Last news in Fakti

16 Юли, 2020 11:12 8 272 69

Адвокат на осъден магистрален грабител участва в протеста срещу мутрите

  • емил милев-ла коста-
  • адвокат-
  • грабител

Осъденият Емил Милев води над 1500 дела срещу прокурори, съдии, полицаи, служители на МВР и журналисти

Коментар във "Фейсбук" на Стефан Ташев

Сега ще разберете как ви правят на идиоти и ви лъжат в очите, пък вие вярвате. Тази сутрин (б.р. - сряда сутрин) в новините в 8 часа на "Нова телевизия" бе показан погромът на бившия партиен дом. На фона на кадрите се появява това лице на снимката по-долу. Пред камерата той казва: Аз съм тук да се боря срещу мутрите в политиката и мутризацията... 

Какъв герой само...Това щеше да е страхотно, ако това лице, казва се Ивайло Юруков, не беше адвокат само на мутри.
Това е адвокатът на Емил Милев-Ла коста, магистрален грабител, осъден на 17 години затвор за въоръжен грабеж на банков клон. Подсъдим е още за престрелка с полицаи край Вакарел, още един грабеж на оборота на магазин "Билла" и убийство.

Ще кажете всеки има право на правна защита.
Така е. НОООО...

Този борец срещу мутрите заедно с подопечния си Милев е изградил перфектна бизнессхема за източване на държавни пари. КАК ?

Ето как. Милев в момента води над 1500 дела срещу прокурори, съдии, полицаи, служители на МВР и журналисти. Това нещо е без прецедент в българската история.

Срещу мен делата са седем-защото съм уронил доброто му име в обществото!!! И аз съм цвете, съдии от спецсъда имат по девет дела от Милев.
Във всяка жалба той пише: Беден съм, нямам пари, лежа в затвора, моля да ме освободите от държавна такса и да ми назначите адвокат Ивайло Юруков за служебен защитник. При 1500 дела колко пари от Бюрото за правна помощ прибира адвокат Юруков ? Пари на българския данъкоплатец.

От своя страна адвокат Юруков строго се грижи Милев да присъства ЛИЧНО на всички дела....

Така осъденият на 17 години затвор при първоначален строг режим Милев не стои и минута в килията.

Може би само през уикенда. През останалото време той е по съдилищата, с адвоката, който се бори срещу мутрите. Това е огромен държавен ресурс, съдебна охрана, бензин.. Цяла зала, номер 10, в Съдебната палата обикновено работи само за Милев, а ние, които той съди, се редим на опашка и чакаме да ни викат вътре, за да ни бичува под уплашения и благосклонен поглед на съдебните състави.

На едно от делата срещу полицайка, крехка жена, бяха дошли нейни колеги да я пазят от яростния борец срещу мутрите.......

Това не е правосъдие, а съдебен, но законен произвол.

И отличен бизнесмодел за определени борци срещу мутрите...А пък вие си вярвайте, че смели млади хора протестират за по-добър живот...


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Метлата

    87 30 Отговор
    Няма да ви се вържем на манипулациите

    Коментиран от #7, #66

  • 2 Много е

    43 5 Отговор
    Весело. Хихихихи
  • 3 Ужаст

    63 15 Отговор
    Тези не минават....
  • 4 съгласен

    56 14 Отговор
    манипулация на шайката

    Коментиран от #12

  • 5 Никой

    19 21 Отговор
    Браво Стефане!
  • 6 Doni Brasko

    70 27 Отговор
    Какво се опитвате да внушите ? Да си адвокат е професия не значи, че си престъпник. По Конституция всеки има право на защита. Как може да сте толкова долни?

    Коментиран от #47, #62, #67

  • 7 Алфа Вълкът

    17 14 Отговор

    До коментар #1 от "Метлата":

    ... и платените протести!

    Коментиран от #17

  • 8 Абе

    37 8 Отговор
    И един човек какво променя ситуацията? Този Стефан Ташев навремето работеше във вестник Демокрация и славославеше Костов, сега се слага на Борисов. Едно малко Тома Биковче е той/
  • 9 готю

    15 26 Отговор
    И аз това се мъча да кажа ама никой не иска да чуе,пак питам сваляме Борисов кой е алтернативата
  • 10 Факт

    27 8 Отговор
    На човека това му е работата!
  • 11 Мислещ

    30 9 Отговор
    Вие сериозно ли? С тази статия се нареждате директно до пик/ш...
  • 12 Алфа Вълкът

    7 14 Отговор

    До коментар #4 от "съгласен":

    Чудно ми е ако те чукнат по IP, зад колко коментари и ника стоиш?

    Коментиран от #46

  • 13 тъпи тъпи та дрънкат

    30 7 Отговор
    Ама сте и тъпи бе , ако не може да си намери адвокат , ще му бъде назначен служебен такъв , а това как ще ми го разтълкуваш. То е адвокат и работата му е да защитава този , който го наеме. Ако престъпник пазарува в дадена бакалия , това превръща ли бакалинът в престъпник.
  • 14 Питащ

    27 4 Отговор
    И този коментар как помага на шайката?Ами нали 10г. управляват и пишат закони?
    Ааа забравих те никога не са виновни.Дори и за онези 700мл. дето ги подариха на божков.
  • 15 Тъпо тролче

    20 6 Отговор
    И кво? И престъпник да е, а не адвокат на престъпници, от де да знаем дали не е по поръчка на Гешев, за да се злепоставят протестиращите?
  • 16 БСП за България и Радев

    7 19 Отговор
    Не обръщайте внимание на #хунтата. Ние сме честни и по-добри. Стига платени статии, а трябва да се борите да освободим Божков, Миню и Арабаджиеви. Има индикации, че към нас ще се присъединят и Баневи, ако ги освободим! #бъдетесмели и освободете всички, арестувани от #хунтата
  • 17 Метлата

    18 7 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Колкото повече дрънкате че протестите са платени,толкова повече хора ще излизат на улицата.Благодаря ти
  • 18 Активист на БСП

    18 8 Отговор
    Стари ченгесарски номера,дами и господа ! Професията на човека няма нищо общо с гражданската му позиция !!!
  • 19 Чочо

    13 8 Отговор
    Мария не се прави на ударена, или мислиш че ядем доматите с колците, на всички ни е ясно че всеки има право на адвокатска защита пък и да е престъпник!
  • 20 Габровец

    16 6 Отговор
    И какъв трябва да е изворът? Че всички на протеста са като него ли? Много ефтина и глупава манипулация! Няма да стане. Естестве о, че на протеста има и съмнителни фигури. Къде няма? Но в случая милиони българи казват на властта „Махайте се”. Това трвбва да е акцента, а не някакъв мижетурник, който направил нещо си.

    Коментиран от #64, #65

  • 21 Kris51

    16 3 Отговор
    Там има десетки хиляди. Днес ще са сигурно стотици хиляди. Няма как всички да са чисти като момини сълзи, но общата им вина бледнее несравнимо пред гигантската на това нагло, мутренско, престъпно и престъпно некадърно правителство, оглавявано от "братиньо" Боко. Не малко хора са там най-вече защото ги раздира дълбок срам от Борисов и лъжите му.
  • 22 Сатаната

    12 3 Отговор
    До къде я докараха. Там сигор е и баба Пена с ракията и няколко с превишена скорост престъпници. На адвоката това му е работа, а каква работа е свършила многобройната прокуратура, и за КОГО?
  • 23 този

    3 16 Отговор
    Това ли са младите успяли хора на протеста бе!?! Срам! Този е срам за протеста, срам за България, срам за образованието и срам за майка му! Изгонете го от протеста!

    Коментиран от #69

  • 24 ПАТРИОТ

    17 2 Отговор
    Браво бе НОВА ТВ браво на Вас та дори и евала.И смятате, че като излъчихте този материал, най-сетне сте изобличили какви в същност са протестиращите.Напротив драги мои, още повече разпалвате огъня на омразата иненавистта на обществото към управляващата шайка престъпници и явно показахте какви сериозни ГЪ-олизци сте.А гeрбaвитe кaлинки ca зaeли пoзиция прeд кoмпютритe и цъкaт ли цъкaт минуcи нa aнти-БOКOВИ пocтoвe.Нe ce впeчaтлявaм и ни нaй-мaлкo щoтo oбщecтвoтo ни ce cъбуди и тoтaлнo изхвърли нa пoлитичecкoтo бунищe цялaтa групa нa МИCИРКИТE, ТУЛУПИТE и ТЪПИТE КЪРДЖAЛИИCКИ П-ТКИ.Имaмe уникaлeн шaнc дa рecтaртирaмe държaвaтa и cмe длъжни дa гo cтoрим.Здрaвe, къcмeт и уcпeхи нa вcички рoдoлюбци.Прoтecти дo oкoнчaтeлнa и бeзвъзврaтнa пoбeдa нa иcтинaтa прoфecиoнaлизмa и дeмoкрaциятa във вcички cфeри нa oбщecтвeнo-пoлитичecкия ни живoт включително и НОВА ТВ.
  • 25 Слави Фотев

    8 4 Отговор
    Джурналяги и всякакви партийни манипулатори си правят генерални изводи от единични случаи.
  • 26 Последния Софиянец

    7 3 Отговор
    Хунтата ще строи затвор до нашия Кв Левски без да ни пита.Събираме подписка в Левски и Враждебна против.
  • 27 Питащ

    11 2 Отговор
    И с какво този коментар помага на хунтата?Ами нали 10г. управляват ,пишат закони?Ааа забравих,те никога не са виновни,дори и за онези 700мл подарени на божков.

    Коментиран от #31

  • 28 1111111111111111111111111111111

    2 6 Отговор
    Мършоядите надушват първи предстоящ пир. Как ми се търкат отново лотарийки...
  • 29 Джон Уик

    11 4 Отговор
    Дори са малко делата срещу държавата! Тази държава да ди научи кадрите в МВР на законност не да се оплакват, че имало дела стещу държавата!
  • 30 Мирко

    13 3 Отговор
    Сега вече и адвокатите ли някат прави да протестират? Абе вие съвсем ли изтрещяхте? ВСЕКИ има право на адвокат или ще му беде назначен такъв!!!
  • 31 има разлика

    8 1 Отговор

    До коментар #27 от "Питащ":

    Те не са подарени на Божков , продадени са срещу рушвет.
  • 32 Мюмюн

    5 2 Отговор
    Стефчо, това е демокрация, кат не искаш да те съдят, бегай при Ким!
  • 33 кво пак не разбрахте

    6 10 Отговор
    Абе, коментиращите, че всеки имал право на защита, вие четете ли с разбиране? Да ви го преведа на прост български - води със защитаваното от него мафиотче 1500 безсмислени дела, чрез които само източва държавни пари. Тези разходи ги плащате вие с вашите данъци.

    Коментиран от #36

  • 34 Ронин

    9 2 Отговор
    Колко осъдени полицаи има за последните 10 години? Точно николко, това само по себе си говори, че над МВР има разпънат чадър за слоеволията им!
  • 35 ммм

    8 4 Отговор
    Опитват се да дескредитират лица от протеста. Атаките срещу протестиращите ще продължат. С всякакви средства. За да не подадат оставка.
  • 36 и това не става

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "кво пак не разбрахте":

    И как точно ги източва , при съдебни такси , хонорари и тем подобни бая солени разходи?

    Коментиран от #42

  • 37 Партия ГЕРБ

    8 4 Отговор
    Ние работим за личното благоденствие на депесарите и техните виодачи Д. Пеевски и Ахмед Доган. Йорданка кметицата раздава сочно раздути поръчи на депесарски фирми за изпълнето на инфраструкторни проекти в гр София.
  • 38 ммм

    6 5 Отговор
    Това е хибридна атака срещу протестиращите.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Аз пък знам служебни адвокати

    6 3 Отговор
    Които работят с полицията и рекетират обвиняемите! Да кажа ли кои са?
  • 41 до там ли стигнахме

    7 2 Отговор
    Адвокатът и той ли е осъден ?
  • 42 протестиращ

    3 3 Отговор

    До коментар #36 от "и това не става":

    Надявам се, че ти не си няква преставителна извадка от протестиращите, щото иначе ББ ще се окаже много прав като казва "аз съм прост и вие сте прости".... Все си мисля, че са по-малко такива бавно загряващи.... Ама може би само се надявам.

    Коментиран от #51

  • 43 Юруков

    6 2 Отговор
    Радвайте се, чее дошъл един такъв адвокат на протестите, можеше да са 50 или100, има толкова много бесзакониие в МВРи съдебната система, че някой трябва да ги съди и тях???? Неви харесва, гредахте какво прави полицията с двете момчета зад колоните на Министерски съвет???? Чорбата, помните ли стрелбата с РПГтослучай много, но всички да мълчат, така ви изнася!!!!
  • 44 Бачкатор

    4 7 Отговор
    Пълно е с маргинални личности като тоя, наред с заблудени граждани, искащи да сме богати като швейцарците или като люксембургкците, но.... ако може без много да работим и без много да се напъвам. И ако може за 1-2 години да станем най-преуспялата нация.

    Коментиран от #52, #53

  • 45 Чората

    2 1 Отговор
    Чората
  • 46 Тъпо тролче

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Вълкът":

    И какво ако пише с няколко ника, не е забранено във Факти. Мен ме дразнят тези, които коментират под чужди никове, но и това не е забранено. На няколко пъти са ми гепилии ника и за това пиша с този, та ако някой ми го гепи, халал да му е. А на теб ако не ти харесват нечии коментари, е друг въпрос.
  • 47 2222

    4 7 Отговор

    До коментар #6 от "Doni Brasko":

    Да бе, прав си - всеки има право на защита, дори тази защита да преминава през свалянето на най-успешното правителство от 30 години насам.
    Да започнем на чисто - отваряме затворите, пускаме всички, опрощаваме греховете им - който крал, крал. Започваме отначало?
    Сбор на всички, на кораба Аврора!?
  • 48 Пешо

    4 2 Отговор
    Е на Баце няма да има и един адвокат. който да го защитава ли?!Нали това им е работата.На каскета няма да има и един, но първият е уникално т-п.
  • 49 foid

    3 2 Отговор
    Както всичко и журналистите са бездарници !
  • 50 Бачо Киро

    1 5 Отговор
    Чшшшш алооо, всеки може да участва в протеста. На всички е ясно, че всички боклуци ще се опитате да го яхнете (протеста, не тоя от снимката, за него не ми дреме, яхайте го ..). Това, че даден боклук е бил на протеста не значи, че хората са излезли за неделна разходка с чадър. Въобще не ни пробутвайте разни единици като главни лица. Всичките от последните 30 години вън от властта и повечето директно към СЦЗ.
  • 51 за бедния правосъдие няма

    4 2 Отговор

    До коментар #42 от "протестиращ":

    Ако не си разбрал , че един от начините за ограничаване на достъп до правосъдие , това е скъпото правосъдие и че това се употребява от Хунтата , нищо не се разбрал г-н протестиращ.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Бачо Киро

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "Бачкатор":

    Ако всичките тези простотии за теб са успешно управление, не искам да знам тогава какво според теб е неуспешното управление. Сигурно трябва да бесят хората за добро утро по лампите и чак тогава е неуспешно управлението ...
  • 54 Бачо Киро

    3 2 Отговор
    Модераторчето, изброяването на гафовете на управлението ако го смятате за нежелан коментар, мисля, че оплакванията ви трябва да са към управлението, а не към коментара ми. Да беше псувни, айде, ма не беше.
  • 55 Бачкатор

    6 0 Отговор

    До коментар #52 от "Бачо Киро":

    "От 13 години си в ЕС. Кажи ми какво точно у нас се е променило и е добре, при условие, че сме в ЕС дори (поне на хартия)"
    Ами за 3 часа пътуваме от София до морето, Няма режим на тока -2 часа има, 4 часа - без ток, няма корекоми и магазините са пълни със стока - купуваме си портокали и банани не само по Коледа, Бургас има вода и не пие от водоноски, улиците и парковете са осветени /преди имаше 5 лампи в центъра на провинциалните градове, които светеха рядко - когато имаше ток/, обувките ни не са кални до горе, когато се прибираме в къщи, пътуваме навсякъде по света и т.н. и т.н. Добре би било да сме по-богати, но с революции това не става. Не можем всеки път да почваме отначало! То е като английската ливада - 200 години поливаш, косиш и след това е лесно - само й се радваш.

    Коментиран от #58, #63

  • 56 a bee

    1 1 Отговор
    Кукловъдите също имат мнение (как 30 години) !
  • 57 Въпрос към автора

    3 1 Отговор
    А кой създаде законите, които правят това възможно? През две трети от прехода управляват мутрите.
  • 58 Бачо Киро

    1 3 Отговор

    До коментар #55 от "Бачкатор":

    Значи до 2007 сме имали режими на тока като в Африка, нямали сме ток и осветление по улиците, ходили сме до морето за ден и половина, Бургас са събирали вода с легени от дъжда, газели сме до коленете в кал и сме яли портокали и банани 1 ден в годината? Така ли? Това ли ни казваш "професоре"? Това е печалбата ни от ЕС? Че аз и преди 89та не съм газил в калта като теб, вода пиех от чешмата, сега купуваме минерална, понеже другата не се пие много-много, за 3 часа не можеш посмъртно да отидеш до морето от София както и да го гледаш ни днес, ни едно време, най-малкото ако спазваш закона, а магистрала София-Варна все още не съществува и да я имаше, 450 километра за 3 часа малко трудно да ги направиш спазвайки закона, понеже 150 кмч средна скорост и максималната скорост на магистралата не са точно едно и също. Осветление по улиците едно време имаше, а енергийната криза по времето на Атанасов не е признак за цялостното управление преди 89, да не говорим за времето до 2007 и влизането ни в ЕС. Портокалите и бананите пък въобще не са ми мерна единица за успех, виж, заплати, пенсии и какво могат да си купят с тях хората пък СА мерна единица за успех. Говорим за болшинството, не онея 5 % от обществото. Не бой се, както сме я подкарали с Мариците, Догановци с централи и тн, колко му е да затворим и останалото от атомната ни централа и да я караме пак на 2 часа има, 2 часа няма ток ... 30 години безхаберие ...

    Коментиран от #59

  • 59 Бачкатор

    4 0 Отговор

    До коментар #58 от "Бачо Киро":

    "450 килoмeтрa зa 3 чaca мaлкo труднo дa ги нaпрaвиш cпaзвaйки зaкoнa, пoнeжe 150 кмч cрeднa cкoрocт и мaкcимaлнaтa cкoрocт нa мaгиcтрaлaтa нe ca тoчнo eднo и cъщo".
    До Бургас не са 450 км.! И всичко което си писал е точно толкова вярно! А магистралата до Варна ще стане, но..... след още 30-40 години, когато ни управляват Курнелия, Болен Сидеров, Доган и Маришки. Е при Слави може и за 10-15 години, но него няма да го допуснат до управлението. Не е удобен на хората с многото пари.

    Коментиран от #61

  • 60 Боцо

    3 0 Отговор
    По-смешно нещо не бях чел.До там ли стигнаха троловете да ги цитират по сайтове?Хахахахах
  • 61 ИЗВОДЪТ

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Бачкатор":

    ...ОТ ПОЛЕМИКАТА МЕЖДУ БАЧКАТОР И БАЧО КИРО Е,ЧЕ
    ПЪРВИЯТ Е ОПТИМИСТ,ОБИЧА ЖИВОТА,РАДВА СЕ НА МАЛКИТЕ НЕЩА,
    НЕ ЛАМТИ,РАБОТЛИВ, ВЯРВА И ОЦЕНЯВА ТРУДЪТ НА ДРУГИТЕ..
    ЗА РАЗЛИКА ОТ НЕГО БАЧО КИРО Е КРИТИКАР, ЧЕРНОГЛЕД,КОЙТО
    ИЗИСКВА ОТ ДРУГИТЕ,НО КАКВО ДАВА - НЕ Е ЯСНО?!
    ДАНО ДА НЕ Е ОТ ТЕЗИ МЪРМОРКОВЦИ,КОИТО СЕ РАЗМАЗВАТ ПО НА ЕДНО КАФЕ ЦЯЛ ДЕН И САМО ПЛЮЯТ ПО БОЙКО И ПРАВИТЕЛСТВОТО..
    СЕГА НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ОПАЗИМ ЗДРАВЕТО СИ - ТОВА ДА НИ Е
    ПРИОРИТЕТА!
    ТЕЗИ ПАНАИРИ СА ЕДНА ГЛУПОСТ НА МАЛОУМНИ..
  • 62 А Гешев ви е

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Doni Brasko":

    кофти като главен прокурор и не ви устройва нещо, а? Не разбрахте ли, че него няма как да го свалите с протест. Не ви е мекушавия Бойко. Наред с нормалните протестиращи, където са и част от нашите деца има такава сган, че ви е бедна фантазията просто. Дай им да палят, чупят, рушат. Не защото са гладни или отвратен, а просто защото най-обичат да мразят, трошат и провокират. Някои платено, други просто за удоволствие.
  • 63 Хлапетата под 30

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Бачкатор":

    нямат спомен за мизерията. Аз си спомням как се прибирах от училище в пълен мрак по улиците и се качва пеш до 12-я етаж, помня опашките за кисело мляко, купоните и как за да купим салам трябваше от Варна да пътуваме до Добрич, как ни изкараха на манифестация за 1 май след Чернобил и ни пратиха на военно обучение, въпреки радиацията. Как обраха парите на хората в средата на 90-те,когато 1 долар стигна 2500 лв, и хората си обърнаха спестяванията в долари по неизгоден курс, който после се срина и загубиха още повече, а някои мошеници станаха безумно богати, помним и банковите фалити и финансовите пирамиди. Сегашните млади нямат тези спомени и не осъзнават, че в много отношения сега са привилегировани. Учат навсякъде по света. Това, че някои сега са останали без работа е заради ненормалната ситуация около световната пандемия. Недоволството към непопулярните мерки, които нямаше как да не се наложат(а и виждаме сега какви са последиците, когато много хора ги неглижират и не спазва) роди спонтанната съпротива срещу НОЩ и правителството и много умело беше използвана тази енергия на недоволството за конкретни цели от хора като Божков. Компромати(истински и фалшиви срещу Бойко и хора около него) подклаждат ежедневно съпротивата. И какво като 90%от тези по протестите не харесват БСП. Правят им услуга в момента.
  • 64 Ало,не можеш

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Габровец":

    да броиш- милиарди българи са на протеста. Смешник,че си и вярва.
  • 65 xa xa xa

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Габровец":

    КЪДЕ ГИ ВИДЯ МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ НА ПРОТЕСТИТЕ?
    НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ПРОТЕСТИ НЕ САМО У НАС НО И В ЦЯЛ СВЯТ.
    И КАКВО ОТ ТОВА?
    НАЛИ ЗАТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА?
    ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА СЕ ИЗКАЖЕ..САМО ДА Е КРОТКО И ЦИВИЛИЗОВАНО.
    В МОМЕНТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТЕСТИ ЗАРАДИ КОРОНА ВИРУСА,
    НО ИМА!?!
    УЧАСТВАЩИТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА ЗДРАВЕТО СИ...........

    Коментиран от #68

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 има съвестни но са малко

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Doni Brasko":

    Не ми говори, от името на всички адвокати, сега ще ти цитирам един твой колега от Пловдив, Йордан Дамбулев.
    Беше ми адвокат 10 години, подкупиха го едни Калинки от Хисаря и той тръгна да съдейства на хора , които бяха от другата страна
    на спора и вкара личната ми фирма в несъстоятелност със личен принос за фалшива записна заповед и фалшив договор за аренда.
    Лицето, което трябваше да бъде разследвано ,все още чака Наблюдаващия Прокурор Беличев от ОП Пловдив, да благоволи да го разследва.Вече минаха 3 години, лицето е осъдено за кражба и присвояване на имоти , и не само това, всички знаят кои са "Калинките" от Хисаря!
    Ако зам. прокурор ,Гавраилов, не ги пази от Прокурорската" справедливост".
    Да докаже обратното!
    Той добре познава , лицето, което не се разследва, кой е?
    Иначе, съмнението ще остане до живот!
  • 68 noо bb

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "xa xa xa":

    Прочети в библията до кое родословно коляно се анатемосва за лъжесвидетелстване , т.е. като твоето тролене ! И после продължи да пишеш платени от мафията коментари!!!
  • 69 Адв. Ивайло Юруков

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "този":

    Това сме, да! И свалихме самозабравилия се! А ти какво образование и професия имаш? С какво допринесе със съществуването си? На кого с какво помогна?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове