29 Декември, 2020 12:34 2 709 113

Борисов е на инспекция до Рилския манастир

  • рилски манастир-
  • бойко борисов

За изграждане на пречиствателното съоръжение за Рилската света обител на 17 юни т. г. правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2020 г. в размер на 1,62 млн. лв.

Борисов е на инспекция до Рилския манастир - 1

Премиерът Бойко Борисов инспектира изграждането на подпорната стена по пътя за Рилския манастир. Това става ясно от видео в профила му във Фейсбук.

Той е придружен от заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и кмета на град Рила Георги Кабзималски.

"Приключи укрепването на срутището на пътя за Рилския манастир. В 250-метровия участък е изградена укрепителна стоманобетонна стена с дължина от 150 м и височина 4,1 м, която поема натоварването на срутищното тяло, като то е подсилено с микропилоти и анкери. Благодаря на строителите, които работиха много мобилизирано, за да може укрепителните дейности да приключат преди Коледа. Важно е хората да могат да пътуват спокойно и удобно до Рилския манастир и природните забележителности в околността", написа във Фейсбук Борисов.

И посочи още:

"Над 6 млн. лв. струваше укрепването на срутището по пътя за Рилския манастир. За стабилизация и ерозионнен контрол на ската е положена геокомпозитна рогозка, покрита с високоякостна стоманена мрежа. Тя е закрепена със стоманени анкери и монтажни скоби. Ремонтните дейности включваха и възстановяване на пътната настилка в участъка. Благодаря на Господ, че съхрани здравето на строителите, които работиха по изключително опасен и стръмен терен. Крайният резултат е отличен."

Ще стартира изграждането на локално пречиствателно съоръжение за нуждите на Рилския манастир, след като кметът на община Рила вчера оттегли жалбата си срещу проекта. Това стана ясно по време на срещата на министър-председателя Бойко Борисов с Адрианополския епископ Евлогий, в която участва също кметът на община Рила Георги Кабзималски.

За изграждане на пречиствателното съоръжение за Рилската света обител на 17 юни т. г. правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерския съвет за 2020 г. в размер на 1,62 млн. лв. Средствата бяха осигурени по молба на управата на манастира след посещение на премиера Борисов дни по-рано.

„Благодаря, че вчера оттеглихте жалбата си за заустването и така пречиствателната станция ще заработи. Всичко, за което говорихме при последната ни среща, е свършено“, посочи министър-председателят Бойко Борисов пред кмета на Рила и Адрианополския епископ.
В хода на разговора епископ Евлогий акцентира, че щом времето позволи и температурите станат по-високи ще продължи извършването на строителната реконструкция и художествената реставрация на Рилската света обител. За целта през юни т.г. правителството осигури 600 000 лева.

По време на срещата министър-председателят Бойко Борисов изказа специална благодарност към Българската православна църква за подкрепата ѝ във връзка с ваксинационната кампания срещу COVID-19 у нас. „Това е единственото спасение и се надявам, че все повече българи ще се ваксинират“, изтъкна премиерът Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    56 6 Отговор
    БЕЛЕНЕ МУТРОПИТЕК ШИЗОФРЕНЯСАЛ!

    Коментиран от #69

  • 2 Мили Боже

    56 6 Отговор
    Сега там ли се е замъкнал , а младоженеца и той подире му !

    Коментиран от #88

  • 3 Софийска сган

    50 5 Отговор
    Държава пълна с генерали без армия....15000 бойци и 10000 военна администрация ето това е Софийска сган....пумияри..
  • 4 Сатъра на Хана

    38 5 Отговор
    Ей такива Безбожници ,
    българските ханове и царе са ги избивали до трето коляно.
    .....
    Обаче Комнистите меки китки - убили дядото , оставили бащата жив ....

    Коментиран от #10

  • 5 Тъй

    36 4 Отговор
    наречените допълнителни разходи от над милион и половина ще се олапат с 200 !
  • 6 Охо Бохо

    39 5 Отговор
    Малииий, този не е само прост, той е буквално л.. д. След години ще излезе наяве диагнозата му? Жалко, че много от нас няма да са живи да разберат как един метално болен човек поставен от чужда сила в продължение на повече от десетилетие е унищожавал българите. Сигурен съм, че ще бъде сравняван с калигула и нерон, по унищожение на народа, който допусна да бъде управляван от л.. д
  • 7 Аааааа

    34 4 Отговор
    Ето го Инспектора. Появи се. Бях се притеснил вече.

    Коментиран от #25

  • 8 Ангелинка

    9 56 Отговор
    Борисов е вярващ човек, по празниците не се спря да посещава черкви и манастири, а комунистите забраняваха Коледа и пращаха в концлагер, даже създадоха своя версия на "упадъчния" дядо Коледа - дядо Мраз, верен на марксизма-ленинизма, а за нова година пускаха по няколко кашона със зелени банани и хората се избиваха за тях, щото ще има пак чак след година. Това е истината, българи.

    Коментиран от #26, #28, #71

  • 9 луд умора нема

    29 4 Отговор
    ''Зa cтaбилизaция и eрoзиoннeн кoнтрoл нa cкaтa e пoлoжeнa гeoкoмпoзитнa рoгoзкa, пoкритa c виcoкoякocтнa cтoмaнeнa мрeжa. Тя e зaкрeпeнa cъc cтoмaнeни aнкeри и мoнтaжни cкoби''
    Ама ти провери ли го това сичкото , дето ни го разправяш , дали е сложено и положено , като си на инспекция , или просто така ни разказваш текста подаден ти от Шехерезачето ? Баци , мани тия обиколки , притеснен съм за психическото ти здраве.
  • 10 Ахмадинеджад

    16 2 Отговор

    До коментар #4 от "Сатъра на Хана":

    ХВАЩАЙ СА НА РАБОТА ЧЕ ОТ 1944г НЕ КОПАТЕ ПОЛЕТО АМИ ФИЛОСОФСТВАТЕ, СЕГА У НАС ИМА ПОВЕЧЕ "БИЗНЕСМЕНИ" ОТ РАБОТНИЦИ, ЩОТО 60г ЦУЦАТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА
  • 11 Ангелинка

    6 28 Отговор
    Аз съм от набожно семейство, дядо ми никола-петковист е убит от комунистите, защото не искал да влиза в ТКЗС, баба ми решила да отиде на черква, въпреки забраните, и "попа" доносник от ДС докладвал на началника и я пратили на изправителен труд. Целият ни род е от вярващи българи-патриоти, които са били неудобни и преследвани от комунистическите власти.

    Коментиран от #15, #22, #24, #38, #53

  • 12 Чудя

    28 3 Отговор
    се как не се срине манастира , възмутен от тези грабливи потомствени безбожници !
  • 13 Перо

    33 4 Отговор
    Или има финансов интерес,или луд умора няма! При толкова ресорни министри,шефове на агенции,областни управители,кметове и други държавни и общински корумпета,лично тиквата се ангажира с инспекциите,защото от всичко “разбира”. Не знам какви държавни пари на данъкоплатеца се използват за масирано рекламно-пропагандно облъчване на населението,по всички медии,да му се показват простотиите и да гледат хората как кипи безсмислен труд.

    Коментиран от #30

  • 14 Бат Бойко нощния бандит

    20 5 Отговор
    Отидох в манастира да ме ваксинират монасите с,, големите,, спринцовки.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Оги

    33 3 Отговор
    Браво за 150 метра стена 6 милиончета. Падало е здраво усвояване. Боко направи длъжност главен строителен инспектор и се цани там. Гледам яко те кефи да вършеш из резервата с държавен бензин.

    Коментиран от #27

  • 17 адаша

    21 3 Отговор
    А дали не е водил и д-р Балтов ,да му покаже какви красиви подпорни стени е направил....
  • 18 Последния Софиянец

    20 4 Отговор
    Бойко да не е подал оставка,та ми разблокира ха телефона за коментари?Благодаря на модератора!Обещавам да слушам през Новата година.ха ха ха
  • 19 отврат

    30 5 Отговор
    Това крадливо корумпе така ли разбира задълженията си като Премиер. Данъкоплатеца всеки ден плаща ,за де се разхожда с джипката охранения му з.... и да си прави снимки.
    С една дума държавата е на самотек и се разпада, за което даже си плащаме.
    И всички слугинажи в телевизиите бързат да му изличват разходките, включетелно и " опозиционнолизаческата" БТВ.
  • 20 А бе

    23 3 Отговор
    Баце е опериран от срам. Ама това прибавено към доза пр0ст@щина - вече си е повече от биологично 0ръжие.
  • 21 Дельо Хайдутин

    19 3 Отговор
    Сега трябва да освещават наново манастира.

    Коментиран от #66

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Боже пази ни

    21 1 Отговор
    Баце , ама нали лично ти ги праиш тия работи , магистрали , пречиствателни станции , метро , заводи , спортни зали , църкви , манастири и пр. , що ги проверяваш после , не си ли сигурен как си ги направил ?

    Коментиран от #72

  • 24 отец Нафърфорий

    16 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ангелинка":

    Като си толкова набожна, ела да та изповядам ма, да та еva.
  • 25 един от стадото

    15 2 Отговор

    До коментар #7 от "Аааааа":

    ми то си е за притеснение. Направи я за основен ремонт тая жипка. Тя завалията на черен петък родена..
  • 26 Охо Бохо

    17 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ангелинка":

    Явно си паднала от високо на главата си, жалко че са те спасили. Този който, го превъзнасвш е толкова набожен колкото скулата в океана.
  • 27 А бе

    17 3 Отговор

    До коментар #16 от "Оги":

    тези 6 милиончета, дали ги е взел от шкачето, или пак от нашите пари.
    Абе ТУПАН, стига обикаля и раздава - неможем да ти насмогнем !
  • 28 А бе

    15 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ангелинка":

    Ангелинке, това да не ти е страничен ефект от ваксината.
    Няма, няма и току изръсиш някоя тъп0тия.
  • 29 Кметю Симитлииски

    16 2 Отговор
    Бацо, отбий се после или аз да дойда

    Коментиран от #33

  • 30 28март

    16 1 Отговор

    До коментар #13 от "Перо":

    Мисли си ,че му правят реклама и не може да се усети, че така отвращава още повече хората. Може и нарочно да го пускат по пързалката, защото и неговите хрантутници не го издържат вече и ще се завъртят към следващите господари.
    Не ни интересува, но целия народ плаща изключително висока цена за всеки ден от управлението на един ненормалник.

    Коментиран от #34, #42

  • 31 Отец Дионисий

    17 2 Отговор
    Целия Синод ще ври в казана.
  • 32 Ангелковска

    13 2 Отговор
    За тия пари щях да направя към същата подпорна стена 35 стаи,един президентски апартамент и три асансьорни шахти,но ми уволниха архитекта.
  • 33 Бат Бойко нощния бандит

    15 2 Отговор

    До коментар #29 от "Кметю Симитлииски":

    На монасите са по големи.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 А бе

    15 3 Отговор
    нека обикаля като глух@ кучк@, та повече иди0ти да въдят за какво
    чучел0 гласуват.
  • 37 адаша

    18 2 Отговор
    Ето това негово миткане наляво, надясно ме накара да си спомня виц за бай Тошо. Сутрин след закуска , отива на аерогарата-ако няма кого да посреща -той заминава да го посрещат...
  • 38 Мазньо

    17 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ангелинка":

    Джамбазки,според Информираното Съгласие , което си подписал преди ваксинацията,си длъжен да уведомиш Венци Пингвина,като шеф на НОЩ,за странични ефекти -1.Тежка форма на простотия 2.Несъразмерни за количествата употребен алкохол халюцинации....Айде бегай...
  • 39 БАЦЕ БАЦИЛА

    15 2 Отговор
    А министър-преседателят с бус на "ЛЕКИ" го доставихте...дълга база ,че задницата му ....
  • 40 Гади ми се

    21 3 Отговор
    Гади ми се от този първосигнален, необразован, прост, недодялан, злобен човечец, ще съм благодарен на мисирките ако го игнорират поне за няколко дни

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Буха ха

    19 3 Отговор

    До коментар #30 от "28март":

    Севда е прекалено елементарна за да разбере че пиар измишльотините ѝ допълнително настройват хората срещу Туллуппа

    Коментиран от #44

  • 43 Етоооо

    18 3 Отговор

    До коментар #40 от "Гади ми се":

    Факта, че ти се гади е вече нещо положително. И на мен ми се гади, и ако на повече хора се погади - може и да си оправим държавата.
  • 44 Ама супер бе

    11 1 Отговор

    До коментар #42 от "Буха ха":

    Аз на този ефект от цялата тази простотия много му се радвам !
  • 45 Разгоненият гробар...Скъса синджира...

    18 2 Отговор
    Тръгна пак да троши и харчи парите на държавата( народа)..Ама като няма кой да го спре и закове на мястото му докрая на живота му...

    Коментиран от #48

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Пуу мутро гнус

    17 3 Отговор
    Колко е противна мутрата с бръснатата глава на снимката. Пуу
  • 48 А бе

    16 3 Отговор

    До коментар #45 от "Разгоненият гробар...Скъса синджира...":

    че го уредим при бай Ставри - 28 МАРТ 2021
  • 49 Народа на Бг.

    17 3 Отговор
    Тоя търси Индолгенция за кражбите и Престъпленията си от Църквата !

    Коментиран от #52, #68

  • 50 Де Факто

    16 3 Отговор
    "ИНСПЕКТОРА" не спря да се излага, и да показва колко е жалък "горкия" ТУЛУП.
  • 51 Най бедният народ... Ваксинирането

    17 2 Отговор
    Не много преди Коледа донаплашиха и без това ошашавеното население, за да поиска силно да дойдат ваксините. Кукловодите примитивно очакваха стадото да се юрне неудържимо към тях.
    Ама то не щя.
    Бързо се „появи нов щам” в Англия.
    Ама то пак не щя.
    Сега разиграват всенародни тържества, телешки възторг и публично „ваксиниране”, та населението да се навие да се включи доброволно в третата фаза от изпитанията на така наречената ваксина.
    Не разбрах защо беше този зор всичкото театро да започне в Неделя (обикновено почивен ден) и на всичкото отгоре третия ден на Коледа.
    И не е ли редно продукта, който е в изпитателна фаза да се предоставя безплатно, а не за милиарди Евро?
  • 52 Народа на Бг.

    11 2 Отговор

    До коментар #49 от "Народа на Бг.":

    Извинявайте - Индулгенция...
  • 53 оф оф оф

    17 3 Отговор

    До коментар #11 от "Ангелинка":

    На теб дядо ти , а на мен баща ми е бил тормозен от комунистите, но имам поне малко мозък да не гласувам и подкрепям най-отвратителния комунист Бойко Борисов, пазача на Тодор Живков.
    Дядо ти Ангелинке може и да е бил буден човек, но не си се метнала на тоя род явно, защото разсъжденията ти са много задръстеени или просто са подплатени с финикийски знаци.
    И още нещо те прави задръстеена, че сега е 2020 г. , а не 1950-60 г. , и не можем да си избираме управляващи според живота на бащи и дядовци, а трябва да избираме бъдеще на деца и внуци и то не трябва да е с крадливи и корумпирани управници.
  • 54 zzzz

    15 3 Отговор
    Хора, спрете го! Не се издържа вече!!!!

    Коментиран от #57

  • 55 Някои

    8 3 Отговор

    До коментар #15 от "реалистъ":

    имат по двама а най-верните сподвижници по трима.
  • 56 Учуден

    13 3 Отговор
    На разходката, инспекция ли и викат вече?

    Коментиран от #63

  • 57 Неее

    13 1 Отговор

    До коментар #54 от "zzzz":

    не го спирайте, ефекта е ПОРАЗЯВАЩ !
    Никой неможа да му направи такава антиреклама, каквато успя той да си направи !
    СМЕШНИК ! КЛОУН ! Той вече само за подигравка става !!!
  • 58 Така си е

    13 3 Отговор
    Какво му разбира главата от подпорни стени та чак пък и инспектира ? ЕКСКУРЗИАНТ !!!

    Коментиран от #64, #82

  • 59 Искам

    14 3 Отговор
    РЕВИЗИЯ НА ШКАФЧЕТО !!!

    Коментиран от #62

  • 60 Констатация

    12 3 Отговор
    БАЦЕ СИ НАПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКО СЕПУКО !!!
    ЧЕСТИТИ !!!
  • 61 Нанков

    10 2 Отговор
    Аз сол т@.@к ли съм ?

    Коментиран от #101

  • 62 Тодор Живков, бе велик човек!

    7 3 Отговор

    До коментар #59 от "Искам":

    Всички са на ХРАНИЛКА в синагогата, и гледат с трепет ВИЕТЛЕМСКАТА ЗВЕЗДА И СВОЯТА БАНКОВА СМЕТКА

    Коментиран от #83

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Неее не е

    11 3 Отговор

    До коментар #58 от "Така си е":

    Не е екскурзиант. Чуди се къде да се дене, и обикаля като глуха кучк@. Иде му в дън земя да потъне.
    Аз такава излагация не съм виждал (не казвам, че неможе и повече).
  • 65 Venturа

    11 3 Отговор
    Тоя, иска да блесне, като св. Иван Риски! Да, ама няма как да се случи.
    Светия не е имал нищо, а ти говедо с тези шкафчета си за ада.
  • 66 Реалист

    13 3 Отговор

    До коментар #21 от "Дельо Хайдутин":

    И Господ неможе вече да му помогне !
  • 67 Главният инспектор

    11 2 Отговор
    Боко си е изработил една поза тип Ленин говори /глупости/ пред работници. Общото с Ленин е издадената напред брадичка, поглед вперен в бъдещето и нещо като заседнала в гърлото жаба.

    Коментиран от #81

  • 68 Анализатор

    10 1 Отговор

    До коментар #49 от "Народа на Бг.":

    Господ индулгенции не дава, това не е Меркел !
  • 69 Болеста

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Не изнервен е от кражбите и разкритията! ?
    Диагнозата е" глисти в дупката"?
    Или повишено ниво, на нерви?!
  • 70 Ковид19

    12 1 Отговор
    А свети Петър кога ще инспектира?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Констатация

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Боже пази ни":

    Явно вече и на него си не вярва !
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 пешо

    2 2 Отговор
    луд умора няма .

    Коментиран от #76

  • 76 ПНКВ

    4 2 Отговор

    До коментар #75 от "пешо":

    Какви инспекции прави? разхожда се с жипката , че и още няколко които нямат работа.Няма друг в света мин. председател или президент който по цел ден да работи инспекции. Предизборно пазарува.
  • 77 Next

    5 2 Отговор
    Тоя шут има ли нещо да не е инспектирал? Дано да си плати десеторно за геноцида който упражнява над българския народ.

    Коментиран от #91

  • 78 Томи 5567

    2 2 Отговор
    Този задължително трябва да бъде съден за разхищение на народни пари!!!!
    По голямо мракобесие не е имало и през турско робство!!! Оставка и затвор))Народе на 28.03.2121г. гласувай масово за всеки друг но не и тиквата от Банкя!!!

    Коментиран от #85, #89

  • 79 веселяк

    2 0 Отговор
    Баце се е объркал! Монашеските килии нямат нищо общо с тези в ЦСЗ!

    Коментиран от #84

  • 80 Аз40

    6 1 Отговор
    Ако това е вярно то означава, че БПЦ пропадна до дъното на душите ви, дявола ги е обладал ГРУБО! Срам нямат да проповядват ваксинация-ГЕНОЦИД! А Боко сам да се ваксинира, не да ораторства селендурина му гаден-УБИЕЦ!
  • 81 Пламен

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "Главният инспектор":

    Блуждаещ поглед.
  • 82 Пламен

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Така си е":

    Разбира му главата, и то много. Иван Костов има огромно имение точно до пътя. Сигурно там е поддала стената.
  • 83 Комунивирис

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Тодор Живков, бе велик човек!":

    Тодор Живков беше велик човек или сатрап, не си спомням. Хайде сега щом го харесваш ,марш при него.
  • 84 Комунивирис

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "веселяк":

    Комуняги от форума мъчат мозъците си по тема религия. Нали сте атеисти, какво ви интересува манастира . Те бащите си не почитат камо ли бога.
  • 85 Бико

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Томи 5567":

    Томи,който има пари ще управлява, който няма пари какво ще управлява той,бе. Тодор Живков е велик човек. И за Бойко лаф имаше.
  • 86 ваню

    5 2 Отговор
    Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна

    Коментиран от #97

  • 87 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    1 2 Отговор
    ПРЕМИЕРА ЯХНА ДЖИПКАТА.....ТОЙ Е ПО ОБЕКТИТЕ, ОКО ДА ВИДИ, РЪКА ДА ПИПНЕ......БСП КОМУНОИДИТЕ В ТИХ УЖАС.....
  • 88 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мили Боже":

    ЩО БЕ ...ТРЕБЕ ДА ТЕ ПИТА ЛИ....
  • 89 Рачко Пръдлето

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Томи 5567":

    Томи,тя и Елена Йончева инспектираше асфалта на магистралите без да има акъл, Мая Манолова инспектираше Топлофикация-София без да има акъл, инспектираше и печатница Костинброд , Ахмед Доган консултираше проекта на Цанков Камък и получи над милион хонорар без да има акъл за това, Р. Овчаров затри мини Бобов дол и ТЕЦ-а ,но не чувам да ги наричаш мутри,крадци, да им искаш затвори. Нищо не чувам за Орешарски, за Цветан Василев и КТБ, за поръчаните от Сакскобурготски,Станишев,Доган реактори за Белена и осъдената България да ги плати с лихвите, а "Мутрата" и правителството на ГЕРБ ги плати(твойте пари) както обичате да пелтечите по форумите. Кажи нещо, червено тролче.
  • 90 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    0 0 Отговор
    А КОЙ ФАЛИРА КТБ И ОТКРАДНА МИЛИАРДИТЕ.....КОЙ ПОДПИСА ЗА РЕАКТОРИТЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ, БЕЗ ДА ИМА ДОГОВОР....И ПЛАТИХМЕ МИЛИАРД И ПОЛОВИНА....КОЯ Е ПАРТИЯТА С НАЙ МНОГО МИЛИАРДЕРИ..... ЗАТОВА ИНСПЕКЦИЯ И КОНТРОЛ....ДА НЕ КРАДАТ ДРУГАРИТЕ ...НАРОДНА ПАРА
  • 91 NEXT тъпак във форума

    0 1 Отговор

    До коментар #77 от "Next":

    Ти да не си някакъв вудо-идиот или злобата ти е унищожило малкото мозъчни клетки.
  • 92 Мечо Пух

    6 0 Отговор
    Най-големият безбожник само ходи по манастири да измоли прошка за греховете си, че идва време да се отговаря. Не съм избирал шофьор да ме управлява. Не го свърта от народната любов. Да сте видяли ръководители на други страни като таксиметрови шофьори да разкарват подчинените си вместо да работят? Няма и да видите такова чудо на чудесата.
  • 93 БСП КОМУНОИДИТЕ.......ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ

    2 2 Отговор
    КАТО ВИ ТРЕСНЕ БОРИСОВ НА ИЗБОРИТЕ, ШЕ СЕ ЧУДИТЕ ОТКЪДЕ ВИ Е ДОШЛО....НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ АМА МНОГО СТАНА...10 ГОДИНИ...ТО БИВА,БИВА АМА ТОЛКОВА ПЕРДАХ....
  • 94 КОВИД-19 И КОМУНИЗМА

    0 6 Отговор
    Са болест която трябва да се унищожи, иначе народа мре.
  • 95 веселяк

    4 0 Отговор
    Качено е в Ю тубата видео на Севда ТВ. Първите думи му бяха: "Разкошен път, от Рила до...Рилския манастир" Ем, стига ми толкова глупости!
  • 96 Гоше

    4 0 Отговор
    Мутро вън
    Тиква проста наречена Борисов махай се от властта
    Ти си изкукуригал
  • 97 светлю

    2 0 Отговор

    До коментар #86 от "ваню":

    Говориш за на бай Тошо-шофьора. Не се натягай с тия пасквили, никой не ги чете. Тиквата изяде и трохите на които се надяваш.
  • 98 лаборант

    6 0 Отговор
    Тлъстият сикаджия пак се е наср@л. Целува попски з@дници и си купува индулгенция с държавни пари.
  • 99 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    пак ни пр..ба с 200!!!!!!
  • 100 Абе?

    1 0 Отговор
    Колко тоалетни има в Рилския манастир? Много ми се виждат 1.6 милиона за пречиствателна станция.

    Коментиран от #108

  • 101 Да,Нанков

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Нанков":

    Очевидно и сам си го знаеш.
  • 102 У затвора, бе момче

    3 0 Отговор
    Там прави инспекции. Виж дали бай Ставри спазва личната хигиена,че .....
  • 103 хахаха

    2 0 Отговор
    "Жал" ми е за ..."младоженецът" - в средата на фотото...
    Женка му сигурно вече се пишмани,че и паяджина е хванила ,защото нейният михлюзин все за "шлифера " на Бойко се е хванал...
  • 104 Проста сметка

    4 0 Отговор
    Значи подпорна стена 150 х 4 метра метра ...нека и дебелината да и сложим и основа ...кажи -речи ...1 000 куб бетон ... Желязо някъде около 500 тона ...като материал ...не повече от милион-милион и половина ...До 6 милиона ...КЪДЕ ОТИВАТ ?
  • 105 БАЩИЦАТА......ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА

    1 0 Отговор
    И КВО ПРАЙМ СЕГА.....СРЪБСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ХВАЛИ ЧЕ ПОЛУЧАВА ГАЗ ОТ БАЛКАНСКИ ПОТОК...НЕ ЧЕ НЕЩО ДЕ.....УТРЕ ПРЕМИЕРА МОЖЕ ДА Е ТАМ...ЗА ОТКРИВАНЕТО ДЕ....ДАМУ РЕЗНЕ ЛЕНТИЧКАТА...КАК СИ ТРЕБЕ....

    Коментиран от #110

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 крадец 1

    1 0 Отговор
    нямаме газ нямаме и атом имаме 30 милиарда заеми от бойко и 100 милиарда откраднати от него !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 А ние знаем ли

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "БАЩИЦАТА......ИЗБРАНИЯ ОТ НАРОДА":

    ТИ СИ МИСЛИШ ТАКА! УТРЕ МАЗНАТА ТИКВА ЩЕ ИГРАЕ САНТАСЕ С ЦВ. ВАСИЛЕВ И ЩЕ СЕ СМЕЕ НА ГЛУПАВИЯ ЛОШ МАТРЯЛ! ДА, АМА ТАМ У СРЪБСКО ИМА ЕДИН ПОБОРНИК ЗА НАРОДНИ ПРАВДИНИ, КАЗВА СЕ ЙОЦА АМСТЕРДАМА.....
  • 111 факт

    0 0 Отговор
    купува индулгенции!!!
  • 112 възпитаник

    0 0 Отговор
    моше--к колко пребра и от тук
  • 113 Patton

    0 0 Отговор
    Жалка картинка ! Карикатура ! Смешни напъни на грандоманията !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове