Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 16:27 13 392 93

Харалан Александров: Мангъровистите спечелиха срещу Мутафчийски, но може да е разрушително

  • харалан александров

Много от хората отказват да се съобразят с реалността и търсят своята версия за успокоение в интернет и в социалните мрежи, където всеки пише, каквото си иска

Харалан Александров: Мангъровистите спечелиха срещу Мутафчийски, но може да е разрушително - 1
Снимка: БГНЕС

Има ерозия на доверието не само във властта, а и към авторитетите. Днес всеки знае всичко и се чувства вечен заради симптоматиката на нарцисизма. Хората отказват да приемат реалността. Идваме от тоталитарен свят, чиито рефлекси още не сме изгубили. Налагат се две тенденции. Едната е на тоталитарно решение на проблемите, а другата - да се разбунтуваме срещу нея. Това заяви социалният антрополог Харалан Александров в ефира на ТВ Европа.

"Много от хората отказват да се съобразят с реалността и търсят своята версия за успокоение в интернет и в социалните мрежи, където всеки пише, каквото си иска. Обществото е напрегнато и всеки конфликт става повод за създаване на фронтове. Нека не забравяме "войната" между доц. Мангъров и ген. Мутафчийски, например. Тя беше спечелена от т.нар. "мангъровисти", но подобни фронтове понякога са разрушителни", допълни социалният антрополог.

"Живеем в епохата на тревожността, което е разбираемо заради несигурността. Цялата цивилизация е нарцистична. Когато има недоверие към властта и към експертите, не ти остава друго, освен да се върнеш към примитивните фази и да се учиш от опита и грешките. Има хора, които се подиграваха на коронавируса, вече имат близки, някои от които са починали. Те не искат да признаят грешката, не смеят да се покажат заради нарцистичната си самонадеяност и арогантност. Доналд Тръмп в това отношение е модел за много голяма група хора", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хa ха

    39 180 Отговор
    Мангъровисти?!?!? хахахах
    че какъв е тоя плъх Мангъров за да има "мангъровисти"?!? Президент ли е, министър лие? какъв е?
    Мутафчийсти...
    Този народ тотално откачи.

    Коментиран от #8, #41

  • 2 MERS

    24 46 Отговор
    Не съм голям фен и на двамата!
  • 3 Архимандрит

    69 191 Отговор
    Мангъров има вид на евреин от концлагера Дахау и ще носи отговорност за хиляди погубени животи...Кoмуниcтитe, нeвярвaщитe, нe-кръcтeнитe и нaй-вeчe aтeиcтитe имaт ceриoзни прoблeми и щe cкaпят здрaвнaтa cиcтeмa нa Бългaрия дo ceдмици, a пoгрeбaлнитe aгeнции щe ce нaгушкaт c мaнгизи oт пoгрeбeния нa aтeиcти…

    Коментиран от #14, #83

  • 4 Пилците

    87 5 Отговор
    се броят наесен ! Другата есен !
  • 5 ДП1

    163 17 Отговор
    Разрушителното е че Мутрите и безбожните калинки спечелиха срещу България.
  • 6 ТаУмВзе

    129 17 Отговор
    Отпадъка на герберастка хранилка се изрезва. Да си каже защо е бил пациент по психиатриите!
  • 7 Последния Софиянец

    135 27 Отговор
    Слагайте намордниците и влизайте под леглата.А Хунтата и лилавите им избиратели ще ядат пият и ще се веселят за ваша сметка.
  • 8 МангъроFF

    129 25 Отговор

    До коментар #1 от "хa ха":

    Доц. д-р. Атанас Мангъров е Началник на Първо Детско отделение към СБАЛИПБ “Проф.Ив.Киров” ЕАД - София. Доцент към Катедрата по инфекциозни болести, паразитология и тропическа медицина.

    Доц. д-р. Атанас Мангъров е Началник на Първо Детско отделение към СБАЛИПБ “Проф.Ив.Киров” ЕАД - София. Доцент към Катедрата по инфекциозни болести, паразитология и тропическа медицина.
    Биография Име: Атанас Христов Мангъров; Дата и място на раждане: 31.011956, Стара Загора; Образование: 1970-1975 Английска езикова гимназия – Пловдив. 1976 – 1982 Висш медицински институт “И. П. Павлов” – Пловдив; 1983 – 1986 Редовна аспирантура – Катедра по инфекциозни болести – Медицинска академия –София; Защитена дисертация на тема “Съвременна рехидратираща терапия при остри чревни инфекции в кърмаческата и ранната детска възраст”- април 1986 - придобита научна степен “кандидат на медицинските науки (дм) ”; Специалности: 1988 – инфекциозни болести; 1993 – детски болести; Професионална кариера: 1983 -1986 редовен аспирант - Инфекциозна болница – София, 1-во детско отделение със сектор за интензивно лечение; 1986 – 1988 научен сътрудник ІІ ст. – Катедра по инфекциозни болести – МА – София - Месторабота: Инфекциозна болница – 1-во детско отделение със сектор за интензивно лечение; 1988 – 1998 главен асистент – Катедра по инфекциозни болести – МА – София - Месторабота: Инфекциозна болница –София 1- во детско отделение със сектор за интензивно лечение; 2010– Доцент – Катедра по инфекциозни

    Коментиран от #19, #24, #34

  • 9 да де

    84 11 Отговор
    Аман от дървени философи ерозията в доверието е точно заради "авторитетите" който и да има предвид това недоразумение.
  • 10 MERS

    32 10 Отговор
    Но съм добре информиран за този вирус от Фаучи ;)

    Коментиран от #22

  • 11 факт

    45 7 Отговор
    тоя кой е!?
  • 12 Дедо

    97 22 Отговор
    Аве абдали Мангура си казва както си е всички ще го изкарат за да нмалее, и 100 години да стоиш в къщи все ще излезеш и ща лепне, ама само Шведите го направиха както си трябва още пролетес и не съм чул да има чували

    Коментиран от #54

  • 13 Глупости

    59 10 Отговор
    Всеки пъпеш взе да "мисли".Не се бунтуваме, а просто сме реалисти.Не ни слагайте в своите фантазии.
  • 14 Госあ

    54 11 Отговор

    До коментар #3 от "Архимандрит":

    Една поправка, комунистите казаха на капиталистите, че не мрат като мухи от електронните цигари, а от вируса който са им пуснали. За две седмици го изолираха,секвенираха и класифицираха. Определиха и специфичните консервативни области за установяването му. Претърсиха и базата данни с лекарства и проведоха ин витро и ин виво тестове и казаха, които са вай подходящите. Показаха и как трябва да се реагира за ограничаване на епидемията и хоспитализиране на болните така че да не се претоварва системата, въпреки светкавичния строеж на чисто нови болници. Резултатите - на 1.3 млрд население- 5000 смъртни случая и икономически растеж. К'во ше каеш ? Добре ли е. За крепостите на капиталистите, кочините сащ и Англия, нема коментирам.

    Коментиран от #17, #28

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Конкретно

    81 9 Отговор
    Конкретно за България Харалан Александров има възлов принос българите да не вярват на "експерти" като него.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Varban Lilov

    86 13 Отговор
    Г-н Хараланов, защо сравнявате мнението на хирург с мнението на СПЕЦИАЛИСТ ПО ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ. И двамата са хабилитирани, но работят в различни сфери. Възпитанието ме спира да не продъжа нататък...
  • 19 Госあ

    15 37 Отговор

    До коментар #8 от "МангъроFF":

    Я каи са с какъв среден успех е завършил пловдивския МУ ? 😂 И така и не наУчихте, че инфекционист не е вирусолог,имунолог или дори епидемиолог. Ръководителят на кризисния щаб на великата Поднебесна Империя е ръководител на националната агенция по Биотехнологии и Молекулярна Биология.

    Коментиран от #26, #33

  • 20 Споко Хърлянчо

    53 7 Отговор
    Ние сме терсене хора българите и якото измиране няма да ви се получи. От самото начало ви разправям,че проблем ще ви е липсата на трупове и слава Богу си е точно така.
  • 21 Бурканбанк

    71 8 Отговор
    Този отпадък, който открай време се продаде на ГЕРБ, трябва най-накрая да се скрие от публичното пространство и да спрат да го канят по телевизиите.
    Не ме интересува колко е "интелигентен" и "образован". Отпадъците и продажниците не трябва да се изявяват пред публика, защото са зависими и не са обективни.

    Коментиран от #23

  • 22 И какво

    14 3 Отговор

    До коментар #10 от "MERS":

    ти каза Фаучи за спонсорството му на лабораторията в Ухан?
  • 23 Бурканбанк

    44 15 Отговор

    До коментар #21 от "Бурканбанк":

    Говоря и за Харалан, дебелия пергиш, и за плешивия пишман-генерал, който го скриха в миша дупка след изцепките му.
  • 24 Информирай

    22 4 Отговор

    До коментар #8 от "МангъроFF":

    ни сега така подробно и конкретно за всички членове на НОЩ
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Абе

    18 2 Отговор

    До коментар #19 от "Госあ":

    ти докъде я докара с "възкресяването" на семената ? Я разкажи - ще спасиш ли света от глад ?

    Коментиран от #29

  • 27 Брендолета

    5 5 Отговор
    За появата на този вирус се казва още 1992 от будистки монах. Не намерих нищо повече да прочета освен това
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Госあ

    4 11 Отговор

    До коментар #26 от "Абе":

    Чакам отговор от Поднебесната империя. Метода е усвоен от Свещения остров, целите от сърцето на Европа - Франция. Ако милионите богове са с мен, ще разберете.

    Коментиран от #90

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Иван

    30 3 Отговор
    Вижте колко гнус се е събрала в това мекотело.
  • 33 Тото

    45 10 Отговор

    До коментар #19 от "Госあ":

    Инфекционист - лекар лекуващ инфекциозни болести. Вирусни инфекции. Бактериални инфекции. Със сигурност доцент Мангъров има много повече знания от повечето от нас. Да не говорим че го подкрепят и много други лекари. Ако си направите труда да пресметнете съотношението на броя на направените тестове към откритите положителни, ще видите че е в рамките на 5 до 6% от началото на епидемията до сега. Намаляване на разпространението лятото и увеличение есента. В какво е сгрешил до сега Мангъров?

    Коментиран от #37, #38, #59

  • 34 Чичо Колт

    20 4 Отговор

    До коментар #8 от "МангъроFF":

    А бе този защо не е ходил войник?!?!?!
  • 35 Дълбоко Виждащ

    24 4 Отговор
    Симптоматиката на нарцисизма......колко ли години е раждал тази мисъл???След такова...аз спирам да чета!Боже и това е бг....ЕЕнтелектуалец!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Госあ

    11 31 Отговор

    До коментар #33 от "Тото":

    Чревни инфекции, които лекува със Смекта сигурно. Та то всяка негова дума е грешна, като се започне от това,че правеше изводи за заразените на територията на цялата страна от данните от огнището Банско, минем през това че разпраа наляво и надясно как имунохроматографските тестове за антитела са по точни от мултиплексния количествен PCR и свършим с това, че covid 19 бил като грипа и маските не предпазват и лечение не трябва да се прилага. В детайли няма да изпадам.

    Коментиран от #44, #50, #85, #91

  • 38 Госあ

    3 14 Отговор

    До коментар #33 от "Тото":

    А, а процентите му, само математиците му ги разбирате 😂
  • 39 Хараланчо

    20 3 Отговор
    това е Разделяй и владей, има по- важни теми. Вероятно се чакат парички от ЕС за Ковид, трябва да се дострои газопровода на Путин, да се научи Боцето на краварите, за да не го санкционират, т.е. нас. И тази мазна подлога добре печели от антропологията.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Горд Българин

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "хa ха":

    Ти си просто чевръст плъх анономник. Не струваш и стотинка. Скрий се!
  • 42 ЕдинДруг

    27 3 Отговор
    Хараланчо, щом се изказваш - значи са ти платили! И то са ти платили какво да кажеш! Какво доверие да имам във властта, който мисли за ... чекмеджетата! И сега света е много по-тоталитарен в сравнение с бай тошовото време!
  • 43 sam66

    21 2 Отговор
    Хараланчоо, изпий си хапчетата и се успокой!
    Седем милиарда сме и без мен и теб, ще съмне.
  • 44 Брендолета

    22 2 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Изобретателят на PCR предупреждава да не се ползва в медицината този уред. Човекът умира при странни обстоятелства м.08.2019. Ковид се появи м.11.2019. Дали е съвпадение?

    Коментиран от #46, #51

  • 45 марта лукова

    15 5 Отговор
    Изпълзя от дупката,изпил 2 литра бира.Може до утре да баламосва публиката с глупости.
  • 46 Госあ

    9 2 Отговор

    До коментар #44 от "Брендолета":

    Страхотен човек. Въпреки че е чист американец, калифорниец. Метода му се ползва дълги години и в медицината и в криминалистиката и е вкарал или изкарал в/от панделата много хора. Освен това, PCR'a който се ползва сега е модификация на неговия с вътрешен стандарт и следи за няколко консервативни области едновременно. В последните години, PCR е заместена от next или още по скоро third generation whole genome sequencing заедно с big data analysis, но това се ползва в науката, защото е много по бавно и скъпо. Между другото, друг бих казал неприятен американец, но отново Нобелов лауреат, беше казал,че некодиращите участъци от ДНК са информация от предишните животи. Съвпаденията си ги търсете сами.

    Коментиран от #53

  • 47 панагюреца

    24 2 Отговор
    Аралане, ти си един нещастен подмазвач! Какво лошо е казал г-н Мангъров? А ти целуваш на мутрите задниците! Срам ни е от такива като теб Хамелеони!
  • 48 Хараланеей

    14 1 Отговор
    Избърше се,цапаш!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Тото

    14 2 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Чревните инфекции в повечето случаи са предизвикани от вируси или бактерии. Така че сарказъма е излишен. Колкото до тестовете Мангъров казва че с откриването на антитела може да се определи колко хора вече са се срещали с вируса. PCR теста не е създаден да открива специално този коронавирус. Според това което чета може да открива фрагменти от него но и от други вируси.До колко дава точни резултати не зная. Но Мангъров е прав за антителата. Ако не е прав ( в случай че не се образуват антитела) жална ни майка. Това означава че не може да се създаде ваксина. И като се замисля Мангъров дори и в този случай ще се окаже прав. След като нищо не може да спре вируса той рано или късно ще засегне всички. Като допълнение. Аз нося маска когато трябва. Но паниката и истерията винаги са лош съветник

    Коментиран от #55, #57

  • 51 Коста

    9 2 Отговор

    До коментар #44 от "Брендолета":

    Не е съвпадение! Иначе ако беше още жив, щеше да ги разпердушини на пух и прах, че използват метода му за нещо за което не е подходящ!
  • 52 СМЕРШ

    13 1 Отговор

    До коментар #15 от "Старий":

    Идваме от тоталитарен свят, чиито рефлекси още не сме изгубили. ! АМИ ЧОВЕКА ГОВОРИ ЗА СЕБЕ СИ! КАКВО ДА ОЧАКВАТ ОСТАНАЛИТЕ! ТИПИЧЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛИОН!
  • 53 Брендолета

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "Госあ":

    Една тайна ще Ви разкрия. Истинската майка на Карамански (р.м.11.1958 не 1959) е точно в Калифорния.
  • 54 Ако попаднеш в 5те%

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Дедо":

    Няма и да чуеш
  • 55 Госあ

    8 2 Отговор

    До коментар #50 от "Тото":

    Човече, изобщо не ме интересува какво е казало онова нещо. Всичко е грешно. Не знам кой му е писал тройките с които е завършил. Антителата които се образуват по някаква причина са нетрайни и хората говорят за клетъчен имунитет, което ме подсети за още едно негово изказване,че клетъчния имунитет образува антитела. Та после другия герой , който все пак разбира нещо трябваше да го поправя. А тестовете за антитела дават огромна грешка първо заради грешката от метода (белтък белтъчните взаимодействия са по неспецифични от тези при нуклеиновите киселини) но най вече заради неспособността да се различават антителата срещу covid 19 и останалите n на брой корони в целия свят вкл. и България.
  • 56 Попарчо

    5 0 Отговор
    Аве живейте си живота мушмороци
  • 57 Госあ

    7 1 Отговор

    До коментар #50 от "Тото":

    Дава дотолкова точни резултати, че да те вкара в затвора и да те направи баща. Как да ти го обясня ?
  • 58 Даниел

    7 2 Отговор
    Продавам два хладилни камиона и чували за трупове.Март месец Мутафчийски ми каза, че съм щял да изкарам пари, ама и досега само стоят...
  • 59 Не изчезна лятото както предричаше

    7 12 Отговор

    До коментар #33 от "Тото":

    Мангъров, а за втората вълна в някои държави е доста по-осезаема от първата. В Чехия измират по над 100 души на ден. Ние като стигнем 70-80 души на ден ще сме на тяхното дередже. А ако не се вземат мерки след месец ще е реалност. Те бяха доста по-добре от нас през лятото, но неспазването на елементарни мерки води до това. В Словакия, Унгария, Полша също тепърва започва същинската първа вълна. През пролетта беше цветя и рози в сравнение със сега. За последните 2 седмици имат повече заразени и жертви, отколкото за 7 месеца. А този Мангъров дипломите може да си ги завре.... . Как в Япония, Китай и други азиатски държави удържат заболяемостта със солидарност придържане към масово носене на маски(които даже не са задължителни), а тука всички мрънка, че маските били вредни, че вирусът бил лъжа и какви ли не дивотии. А в същото време лекарите напускат.Защото се страхуват да работят в ковид-отделения. Мангъров защо не се самокомандирова там където е най-на печено. Или го е страх, че и той е суха съчка вече. При бебенцата с морбили и диария е по-безопасно нали? Не му се ходи в интензивното да интубира тежко болни с ковид. А най му е кеф да обикаля по телевизионни студия и да разправя, че грипът бил по-опасен. Тези да ги разправя на сирачето на 38 годишния лекар, което за броени дни остана без баща, дядо и баба. Не заради катастрофа, а заради зараза с ковид-19.Да даде пример в лекарската си практика(или чужда такава ), когато са починали трима души от едно семейство

    Коментиран от #66, #87

  • 60 Пак добре,че

    8 0 Отговор
    Не победиха хараланистите, че щяха да ни задължат да се храним с фекалии.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Бай Благой

    11 0 Отговор
    Харалане...ако четеш статията да те питам:

    Как 36 акредитирани лаборатории успяват да вземат 9800 проби за 24 часа при условие че една проба отнема около 5-6 мин в най-добрия случай??

    Коментиран от #76, #86

  • 64 Пепи

    5 3 Отговор
    Реалността е че скоро ще се потърси отговорност на всички лъжци и манипулатори, като този.
  • 65 Масова психоза

    7 3 Отговор
    Герб оставка колко взе Харалампи от мутрите да знаеш малко си взел глист герберски
  • 66 Брендолета

    7 1 Отговор

    До коментар #59 от "Не изчезна лятото както предричаше":

    Да, опасен е грипът. Опасно е и да сбъркаш диагноза. Една позната 1999 я лекуваха от грип, а тя с двустранна бронхопневмония. Ами отиде си на 26 години заради много кадърни
  • 67 Радичков

    9 1 Отговор
    Хараламбене, хараламбене му е майката...
  • 68 Димитрова

    2 1 Отговор
    В четвъртък ти дадоха отговора, а ти продължаваш да питаш! Проблем ли имаш та не с хващаш какво казаха по този повод специалистите. Ти питаш не когото трябва.
  • 69 Васил

    7 6 Отговор
    Пази боже Мангъров да те лекува по добре си тури въжето сам
  • 70 Иван Боянов

    1 1 Отговор
    Когато си навит да те лъжат ок.
    Вярвай о неразумни юроде,когато с тъптията си се докараш до гладна смърт,твоите спаситетели са взели мерки пачки пари и злато а ти вярвай в тая измислица ок
  • 71 Гост

    3 1 Отговор
    Хайде, още един по-голям "разбирач" от вируси от Мангъров! Тоя е един празнодумец по професия.... Дървен философ по призвание!
  • 72 Тиа

    6 3 Отговор
    Най мръсното нещо е маската.Влизаш в магазин слагаш я.Опипваш плодове,зеленчуци,колбаси и пр. Излизаш ,-махаш я с мръсните ръце Пъхаш я е чанта където има какво ли не .Ако решиш да посетиш няколко магазина и фризьор или шивачка.Това се повтаря .Е, това е истината.Доцент Мангъров е прав.Никакви мръсни маски!
  • 73 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор
    БОООЖЕ къф философфф!!!...,,..ЖИВЕЕМ!!в епоха на ТРЕВОЖНОСТТТА!!!!?????което пък е разбираемо!!!!???заради НЕСИГУРНОСТТА!!!!???ТО ,ПЛУТАРХ, Аристотел,Хегел,КАНТ,МАРКС РЯПА ДА ЯДАТ!!!!ДЕ СА ЧУВАЛИ ТЕ!!!!за ТРЕВОЖНОСТ,НЕСИГУРНОСТ!!!на ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!!!!!!Живели са във времена когато САЩ НЕ ГИ Е ИМАЛО!!!!!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Мммм

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Бай Благой":

    Лабораториите са 120
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 DrivingPleasure

    4 1 Отговор
    Този е социален антрополог колкото аз съм хеликоптер! Най-обикновен л****мет на издръжка на властта (която и да е тя).
  • 79 Минчо

    3 2 Отговор
    ТОЯ ХАРАЛАН НЕ УМРЯ ЛИ ОТ КОРОНА ВИРУС?
  • 80 1520

    2 1 Отговор
    тоз дървен философ най добре да не се показва МАГЪРОВ каквото каза това и става
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Йеронимус БОШ

    6 1 Отговор
    Антропологът не мисли ли , че щом ТОЛКОВА изявен и рафиниран ПРОСТАК ни е ВОЖД , всичко това , което ни се случва - разделение , корупция , разпад , опростачване , дебилизация , е НЕЩО СЪВСЕМ НОРМАЛНО И ЛОГИЧНО ?
  • 83 Пламен

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Архимандрит":

    В България няма здравна система. Ясно?
  • 84 Харалан Александров

    3 0 Отговор
    😁😁😁....
  • 85 Лея 13

    5 1 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    Евала, много си точен! Всъщност недоумявам,как изобщо това недоразумение Мангъров попадна в общественото пространство!?Пардон,това actually e ясно-сам се набута там,това човече, страдащо от мания за величие и със самочувствието на супер,мега капацитет.Но при положение, че СЗОи камара западни, източни и Бог знае още какви светила във вирусологията не знаеха за какво изобщо става въпрос в началото и налучкваха пътищата за туширането на това ново зло,наш Мангър цъфваше пред камерите и почваше да громи всички мерки и предупреждения като"пълна измишльотина, безумие".А и защо нашего брата се връзва изобщо на приказките на човек, който от километър си личи, че плаче за бяла ризка с дъъълги ръкави,е истинска мистерия.Толква лесно ли се оставяме да ни промиват мозъците!? Реалното мислене не ни се отдава вече май...
  • 86 Лея13

    1 2 Отговор

    До коментар #63 от "Бай Благой":

    Байно,ТИ четеш ли статии? Преди два дена човекът здравен министър обясни за такива като тебе любители на теориите на конспирациите, че са поне четири пъти повече акредитираните лаборатории на този етап!Чукча писател?
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 гост

    1 1 Отговор
    Харалан е изговорил много простотии и лъжи,но интервюто му по ДВ,където каза,че българите били със специален статут в османската империя и си живеели добре направо ме отврати.Така ,че по-добре не четете неговите умозаключения.
  • 89 Ментор..

    1 0 Отговор
    ... не е, но опитва да се прави на такъв. А си е.чиста поръчка от хунтата. Нещастник. Слуга
  • 90 до невеж

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Госあ":

    Ботаникът Николай Вавилов е събирал семена, които да помогнат на голямата цел - изхранването на населението на СССР. До ден днешен не е изяснено какво се е случило със заграбените от нацистите 40 000 образци от семена, -
  • 91 Севде

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Госあ":

    .престани ще изгона.
  • 92 волен сидеров

    2 0 Отговор
    ХАРАЛАНЕ ИМАШЕ МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КАТО УМЕН ЧОВЕК-ЖАЛКО -ТИ СИ БИЛ ПОДЛОГА И АЛЧЕН ЗА ПАРИ-МНОГО ЖАЛКО -СЪЖАЛЯВАМ ТЕ-КОЕТО НИКАК НЕ Е ДОБРЕ -НО ТИ СИ ЗНАЕШ НАЙ ДОБРЕ
  • 93 БЪЛГАРЧЕ

    0 0 Отговор
    Опаааааааа и ХАРЛАНИСТИТЕ започнаха да разбират от медицина.Този ХАРЛАНИСТ с изказването си прави точно това за което критикува нацията.Аланколоу огледай се и се ослушай бре мекере герберско.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове