28 Май, 2020 17:05 4 617 24

Пловдивски шофьори подлудиха мрежата с безумните си маневри (ВИДЕО)

  • шофьори-
  • пловдив-
  • маневри

Коментарите, които заваляха под видеото бяха повече от култови

Пловдивски шофьори подлудиха мрежата с безумните си маневри (ВИДЕО) - 1

Мрежата прегря заради доста странно видео от Пловдив. Кадрите бяха споделени във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив".

"Ако някой ми каже какво се случи тук, направо ще го призная....!", пише Петър Ташев, качил видеото, пише Блиц.

На пръв поглед на кадрите няма нищо странно - коли са се наредили на Т-образно кръстовище в града, на което има знак "СТОП", и изчакват подходящ момент, за да се включат в трафика по основния път.

Червеният Фолксваген, който е първа кола, дава мигач за ляв завой. Втората кола - Опел, минава успоредно, но не дава мигач, с който да предупреди в коя посока ще тръгне.

Малко след това Фолксвагенът "сменя" мигачите - от ляв пуска десен.

Секунди след това обаче червената кола не тръгва в дясно, а в ляво. В същият момент Опелът, който е от дясно на Фолксвагена, от лява лента тръгва в дясно.

Като по чудо двете коли се разминават без да се ударя и въпреки сбърканите светлинни знаци. При това без да предизвикат ПТП и с другите коли в движението.

Именно странните маневри от страна на водачите подлуди мрежата. Коментарите, които заваляха под видеото бяха повече от култови: "Две блондинки зад волана"; "Тия се движат по новите правила"; "Аз мислях, че само уикендите и през почивните дни излизат "шофьорите", а те се движели по всяко време"; "Заради такива други измират по пътя"; "Така става като книжката ти се е паднала от награда" и т.н.

Видеото, което потресе мрежата може да видите ТУК!


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МайHатаун

    24 3 Отговор
    МайHадрайвърите тренират вие, как мислите после се дужскат и как държат първото място за "най-дебилни шофьори" в света, а ?
  • 2 Анонимен

    29 5 Отговор
    Нормално. Майните и без това са най-зле.

    Коментиран от #13

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лекар БГ

    17 0 Отговор
    Да,много е сериозно положението.
    И изобщо не иде реч за "майните"-в София не е по-различно.
    Ужасът по улици и пътища е всеобщо български.Резултатите от него са налични,уви.
  • 5 Дедо

    15 1 Отговор
    И у наше село имаше такива шофери, ама като изкарах Варшавата и ги подпрех два три пъти, се отучиа много бърже.

    Коментиран от #16

  • 6 наблюдател

    16 5 Отговор
    Във Филибето движението е най-зле, причина за което са мало умни те задкормилни устройства. Къде другаде ще видиш как от средна лента се прави ляв или десен завой. И полицията си трае. Там велосипедистите пресичат на пешеходни пътеки с бясна скорост. Там редовно минават на червено. Ако караш с 50 те минават отляво и отдясно, а отзад ти свирят.

    Коментиран от #7

  • 7 Газо

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "наблюдател":

    И в Кюстендил е същата работа. А за мотористите да не говорим...бръмчат, форсират до дупка, евало си е..........
  • 8 Ужасни са

    19 9 Отговор
    Най- некадърните и лоши шофьори са у Пловдив.
    Винаги гледат да се пре*бат един друг. И те не знаят защо, е така щото са гадини :)))
  • 9 Гъзар тънкач с А8 на гаС

    11 3 Отговор
    Само врачани са по слаби шофьори от пловдивчани!
  • 10 Филибето полуде!!

    5 2 Отговор
    Кеп стана с тези филибелии не знам, но са съвсем изтрещели!!!!! Ако имаше пще два месеца карантина и щеше да стане като в Тексас. Да се стрелят от балконите и тепат с прашки!
  • 11 Гост

    8 1 Отговор
    вие пък сте много хубави. Много знаете тези от къде са.
  • 12 Гост

    4 3 Отговор
    Това видео показва всичко, което е сбъркано с българетата. Всичко !
  • 13 ВР1111АТ

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Ами ние?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 абе

    3 0 Отговор
    Дрогата си върши работата и купените книжки.
  • 16 Mustafa

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Дедо":

    Дай ми я назаем за малко,аз съм МАЙНА
  • 17 А в София,

    3 0 Отговор
    Второстепенните улици, са с предимство, пред главните! Минават си и на червено! Пример около тунела на пл. “ Лъвов мост “ и “Сточна гара” ! И от тирове не се плашат! А тролеи и автобуси, как пречат на маневрите, на простосмъртните участници, в движението, не е истина! Но нали са по-равни?
  • 18 Ганьо

    6 1 Отговор
    Не съм чел по тъпа статия

    Коментиран от #20

  • 19 В София,

    3 0 Отговор
    Водачите, въпреки, че виждат, че ще задръстят крастовището навлизат в него и правят невъзможно преминаването на другите участници в движението! Това е система, по бул. “ Сливница “, а за неправилно престрояване и неспазване на маркировка и указателни табели и задължителни знаци? ОН за право само на десен завой, МАА , направо и засича? Ако не си, в Час? Цунами !
  • 20 плевен

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ганьо":

    Вярно, че Марето сложи Опел-а в дясно на Фолсваген-а, но е въпрос на гледна точка. Ако ги погледнеш отпред, ще излезе точно така. Та се сетих как Пламен Гетов биеше дузпи: Предупреждаваше вратаря: "Сега ще ти вкарам/и посочваше с пръст/, в десния ъгъл " Шут в левия, и му се кара:Не твое дясно бе, мое дясно!
  • 21 СтарТИРаджия

    2 1 Отговор
    По нагли, брутални, газещи правилата най-показно, проявяващи крайна анти колегиалност от С, СА и СВ няма!!! Майните са направо в предучилищна сравнени със "столичаните". Очеизваден факт! И да, 17 пост е прав - влизат под ремаркето, но не си предават ината!!! Това в Софето...

    Коментиран от #22

  • 22 Това е така, защото откакто отпадна

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "СтарТИРаджия":

    Софийското гражданство, Софето се напълни с диви селяндури, които от каруцата с 1 конска тяга се прехвърлиха на автомобили с повече конски сили и стана мазало, и така вече 31 години селяния и простотия до шия. А най-интересното е, че техните деца се имат за "софиянци" и са още по-големи каруцари от родителите си, защото както е казано "Камъкът си тежи на мястото", така че, когато цялата тая селяния се върне обратно на село, от където е дошла всичко ще си дойде на мястото, защото столицата е предвидена като инфраструктура за не повече от 350-500 000 граждани, а не за 2-3 млн. народ идващи от околните градове, села и паланки.
  • 23 jo hustan

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Bmw":

    А ти от кое село си?
  • 24 Тези шофьори са като Бени Хил

    0 0 Отговор
    Дават мигач за едната посока, а завиват в другата - да не ги разберат къде отиват.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове