Last news in Fakti

17 Септември, 2020 11:00 15 321 97

Сачева призна дали се обсъжда оставката на кабинета

  • деница сачева

Социалният министър не остана длъжна на нападките на лидера на „Да, България“ Христо Иванов

Сачева призна дали се обсъжда оставката на кабинета - 1
Снимка: БГНЕС

Социалният министър Деница Сачева коментира темата с протестите, работата на парламента и темата за оставката. Пред бТВ тя бе категорична, че правителството тънки сметки не си прави, а работи по конкретни политики.

Сачева бе категорична - решението за това кой ще бъде следващият премиер, ще бъде взето на редовните избори през март.

"Властта е легитимна тогава, когато е избрана на легитимни избори. Не се обсъжда вариантът за подаване на оставка. Обсъждат се теми от обществен интерес",коментира тя.

ГЕРБ

Деница Сачева бе попитана за мнението си от преди години, че ГЕРБ е била комунистическа партия. През 2013 и 2014 г. тя отправя критики към управляващата партия. Тогава не е била приета в ДСБ. Сачева не се отрече от думите си, но настоя, че като член на ГЕРБ е приела политиките в партията.

„През всички години, в които съм се занимавала с политика, съм го правила за хората. Нямам нищо от което да се притеснявам. Аз искам да говоря по теми, които са полезни за хората“, отвърна социалният министър.

Протестите

Деница Сачева коментира, че демокрацията предполага правото на всеки да изрази недоволство. Тя обаче не приема вливането на политици в протестите. По повод вчерашния скандал с Мая Манолова и майките от „Системата ни убива“, които искаха да влязат в сградата на Народното събрание, министърът каза:

„В случая говорим за това, че не може да се иска върховенство на закона и същевременно да се нарушава законът. Политическата злоупотреба с каузите на хората с увреждания е пагубна. Хората ги използват, за да влязат в телевизията. В случая, както виждате, майките на деца с увреждания са с „Изправи се.бг“, каза Сачева.

Настоя, че момчето, доведено от една от майките, е Христо на 24 г. Повдигна въпроса дали не е хубаво да се направи консултация, за да се пита Христо дали тази ситуация е добра за него.

„Каква е каузата на тези хора, аз не знам? Ако вие знаете, кажете ми! Има ред за влизане в Народното събрание и той се спазва от всички без значение дали са полтици, граждани, журналисти. Мая Манолова не може да иска специален ред само за нея. Предизборната кампания започна твърде рано”, коментира още Деница Сачева

Блокадата пред БНТ

Сачева не била стресирана в нощта, когато протестиращи я блокираха пред централата на БНТ. Тя каза, че сама е предпочела да излезе сред тях.

„Различни бяха темите, които вълнуваха хората. Имаше изразено недоволство. Вълнуваше ги моето отношение към корупцията, прокуратурата”, отбеляза Сачева.

Не смята обаче, че е редно всеки петък (когато е предаването „Панорама“, бел. ред.) да се блокират политици.

„Това, което се случва пред БНТ, е нещо, което е двоен стандарт. Дори и да не харесваш някого, нямаш право да заглушаваш този глас. Аз съм поредният политик, затворен там. В края на краищата ние може да не се харесваме, но уважението трябва да остане”, каза Деница Сачева.

Опонентите

Социалният министър не остана длъжна на нападките на лидера на „Да, България“ Христо Иванов.

„Чувам, че Христо Иванов често ме споменава. Аз не мога да му отвърна със същото, просто не е в моите мисли толкова често. Разговорите с дъх на яхния в публичното пространство не са мой специалитет“, реагира Сачева.

Тя продължи с критиката си към Иванов и го нарече човек, който с оставката си като правосъден министър е дезертирал от отговорност. Сачева отправи и критика към бившия лидер на Демократична България Радан Кънев, който в същия момент не е пожелал да заеме мястото на председател на правната парламентарна комисия.

Социални мерки

Деница Сачева настоя, че се работи в подкрепа на уязвимите групи. Обясни, че и по мярката 60/40 са зачислени 1 млрд. лв., които при получаване на средствата от програмата SURE ще бъдат възстановени.

Тя не е съгласна с упреците, че се дават пари на хората от бюджетния сектор.

"Разговорите за пенсиите предстоят, те ще се проведат на коалиционен съвет. Имаме готовност както да продължим мярката с 50 лв., така и да направим предложения за преизчисляване на пенсиите с доходите от 2015 г. Моето виждане е, че е по-добре да направим преизчисление на пенсиите", обясни Сачева.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПСР

    185 30 Отговор
    Типичен ГЕРБ министър.
    Този път, Хекимян беше много подготвен.Не само я закова-просто проби всичките й опорки.
    Много жалка картинка сте,Госпожо,много.

    Коментиран от #13, #71

  • 2 Колю

    127 22 Отговор
    България влиза в дългова спирала водовъртеж след вземането на поредния заем от бб следва финансова криза финансов колапс с мъчително удавяне.

    Коментиран от #15

  • 3 Радан

    33 12 Отговор
    Аз съм 100%мъж

    Коментиран от #7

  • 4 КОТарАК

    72 17 Отговор
    след като ги изметем , най-добре да прави хипнотични видеозаписи като Кашпировски- това е единствения и талант.
  • 5 Човек

    101 17 Отговор
    Герб, ходете си веднага и то към затвора. Стига алчност и грабеж. Бъдете живи и здрави и в пандиза.
  • 6 герб е дъно

    108 15 Отговор
    Деница Сачева, 2013 година: ГЕРБ управлява със страх и репресии, точно както в комунизма!
  • 7 Кой си ти

    18 16 Отговор

    До коментар #3 от "Радан":

    Радане и колко си мъж питай жена си, ако имаш такава. Стига спам!
  • 8 Тая

    105 12 Отговор
    другарка нагла - от стол на стол , вечно на народна хранилка ! Аман от тези субекти оядени !
  • 9 гаранция

    82 12 Отговор
    какво ми бръщолеви тази биволица ми е през............, до месец са отишли целия кабинет на М/П
  • 10 ТаУмВзе

    66 15 Отговор
    Наденица от министерието на Геноцида ли? ДОЛУ ГЕРБЕРАСТКАТА СГАН! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР!
  • 11 Това ще реши

    61 10 Отговор
    Народа, а не вие, ще бъдете пометени и унизени позорно
  • 12 No comment

    62 5 Отговор
    Дeницa Caчeвa бe пoпитaнa зa мнeниeтo cи oт прeди гoдини, чe ГEРБ e билa кoмуниcтичecкa пaртия. Прeз 2013 и 2014 г. тя oтпрaвя критики към упрaвлявaщaтa пaртия. Тoгaвa нe e билa приeтa в ДCБ. Caчeвa нe ce oтрeчe oт думитe cи, нo нacтoя, чe кaтo члeн нa ГEРБ e приeлa пoлитикитe в пaртиятa.

    Коментиран от #52

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    62 11 Отговор

    До коментар #1 от "ПСР":

    тая еше от СДС НДСВ в ДПС не я приеха и хоп за кокала калинка от герб преоблякъл се ИЛИЯ ПАК С ТИЯ
  • 14 кака Гина

    59 11 Отговор
    Като че ли всички министри на Сатрапа от Банкя,
    са избирани с конкурс из между . . .душевноболни хора !
  • 15 Коментатор

    12 32 Отговор

    До коментар #2 от "Колю":

    Виж какво, изобщо не си наясно с финансирането на една държава. Само ще ти кажа, че емитирането на облигации при тези ниски лихви, които ще бъдат платени някой ден на облгационерите е много подходящ момент за тази фин. операция.

    Коментиран от #19, #78

  • 16 Професор

    41 11 Отговор
    Тази е купувачка на виши образования. 5 виши?

    Коментиран от #54

  • 17 Да, наистина има ред за влизане в НС

    40 8 Отговор
    Граждани могат да бъдат поканени да влязат и да бъдат изслушани. Само че не го правите. С това допринасяте за това, майките да бъдат използвани за политически цели. Само че тези майки и семейства имат реални проблеми, за които Вие си затваряте очите и ушите. Вие ли говорите за двоен стандарт?

    Коментиран от #88

  • 18 очилатко

    42 5 Отговор
    Тази много бързо се е ориентирала ( за по - малко от 2 години ГЕРБ са станали от лява - дясна партия, според нея. Това е периода между изказването й и назначаването за зам. министър). Освен това като соц. министър каза, че не харесва хората, ядящи яхния. Кои ли са те, ако смея да попитам? Освен това искала да се занимава с политика - кажи с какво помагаш на хората с твоята политика, а се оказа че си ИМпотентна по много въпроси - като започнем със здравеопазване, минем през образование и икономика и стигнем до социална политика. Браво бе, дялан камък навсякъде. Кого ще целуваш след изборите или още не е ясно?
  • 19 Бачо Киро

    33 10 Отговор

    До коментар #15 от "Коментатор":

    Аха, ама от държави, които имат пари да си плащат дълговете. Или викаш само лихвите ще връщаме, останалите ще ни ги подарят. Факт е, че хазната е празна. Парите, които трябва да са там ги няма. Затова и се вземат заеми, защото няма откъде. Целта на една държава все пак е да се развива с парите, които прави. Подиграваме се на гърците, но лека полека отиваме натам финансово... С разликата, че там заплатите са други, пенсиите са други, заемите им в по-голямата част са налице като самолети (не 8, а малко повечко), танкове Лео 2 А4 и А6, подводници и сума строежи. При нас какво е останало от теглените заеми? Налице няма нищо.
  • 20 Историчка

    43 9 Отговор
    На 26-годишна възраст Сачева е началник на политическия кабинет на министъра на здравеопазването Илко Семерджиев в правителството на Иван Костов. А няма по-отвращаващ политик от Иван Костов, продал националнато богатство на безцениза и унищожил армията!

    Коментиран от #25, #43

  • 21 пройчо

    39 5 Отговор
    Хекимян за 10 минути беше журналист,а не мисирка !
  • 22 Полковник от РУМНО

    18 4 Отговор
    Преизчисление ако има да е на всички пенсии,а не частично. Иначе мярката 50лв, за всички е най справедлива.

    Коментиран от #34

  • 23 Кадри

    1 7 Отговор
    Е, щом е била при зъболекарчето - работата е ясна! Халал да му е, и той на нас!!!
  • 24 Рони

    41 6 Отговор
    ЕГАТИ ПРОТИВНАТА ЛЕЛКА.И ТЯ Е ЗА СЛИВЕН.
  • 25 Колкото повече ѝ чета биографията,

    33 3 Отговор

    До коментар #20 от "Историчка":

    толкова повече въпроси възникват. Никъде не откривам ТОЧНА биография относно образованието (т.е. от коя до коя година къде е учила). Странно ми е и че на 26 г. е заемала такава позиция, при положение, че за повечето позиции (би трябвало да) се изисква определен трудов стаж в дадена област.

    Коментиран от #30, #31, #35

  • 26 Бивш канадец

    33 7 Отговор
    Таз гуспужа явно е с IQ около 5 (или по-малко), щом за два месеца не разбра какво искат протестиращите. Впрочем не само тя, а и сичкото калинка и бръмбар в МС, начело с Главния Тулуп (с IQ≤1).
  • 27 6936

    11 28 Отговор
    Така че кучетата си лаят, керванът си върви. Колкото и да не ви харесва, ББ няма да подаде оставка. Има подкрепа отвън и отвътре. Протестиращите се оказаха непоследователни и неединни. С ядене на яхния власт не се сваля. С действия на парче нищо не се постига. Ай, цъкайте минуси, ако системата за оценка на сайта изобщо работи! :)

    Коментиран от #39

  • 28 заслужено

    25 5 Отговор
    В никакъв случай не трябва да подава оставка.

    Сачева, като се угоиш още малко, ще те метнем от самолет на канибалите по островите в Тихия океан.
  • 29 ПАТРИОТ

    18 3 Отговор
    Добър ден на всички и сърдечни поздрави на всички П К П-та, по всички земни кълбета.Да са ни живи и здрави и дъъълги години да ни радват с перфектните си умствени възможности и небивал човешки интелект.
  • 30 6936

    25 1 Отговор

    До коментар #25 от "Колкото повече ѝ чета биографията,":

    Откакто ГЕРБ е на власт хората без трудов стаж и без опит са с предимство. Най- важно е да са до 29 год. и с правилната партийна принадлежност. При младите по- лесно се формира "правилна" ценностна система според партийния модел.
  • 31 Така е

    21 1 Отговор

    До коментар #25 от "Колкото повече ѝ чета биографията,":

    Напиши Деница Сачева образование. И излиза какво но от-до няма, не си спомням 4 или 5. По 4 г са 20г и трудовия стаж.

    Коментиран от #33

  • 32 Еванчо

    18 4 Отговор
    Тези неща ще ви излезнат през гърба. Бъзикайте се още с българския народ. Да не реве те за последно - ама защо така? Затвор и съд до живот.
  • 33 Както я гледам

    15 2 Отговор

    До коментар #31 от "Така е":

    Доста пари е дала, друго няма за даване.

    Коментиран от #38

  • 34 6936

    12 2 Отговор

    До коментар #22 от "Полковник от РУМНО":

    Който се е пенсионирал 2015 год или след 2015 год. какво да му преизчисляват? Друг е въпросът, че трябва да се прави преизчисление съотносимо с 2018 или 2019 год. Все пак не живеем 5 год. назад.

    Коментиран от #37, #74

  • 35 Има изключения

    4 5 Отговор

    До коментар #25 от "Колкото повече ѝ чета биографията,":

    За изявени спортисти по един известен вид гимнастика, може и на 18 да заема съответните длъжности. Условието е, да е наистина добра спортистка. Не всяка го може (не твъдя че няма желаещи).
  • 36 Сянката на Цънцарова

    12 1 Отговор
    Хекимян! Учи се на журналистика от Цънцарова. Че ще ти изстине мястото.
  • 37 Полковник от РУМНО

    4 3 Отговор

    До коментар #34 от "6936":

    Принципът за всички или се спазва, или не се спазва. Ако се приложи 2-рото, имаме наличие на несправедливост.

    Коментиран от #40

  • 38 А за да ги е дала, трябва

    7 2 Отговор

    До коментар #33 от "Както я гледам":

    да ги е взела отнякъде. В образованието ѝ фигурира "Туристически мениджмънт" в Маастрихт. Имам някакъв поглед върху цените в Нидерландия. Не само университетските такси, но и всичко друго (наем, храна и прочие) не е никак евтино.
  • 39 Искаш ответ ли

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "6936":

    Ами, прав си. Но освен "праволинейни", протестиращите са и тънкообидни и изобщо няма да те разберат какво им говориш. Да не говорим, че само с недоволство се постига само разруха(10.11.89), а за градеж, се иска и идея, проект, материал и мераклии за работа.
    Прав си и за липсата на алтернатива на Тиквата. За 30 години, българите се научиха да се оправят всеки сам за себе си, колкото и както може (вкл. с бухалки), а за перспективите на общността, на никого не му пука. Е, така ще ровим още дълго тинята на дъното.
  • 40 6936

    4 4 Отговор

    До коментар #37 от "Полковник от РУМНО":

    Това са комунистически отживелици. Ако решат да актуализират пенсиите, ще зададат критерии за актуализация. Никой няма да те пита какви са твоите разбирания за справедливо/несправедливо.

    Коментиран от #44

  • 41 Сачева--Дълголетието е отмъщението на

    1 10 Отговор
    Пенсионерите към Държавата!!!!! По добре малка пенси|я 100год, отколкото Голяма една. Година!!!
  • 42 Ввв

    13 7 Отговор
    Грозна,тъпа,неадекватна биволица,какво повече да добавя?!
  • 43 Коментатор

    11 4 Отговор

    До коментар #20 от "Историчка":

    А за Нинова, която беше свързана с министерството на икономиката в правителството на Костов, нещо да кажете?

    Коментиран от #55

  • 44 Полковник от РУМНО

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "6936":

    Тук говорим за ПРИНЦИП! Той или се спазва,или не се спазва. Не става въпрос дали ме питат, още по малко за някакви отживелици. Принципът не подлежи на политизиране.Той няма цвят!

    Коментиран от #48

  • 45 Малиии

    4 2 Отговор
    Траверса
  • 46 Пламен

    5 11 Отговор
    Едиственния вариант на управление по който България може да продължи да се развива като просперираща страна е Росен Плевналиев, като президент и Деница Сачева, като министър председател, защото и двамата са умни и справедливи българофили!
  • 47 повръща ми се

    13 8 Отговор
    Тая със змийския поглед няма равна по манипулации и лъжи.
    От миналата година решава и тупа топката за бъдещите пенсии на родените 60 г., че ще оправела тази НЕСПРАВЕДЛИВОСТ заложена от бездомника Горанов за открадване на 20 % от държавния пенсионен стълб. След удобния за нея корона вирус не е гъкнала за това. Сега пък щяла да преизчисли старите пенсиите - лъжи , лъжи , манипулации за купуване на гласове, та чак гнусно и отвратително. Това че подложиха старите и бъдещите пенсионери на мизерия не им стига, че и искат да се възползват от положението до което са ги докарали с празни обещания - това е най-гнусния начин да печелиш гласове. Десет години геноцит над възрастните хора, неуточнени механизми при пенсиониране за хората на които им предстои пенсиониране до месеци и ги държат в напрежение -долни мутри, престъпници.

    Коментиран от #51

  • 48 6936

    6 6 Отговор

    До коментар #44 от "Полковник от РУМНО":

    Какво политизиране? Ще определят критерии, които ще касаят пенсионерите без значение на политическа принадлежност. Ти май си с висока пенсия и мислиш, че за теб няма да има повишение? Та на принципи и справедливост го обръщаш. Ако изобщо предприемат някакво преизчисление, най- малкото теб и мен ще питат. Такива "принципни" писания по форумите са безпредметни.

    Коментиран от #56, #66

  • 49 Черноянчева

    13 9 Отговор
    Следващият премиер ще бъде избран на предсрочни избори, стига с ГЕРБ, Патриоти и други полуграмотни люде.ОСТАВКА ВЕДНАГА, а Вие неуважавана госпожо не се показвайте никъде, СМЕШНА СТЕ.
  • 50 оставка

    9 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тя обаче не приема вливането на ПОЛИТИЦИ в протестите
    Това е най- тъпото нещо което чувам от най-умната уж на ГЕРБ. Напротив протестите по принцип се оганизират от опозиционни политици. Това, че този протест е на целия народ не означава , че не може да има протест на политически сили - те скоро и БСП си имаха протест.
    Гербуляците наистина не приемат да има политически опоненти и мечтаят и вървят по стъпките на Путин- как не са си го гласували като него със закон.
  • 51 6936

    15 5 Отговор

    До коментар #47 от "повръща ми се":

    Само тя да беше, с мед да я намажеш. Бисер Петков помръдна ли си пръста изобщо? Мън, мън, мън... И изобщо всеки социален министър преди Сачева и Петков? При Б. Петков на хората с ТЕЛК до 71% им увеличиха месечната подкрепа с ЕДИН ЛЕВ!!! Даже не беше 1 лв., а деветдесет и няколко стотинки, ако не се лъжа. Когато майките започнаха протеста, той обеща да удовлетвори исканията им, в замяна на това оряза парите за слухови апарати, дюшеци и други помощни средства. Глухите не могат да протестират, нито лежащо болните. И това не беше коментирано по медиите. А патриотите какво направиха с големите си обещания за 300 лв. минимална пенсия? Мандатът им изтича, но минималната пенсия така и не стана 300 лв.
  • 52 Ами да не би

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "No comment":

    да са я направили насила член на ГЕРБ? Ако сама е пожелала, значи е еволюирала. Те в ГЕРБ са все едни такива рожби на еволюция - вижте Биков, Вожда, тази... " България може да остане без хора , но без кандидати за министри - никога..." - кой го беше казал?
  • 53 Аве Адолф Хайл

    7 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Сачева призна дали се обсъжда оставката на кабинета - Ама голямо густо взеха да ми правят нелепите заглавия , четох статията цялата и така и невидах кеде и какво е признавала Сачева ......
  • 54 Obscure

    8 4 Отговор

    До коментар #16 от "Професор":

    Е, ника ти е пълен антипод. Какво е това "више"?
    Пише се "висше", моето необразовано толупче...
  • 55 " Ама вие защо

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Коментатор":

    биете негрите"? - помниш ли го този виц? Въпрос с ниска степен на трудност -" Има ли тази реплика нещо общо с твоята"?
  • 56 повръща ми се

    6 6 Отговор

    До коментар #48 от "6936":

    А до сега, защо така нищо не предприеха , а правеха обратното ??? Периода им на управление е ужааасно дълъг , това са над 10 години.
    И как така сега обещават преизчисляване на пенсиите, като именно лъжливите и крадливи гербаджии премахнаха от закона този метод за актуализиране на пенсиите. То бива лижи и манипулации, но всяко нещо си има мярка.

    Коментиран от #57

  • 57 6936

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "повръща ми се":

    И сега не се знае дали ще предприемат преизчисление. Тука само си пишем.
  • 58 chi

    9 6 Отговор
    Самото отвращение в женски образ - ВЪН!

    Коментиран от #69

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Българин

    10 5 Отговор
    Тази жена много говори и нищо не казва.Ползват я за лаещо куче,а тя е по тъпа отколкото изглежда.
  • 61 Чичо

    8 4 Отговор
    Първо казала, че гепи са комунисти, после се намъкнала и вече били десни
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Чичо

    8 2 Отговор
    Мали она каза, че в гепи махали само за съмнение за корупция, ма щкафа с пачките и барцелонската къща не го махнаха. Гепи си има собственик и другите са между другото
  • 65 Меди Доганов

    7 3 Отговор
    Я веднага да я наградят с Орден "Герой на БКП-капиталистическия устен труд"!
  • 66 Полковник от РУМНО

    5 3 Отговор

    До коментар #48 от "6936":

    Нека се разберем културно. Да, пенсията ми е висока, имам таван и нямам никакво безпокойство. Говорих за принципи, но явно няма разбиране. Критерия е, или за всички,или за никой! Другото е несериозно.
  • 67 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 6 Отговор
    лицето БМБ е най мразен в БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #93

  • 68 учудване

    6 2 Отговор
    Добре де, какви е тази политика в ГЕРБ, да прибират, и то като водещи функционери хора, които до вчера са ги наричали с най-долните епитети, квалификации и прочие. Биков, Сачева, Янев и др. - всички те са заклеймявали ГЕРБ по най-позорния начин, книги са издавали на тази тема, лепели са обвинения по билбордове и т.н. И сега са неговия елит. Та това отвращава дори редовите членове и симпатизанти на партията. Не е ли ясно, че след като вече не са на власт /което рано или късно става с всяка партия/, те първи ще отидат при новите господари и ще почнат с удоволствие да громят тези, дето днес ги държат на пиедестала. А за това, доколко хора с подобен морал имат място изобщо в политиката, няма да коментирам - нека всеки прецени сам...
  • 69 ГЛУПОСТИ

    3 6 Отговор

    До коментар #58 от "chi":

    Много е симпатична и Деница е точното име за нея, с очи
    като звезди е.
    А коментар 58 е по-подходящ за Мая Манолова.
  • 70 Матей

    7 2 Отговор
    ДОЛУ! И за нея ДОЛУ! Какво прави при бойко,при тоя сатрап,пак теглят поредните 5 милиарда лева,на бедните ли ще ги раздават?Аха,скубят като изоглавени,да се махат! Държавата е във фактически фалит,боко си купува време в управлението,надявайки се да додрапа до март.Много съмнително,тъй като се задава зима,горещото време сега предвещава студена зима,винаги става така,имаше и лоша реколта ,а лошото и престъпно управление е за капак.Изборите в САЩ ще докарат световна бъркотия ,а може би и война,боко изобщо не го виждам.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 РЕАЛИСТ

    6 4 Отговор
    КАКВА НАГЛОСТ Е ТАЗИ ПАЧА ДА НЕ ГОВОРИМ ДАЛИ ВЪОБЩЕ ИМА ДОСТОЙНСТВО И МОРАЛ. ОСТАВКА И ТО КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО БЪРЗО
  • 73 Ван дер Любе

    9 2 Отговор
    Хубаво са я питали, но не виждам да е отговорила за разговорите на Борисов, за шкафчето му с пачки и злато, за некачественото строителство и саниране, за мизерната здравна система и неадекватното образование, за липсата на справедливост? (явно не са я питали) То протестът е за тези неща.
  • 74 Пенсоинер

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "6936":

    Може би да ги преизчислят върху доходите от 2015.Да се надяваме.Надеждата умира последна.
  • 75 Пенсионер

    3 0 Отговор
    Може би да ги преизчислят върху доходите от 2015.Да се надяваме.Надеждата умира последна.
  • 76 ПОМПЕЙ

    6 4 Отговор
    ПРОТЕСТА все повече ще се втвърдява!
    И мощно ще влезе в ануса на ГРОБ!
    Гарантирано от народа!
  • 77 Да обрулим бостана

    6 3 Отговор
    Нито една тиква неприбрана!
  • 78 Абе отворко тъп

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Коментатор":

    Затвори си миризливия уста купен продажни! Ние едвам оцеляваме боклук МРЪСЕН но ти явно си доволен от статуквото гадина такива в Русия са ги трупали и затова са номер 1
  • 79 Чичковите червенотикчовчета

    7 3 Отговор
    Да свалим омразната Хунта от ГРОБ!
  • 80 Народа срещу Бойко

    6 3 Отговор
    22.09. Трябва да е краят на пасмината...
    Да ги пометем!
  • 81 ПАТРИС ЛОМУМБА

    9 2 Отговор
    МИСЪЛТА НА САЧЕВА ЧЕ ББ, ОЗНАЧАВА БЕДНОСТ И БЕЗЗАКОНИЕ Е ПРАВИЛНА !
  • 82 Кръпко Васев

    6 5 Отговор
    Ние с Маричко Кирилов написахме
    рок
    балада за оставката на Бочко Бибочко!
    "Аз не съм прост герберуг и никога няма
    да бъда! ""Бойко си отива, спете спокойно деца"
  • 83 Монсерат Кабайе & Фреди Меркюри

    9 4 Отговор
    Барселона, Барселона!....
  • 84 Левскарче

    8 5 Отговор
    Ще бъдем двойно повече от 10.09.!
  • 85 Джипчо Магистралчев

    7 6 Отговор
    Хем прости,хем нахални изчадия на ГРОБ.
    Махайте се от полезрението ни завинаги!!!
  • 86 СМЯХ В ЗАЛАТА

    5 6 Отговор
    В МОМЕНТА ПО БТВ Е МАЯ МАНОЛОВА.
    МНОГО Е ПРОСТА ТАЗИ ЖЕНА!
    КРЕЧЕТАЛО!
  • 87 Смешна калинка

    5 4 Отговор
    Много се изложи и стана смешна хамелеонката Сачева в предаването на Антон Хекимян сутринта по БТВ. Голяма калинка, типична за министър от шайката на вожда. След като повтаряше заучени фрази, откровно лъжеше и отклоняваше темата от въпросите на Хекимян, тя се изложи много и впоследствие е нападнала БТВ като я нарекла лъжлива Божкова телевизия, според БЛИТЦ.
  • 88 СМ ескейпист

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Да, наистина има ред за влизане в НС":

    Майките с реални проблеми са вкъщи и се грижат за децата си, а не се търкалят по площадите и коридорите, а някои мъкнат и болните си деца. Съчувствам на майките на деца с увреждания, но не на ТЕЗИ майки, които са се повлекли по акъла на наглата амбицарка ММ.
    Не харесвам ГЕРБ, но тъй наречените протести много бързо се изродиха и бяха яхнати от...всички, които имат малко мозък, знаят от кого и защо. Да стане една крадлива лайка, че да седне друга, още по-крадлива? Айде, точно сега няма нужда. Ще дойде Видов ден за всички.
    Хекимян и бТВ няма и да ги коментирам.

    Коментиран от #92

  • 89 Елена

    0 4 Отговор
    Сачева мястото ти е в затвора. Гаврите се с народа. Боклуци.

    Коментиран от #90

  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #89 от "Елена":

    Какъв народ? Този дето гласува за Герб или този дето се брои на пръсти?
  • 91 Супер

    4 2 Отговор
    Герб печели отново и отново и отново и отново и отново и отново и отново.
  • 92 Б. М.

    1 1 Отговор

    До коментар #88 от "СМ ескейпист":

    Ако наистина СЪЧУВСТВАШЕ на майките(и децата), нямаше да напишеш подобно нещо! Само едно ще ти кажа, НЕ ТИ Пожелавам да ги разбереш!
  • 93 ОТВРАТ

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    а ти си най-неприятния- тук!
  • 94 тиква печена

    1 0 Отговор
    Да живее ГЕРБ!
  • 95 гост

    1 0 Отговор
    И да се насерете ГЕРБ печели изборите

    Коментиран от #96

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 фуджитсо

    0 0 Отговор
    Мекицо тлъста в чиято фамилията има абривиатура на известна марка кренвирши работите само и единствено за това как да напълните мебелите си с евро и злато.Ти си тлъста,шефа ти е тлъст,шкембе войвода той направо ще се пръсне, оня с каскета е започнал да ви догонва по дебелина значи супер яко крадене е падало и пада за да се докарате до това положение.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове