Last news in Fakti

12 Август, 2020 12:44 9 601 38

Николай Марков: Трябва да се отдели житото от плявата. Време за война

  • николай марков-
  • протест-
  • протести-
  • оставка-
  • правителство-
  • борисов 3

Борбата с мафиотския престъпен октопод преминава през лица от всички днешни политически формации и други, които осъществяват необходимата им логистика и ресурси, убеден е бившият служител на НСО

Николай Марков: Трябва да се отдели житото от плявата. Време за война - 1
Снимка: БГНЕС

Експертът по национална сигурност Николай Марков коментира антиправителствените протести в страната. Според него политическите формации от статуквото са усетили, че "губят контрол над протестите, капсулирали са се и заедно търсят изход". Марков призова гражданите да стоят "докрай с отворени очи, защото опитите да се подмени борбата срещу мафията с евтини политически боричкания се разпалват".

Ето и целия му коментар:

Политическото статукво е целенасочена дейност на организирана престъпна група, която е монополизирала политическото пространство чрез използване на престъпни практики. Това статукво е уговорено и уредено още преди започване на прехода. Именно то разпределя и контролира всички финансови потоци и начина на управление на националното богатство. Статуквото се представлява от конкретни политически лица, които са преходни, но има и няколко задни рубежа, които гарантират възпроизвеждането на статуквото, всеки път след проведени уж демократични избори!

По тази причина няма как днес да има чисти лица на държавнически, политически или експертен пост, защото всички заедно са продукти на статуквото, а не случайни лица. В този смисъл случайни хора във властта не съществуват, защото именно те са истинската опасност за престъпното олигархично-политическо статукво. Всички заплахи се премахват с кадифена ръкавица, включително потенциалните. Напред се пропускат само артистите - корумпирани, посредствени и зависими по много начини!

Борбата с мафиотския престъпен октопод преминава през лица от всички днешни политически формации и други, които осъществяват необходимата им логистика и ресурси. Сами виждате, че в момента, в който политическите формации от статуквото усетиха, че губят контрол над протестите,се капсулираха и заедно търсят изход! Изход за себепроизвеждане, не за гражданите! Надявам се да стоите докрай с отворени очи, защото опитите да се подмени борбата срещу мафията с евтини политически боричкания се разпалва и е на път да подмени същността на проблема - мафията!

Това не трябва да се допуска в никакъв случай.

Който лавира или заобикаля темата за достигане до политически акт на отваряне на фронт за борба с мафията е част от апарата на същата тази мафия! Сега е времето да се отдели житото от плявата, господа! Преди да започнат да хвърчат куршумите, всички грешки трябва да бъдат минимализирани. С гръмки политически слова и евтини хора няма да преборим престъпен организъм, който разполага с невиждани за света ресурси от всякакво естество. Арогантни, опитни и безпардонни твари, винаги готови да газят през трупове.

Обявяваме и провеждаме професионална и светкавична война с мафията или продължаме с политичските алабализми на лица от статуквото? Това е въпросът. И той има само един верен и правилен отговор. Еднозначен.

Време за война.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1248

    102 15 Отговор
    Абсолютно вярно!

    Коментиран от #38

  • 2 ЛИВЪРПУЛ

    77 21 Отговор
    ОСТАВКА НА БОКО И КАСКЕТА!

    Коментиран от #9, #27

  • 3 капитан Гранд

    63 11 Отговор
    Време е за смяна на курса,защото кораба отива към скалисти плитчини. Промени ли се външната политика,променят се и нещата тук,вътре в държавата.
  • 4 Хехе

    24 87 Отговор
    Бивш кадър на НСО!? Защо изобщо му давате трибуна? Трябвало е още при постъпването там, да покаже борческия си дух, а не сега!
    Смелчаци много тия дни...След десет години снишаване :-))
  • 5 баце

    31 21 Отговор
    Трудна работа е да отсяваш. Трябва да махаш наред, но чак пък война ... прекалено силни думи. Да ви напомня само за една Вартоломеева нощ когато католици са избивали протестанти наред, пък ако е имало грешки , тогава католиците са се успокоявали с думите "Господ ще познае своите".

    Коментиран от #16

  • 6 Кой

    22 44 Отговор
    Някой да ми обясни, тоя юнак кой е точно че мине не мине ден и му се дава трибуна?
    Кой стои зад трибуните и защо ползва тези трибуни точно ми е ясно, ама самият той кой е?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Цървул

    17 46 Отговор
    Експерт..къде ли е станал такъв?"Време за война"??? Само тези думи стигат относно нивото на този ку.ку.руз.ник!
  • 9 Оставка

    19 46 Отговор

    До коментар #2 от "ЛИВЪРПУЛ":

    Оставка на Радев червена кратуно
    ... Или може би психодясна кратно... То тези дни сте едно и също
  • 10 И тоя е един лаладжия

    15 44 Отговор
    Ла ла ла тръц. Какъв експерт - какво нещо значи.
    Как въобще е работило в НСО това тчовечище и как е взел физическите нормативи. Изгонен от НСО поради некадърност и мепригодност.
  • 11 патриотъ

    56 15 Отговор
    Точно,ясно и правдиво!Браво за смелостта и назоваването на нещата с истинските им имена!Повече такива хора,дето мислят с главите си.И ако пак се оставим някой или някоя да поведе протестите,пак ще паднем в капана и нямаме шанс повече за измъкване!Да живее свободна България!

    Коментиран от #13

  • 12 Алф

    15 34 Отговор
    Този тлъст Хари Потър с очилцата, как го виждате на война???
    Честно казано - в обоза!!! Ако изобщо "експерта" знае що е то!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Кой68

    7 22 Отговор
    Хапчетата....хаповете.......
  • 15 лудия маx

    12 25 Отговор
    пореддният луд.и тоя не си пие хап4етата.
  • 16 Перо

    25 4 Отговор

    До коментар #5 от "баце":

    А какво време е за манифестации с цветя,може би,както иска Тиквун?
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Криеш името си страхливец

    15 24 Отговор
    Експерт Марков, в света сега в момента има действащи войни! Включи се ТИ с опита и знанията си в Либия, Сирия, Афганистан! Не ме съветвай АЗ какво да правя в моята родина България!!!

    Коментиран от #20, #21, #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 чичо

    14 6 Отговор
    Че Радев вече го подмени.Те,мафията и мутрите са при него.
  • 23 БХбхбх

    3 5 Отговор
    При изготвянето на молотов не мокрете в бензин цилия фитил, зада не избухне като в Минск в ръцете ви. Мокри се само долната половина на фитила, далеч от гърлото на бутилката.
  • 24 КАП

    16 3 Отговор

    До коментар #18 от "Криеш името си страхливец":

    А твоето име как е, "нестрахливецо? Ако не го познаваш, има си биография човекът, почети малко или си на 3 ракии?
  • 25 ПЕНКО

    7 12 Отговор
    КАК СЕ ВИЖДА -ТОЗИ ТОРМОЗЕН ОТ СЪУЧИНИЦИТЕ СИ ДО 10 КЛАС -- КАТО ВОЙН ???? ТИ СИ АСТЕРИКС ПРИАТЕЛЮ !!!!!!!!

    Коментиран от #26

  • 26 Анонимен

    7 1 Отговор

    До коментар #25 от "ПЕНКО":

    Карадайъ, това ти ли си, "преателю"? И ти си пътник към бунището.
  • 27 Пламен Иванчев

    4 14 Отговор

    До коментар #2 от "ЛИВЪРПУЛ":

    Оставка на Радев и Военната му Хунта . Изгонване на всички Решетки и тяхните помагачи . Стига са обирали българската мандра .
  • 28 тъпо

    4 9 Отговор
    Време за война, ще ми пишат хора дето не са помирисвали казарма. Той знае ли една гражданска война какво чудо е ... да си протестират, да се явят на избори и да си вложат парите вместо за протести, да наблюдатели за законността на изборите и за хора в комисии. Революции ще ми правят разни анархистчета.
  • 29 Наблюдател

    9 3 Отговор
    МНОГО Е ПРАВ!!
  • 30 соломунчо

    2 0 Отговор
    Светкавично може да ви го натегли само някой. С мафията да се бориш е постоянен процес.Къде точно е тая мафия и там ли е дето някой ни насочва?
  • 31 развеселен

    6 1 Отговор
    Браво!
    Отличен анализ.
  • 32 АМОН

    3 1 Отговор
    ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ИМА ТОЧНО ИМЕ ФАМИЛИЯ И АДРЕС.

    ДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е САМО БОРИСОВ И КАСКЕТА Е НЕ САМО СМЕШНО , НО И НЕВЕРНО.

    КОРЕНИТЕ НА СИСТЕМАНА, КОЯТО РОДИ ТЕЗИ ЧУДОВИЩА СА ОЩЕ ОТ ВЕРМЕТО НА ПЕРЕСТРОЙКАТА И БИВШОТО ДС които 30 години ни управляват чрез агентите си - БОРИСОВ /БУДА/ , ИВАН / КАРАКАЧАНОВ/ , САВА /ДОГАН/ , АХИЛ /ФУАТ ГЮВЕН/ , ГОЦЕ /ПЪРВАНОВ/ ....

    ПЪРВО ГЛАВНО и ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ още са живи и действат чрез агентите си.

    КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА НАУЧНОТО ТЕХНИЧЕСКОТО РАЗУЗНАВЕ /НТР/ И НЕГОВИТЕ ВЪНШОТЪРГОВСКИ ФИРМИ ЕДНА ОТ КОИТО Е ТАЗИ НА НИНОВА - Техноимпекс 98.
    Начело на другарите от НТР стои лицето СТОЯН МАРКОВ , а неговият шофьор СПАС РУСЕВ още се сочи в Търговския регистър за прудставляващ ВИВАКОМ. В техен интерес игра и ЦАЦАРОВ , който вдигна възбраната върху ОПЕРАТОРА.

    ДОКАТО НЕ БЪДАТ РАЗГРАДЕНИ БИВШИТЕ СЛУЖБИ НИЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ.
  • 33 Хммм

    5 0 Отговор
    Всичко това е съвършено вярно , и аз заставам зад всяка. дума , но само едно не разбрах , кой ще е този който ще замени тази 30 -годишна организирана. престъпна група , окопала се "като Жуков пред Москва" , събрала. ресурса на територията , че даже и европейският ресурс им помага. Кой очаква да бъде в обсега на куршумите , преди имаше такива ,които ги бяха стреляли по горите , и им викаха " шумкари" , но сега няма някой такъв стрелян , да слезе от балкана.
  • 34 Радо

    1 2 Отговор
    Да видим колко още ще протестират! Много прости хора, неосведомени, но си отварят устата зор-заман!
  • 35 Нане

    4 1 Отговор
    Борба до край! ОСТАВКА! Корумпираната измет ВЪН!
  • 36 заката

    1 0 Отговор
    не се отсява крадците се стрелят на място друго спасение няма той утре пак ще те открадне
  • 37 КАН КУБРАТ

    1 0 Отговор
    гражданска война и кой остане ,и кой остане да живее като бял човек това ме у майката друго спасение няма
  • 38 Кое е вярно

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "1248":

    Че битието определя съзнанието или че съзнанието определя битието, или че и двете са верни, или че този въпрос е извън нашето познание?
    Че капитализмът като обществено-икономическа система ражда корупция и мафия или че мафията е сицилиански феодален патент за защита на слабите и бедните с избран феодален водач и е борба срещу другите феодални кланове и държавата, чрез нелегитимни средства, или че мафията е заложена в кабала и в Тора (Старият завет), а Исус Христос е осъден от мафиотската тълпа в Ерусалим на кръстна смърт, заради дързостта му да посочи и нарече еврейските книжници и фарисеи "деца на дявола"?

    С кого ще воюват новите херои? С капиталистическата система, която е системата на мафията и на дявола или с Бойко Борисов, който е неин продукт?

    Призовавам г-н Марков да поясни срещу кого и как ще воюва. Също така да поясни дали самият той не е продукт на капиталистическата система, която е родител на сегашната сатанинска мафия - българска и световна. Също така да поясни как ще се пребори с българската мафия без да е преборена световната мафия. Защото самият г-н Марков признава, че мафията се възпроизвежда. Дали си въобразява, че България може да е чист остров насред мафиотския океан?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове