Last news in Fakti

30 Юли, 2020 14:20 5 628 98

ВМРО: Циганизацията трябва да бъде прекратена

  • рогозен-
  • побой-
  • кмет-
  • пламен кюковски

Това е въпрос, който се превръща в залог за съществуването на коалицията, припомнят воеводите

ВМРО: Циганизацията трябва да бъде прекратена - 1
Снимка: БГНЕС

Категорично не можем да приемем, че разни маргинали продължават да се гаврят с кметове, полицаи и военни. Грабят, тормозят и убиват невинни хора. Недопустимо е!

Категоричната позиция на депутатите от ВМРО идва в отговор на поредното циганско нападение. Този път над кмета на врачанското село Рогозен, който лежи в болница, след опит да защити две служителки на кметството.

Сега разбираме, че вчера цигани са пребили кмета на с. Рогозен, община Хайредин. Побоят е станал в момент, в който Пламен Кюковски се намесва, за да предпази от арогантното и нецензурно поведение от страна на пияни цигани две служителки на кметството. Сблъсъкът е станал на метри от сградата на ведомството в близкия парк. Там мъжете в беседката започват да подвикват към служителките на общината, използвайки доста неприлични думи и отправят вулгарни предложения към тях. Кметът се намесва, за да ги предпази, но е нападнат от човек, за който има сведения, че се занимава с разпространение на наркотици и в този момент също е и под въздействието на алкохол. При атаката ръката на кмета е счупена.

Това е поредното грубо и недопустимо нападение на цигани над длъжностно лице. Поредната физическа разправа и агресия, която си позволяват представители на тази маргинална група. Можем да припомним  десетки случаи на побой над кметове, горски, полицаи, военнослужещи. Стотици, ако не и хиляди са жертвите на набези, обири и жестоки убийства. Какво още трябва да се случи, за да разберат нашите коалиционни партньори, че има остра нужда от изработената от заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност, министър на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов Концепция за интеграция на маргинализираните маси? Тя  беше внесена в Министерски съвет още миналата година, но продължава да стои без движение. Защо? Какво още чакаме да причинят разни цигански индивиди на обикновените хора, за да стане ясно, че са нужни и предложените от депутатите от ВМРО доброволни отряди, които да подпомагат полицията в малките населени места, да се въведе общественополезният труд?

Очакваме МВР да извърши бърза проверка и да изпълни своите правомощия спрямо тези лица. Реакцията ни е остра, не защото Пламен Кюковски е издигнат и избран като кмет от ВМРО, а защото той е поредната жертва и поредното доказателство за провала на т.нар. интеграция на циганите. Докато не се приеме цялостен документ, какъвто е циганската концепция, тези групи няма да спрат да безчинстват, демонстративно да погазват законите на страната и да малтретират честните хора, от чиито данъци маргиналните маси живеят на гърба на обществото.

И ако днес кметът на Рогозен лежи в болница и чака ръката му да бъде оперирана, то Виктория, Вероника, малката Кристин, Алекс и още десетки наши сънародници нямаха този късмет и бяха брутално убити от побеснели цигани. Без вина – просто са били на грешното място, в грешното време, но за сметка на това са били пресрещнати от грешните хора. Трябва веднъж завинаги да се сложи край на прекомерната толерантност и либералност, които проявяват някои колеги в парламента и в МС и да се предприемат точни и ясни мерки срещу циганизацията на България.

Този въпрос не може да бъде подминаван повече. Той за нас се превръща в залог за съществуването на коалицията и мнозинството в парламента.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    124 5 Отговор
    Личи си, че наближават избори ...

    Коментиран от #17

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Какви воеводи

    94 7 Отговор
    са ми тези , бе ! Срам и позор !
  • 4 Бурканбанк

    135 8 Отговор
    Абе, дебелако, досега за 3 години управление какво направихте по въпроса с циганите? НИЩО!
    Сега си се сетил, че циганите грабят и убиват безнаказано. Дано не видиш никога повече Парламента и Министерския съвет отвътре!

    Коментиран от #84, #89

  • 5 Група антикомунисти

    16 97 Отговор
    Каракачанов също да вметне и точка с която да се забрани да блокират кръстовищата освен всичко останало което изисква, защото в многомилионна София три и половина милиона жители не могат да отидат днес на работа заради тях!На Бойко никога няма да му разрешим да си подаде оставката защото ви прави бесни вас комунистите! Вие бснеете само като го видите по новините и като му чуете гласа, а като го видите в джипа из строежите на България направо се озлобявате и от вас "излиза електричество" от беснеенето ви! Това, че вие комунистите беснеете ни доставя огромно, страхотно удоволствие и се изпълваме с адреналин! Спокойно може да се приготвите за протести поне до 2035 година! Повече оставки няма да има!

    Коментиран от #20, #45

  • 6 Asdfg

    105 9 Отговор
    Да Шкембе, започнете от вас самите! По-голяма циганизация от вашето управление НЯМА!
  • 7 ИВАН

    72 2 Отговор
    Ааа, сетихме се, че циганизацията и турцизацията трябва да бъде прекратена - ние българите сме голяма работа, ама тя е започнала веднага след Освобождението
  • 8 Коректен

    87 6 Отговор
    Шкембе войвода, те и циганите отдавна емигрираха. Никой не ще да живее в кочината, която направихте и да ви слуша грухтенето.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 1423

    73 6 Отговор
    ДА, циганизацията трябва да б ъде спряна категорично. Ама точно тоя ли заговори за това? Ми нали крепи Боко на власт, а за негогласуваха именно платните с кебапии бира роми?!
    Явно усеща, че коритото потъва и се опитва да задъжи внимание към себе си.
  • 11 Да ама

    66 6 Отговор
    вие сте управляващи вече 4 години бе. Опозицията ли да се справя с циганската престъпност. Айде оставка и оставете други да решават проблема.
  • 12 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    64 3 Отговор
    Да, шкембе-войвода Каракачанов, тук си напълно прав: вашата циганизация във властта трябва веднага да бъде прекратена с ОСТАВКА!
  • 13 разсмя ме

    51 3 Отговор
    Яааа, шопарчо с торбичка на Билла си подритва трудовата книжка :) А кой ще "фърля" бюлетини за герберастите бе, шиши?
  • 14 Гост

    58 3 Отговор
    Стига си лаладжийствал бе, нали благодарение на тях си на власт бе и кмет на София имате, благодарение на тях. Стига си демагогствал и лъгал. За пари майка, страна, достойнство, всичко ще продадеш, камо ли да се справиш с циганизацията, тя те държи на власт, тулуп! Кой ти вярва, че ще направиш нещо, само пари ви интересуват вас....
  • 15 Шкембе патриот

    46 4 Отговор
    Оставка,дебел!!!
  • 16 1427

    42 9 Отговор

    До коментар #2 от "Гизем от Варна":

    Напред сте много яко. Всичко ви е напред. Като почнеш от ибриците, та стигнеш до опитите да се забремени мъж, в което сте най напред в целия свят.
    Ай, марш в Анадола бе кьопек! Праскайте си там козичките и си мирувайте, че ако не беше САЩ да ви налеят пари, още да не знаете какво е тоалетна!

    Коментиран от #29, #47, #97

  • 17 Корона глад

    50 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Взехте ми думите.... Отново извадиха патриотичните песни,но този път няма да им мине номера едно нещо не са изпълнили от предизборната си кампания.Както са казали -га ядохте и пихте не мислите сега главите ви боляли
  • 18 барба ганоьс

    41 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гизем от Варна":

    Защо не заминеш за "великата" си турция и забравиш за България ?!

    Коментиран от #61

  • 19 ИВАН

    24 0 Отговор
    Лелеее, сопри се бе приятелю, ке се задавиш /до коментар 5/ , то бива злоба, бива простотия ама чак пък толкова ... но обяснимо е - умен човек би ли живял в София :)))
  • 20 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    37 0 Отговор

    До коментар #5 от "Група антикомунисти":

    Кои сте вие бе, мисирки на величеството Борисов, че няма да му разрешите да подаде оставка? Хрантутници на държавната трапеза от чиновническите структури на ГЕРБ, нали?
  • 21 Ха ха ха

    37 1 Отговор
    Тези като видят дебелия край и почват да развяват ромите. Това е работа на полиция, прокуратура, съд. Хората са сити на такива приказки отдавна. Не гледайте ромите, гледайте народът какво иска, погледнете протестиращите. На хората им е писнало от вас
  • 22 Но пасаран

    35 0 Отговор
    Номерът на шкимбе шопара тоя път нямя да мине. Нали ги хванаха тия тескеревойводи,че са пазарували цгански гласове.
  • 23 Съдията Дред

    32 0 Отговор
    Ако толкова години във властта бяхте изпълнили поне процент от обещанията си, нямаше да е така. Ама само рупат от торбичката, която се пълни от шкафчето. Тоя път няма да ви се вържат избирателите.
  • 24 Последния Софиянец

    30 0 Отговор
    С помаците не се получи,сега ромите.Не разбраха ли че тия млади хора на площада не се ловят на старите им номера.
  • 25 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    30 1 Отговор
    Каракачанов, вземете си торбичките "Била", заедно с оня другия лъжец и крадец като теб Валери Симеонов и се пръждосвайте в някоя африканска колония да ловувате мишки в прерията! Да не забравите да вземете със себе си и Валентин Касабов, който носи торбата с лекарствата!
  • 26 А такива

    26 0 Отговор
    комунистически фурнаджийски лопати от ДС са за незабавна ревизия и оставка ! Моментално !!!
  • 27 ИВАН

    28 0 Отговор
    Левски е казал - не думи а дела, извинявам се, че споменавам такава светиня точно тука, но наистина е нетърпимо и големи грехове си слагаме затривайки прекрасната си земя
  • 28 Ром ли? Това е напитка!

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гизем от Варна":

    Да, напред сте много в изтребването и геноцид на други народи.... Я сега марш в Анадола!
  • 29 Гост

    9 8 Отговор

    До коментар #16 от "1427":

    За всичко може да си прав но за тоалетната не си. " През 1486 год в Истанбул има 1400 броя обществени тоалетни а в някой западни кралски дворове нито една " - цитат от канал "Дискавъри".

    Коментиран от #56, #85

  • 30 Каракачанов печели с ромски вот

    32 0 Отговор
    В нашето село кмета беше от ВМРО и спечели с цигааански гласове , доведени от други райони на страната точно от войводите и регистрирани на измислени адреси. По тоя начин подмениха вота на местните. В това село никога не е имало цигани, защото имотите вървят скъпо.
    И не трябваше ли точно той да повдигне въпроса за държавния плаж на сараите.
    ЛИЦЕМЕР ДОЛЕН!!!
  • 31 BB..

    31 0 Отговор
    А Валери Симеонов какъв е?Сигурно е италианец.
  • 32 Медю

    20 0 Отговор
    Добра работа свърши за три години, ща взема в сарая
  • 33 ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА

    22 0 Отговор
    АМИ ПАК ЛЪЖЕШ. КАТО СИ ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕН СЪБАРЯЙ ЦИГАНИЗИРАЩАТА МАФИЯ ГЕРБ. АМА ЕДНО ПРИКАЗВАШ А ДРУГИ СА ТИ ДЕЛАТА ПСЕВДО ПАТРИОТЕ.
  • 34 Гацо

    23 0 Отговор
    По-големи цигани от "Патреотете" нема!Значи да почваме от тех!
  • 35 Ще разваляме седянката

    27 0 Отговор
    Пишман патрЕота мисли да се измушва явно от управлението. Инача до редовни избори ще завърши като политически труп.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ПАТРИОТ

    19 2 Отговор
    Ехоооооооооо, пишман патриотите.Циганизацията я е имало откакто съществува България и не е проблем който ще доведе до упадъка на държавата.Виж ГЕРБЕРИЗАЦИЯТА ведно с групата на МИСИРКИТЕ, ТУЛУПИТЕ и ТЪПИТЕ КЪРДЖАЛИЙСКИ П-ТКИ е вирус който веднъж и завинаги да бъде тотално УНИЩОЖЕН.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Хааа ха ха

    23 0 Отговор
    Тоя едно си повтаря с години и нищо не прави
  • 40 pbdan

    27 0 Отговор
    Каракачанката се сети какво беше обещавал за предишните избори и претопля манджата. Нищо не направи обаче докато беше на власт. Аз без да съм юрист бих дал няколко предложения за намаляване на престъпността. 1. Премахване на долния праг от 1 МРЗ при който кражбата се счита за маловажна. Една баба с откраднати 2 кокошки, 1 коза и току що получена пенсия от 200лв. сумата е по-малко от 610лв. , но за нея е всичко. Убиват и се гаврят и за 5лв. 2. Въвеждането на малки, но ефективни присъди( 1 седм.; 2месеца напр.) за дребни кражби, хулиганство, сбиване, за сметка на дългите, но условни. 3. Рязко увеличаване размера на наказанието при рецидив, трети и повече пъти(по американски образец). 4. Кумулативност на наказанията, а не както е сега - излежаване на най-дългото. 5. Затворът не е за почивка, а за тежка и смислена работа(тухларни, каменни кариери, пътища, изкопи). 6. От съда директно в затвора, а не да го търсят после. 7. Социалните помощи да се спират до изплащане на наложена глоба, а не да са неприкосновенни както е сега. 8. Майчинство за жени над 18г.

    Коментиран от #49

  • 41 мешка

    8 1 Отговор
    Кажи от къде е дядото ти?!Вашето семе е от Турция-преселници.!?Затварай си човката бе келеш...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ливъра

    20 0 Отговор
    4 години спахте и папкахте
  • 44 Иван

    23 0 Отговор
    Тъпанар като наближават избори юного ербаб ставаш дано никога повече не си в политиката
  • 45 Друг антикомунист

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Група антикомунисти":

    Не бъркай протестиращите млади хора с баща ти корумпиран комунист.
  • 46 ммм

    16 0 Отговор
    абе палачинкооо това го дъвчеш от 5 години.
  • 47 Я да видим

    14 2 Отговор

    До коментар #16 от "1427":

    например какво внася Турция от България и обратно? Колко и какви коли, произведени в Турция, щъкат из българските пътища и колко , произведени в България, са в Турция? Колко българи ходят на уикендгурбет в Турция - и колко турци - в България! Аз съм българин и ми е жал, че е така - но е факт...
  • 48 Наблюдател

    17 1 Отговор
    Шкембе - патриота пак се сети за циганите в типечен опит да отклонява вниманието! Колко време е във властта и къде беше до сега, като оставим на страна софрите !?
  • 49 Абсолютно !

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "pbdan":

    Но как например в София би могло да стане това? Нали на следващите избори ... а?

    Коментиран от #53

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Next

    19 1 Отговор
    Прав си каракОчане, това го слушам от теб 10 години и бая си напреднал като гледам. Корумпак.
  • 52 Замълчи поне малко!

    13 0 Отговор
    Абре доносник от шесто на ДС,пребоядисан::и ти ли бре бруте!!!
  • 53 pbdan

    10 1 Отговор

    До коментар #49 от "Абсолютно !":

    Няколко идеи още: Работа с НПО-тата по унгарски образец. Реформи в съдебната система по примери от САЩ. За работата в затворите - създаване на частни затвори по примера на САЩ. Реформа в социалните помощи - например в семейния кодекс прибавяне прилагателното "пълнолетна" преди "майка". Това пък, че МВР не смята кражбата като такава ако стойността на откраднатото е под една МРЗ е чисто българска измислица.

    Коментиран от #80

  • 54 КИР

    13 0 Отговор
    Айде оди си и ти Иване. Тая мантра я дрънкаш щом стане напечено и колко пъти вече и нищо нема. Оставка.
  • 55 Ахахаахха

    12 0 Отговор
    Абе, тулуп, какво направи по въпроса след 3.5 гпдини в управлението?! Освен да се нагушиш с комисионни от военни поръчки друго не свърши! Не искам са ти виждам фалшивата мазна мутра! Никога няма да се докопаш до власт! НедораЗумение!
  • 56 куцото магре

    7 4 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    ти ми говориш за 15 век от новата ера...смешник
    още преди христа в римската империя е имало тоалетни бани и фонтани с течаща вода, да не говорим че пътищата и мостовете строени от тях още съществуват, за твое сведение исляма се появавя на бял свят 6ти век, а турците още 6 века по късно...и да може да са имали някакви такива но са ползвали Византийските. Ти ми кажи преди да напъплят в Европа, къде са им били тоалетните и блясъка на столиците им????Нама данни, нали? Всичката им история и величие на империята им се гради върху покорената Византийска ...бегай да клецаш козите, даже пишеш не на турски а на Български тука
  • 57 Гост

    9 0 Отговор
    Сега против тях на изборите бонуси за тях. Близо 30 години безчинстват и щом дойдат избори ще ги цивилизоваме. Няма как да стане с тази прокуратура и този съд. Докато има ценоразпис за съвест резултат нула
  • 58 клос

    13 1 Отговор
    Хората ви искат оставките, вие се заигравате с етническия мир, за да ОТКЛОНИТЕ ФОКУСА от протеста.
    Манипулация!
  • 59 Ахаххаа

    13 0 Отговор
    Всички политици трябва да разберат, че със старите трици маймуни няма как да хранят! Имаме вече силно изградена чувствителност към тикво-простоти и откровени лъжи!
  • 60 гост

    12 0 Отговор
    ТОЛУПИЗАЦИЯТА СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕКРАТЕНА !!!
  • 61 куцото магаре

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "барба ганоьс":

    Той с удоволствие би заминал но няма пари за кофа с вазелин
  • 62 гост

    10 0 Отговор
    свинята рекламно лице на билла иэквича грух грух
  • 63 клос

    14 0 Отговор
    Какво стана с 300 лв. минимална пенсия? Обещания предизборни.
  • 64 Кауш

    8 0 Отговор
    Воеводо, а що ке праим с бойковизацията?

    Коментиран от #65, #72

  • 65 Чепа

    9 0 Отговор

    До коментар #64 от "Кауш":

    Ми то разлика между двете няма - просто бойковизацията е другата страна на циганизацията!
  • 66 чакала

    14 0 Отговор
    до ВМРО опърдяхте се бе !!!
    Девойка води момче вкъщи. Влизат в спалнята и тя му предлага да пробват 69.
    - 69 ?!?!?! Какво е това ? - пита момчето.
    Девойката разбира, че момчето още е новобранец в секса и му предлага.
    - Аз ще поставя моята глава между твоите крака, а ти постави твоята глава между моите, разбра
    ли ?
    Все още незнаейки какво точно ще прави, малко притеснен, момакът се съгласява, само да не развали момента.
    Тъкмо се понаместили, девойката без да иска се изпуснала със звучна п**дня...
    Момчето умирайки от смях и миризма се опитва да разбере какво е се е случило...
    Момичето засрамено го моли да й прости и да пробват още веднъж...
    Съгласил се младежът... Но девойката пак без да иска се изпуснала...
    Младежът изплашен и учуден, става от леглото, взима си дрехите и започва да се облича...
    - Какво ?!?!?! Защо си отиваш ? - пита момичето.
    - Ама ти си ненормална ако мислиш, че ще остана и за следващите 67 !
  • 67 Северозапад

    9 0 Отговор
    Браво бе, плондер! Три години къде дрема - и се сети, когато ти припари отзад!?
  • 68 Айхман

    8 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ВМРО: Циганизацията трябва да бъде прекратена.
    Стига празни приказки.Действайте и спрете циганизацията.

    Коментиран от #71

  • 69 АМОН

    8 2 Отговор
    ОСТАВИ ЦИГАНИТЕ НА МИРА.

    ВИЖ СЕБЕ СИ ЮДА ИСКАРИОТСКА.

    АГЕНТ ИВАН ли беше името ти зад което се крие водещият ти офицер.

    Какво да кажем за БУДА , за САВА, за ПАВЕЛ, за ГОЦЕ , за АХИЛ .....

    Вие от МВРО сте едни палячовци зад които надничат главите на другарите от ДС!!

    Превърнахте ни в 7 МИЛИОНА МИШЛЕТА , които са разигравани от НЯКОЛКО ВАШИ ЧЕНГЕТА.

    ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШИ АГЕНТ ИВАН.

    ВИЕ С ВАШИТЕ ВОДАЧИ ОТ ДС СТЕ АУТ.

    ИДВА НОВ РЕД И НОВА СИСТЕМА.

    ЗА ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ БЕЗ ЧЕНГЕТА И ТЕХНИТЕ АГЕНТИ - за това се борят младите хора.

    РАЗБРАХТЕ ЛИ ТОВА АГЕНТ ИВАН!!
  • 70 Мимчят

    10 0 Отговор
    Ами ,след толкова време циганизация,защо стоиш в тази коалиция,когато виждаш,че нищо не правите по въпроса или сега,след като виждаш на къде духа вятъра,взе да питаш нас.Отдавна трябваше да решите този въпрос и Белене и всички затвори ,трябваше тези бандити да са там и да работят по благоустрояването на България под ръководството на някой добър министър на В.Р.,както едно време...
  • 71 АМОН

    10 1 Отговор

    До коментар #68 от "Айхман":

    КОЛКО ОЩЕ МАНДАТА ЩЕ ТРЯБВАТ НА АГЕНТ ИВАН ЗА ДА СЕ ПРЕБОРИ С ТОВА С КОЕТО НИКОГА НЕ СЕ Е ЗАХВАЩАЛ.

    ПРОБЛЕМА НЕ Е В ЦИГАНИТЕ , А В СИСТЕМАТА КОЯТО ВОДЕЩИТЕ ОФИЦЕРИ НА АГЕНТ ИВАН НАЛОЖИХА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПРЕВРЪЩАЙКИ ГО В РОБ В СОБСТВЕНАТА МУ ДЪРЖАВА.

    ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ СМЕНЕНА СИСТЕМАТА И ЧЕНГЕТАТА ОТ ДС И ТЕХНИТЕ АГЕНТИ КАКЪВТО Е КАРАКАЧАНОВ ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ НА УЛИЦАТА.

    ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ СТИГАТ!
    ВРЕМЕТО Е НАШЕ!
  • 72 АМОН

    7 1 Отговор

    До коментар #64 от "Кауш":

    ВОЙВОДАТА ТИ Е ЕДНО МРЪСНО ДОЛНО АГЕНТЧЕ НА БИВШАТА ДС.

    АГЕНТ ИВАН е превърнал МВРО в част от системата на другарите от ДС

    АКО МЕН ПИТАШ КАКВО ДА ПРАВИШ , ЩЕ ТИ КАЖА - наритай агент Иван през дебелия задик и заповядай на протеста.

    ДА ИЗМЕТЕМ ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА.
    ВКУПОМ ВСИЧКИ СЪГРЕШИХА И НЕПОТРЕБНИ СТАНАХА!
  • 73 Хитър Петър

    7 1 Отговор
    Срам и позор !!! Да се наречеш Патриот в днешно време!!! Благодаря ти Шкембе-войводо и обединени патриоти, благодаря ви!
  • 74 безпартиен

    2 1 Отговор
    Ако наистина искат да променят нещо,трябва да приемат,че могат да избират и да бъдат избирани единствено лица с поне СРЕДНО образование!!!Няма как от 4 млн.избиратели да има 1.2 млн.неграмотни,без професионална квалификация и трудови навици и да се очаква промяна!!!Образованието на този 1.2 млн.и включването им в пазара на труда ще даде резултат след поне две поколения!!!!Но това е единственият път да има държава България!!!!
  • 75 Тони Мигусмикару

    6 0 Отговор
    ТИ ЧЕТИРИ ГОДИНИНИН ОЯ ЛИ МИ ДЪРЖА БЕ ДОНОСНИК КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ!!!В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ ИЗРОДЕ!
  • 76 Гочо Перона

    9 0 Отговор
    Лъсна ти задника .Свърши се "войводо".При бай Ставри да си говорите за австрийския херцог!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Васил

    7 0 Отговор
    Че то по голям циганин от Каракачанов има ли?
  • 79 тулуп патриотите

    8 0 Отговор
    Тия като ги напече и подфащат братчеите. Дежурна тема за жежки ситуации.
  • 80 Ххх

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "pbdan":

    Коментарите ти са доста смислени и точни. А на управлявящите акъл ли не им стига, за да приемат подобни мерки, или май в друго е проблема ? Слугинаж на чужди интереси и натрапвани модели на поведение, използване на маргиналните маси за сигурен електорат на изборите, и т.н. причини от сорта за сегашното положение.
  • 81 Мдааа

    4 0 Отговор
    Алооо, Каракачантов, че кво чака бе, от години сте във властта, сега ли се сети, че циганизацията убива държавата? Или беше зает, да продаваш паспорти?
  • 82 ГГГ

    4 0 Отговор
    Електоратът на Баце е неприкосновен! Тези ви крепят на власт.
  • 83 Marinov

    8 0 Отговор
    БOЖE cпacи Бългaрия oт ПИШМAН "Пaтриoти", Швecтaри, Ибрикчии и CИE !
  • 84 Бачо Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бурканбанк":

    Е сега като трябва да си ходи и почва с приказките. Всеки път като сгафи и почва с патладжаните... На приказки естествено само. Проблемите са познати на всички, никой не прави нищо по въпроса, понеже на избори знаят за какво става въпрос...
  • 85 Бачо Киро

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Гост":

    Абе имал 1400 тоалетни, на баба ти хурката... Затова всички лордове пътешественици пишат за Истанбул, че трябва да го гледаш как блести от кораба си, влезеш ли из сокаците му и ти се разбиват илюзиите... Имали 1400 тоалетни... Римляните кога са имали бани и акведукти, твоите са онаждали козите. А, ма вие и днес туй правите...

    Коментиран от #91

  • 86 Пешо

    3 0 Отговор
    ВМРО: Циганизацията трябва да бъде прекратена.Махате се от властта и готово.Само се опитвате да протакате, но няма да ви се размине.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 мартинес

    3 0 Отговор
    ами продавачо на паспорти, така е благодарение на вас политиците, тъпоглавец, и да ми вдигаш пара тая си е, некомпетентен си и само празнословиш. като им сложиш химическа кастрация тогава нещата ще се решат. защото кафявия, разбира само от бой, трудов лагер и цялостна химическа кастрация. а на кой не му изнася да хваща пътя за германия, там обичат всякаква такава утайка.
  • 89 Уйо

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бурканбанк":

    Осетиха че ще падат от влас и хаиде почваме да оправяме нещата а до са 3 години кво дрема бе шкембо
  • 90 Далавера

    0 0 Отговор
    Тоя малоумник говори против Гешев. Та нали каскета заяви гръмко, че спадала битовата престъпност!? Даже награди шофьорчето на мето илиенски за постигнатите успехи и си би камшика в отпуска, след като настъпи мотиката и ББ (а и цялата пасмина около него) се намери в небрано лозе и се чуди как да покрие далаверите! ОСТАВКА!
  • 91 Ром ли? Това е напитка!

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Бачо Киро":

    Съгласен съм почти с теб, само с едно не съм. Когато римляните имали бани, тоалетни и т. н., те още не се пръкнали, за да оправят козичките си. Етнос, който измисли външната тоалетна с дупката в средата, няма принос в човешката цивилизация.
  • 92 Ром ли? Това е напитка!

    2 0 Отговор
    Освен предлаганите по-горе мерки за прекратяване на циганския "проблем, давам идеята вместо да се купуват гласовете им, привилегиите да не плащат данъци, ток, вода, помощи и др., да им се осигурява по един самолетен билет до родината им Индия без право на българско гражданство. По-евтино ще излезе на българския данъкоплатец. И забрана на Хелзинския продажен комитет.
  • 93 Кво

    0 0 Отговор
    Каква по-голяма циганизация от участието във властта на хората на Праси Петтераси , всички са следствени и с щети повече отколкото една циганска махала може да открадне . Търговия с гражданство, еко далавери, разрешителни за паткарници, щети върху природата за милиони, затваряне на очите и стимулиране на явни нарушения , скрити споразумения и рекет. Това е навсякъде където стъпи "патриот". Думата стана символ на бандит.
  • 94 ггггггггггг

    0 0 Отговор
    А кога ще спрете фъканите помощи за тези!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 95 Камата съм

    0 0 Отговор
    НОВАРЕТЕ ГИ НА КОРАБИ ВСИЧКИ ОРКИ ОТ ГЕТАТА И НА НЯКОЙ АЗИАТСКИ ОСТРОВ ГИ СТОВАРЕТЕ И ТАМ ИМ ДАВАЙТЕ КАКВО ИСКАТЕ
  • 96 вили

    1 0 Отговор
    ОСТАВКА НА ЦЯЛАТА ПАСМИНА УПРАВЛЯВАЩА ДЪРЖАВАТА
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Бай Слав

    0 0 Отговор
    Циганите са човешки излишъци. Вирусът Циганизацията на България е по опасен от Коронавирусът.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове