Last news in Fakti

31 Юли, 2020 18:10 4 087 28

Баща отне със сила дете от майката, държавата се намесва (ВИДЕО)

  • тригодишно дете-
  • баща-
  • майка

Според Катерина Игнатова съдът е предоставил на нея родителските права върху тригодишното дете

Баща отне със сила дете от майката, държавата се намесва (ВИДЕО) - 1

Видеоклип с шокиращо съдържание се разпространява в социалните мрежи. Кадрите са разпространени от Катерина Игнатова, която обяснява, че от тях се вижда отвличането на дъщеря ѝ. По нейните думи нападателят е главният архитект на Елин Пелин Борислав Кръстев в съучастие с мъж на име Андрей Цолев.

Според Катерина Игнатова съдът е предоставил на нея родителските права върху тригодишното дете, като в същото време бившият ѝ съпруг не позволява да се вижда с другата дъщеря, която е на 4 г. Тя твърди, че записът е от четвъртък, 30 юли - в 8,30 сутринта.

Ето какво разказва Катерина Игнатова:

От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020 г. в 8,30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, "любящ" баща и мой бивш съпруг - Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4 г.).


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Yyyyyy

    45 3 Отговор
    Коия ?????? държава няма всичкото е мафиот до мафиот
  • 2 да де

    68 4 Отговор
    Жалко за детенцето един господ само знае в какъв стрес е изпаднало. Като изключим тази драма искам да попитам от какъв зор Елин Пелин има главен архитект? Това ми прилича на поредната длъжност за свой човек.

    Коментиран от #6

  • 3 Анонимен

    44 10 Отговор
    Архитекта,какъв баща си, бе.Изрод мръсен.
  • 4 УЖАС

    50 11 Отговор
    Това не. може един нормален баща да причини на детето си
  • 5 Мутрооооо боклук Банкянски

    41 5 Отговор
    Мутро,виж докъде докара народа бе.Къде е Гешеф,празнува с Пееф рожден ден!Къде са заптиетата,пазят хотел Берлин ?Този тип е терорист и трябва по бързата процедура—съд и затвор.
  • 6 Komapak

    46 6 Отговор

    До коментар #2 от "да де":

    Град е все пак! 😊 Само да ви кажа, че бившата ми съпруга така тероризираше дъщеря ми, че тя сама избра да живее с мен. Боклуци има и от мъжки и от женски род!
  • 7 Фоок оф

    26 4 Отговор
    Силно осъждам насилствените дейстивя на един негодник. За съжаление законът дискриминира мъжете, НО не това е начина. Никой не говори за нищожните права на бащите но когато се случи такова нещо изведнъж наново се започва вайкането за системен тормоз, сексизъм и други токсични политическо-медийни реторики за делене на простите маси. Единични случаи на уродливи мъже НЕ трябва да се разглежат като обобщаващи и систематични на нашия пол. 99.99999999% не сме такива. Никой не иска детето му да расте без майка или с такава която е подложена на тормоз. Доста по-голям е процента на жени спекулиращи с по-равната си позиция пред закона и това ,че на тях винаги по подразбиране се гледа като на жертви. СТИГА! Обичайте се, не търсете проблемите си извън вас в някакви измислени от болни идеолози "патриархални опресивни системи" Закона е на ваша страна но не злоупотребявайте с това. Този дано си получи наказанието, но имайте в предвид и ,че децата ще растат без баща.
  • 8 Севгин

    9 29 Отговор
    Добре се справиха момчетата
  • 9 Иванов

    35 7 Отговор
    Дядото трябваше да му извърти една лопата по главата на този нещастник.Само разправа трябва,държава няма
  • 10 Винету

    27 3 Отговор
    Срам тоя в някоя нормална страна няма да излезе от затвора.член на армиятс на държавните хрантутници гласоподаватели
  • 11 Мъж

    21 5 Отговор
    В други медии са свързали с въпросния баща. Казуса е че е трябвало да вземе детето за ваканция 20 дена обаче майката никога не отваряла вратата когато идвал. Това се случвало постоянно. Спред адвоката му последния път като ходил бил и пребит. Не застищавам никого но в крайна сметка детето ще бъде най-потърпевщо от цялата работа и тези хора не си правят труда да го проумеят.
  • 12 Томахок!!

    20 10 Отговор
    Добре ве имам въпрос... Всички тези хора дърпат детенце на 2 години все едно е парцалена кукла... Нито единия нито другия има управдание... Ако тя е майка ще го пусне за да не го травмира физически и психическии после ще се обади на полицията! А той не посяга на никой! Иначе всички щяха да са на земята... Тяка че нито един в ситуацията не са в час!

    Коментиран от #15

  • 13 Активист на БКП

    16 8 Отговор
    Ей заради такива уроди протестите няма да спрат !Долу ГЕРБ!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Какво

    7 13 Отговор

    До коментар #13 от "Активист на БКП":

    Общо има. ГЕРБ с това. бе празноглавец.?

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Грейс

    18 3 Отговор
    Малииий тези писъци дали бяха на детенцето? Ако са негови може пък да не е искало да ходи при баща си? Сега и двамата си правят мизерии за сметка на детето и никой не отстъпва!
  • 17 Емигриране към родината😂😂😂

    7 3 Отговор
    И ние с хасан се връщами в бегету тука има яко купон😂😂😂😂
  • 18 Несъстоялата се еволюция

    18 3 Отговор
    Дивашко племе, сбирщина от примати
  • 19 Ердоган

    4 7 Отговор
    Как ли си ви търпяли султаните 500 годин
  • 20 Грозна гледка

    14 2 Отговор
    Ще скъсат детето да му се невиди
  • 21 Гешев

    4 8 Отговор
    Ужас, взели са детето от бащата. Тормоз над бащите! Те нямат права над своите деца!
  • 22 Наблюдател

    2 7 Отговор
    Тия са се отъркали добре в илинпелинските индийци и са прихванали поведението им. А длъжността главен арх. на това забележително село си е чисто и просто изфабрикувана за наш човек. Сто процента той е натирил тая стринка за някоя по-засукана и тя сега пощръклява, че няма да лапа държавни субсидии.
  • 23 Нет и тв

    6 5 Отговор
    На видеото можете да наблюдавате група страшни селяндури в естествения им хабитат.
  • 24 Активист на БКП

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Какво":

    Неграмотнико,поставят се запетаи,а не точки! Всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук сте полуграмотни!
  • 25 Що не шибна таткото

    4 2 Отговор
    Един прав на квичащата овца ?!?
  • 26 5643

    0 0 Отговор
    Държавата не видяхме да се намесва, тоест органите на реда. Или с държава имате предвид архитекта!
  • 27 Едва

    0 0 Отговор
    ли е толкова лесно да се каже кой е правия в ситуацията.Действията и от двете страни са неприемливи,дърпат детето,сякаш е парцал,може да го доведат до необратими психически травми.Вярно е,че от доста години,под натиска на разни НПО-та и в синхрон със западняшки закони мъжете са крайно дискриминирани в подобни случаи.А агресията е най-вече от страна на дъртия пиргиш и кълнящото бабе.
  • 28 инчхай

    0 0 Отговор
    и тоя ми бил държавен служител тоя е престъпник къде е къскета но тоя е от тяхните гербер мр-----
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове