия чувалите.А плана ви и стъпките са смешни и си противоречат.Нвма по-глупави нещо да говориш за висока безработица и Енос на работна ръка.
  • 22 Другия с коня

    20 10 Отговор

    До коментар #12 от "Хайде да си признаят СДС, че за 96-97г.":

    Няма лошо да си Фанатик Комунист.Ленин и Дзержински на портрети на стената....Маркс и Енгелс също и няколко книги за Партизани. в Библиотеката...Вярвай в каквото си искаш,ама не пиши глупости за неща,които не разбираш...Пий си хапчетата и гледай през прозореца...
  • 23 Критичен

    19 6 Отговор
    ок, почити всичко кето казва корнела е вярно, само по отношение на хотели и ресторанти несъм съгласен, като знам колко пара се изпра там и кои са собствениците, и сега да плачат за безвъзмездна помощ, срамота,
  • 24 Behemoth

    11 18 Отговор
    Браво како ...като вземете власта всички герберасти на държавна хранилка вън по взаимно съгласие ....да ги видим те боб ядът ли..и съд,съд съд до девето коляно ...да ривът и да са тръшкат ...тия които се разкаят овощаци в строителството или да пасът овце....
  • 25 ееее

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Русороб":

    Бегай в Укропия там такива като тебе ги утилизират в Домбас. А Корнелия що не я глобиха даже си просеше арест, явно баце не смее да наказва по закон - бг традиция.
  • 26 Народа трябва да проумее, че

    17 8 Отговор
    Шайката ЛУКАНОВ & МЛАДЕНОВ са фракция на БКП различна на БСП. Шайката Луканов & Младенов създадоха групировките в БГ, изкупили предприятията на безценица, те създадоха БЗНС, СДС и ДПС, а по късно от тези излязоха Дсб, НДСВ, ГЕРБ, ВМРО, ОП всичките с фашистки наклонности. Шайката Луканов & Младенов изнесоха златния резерв на БГ в Банк оф Енгланд, както днешната шайка отдаде на концесия златните находища на БГ на САЩ, И САЩ СИ ИЗНАСЯТ ОТ БГ НАШЕТО ЗЛАТО. ТОВА Е ИСТИНАТА И В ТЕЗИ НЕЩА БСП НИКОГА НЕ СА УЧАСТВАЛИ.
  • 27 До всички

    24 7 Отговор
    Кака Кури,Мая Костинбродска,Костя К.,Гошо Тъпото,Дудука и още като тях са КРАДЛИВИ МИШКИ!Да се знае!
  • 28 тулуп крушовски

    20 10 Отговор
    нали обеща на всеки българин безвъзмедно по една акция от Техноимпекс,кога ще ги получим
  • 29 jorj

    20 6 Отговор
    Реанимация на 100 и няколко годишен труп на убиец ще ПРАВИМ, или ще СПАСЯВАМЕ И ВЪЗРАЖДАМЕ БЪЛГАРИЯ!!!!! КАТЕГОРИЧНО ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДА ПОГРЕБЕМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ Ш КРЕМЛЬОВСКИТЕ И СЪЗДАТЕЛИ !!!!!
  • 30 адаша

    17 6 Отговор
    Всички са от един кюп. Някой запитал ли си е колко спортни училища имаше при бай Тодор? Във всеки окръжен град поне по едно.Имаше по един клас борци, боксьори, щангисти, джудисти, самбисти, гребци и т. н.... От тях няколко станаха шампиони на света. Останалите (абсолютно неграмотни) се превърнаха в една армия подчинена на комунягите. Това е при прехода. Подчинени на Младенов, Луканов, Лилов... След като тези лица си отидоха, част от тази армия станаха "бизнесмени-Павлов, Карамански, братя Василеви ...От това котило е и бате Гойко. Сега ясно ли е кой ни управлява всичките тези години? Само сметнете колко класа по колко бройки!!! Така се говореше в тези училища-толуп, мисирка..... Същите тези направиха чалгата, крадяха, убиваха, наркотици, проституция, рекетираха...
  • 31 Горан

    17 3 Отговор
    Само като им видиш, мазните лъжливи физиономий и ти се повръща.Та вие ако мислехте за народа досега цял свят щеха да ни сочат за пример.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Ха-ха-ха

    13 6 Отговор
    А съюзника на БСП руския боклук Костя Копейкин е гушнал парите от партийната субсидия и си е купил къща за 200 хиляди и кола за 50 хиляди.
  • 34 бг майна

    11 6 Отговор
    ДРУГАРИ МИНАЛАТА ГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СИНЯ
    ДОГОДИНА НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ ТЪМНО СИНЯ.
  • 35 Никога БСП

    21 6 Отговор
    От поредната позивня от Нинова единственното,което мога да кажа е,че и този път сме пожалени и се радвам,че не управляват БСП.

    Коментиран от #37

  • 36 Мъж 100 кила

    5 12 Отговор
    Мачкай ,како !!!
  • 37 Пунта Мара

    6 5 Отговор

    До коментар #35 от "Никога БСП":

    Ще те оправи
  • 38 Монгола

    12 3 Отговор

    До коментар #14 от "За всичко е виновна ШАЙКАТА":

    Прозвуча ми малко като "братя русофили 25 души събиращи се пред парламента" хайде да вземем да изметем българите от България, които са само 7 милиона....?? Къде ви сърби, къде да ви почешат?? Вие другари русофили и комунисти не пла́чете за отиващите си на кино руснаци и заминаващата си Русия, губeщa вeчe вoйнaтa cъc злoкoбнaтa oтрoвa! Пла́чете за парите, които са ви спряни, защото икономиката ѝ вече е на ниво 1949 година... Коварен плач от жестоки коварни хора....Още по-коварен плач ви чака, защото това е само началото на краят ѝ...Красавицата си отива, зловещо отровена, отхапала парче от отровната ''златна петролна'' ябълка, а вие джуджета сте безпомощни и ронещи сълзи денонощно...без хонорари вече...и вечно...но не за нея, а за рублите ѝ...Ако бях ''Русия'' и знаех това', щях да ви депортирам веднага в обятията си зa дa пoмaрширувaтe нa Чeрвeния плoщaд c мacки нa мяcтoтo нa руcкaтa aрмия, кoятo излeзe в нeплaтeни бoлнични дo мукaвeй в пoнeдeлник прeз 2048 гoдинa:):)
  • 39 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    11 4 Отговор
    НИНОВА, ПАК СЕ ИЗХВЪРЛЯШ КАТО КАНДИДАТ ЗА ВТОРИ МАНДАТ ШЕФ НА БСП. НАЙ СК ПОЛЕЗНА КОГАТО МЪЛЧИШ
  • 40 Народна мъдрост

    18 5 Отговор
    Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста защото тогава всички ще са голи, боси, жадни и гладни!

    Коментиран от #43, #48

  • 41 Наблюдател

    15 3 Отговор
    Социалистите много обичат с чужда пита помен да правят. Или както казва Маргарет Тачър :""Социализмът се проваля тогава, когато свършат парите ... на другите".
  • 42 gost

    13 1 Отговор
    Тая говори като на конкурс за мис свят "...искам световен мир, пари за всички, всички да са здрави и да няма вирус...", а не казва как да стане това, всеки може така да си говори празни приказки, като е толкова загрижена да върне откраднатото с приватизацията.
  • 43 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    10 2 Отговор

    До коментар #40 от "Народна мъдрост":

    МНОГО ТОЧНО И ЯСНО........НАЙ УМНОТО ИЗКАЗВАНЕ ВЪВ ФОРУМА
  • 44 Шайката преминава всякакви граници

    1 9 Отговор
    На поносимост. Така не може да продължава. Като не иска да отговаря на въпроси на журналистите и на хората, да си подава оставката и да заминава където си иска. САЩ ще го приемат да заминава. Да се създаде публичен регистър за всички разходи направени от държавата за последните 15г. и да продължи воденето на такъв регистър за напред. Такъв регистър се води и в САЩ и за всяко кметство, в който кмета отчита какви разходи е направил за сметка на данъкоплатеца. Този регистър се води във всяка реално демократична държава, каквато ние досега не сме.
  • 45 До 6

    11 4 Отговор
    ЖИВ СОЦИДИОТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ АКО СИ ЖИВ, ЩЕ ВИДИШ РЕЗИЛА ВИ. ЗАПОМНИ. ЯСНО.?
  • 46 ЯСНОВИДЕЦ

    14 3 Отговор
    ЛЕЛЕ ТАЯ КОЛКО ЛЪЖЕ, И КОЛКО Е ЗЛЕ! НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОИ И ВЯРВА. УЖАС!
  • 47 Социолиг Райчо Кънчев

    9 0 Отговор
    Това го знаем: Всичко в името на човека ,Всичко за благото на човека! ............ Даже знаем и кой е Човека .
  • 48 Behemoth

    1 9 Отговор

    До коментар #40 от "Народна мъдрост":

    Туй за гербераско психодясната паплач от партийни секретари и ДС агенти ли се отнася?
  • 49 Ицо

    1 8 Отговор
    ШАЙКАТА НА СУДЖУЦИТЕ РАСИПА БЪЛГАРИЯ
  • 50 ПРЕСА

    4 0 Отговор
    Coфиянци ce изнecoхa вcички тaйнo нa 1ви мaй ceгa щe ce прибeрaт cпoкoйнo щoтo кпп тaтa пaдaт нa Гeргьoвдeн cлeд oбяд a нe мoжeли нa 7 ми cутринтa дa пaднaт aa Хитрoo
  • 51 Виждам

    10 2 Отговор
    Много неприятно излъчване има тази жена , жадна за власт и внимание.По-добре да не се показва. Видяхме ,че при тях и при сегашните хората все страдат.Трябват нови хора ,но наистина нови ,а не кукли на стари лидери.

    Коментиран от #55, #56

  • 52 Другарката Импексова

    13 1 Отговор
    Дай личен пример ма Корнело Върни Гювеча от Импекса и тогава пей любовни песни
  • 53 Крали Марко

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "Хайде да си признаят СДС, че за 96-97г.":

    И тогова К. Нинова в коя партия беше? А, да сетих се - точно в СДС. Значи сега всичко си е на мястото...
  • 54 Добър опит за ЗАРИБЯВАНЕ

    5 2 Отговор
    Но Аджамийски слабо , недодялано , без конкретизация , без реалистика . За 4ри години мандат ще повдигнеш покупателната способност на населението ? С какви производителни сили , с КРЕМИКОВЦИ, ферибота Варна - Иличовск! Търговски, Океански, и Риболовен флот , Тежко машиностроене, вагоностроене, корабостроене ! Нинова и ти си като ББ. Наивна но ти се е/е !
  • 55 ДО 51

    9 3 Отговор

    До коментар #51 от "Виждам":

    Интересно изказване "Трябва", "Трябва", кандидатирате се вие или е по-лесно да си пишем. Никога Б-Я не е имала по-успешен бг премиер. Успехите на ББ и правителството пораждат злобата на тези, които разграбиха и приватизираха д-вата. К. ИМПЕКСОВА се опитва да ни убеди, че от вълк, ставало овчарско куче. Радев се превърна в PR на БКП/БСП и урони престижа на президентството, заобиколен от глутница вълци, от ДС. Все още си лети в облаците с манията му за власт. Кога ще представи доклад, какво смислено е направул в интерес на Б-Я, как и за какво, изразходва големият бюджет на президентството! Дължи го ма бг народ, когото със заучеби фрази се опитва да приспива. От БКП/БСП си оставате вълци, облечени в овчи кожи. Тази партия е вредна за Б-Я!
  • 56 ДО 51

    10 3 Отговор

    До коментар #51 от "Виждам":

    Интересно изказване "Трябва", "Трябва", кандидатирате се вие или е по-лесно да си пишем. Никога Б-Я не е имала по-успешен бг премиер. Успехите на ББ и правителството пораждат злобата на тези, които разграбиха и приватизираха д-вата. К. ИМПЕКСОВА се опитва да ни убеди, че от вълк, ставало овчарско куче. Радев се превърна в PR на БКП/БСП и урони престижа на президентството, заобиколен от глутница вълци, от ДС. Все още си лети в облаците с манията му за власт. Кога ще представи доклад, какво смислено е направул в интерес на Б-Я, как и за какво, изразходва големият бюджет на президентството! Дължи го ма бг народ, когото със заучеби фрази се опитва да приспива. От БКП/БСП си оставате вълци, облечени в овчи кожи. Тази партия е вредна за Б-Я!
  • 57 ДАНЪКОПЛАТЕЦ

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ръмпези":

    Очаквам да видя коментари за къщата в Зимбабве на К. ИМПЕКСОВА, приватизирана от Техноимпекс; за къщата на Женевското езеро на СТАНИШЕВ, имотите по Черноморието и в чужбина на МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и брат му ГЕОРГИ, който от обикновен банков служител, стана милионер. По какъв начин е изплащан външният дълг, по време на 3-ната коалиция и как двамата братя, станаха от юпита, бг милионери? Очаквам доклад на Р. РАДЕВ, как се изразходва огромният бюджет на президентството и до кога ще продължава да се обгражда с известни личности от ДС и би в служител на Мултигруп? До кога ще злобен с/щу законното у-ние, справяше се прекрасно по време на пандемията и като цяло? До кога мисли, че подходът му за разединение е правилен? Кога ще помисли за българските, вместо за руските интереси? Той и БКП/БСП, са вредни за Б-Я!
  • 58 Добромир Луладжиев

    4 1 Отговор
    Голям майтап.
  • 59 Историк

    9 2 Отговор
    Госпожа Корнелия, само не давайте икономически съвети. Защото, лично вие не успяхте икономически да осигурите една телевизия и партията ви икономически фалира .Помня, когато веднъж управлявахте, 8 банки фалираха, хляба изчезна от магазините, доларът стана 3200 лв, а заплатите 4-5 долара.
    Мерси ви казвам от вашите съвети и ваше управление

    Коментиран от #61

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Историк":

    Много си качил заплатите.
  • 62 КОЧА

    1 0 Отговор
    ТААА ГОЛЯМА УСТА .......................................
  • 63 КОЧА

    3 0 Отговор
    ТАААА ЛОЛЯМА УСТА .............
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Румен Радев

    2 0 Отговор
    бсп нека първо спечели избори, някакви поне, па тогава да предлага
  • 66 Boyan Chukov

    2 0 Отговор
    Членовете на БСП помнят ли, че Корнелия е приватизирала Техноимпекс като човек на Костов, и е загубила поста си като зам.-министър на икономиката и енергетиката заради аферата „Фронтиер“? Как е възможно електоратът на БСП да се доверява на подобна личност за ръководител?!

    Това е един от тежките въпроси и самата Нинова трябваше да си дава сметка, че това ще я следва. Тя до ден днешен няма нито убедителен отговор, нито пък този факт изобщо може да бъде възприет от нейните съпартийци. Тук отговорност носят политическите фактори, които допуснаха нейната поява. Имаше написана специална Бяла книга за приватизацията, където действията на Нинова по приватизацията на Техноимпекс бяха емблематично описани и доказани като един от най-вероломните грабежи. Една партия трябва да е последователна, кръвно свързана в действията си. И не трябва да създава съмнения относно своята идеологическа и политическа идентичност.
  • 67 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 0 Отговор
    НИНОВА, НЕ ПРЕДЛАГАЙ А СИ ОПРАВИ БСПто. НОВА ЗАГУБА НА ИЗБОРИ...НЕ Е ДОБРЕ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове