Last news in Fakti

31 Май, 2020 06:16 17 815 164

Елена Гунчева: Тулупи, още ли вярвате, че политиците сами ще дадат властта

  • елена гунчева-
  • списък-
  • фейсбук

Адвокат Гунчева излезе с гневен пост във Фейсбук, след като прокуратурата разпространи веществено доказателство, открито в жилището на Атанас Бобоков - снимка, на гърба на която са изписани имена на публично известни личности в обществото

Елена Гунчева: Тулупи, още ли вярвате, че политиците сами ще дадат властта - 1
Снимка: Специализирана прокуратура

"Вижте много внимателно този списък. Вижте милионите, посочени като в халваджийски тефтер. Всъщност подобни записки има и за много от нас - в тефтерите с вересии по селата. За предстоящи плащания", написа във Фейсбук адвокат Елена Гунчева, след като прокуратурата разпространи веществено доказателство, открито в жилището на Атанас Бобоков - снимка, на гърба на която са изписани имена, които съответстват на имената на публично известни личности в обществото.

"Още ли вярвате, глупаци, че има някой почтен по върховете? Още ли вярвате, че има такива, които не крадат и не са се увъртели в корупция и кражби като в свински черва? Още ли, тулупи, вярвате, че политиците ще дадат сами властта при избори и няма да направят всякакви манипулации и фалшификации, за да запазат подобни сметки и в бъдещето???

Аз също съм виждала подобни списъци - на мастити бизнесмени, които си пишат на кой политик колко трябва да се плати като такса "спокойствиие". Не си правя никакви илюзии. Как според вас се купуват джипове за стотици хиляди лева със заплата от 5000 лева? Как се купуват осем апартамента с обикновена държавна заплата? Вие или сте отказали да мислите, или умишлено сте си заврели главите в пясъка, да не би случайно гледката да ви разстрои!

Този списък е истината за разпределянето на порциите на територията. И едно име липсва. Очевадно липсва . Липсва НАРОД!!!!", пише още Елена Гунчева.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 216 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 що що що

    352 21 Отговор
    Така е в наща мила татковина!А нашия премиер би коментирал булю булю булю!

    Коментиран от #82, #134

  • 2 pasi

    177 226 Отговор
    Властта я взеха още от ЧНС (чифутски народен съд) 1944год с кървави разстрели на българската интелигенция изкрадоха банките избиха народа с една дума с кръв взеха и властта и без кръв няма да я дадат по върховете е пълно с чифути мразещи всичко българско и родно

    Коментиран от #127

  • 3 Кирил

    69 429 Отговор
    Авторката я е яд че гунчовците шумкари няма вече никога да са на власт.
    Анонимният собственик на сайта е един от тях.

    Коментиран от #60, #69, #73

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ще гласувам за Борисов !!!

    58 427 Отговор
    А вие една шепа гръмогласни толупи ви остава само да щракате по клавиатурата .... да живее БОЙКО БОРИСОВ да живее БЪЛГАРИЯ !!!

    Коментиран от #43, #126

  • 6 Мислещ

    231 15 Отговор
    За съжаление вярват. Където и да напишеш, че е безумна идея да мислиш, че диктатори могат да бъдат сменени с избори, ти цъкат минусите и ти обясняват колко не си в час и какъв си идеалист (Е не съм, знам, че няма никой да изгони мафията, само че поне виждам къде наистина е проблемът). И то хора, които смятат, че си управляват абсолютни мафиоти. Обаче като ги питаш как така системата е корумпирана, съд, прокуратура, избори манипулирани, естествено, не следва смислен отговор как при подобни условия се гони същата тази мафия.
  • 7 Добре си живеем

    54 268 Отговор
    Къде другаде с 1500 лв или 800 евро ще си живеем като богове ? Питам аз ... в моя квартал всички имат пари ,всички пият ,пушат ,друсат ,излизат по барове дискотеки... да не говорим ,че през деня всички кафета и градинки с пълни ... има криза само за мързеливите толупи !!!!

    Коментиран от #18, #91, #114, #147

  • 8 Спас безделника

    259 14 Отговор
    Кой, Гунчева, кой? Няма кой! И няма, защото няма кой да вдигне "приспособлението". Онова, за което Ст. Стамболов е казал: "Ако там, отзад, ( зад парламента), висеше едно висило, тук нямаше да има такава тарапана!"
  • 9 Знаете ли кой ще е следващия премиер ?

    41 224 Отговор
    Бойко Борисов ...да :) много малко сте тоя дето не са доволни и на следващите избори ще стане както последните над 10 години

    Коментиран от #128

  • 10 123

    171 20 Отговор

    До коментар #4 от "Ю Кортес":

    На човек който е президент и не краде странта си трабва да му дадът 36 000, президента няма никаква власт да спре кражбите и за това само говори. А на тези които са в правителството и крадът да ходят на гости на Гешев,там се губят милярдите на България.Който исака да промена да отиде на изборите не да си седи в къщи и да чака нямкой да дойде и да го оправи.

    Коментиран от #11, #58

  • 11 Мислещ

    91 12 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    Наистина ли не се усещаш какво написа? Да ти преведа: Не чакайте някой да дойде да ви оправи, а гласувайте и чакайте някой да дойде да ви оправи".

    Коментиран от #40

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Един друг

    188 18 Отговор
    Умните и смелите отдавна ги изгониха от държавата.За останалите дето трудно запаметяват и имат проблем с причинно - следствените връзки им беше лесно.Сега останаха само едни дето пишат цял ден по сайтовете - мързеливи и страхливи.Даже има и платени.На народа дават колкото да живее сносно без да работи много щото за работа не го бива и е доволен особено в София.
    Другото е за тях щото онези от запад се съюзиха с тях.Работят с техни фирми,нищо не инвестират,дърпат работна ръка и подкрепят явно корупирани правителства от едни и същи.Западните посолства мълчат като футки.Народа се предаде и не знае на кой свят е.
  • 14 Мислещ

    71 9 Отговор

    До коментар #12 от "SSP Alliance":

    Още пропаганда в стил "Всичко е точно, добрите работят за вас, вие чакайте кротко да изритат лошите и да ви оправят".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Рошко

    192 15 Отговор
    Адвокатката дано не я "самоубият" и не я. Че много истини казва, а че сме тулупи тулупи сме
  • 17 Кокорчо🙄

    90 12 Отговор
    Тука трябва тотална промяна, ама без пластика, а бе направо един "диктатор"
  • 18 Безпътица

    104 9 Отговор

    До коментар #7 от "Добре си живеем":

    Като ти прочетох коментара , и ми дойде на ум , една стара и мъдра притча. Някога , турският султан пратил съгледвачи , да разбере как живее раята. Съгледвачите му докладвали - раята работи от тъмно до тъмно , вдига къщи , прави деца , огражда имоти , събира пара за алъш-вериш, кръчмите почти са празни . Значи мога да вдигна данъците - рекъл султана , и вдигнал данъците . Минало време , и отново пратил съгледвачите да разузнават, и те рекли на султана - Народа го е ударил на живот , яде и пие , върти чевермета, музика , гюбеци и пълни кръчми. - Лошо сбърках рекъл султана , спешно да се намалят данъците.
  • 19 Мнение

    53 15 Отговор
    Ако е така , както казва Гунчева, какъв е интересът на прокуратурата да разпространява този списък?

    Коментиран от #20, #33

  • 20 Мислещ

    114 11 Отговор

    До коментар #19 от "Мнение":

    Е ти виждаш ли гешев, доган, банкянския, домусчиев или пеевски в него?

    Коментиран от #28

  • 21 Алчни очи в президентсвото

    94 14 Отговор

    До коментар #4 от "Ю Кортес":

    В парламента герберите вземат по-големи заплати и кюфтациге са по големи и без корупционите а ти президенснво та президенство там няма какво да се краде и закони не се правят за корупция толкова много си алчен а да забравих че си гербер не обичаш да даваш. Знаеш ли колко взема тиквата добави ежедневните разходки с джипа и 2 коли на НСО. От закуската ли спести за къщата в Барселона която не се води негова по съвет на Горанов.

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Кой68

    38 26 Отговор
    Срам ме е от тия "доказателства"като ги гледам как са писани и върху какво?Срам ме е и от нашия "бизнес" и "бизнесмени" които са едни шмекери..Чудим се защо в България неидват сериозни компании и инвеститори?Каквато ни е икономиката,такива са и политиците ни. До авторката на "съчинението"-Вие ако се припознавате че сте Т...П аз НЕ СЪМ....

    Коментиран от #133

  • 24 ФЪРЧИЛОТО НА.. РЕШЕТНИКОВ,ОЩЕ ЛИ

    21 66 Отговор

    До коментар #21 от "Алчни очи в президентсвото":

    ..Е В НЕЛЕГАЛНОСТ?!? ЕДНИ ХОРА ОТ ГРИПЕН ГО ТЪРСЯТ!

    Коментиран от #37

  • 25 Един шофьор

    85 16 Отговор

    До коментар #15 от "петър":

    Ами нека да видим и те какво ще направят тези 10 год само крадат и все комунистите им виновни а от тях по големи комунисти няма.

    Коментиран от #27, #163

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ние вече 6 пъти сме ги виждали,...

    39 57 Отговор

    До коментар #25 от "Един шофьор":

    Луканов Зими и фалити,Берови САРАЙЦИ, Виденови Фалити,Украински Нежняци и АЙДУЦИ, Тройни Анадоло-Позитански Мурафети, Глад, МИЗЕРИЯ и.. ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ!

    Коментиран от #39

  • 28 Мнение

    71 16 Отговор

    До коментар #20 от "Мислещ":

    Вярно има логика. По всичко личи, че няма да доживеем до чиста и свята република. Остава да се надяваме на Лаура Кьовеши да оправи нещата.

    Коментиран от #31

  • 29 Двоен тулуп

    98 8 Отговор
    Вече се разбра, че няма сини, червени, и други нюанси. Има само мафия и обикновенни хора. Чакаме на подаянията на мафията. От толкова възможности избрахме пътя на Италия. Мисля че трябва да се използва по силно определение от думата тулупи.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Род

    65 11 Отговор

    До коментар #28 от "Мнение":

    Защо Кьовеши, само, целия народ кьопав ли е?
  • 32 Пак набеждачи

    63 11 Отговор

    До коментар #22 от "ДЕДИТЕ ИМ МАНДРИТЕ ОБИРАХА":

    "Дондуков“ Бойко охрана на Тато, граблива охранителна фирма,генерал под съмнение, баща полковник МВР
    "Позитано" Румен военен, реален генерал, баща електроинжинер.
    И така кой кой е. Търсиги на "Дондуков" и"Пл. България 1, НДК "
  • 33 Така

    21 9 Отговор

    До коментар #19 от "Мнение":

    Да се готвят следващите.
  • 34 Тулупов

    39 3 Отговор
    Същия почерк има бакалина у село
  • 35 Стоян

    48 9 Отговор
    Гешев и Пеевски са много близки къде са
  • 36 Пример "тулуп"

    41 4 Отговор
    Думата "тулуп" се среща вече под път и над път. Ето така навлиза и се утвърждава употребата на една чуждица в българския език. И после четем статии как трябвало да предпазим езика си от "замърсяване", с малоумни предложения да се прекръсти Мусала на нещо по-българско, от автор, чието фамилно име не е с български произход.
  • 37 Седмокласник

    26 13 Отговор

    До коментар #24 от "ФЪРЧИЛОТО НА.. РЕШЕТНИКОВ,ОЩЕ ЛИ":

    Боко е търсен от Путин. Нормално за гербер, опорна точка 2, това което е на главата ти препиши го на други.

    Коментиран от #131

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ние дори тая малка

    47 6 Отговор

    До коментар #11 от "Мислещ":

    възможност за промяна наречена избори не я използваме. Не е ясно ако всички гласуват какво ще се промени но поне не струва пари. Просто отиваш и гласуваш. Само че и това ни трудно, много трудно.

    Коментиран от #42, #46

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мислещ

    38 11 Отговор

    До коментар #40 от "Ние дори тая малка":

    Ако вярваш, че с гласуване може да промениш нещо, следователно вярваш в независими и свободни институции и изборен процес...следователно всичко е наред и всъщност няма нужда от примяна.

    Не е трудно гласуването, да, твърде лесно е и затова вие удобно да вярвате, че ще ви свърши работа

    Коментиран от #51

  • 43 Tate

    25 7 Отговор

    До коментар #5 от "Ще гласувам за Борисов !!!":

    Не ходи по гората ,не ходи !!
  • 44 3356

    14 21 Отговор
    Няма нищо интересно разотивайте се. Това е списък за покупки.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Агитация

    13 5 Отговор

    До коментар #40 от "Ние дори тая малка":

    слаба, неправилно насочена, с устен не стама, с подхвърляне в не изборни теми не е правилния подход, много други, които също отблъскват избирателя. Потърсете подходяща среда начин за агитация.
  • 47 Госあ

    30 6 Отговор
    Въпросът е, освен доказателство за интелекта на притежателя, като какво доказателство може да послужи това в съда ? Май,май и в прокуратурата има доста гнили ябълки, както открито каза един посланик.

    Коментиран от #120

  • 48 1122

    48 8 Отговор
    Към №10.За когото и да гласуваме все тая.Няма една партия в парламента за която човек да каже ,,ето тия са най честни и не крадат,за тях ще гласувам".Затова нека станем президентска република,и народното събрание да се събира само когато се гласуват закони.През останалото време всеки да се спасява като си намери какво да работи.Ако президента сгафи нещо прави се референдум и си отива,Омръзна ми да гледам тия хрантутници как разграбват държавата и никой не може нищо да направи,защото са оплетени като свински черва.Всички до сега които са били във властта или са имали достъп до нея ,всички са крадили и сега да си носят последствията .По вечето са за доживотна присъда и отнемане на цялото имущество в полза на държавата.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Глупака

    10 21 Отговор

    До коментар #42 от "Мислещ":

    Това което предлагаш е неправилно. Явно си не мислещ, или си някъв антидемократичен провокатор.

    Коментиран от #67

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Гост

    32 11 Отговор
    Пак него ще изберат народа в много прост и така докато има България затова Бягайте от България това в най доброто решение скъсвайте връзката да не вкарвате пари в държавата да не плащате данъци да се крадат вдин на друг олигарсите иначе няма отърване .

    Коментиран от #57

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Соросоидна смрад

    60 6 Отговор
    Дo гeрбeрcкитe трoлoвe - вeчe 11 гoдини ca нa влacт ГEРБ зaщo нямa ocъдeни oт тaкa нaрeчeнитe "бизнecмeни" нa прeхoдa. Зaщo нe ocъдихa Нинoвa зa Тeхнoимпeкc нaпримeр или Гeргoв зa cвинeфeрмaтa или пък Кocтoв - нямa eдин ocъдeн зa рaзгрaбвaнeтo нa Бългaрия зaщoтo и ГEРБ ca cъщитe. Кaк дa ocъдиш някoй зa крaжбитe му кaтo и ти крaдeш в мoмeнтa и тoзи другия e нaпълнo нaяcнo c тoвa - eдинcтвeнo прeзидeнтa нe e в тaзи мaфия и виe ce мъчитe вcячecки дa гo oчeрнитe нo нe ви ce пoлучaвa. Зa вac e дoбрe мaфиятa дa e нa влacт чe щe имa oт крaдeнoтo и зa вac - трoхи aмa пoми.ритe и нa тoвa ce рaдвaт.

    Коментиран от #68, #160

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Те започнаха

    29 6 Отговор

    До коментар #53 от "Гост":

    да се крадът, но боко е много алчен 100 бензино станции които ,после ще приватизира.
  • 58 Копейкин

    11 39 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    Фатмака имаше пълната еднолична власт. Ще се запомни с едни Грипени и 100 000 000 по малко в държавата от митниците

    Коментиран от #66, #70

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 За истината

    21 9 Отговор

    До коментар #3 от "Кирил":

    Очевидно не си наясно с това, че сегашните управляващи са бивш обслужващ персонал на шумкарите.
  • 61 ВЪЗРАСТЕН

    19 39 Отговор
    ДОБРЕ, СЪГЛАСЕН СЪМ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО , НО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ТИЯ КОИТО ИЗБИХА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА 46 година ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ, ПРОДАДОХА НИ В РУСКО РОБСТВО ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ, ОКРАДОХА НАРОДА ЗА ДА СТАНАТ ПО ГОЛЕМИ КАПИТАЛИСТИ ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ! ТИЯ ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ , ТЕ СА ПО СТРАШНИ И ОТ ВИРУСА , ИЗБИРАМ ПО МАЛКОТО ЗЛО, НЕКА ДА СА ТИЯ ИМАТ ПОНЕ СРАМА И КОЙТО СЕ ИЗДЪНИ ГО ОТСТРАНЯВАТ !

    Коментиран от #72

  • 62 За истината

    23 12 Отговор
    Очевидно не си наясно с това, че сегашните управляващи са бивш обслужващ персонал на шумкарите.
  • 63 Срам ме е от управлението

    40 7 Отговор
    КОРУПЦИЯ!
    ФАЛШИВИ ИЗБОРИ !
    Х У Н Т А !!!!
  • 64 Варна

    36 8 Отговор
    ВАДЕТЕ СУРВАКНИЦИТЕ! - Няма да стане по друг начин!
  • 65 🙊🙉🙈

    18 18 Отговор
    Това листче може да бъде написано от всеки! Нищо не е доказано със справки на сметки и така на татък... По странен начин и доста целенасочено се пишат статии тук... "вижте милионите" само един пример на елементарна манипулация... Само едно мога да кажа "хората не сме толкова елементарни същества и вие лично сте недостатъчно хитри".. Само елементарен човек би се подвел на подобни тролски статии..
  • 66 РЕАЛИСТ

    38 5 Отговор

    До коментар #58 от "Копейкин":

    Я го разясни това понятие" пълна еднолична власт" Президентската институция има у нас само представителна функция. Еднолична власт в момента има само Бойко. Той коли и той беси, когото си поиска. Разполага и с парите на държавата, като с бащиния и винаги казва " Аз давам" И стига с тия грипени. Човекът е пилот и разбира повече от самолети от който и да било в ГЕРБ. Купихте стари таралясници на цена по висока от Ф 35 . И това ако не е далавера, здраве му кажи. В друга нормална държава вече всички подписали този договор щяха да търкат наровете в затвора.

    Коментиран от #76, #92

  • 67 Мислещ

    5 3 Отговор

    До коментар #51 от "Глупака":

    Аз не съм предложил нищо, вие предлагате нещо, което именно разчита на справедливи демократични принципи, а такива няма у нас.

    Коментиран от #103

  • 68 123

    14 16 Отговор

    До коментар #55 от "Соросоидна смрад":

    ГЕРБ и БСП са една и съща партия и двете крадът заедно, за това няма осъдени. Как Йончева най-върл враг на Борисов си направи 3 къщи за гости с пари на ЕС по време на управлението на ГЕРБ и Борисов а не на БСП?
  • 69 9369

    8 17 Отговор

    До коментар #3 от "Кирил":

    Гунчовците шумкари няма да ти повярват на писаното.Те и не вярват,че има COVID.

    Коментиран от #77

  • 70 Тъп си

    17 4 Отговор

    До коментар #58 от "Копейкин":

    Не знаеш държавното устройство. Боко суспендира част от конституцията и я изполва за подпечатване. А за грипените към оня дето пляскайки се по челото му идва ума. Пак опорна точка #2 а f16?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 РЕАЛИСТ

    27 12 Отговор

    До коментар #61 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Едно си баба знае, едно си нае. 30 години минаха и едно и също си повтаряте. Така ли не разбра , че ГЕРБ е истинския наследник на БКП. Вчера и Татяна Дончева ви го обясни. ГЕРБ е продукт на Политбюро и ДС. Това са реваншистите от БКП, които отмъщават за свалянето си преди 30 години. БСП вече е социалистическа партия от западен тип. Такава има във всяка държава и осигурява балансът между хищния капитализъм и хората на труда.

    Коментиран от #110

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Копейкин

    5 21 Отговор

    До коментар #66 от "РЕАЛИСТ":

    При служебно правителство в кого е власта ? Кой назначава и уволнява ? Кое разбиране от изтребители да приемем за миродавно - да купим Ф16 втора употреба докато е действащ пилот или Грипените, докато е действаща пионка на Решетников ?

    Коментиран от #86, #94, #153

  • 77 314

    9 0 Отговор

    До коментар #69 от "9369":

    И ние не вярваме.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Дедо

    7 15 Отговор
    Ми НЕ, не е добър много Бойко, АМА другите, алтернативата демек, са боклуци за разстрел.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Диманова

    26 4 Отговор
    Държава на мафията - пълно срастване на властта с престъпни групировки! Крадене на обществени и европейски средства. Сметки в офшорни зони, имоти по целия свят! Съдебна система, в услуга на властта...
  • 82 Мордекай

    4 24 Отговор

    До коментар #1 от "що що що":

    Толупите са си толупи , тези които се разпознават и определят като такива не зная и не ме интересува какво мислят. Но факт е че в момента имаме правителство и прокуратура които работят за силна и справедлива държава. Правителство и прокуратура които не са мишоци силни само в приказките и интригите , а виждаме реални действия срещу престъпността и то мастити човечета , не кокошкари.
  • 83 Сделано в СССР

    6 24 Отговор
    Всички русороби около послушния фатмак. Нали това е идеята на Решетников - съветски модел диктатура. С прокуратурата успяха, но с Ал Бънди едва ли .

    Коментиран от #90

  • 84 Григор Попов

    17 3 Отговор
    Банда нискобюджетни мърльовци се надщраква клавиатурно със самотни псевдоинтелектуалци. а ония отгоре крадат и ви се кефят на анонимните джафкания.

    Коментиран от #88

  • 85 радев

    27 1 Отговор
    Бедните лесно ще ги нахраним.Проблема е в богатите.Нямат наяждане.
  • 86 Прочети нама аз да те образовам

    9 7 Отговор

    До коментар #76 от "Копейкин":

    Държавно устройство раздел "служебен кабинет"
  • 87 Нямало кой, така ли?

    28 9 Отговор
    Докато този гюм стои на власт и се е окопал така, който и да се опита да го бутне няма да успее! Не защото е искан или желан да управлява докато започне да ползва памперси, а защото изборите са само фарс! Резултатите се определят от цяла група платени лица, разположени на всички нива, които променят резултатите в полза на Него. И той "побеждава" всеки път. Само последните избори за кмет на София показаха категорично как загубилата Фандъкова изведнъж "победи"!!!! И за благодарност направи една изложба за спорта в която най-сниман се оказа Той, дебелия и безформен съвсем изпростял чичо от Банкя!!! Това показва до каква степен е извратено това упрсвление, до степен да бъдат мразени така както никой друг преди тях.
  • 88 Още един

    3 8 Отговор

    До коментар #84 от "Григор Попов":

    с устена и акъл раздава, що имаш в повече ли? Чета ти коментара към нула си.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ако така се правиш на умник

    10 3 Отговор

    До коментар #83 от "Сделано в СССР":

    получаваш обратното.
  • 91 Рошко

    14 5 Отговор

    До коментар #7 от "Добре си живеем":

    Сигурно живееш в Банкя тогава
  • 92 🙊🙉🙈

    8 24 Отговор

    До коментар #66 от "РЕАЛИСТ":

    Само да отбележа, че руското оборудване не е съвместимо с американско! И само ако за секунда се напънеш ще ти светне, че в цената са включени и други неща! Самолетите сами по себе си без обслужване са си музеен експонат! Ф35 с пълно въоражение е без стелт способности! Преоборудване на ввс база съвместима с НАТО и ф16 в частност струва пари! Ай малко да мислим преди да правим балончета с плюнка! И само да спомена ф 16 блок 70 е доста добър самолет и това което взимаме ние ни устройва!

    Коментиран от #95, #99, #108, #109

  • 93 Факти

    18 2 Отговор
    Четох четох за жалост мен ме няма в списъка и няма да ходя до банката да тегля.
    Обикновен гражданин.
  • 94 РЕАЛИСТ

    23 6 Отговор

    До коментар #76 от "Копейкин":

    Абе ти продължаваш, бе човек. Къде го видя това служебно правителство. Чакаме го с нетърпение, но дори при него президентът реално не управлява. Я намери конституцията и я прочети. Да купиш самолети си е , като всяка друга стока. Проучваш пазара, знаеш си джоба и вземаш това, което те е изгодно за собствените ти нужди. За цена качество от руските по добри няма, но по политически причини трябва да е друго и защо не Грипен, след като сме членки на Европейския съюз. Радев бе и във Франция и пилотира техния изтребител, но е скъп. На времето на Желю Желев евреите му предложиха Ф 16 , но дори и селянин, като него разбра далаверата и се отказа.
  • 95 Да ама не

    14 7 Отговор

    До коментар #92 от "🙊🙉🙈":

    Наще F16 нямат сателитно насочване половин изтребител.
  • 96 Диктатор

    17 6 Отговор
    По добре един диктатор с твърда ръка без значение кой, отколкото 1000 чорбаджии и бирници и техните 240 слуги от парламента не казвам народно събрание защото вече няма нищо общо с народа. Там се гледа само личния интерес и собствения джоб.

    Коментиран от #100

  • 97 Така като чета,

    19 4 Отговор
    Напълно си заслужаваме и тулупа и калинките и мизерията си .
  • 98 Койчо

    26 7 Отговор
    Не мога да разбера, защо се плюнчите срещу ГЕРБ. Та ГЕРБ са създадени и финансирани от германската фондацията „Ханс Зайдел“!!
    И до днес работят заедно и подпомагат
    -Националната асоциация на общинските служители в България
    - Дипломатически институт към Външно министерство на Република България
    - Министерство на вътрешните работи на Република България и подчинените му служби
    - Министерство на правосъдието и Прокуратурата на Република България
    Мислите, че германците и американците не знаят за бруталната корупция?? Знаят много добре, но нямат интерес да има уредена и правова държава тук. Точно те ни пишат законите, които нямат общо с техните страни.По този начин лесно се държи подчинена и бива грабена страната ни...
  • 99 РЕАЛИСТ

    21 2 Отговор

    До коментар #92 от "🙊🙉🙈":

    Устройва само тези, които на тази цена си платиха такса спокойствие на САЩ, за да управляват. Поляците видиш ли по прости, пък си купиха Ф35. Ти какво ще си купиш, стара кола с малко нова електроника или нов джип за едни и същи пари.

    Коментиран от #122

  • 100 Леле прощя от ум

    4 6 Отговор

    До коментар #96 от "Диктатор":

    Диктатора за чий джоб мисли? , не ми се продължава много време трябва да отделя, много си не знаещ.
  • 101 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    8 20 Отговор
    БАЦЕТО ДВА ПЪТИ ДАДЕ ОСТАВКА И ПОСЛЕ ГИ БИ НА ИЗБОРИТЕ....НЕ ПОМНЯ КОМУНИСТ ДОБРОВОЛНО ДА Е ДАЛ ОСТАВКА.....ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ

    Коментиран от #102, #107

  • 102 Бедняка милионер

    11 3 Отговор

    До коментар #101 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    По добре от мен знаеш, майор от УБО е повече от ДС и е безпартиен!, ти какво ще правиш на балама целия бивш соц. лагер ли, и ти като вожда си партийната му книшка е още в него.
  • 103 Зле ли е

    16 6 Отговор

    До коментар #67 от "Мислещ":

    Само президентът радев може да бърка в г за на бб без ограничение .
  • 104 Това листче

    12 7 Отговор
    Какво точно доказателство е че ни го показва прокуратурата? Всеки може да си пише каквото си поиска!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 балкански варварин

    13 3 Отговор
    идат избори и се почна списъци, милиони, фараони
  • 107 Рашка с чашка

    20 4 Отговор

    До коментар #101 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Борисов също е членувал в БКП, дори беше лична охрана на Тодор Живков! Той не е ли комунист? За протокола, Добрев от БСП също сам си подаде оставката.
  • 108 И идват с въоръжени

    3 14 Отговор

    До коментар #92 от "🙊🙉🙈":

    с междуконтинентални балистични ракети (от малките), по две в самолет, затова са толкова скъпи самолетите.

    Коментиран от #111, #112

  • 109 Da ama ne

    19 5 Отговор

    До коментар #92 от "🙊🙉🙈":

    Виждам че имаш родствена връзка с ника си и си единствения,който се кефи на това което е написъл.Разбираш от въоръжение като Питека от с.Банкя или шкембето Каракачанов..Ф16 е създаден през 70-те години и има един двигател със скорост,по ниска от пътническия Конкорд.Форсажа му е 15 секунди и склед това се разпада в пространството.Каквато и нова електроника да му се сложи си остава допотопен .туинг.Всички съвремени самолети са с два двигателя и имат от 2 до 4 пъти по голяма мощност от този музеен експонат.Американците разбраха,че със сателитната си връзка и навигация са мишена,която обезмисля наличието на 10 000 самолета.След като им гръмнат сателитите,а това ще е първото нещо което ще им се случи,самолетчетата ще започнат да обикалят в кръг,докато се гмурнат в океана.А стелт самолетите са пунта мара за пари,които не вършат никаква работа.Сърбите го доказаха през 91-93г.като им свалиха прехвалената невидимка.

    Коментиран от #132

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Da ama ne

    16 4 Отговор

    До коментар #108 от "И идват с въоръжени":

    Ти мaй cи другия умник.Да нямаш родствена връзка с тези тримцата от ника на този на който пишеш.Caмoлeтитe ca гoлa плaтфoрмa,бeз никaквo oбoрудвaнe и дoгoвoрa e зa 612 милиoнa дoлaрa(Държaвния дeпaртaмeнт нa CAЩ`публикувa цeнaтa нa 20.04.2020) или пo 76.5 милиoнa$ нa брoикa.Имa рaзликa oт oбявeнaтa oт CAЩ`цeнa и oбявeнaтa oт БГ цeнa(1.5 милиaрдa eврo oбяви БГ прaвитeлcтвoтo) oт 876милиoнa eврo,кoятo e пoтънaлa в джoбoвeтe нa влacтa.Пeчaлбaтa нa крaдцитe oт БГ в cдeлкaтa e 147%.Зa тeзи дoпoтoпни caмoлeтчeтa,щe трябвa дa ce плaщa дoпълнитeлнo зa oбoрудвaнe,трябвa дa ce прoмeня цялaтa нaвигaциoннa cиcтeмa нa ВВC,кoятo e нecъвмecтимa c нaвигaциятa нa тoзи музeeн eкcпoнaт .Oтдeлнo трябвa дa ce cтрoят cпeциaлни пиcти,зaщoтo дoпoтoпнoтo caмoлeтчe нe мoжe дa излeти aкo имa eднo кaмъчe или тoпкa cняг,a щe ce рaзбиe нa пиcтaтa.Нeгaтивитe ca мнoгo a пoзитивитe ca "0"
  • 113 Haa,haaaa

    12 2 Отговор
    Тулупи,а? Удар в десетката.Даде ви се " свобода" да драскате в подобни сайтове.Хитро измислени " кошчета" за душевни отпадъци.Нека си излива ядовете- но там! Не на площада.Там е самичък,ще попсува,ще поспори с други тулупи- и ще отиде пак сам да копа- за нас.Хайде безпристрастно разгледайте постовете.Как елегантно се размива основната тема.Безпредметни спорове за кой купил- кой продал самолети,до абсурните и смехотворни спорове за тактико- техническите данни. През определен брой постове,задължително се появява някой трол,с елементарна провокация,( да хвърли бензин в огъня) и тулупите автоматично минават в нападение,или защита.Никой не засича,че това са стотици милиони,но от друго време.Предполагам,не са от година две,а доста назад във времето.Когато един милион се е равнявал на десет сегашни по покупателна и инвестиционна възможност.Та така драги ми тулупи.Нек ,са живи,нек са здрави!Нек,ни е,ват! Включително и мен- част от тулупите.

    Коментиран от #116

  • 114 Супер е

    18 1 Отговор

    До коментар #7 от "Добре си живеем":

    Кой е тоя квартал да се преместим всички там че и ние да си живеем добре и къде дават 1500лв заплата
  • 115 Българин от България

    5 13 Отговор
    "Браво" на тая адвокатка с улично възпитание,а да не говорим,че и липсват първите 7 годинки.За семейно възпитание не можем и да говорим.Ако всички адвокати са с такова възпитание горко за българското правосъдие.Обръщам се към истинските адвокати/ако има такива/да се разграничат публично от тази невъзпитана адвокатка.

    Коментиран от #117

  • 116 Kiko

    18 4 Отговор

    До коментар #113 от "Haa,haaaa":

    Има два начина да се неутрализират Троловете.Единия е да ги подминеш без да влизаш в спор с тях,защото да спориш със зеленчук е безмислено.Другия начин,които е по полезен за неграмотните недоволни е да им докажеш с аргументи,че трола просто лъже и се опитва да ги манипулира.Съгласен съм със теб,че нещата ще се решат на площада а не по форумите,но тези форуми са по полезни за неграмотния българин,който не знае в кой свят живее и по умните трябва да му посочат пътя,от колкото за управляващите с техните лъжливи тролове.Българина е като спортист преди битка.Първо трябва да изпусне парата и после да се концентрира върху врагът.Задача номер едно на българския народ е да свали власта преди изборите.Да има служебно правителство,което веднага трябва да приеме нови закони за гласуване,за да няма манипулации,от типа на 300 000 мъртви или глас за мешана скара.Да няма манипулации и в избирателните секции и в ЦИК.За да не се получават прецеденти като последната победа на ГЕРБ да спечели изборите с 46 000 българи или победата на фандъкова,след като цяла София беше против нея,с гласове от несъществуващи мъртъвци и гласове от гетата.От някъде трябва да се започне.

    Коментиран от #149

  • 117 Защо

    17 2 Отговор

    До коментар #115 от "Българин от България":

    Защо всички антибългари,тролове на Герб или Сорос ,си пишете никове, като Българин,Истината,Професор,патриот,родолюбец.Мислите ли че никовете ще ни накарат да повярваме на плоската ви пропаганда.Вие сте толкова българи,колкото македонците са наследници на Филип и Александър Македонски.

    Коментиран от #118, #119

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Georgi

    3 7 Отговор

    До коментар #117 от "Защо":

    Като ти чета изявленията ти наистина не се обиждаш да те наричат г"лупак и т"улуп защото наистина си такъв.

    Коментиран от #123

  • 120 ИМПЕРИАЛИСТ

    17 2 Отговор

    До коментар #47 от "Госあ":

    Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България. Нормална съдебна система плаши БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи като целта е: никой да не си помисли, че може да посегне на ДОЙНАТА КРАВА....
  • 121 Сволочи

    12 4 Отговор
    На фона на тези суми, как мазно и самодоволно обявяват, че въпреки трудностите на бюджета ще намерят по 20 лв. за пенсионерите, но не към ежемесечните пенсии, а обикновено само за най-големите християнски празници: Великден и Коледа. Ако това не е подигравка, гавра, "Здраве му кажи".
  • 122 🙊🙉🙈

    4 7 Отговор

    До коментар #99 от "РЕАЛИСТ":

    Ф 35 по принцип си е самолет с проблеми от самото начало... Ф 16 е тотално модернизиран... Ние не може да си позволим поддръжката на Ф35! Поляците си знаят защо... Всичко се сменя радари системи... Има и друго поляците са близо до Русия и явно не могат да си позволят скъп самолет, а на американците са им нужни на място единици... Не всичко се вижда и е на яве!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Адвокатке

    10 3 Отговор
    Това е държавата на,, тулупите, и аз дори не вярвам и на твоите думи, на такива, които мислят и,, здравомислещите,, хора за,, тулупи,, няма как да им говоря на,, вие,,...! Според теб, единствените най умни хора останали в Бг, това са адвокатите, добре тогава кажи какво да се направи в тази безизходица, как да бъдат във властта най умните и най работещите от които ше има наистина,, файда,, за мнозинството, а не за лични облаги и обкръжението им...! (Далеч съм от мисълта, като,, диваците,, с ,, камъни,,...!)
  • 125 ПАТРИОТ

    13 4 Отговор
    Добър ден ТУЛУПИ, привет и на вас МИСИРКИ.Включвам и себе си в тулупите и мисирките, щото нито веднъж не излязах на нито един протест макар, че ненавиждам не само 10 годишното управление на ГЕГБ ами на целия 30 годишен преход.Остават ни само още 15 години и пак дружно ще запеем 45 години стигат.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ние не сме малко, но

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "Знаете ли кой ще е следващия премиер ?":

    Вие, неговите хрантутници, дето сте готови на всичко за подаяния, станахте много. Но краят идва, просто няма да има с какво да ви храни. И всичко ще рухне!
  • 129 Стига селски вечеринки

    6 10 Отговор
    Адвокат Гунчева очевидно няма работа и се занимава с нещаза които ангажираните адвокати нямат време.А този списък е нищо.Има статии през изминалия период които са точни и конкретни .Това е писано на 2 ракии около приватизацията..По върховете може да няма почтенни хора но не искам да ги сменят с озлобени индивиди реваншистки настроени.Това ще доведе до нищо.Гунчева е активна ,но само с амбиция не става трябва акъл и конкретни идеи за развитие.Този и онзи в затвора не водят развитие.Хора без да са управлявали нещо не знаят какво правят.Лесно е да се критикува. “Мъжки времена”Едно е да искаш, друго е да можеш трето е да го направиш.
  • 130 Silver fox

    10 6 Отговор
    Досегашното управление на ГЕРБ доведе народа до това положение-да краде.Всеки ден скандал след скандал ,и правителството се държи така, сякаш не се отнася до това което прави.
  • 131 А ти от кого си търсен...?!

    3 5 Отговор

    До коментар #37 от "Седмокласник":

    Точно такува трябват на държавата,, седмокласници,, и колегите им уж с,, висше образование,, - свободно съчинение от преди мноооого години...! (грешка в това общество -,, Точно такива,,...!)
  • 132 🙊🙉🙈

    6 4 Отговор

    До коментар #109 от "Da ama ne":

    И според теб няма промени така ли? И да ти напомня, че сме в НАТО! Какво да вземем руски? Ало Кремъл...
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Ново

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "що що що":

    Явно на много им е мъчно че това са забогатяли хора /чрез кражби и далавери/ в периода 1990-2008 когато управляваха комунисти а не борисов значи далаверите са ставали преди управлением на борисов и не горанов е давал аванта на божков а други които сега наи много плюят
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 един българин

    8 2 Отговор
    Кога народа български ще стане и премахне мъртвите души от избирателните списъци , и ще гласува масово на избори - поставяйки нови по-достойни политици , които да наложат законност еднаква за всички български граждани?!
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 ЕДИН БЪЛГАРИН

    7 2 Отговор
    Каквато държавата с политици и икономика - такъв и народа - създаващ ги!
  • 141 един българин

    7 2 Отговор
    Какъвто е народа такава и държавата и политиците и институциите! За България какво ли ще е определението подхождащо на горното изречение ?! Най-бедната , с най-несвободни медии , с най-недостойната политика , най-злоупотребяващи с евро фондове , и още и още ... , това е България! И е такава , сигурно не заради народа си , а пак заради някой друг виновен - сакън само не и народа и - той е света вода ненапита!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 ЕДИН БЪЛГАРИН

    9 3 Отговор
    Значи Елена Гунчева и Бойко Борисов може да наричат народа си Тулупи , а коментиращите във Факти , не може , тях изтривате веднага! Защо така бре Факти ?!
  • 144 един българин

    4 3 Отговор
    народ от тулупи - каза го и Гунчева
  • 145 един българин

    8 3 Отговор
    Не сме народ , а тулупи!!!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Българина

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Добре си живеем":

    И по времето на соца беше така.Значи нищо не се е променило, освен, че се навъдиха купища ТУЛУПИ, МИСИРКИ, ГЛАВАНАЦИ, и РАЗБИРА се ПРОСТАЦИ.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Алеко КАН

    3 1 Отговор

    До коментар #116 от "Kiko":

    Кико , простия бъларин дори и не чете никакви сайтове - така , че е безмислено да се спори с тролове ! Да се премахнат мъртвите души и независими от властта и партийте да броят бюлетините !
  • 150 1виВевропа

    5 0 Отговор
    То пък излезе претоплена манджа, язък за словоблудството :)

    Гешев пуска компромат за Бобокови, преписан от книга на Григор
    Лилов от 2003 г….
    Иван Бакалов

    31 май 2020
  • 151 Иванов

    9 2 Отговор
    Драга ми адвокатке, след като имаш списъци , защо затаяваш истината и не ги предадеш където трябва. Иначе много станахте знаещите , но малко са честните.
  • 152 йокин

    2 0 Отговор
    ТЕФТЕРЧЕТА,МНОГО,ВИНОВНИ-НУЛА.ПРИМИРИ,СЕ НАРОДЕ.Кой те призовава,да се''изправиш''.Смех.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 4543

    4 6 Отговор
    Е и? Какво предлагаш? Алтернатива? Може би Дай България? Може би Костя Копейкин? Може би пилота на Деса? Може би сестра Галева? Айде мерси от такива алтернативи! Нека си стоят ГЕРБ, тях поне си ги знаем, крадат, лъжат, тъпи са, но си ги знаем. Другите ще са по-гладни и ще крадат повече. Затова избираме по-малкото зло, ГЕРБ!
  • 155 Пелтека делника

    1 1 Отговор
    Бай Ганю как сдаде властта, но друг ще дойде, още по добър, бъдете сигурни в това...!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 В.В.

    4 0 Отговор
    Алтернатива,има винаги....Тя е зад ъгъла...На Дебелогъзия всеки е алтернативен...ВСЕКИ.. Булгария не забогатя,,Тя заборчля....Забогатя един кръг от помиярии ...И 3млн...Офейкаха от БГ....
  • 158 потребител

    1 2 Отговор
    Адвокат Гунчева от мен хиляда (1000) плюсчета! Дано такива като Вас да успеят да пробудят(не събудят) това робско овче племе!
  • 159 МиГ 23

    1 0 Отговор
    Това може и да е фалшиво. Има правописни грешки, писано е набързо, н. в. от човек със средно образование / може и от жена /. А и милионите са нереални за повечето хора.....
  • 160 3333

    0 2 Отговор

    До коментар #55 от "Соросоидна смрад":

    Президента трябва да се разграничи от БСП и ще получи мощна подкрепа.
  • 161 🙊🙉🙈

    0 0 Отговор
    "Тези имена, тези суми съм ги взел от една книга, която се казва „Най-богатите българи” и всъщност съм си водел бележки"
    Атанас Бобоков...
    Така папагали дето много знаете и тези ето пишат статията алооо лешници какво стана ве? Егати второкласните хора дето сте
  • 162 ГРАЖДАНСКА СПРАВЕДЛИВОСТ

    0 1 Отговор
    А какво предлага Елена Гунчева? Всичко което се публикува е вярно и се успокояваме, че и други го знаят.
  • 163 Дънов

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Един шофьор":

    Никой нищо не е занесъл в гроба!
    Важното е да се развива инфра структурата на страната!Няма как и власт имащите да не се облажат с някой имот!
    И те душа носят!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове