Last news in Fakti

20 Юли, 2020 16:50 5 777 96

Йончева: Лидерът на ЕНП подкрепи ГЕРБ, докато България е залята от протести

  • елена йончева-
  • европейска народна партия-
  • енп-
  • манфред вебер

Eвропейската десница предпочита да крепи своя партньор, отколкото да защити демокрацията и върховенството на закона. Намирам това за позорно

Йончева: Лидерът на ЕНП подкрепи ГЕРБ, докато България е залята от протести - 1
Снимка: БГНЕС

Докато България беше залята с протести, лидерът на Европейската народна партия г-н Вебер подкрепи ГЕРБ. Нещо повече, даже поздрави Борисов за борбата с корупцията. Очевидно европейската десница предпочита да крепи своя партньор, отколкото да защити демокрацията и върховенството на закона. Намирам това за позорно. Това каза евродепутатът Елена Йончева, съобщиха от пресофиса на Йончева.

Евродепутатът Йончева обърна внимание, че и в България левицата е основната партия, най-последователна в критиката на управлението на Борисов. "Битката последните три години се водеше основно от БСП. По всички тези корупционни скандали аз и колегите внесохме сигнали в прокуратурата. Тези сигнали са подготвени от юристи, подкрепени са с множество документи. Разследванията бяха отразени и в европейската преса.

Ще напомня за някои от тези сигнали - корупцията, свързана със строителството на оградата на българо-турската граница, „Кумгейт“ който разкрива как общинската администрация в един български град е овладяна от един приятелски и бизнес кръг, аферата “Ало Банов“. Внесох три сигнала, свързани с Бойко Борисов. Единият е т.н.“ Къща в Барселона“,която българските власти упорито отказват да разследват. Тук не става въпрос за личния живот на един премиер. Прокуратурата на една европейска страна разследва европейски министър председател. В България - тишина.

Левицата е единствената, която вече за пети път, внася вот на недоверие срещу правителството. Това не е техническа процедура. Всеки подобен вот е повод в България да започне аргументиран дебат, както в парламента, така и сред обществото. Именно затова протестите не се появиха неочаквано. И този гняв се трупаше дълго време“, посочи тя.

На фона на продължаващите протести в България, Елена Йончева инициира дискусия в Европейския парламент относно състоянието на върховенството на закона в България. Водещият Светослав Иванов попита интересуват ли се европейските лидери от България и дали да им вярваме, след като Механизма за проверка показа, че не води до резултати у нас.

Като член на комисията LIBE, която наблюдава тази тема, Елена Йончева редовно предоставя актуална информация, всяка седмица за това какво се случва в България и вече има реални резултати. В критериите за оценка на България и на всички останали 27 държави, освен върховенство на закона вече са включени темите за корупцията и свободата на медиите. Това е безспорен успех за нейната и на колегите работа в групата на Социалистите и демократите. В момента в Европейския съвет се разглеждат критериите за това как ще бъдат разпределяни тези 750 млрд.евро от фонда за възстановяване след епидемията от COVD-19. Едно от условията е да се съблюдава върховенството на закона. Има предложение за въвеждането на т.нар. Супер спирачка. Всяка страна или група от държави, които констатират нередност в усвояването на тези средства, да има правото да инициира процедура за тяхното спиране. Елена Йончева подчерта, че по наличната към момента информация, премиерът Борисов се е противопоставил на това. " И знаете ли защо?! Защото премиерът настоява решенията за спиране на средствата да се вземат от Европейската комисия, в която доминира ЕНП. ЕНП е тази, която не подкрепи протестите в България."

Елена Йончева коментира и лидерската надпревара в БСП като основната опозиционна политическа сила. Заяви, че вътрешнопартийният диалог е нещо нормално за истинските демократични партии. Отбеляза обаче, че е притеснително, когато такъв липсва, както наблюдаваме това в ГЕРБ. Там лидерът се избира с учудващото мнозинство от 99,9%. България вече 11 години се управлява авторитарно и това оказва влияние и върху другите партии. Йончева отбеляза, че в БСП тече труден диалог в момента, но изрази надежда, че бъдещото ръководство, независимо какво ще бъде то, ще нормализира дискусиите в партията.

На въпроса на водещия Иванов, дали БСП се нуждае от нов лидер, Елена Йончева отговори: БСП се нуждае от диалог, от честен разговор, от честни избори за председател на партията. Този избор трябва да е прозрачен, да няма никакво съмнение за манипулация. Към момента трима от четиримата кандидати изразяват съмнение в легитимността на Централната избирателна комисия, която ще провежда избора.

 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Здрасти

    47 121 Отговор
    Нормално ще го поздрави защо не поздравиха Радев ❓

    Коментиран от #65, #73, #83

  • 2 Последния Софиянец

    127 34 Отговор
    От тия джендъри какво очакваш?Те са учителите по корупция на Боко.Да не мислиш че има акъл да измисли тия сложни схеми за кражби на еврофондовете.

    Коментиран от #21

  • 3 Дедо ми

    99 17 Отговор
    Иначе тази ЕНП,уж обединение на десни партии,а големи леваци се оказаха.
  • 4 Колю

    30 32 Отговор
    Залята от 3 хиляди?

    Коментиран от #89, #91

  • 5 Тони Мигусмукаро

    62 6 Отговор
    А СерГЕЙ мълчи като ,,, себе си!Мечтае за ласката на Лютфи!
  • 6 Болшевишки брътвежи

    45 81 Отговор
    ... са това, което дрънкате г-жа Перачка на пари и си толкова грозна и противна, че...изпадам в дълбока депресия, сами, като те видя фейса...

    Коментиран от #23

  • 7 То това нещо

    53 66 Отговор
    Горе от снимката е страшно за гледане бе! Олицетворение на Злобата!
  • 8 хасан

    36 73 Отговор
    ама тая невестулка още ли е жива аз мислих че се е поминала

    Коментиран от #14, #47

  • 9 бнх

    80 17 Отговор
    Значи ЕНП обичат корупцията.

    Коментиран от #88

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Само хубави неща ще пиша

    42 15 Отговор
    Корупция няма само при къщи те за гости,купуването на общински гори за без пари и обществени и пръчки и европрограми от фирмите на БСП и ДПС.Всичко друго е корупция.
  • 12 поручик голицин

    29 15 Отговор
    Значи малко ги биха руснаците.
  • 13 ЕС ПОЗОР

    65 15 Отговор
    ЕС СЕ ОКАЗВА БЪКАН ОТ КОРУПЦИЯ , ЩОМ ПРЕСАТА НА ЗАПАД ОТ КУРТОАЗИЯ С ПОЛОВИН УСТА НАРИЧАТ БОЙКО ГАНГСТЕР , А ПОЛИТИЦИТЕ СИ МЪЛЧАТ . КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ГРОЗНИ СХЕМИ ВЪРТЯТ ЗАЕДНО С БАНКЯНСКИЯ УМНИК . ТЕЗИ СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРИЯ. СЪДБАТА НИ Е В НАШИ РЪЦЕ. ОСТАВКА! ОСТАВКА!

    Коментиран от #27, #54

  • 14 До Хасан...

    22 31 Отговор

    До коментар #8 от "хасан":

    Хасане, защо не е перниш тази грозница... аз не мога братле, а и не пия никакъв алкохол:)))))

    Коментиран от #24

  • 15 селянин без колело

    20 23 Отговор
    ми то в европа им знаят уср дътъ на комунягите
  • 16 Василева

    28 8 Отговор
    Защо трябва да се харчат пари за разследването на къщата в Барселона?По добре да разследват испанците.Вие няма да повярвате на българските разследващи,ако не са такива каквито искате.

    Коментиран от #28

  • 17 Лешпер

    39 12 Отговор
    Абе защо за всичко обвиняват комунягите? Абе те отдавна измряха, кво ни баламосват. Амаши от класа са управниците и все комунетата им виновни?
  • 18 ха ха ха ха ха

    36 15 Отговор
    Ха ха ха,как няма да крепи Герб,като чрез Герб колко кинти отиват в джобовете им.Това контрабанда,това доене на народа ни,това рекет ....всичко отива в мафията в Брюксел. За нашите остават трохите-по една къща за тъща.Ако Бойко падне...а той е част от веригата за наркотрафика....
  • 19 боже

    23 37 Отговор
    тая е мега грозна и сбръчкана дано я тръшне някой вирус ! ей заради такива скучубри младите избягаха
  • 20 Д. Петров

    27 39 Отговор
    Наистина е позорно! Крадлива русляшка ПАЧА, вместо в затвора, да се вее в европарламента!
  • 21 бачкатора

    13 29 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    отиди направи малко сандвичи за протестиращите не се стискай няма кой да ти върне 20000лв загуба инаЧЕ

    Коментиран от #25

  • 22 ццжжжж

    30 16 Отговор
    Президента да изкара армията и тогава да ги видим тези долни, гнyсни пaрцали какво ще приказват. Явно трябва на мафиотизираните европрестъпници да им се покаже за какво става дума.

    Коментиран от #57

  • 23 ха ха ха ха ха

    30 7 Отговор

    До коментар #6 от "Болшевишки брътвежи":

    Гледай си тогава Фидоската,Цецка ,Лилиту и пр. да ти се вдига;))))
  • 24 сиганин

    11 24 Отговор

    До коментар #14 от "До Хасан...":

    ХАСАНЕ МОЛИМ ТЕ БРАТ ПРЕЖАЛИ СЕ С КАКА СИ ЕЛЕНА

    Коментиран от #55

  • 25 нееее

    28 12 Отговор

    До коментар #21 от "бачкатора":

    Сандвичите с кебапчета правят само герберите ...бяха умирисали автобусите на кебапчета.

    Коментиран от #29

  • 26 Никакви пари

    27 12 Отговор
    Да не отпуснат от Брюксел на тиквата. ЩЕ ги открадне ЗАЕДНО С НЕГОВИТЕ ПОДЛОГИ И ПРИБЛИЖЕНИ. После народа трябва да ги връща. ОСТАВКА НА ГЕРБ ИСКА БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО. МУТРИ И КРАДЦИ ОТ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД НАСАМ ВЪН ОТ ВЛАСТТА.

    Коментиран от #34, #44

  • 27 Бегом

    21 20 Отговор

    До коментар #13 от "ЕС ПОЗОР":

    ... към Сибирските блата... болшевик скапан:))!!!
    Вие нариден съд ли сте, за да решавате кой е корумпиран и кой не... има, си съд, чак след произнесена присъда, може да наричаш някой корумпиран... Понял:)???
    А Импексова защо се позовава на съда и прокуратурата, като заявява, че след проверка не са установени пропуски... и така тя присвои Техноимпекс за десетки милиони... когато е във ваша полза, съда е перфектен, когата хванат Фатмака в издънка прокуратурата е мафия... кога да ви вярваме... :))!!!!!

    Коментиран от #93

  • 28 Драган

    19 12 Отговор

    До коментар #16 от "Василева":

    Ами нали испански прокурор каза как е завършили разследването в Испания.Къщата няма общо с Борисое,магазина на моделката е франчайз на италианска марка.Да не искате испанската прокуратура лично да ви уведоми.Питай те и Йончева защо не е предала телефона и флашката които уж са доказателство за Бановгей

    Коментиран от #30

  • 29 бачкатора

    12 12 Отговор

    До коментар #25 от "нееее":

    ДОБРЕ ТОГАВА ОДИ ОПРАВИ КАКА СИ ЕЛЕНА ,ПОНЕ ТЯ ВИ ЗАЩИТАВА

    Коментиран от #31, #32

  • 30 тц тц тц

    17 13 Отговор

    До коментар #28 от "Драган":

    Все още каталунската прокуратура не е завършила разследването. Недей да лъжеш. Разследването продължава ,казаха от там.

    Коментиран от #39

  • 31 нееее

    20 11 Отговор

    До коментар #29 от "бачкатора":

    Предпочитам кака Елена,пред Фидоската,Цецка ,ЛилитУ, кърджалийската умница ,Дариткова,която не можеш да разбереш дали е мъж дали жена и т.н.
  • 32 Последния Софиянец

    10 5 Отговор

    До коментар #29 от "бачкатора":

    Май не знаеш основното правило.Не дразни готвача,че не се знае какво ще ти забърка.ха ха ха

    Коментиран от #38, #42

  • 33 Ей кучко проста и зла,

    19 13 Отговор
    Защо не изискаш нотариалния акт от собственика на къщата в Барселона,защо не отидеш при Борислав Чаушев истинския собственик,а защо като си голямата работа като разследващ журналист не намериш някой който да вземе косъм от незаконното дете на Борисов и да направиш деенка проба,за да докажеш ,че това което плещиш е истина а лъжкиньо

    Коментиран от #40

  • 34 селянин без колело

    8 3 Отговор

    До коментар #26 от "Никакви пари":

    да се дъдът на радеф той няма да ги пипа каза
  • 35 ЪРП

    14 9 Отговор
    МИ КАК НЯМА....,ЗНАЕ ЛИ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА СА ОТЛЕТЯЛИ ЗА ЛИДЕРИТЕ НА ЕНП????
  • 36 дада

    18 11 Отговор
    Другарко Йончева, крайно време е да се приберете в родината си и да се заемете с основното си задължение по отглеждане и възпитаване на рожбата си.
  • 37 Шкафбанк

    11 8 Отговор
    Г-жа Йончееа говори така, защото не знае за нашия задграничен клон в Германия ! Трансфер даден, трансфер приет !
  • 38 Скункс

    9 7 Отговор

    До коментар #32 от "Последния Софиянец":

    Винаги съм ти казвал че си Последния бок..ук.
  • 39 Драган

    10 8 Отговор

    До коментар #30 от "тц тц тц":

    Е само за вас продължава и ще продължи докато сте живи.И няма такъв ,който да го оспори.Елрна ,какво е свършила ЕП?Ще ти отговоря направо какво ще свърши докрая на мандата-нищо!Защо не казва нея за какво я разследват не тук,а Европейска комисия ?Кога започна работа там, които га дръпнаха с колегата й Христо едни пари в повече от ЕП?
  • 40 Колю

    11 5 Отговор

    До коментар #33 от "Ей кучко проста и зла,":

    Ще те изтрият,а си прав,тя повтаря една лъжа доста пъти,партията-хиляди,после обяснявай за сестра ти.
  • 41 Е нали

    9 0 Отговор
    с Мара Неделчова летя до Мюнхен да подкрепят Вебер , та той връща жеста ! Между другото излязоха каръци , де !
  • 42 бачкатора

    8 3 Отговор

    До коментар #32 от "Последния Софиянец":

    а ма ти готвач ли си, аз си мислех че си Патрон ХАХА

    Коментиран от #45

  • 43 Руса мамба

    17 9 Отговор
    Защо миличка не се спреш поне за малко?Ти си по-лоша от Ковид-19,по-заразна от епидемия,по-люта от змия!Не си член на БСП, но си по-отвратителна..Жалка сметкаджийка, целия ти живот е една кръчмарска сметка - да щипнеш оттук,да хапнеш оттам..И сегашната кариера е точно такава илюстрация,дано е последна!
  • 44 5794

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "Никакви пари":

    Ами питай Ленчето как още почти не си се настанил на новото работно място и дръпнала има Чакаме резултати.Дано само "близката й " според нея Кьовеши не я провери.
  • 45 Последния Софиянец

    4 10 Отговор

    До коментар #42 от "бачкатора":

    Готвач съм.Имам заведения.И си искам обезщетения за незаконното ни затваряне.
  • 46 Кака Мара

    10 4 Отговор
    А защо не носиш фамилия Мирянова,драга Ленче?
    Името Йончева стана доста дискредитирано покрай теб!
    Излагаш сума ти хора с издънките си..
  • 47 Ало Хасане...

    7 5 Отговор

    До коментар #8 от "хасан":

    ... набираме средства, за да я мушнеш тази гризница поне веднъж... белкем миряса, надявам се де...
    Прати IBAN.... приятельо...!!!
  • 48 ВРЕМЕ БЕШЕ ...ЛЕНЧЕТО МИЛИОНЧЕВА-

    11 4 Отговор
    --ОФШОРКАТА... НА КТБ(МУСТАКА)ДА СЕ ИЗХОДИ!НЕМА ЗНАЧЕНИЕ,ЧЕ Е ПОДСЪДИМА И СЕ КРИЕ ЗАД ДЕПУТАТСКИЯ СИ ИМУНИТЕТ, КОЙТО ДО МЕСЕЦ ЩЕ БЪДЕ ИСКАН В ЕВРО-ПАРЛАМЕНТА!😂
    СЪД И ЗАТВОР ЗА ТАЯ ГНУС
  • 49 И тая

    9 7 Отговор
    червена биклучарка на барикадите. Най-голямата корупция имаше при нейния любовник Станишев. Това го знам от личен опит. Тогава този червен боклучарка не се изказва ше защото спеше с него.Отврат сте
  • 50 Седящият Бик

    7 16 Отговор
    Нормално е герберастите да не харесват никой честен разследващ журналист.

    Коментиран от #59

  • 51 ВЪЗРАСТЕН

    12 5 Отговор
    АМИ МИЛИОНЧЕВА НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО, ЧЕ СВЕТЪТ НЕ ХАРЕСВА КОМУНИЗМА И РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ!
  • 52 ОФШОРКОВА ПЕРАЧКА

    11 4 Отговор
    МИЛИОНЧЕВА,ТИ СИ ЕПИТАФИЯ НА НАГЛОСТТА И КРАДЛИВОСТА НА МАФИЯТА НА БСП!
  • 53 ДА ГЛЕДАШ КАК ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ

    10 4 Отговор
    СЕ ГЪРЧИ БЕЗПОМОЩНО ....... БЕЗЦЕННО,....ЗА ВСИЧКО ДРУГО ИМА....СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ!!!
  • 54 Актуална Антена

    6 6 Отговор

    До коментар #13 от "ЕС ПОЗОР":

    Никакви схеми не въртят. Борисов е като теле у железница в Брюксел, и е съгласен на каквото му дадат. Е как да са против такъв човек, по скоро човечец.

    Коментиран от #61

  • 55 Наистина

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "сиганин":

    Голям проста к си!
  • 56 Да уточним

    4 12 Отговор
    Герберастите са накацали като гарвани тук и грачат ли грачат като. за последно!

    Коментиран от #58

  • 57 Срещу кого

    10 1 Отговор

    До коментар #22 от "ццжжжж":

    бе, хахо? Срещу Бойко и Гешев ли или срещу всички, които не подкрепяме протести по никое време и за измислени каузи? Ако заветната цел на жалкия ти животец е падането на Бойко,си много зле и явно си заслужаваш мизерната съдба. А ако не е мизерна няма защо да си на протест половин година преди избори.
  • 58 Не сме герберасти,

    11 4 Отговор

    До коментар #56 от "Да уточним":

    но за разлика от вас не искаме да ни яхат разни престъпници и боклуци, по-гадни от Тиквата. А на Гешев само браво мога да кажа за смелостта.

    Коментиран от #68

  • 59 Йо хо хо

    16 1 Отговор

    До коментар #50 от "Седящият Бик":

    Елена разследва ошфорки и накрая стана и притежателка на такава.Разследва сеч и продажби на гори и вече е притежателка на такава.Та какво още е разследвала?
  • 60 месара

    14 1 Отговор
    елена брюкселска като каква се явява та говори от името на България и какво става в България ?!
  • 61 Протестите не помагат

    9 3 Отговор

    До коментар #54 от "Актуална Антена":

    на Борисов да извоюва(изпроси или както искате го наречете повече пари за България). А Служебен кабинет (в случай че има такъв) няма да има най-вероятно никаква възможност да преговаря и да иска нещо повече. Не мога да разбера що за тъпоумие. Да се радвате, че Бойко не е успял да накара по-богатите да са по-ларж към по-бедните страни в ЕС. Ами те богати много не останаха. И в Германия има криза, а Холандци(Нидерландци) не ни долюбват от време оно. Бойко пада и какво? С евраците(фалшиви или истински от чекмеджето му) "героят" Радев ще нахрани гладни, жадни и безработни. Въобще няма да ви пука дали Бойко и ГЕРБ са управляващи, опозиция(или вън от следващия парламент) като наистина ни удари кризата(ако ситуацията с ковид-19 не се подобри в света, а индикации за подобно развитие на нещата няма. Ама вие си протестирайте за спорта, на инат, или платено... Няколко хиляди младежи(с оскъден житейски опит, негласуващи и дори непълнолетни) да клатят държавата и да се изживяват като "герои" и "спасители" от огромното зло Бойко. Ами не искаме вашето "спасение". А парите от Брюксел би било добре да са повече. И без протестите сигурно щяха да са. Не ви благодаря за трудната зима, която очаква доста българи, протестиращи. На теб, Радев също. Няма да изреждам нататък.Съдбата на Бойко не ме вълнува, но на близките ми хора-да.
  • 62 Пенсиониран от НСО

    14 0 Отговор
    Елена, нищо не споменавате за "къщите ви за гости" с. Лозенец с пари на ЕС, без да посрещате гости. Мога да кача снимки от президентския дрон...

    Елена ,Върнахте ли парите във фалиралата банка КТБ? Цициали се яки пачки...но за вас корупцията не се отнася
  • 63 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор
    Ам Гъл отново е изпълзял от дебрите на Мордор!
  • 64 Адеде

    9 2 Отговор
    Очакваме и мнението на Мишо Шамара!

    Коментиран от #79

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 вредиш

    8 2 Отговор
    Ленче, вредиш на протеста повече отколкото си мислиш! Старите муцуни като Нинова, Бабикян, Минеков, Манолова и вся остальная сволоч! Млъкни, не си полезна в тези дни!
  • 67 ВЪЗРАСТЕН

    12 3 Отговор
    МИЛОНЧЕВА МИ ДА ТИ КАЖА, ЦЯЛ СВЯТ МРАЗИ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ И КОМУНИСТИТЕ!
  • 68 Манги

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "Не сме герберасти,":

    Ти колко сте бе?
    Един със 30 имена тук.
    Шизофреник
  • 69 ЕДНА МАФИЯ ИСКА

    9 0 Отговор
    ДА СВАЛИ ОТ ВЛАСТ ДРУГА МАФИЯ
  • 70 Gost

    7 3 Отговор
    Червен урунгел малчи Неси отваряи крадливата уста
  • 71 КОЧА

    9 0 Отговор
    ТИ НЯМА ДА ДОЙДЕШ НИКОГА НА ВЛАСТ ............
  • 72 АА1

    7 2 Отговор
    Тази се гласи за министър-помнете ми думата. Най-много ще иска Министерството на външните работи. А така да ми е противна...
  • 73 TтТ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Здрасти":

    Браво братле!
  • 74 Ляв Прав

    5 0 Отговор
    Кажи за връзката с офшорката и за роднинските къщи . Не се крий в Евросъюза. Заминавай за истинската си родина МАть Родная.
  • 75 Горанов каза

    2 3 Отговор
    кой е тоя борисов , че ще ми иска оставката на мен. Я да мълчи, че ще звънна на доганчо и пашата и ще стана аз премиер, а него ще го върнат бодигард в ипон или делта гард.
  • 76 ФИГУРАНТА ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО

    5 2 Отговор
    Още ли го броите за живо това крадливо подобие на кака и Курна,т.н. МИЛОНЧЕВА. И твоя ред идва и на КУРНА също.Гешев ще ви потърси скоро.За това ревете ,за да спасите милионите си .СЪД ЗА ВАС НЕНАСИТНИ ЧЕРВЕНИ МУТРОМИЛИОНЕРИ..ИДВА ВИ ИДВА ВИ НАЙ-ПОСЛЕ РЕДА ..БРАВО ГЕШЕВ .ИЗЛАВЯЙ ГИ ВСИЧКИТЕ МРЪСНИ ПРЕСТЪПНИ СЪЩЕСТВА..НЕКА ВИКА,НЕКА СЕ ДЕРАТ ДА ВИКАТ.ОТ ЗАКОНА ,СПАСЕНИЕ НЯМА.
  • 77 ФЕН

    2 1 Отговор
    Ел... Коя!?
  • 78 КАК

    5 1 Отговор
    нито един от протестиращите не каза "искам Министър председател да е този/тази, защото Той/Тя е по - способен/на от ББ и ще ни е по-добре при него/нея и България ще е в по добро състояние. Той/Тя няма да краде, ще е безгрешен, няма да има недоволни, всички ще са богати и свободни, няма да има престъпност, всичко ще е много хубаво и т.н и т.н...." Коя, коя е тази личност. Огледайте се и я посочете преди да искате ББ да напусне поста си или да бъде свален, защото именно тогава печеливши ще станат престъпниците и гладни за власт без покритие!
  • 79 666

    1 0 Отговор

    До коментар #64 от "Адеде":

    Освен псувни и хип-хоп наречия от рода: "Пачките в джоба и шум до бога" не очаквай друго.
  • 80 Полагам неимоверно усилия...

    1 2 Отговор
    Да сближава позициите на мойте приятели от Северна, Юга и Централна Европа!!!! Той Обидинителя на Европа, може да са ти роднини ако си ги 200 в Ду..... та, ако сие свършил, сте роднини, може да обединява Европейските лидери! ¡!!!! Но едва ли!!!!
  • 81 ЧУЛУТО ГИГУРАТ ОСТАВКА

    3 1 Отговор
    Ауууууу,МИЛИОНЧЕАВА..Курна я покри в ЕС ,първа дружка по съдба крадливост и така реши да я спаси.Да но от ГЕШЕВ няма спасение.Офшорките,КТБ и Цветанчо Василев и ти крадло, скоро ГЕШЕВ ще ви види сметката.
    БРАВО ГЕШЕВ..ТОЧНО ТАКЪВ ГЛАВЕН ПРОКУРАТ НИ ТРЯБВАШЕ МНОГО ОТДАВНА..С ТЕБ СМЕ ..ДОБРЕ ЧЕ ТЕ ИМА НАЙ–ПОСЛЕ.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 И.Д.И

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Здрасти":

    То някой извън България познава ли пРезидента?
  • 84 И.Д.И

    7 0 Отговор
    То някой извън България познава ли пРезидента?

    Коментиран от #90

  • 85 Ооо

    2 0 Отговор
    Тази е една гнуссороска .За артистка беше гросновата и неталантлива с смоани роли но сега като всички задъртели и със сатанистките либерасти
  • 86 Нео

    3 0 Отговор
    Винаги със се възхищавал на комунистите за умението им да преиначават фактите. Тук ключовата дума е "ЗАЛЯТА" ! Какво означава това? Може ли сегашните протести да ги сравним с онези срещу Орешарски? Ако сега е заливане, то тогава какво беше? И защо да не протестират хората? Мнозина имат пълно осномание за това, но да се глобализират нещата е твърде прекалено и се превръща в лъжа!
  • 87 ЗА ЕЛ ЧАПО , НЕЗНАМ АМА ТЕ ТОА

    3 0 Отговор
    РУСЛЯМСКИ МРЪ'ШЛ'ЯК,...ГЕШЕВ ШЕ ГО ДОКАРА ТУК!!😂
    НИ ОНЯ МАЛО.УМНИК...ЕЛ ФИГУРАНТЕ НИ ЕЛ ЧАПО ШЕ Я СПАСЯТ!!!😂
  • 88 Ооо

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "бнх":

    ЕНП --ПАЗЯТ КУРУПЦИЯТА ---Затуй и крадат
  • 89 Ленчето

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Колю":

    Направо е прелята ... говори ми не повече от 500 човека са щото си вземат надника ден по ден
  • 90 ЪХЪ...

    5 0 Отговор

    До коментар #84 от "И.Д.И":

    ...У ЧУЖБИНА ГО ПОЗНАВАТ МНОГО.., ТВА...ЧЕРЕПАХИН, ТВА БЕЛГРАДСКИЯ КРА-ДЕЦ,ТВА..ГАЛЕВИ,СТАЙКОВИ, МИЛИОНЧЕВИ И Т.ДАЛЕ
  • 91 Ленчето

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Колю":

    Направо е прелята ... говори ми не повече от 500 човека са щото си вземат надника ден по ден
  • 92 Протестите не помагат

    4 0 Отговор
    До коментар #54 от "Актуална Антена

    на Борисов да извоюва(изпроси или както искате го наречете повече пари за България). А Служебен кабинет (в случай че има такъв) няма да има най-вероятно никаква възможност да преговаря и да иска нещо повече. Не мога да разбера що за тъпоумие. Да се радвате, че Бойко не е успял да накара по-богатите да са по-ларж към по-бедните страни в ЕС. Ами те богати много не останаха. И в Германия има криза, а Холандци(Нидерландци) не ни долюбват от време оно. Бойко пада и какво? С евраците(фалшиви или истински от чекмеджето му) "героят" Радев ще нахрани гладни, жадни и безработни. Въобще няма да ви пука дали Бойко и ГЕРБ са управляващи, опозиция(или вън от следващия парламент) като наистина ни удари кризата(ако ситуацията с ковид-19 не се подобри в света, а индикации за подобно развитие на нещата няма. Ама вие си протестирайте за спорта, на инат, или платено... Няколко хиляди младежи(с оскъден житейски опит, негласуващи и дори непълнолетни) да клатят държавата и да се изживяват като "герои" и "спасители" от огромното зло Бойко. Ами не искаме вашето "спасение". А парите от Брюксел би било добре да са повече. И без протестите сигурно щяха да са. Не ви благодаря за трудната зима, която очаква доста българи, протестиращи. На теб, Радев също. Няма да изреждам нататък.Съдбата на Бойко не ме вълнува, но на близките ми хора-да.
  • 93 Браво

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Бегом":

    Браво много точно казано !
  • 94 чичо

    5 0 Отговор
    От Живково време едно и също-промиване на мозъци.Че престъпниците Божков и Радев ли да подкрепя.
  • 95 Герб

    3 0 Отговор
    ми нема тебе да те подкрепят това да ти не е България да се качиш по стълбата на границата и да развяваш вестници стигна до Европа айде кютай си там и си зимай паричките
  • 96 гост

    3 0 Отговор
    Милиончива, следващия протест ще е срещу правителство на БСП, ако имате безумния късмет и наглост да съставите нещо подобно. Протестити не са ваши и не ги правят заради вас. Социалистите не са пример за некорумпирани и некрадящи хора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове