22 Май, 2020 19:13 43 336 51

Нона Йотова издейства наказание за „Като две капки вода“

  • нона йотова-
  • наказание-
  • като две капки вода

Тя и много от колегите й усетили двоен стандарт в случая с „Капките“

Нона Йотова издейства наказание за „Като две капки вода“ - 1
Кадър: Нова тв

Депутатът от „БСП за България“ Нона Йотова издейства наказание за шоуто „Като две капки вода“. Припомняме, че тя зададе въпрос по реда на парламентарния контрол на здравния министър Кирил Ананиев, като алармира, че не са спазени противоепидемичните мерки, съобщи Флагман.бг.

В последните две предавания беше позволен достъп на публика в залата, като стана ясно, че това е допуснато след компромис и специално разрешение от здравните власти.

Днес в отговора си Ананиев каза: „Въпреки създадената организация, се видя, че не може да се разчита на указаните мерки и личната отговорност на зрителите, особено в едно емоционално изживяване. При внимателно проследяване на записите на предаването се вижда, че на места имаше нарушение на допустимата физическа дистанция. При огледа на публиката се констатира, че имаше единични случаи на посетители без поставени маски. Във връзка с горното, в рамките на законовите правомощия Столичната регионална здравна инспекция ще издаде наказателно постановление за организаторите на предаването и индивидуални административни актове за отделни физически лица, които са нарушили заповедта на министъра на здравеопазването.“

Този казус щял да спомогне за създаване на по-добра организация при подобни случаи във връзка с противоепидемичните мерки срещу коронавируса Covid-19.

Нона Йотова благодари за отговора. Тя обясни, че не искала някой да си мисли, че се заяжда на дребно.

Артистите, каквато е и Йотова, били сред най-дисциплинираните в кризата. Сцената им липсвала заради забраната на постановките пред публика на закрито.

Тя и много от колегите ѝ усетили двоен стандарт в случая с „Капките“ - шоу, в което и самата Нона Йотова участва преди години.

Кирил Ананиев отвърна: „Аз искам да Ви благодаря за този въпрос и този сигнал, тъй като обратната връзка от българските граждани за нас е много важна, за да оценяваме всяка една мярка, която се предприема, как се изпълнява“.

Здравните власти нямали възможност да гледат всичко по телевизията.

Ананиев обеща, че скоро ще могат да заработят театрите и оперите, но не се ангажира с дата.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не съм фен

    177 55 Отговор
    Гледах първия и края на последния епизод на шоуто просто за информация, но Нонка с уговорката " не се заяждам" тъкмо това прави – само не знам от злоба ,завист, или просто така ...

    Коментиран от #11, #15, #48

  • 2 иванчо

    149 60 Отговор
    Като дойде БСП на власт ,ще я направят министър на халтурата !

    Коментиран от #38

  • 3 Права е

    185 99 Отговор
    Права е!Не може за театри, не може за концерти, а за тези тъпотия може! Пак ли наши и ваши! До кога? Заповедта е за всички!

    Коментиран от #10, #50

  • 4 Вуйо

    190 48 Отговор
    А ,,бесния,, Магърдич , дето рева че бил ,,бесен,, щото имало недисциплинирани хора,нещо да каже?
  • 5 А бе

    89 33 Отговор
    Докога с тези маски бе Кирчо? Докато си претикате китайските боклуци ли?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пешо

    85 39 Отговор
    Това е НОВА ...НОВА....НОВА ТВ!!!!!Там всичко е позволено. Абе какво коментирате и разбирате?!!!!Уф.....ще си правят и ще им разрешават каквото си искат.А пък и тази Нона, какво се бъркаш където не ти е работа.Да не си платила рекламно време?Когато спонсорираш ,,Мad Forest"....може.
  • 8 чичо

    65 11 Отговор
    Не го издейства Нона Йотова.Ако продължават така,въпросът за мисирките дълго ще е актуален.
  • 9 Йо на

    132 22 Отговор
    Ами двойния стандарт,когато шофьора беше спрял на забранено място за да се качи Нонка и не беше проблем,а бесния и мъж нападаше и обиждаше,защото било за малко.Аз ако спра за малко на забранено място дали ще ми мине номера,че съм за малко?Гергов все ей такива ги урежда на постове в БСП,пък после,защо се разпаднали.
  • 10 Бачо Киро

    136 5 Отговор

    До коментар #3 от "Права е":

    Че то депутатите първи трябваше да ги глобят - за неспазване на карантина, при условие, че имаха 3-ма заразени. За неспазване на мерки в НС, седяха си и си говореха без маски, без нищо, без дистанция, като овце в кошара. Когато ходиха да ги тестват се бяха скупчили пак като стадо. Допълнително Шкембе войвода седеше в парка, без никакви предпазни мерки и си говореше с друг, никаква дистанция ... И това потъна в небитието ... Иначе балъците да си седят в къщи и да обикалят като идиоти ...
  • 11 Защо да се заяжда?

    72 16 Отговор

    До коментар #1 от "Не съм фен":

    В есега държава или има ред, задължителен за всички, или няма. Впрочем - днес Лично Той с министъра Си на финансите с маски ли бяха на разстояние, по- малко от два метра, в колата, с която " инспектираха" пернишкото водоснабдяване? Какви санкции ще им бъдат наложени, г-н Ананиев, ако не са спазили установения ред? Ами ако пипнат някой вирус и се наложи да ни лишат временно от своето присъствие, ах, ах... Впрочем - в държава, в която здравният министър е счетоводител, е напълно логично финансист да инспектира водопроводи.

    Коментиран от #14

  • 12 Впрочем

    97 15 Отговор
    Ако гледате ПОВЕДЕНИЕТО НА НОНКА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - СЪЩО ЩЕ Я ЗАСЕЧЕТЕ БЕЗ МАСКА ИЛИ НА ПО- МАЛКО ОТ ДВА МЕТРА ОТ ДРУГ. ТАКА ЧЕ - ЗА МЕН МОЖЕ, ЗА ДРУГИ - НЕ. ВИЖДА СЛАМКАТА В ОКОТО НА ДРУГИТЕ, НО НЕ И ГРЕДАТА В СВОЕТО ОКО.
  • 13 Йота Нонова

    43 9 Отговор
    Абе и вие пък...Аз един път да се резна така в паруамента и гледай какво става.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мистър Едикойси

    44 4 Отговор
    Тая влезна там в тайните общества и стана голяма правораздавателка.Иисус Христос идва и ще съди живи и мъртви
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 БДС

    36 39 Отговор
    Кой гледа тая боза ? Тая помия трябва да се спре окончателно, дето трови българското население с пошлост, отврат и долнопробни сценки. Гарантирано едни и съши мутри дирижират и насаждат тяхното мнение и безвкусица от отходния канал на НОВА. Изобщо не я гледайте тая рекламна теллевизия, на най чистия бизнесмен в старната. И разбира се за Киро Гела има двоен стандарт. Той изобщо е извън всякакви стандарти.

    Коментиран от #44, #49

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Една

    90 6 Отговор
    Нона е депутатка колкото е артистка и певица!За три години в парламента това е първата й реакция по някакъв въпрос! Такива като нея взимат хиляди левове за НИЩОПРАВЕНЕ! Ако беше хубава поне колегите й щяха да й се радват, а тя е просто едно "нищо"!!!!

    Коментиран от #47

  • 22 Тони

    77 4 Отговор
    Според мен, тя е останала недоволна от своето участие в шоуто навремето и по-точно от местото, на което се е класирала тогава. И оттогава вероятно има зъб на "капките", а сега и падна добра сгода да им "отмъсти" така да се каже. Иначе може и да има известен резон в думите и относно неспазване на мерките, но и в НС не се спазваха, а и на др. места. Т. е. според мене, тя реагира избирателно и малко или много се заяжда, да.

    Коментиран от #24

  • 23 един от стадото

    31 2 Отговор
    мдаа. Всички са Като две капки вода
  • 24 един от стадото

    39 3 Отговор

    До коментар #22 от "Тони":

    е че тя какво е очаквала по- вече с участието си там, да грабне колата ли. Каквото трябва и е дадено тогава
  • 25 Безпартиен

    70 4 Отговор
    Нона Йотова, не е канена никъде, не е включена никъде, забравена от всички. Голямо его, голяма завист, нарцисизъм на червената депутатка, генералска болшевишка дъщеря
  • 26 Сава Хашъмов

    67 4 Отговор
    Ако комунистката Нона участваше, нямаше да пише протести
    Ама никой не търси посредствените
  • 27 радев

    67 8 Отговор
    Нали взе участие в един от сезоните на предаването.Видяхте колко може да пее.Предаването е създадено за забавление.Да се посмееш на опитите на участниците да пеят.Ако не ви харесва сменете канала.Всеки има избор.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Завист

    47 4 Отговор
    Когато човек няма с какво да блесне , ама абсолютно кръгла нула е, тогава започва да клевети хората, при положение, че там където е тя също не се спазва стриктно всичко.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Хаха

    17 8 Отговор
    За шоуто, като за умрелите - или добро или нищо!
    Иначе те трият ;)
  • 36 Ирис

    37 4 Отговор
    Нали президентът им казва,че няма зараза, за какво е издействала наказание това недоразумение.
  • 37 Това си е заяждане и завист !!!!

    39 5 Отговор
    Йотова,а няма ли двоен стандарт при вас и обикновените хора ???? Колко сте елементарни и заядливи вие депутати и някои хора от властта !!! Вие сте с привилегии навсякъде и сте "някакви ", А обикновения човек е НИКОЙ и не се ползва с привилегии никъде !!! Отгоре на това от вашата партия има много ПРЕСТЪПНИЦИ,които не са ОСЪДЕНИ !!! ТОВА са бивши депутати ,министри от БСП !!! Ето това е НАЙ-големият ПРОБЛЕМ в държавата !!! Отгоре на това , техните деца сега се занимават с престъпни дейности !!! ВРЕМЕ е вашата партия да отговаря за престъпления !!!
  • 38 киро

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "иванчо":

    Иванчооо кога ще дойде бсп на власт?
  • 39 Георги Андреев

    29 3 Отговор
    Такива като тая и други 239 са напълно излишни разходи могат грим и разни дрехи 2 ра употреба и се правят на великите гранд особи в РБ ,каквито ако не са там ще са някакви си остатъци от деня
  • 40 Кински

    37 5 Отговор
    Тая нито в капките нищо не прави ,нито в парламента.явно търси медийно внимание.
  • 41 Историк

    34 4 Отговор
    Просто, ЗАВИСТ . Защото тя е вече никой, никой и никъде не я канят, няма никакви артистични изяви.Нека да си пише бездараните стихове, нека да си дрънка фалшиво с китарата пред хотела на мъжа си в Банско. То и покупката на този хотел има много неясни и корупция
  • 42 Бясно куче

    35 3 Отговор
    Тази какво прави в парламента, кого представя, кой я е избирал, заради какви качества? Не искам да плащам заплатата на това Нищо!
  • 43 ПЛЪХОВЕ

    26 2 Отговор
    НОНА ЙОТОВА Е ПАРАЗИТ И ПАТИЦА - МЕНТЕ КАТО УЖ ГЕНЕРАЛА !
  • 44 стоян

    2 8 Отговор

    До коментар #18 от "БДС":

    Напълно споделям твоето мнение,страшно просташка телевизия,която съм изтрил и нр смятам изобщо да гледам до живот..
  • 45 Dr. Doll

    25 2 Отговор
    Абсолютно тенденциозно и злобно заяждане на комунистката другарка Йотова! Дали Главният прокурор да не подхване нея и т.нар. "генерал" Бонев за техните кражби и злоупотреби?!
  • 46 преминаващ

    8 5 Отговор
    Карай сега нека изкарат някой лев от щаба,че иначе за какво са тези мерки. И не забравяйте,че МАСКИТЕ СА ВИ ЗА ДА МЪЛЧИТЕ !
  • 47 Нончо

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Една":

    Права си- сбор от нищо прави едно голямо НЕЩО от нищо...жертва!
  • 48 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Не съм фен":

    А аз ги гледах и двете последни предавания, действително в предпоследното 100-ния лайф, имаше малко публика ама беше натъпкана в един сектор, докато на другите места имаше монитори.Що се касае за писледното предаване публиката беше на разстояние., за маските не съм сигурен
  • 49 глупак,

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "БДС":

    Ти гледай само Слави неговото предаване е върхът
  • 50 Ти май

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Права е":

    Чакаш,като в Дания,медицинският ф-зъм,да се подпомага от армия и полиция със закон
  • 51 То пък

    2 3 Отговор
    Великия халваджия с травеститски и сатанистки шоу-бълвочи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове