Last news in Fakti

4 Януари, 2021 08:35 3 864 29

Организационната реформа в БСП е факт

  • корнелия нинова-
  • бсп

31 кординатори ще отговарят за всеки от избирателните райони в страната, според новата концепция на председателя Корнелия Нинова за децентрализация

Организационната реформа в БСП е факт - 1

Организационната реформа на БСП вече е факт, сочат от левицата. Преди повече от месец Националният съвет прие новата структура на партията. Централно място в нея заема концепцията на Корнелия Нинова, че партията трябва е максимално близо до своите членове. За целта се назначават 31 кординатори, които да отговарят за всеки от избирателните райони в страната. Основното е, че те заемат новите си работни места в съответните региони, а не в централата на партията. На „Позитано“ 20 в столицата щатът се намалява и остават шестима организатори, които ще отговарят за 6-те района за планиране, информират от пресцентъра на БСП.

Координаторите по места са основно млади хора, които живеят и работят постоянно в своите избирателни райони.

С реформата реално партията се доближава максимално до своите членове, твърдят от ръководството на левицата. В ход е процес на децентрализация на партийния апарат. Това дава и повече демократичност, защото решенията и текущата работа ще се осъществяват на място, което ангажира много повече местните структури с правенето на политика.

Досега координаторите живееха и работеха в София и често връзката със структурите на партията се нарушаваше. Реално се откриват много нови работни места като се създава повече гъвкавост и възможности за работа на терен на партията.

След вътрешния избор това е поредната промяна, която прави лидерът на партията. Още при избирането си тя заяви, че ще придаде по-голяма тежест на структурите, които са гръбнакът на партията и по-малко в централата.

„Искам ежедневен контакт с хората в страната, работа на терен, засилена връзка център-структури и политики с грижа за хората“, заръча на новите попълнения на партията Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лангли

    8 30 Отговор
    Айде на бас, че 1/3 от ти 31 координатори ще се влеят при републиканците на Цвък.
  • 2 сигурно

    32 32 Отговор
    И тези озверяха за власт и пари !!
  • 3 Баце

    31 10 Отговор
    ГЕРБ има пирамидална структура, като СИК.
  • 4 Политбюро

    29 25 Отговор
    Вярваме само на тази жена

    Коментиран от #7

  • 5 Овчарник

    32 33 Отговор
    Корнелия е паразит като всички останали паразити.
  • 6 АМОН

    20 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: заемат новите си работни места в съответните региони.

    И КАКВО ЩЕ РАБОТЯТ НА НОВИТЕ СИ РАБОТНИ МЕСТА?!
    Каква ще е длъжностната им характеристика?

    Коментиран от #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Йордан Василев

    21 20 Отговор
    Това добре и ако се очисти от старите мутри и даде възможност на младите никои не може да стигне тая партия ,трябва й доверие !

    Коментиран от #11

  • 9 Тъпи политици

    26 13 Отговор
    Поредните тунеядци на заплата от субсидиите!!!
    Тъжна история.
  • 10 Жоро

    5 20 Отговор
    Ако спечелят дано да дават по 50 лева като ГЕРБ
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 антибсп

    16 3 Отговор
    Реформа към по-добро! За кака ....
  • 13 ПАТРИОТ

    15 9 Отговор

    До коментар #6 от "АМОН":

    Добро утро АМОНЧО.Отговора на въпроса ти се намира в горенаписаното, всъщност ти можеш ли да четеш или си от ГЕРБ?

    Коментиран от #21

  • 14 Гост

    12 11 Отговор
    Ако краварката е в левия ъгъл,то значи,че е лидер на левундерите от Позитано.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Б. Б.

    11 6 Отговор
    Работете, работете. Като ви спра субсидиите пак ще ви се изпари мерака за работа.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Българи Предатели

    11 5 Отговор
    Колко ша дадеш Курнело?
  • 19 РедРеформатор

    10 5 Отговор
    Реформата: пременил се Илия - пак в тия!
  • 20 SDEЧЕВ

    8 6 Отговор
    ПРЕДИ- МИЛИЦИОНЕР,ПАРТИЗАНИН,ОЛИГАРХ СЛЕД-ПАРТИЗАНИН,ОЛИГАРХ,МИЛИЦИОНЕР. БОЖЕ ПАЗИ ТЕЗИ ДАЛЕЧ ОТ ВЛАСТТА.
  • 21 АМОН

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "ПАТРИОТ":

    НЕ СЪМ И НЕ ПРЕДСТАВЛЯВАМ НИКОЯ ОТ ХОЛДИНГОВИТЕ СТРУКТУРИ НАРЕКЛИ СЕ ПАРТИИ.

    В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАРТИЯ представляващи интересите на обеднелите милиони Българи.

    В България дори няма националистическа партия която да спре геноцида към един изчезващ вид какъвто е българина.

    ЛОШОТО Е, ЧЕ НЕ ВИЖДАМ ВОДАЧА КОЙТО МОЖЕ ДА НИ ИЗВЕДЕ ОТ ТОЗИ АД В КОЙТО НИ ПОСТАВИХА ШЕПА НЕГОДНИЦИ ЗАД КОИТО СТОИ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА.

    ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЖЕ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО??
    НА ТЕЗИ КОИТО ПРЕНАСОЧВАТ ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ ОТ БЮДЖЕТА ПО НАЧИН ПО КОЙТО ПУБЛИЧНИТЕ СРЕДСТВА СЕ КРАДАТ ОТ ПРАВИЛНИТЕ ФИРМИ НАПУСКАЙКИ ДЪРЖАВАТА, ХРАНЕЙКИ ЧУЖДИ НАРОДИ , А НЕ БЪЛГАРСКИЯ.

    МЪЛЧАНИЕ!!
    СЯКАШ ТАКОВА НЕЩО НЯМА И НЕ СЪЩЕСТВУВА.
    МЪЛЧИ И ДРУГАРКАТА НИНОВА ЧИЯТО ФИРМА "ТЕХНОИМПЕКС 98" И В МОМЕНТА Е ПОД ШАПКАТА НА ГРУПИРОВКАТА ТИМ.

    КАКВИ ПАРТИИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ ЧОВЕК?!!!

    ОТНЕХА НИ ВЯРАТА В ДОБРОТО И ЧОВЕКА?!!
    УБИХА НИ!! Ние вече не сме хора , а самоунищожаващи се зверове.

    Докога така?!
  • 22 Център дясно

    11 5 Отговор
    Каква реформа? Единствения шанс на БСП да вземат по-вече гласове е като изберат някоя млада красавица за председател, така поне ще имат някакъв шанс да спечелят ценителите на женската красота.
  • 23 jdjd

    8 6 Отговор
    денят ти след като видиш тая кощамбра как би могло хубав да продължи
  • 24 Умен по цялата глава

    11 5 Отговор
    Любопитно ми е какво направи Нинова като зам министър на Икономиката в правителството на Станишев,заедно с Р.Очаров ,вече Осъден за кражбата на 20 милиона,та да бъде Уволнена позорно от заеманата длъжност.Трябва много да се е Грижила за Хората и да е била близо до тях.....До някои от Хората....
  • 25 Андреева

    5 3 Отговор
    Да е жива и здрав другарката Корнеля, че под нейно ръководство партията се излага повече от когато и да било!!!!
    Под нейно ръководство фалира БСП, оказа се че касата празна, парите ги няма и неясно кой и как ги е похарчил......
    Ми те ако управляваха държавата, същото щеше да е, затова толкова бясно се опитват да свалят правителството та да яхнат метлата и да започнат да крадат милиарди, че много изгладнели всички в БСП, един друг се ядът... БСП е като озверели вълци, готови да унищожът държавата, но да забогатеят!!!!
  • 26 Путкодеров

    5 0 Отговор
    Мачкай, како Кури! Мутрите в затвора
  • 27 Дениц Сачев

    2 1 Отговор
    Само моята невероятна дама на сърцето ми Деница Сачева може да замени Корнелия Нинова и да се договори с Бойко за хикс на изборите!
  • 28 Димитър

    4 0 Отговор
    Обединени леви и десни в един блок, срещу ГЕРБ,може да стане нещо в тази държава.По лоши политици от ГЕРБ никога нее имало.Защо ,защото сме на първо място по вичко порочно ,корупция,бедност,смъртност ,лоша образователна сидтема,лоша здравна система ,разхищение на средства{раздаване на свой фирми),некачествени магистрали-едната година се стройят,следващата година се ремонтират,справка магистрала Струма при Дяково и Бобошево,магистрала Тракия при Пловдив,кръговото във Варна и още,още ,некадърно и крадливо управление.Времее стига ГЕРБ.
  • 29 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    "ТОЗИ СТАВА --- ТОЗИ НЕ СТАВА !!! ТОЗИ Е НАШ /МОЙ / --- ТОЗИ НЕ Е НАШ / НЕ Е МОЙ / !!! "ХОЛИУУД ФЕНТЪЗИ " - НИНОВА ЕКСПРЕС !!!! И НАКРАЯ -МОРТОС НА МЕКСИКАНСКИ ИЛИ МОРТОС ПО АМЕРИКАНСКИ В ПОЛИТИКАТА ИЗПЕРКС- НА КОРОНОНИНОВА -19-20 !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове