30 Юли, 2020 10:22 5 820 23

36-годишен моторист загина на АМ "Тракия" на път за морето

  • моторист-
  • катастрофа-
  • ам тракия

Една от версиите за катастрофата е несъобразена скорост

36-годишен моторист загина на АМ "Тракия" на път за морето - 1
Снимка: БГНЕС

36-годишен е загубил живота си рано тази сутрин на магистрала "Тракия", съобщиха от пловдивската полиция.

Инцидентът е станал в участъка на км 109-110-и километър посока Бургас. Мъжът е от София и е пътувал с мотор към морето.

На мястото се извършва оглед. Движението в участъка се осъществява нормално. Все още не са ясни причините за трагедията.

Една от версиите за катастрофата е несъобразена скорост.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .........

    23 51 Отговор
    Тия трябва да се сомазатрият всичките.

    Коментиран от #22

  • 2 Някой си

    24 36 Отговор
    Донорите се увеличиха....
  • 3 Жал ми е

    31 19 Отговор
    единствено за близките му защото сега ще страдат заради безотговорното му поведение.
  • 4 падал от мотор

    50 1 Отговор
    Хора пазете себеси ,всеки е бил млад и е "доказвал " себе си но не е това начина да "бръмчиш" на задна гума пред гаджетата ,няма смисъл .по добре стигнете живи и с малко закъснение отколкото да липсвате на близките си.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Нелепо

    43 0 Отговор
    Млад живот.......... Светла му памет и много сили за близките и приятелите му !
  • 7 Филип

    27 3 Отговор
    Разликата е само че тези с колите гинат с цялото си семейство и с още едно в отсрещния автомобил.

    Коментиран от #8

  • 8 Оги

    8 13 Отговор

    До коментар #7 от "Филип":

    Да ама ако сръвниш катастрофите с мотор и с автомобил, тези с моторите са в пъти повече.

    Коментиран от #13, #18

  • 9 Карачо

    42 3 Отговор
    Като няма какво да кажат, дежурното оправдание е "несъобразена скорост". И за коли и за мотори. Няма реално да се каже причината за катастрофата. На мен мног пъти ми се е случвало на косъм да се пребия заради дупки, неравности, разпилян пясък, чакъл или масло на пътя. Тези неща няма как да ги знаят част от пишещите тук, които непрекъснато обиждат и се държат просташки наричайки мотористите донори. Не зная колко увреден трябва да си, за да се държиш по този начин. Точно същите са нетолерантни на пъти и нии засичат нас мотористите. Не бъдете изроди бе хора. Дали на 2 или 4 колела на пътя, трябва да имаме уважение!

    Коментиран от #11

  • 10 RIP

    26 3 Отговор
    Скапана магистрала със некачествен асвалт, цялата на бубуни и дупки, моториста е карал бясно и ей го резултата🤔 а най ценото което има човек е живота😉
  • 11 Ред

    17 6 Отговор

    До коментар #9 от "Карачо":

    Винаги когато мога правя място на мотористите,но понякога не може дори да ви види човек като прелитате с 200 покрай автомобил или камион. За катастрофа с участието на моторист в 99%от случаите е виновен той.Няма кой да ви пази ако вие сте решили да се самоубивате.Сигурен съм, че сега ще ми скочат много от вас, но това е истината и всички я знаете.

    Коментиран от #14, #15

  • 12 Иво

    15 0 Отговор
    Светла му памет! Стига плюли а се замислете, никои не е застрахован!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 333

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ред":

    Искрени благодарности за това, което правиш. Повечето шофьори на автомобили са съобразителни, да. Но една част са изключително агресивни, често без да го съзнават. И дори да са под 1% ги срещаме всеки ден. Една овца тръгна да изпреварва жена ми току преди ляв завой без видимост, при което влизайки в завоя, жена ми почти е опряла огледалото и с каската. Ако в тоя момент някой се беше появил отсреща, щеше просто да я избута от пътя. Редовно хора се опитват да ме притискат, за да ускоря на път с няколко ленти в посока, защото е изключително трудно просто да се престроят. И това, защото гледам да не превишавам много. И двамата с жена ми караме много и ако не се съобразяваме с ограниченията просто ще останем без книжки. А по булевардите често се кара с 30 над ограниченията.
    Около 110-тия километър на Тракия буквално няма заради какво да катастрофираш, ако няма друг участник в инцидента.
  • 15 Мото

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ред":

    На 57г. съм и не се съгласявам с мнението Ви,карам мотоциклет с 163 к.с. най-много инциденти с мотористи стават при стълкновения с МПСта при обратен завой,ляв завой,отнемане на предимство и отваряне на левите врати на автомобили в покой.
  • 16 България

    0 0 Отговор
    Много грубо написано!!!!
  • 17 България

    0 0 Отговор
    Много грубо написано!!!!
  • 18 Статистиката

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Оги":

    показва обратното. За тази на КАТ става въпрос. Катастрофите с коли са много повече от тези с мотоциклет. А в градски условия най-често стават инциденти в последно време, защото всеки втори е забил нос в тилифончиту и какво се случва на пътя му е през оная работа. И на Тракия някои гледат повече в телефоните, отколкото в пътя. На този моторист някой му е помогнал да се пребие на това място. Няма друг начин. Там пътят е в общи линии най-прав и безопасен.
  • 19 Филип

    4 0 Отговор
    Карам Адвенчър мотоциклет изключително внимателно и толерантно. Преди два дни един Пазарджишки патладжан с Голф щеше да ме смачка. На излизане от офис на Еконт ме удари в гръб на задна скорост. Надул чалга и напълно неадекватен. Голфа без преглед и гражданска отговорност. А мангаса.ян махмурлия от предишната вечер. Не ме бил видял... Е и аз ли съм донор? Ако на мое място беше дете и то ли щеше да е донор? Магистралата е като мото крос трасе и ако нямаш адекватен денфер като нищо ще излетиш от платното.60%от автомобилистите си гледат в мобилните телефони. Няма значение в градско или по магистралата. От мотоциклета лесно се вижда това.
  • 20 Един

    0 4 Отговор
    А ако беше заболял от коронавирус - още щеше да е жив! Поне с много голяма вероятност - 95% !!!
  • 21 Магистрала

    5 0 Отговор
    Не пишете магистрала, а офф роуд трасето към морето!
  • 22 Дедо ви Ванго

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от ".........":

    От твоите уста чадо в божиите уши ! Амин!
  • 23 Диана

    1 0 Отговор
    Как не Ви е срам да говорите така за момчето
    Отраснала съм със него и нито е безотговорен нито заслужава това което пишете
    Беше уникален човек които заслужава поне да почива в мир
    Почивай в мир Ники
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове