Last news in Fakti

2 Септември, 2020 13:14 4 973 39

Кръстина Таскова: Стига вече експерименти на гърба на народа

  • воля-
  • кръстина таскова-
  • протест-
  • оставка

Парламентарната група на ВОЛЯ декларира, че е готова да работи с всички, които споделят тези наши ценности

Кръстина Таскова: Стига вече експерименти на гърба на народа - 1
Снимка: БГНЕС

Жалко, че президентът и вицепрезидентът не останаха в залата, защото ще кажа много важни неща от името на единствената парламентарно представена партия, която не носи отговорност за това България да е най-бедната държава в ЕС и единствената парламентарна група, която през целия мандат остана почтена и неопетнена.

Не започва добре тази сесия на народното събрание, колеги. Каквито и високопарни думи да изречем днес от тази трибуна, фактите си остават същите - българският народ е разделен, политиците са под напрежение – едни се опитват да задържат властта, други, подкрепяни незнайно от кого в сянка, проявяват апетити да са следващите. По улиците има хаос, блокади, контра-протести. Едни хора протестират искрено, други са добре мотивирани от задкулисието. Думата промяна се използва от всички. Никой обаче не дава формулата за нея. За да е наистина промяна, а не подмяна.

Дали е промяна едни познати и изгонени вече от властта лица да седнат отново в министерските и депутатските кресла. Видно е, че много го искат и не жалят средства. Опитват се по всякакви начини да заблудят хората, особено младите, че те са алтернативата. Алтернатива на какво обаче- на същото, което и те са правили, когато са били на власт.

Ние от ВОЛЯ казваме – стига вече експерименти на гърба на народа. Време е професионалистите, истинските родолюбци, неопетнени в корупционни схеми и далавери, да получат шанса да променят България. За целта е нужно едно единствено нещо – обединение. Обединение на разумните и най-вече независими българи, които знаят и могат да направят тази промяна. Личности, които не са били досега на власт и не са показали още качествата си. Хора, които вече са постигнали успехи, които са работили за народа и са показали, че могат. Докато те стоят отстрани и нямат възможност да се докажат, или са прекалено малко в парламента, както ние от ВОЛЯ, истинска промяна няма как да се случи. Винаги ще става подмяна.

Нашата позиция остава непроменена- убедени сме, че най-добрият вариант в момента за държавата е парламентът да излъчи широко експертно правителство, от хора с високо обществено доверие, подкрепени от всички партии, което да преведе страната през предстоящата криза и да подготви честни и прозрачни избори догодина. Всичко останало би било загуба на ценно време.

На старата сграда стои надписът „Съединението прави силата”. Свещени думи, които много политици загърбиха и забравиха през годините и особено през последните месеци. Даже правиха обратното- разединяваха народа, настройваха едни групи българи срещу други. Защо?! Защото болните им амбиции са много по-важни за тях, отколкото интересите на държавата и народа. Всички в България добре знаят кой кой е в политиката –какво може, как се справя, какво е правил преди да стане политик и след това– грабил ли е, помагал ли е на народа, лъгал ли е или е бил честен с хората. Делата говорят най-добре за човека, не думите, не крясъците по площадите, не празните обещания.

На тази сграда, в която оттук нататък ще работят парламентите на България, трябва да поставим нов надпис и всички да работят така, че да стане факт. И този девиз трябва да бъде – почтеност и родолюбие! Когато тези две думи са водещи, тогава и единството е възможно.

Пак ще повторя- не е време за политически войни, нито за лични амбиции, време е за воля, патриотизъм и бързи действия за подобряване на живота на всички българи!

Парламентарната група на ВОЛЯ декларира, че е готова да работи с всички, които споделят тези наши ценности.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Парламента е опозорен

    40 5 Отговор
    От платения вот. Предно за ГЕРБ.
  • 3 За воля ще гласуват

    40 5 Отговор
    4-5 хиюмниера и 3-4 микириенца. Нормален човек за тия ибрикчии не би гласувал!
  • 4 Толуп

    47 6 Отговор
    Тъпа пръчка.Тая има воля само за х.....
  • 5 Хаха

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Имаше един такъв и от Варна.
  • 6 Хаха

    37 3 Отговор
    Свирка, джийка

    Коментиран от #17

  • 7 Буревестников

    38 3 Отговор
    Кукавица!
  • 8 Голям

    36 4 Отговор
    популизъм!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гост

    24 6 Отговор
    Тая кога се разхубави толкова?

    Коментиран от #21, #34

  • 11 Тодор

    30 2 Отговор
    Никакви експерименти не се правят ! Просто народа се ограбва !
  • 12 удри едно евино хапче

    27 1 Отговор
    Ти пък имаш ли идея колко си никаква и случайно попаднала в парламента ма пар цал.
  • 13 Казуар

    23 1 Отговор
    Кръстинка винаги е била трудна за слушане.
  • 14 2loop

    31 1 Отговор
    Тия колко са жалки от Воня
  • 15 qwerty

    30 1 Отговор
    Госпожицата с натрапчивия диалект трябва да знае, че след един мандат в НС, всички вече носят отговорност.
  • 16 Геро

    17 0 Отговор
    Кръстинке скоро ще те л а ш к а м !!
  • 17 да прост

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    г-жата , че за миг си фантазирах това което си написал
  • 18 Ван дер Любе

    24 2 Отговор
    Хубави думи, но без контекст. Може ли да се изкаже мацката за шкафчето на Борисов? ВОЛЯ смята ли, че министър председателят на България трябва да притежава такова шкафче, пълно с пачки и злато? И това едно дребно нещо на фона на разхищението на пари - четворно по-скъпо строителство на тръбопроводи, два пъти на магистрали и т.н. ВОЛЯ подкрепя ли такова харчене на народни пари? Вола подкрепя ли циничния език на Борисов? Воля смята ли, че председателят на НС е тъпа кърджалийска ...? ВЪобще харесват ли Борисов и смятат ли, че този човек трябва да управлява България?
  • 19 шопо

    4 0 Отговор
    тоя правилно говори
  • 20 Hoho Boho

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не си струва. По-добре да гние в затвора.
  • 21 Димов

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Вярно, доста хубава е станала.
  • 22 Заралия

    12 0 Отговор
    Лицемерни продажници -воля.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Народът

    16 0 Отговор
    Тъй като я слушам тая ми казва, че са готови да седнат на една маса с който и да е за да делят ценности. Валути, имоти, и др. Да ходи да бели салами и да върти кестени!
  • 25 ТОЧНО

    13 0 Отговор
    НИТО СТЕ ПОЧТЕНИ, НИТО СТЕ НЕОПЕТНЕНИ, ЗАЩОТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ БЯХТЕ ПАТЕРИЦА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - ГЕРБ, ОП, ДПС, ПОДКРЕПЯХТЕ ГИ, ДЕЛЯХТЕ СИ КРАДЕНОТО ОТ ГЪРБА НА ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН ЗАЕДНО С ТЯХ. СРАМОТА Е ТОЧНО ПЪК ВИЕ ОТ ВОЛЯ ДА ГОВОРИТЕ З МОРАЛ, КОИТО ДНЕС ГОВОРЯТ 1, А УТРЕ КАТО ИМ ЗАПОВЯДАТ ОТ ГЕРБ ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ, СЕ ОБРЪЩАТ НА 180 ГРАДУСА И ЗАБРАВЯТ КАКВО СА ГОВОРИЛИ ВЧЕРА.
  • 26 Перо

    12 1 Отговор
    Долу мутрата Марешки-патерица на Главната мутра!
  • 27 АМОН

    11 0 Отговор
    СТИГА ВЕЧЕ СЪС СЛОВОБЛУДСТВА.

    МИНУТИ САМО СЛЕД ДЕКЛАРАТИВНАТА ФОРМА ЗА ДОБРУВАНЕ В ИМЕТО НА НАРОДА , СЪЩИТЕ ТЕЗИ НАГЛИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТХВЪРЛИХА ПРЕЗИДЕНТСКОТО ВЕТО НАЛОЖЕНО ВЪРХУ ПРОЕКТОЗАКОНА ЗА ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА И ИЗКОПАЕМИ с което позволиха безпроблемното ограбване на българското злато и подземни богатства.

    Странно е поведението на патриотите които щяха да се борят за връщането на ЗЛАТНИТЕ КОНЦЕСИИ на държавата.

    КАКВО ДРУГО Е ДНЕШНОТО ГЛАСУВАНЕ ОСВЕН ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА.
  • 28 АМОН

    4 0 Отговор
    СТИГА ВЕЧЕ СЪС СЛОВОБЛУДСТВА.

    МИНУТИ САМО СЛЕД ДЕКЛАРАТИВНАТА ФОРМА ЗА ДОБРУВАНЕ В ИМЕТО НА НАРОДА , СЪЩИТЕ ТЕЗИ НАГЛИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТХВЪРЛИХА ПРЕЗИДЕНТСКОТО ВЕТО НАЛОЖЕНО ВЪРХУ ПРОЕКТОЗАКОНА ЗА ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА И ИЗКОПАЕМИ с което позволиха безпроблемното ограбване на българското злато и подземни богатства.

    Странно е поведението на патриотите които щяха да се борят за връщането на ЗЛАТНИТЕ КОНЦЕСИИ на държавата.

    КАКВО ДРУГО Е ДНЕШНОТО ГЛАСУВАНЕ ОСВЕН ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА.
  • 29 АМОН

    3 0 Отговор
    CТИГA ВEЧE CЪC CЛOВOБЛУДCТВA.

    МИНУТИ CAМO CЛEД ДEКЛAРAТИВНAТA ФOРМA ЗA ДOБРУВAНE В ИМEТO НA НAРOДA , CЪЩИТE ТEЗИ НAГЛИ НAРOДНИ ПРEДCТAВИТEЛИ OТХВЪРЛИХA ПРEЗИДEНТCКOТO ВEТO НAЛOЖEНO ВЪРХУ ПРOEКТOЗAКOНA ЗA ПOДЗEМНИТE БOГAТCТВA И ИЗКOПAEМИ c кoeтo пoзвoлихa бeзпрoблeмнoтo oгрaбвaнe нa бългaрcкoтo злaтo и пoдзeмни бoгaтcтвa.

    Cтрaннo e пoвeдeниeтo нa пaтриoтитe кoитo щяхa дa ce бoрят зa връщaнeтo нa ЗЛAТНИТE КOНЦECИИ нa държaвaтa.

    КAКВO ДРУГO E ДНEШНOТO ГЛACУВAНE OCВEН ПРEДAТEЛCТВO КЪМ НAРOДA И ДЪРЖAВAТA.
  • 30 баце

    4 0 Отговор
    Боклуци сте като ББ
  • 31 Обичам милфки тука ли си?

    4 0 Отговор
    Много запазена и красива жена
  • 32 Иванов

    3 0 Отговор
    ВОЛЯ - давайте, отнасяйте квото може, че в следващия парламент ви няма.Смешници. Марешки , с неосъществената си амбиция за власт.
    Той щото вече се чуди кво да прави - с толкова пари или трябва да стане гей или да почне да се друса или да стане политик.
  • 33 не разбрахте ли

    2 0 Отговор
    вие просто си отивате
  • 34 Русенец

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    И аз това си помислих. Станала е кукла.
  • 35 цербер

    1 0 Отговор
    Кръстина Таскова: Стига вече С експериментиТЕ на гърба на народа.
  • 36 Сюзгюн

    0 0 Отговор
    Аве РАНЪРС къде ги намираш тия чобански ве
  • 37 Деси от Дулово

    0 0 Отговор
    АБЕ ИДИ НА ЛОГОПЕД ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ГОВОРИШ ДЕПУТАТ СИ СТАНАЛА
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бай Коста

    0 0 Отговор
    тая нещо с устенцата има проблем ако и го набутам да ли ще се оправи
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове