Last news in Fakti

23 Януари, 2021 16:52 5 283 71

Манолова: Утре ще поискаме оставката на Сачева

  • мая манолова-
  • затворени бизнеси

Затворените бизнеси трябва да са подкрепени, милионите да стигнат до хората, а не до приятелския кръг на властта, заявява Манолова

Манолова: Утре ще поискаме оставката на Сачева - 1
Снимка: Изправисе.БГ

Утре от 11:30 ч. представители на затворени бизнеси, които не са получили подкрепа и активисти на "Изправи се.БГ" ще организират събитие пред Министерския съвет, за да поискаме оставката на социалния министър. Имаме сигнали от граждани, които не са получили по 24 лв. на ден за служителите от Шумен, Плевен, Стара Загора и Бургас, които ще се включат в събитието. Това заяви председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова пред медиите в Плевен, където днес откри офис на организацията.

Тя допълни, че социалният министър е обещала до края на декември 2020 г. служителите на затворените бизнеси да получат 24 лв. на ден подкрепа, но до края на декември одобрените за помощта са 14 500 по данни на Агенцията по заетостта. Не е ясно колко от хората са получили реално пари. Според данни на работодателски организации са дадени между 500 хил. и 1 млн. лв., от обещани 50 млн. лв., обясни Манолова.

Основен приоритет на "Изправи се.БГ" е рязкото увеличаване на доходите на работещите българи и преизчисляване на пенсиите, зелените каузи, ревизия на безобразията на 11-годишното управление на Борисов. Имаме ясен план за подкрепа на бизнеса и на обикновените граждани в условията на криза. Досега има само обещания, а фирмите и хората се оправят който както може, допълни Манолова.

Затворените бизнеси трябва да са подкрепени, милионите да стигнат до хората, а не до приятелския кръг на властта, категорична е тя.

"Изправи се.БГ" издига кандидати за кметове за частичните местни избори на 28 февруари. За село Николаево кандидат ще е Ваня Орозова, а за село Славовица, община Долна Митрополия - Галя Игнатова. Другата седмица ще представим и кандидатът ни за община Мъглиж, област Стара Загора, съобщи още Манолова в Плевен.

Тази седмица открихме офиси на "Изправи се.БГ" в Петрич, Нови пазар и Плевен. През следващата седмица ще открием офиси в Перник и Кюстендил. Към Гражданската платформа продължават да се присъединяват граждански организации. Целта ни е демократичните извънпарламентарни субекти да създадем критично мнозинство в следващия парламент, каза още Манолова.

Тя допълни, че "Изправи се.БГ" има готова законодателна рамка, която е в защита на зелените каузи и на хората срещу монополите. Имаме ясен план за подкрепа на бизнеса и на хората, обясни председателят на Гражданската платформа.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абракадабра

    70 22 Отговор
    Недей како! Сачева е идеален пример за меко+тело.
  • 2 Овчарник

    57 11 Отговор
    Главата на змията се мачка а не опашката.

    Коментиран от #70

  • 3 ха ха

    52 26 Отговор
    Ами искайте я, може да я искате и днеска. )) като те гледам каква си подпухнала майче.. дълго още няма да издържиш, пък изборите чак след 3 месеца.. Трябва да мислиш върху още оставки.
  • 4 Сачева и Боко

    46 21 Отговор
    В семейна килия

    Коментиран от #13, #52

  • 5 ТаУмВзе

    22 37 Отговор
    Калинката мая, пак лае луната клекнала, във всички посоки. Ще харчат Кражбите герберастите, докато ние сме си овце Роб.

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Изкpивисе бг

    12 14 Отговор
    Oди,там ще бъде и Last сoфи.!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    27 30 Отговор

    До коментар #5 от "ТаУмВзе":

    прав си та нали МАЯ МАНОЛОВА предложи ПЕЕВСКИ за шеф на данс аБМБ я направи обудсман колко до костинбродската афера МАЯ го игр аеше уж е с народа тя е ЧОВЕК на гольовците

    Коментиран от #16, #17

  • 10 Кy ку

    12 5 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Шo бе тaaне е ли от вашитe!!!
  • 11 Българка

    41 27 Отговор
    Освен на Сачева, искайте оставката на националния предател Борисов и цялото правителство, което обслужва мафията! Искайте и оставката на Гешев, който вместо да бори корупцията я покрива и произвежда! Давай Мая!
  • 12 Някой си

    30 31 Отговор
    "Активисти на "Изправи се Боклук Гаден" ще организират събитие пред Министерския съвет, за да поискаме оставката на социалния министър."

    Да,веднага ще ти изпълнят искането сестра галева,като ти покажат 9-та глуха.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Българка

    8 5 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Не те разбирам! Двама души от един ник ли пишете?

    Коментиран от #21

  • 15 Коки

    19 9 Отговор
    По отношение на пенсиите е добре да сме конкретни и точни: от къде ще дойдат парите за преизчисление и увеличение на пенсиите?
    Бюджета за 2021 г. е в ход, т.е. от него не може - заложено е само за м. юли по швейцарското правило.
    Много бизнеси са затворени и не внасят за бюджета - и от там не може.
    Откъде?
    Да си обещаваме предизборно на едро и да се залъгваме не става.
    Да ни кажат откъде ще дойдат парите за преизчисление на пенсиите и увеличение 20-30%?

    Коментиран от #53

  • 16 ТаУмВзе

    28 10 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А къде са тройката кебапчета, Предали Хората на площада? Нещо се покриха, Мишоци долни. А таа калинка мая я помня с кафенцето 2008. Когато жандармерия ни сгази, без причина. Хахах
  • 17 Българка

    27 30 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мая Манолова НЕ Е ПРЕДЛОЖИЛА ПЕЕВСКИ, А ПОЕ ЧУЖДА ОТГОВОРНОСТ!

    Коментиран от #24

  • 18 Анонимен

    21 13 Отговор
    Всичко ви дават. Един ден влизам в къща и помощи.. Олио 20 бутилки, брашно.. Дават, помагат. Помощи им дават, а жигари пушат. А са скъпи. Сачева. Тя е умна жена бе майче. Кусур намирате. Искате и вие след тях да крадете и народа да мре. Това ли желаете. Тоя кокол, всички сте за него.
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 17 Отговор
    БОЙКО в цсз
  • 20 Мая Манолова

    21 18 Отговор
    За Председател на Държавната Агенция за Национална Сигурност предлагам народният представител от ДПС - ДЕЛЯН СЛАВЧОВ ПЕЕВСКИ.
    Благодаря за вниманието.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ха ха хаааа

    26 12 Отговор
    МаяМа се опитва май да яхне протест ..?!
  • 23 Българка

    7 11 Отговор

    До коментар #21 от "Последния Софиянец":

    Предположих, реагирай! Изборите за мафията са на живот и смърт! Тро ловете са много активни!
  • 24 ами сега

    22 8 Отговор

    До коментар #17 от "Българка":

    Ами сега ?! На теб ли да вярвам или на очите и ушите си ? Клипа с предложението на Мая. М. за избора на Пеевски за Председател на ДАНС го има в нета ,изказването е в НС и е направено през м.Юни 2013 г. ,така че - чия "отговорност" е "поела" Манолова ,светни ме !

    Коментиран от #25

  • 25 Българка

    10 14 Отговор

    До коментар #24 от "ами сега":

    Думите, че е предложила Пеевски са нейни, но истината е друга. Просто "водачите" мъже нямат то пки да отговорят на гневните хора и да си поемат вината!
  • 26 без коментар

    17 5 Отговор
    ТЕМИ В РАЗВИТИЕ
    Мая Манолова: Аз предложих Делян Пеевски
    Безспорен факт е, че на протестиращите срещу правителството се плаща, заяви зам.- председателката на Народното събрание пред Нова телевизия
    13 септември 2013, 08:54, oбновена в 12:47
    Мая Манолова: Аз предложих Делян Пеевски
    Мая Манолова: Всички знаят, че на протестиращите им се плаща

    Източник: БГНЕС
    "Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност" , заяви днес пред Нова телевизия Мая Манолова, народен представител от БСП и зам.- председател на Народното събрание.

    Но според нея това вече нямало никакво значение, защото отговорността за това действие била поета. „Очевидно има интерес да се върти една и съща плоча”, каза Манолова и добави, че иска "да успокои тревожните журналистически души" на водещите Цолова и Николаев.

    Преди четири дни Сергей Станишев, попитан защо отбягва да отговори чие назначение беше Пеевски, каза: "Разбира се, че г-н Пеевски е предложение на Движението за права и свободи". Станишев повтори тогава, че урокът от тази крачка е научен и грешката е поправена.

    За пореден път Мая Манолова изрази убеденост, че се плаща на протестиращите срещу правителствто на Пламен Орешарски. „Нямам колебание да кажа нещо, което всички знаят. Всички знаем по какъв начин са стимулирани протестите. Безспорен факт е, че се плаща. Мога да дам десетки примери за това как се организират участниците в протестите”, каза тя в пр
  • 27 До 17 Българка

    12 13 Отговор
    Мая Манолова НЕ Е ПРЕДЛОЖИЛА ПЕЕВСКИ, А ПОЕ ЧУЖДА ОТГОВОРНОСТ#######
    #########
    Дори и да не е предложила тя е гласувала за Пеевски.Което е равносилно и да го е предложила.Ясно ли ви е другарко!?

    Коментиран от #43, #54

  • 28 МАНОЛОВА...БИТАТА КАРТА

    23 9 Отговор
    ОСТАНИ СИ....НАВЕДЕНА
  • 29 Бай Курти

    22 8 Отговор
    Майче ,ти види фактор който може да иска оставки.Ясно е ,че просто си заработваш парите за това.

    Коментиран от #38

  • 30 Знайко

    13 8 Отговор
    Най-много не понасям ДПС и Шиши. След това ГЕРБ и БСП и всичките им бивши и настоящи членове. Помня дълго и помня, че Мая Манолова бише депутат от БСП, и че "предложи" Шиши за шеф на ДАНС. И Манолова гласува за Шиши да е шеф на ДАНС. Помня Костинбродската завера, не че ГЕРБ не купуват гласове. Купуват, но не по начина, по който се опитваше да ни убеди Манолова. Това да обвиниш някой злодей, в престъпление, което не съществува също е престъпление. И БСП купуват гласове, и "Реформаторите" купуват гласове, и "Патриотите" купуват и по-точно "АТАКА"... Министър Сачева е противна лицемерка, да трябва да си понесе отговорноста. Но кога ще си понесе отговорноста Вожда Обикалиящя с Джипката като муха без глава. Смениха n на брой министри, и не бяха само социални министри, бяха здравни, земедечски, пътни, финансови, индустриялни ... И нищо не се промени, новите министри се оказаха същите като старите. Защото проблема не са министрите. Проблема са депутатите, шефа им Вожда с Джипката и задкулисните му кукловоди. Проблема са и 60% гласуващи дебили у нас. Гласуват, гласуват ... И какъв е резултата? Все ни управляват мафии, ако не е мафията на БСП, ще е мафията на ГЕРБ, ако не е мафията на ГЕРБ, ще е мафията на БСП. И все едни и същи злодеи са депутати. Онзи ден бил общински съветник от БСП, вчера депутат от ГЕРБ после министър от ГЕРБ, в други ден ще е министър от БСП. Народе: "Не е луд, кой яде баницата, луд е този който му я дава."
  • 31 Соня

    14 13 Отговор
    Като омбудсман се справяше, ама за политика по- добре не
  • 32 Последния Софиянец

    26 9 Отговор
    И тая се взе много на сериозно.Щяла да иска оставки.Още не си дорасла за това.И никога няма да бъдеш.Ние помним какви ги вършеше,когато управлявахте.
  • 33 Само така

    5 19 Отговор
    Подкрепям те! Чакат ни светли четири години с нея!
    Телецът сега е във възход, давай!
  • 34 Бай Пеши

    25 9 Отговор
    Насери се БГ и Мая дупнишка .
  • 35 хи хи хи

    26 5 Отговор
    от миша ТУПУРДИЯ кой се плаши, питай нищоправеца, с вдигнато юмруче и гарга не уплаши!
  • 36 Бай

    21 5 Отговор
    БСП и ТРИО- твърдо НЕ. Стига се бута в парламента, Мая. Сега ТРИО и то гладно. А децата на адвоката- в чужбина. Защо? Защо не в БГ? После те ще управляват, юпита
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 21 Отговор
    герб са престъпници БОЙКО е мутра
  • 38 бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР

    10 10 Отговор

    До коментар #29 от "Бай Курти":

    Не ми кради ника мишок страхлив! Хората знаят и познават истинския ваш лидер който следвате и ви е за пример!!! Манолова няма да успее никога! Нито с протести , нито без! Предстои нов кабинет с премиер Борисов и коалиционно управление - ГЕРБ -ДПС -ИМТ(Станислав Трифонов). Факт!!!

    Коментиран от #39, #42

  • 39 БАЩИЦАТА....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    14 6 Отговор

    До коментар #38 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    КОЛЕГА.. НАПЪЛНО СИ ПРАВ ....СЛАВИ ВЕЧЕ СЕ Е РАЗБРАЛ С ПОБЕДИТЕЛЯ БАЦЕ....БАЦЕ ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО....С ПОДКРЕПА НА ДПС И ИТН НА СЛАВИ...КАТО ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ И ОБШЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ СА ЗА СЛАВИ...ЗА ПОДКРЕПАТА
  • 40 Знайко

    17 8 Отговор
    Имам един въпрос към Мая Манолова: "Кой ти плаща да протестираш?"
    Манолова знаем, че на някои протестиращи се плаща. Знаем, че "някой" плаща да се протестира срещу БСП, знаем обаче, че "някой друг" плаща да се протестира срещу ГЕРБ. Знаем обаче, че има и такива, които протестират БЕЗПЛАТНО и срещу ГЕРБ, и срещу БСП, и срещу ДПС. Знаем също така, че тези, които плащат да се протестира, са същите, които плащат за купуването на гласове.
  • 41 Гост

    8 2 Отговор
    Всеки който е грамотен да отвори НАП и да прочете за фирмите!!!!А и още нещо- до 27 ноември не сте ли работили за да получите през декември заплати или въпроса само да искате!!!!
  • 42 Стойко

    18 6 Отговор

    До коментар #38 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    Аве ей смахнат! Чалгаря от Учиндол никога няма да влезе в парламента!!!! За да има 4% му трябват около 160 хиляди гласа ?!?! Има ли толкова чалгари в страната които да излязат да гласуват? Е те чалгарите в България са повече , но предимно наркомани к непълнолетни така че учиндолеца ще гледа парламента през крив макарон!!!!

    Коментиран от #58

  • 43 Българка

    10 20 Отговор

    До коментар #27 от "До 17 Българка":

    Да другарю, гласувала е партийно, но има грешка, има и прошка. Мисля, че Мая си е извадила поуките. Христос е казал на тълпата "Който е безагрешен пръв да хвърли камък" върху М.Магдалена. Ако Манолова си призбава грешката, то шайката лъже и покрива престъпленията си. По- добре Манолова, отколкото статуквото от НС

    Коментиран от #44, #46

  • 44 спешна помощ

    15 9 Отговор

    До коментар #43 от "Българка":

    Ма разбира се бе ,Мая Манолова е досущ Мария Магдалена (и на двете имента им са с М.М.) как не се сетихме !!! Вие (другарко "БългаркЕ") сте за спешен прием в МБАЛНП "Свети Наум" ,нали (си) знаете !
  • 45 БАЩИЦАТА....КОМАНДВАЩ ДЪРЖАВАТА

    12 6 Отговор
    МОЖЕ ДА ИСКАТЕ ОСТАВКАТА И НА ЧИСТАЧКИТЕ В МС
  • 46 Умен по цялата глава

    18 5 Отговор

    До коментар #43 от "Българка":

    Мая Манолова внася Законопроект с който променя Наказателния Кодекс..След поправката осъдения на 16 години Ванко 1 за разпространение на Наркотици и сводник на Малолетни проститутки излиза от затвора излежал само ТРИ години от наказанието.И всички подобни Престъпници като него излизат на свобода да разпространяват Наркотици и изнасилват Децата ни....Това направи Мая Манолова като Народен Представител в НС....

    Коментиран от #64

  • 47 МАНОЛОВА...БИТАТА КАРТА

    14 9 Отговор
    ОСТАВИ СИ НАВЕДЕНА...ТАКА ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ И СЛЕД ...ИЗБОРИТЕ
  • 48 До 43 Българка

    12 6 Отговор
    За такива неща няма прошка другарко.Вълка козината си мени но нрава не.Въпреки че Боко не ми е фаворит ще гласувам за него .Докато не се появи истинска алтернатива от нови ,млади и неопетнени личности.Доколкото знам вие другарко сте в чужбина и то не в Куба,Северна Корея или Русия. И плащате данъците си там.За това по спокойно с коментарите и не определяйте живота на хората ,които сме в България.

    Коментиран от #51

  • 49 Маяма назначи Пеевски

    16 9 Отговор
    По заповед на Божков, Новите десни сте ОПАСНИ и сте много шо-голямо ЗЛО от ГЕРБ.
  • 50 читател

    9 3 Отговор
    Утре сачева,вдругиден -Манолова; колелото се върти!
  • 51 Гласувай си

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "До 43 Българка":

    Както и да го въртите за....ка . Само един ви чака
  • 52 Фактъ

    10 8 Отговор

    До коментар #4 от "Сачева и Боко":

    В такъв случай Боко , по - добре да се самоубие .
  • 53 2828

    4 4 Отговор

    До коментар #15 от "Коки":

    А за държавните служители откъде се намериха пари за 30% увеличение?
    А депутатите откъде си увеличават заплатите по 2-3 пъти в година?
    А чантаджиите откъде си раздават бонуси с милиони всяка година?
    На учителите парите за увеличение от къде са?
    Тр.л платен!
  • 54 2828

    5 6 Отговор

    До коментар #27 от "До 17 Българка":

    Всички платени тр.лове използват обръщението''другарю/ другарке'' към опонентите, които не споделят техните корупционни политики.
    По това ще познаете платените тр.лове.
  • 55 наглеци

    4 9 Отговор
    Що на Сачева , тя само обслужва Тулупа . То цялата му Шайка си е за оставка.
  • 56 До 54 2828

    6 2 Отговор
    Всички платени тр.лове използват обръщението''другарю/ другарке'' към опонентите, които не споделят техните корупционни политики. По това ще познаете платените тр.лове.
    ############
    ########
    Платена е баба ти.Я ми кажи отворко,кои от така наречената алтернатива не са другари!?
  • 57 Другия с коня

    12 0 Отговор
    Мая Манолова като Народен Представител в НС избират Пламен Орешарски за Премиер с гласовете на БСП,ДПС и Атака.....Ето какво казва Той в стъпването в Длъжност.
    "Подготвили сме приоритети, които са обект на консултации. Няколко думи за тях в резюме. Ние виждаме в тях няколко ключови приоритета за следващия мандат, обединени в три групи мерки. На първо място възстановяване на държавността, на второ място икономическото развитие и насърчаване на предприемачеството и на трето място повече солидарност и социална справедливост", Наглост и Безочие на червените
    престъпни цървули...

    Коментиран от #62

  • 58 Попът

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "Стойко":

    има много чалгари в БГ, огледай се като вървиш
  • 59 Мома кюстендилска

    10 1 Отговор
    Защо не коментира ,какво се случва в общини управлявани от" дървени глави" в Кюстендилско?
  • 60 Последния Софиянец

    11 1 Отговор
    Ако щете искайте оставката и на арменския поп.Все тая.Вие сте деветата дупка на кавала,ДРУГАРКО.
  • 61 Фабрикант собственик на 24 работника

    5 5 Отговор
    Това правителство е комунистическо което се мисли за дясно и наистина действа пагубно за България! Когато премиерът или министрите или разни псевдо специалисти, които всъщност не знаят колко прави две плюс две по шест затварят бизнеси в България и обричат на глад над един милион души на които им е забранено в момента да работят и техните семейства, и не само на глад, но и пред пълен крах от съдия-изпълнителите които ще им вземат всичко заради неплатени сметки, преди да затворят даден бизнес трябва публично да се откажат от своите заплати и да кажат "ето аз премиерът няма да получавам заплата, но затварям този и този бизнес"! А не те да ми получават от нас хиляди и 10-ки хиляди левове заплати и да им е все тая дали ще затворят някои бизнес или не! Това правителство провежда неокомунистическа революция и трябва да бъде прекратена възможно най-скоро вероятно на изборите!
  • 62 Умен по цялата глава

    6 0 Отговор

    До коментар #57 от "Другия с коня":

    А ето какво казва Орешарски,когото Мая Манолова брани с блузка с Името му от Протестиращи на площада...Орешарски е зам ректор на УНСС със доход5 хиляди на месец....Избран с гласовете на БСП,ДПС и Атака....
    "Увеличаването на минималната работна заплата ще бъде отложено за догодина, а конкретният размер на увеличението ще зависи от преговорите между бизнеса и синдикатите - това стана ясно от коментар на премиера Пламен Орешарски. Позицията му беше подкрепена от финансовия министър Петър Чобанов, който заяви, че няма изгледи това да се случи през тази година, но през 2014-та ще бъде разумна стъпка.

    Към момента е малко вероятно да се очакват коледни добавки за пенсионерите, стана ясно от думите на Петър Чобанов."Годината е 2013 та.....
  • 63 Simvola

    4 1 Отговор
    Та утре е неделя, каква оставка какви 5 лева.
  • 64 Според мен

    0 4 Отговор

    До коментар #46 от "Умен по цялата глава":

    Бъркаш. Въпросната поправка я внесе Татяна Дончева а не Мая Манолова. Дончева тогава беше депутат от БСП , а сега е адвокат

    Коментиран от #65

  • 65 Умен по цялата глава

    8 0 Отговор

    До коментар #64 от "Според мен":

    Годината е 2006 та 40 то НС.Законопроекта е внесен и мотивиран от Мая Манолова БСП,Надка Балева БСП,Яни Янев НДСВ и Христо Бисеров ДПС..Отхвърлен е от Правната комисия в отсъствието на Татяна Дончева.На следващо заседание тя налага Прегласуване и е Одобрен за Пленарна зала където също е Одобрен.Така,че ги брой двете като ОПГ - Мая Манолова и Татяна Дончева. И БСП...
  • 66 ПСЕТА

    5 1 Отговор
    МНОООГО ЗАКЪСНЯХТЕ.
    НЯМА БАНИЧКА ЗА ВАС, САМО МАЗНИ ХАРТИИ, ОТ БАНИЧКА, В КОФИТЕ :)
  • 67 Да, ама не

    4 0 Отговор
    Ще гласувам до като съм жив за ГЕРБ!Бойко - президент!Мая и Фатмака- на боклука!
  • 68 Кси

    3 0 Отговор
    Що ли не ми се занимава с тая галевица, хвърля се от тема в тема предизборно и търси политически ниши, не ми е интересна тая прочетена книга
  • 69 Алексей Сергеев

    2 0 Отговор
    Мая, оскайте остваки на всички, подкрепяйте Путин.
    Ще влезнете в Парламента след 300 г.
    Ако беше читава, добра и любяща съпруга, мъжът ти нямаше да избяга
    Провален политик, провалена съпруга, провален човек си Мая
  • 70 Министър

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Овчарник":

    Покажи маиче списъка да знаем кога е нашия ред да сме спокоини до 2025 год по азбучен ред ли караш по стаж или възраст
  • 71 cpv

    0 0 Отговор
    А на теб кой ще поиска оставката,кречетало/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове