Last news in Fakti

31 Декември, 2020 14:43 1 148 39

Калоян Паргов: Нека изпратим тази необичайна година смирени и с благодарност

  • калоян паргов-
  • бсп-софия-
  • бсп

Лидерът на столичните социалисти с равносметка за изминалите 12 месеца

Калоян Паргов: Нека изпратим тази необичайна година смирени и с благодарност - 1
Снимка: БСП-София

Броени часове ни делят от настъпването на Новата 2021 година. По това време обикновено правим равносметка на свършеното през изтеклите 12 месеца. А те за всички ни бяха необичайни. Бяха истинско предизвикателство, бяха борба, вътрешна промяна, преосмисляне, беше трудно време. Беше време за каляване, за характери, за справяне с тежки ситуации. Съдба! Така председателят на БСП – София Калоян Паргов обобщи случилото се през изминалата 2020 година, цитиран от пресцентъра на Градския партиен съвет.

Той призова въпреки всичко да изпратим тази толкова необичайна година смирени и с благодарност. „И за доброто, и за лошото през нея. Доброто ни помогна днес да сме тук и с надежда в сърцата да очакваме настъпването на Новата година. Предизвикателствата, които преживяхме и преодоляхме, бяха уроци. Вярвам, че сме ги научили тези трудни уроци“, счита Паргов.

Според него през 2021 година ни предстоят много изпити, на които ще трябва да покажем с какво сме надградили през последните 12 месеца.

„Няма място за отстъпление, нито за мрачни мисли. Надеждата е голям мотиватор. А вярата ни дава силата. Когато сме здрави, когато близките ни са край нас и имаме верни приятели, нищо не може да ни се опре“, уверен е лидерът на столичните социалисти.

„Затова тази вечер да посрещнем Новата 2021 година с близки, с приятели, с усмивка, с отворени сърца и с гостоприемното „Добре дошла!“, пожела Калоян Паргов.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    15 7 Отговор
    Смирени... като крадците от БСП ли, Паргов??
  • 2 Благодарност на Боко че ни ограби

    12 4 Отговор
    Внася хумор около празниците,мъчи се да ни разсмее и успява в интерес на истината...Конграчулейшън!!!
  • 3 Марс

    12 7 Отговор
    И с дузина споминали се шумкари :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бог пращава, аз не.

    15 4 Отговор
    Комуноидите дори и в пожеланията си не са искренни. Бог да пази България от такива елементи с червена петолъчка на гърдите си. Амин.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 гост

    12 4 Отговор
    Ще я изпратим но, нито с благодарност , нито смирени !НАПРОТИВ !
  • 8 Към заглавието

    11 0 Отговор
    Смирени може да бъдем само пред Господ Бог и благодарни единствено и само на Него. Бъдете живи, здрави , успешни и състрадателни към ближните през Новата година.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Фани

    14 3 Отговор
    Не ви вярваме-кажи на Корни да върне момчето си от САЩ в БГ, а не да заблуждава бьлгарчетата...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Никога повече Бсп на власт

    12 7 Отговор
    Весело посрещане на новата година и много здраве за нашия премиер Г-н Борисов. Успех напролет и с голям резултат пред тези червени партизани който ще доведе до ликвидиране на тази крадлива партия БСП.

    Коментиран от #20

  • 13 сила

    14 4 Отговор
    ДОЛЕН ПРЕДАТЕЛ
  • 14 А бе тоя

    10 0 Отговор
    за къв се мисли? Кви са тия градски комитети? кой ги слуша, ако има такъв? Трагична работа.
  • 15 Лозенец

    8 0 Отговор
    ПАРГА, ПРИЯТЕЛЮ, СОФИЯ НЕ ВЯРВА НА ПОЖЕЛАНИЯ И ЗАКЛИНАНИЯ. ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ЗОМБИРАНИ. И ДОГОДИНА ЩЕ МРЪНКАТЕ, ДОДЕТО НЕ ВИ ИЗРИТАТ. КОЛКО ГОДИНИ НАПРАВИ В ТАЗИ ОБЩИНА БЕ, ПАРГА? ЕДНО НЕЩО ДА БЕШЕ НАПРАВИЛ - КАНАЛИЗАЦИЯТА, А ТО САМО СЕ ЧЕШЕТЕ ОТ ЗАПЛАТА ДО ЗАПЛАТА. ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ ПАК ТИ ПИСАХ ЗА ТОЗИ ПУСТИ ОБЩИНСКИ ЗАДНИК. СЕГА ПАК ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ КАТО НА ДЕТЕ-ДЕБИЛЧЕ, ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖЕН. ВСИЧКИ БОЛЕСТИ СВЪРЗАНИ С ЧИСТОТАТА ПРЯКО СА ФУНКЦИЯ НА ТАЗИ СИСТЕМА - ДИХАТЕЛНИ ПРОБЛЕМИ, СТОМАШНО-ЧРЕВНИ ПРОБЛЕМИ, ПРОБЛЕМИ ПРИ НАВОДНЕНИЯ, ПРОБЛЕМИ ПРИ ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗЕЛЕНАТА СИСТЕМА НА ГРАДА, ТУРИЗЪМ...КАНАЛИЗАЦИЯТА В ТОЗИ КАЗАН, НАРЕЧЕН СОФИЙСКО ПОЛЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВИ БЪДЕ ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ, А ВИЕ ЗАЛАГАХТЕ НА ШАРЕНИЯ В МРЪСОТИЯ. НЕ СТАВА ТАКА, ПАРГА, НЕ СТАВА! НЯКОЙ НАТИСНА ЛИ "СОФИЙСКА ВОДА" (ВЕОЛИА) ЗА СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОННИ НЕУСТОЙКИ? НЯКОЙ НАТИСНА ЛИ СТРОИТЕЛНИТЕ ФИРМИ ДА СИ МИЯТ КАМИОНИТЕ? КОЙ ЩЕ ПЛАЩА САНКЦИИТЕ НА ЕС ЗА ФПЧ? ЩЕ СЪБИРАМЕ ЛИ ПАК КАПАЧКИ ОТ БУТИЛКИ ЗА РЕСПИРАТОРИ? НЕ СТАВА ТАКА, ПАРГА! А ПАРИ ИМА - С ЛОПАТИ ДА РИНЕШ... ДА НЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, НИЕ ДА ИЗРИНЕМ ВАШИТЕ АВГИЕВИ ОБОРИ ЗАЕДНО С ВАС!
  • 16 ПЕНКО

    3 3 Отговор
    САМО ДУМАТА "СМИРЕНИ " - ЗАМЕНЕТЕ С ДУМАТА " ИЗМЕРЕНИ " !!! МОЖЕ И СЪС " ЗАМЕНЕНИ " ; МОЖЕ И С " ПРОКЛЕТИСАНИ " ;"ОРИСАНИ" ; "ОТПИСАНИ" ; "ЗАЛИСАНИ" ;"САМОБОГАТЕНИ" И Т.Н. !
  • 17 Анти Борисов

    5 7 Отговор
    Смирени пред обществото но не и пред гробарската хунта!!!!

    Коментиран от #19

  • 18 ядосана овца

    2 1 Отговор
    че сме смирени,смирени сме,само не знаем на кого да благодарим!
  • 19 ГЕРБ Forever

    7 6 Отговор

    До коментар #17 от "Анти Борисов":

    Червени тролчета на какво се надявате, на изборите ще ви прегазим отново.
  • 20 Верно ли?

    6 5 Отговор

    До коментар #12 от "Никога повече Бсп на власт":

    Бих добавил и никога ГЕРБ на власт!Сори,ама гербаджиите излязоха по-лошото зло!

    Коментиран от #23

  • 21 Другия с коня

    6 3 Отговор
    Паргов и БСП много добре знаят какво причиниха на България през 45 години Комунизъм,и 20 години след това ...Всички Олигарси и Приватизатори,унищожили Българската Икономика и прогонили 2 милиона Българи зад граница....Знаят си го. И това е Проблема.В Парламента в коалиция са с Генералния секретар на Българската Комунистическа Партия въпреки,че Комунизма е обявен за Престъпен със Закон ...Това е Цинизъм.Това е Престъпен Цинизъм...

    Коментиран от #24

  • 22 Аз40

    1 1 Отговор
    Вярата те кара да обръщаш и другата буза и да си смирен, точно на обратно на това, което е нужно 🧠
  • 23 Пълно доверие на ГЕРБ

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "Верно ли?":

    Върнах се от чужбина за да реализирам идеите си които благодарение на ГЕРБ и Г-Н Борисов се сбъднаха с помоща на европейските субсидии което ако бяха БСП на власт нямаше как да се получи защото щяха да ми вземат всичките пари. Г-Н Борисов много ясно каза че ще помагат на всеки който работи в България затова има пълното ми доверие.
  • 24 234

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Другия с коня":

    Изтъркахте тази дума комунизъм от дъвчене, не сте интересни вече. 30 години все комунизъм ви в устата и все нищо не се постига. 30 години сме в демокрация драги

    Коментиран от #25

  • 25 Другия с коня

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "234":

    Така е,обаче самия Путин обяви,че трябва да се възстанови СССР и,че разпадането му е Голяма грешка....Сега ,на теб ли да вярвам или на Путин....
  • 26 Комунист

    1 3 Отговор
    Дай боже догодина да имате десетина депутати,колкото за цвят.То и без това от вас файда йок.
  • 27 System of a down

    3 1 Отговор
    КОЙ ВСЪЩНОСТ Е ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, мумията на когото 41 години (от 1949 до 1990), чучната в мавзолей в центъра на София, олицетворяваше комунистическият строй в България. Този уродлив култ към личността е директно взаимстван от тоталитарния бастион на комунистите СССР и по-конкретно от мавзолея на комунистическият вожд, терорист и психопат Ленин, увековечен на Червения площад в Москва.
    Георги Димитров е с начално образование и с ниска интелигентност, но пък с дар слово, поради което е подходящ за оратор пред невежи, необразовани и лесно манипулируеми люде. Член на БРСДП от 1902, но социалдемокрацията му се сторила с недопустимо широки разбирания. Затова през 1919 с група съмишленици станал тесен социалист и заедно създали БКП, окрилени от Октомврийската революция и ленинския болшевизъм на първобитните народни маси. След 4 години БКП вече е член на Коминтерна, даже и учредител и се поставя изцяло в услуга на пролетарския СССР.
    От 1919 до 1944 в Царство България, Георги Димитров работи подмолно за свалянето на монархията и за съветизирането на България. Организира и ръководи серия от саботажи, провокации и диверсии. Урежда нелегалното печатане и разпространяване на позиви с дезинформации, за да подбуди невежите маси от народа към революция.
    БКП обявява деветоюнския преврат за фашистки, а България за фашистка държава. Според Георги Димитров и БЗНС е фашистка партия. В началото БКП е неутрална към преврата, до бунтът на 23 септември, когато червения диктатор С
  • 28 System of a down

    3 0 Отговор
    В началото БКП е неутрална към преврата, до бунтът на 23 септември, когато червения диктатор Сталин инструктира Димитров в „правилната” посока. Първо, БЗНС са фашисти, после Сталин праща Васил Коларов, да "обясни" на Георги Димитров, че фашисти стават онези, дето са свалили фашистите на 9 юни!?! От този момент, по нереално извратената логика на комунягите, фашисти стават видни личности като Андрей Ляпчев и Атанас Буров. Парадокса е, че в тази "фашистка" България, която уж е овладяна от "монархо - фашизма", фанатизираният русофил и комунист Георги Димитров е избиран за депутат на парламентарни избори, 5 пъти - в 16, 17, 18, 19 и 20 Обикновено Народно Събрание. И като народен представител, др. Георги Димитров, хич не се смущава, че работи изцяло срещу държавата си, в услуга на Коминтерна и най-вече на руския вожд – тиранина Сталин.
    През февруари 1923, в пламенна, провокативна реч пред комунисти – имигранти, др. Георги Димитров поставя искането, националноосвободителните движения да се обявят за независимост на македонските, добруджанските и тракийските българи, от българската буржоазия и за създаването на Македонска, Добруджанска и Тракийска Съветски Републики. В същото време, Георги Димитров е народен представител, в Българския Парламент, в Царство България, което е определяно от БКП за мракобесно, ретроградно и фашистко. Уж фашизъм, пък наш Гошо, депутатин? Истински Гад без съвест и угризения!
    Същата тактика за създаване на измислени съветски републики,
  • 29 System of a down

    2 1 Отговор
    Същата тактика за създаване на измислени съветски републики, е приложена във Финландия и Балтийските държави след което Сталин ги погълна и насилствено асимилира в Империята на Злото СССР, нагло обявявайки пред света, че ги освобождава от ретроградните сили, дръзнали да изгонят комунистите си.
    На 24 юни 1923, малко преди Септемврийския бунт и след "фашисткия" преврат, Георги Димитров неправомерно използвайки позицията си на български депутат, освобождава от ареста във Варна генералния секретар на Коминтерна Васил Коларов, който е арестуван заради нередовни документи, а не защото е шефа на Коминтерна. И какво излиза - след „фашисткия” преврат, срещу „фашистката” БЗНС, във „фашистка” България, върлият антифашист Георги Димитров, освобождава шефа на Коминтерна Васил Коларов, чиято организация има за цел да раздроби България на 4 съветски републики, да свали монархията и да прогони българския Цар!
    Но след деветосептемврийският преврат 1944, българската история бе умишлено изопачена до неузнаваемост от комунягите – русофили под давлението и насоките на руснаците. И така невежият комунистически провокатор Георги Димитров бе героизиран и идеализиран, освен това мумифициран като Символ на Комунизма в България.
    Днес непрогледното було на тази нагла Лъжа, градена от комунисти и русофили с десетилетия, вече се разпада под натиска на разкритията на умишлено прикриваните до скоро истини и факти. Ясно е, че фашизъм в България не е имало, както не е имало и българск
  • 30 System of a down

    4 1 Отговор
    Ясно е, че фашизъм в България не е имало, както не е имало и български комунисти, а само съветски подлоги и мекерета, наглите наследници на които обаче продължават да сеят дезинформациите на които са били научени от престъпните си родители и роднини.
  • 31 ПАРГОВ......КВО СТАВА...ПАК ОПОЗИЦИЯ

    3 1 Отговор
    ОСТАНЕТЕ СИ ТАКАВА........
  • 32 БСП ГЕРБ БКП

    0 1 Отговор
    Нa Цвeтaнoв му e пocтaвeнa зaдaчaтa дa кoнтрoлирa Рaдeв и тoй минe, нe минe ce изцeпи нeщo. Цвeтaн Цвeтaнoв ce държи кaтo нe дoбрe рeaлизирaн cлужитeл нa 7-мo упрaвлeниe нa Държaвнa cигурнocт, къдeтo тoй вcъщнocт e рaбoтил."
  • 33 ПАРГОВ......КВО СТАВА...ПАК ОПОЗИЦИЯ

    3 0 Отговор
    НЕ ТЕ ВИДЕХМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ.....БЪРЗО ВИ СМИРИ БОРИСОВ

    Коментиран от #37

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Къв си ти бе

    2 0 Отговор
    Колко пирона си забил ,в живота си,колко дръвчерта си засади,какво си направил ,за хората ....та даваш акъл?
    Дийба олигофрените ,пръкнали се ,да дават акъл.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Не се жъмби

    0 1 Отговор

    До коментар #33 от "ПАРГОВ......КВО СТАВА...ПАК ОПОЗИЦИЯ":

    Лустросаното Парговче е по-скоро колаборант на Борисов....,така,че не му се жъмби... да не ти стане началник при Боко.

    Коментиран от #38

  • 38 БАЩИЦАТА.....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Не се жъмби":

    САМО ЕДИН Е ВОЖДА...ДРУГО ВСИЧКО Е ИНДИЕНЦИ...ТАКА Е ПРИ БАЩИЦАТА
  • 39 бармалей

    0 0 Отговор
    За мен , изминалата година беше отвратителна ........... три личности , близки до мен починаха , но не от ко19 . Финансовите ми загуби , също са големи ................накратко - калпава 2020 .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове