Last news in Fakti

31 Май, 2020 20:52 2 637 24

Корнелия Нинова: С Гергов не съм се чувала от няколко месеца

  • гергов-
  • корнелия нинова-
  • бсп

Вярвам на прокуратурата, когато има осъдителна присъда, посочи лидерът на БСП

Всички гадаем за списъка и може би прокуратурата трябва да каже какво е установила от него. Не съм се обаждала на Георги Гергов. Не съм се чувала с него от няколко месеца. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по бТВ.

Вярвам на прокуратурата, когато има осъдителна присъда. Щом излезе тя, значи е доказано и си е свършила работата. Не съм общувала с братя Бобокови. Много шумни акции сме виждали, а приключват с оправдателна присъда.

С определени резерви към социологически проучвания, видя се че в Европа и България, при криза, народите се надяват управляващите да ги спасят.

И в Европа пада доверието към опозицията и всички се вкопчват в управлението. След кризата идва по-тежката криза-икономическа и социална. Проучване на ЕП показва, че България е една от най-пострадалите икономически. Ние сме истински, оригинален носител на леви политики. Това, което предлагахме беше охулвано, но сега е друго. Някои политици сега трябва да направят ляв завой. Подкрепяме идеята за държавни бензиностанции. Те трябва да са конкурент на пазара. Налагат се леви политики не през разума, а през болката. Един ден ще отпадне болниците да са търговски дружества.

Имах усещането, че някой искаше да ни саботира. Може би една от целите беше да се запуши процеса на избори. Не трябва да допускаме външни сили да се намесват. Докато аз съм председател на БСП, решенията ще се взимат от БСП. Гергов даде оценка на Борисов и тя се разминава с нашата оценка. Има хора, които говорят с едни и същи думи, което значи, че това се акумулира на едно и също място. Сработва имунната система на социалистите.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таиа Пак

    19 14 Отговор
    Обарна резбата
  • 2 ПОДЛОГИТЕ

    23 2 Отговор
    ВЪН.
  • 3 РЪМПЕЗИ

    24 13 Отговор
    КОРНЕЛИЯ, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ЦУМ ГЕЙТ..ДОЛО, ГОРЕ СИ МИ СИМПАТИЧНА..ДАЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА..ОПРАВЯЙТЕ СИ ПАРТИЯТА...НЕ СЪМ ОТ БСП...
  • 4 Хахаха

    21 17 Отговор
    То май и сама не се чуваш какво говориш, та какво остава за другите!
  • 5 нашия

    9 1 Отговор
    Е браво
  • 6 габровец от варна

    16 1 Отговор
    Абе чудя се наште политяги имат ли наяждане на пари???Брей не мога да си обясня,и туй то!
  • 7 Един шофьор

    15 9 Отговор
    Няма и дати трябва на него и на Бокича много им пречиш.Ами виж направи нещо да ги окушарим.
  • 8 нашия

    8 3 Отговор
    на тая прокуратура вярваш?????????
  • 9 нашия

    14 4 Отговор
    дано не ти се наложи да те разследват....друга песен ще запееш
  • 10 Порно

    16 5 Отговор
    Аз пък въобще не съм се чувал с Гергов и Импексовица , ама не ми е проблем.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Шопо

    13 6 Отговор
    Тая докато не я изгонят от БСП,все ще губят изборите...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 разума

    7 3 Отговор
    Ако направите избора за председател на партията чрез гласуване на всички членове на партията /то си е вид референдум/ вие ще сте една от най демократичните партии в България . Това ще ме накара да гласувам на следващине избори евентуално за вас / зависи от програмата и др./Много ми харесва и това ,че определихте мандатност на депутати и ръководители на партията си.Казвам го защото хората на върха се самозабравят и излизат от действителността. Необходимо е да заживеят в средата която те лично с техните идеи са построили по време на управлението си като обикновени граждани и редови членове на партията си.Нека тогава да кажат харесва ли им това което са направили за останалите граждани на държавата.
  • 16 Гарваните

    7 2 Отговор
    Всички партийни лидери,и на ГЕРБ,и на ПатрЕотарците,и на ДПС,и Ма.арешки са постоталитарни .апъртъци и имат партиите си за частна собственост,като едно време бай Тошо си имаше БКП. Те просто са икстеншъни на БКП нощо,че а си сменили кожите.Наполеончовци и Нарциси. Единствено Нинова се реши на вътрешнопартийна демокрация където гласът на редовия партиец се чува,вижда се,важен е и се зачита. Точно затова всички партгеносета дружно налетяха като черни гарвани на бялата врана Нинова. Даже и бесепарските а.истократчета и р.птили се включиха в ятото черни гарвани.
  • 17 Бля бля бля

    4 3 Отговор
    Едни и същи сте! Крали народа с години. Всички сте за въжето
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 пройчо

    5 1 Отговор
    Докато аз съм председател на БСП, решенията ще се взимат от БСП. Гергов даде оценка на Борисов и тя се разминава с нашата оценка...!!!!*****Браво!
  • 21 Кой68

    5 4 Отговор
    Като бяхте на власт колко разследвани имаше и колко присъди?Нещо се несещам!..
  • 22 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 4 Отговор
    Я, ДРУГАРКО НИНОВА,ЩО ИЗОСТАВЯШ ГЕРГОВ,СЪПАРТИЕЦА КОЙТО ГО ИМА В "ОНЯ". СПИСЪК ЗА ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ДОЛАРИ НАРОДНА ПАРА....СЕГА ИМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА....И КАК СЕ КУПУВА ФИРМА С АКТИВИ ОТ ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА, ЗА 70 000 ДОЛАРА
  • 23 Г. Боевски

    3 1 Отговор
    А Антон Тодоров познаваш ли го, госпожо?
  • 24 Долна измет

    0 0 Отговор
    Айде нема нужда!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове