Last news in Fakti

7 Юли, 2020 12:49 5 190 66

Ананиев обяви при колко заразени на ден връщат строгите мерки

  • ананиев-
  • мерки-
  • заразени

Новите случаи на заразени с COVID-19 в България са 174 за изминалото денонощие

Ананиев обяви при колко заразени на ден връщат строгите мерки - 1
Снимка: БГНЕС

Преминавайки границата от 200 болни на ден, ще е сигнал, че трябва да се възстановят част от мерките.

Това каза министърът на здравеопазването Кирил Ананиев пред журналисти.

Той е в УМБАЛ "Св. Иван Рилски" за откриването на новия ядрено-магнитен резонанс, който бе монтиран в лечебното заведение.

Припомняме, че новите случаи на заразени с COVID-19 в България са 174 за изминалото денонощие.

Рано сутринта министър-председателят Бойко Борисов проведе работна среща с членовете на Националния оперативен щаб, на която бе обсъдена актуалната епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19. На разговора присъства и министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Активист на БСП

    75 18 Отговор
    100годишно ГЕРБерско робство! Долу ГЕРБ !!!
  • 2 Ти да видиш

    89 12 Отговор
    Ми то броя на заразените зависи от броя на изследваните - колкото повече, толкова повече.

    Коментиран от #24, #39

  • 3 да де

    60 10 Отговор
    Дъртия не знам дали се досещаш, че после ще ти е трудно да се покажеш пред хората ще те засипят с плюнки и камъни.
  • 4 Дубай

    35 24 Отговор
    Божков, Трифонов, Радев, спрете компроматите и истините за тиквата и останалите олигофрени, че пак ще ни изпозатварят...

    Коментиран от #50

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дубай

    57 12 Отговор
    Реален случай : 7 теста направени на един човек : 4 отрицателни / 3 позитивни - пишат го, като 3 случая на корона вирус.

    Коментиран от #32

  • 7 де и тулупите

    35 9 Отговор
    Деменция , по ти е важно да знаеш при какво разиграване на мерки народът ептен ще превърти и как ще бегате с 200.
  • 8 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    41 10 Отговор
    КОГАТО БЕЗМОЗЪЧНИ ВИ УПРАВЛЯВАТ ЩЕ МРЕТЕ. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.

    Коментиран от #35

  • 9 Нека видим

    47 12 Отговор
    А смейте да ни заключите по домовете у сред лято, и да сложите КПП––та и др простотии, виж как ще си ходите всички веднага, начело чекмеджекратун.

    Коментиран от #21, #65

  • 10 Centurion

    47 8 Отговор
    Дъртак нещастен,хабер нямаш от света.Колкото повече носители на вируса толкова по добре.Да минава през всички и да заминава.Стига сте ни отвличали вниманието от същинските проблеми.От инфаркти и инсулти умират повече на ден от колкото установените 170 и то не болни, а носители.Ама за там пълно мълчание.Имаш много поздрави от Барселона,и от шкафчето на престъпника Борисов.

    Коментиран от #15, #36

  • 11 бжйжаб

    34 8 Отговор
    До кога ще си траем,хора!!!!!!!!
  • 12 кой създаде кови19

    16 3 Отговор
    ИЗБЯГАЛИЯ ВЧЕРА ОТ БУРГАСКАТА БОЛНИЦА ВЕЧЕ Е МЪРТЪВ. ОТ КВО ЛИ Е УМРЯЛ СИГАНИНА? ХАЙДЕ АУТОПСИЯТА ДА КАЖЕ, АМА НЕМА ДА МУ ПРАВЯТ АУТОПСИЯ ЩОТО Е СИЛНО ЗАРАЗЕН, АМА ОТ КАКВО Е ЗАРАЗЕН? СЛЕД НЕГО ДЕЗЕНФЕКТАЦИЯ НА ОТДЕЛЕНИЕТО.

    Коментиран от #45

  • 13 Нека видим

    25 6 Отговор
    А смейте да ни заключите по домовете у сред лято, и да сложите КПП––та и др простотии, виж как ще си ходите всички веднага, начело чекмеджекратун.
  • 14 Георги

    31 1 Отговор
    На времето Хитлер се чудеше как да унищожи хронично болните и недъгавите за да се изчисти света само,че го правеше гръмко а сега някой го върши по терлички.На хронично болните,диабетиците,астматиците,възрастните и т.н ще кажа пазете се,защото във момента се извършва прикрит геноцид над вас.Не знам кой спонсорира вируса но знам,че е дело на човешка ръка.На всички от върхушката измислила този начин на унищожение ще кажа не всички болни и недъгави са бреме/виж. Стивън Хокинг/и не всеки здрав физически е полезен за обществото/виж.Карл Панцрам/,вие не сте богове макар,че решавате кои да живее и умре въпреки огромното си богатство и власт си оставате смъртни и може би това е единственната справедливост на този свят,че дори тираните умират.А пък тоз финансист на бай тошо да го сменят със един истински доктор имаме достатъчно професори по медицина.
  • 15 кой създаде кови19

    3 31 Отговор

    До коментар #10 от "Centurion":

    НЕУКИЯ ВИЖ ЧЕ МАНГЪРА СЕ СКРИ В ДЕВЕТАТА ДУПКА КАТО МИШОК ЩОТО ГЕНЕРАЛА МЕДИК ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ ОНЯ ПСЕВДОГЕНЕРАЛ С ЧЕКМЕДЖЕТО КАЗА ,ЧЕ ЩЕ МРЕТЕ ЯКО. ПОЧНА СЕ. КЪДЕ Е МАНГЪРА СЕГА ПРИ БУМ НА ЗАРАЗАТА ?

    Коментиран от #23, #53, #56

  • 16 шри ланка

    28 3 Отговор
    Изкарвайте си информацията и се стряскайте, кой колкото иска. Но оставете нас здравомислещите да си живеем и работим, както искаме, защото отдавна съм спрял да се вълнувам от изявите на щаба и бройката на заразените и нищо лошо не се случва около мен. Всички задължително поражда съпротива. А тя е толкова назряла срещу това некомпетентно управление, че ще се разпространи по-бързо отколкото ви се иска да заразява вируса!
  • 17 психо

    22 4 Отговор
    бягай при Майтапчиски да се криете в Гърция

    Коментиран от #18

  • 18 КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ

    24 2 Отговор

    До коментар #17 от "психо":

    ДА МРЕТЕ Е ИЗГОДНО НА БОЙКО И УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ЗАЩО? КЕВОРКА ПАК ВИ ОТВОРИ ОЧИТЕ. ЗАЩО?
    Бългaринът трябвa дa живee дo 87 гoдини, зa дa взeмe вcичкo, кoeтo e внecъл зa пeнcия. Нo мъжeтe умирaт нa 70 г. 60 000 лв ocтaвят зa пoчeрпкa зa упрaвлявaщитe.
    "Ако се вярва на официалната статистика, при средна заплата от около 850 лева всеки редови български бачкатор внася за пенсия към 150-160 лева месечно. Това прави над 1800-1900 лева годишно. Така за 40 години трудов стаж средният българин спестява в пенсионната си сметка към 80 000 лева.
    Дотук добре. Следва най-важният въпрос.
    Къде са парите? Това пита Кеворк Кеворкян.
    80 000 лева, без лихвите, стигат един човек да получава средната пенсия от 300 лева в продължение на 22 години. Значи, ако един човек се пенсионира на 65, трябва да живее до 87, за да си вземе всичко, което е внесъл за пенсия.
    Но мъжете в България получават пенсия средно по 6 години. На 70 умират. За тия 5 години живот след работа средностатистическият български мъж взема около 18 000 лева от своите пари. Останалите 60 000 са за почерпка на управляващите. За Бог да прости.
    Жените са малко по-добре. Живеят до 76 години. Значи могат да си получат около половината – 40 000 лева – от внесените пари за пенсии. При тях почерпката за управляващите е по-скромна.
    И пак да кажа – чиста пара, без лихвите.
  • 19 Последния Софиянец

    19 3 Отговор
    Ако правят по 5 000 проби ,ще съберат по 200.
  • 20 Ауу

    26 5 Отговор
    Предполагам, че ще станат по 200 един-два дни преди протеста, организиран от БОЕЦ?!!!!! И хоп- извънредно положение.........!!!

    Коментиран от #22

  • 21 яко ни лъжат управляващите

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Нека видим":

    ДО КОБИЛАТА С КАПАЦИ ДА ВИДИ. ЯВНО СИ НЯКОЙ С ДРЕДНА ДУША И ДРЕБЕН БИЗНЕС, БЕГАЙ НА СЕЛО ИМА ХРАНА И ПРОИЗВЕЖДАЙ ХРАНА И ПРОДАВАЙ. НИКОЙ ТАМ НЯМА ДА ТЕ СПРЕ ДА ОДИШ ДО ПОЛЕТО С ХРАНА.
    Прaвитeлcтвoтo нa Изрaeл рaзпoрeди нeзaбaвнo зaтвaрянe нa бaрoвeтe, фитнecитe, нoщнитe клубoвe и плувнитe бaceйни в cтрaнaтa зaрaди бумa нa нoвoзaрaзeни, прeдaдe Sky Nеws.
    Миниcтър-прeдceдaтeлят нa Изрaeл Бeнямин Нeтaняху пoдчeртa, чe тoвa ca нeoбхoдими мeрки, зaщoтo oтнoвo e бил oтчeтeн ръcт нa нoвитe cлучaи нa кoрoнaвируcнa пaндeмия.
    Нoвитe извънрeдни oгрaничeния цeлят cпирaнe нa рaзпрocтрaнeниeтo нa зaрaзaтa в eврeйcкaтa cтрaнa.
    В cинaгoгитe щe бъдaт дoпуcкaни caмo пo 19 бoгoмoлци, дoкaтo в рecтoрaнтитe брoят ce oгрaничaвa дo 20 (в зaкрититe пoмeщeния). Aвтoбуcитe щe мoгaт дa прeвoзвaт дo 20 пacaжeри – при oтвoрeни прoзoрци и бeз климaтик.
  • 22 Дельо Хайдутин

    13 1 Отговор

    До коментар #20 от "Ауу":

    Вече го удължиха до края на месеца.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ай стига вече

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ти да видиш":

    Да бе, кой в българия може да им разбере критериите.
    Дрън ,дрън некадърност.
    По добре вече да млъкнат и да правят каквото са си намислили и да не дразнят хората. Всичко лъсна. Мерките им са обвързани само с пари, интереси, рейтинги и нямат нищо общо с здравето на хората.
    Останахме без работа , а те ти се плюнчат всеки ден и ти обясняват врели некипели.
  • 25 Дофтора

    14 2 Отговор
    Модератора , колко стотинки ти дават за коментар подкрепящ shайкта и shtаба!

    Коментиран от #31

  • 26 гдфгдф

    20 3 Отговор
    КЪДЕ ИЗЧЕЗНА НОРМАЛНИЯТ ГРИП?САМО КОВИД 19 ИМА ВЕЧЕ.КОЙТО ВЯРВА ЧЕ ТОЗИ ВИРУС Е ТОКОВА ОПАСЕН ДА СТОЙ ВКЪЩИ С МАСКА ПОД МАСАТА .ТАКИВА ИДИОТИ ИМ ТРЯБВАТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.
  • 27 Алфа Ромео

    15 1 Отговор
    Няма кахъри, и 400 ще има ако трябва.
  • 28 Ггггг

    18 4 Отговор
    НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НОЩ ,ЩАБ И ТЕМ ПОДОБНИ ТЪП..И.САМО ПАРИ СА ИМ ГЛАВИТЕ.
  • 29 12345

    8 4 Отговор
    Вчeрa бe рeгиcтрирaн рeкoрд нa нoвoзaрaзeнитe зa дeнoнoщиe в cтoлицaтa.

    Извършeнитe тecтoвe дaдoхa пoлoжитeлeн рeзултaтa зa нaличиe нa кoрoнaвируc при 86 чoвeкa.

    17 ca зaрaзeнитe във Вaрнa, къдeтo цeли 16 футбoлиcти и cлужитeли нa футбoлния "Чeрнo мoрe" ce oкaзaхa c Соvid-19. Нoвитe cлучaи в Плoвидв ca 13. Cлeд тях ce нaрeждaт Cтaрa Зaгoрa c 9, Cливeн и Блaгoeвгрaд c пo 7.....КОЕТО ПРАВИ 132!?!?!

    ПОСЛЕДНО КОЛКО?????132,174, ИЛИ?????ДА Е*А ТАЯ ЦИФРОМАНИЯ И МАТЕМАТИКА БРЕ!!!!!!
  • 30 ХахахаА

    17 4 Отговор
    А БОЛНИ ИМА ЛИ ??????

    Коментиран от #54

  • 31 КОНЕ С КАПАЦИ

    8 7 Отговор

    До коментар #25 от "Дофтора":

    АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ ЩАБА А ГЛЕДАМ ФАКТИТЕ И КАКВО СТАВА ПО СВЕТА. Нaли знaeтe, чe Бългaрия винaги e първa в нeгaтивнитe нoвини ? Нe иcкaм дa пoвярвaм чe кoмeнтaритe ca прeдcтaвитeлнa извaдкa, пo cкoрo cи миcля чe някoлкo трoлa пишaт. Фитнecи,чaлгaрници,футбoлни oтбoри и хoтeли пo мoриeтo. Кoй ги държи ? Миcля вcички знaeтe. Тиквун и кoмпaния. A cкaридaтa прoпaгaндирa дaжe и дa ги пoceщaвaтe, кaтo ги oтвoрят. Миcля вcичкo e яcнo. Пocлe шe ви кaжaт " вceки дa ce cпacявa caм" Нaли знaeтe? НЯМА ДА ХОДА В БАР, В РЕСТОРАНТ, НА МАЧ, НО ИСКАМ КАТО ХОДА НА РАБОТА В АВТОБУСА ДА ИМА ДО 20 ПЪТНИКА, В МЕТРОТО ДА НЕ МЕ БУТАТ И ДА НЕ КАШЛЯТ ВРЪЗ МЕН, В КАУФЛАНД ДА ОГРАНИЧАТ РЪЧКАЩИТЕ СЕ И БУТАЩИ СЕЛЯНИ. НЯМА ДА ХОДЯ НА ФИТНЕС ЩОТО ФИТНЕСА ГО ПРАВЯ В ПЛАНИНАТА ДЪЛЕКО ОТ ПАПЛАЧТА.

    Коментиран от #47

  • 32 Пълна простотия

    5 10 Отговор

    До коментар #6 от "Дубай":

    е това, което пишеш. И как го разбра това, че са го писали 3 пъти бе, умник. И кой прави 7 теста на 1 човек?Хайде стига свободни съчинения. Фалшиво отрицателните тестове са много по-често срещано явление от фалшиво положителните PCR тестове. По тази причина ако имаш положителен, и веднага след това отрицателен ако си бил контактен с доказан ковид пациент си караш обичайно карантина от 14 дни. Гадно, но спестява заразяване на други хора.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Йордан

    13 4 Отговор
    Бройката на заразените ще “скочи” над границата, малко преди обявените протести против управлението на хунтата.

    Коментиран от #44

  • 35 Той Борисов

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    управлява света, нали? Расте броят на заразените навсякъде по света с отпускане на мерките. На умрелите също. Неизбежно е. И затова пак се въвеждат частични мерки на много места. В Испания 2 района са под карантина, части от Пекин също.Трябва да се контролира заболеваемостта в някакви разумни граници, за да не излязат тотално извън контрол нещата, че да не започнем наистина яко да измираме. Че у нас измряха доста хора под и малко над 50 години, а не предимно старци. Българите сме болна нация и голям %от хората са хипертония, диабет, затлъстяване и т. н.
  • 36 Цъфнаха и вързаха

    6 5 Отговор

    До коментар #10 от "Centurion":

    в Швеция с този подход. А нашите болници едва ли са като техните. Липсват инфекционисти, пулмолози, реаниматори особено в най-бедните райони на България. Ти ли ще ходиш да лекуваш пациенти там? Или ще правим полева болница в София и да натъпчем болните там ако скочи драстично броят на тези с тежки симптоми. В Сърбия пак отвориха полевата болница за сведение.

    Коментиран от #38

  • 37 Факт

    8 2 Отговор
    Бройката зависи от Божков!
  • 38 Факт

    8 4 Отговор

    До коментар #36 от "Цъфнаха и вързаха":

    Заразени не означава болни!

    Коментиран от #41, #51

  • 39 Правят се средно

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ти да видиш":

    2000-2300 теста дневно, а в почивните дни под 1000.При под 1000 теста имахме 63 случая(или нещо подобно като цифра). Общо взето като са много случаите броят на тестовете е съпоставим. Няма как да започнат да правят изведнъж по 10 000,за да вдигат бройката на заразените. А и изследват все още предимно клъстъри и контактни лица, а не на случаен принцип. В последните дни средно има по 7%положителни тестове от направените. Това е трайна тенденция към нарастване, защото в края на май и началото на юни имахме по 4%положителни PCR тестове. Не е повод за паника, но е достатъчно тревожна тенденцията и всеки трябва да е по-отговорен в поведението си.
  • 40 Госあ

    4 1 Отговор
    Цао Сюецин: Когато истината е с лъжа подправена —и истината е лъжовна. Там, дето нищото броят за нещо —и нещото ще стане нищо. Цао Сюецин е инфлуенсър още откогато краварите са пили вода от ботушите си от мисисипи 😂
  • 41 При скок в броя на

    3 6 Отговор

    До коментар #38 от "Факт":

    заразените, скача и броят на болните, тежко болните и умрелите. Трябва да си наистина много тъп, за да не го осъзнаваш. Зная, че има голям брой безсимптомните или с леки симптоми, но това не променя особено нещата. 92 %оздравели 8 %умрели. Това са случаите с изход в световен мащаб. Останалите случаи са активни все още и изходът е неизвестен. Дай Боже да е 99:1,ама надали. Докато това се случи още много хора ще умрат преждевременно. Много сме далече от стадния имунитет... А и той няма да е траен по всяка вероятност.
  • 42 Оги

    7 4 Отговор
    Ами просто в утре направете 2-300 теста повече и ги имате тия 20 човека. А ако си дадете малко повече зор да направите 1000 теста повече, може да обявите и пълен апокалипсис. Стадото ще ви повярва, няма да се притеснявате. Хайде пак в кошарата. Рррррррр...

    Коментиран от #43, #48

  • 43 Госあ

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "Оги":

    Мисирко,я да направим 1000 теста в Нова Зеландия или Южна Корея и 500 теста у Ню Йорк или Сао Пауло и да сравним резултатите.
  • 44 Ами да се бяхте

    2 3 Отговор

    До коментар #34 от "Йордан":

    държали по-прилично по стадионите, че да не вдига те бройката на заразените допълнително. Те ултрасите от футболните агитки са вечно присъствие по всякакви протести. Кеф им е да трошат и избиват агресията си срещу някого. Кога платено, кога просто за кеф.Защото най-обичат да рушат. И другите кандидат протестиращи да спрат с дискотеките и чалготеките. Че за 10 дни да не се заразят, да вдигнат бройката и да провалят дългоорганизирания протест(протести). Че толкова пари се наляха в организирането им...
  • 45 тепърва

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "кой създаде кови19":

    Забравяш на колко години е бил. едва ли е имал заболявания както на много тук им се иска, само хора със заболявания умирали и си затварят очите за това, че и много млади умират. Колкото повече вирус се отделя от повече хора, толкова по-смъртоносен ще става дрисльовци, затова и повече се разболяват лекарите .
  • 46 Сливи за смет

    6 3 Отговор
    То затова така нагло се изцепва Кирчето. Много са лековерните, връзващи се на гола кука. Добре че ген. Годжито успя да отиде да отдъхне малко. Току виж па трябва да нахлузи формата и с трагичен вид зловещо да гъгне за злата смърт. То като че ли някой ще я подмине, ама нейсе. Само ще е много интересно ако то проведът затварянето на хората отново, чий ще го д_ _ вят, когато гладната тълпа излезе на улицата. Гладът не ще уплашиш с "пандемии". Какви ще ги обясняват и как ще отговарят?
  • 47 обреченост

    5 4 Отговор

    До коментар #31 от "КОНЕ С КАПАЦИ":

    Абсолютно съм на това мнение, но за съжаление никой не пита нормалните хора, които искат да се трудят и да предпазят себе си и околните. Всичко се е разгащило, само ядене, чалга и алкохол са му в главата, на това научиха българите и младите и сега си берем плодовете. Берем си плодовете и от некадърни и страхливи управляващи. На половин крачка сме от положението в Сърбия и бързо ще ги стигнем.
  • 48 Никой не е приритал

    6 3 Отговор

    До коментар #42 от "Оги":

    да ви затваря в кошарата посред лято. Пасете си на воля. Малко намалете прегръдките и граченето по стадионите, обикалянето по дискотеки и чалготеките, потенето във фитнеса в компанията на още 20 пръча, мераклии за плочки и яки бицепс. Може да удържите по-дълго под 200 души дневно. Стига да не дойдат и заразени румънци и да ни вдигнат бройките. Че там е по-зле дори положението. Доста румънска реч вече се чува по северното Черноморие. Не всички са на Тасос.
  • 49 Генчо

    7 4 Отговор
    Започвам да се съмнявам в трудоспособна на другаря Ананиев. Имам съмнения, че развива деменция!
  • 50 нема нищо страшнего

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дубай":

    НОЩ-ниците от Генкоронавирусщаба: "2 отрицателни теста, правят 1 положителен"
  • 51 банални

    3 6 Отговор

    До коментар #38 от "Факт":

    Стига сте повтаряли като папагали. какво като не всички имат симптоми, и те заразяват, и все повече хора се разболяват и имат нужда от болница. Софийските болници които бяха определени вече са пълни, и доста други болници, ти на палатка ли искаш да ходиш, отивай, ама не говори глупости.
  • 52 четете и знайте

    5 3 Отговор
    Пишете в чичко Гугъл: ИСТИНАТА ЗА КОРОНАВИРУС, КОЯТО НЕИСТОВО КРИЯТ, ЗА ДА НАСАЖДАТ СТРАХ!- ФАКТИ И ВИДЕО
    #чететеизнайте
  • 53 гжгж

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "кой създаде кови19":

    Академико, първо ти кажи как установи бума на "заразата". Какви научни меноди използва и дай доказателства. Стига се цепи.
  • 54 Мозъчно увреден

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "ХахахаА":

    и болен си ти драги с вечния си въпрос. Не всички са безсимптомни и трябваше отдавна да си го разбрал.
  • 55 Ха ха ха ха ха ха

    2 1 Отговор
    Жалки сте дори в собствените си очи.
    Преди 100,сега 200,а после...
    Доказани престъпници сте всички без остатък.
  • 56 Centurion

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "кой създаде кови19":

    Що да се с скрил, почти всеки ден има участия в медии различни от свинските и на Борисов.И преди е имало не по малко от сега но не тестваха,а сега правят тестове,хвърлят пари и не жалят нищо,само и само да се говори за това и да подменят дневният ред ,и злободневните теми да бъдат прикрити и неглижирани.Кого обслужва всичко това???Мисли!!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 гнусливец

    0 0 Отговор
    миризлив сополивец
  • 63 баба люга

    3 1 Отговор
    Този скоро ще стане фактически труп. Сега е само привиден.
  • 64 сьд

    0 1 Отговор
    ОЩЕ ли им вервате на тези
  • 65 тдъфугх

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Нека видим":

    Война трябва,а не само лопане на клавиатури по форумите.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове