Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 08:19 3 956 94

Доц. Кунчев за третата вълна: Не плашим никого, но има опасна тенденция

  • ангел кунчев-
  • трета вълна-
  • ваксини-
  • избори

ПСР тестът е златният стандарт. Ако искаме да сме сигурни, че не сме пропуснали някой заболял, то това е решението

Доц. Кунчев за третата вълна: Не плашим никого, но има опасна тенденция - 1
Снимка: БГНЕС

„Намирам за справедливо искането на някои българи да има промени в разпоредбата за задължителна карантина за българите, влезли с страната в обстановката на пандемия. Сигурен съм, че ще намерим най-точната формула със Здравното министерство“, това заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев пред БНТ.

„ПСР тест и антигенен бяха приравнени, но на границата се признава само първият. Това е въпрос на тълкование. ПСР тестът е златният стандарт. Ако искаме да сме сигурни, че не сме пропуснали някой заболял, то това е решението.

За целите на граничния контрол много малко са страните, които приемат и бързите тестове. Повечето са като нас и засега това ще остане в сила“, допълни здравният експерт.

Трета К-19 вълна

„Причината за третата коронавълна е трудно да се каже каква е. Често големите епидемии протичат точно по такъв начин. Такова нещо имаше и при птичия и свинския грип. Има дву- и три-вълното протичане.

Важен показател е колко са преболедувалите, колко са имунизираните, какви са и как се спазват мерките.

Целта не е да плашим някого, а да предупредим, че тенденцията е към покачване на броя на заразените“, поясни доц. Кунчев в сутрешния блок на БНТ.

Разхлабване на мерките

„Разхлабихме много внимателно мерките. С моловете имаше известна несправедливост – имаше много други големи вериги, които работят. Имайте предвид, че ние се опитваме да се предпазим от „социалния“ характер на мола, а не търговския – да не се събират много хора на едно място, което често се случва там

Тръгването на учениците или отварянето на мола не са сред причините са очакваната нова вълна“, каза главният държавен здравен инспектор.

Натиск върху НОЩ

„Никой не се бърка на решенията ни и това, което предлагаме в НОЩ. Все пак е нормално да чуваме какво се случва в икономиката ни. Няма натиск – има обмен на мнение, понякога и на висок тон, но това е нормално.

Защо мислите, че при един биологичен процес трябва да има някой лично отговорен, който го е предизвикал.

Хора ме срещат на улицата и ме обвиняват, че „аз нося и предизвиквам“ епидемията. При нас е важно да го ограничим – няма как да спрем коронавируса с каквито и да било мерки, но може да бъде държан под контрол, за да не разруши здравната система и да не останат хората без възможност за помощ“, каза доц. Кунчев.

Парламентарните избори

„Когато ни извикаха на консултациите за предстоящите парламентарни избори ние казахме, че няма как да се даде точна прогноза за времето на вота. Определянето на датата на изборите си беше решение на президента Румен Радев и той го взе.

Дали ще има много или малко болни, то избори категорично ще има. Просто ще се проведат по доста по-сложен сценарии.

Но все пак 4 април е далеч. Нека мине февруари, защото виждате, че почна ръста на новозаразените на ден“, предупреди здравният експерт.

К-19 ваксини

„Ваксинирането върви по плана „точно колкото ваксини влязат в България – толкова се ваксинират“. В понеделник ще решим как да действаме с ваксините на „АстраЗенека“, каза доц. Кунчев.

Конспиративни К-19 теории

„Засега държим нещата под контрол у нас, но има естествен начин на развиване на вирусите. Там ни е ролята, но тя е много ограничена.

В момента основата причина за тази трета К-19 вълна не са мерките и тяхното разпускане, а новите варианти на вируса“, поясни заяви главният държавен здравен инспектор.

За да се избегне заразяването с някоя от мутациите на К-19 той препоръча: „Ако досега дистанцията досега бе метър и половина, то сега трябва да стане 2,5. Ако досега сте носили обикновена маска, но сега трябва да носите специализирана“.

„Хубавото е, че ваксините пазят – дори и да не е на 100%, то поне предпазват от по-тежко протичане на заболяването и фатален край“, допълни ексепртът.

Зимни курорти и сигурност

„Ако видим взривоподобно увеличаване от заболели на някои места, то мерките отново ще бъдат затегнати. На този етап няма такова нещо.

Контролът в тези курорти е непрекъснат, а и от там казаха, че имат много отменени резервации“, увери доц. Кунчев.

Фалшиво отрицателни К-19 тестове

„Не е стигала информация до мен за фалшиво отрицателни антигенни тестове, но не е изключено. Има партиди, които показват фалшиво отрицателен резултат. Тестовете не са с еднакво качество – това е ясно на всички. Именно заради това ние държим на ПЦР тестовете“, категоричен бе заяви главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковид 19 хахха

    122 4 Отговор
    Пълен малоумник е тоя палячо.На Боко простата Тиква калинка.

    Коментиран от #56, #80

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Продажник

    97 3 Отговор
    Мазен, и ти няма да можеш да похарчи паричките-мръсните...
  • 4 Последния Софиянец

    86 4 Отговор
    Много ме е яд че този не го бих след Панорама.А имах възможност.Бяхме го приклещили на паркинга и ни засипа с лъжи.

    Коментиран от #17, #90

  • 5 Българин

    83 1 Отговор
    Докато търпим тия от крадливата партия ГЕРБ да ни правят на маймуни,няма свалим маските скоро.
  • 6 Дельо Хайдутин

    82 1 Отговор
    Тия вече и на децата омръзнаха.
  • 7 н9879

    84 0 Отговор
    "Когато неморалното се превърне в закон, съпротивата се превръща в дълг!"
  • 8 Кого

    83 1 Отговор
    да плашиш , бе ? Гарите ! Има компетентни специалисти , които от самото начало работят с вируса и представят обективна информация ! А ти си цял живот на стол зад бюро на стол и около силните на деня !
  • 9 123445

    82 3 Отговор
    къде изчезна сезонния грип или всичко вече е ековид
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мдааа

    70 4 Отговор
    Всичко се прави с цел да подлудят хората и да ги накарат да се ваксинират. Не се заблуждавайте, че е с предизборна цел. Изборите те си ги манипулират както си искат. Планът за депопулация трябва да се изпълни.

    Коментиран от #92

  • 12 от някога

    72 2 Отговор
    И къде я виждат тази трета вълна ? А имало ли е изобщо първа и втора вълна или мая е плод на болните политически мозъци алчни за пори от Брюксел
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Аскьой

    42 1 Отговор
    Ако не се вика плашене на кое викаш бе натегачо от Марица
  • 15 Диверсант

    53 2 Отговор
    Кой са фирмите и лицата, които внасят фалшивите тестове, парцалите наречени маски, ваксините.. Там никоя мисирка не смее да попита. В Италия Доменико Аркури ( българския Мутафчийски.) е на кафе с прокуратурата за закупени маски от Китай за 1 милиард и 200 милиона €. Купени по 0,02 цента и внесени по 0,50 цента.. Справка, предаването Report от 11 януари.
  • 16 Оги

    30 1 Отговор
    Ясно Ачка, казваш, има обмен на мнение на висок тон. :) Значи така му казвате като се псувате вече. :) Обмен на мнение на висок тон относно желание за любовни взаимоотношения с близки роднини. Дълбок си, Ачка.
  • 17 Емрах стораро

    7 20 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Като не си му клекнал пак добре типично за роби от османско владичество
  • 18 Centurion

    38 2 Отговор
    Има,тенденция,даже е сигурно.Те вчера напръсксха на всякъде.Нямя никаква разлика между това да те карат да си застраховяш колата за да не ти я откраднат,и да те карат да им купуваш ваксините за да не те разболеят, или да можеш да живееш нормално!!!Мръсни и долни Еврейски педофили и склеротици!Това е Чиста форма на рекет.А правителствата са едни добре платени слуги които знаейки прокарват всичко това.Аз се надявам и съм убеден ,че над 70% от гражданите минаха през вируса,но и останалата ,част ме е малка,тя е достатъчен повод,за налагане дестроктивни мерки от типа на пълното затваряне,което няма да реши нищо,само ще усложни живота на хората!За НОЩ не ми се гоеори,тяхната компетентност е ясна на всички.Сбирщина от Лаици и Дилетанти!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Един

    40 1 Отговор
    Кунчо, вместо да си вършите работата - станахте медийни звезди с постоянно присъствие във всички средства за масова дезинформация! Тез дето работят не се шматкат из телевизиите - а БНТ, а бТВ, А НОВА ....

    Коментиран от #81

  • 22 Centurion

    33 2 Отговор
    Но каквото и да правят,колкото и да се напъват, Ваксинацията,заради която се прави всичко това няма да се случи!
  • 23 Бтв нова бнт

    37 1 Отговор
    Спрете да ги каните по медии изолирайте ги от обществото
  • 24 ЩОМ ИМА

    29 1 Отговор
    ЗАЩО РАЗПУСНАХТЕ МЕРКИТЕ???!?
    ЗА ДА ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТ. МНОГО СТЕ ОБЪРКАНИ. КОЙТО НАСАЖДА
    ПАНИКА СТРЕС СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО
    ГО ОЧАКВА ЗАТВОР. ВИЕ ЕДНА ГОД.
    ТОВА ПРАВИТЕ.
  • 25 един от многото

    37 0 Отговор
    Какво не плашите , не плашите гаргите. Иначе всеки ваш щаб , комисия , измислен специалист всяват само паника и страх с единствената цел да отклоните вниманието на хората от разбойничествата на ГЕРБ и управляващата шайка. Наводнения , скали падат , метрото пропада , новопостроени пътища за нищо не стават , стоки и горива растат , ама това не е интересно. Важното пандемията , крадеца Навални и дядката Байдън! Най позорните управници на България от основаването и , че до сега!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 41783

    32 1 Отговор
    Работи като е толкова страшно, свърши нещо полезно ненормален ГЕРБЕРАС, а стига си висял по медиите! Над една година само лъжи чувам от вас!

    Коментиран от #31

  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    33 2 Отговор
    Коронавируса не съществува. Аз и жената го изкарахме на крак. Измират само тези които Бог е решил че им е свършил земния път. Оставете хората на мира

    Коментиран от #76

  • 29 доц Кунчев, ще ни Връхлети точно по

    34 1 Отговор
    ИЗБОРИТЕ, 3ТА Вълна!!!! Седмици, 10дни след тях ЩЕЕ Преминала!!!! Ще ви СЪДЯТ вас доценти професори Марионетки за ОПСИХЯСВАНЕ на Народа!!! Много хора с други заболявания не влизат в болници и Умират по домовете си!! Много Хора ще ви Осъдят,, НЕЕ далече това време!!!

    Коментиран от #74

  • 30 Мнение

    29 0 Отговор
    Ууууу, ни ви (в неуважителна форма) е срам бе псевдодоценте???!!!
    Кога през съвременната история на България е имало епидемия/пандемия, която да се е задържала над година и половина?????
    Може ли човек, дето не е обяснил все още защо тази година няма статистика на заболели от сезонен грип, да ни обяснява колко вълни имало????
    Алоооу продажен доц Кунчев, знаете ли приказката за лъжливото овчарче??????
    Ако не я знаете, запознайте се! Много си приличате с главния герой!!!
  • 31 За паника

    28 1 Отговор

    До коментар #27 от "41783":

    За това взема 10 хил.заплата
  • 32 sebo

    25 0 Отговор
    еи безумник ти и твойте ортаци .сасипахте държавата с един обикновен грип ти и оня гологлав и кантаржиев сте най големия вирус на държавата . и матиматици и те са в играта ние ги помним
  • 33 Капиталст

    25 0 Отговор
    На вас ако ви плащат на месец 15 бона няма ли да правите същото като щаба това са много пари .. ако разпуснат всичко и приключи сагата ще им падне заплатата ..За тях е добре.дошло и 10 години и 2000 вълни да има.
  • 34 Взеха ваксини

    24 0 Отговор
    На Пфайзер и Астразенека с 60 % ефикасност и никои не желае дас се ваксинира. Сега това е начина да ни принудят като уж бройките се вдигат!
  • 35 Гоуст

    21 0 Отговор
    Интересно ми е в Израел как се движи заразата след толкова много ваксинирани другите интересни са Великобританците там също ваксинират много друхото е бла бла.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Дядо йоло

    1 18 Отговор
    Дано герб.спечели и да ви бият еничарите по площадите а вие само да снимате
  • 38 123

    28 0 Отговор
    Няколко измамника се гаврят с цял народ. Измамата се крепи на фалшивия тест.

    Коментиран от #42

  • 39 Народа

    2 23 Отговор
    Искаме кпп та и вечерен час маски и затваряне на всичко което не е от първа необходимост .. всеки да се ваксинира. Отказалите право в изолатора ..
  • 40 бррр

    19 0 Отговор
    Ти какъв продажник си..... Някой ден тоя цирк ще приключи и тогава ще разбереш колко те презират хората. И за 5 стотинки доверие няма да получиш повече. Радвай се на 15-те минути слава и власт, скоро ще си далечен лош спомен.

    Коментиран от #47

  • 41 всяване

    13 0 Отговор
    на паника с благородна цел:те не ни плашат,само ни казват безобидно,че ще мрем!
  • 42 Ланцет

    17 0 Отговор

    До коментар #38 от "123":

    Папаята още ли дава положитрлни резултати.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Банчо Бруталиев

    21 0 Отговор
    Искам Нощ да ги затворят по къщите им за една година.Да видят добре ли е.Няма да издържат и ще се посамоубият.
  • 45 Шекел

    15 0 Отговор
    А бе на тоя пцр тест квото и да му бутнеш все позитивен.Кво изследват тогава тия мушмули.
  • 46 Масови протести във ВСИЧКИ градове трябв

    16 0 Отговор
    Масови протести във ВСИЧКИ градове трябва! Една година ще стане откакто ни мотаят както си искат! И всичко е за пари, то е ясно...
  • 47 888

    1 10 Отговор

    До коментар #40 от "бррр":

    Какво имаш предвид
    В.бг всяко чудо за 3 дни
    Лятото протестиращите против герб април.ще гласуват пак за него показаха процентите герб.печелят
  • 48 Е нали ресторантите бяха най-опасни, сег

    15 0 Отговор
    Е нали ресторантите бяха най-опасни, сега пък фитнесите 🤔🤔🤔. Парламента и на тия щаба май са по-опасни от всичко 😡

    Коментиран от #66

  • 49 Agatara

    15 1 Отговор
    като твърдите че има вирус защо не допуснахте журнариската Генка Шекерова да снима и да докаже че същесува такъв вирус .стpах ви е че ще изкара вашата измама дето служите за чужди интереси -ще има вазмездие а знаете кадей останаха чувалите с толкова мъртви нали оня гологлав генерал беше казал че ще се мре-а 1 година ни направихте на маймуни -чакаме с нетърпение 4 април да изритаме това правителство-МАТА ХАРИ
  • 50 Галъп

    0 12 Отговор
    Лятото протестиращите против герб, април.ще гласуват за борисов- показаха процентите герб.печелят
  • 51 Протест срещу безобразията в България

    11 1 Отговор
    Пълни глупости говори този човек.
  • 52 Герби Гербаров

    7 1 Отговор
    Що триете коментари бре.Цензура, БКП, КПСС, Работническо дело.Тва е т...ъ....п...о
  • 53 Джъмбо и Кауфланд са най-безопасни 😤😤

    15 0 Отговор
    Джъмбо и Кауфланд са най-безопасни 😤😤😤
  • 54 Васил

    8 0 Отговор
    Като ще има трета вълна какви мерки взимате а разбрах бива ви само да си получавате заплатите без нищо да правите.
  • 55 Как не каза на работа най -опясно ! Няма

    8 0 Отговор
    Как не каза на работа най -опясно ! Няма да ходите , ама ще вземате пари ! , Как не го каза това , значи , че един път някой да му повярва 😆
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Меси, а не Месу

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Нищо малоумно не казва":

    естествено.
  • 58 Опасно е слънцето за голото ти теме госп

    9 0 Отговор
    Опасно е слънцето за голото ти теме господине 😁
  • 59 Киро Брейка, Яде кренвирши леки

    14 0 Отговор
    Мутафчийски къде са опасни фитнесите ,нима в хранителните вериги Лидл, Кауфланд,Била и Метро не е опасно и няма струпване на хора,,,а чакай забравих Вие получавате от тях достатъчно бонуси ,за да работят без проблем
  • 60 Всички Марш в кауфланд и лидл! Какви фит

    12 0 Отговор
    Всички Марш в кауфланд и лидл! Какви фитнеси?! Защо?! 🤔😂
  • 61 Fate

    13 0 Отговор
    Калинка на обилна хранилка
  • 62 АНОНИМЕН

    13 0 Отговор
    НАЙ-СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНАВИРУСА:
    НE КOМEНТИРAЙТE CТAТИИ НA ТEМA КOРOНAВИРУC!
    Пo-мaлкo кoмeнтaри : пo-мaлкo прихoди oт НEТ-трaфик! Като останат само с троловете - сайтовете ще мирясат с психотерора сами!
    Като видите на който и да е ТВ канал предаване, новина изобщо каквото и да е с "Корона" - сменяйте : гледаемостта и съответно рейтинга им пада! Така ще ги шкартират и от телевизиите!

    Коментиран от #65

  • 63 Fate

    12 0 Отговор
    Плаща им се за прпаганда . Трафикът е стотинки

    Коментиран от #73

  • 64 АНОНИМЕН

    14 0 Отговор
    Фaкт e, чe ce cпрeтнa хубaвa cвeтoвнa кризa! Щe рaзбeрeм пo нaтaтък мoжe би зaщo!?
    Тoвa, чe вируca прecкoчил нa хoрaтa oт прилeп, пaнгoлин, змия... дeтo китaйцитe cи ги ядaт oт 1000 гoдини и нe e прecкoчил, тa чaк в днeшнo врeмe e зa тия дeтo кoнcумирaт дoмaтитe c кoлчeтaтa!
    Нa вceки 10-15 гoдини ce прaвят/oргaнизирaт cвeтoвни кризи c кaкъвтo и дa e пoвoд! Ceгa e кoрoнaвируc! По време на криза големи маси от хора в глобалния свят стават излишни. В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират. 2008-9 година пак имаше кризa! Ако не се правят кризи ще има световна война, но големите ги е страх от война! Преките и непреките поразии ще са такива, че в следващата война, ако изобщо има такава и е между човеци - оръжията ще са камъни и тояги! Моите скромни знания ми казват, че кризата с пукането на балона трябваше да е по-късно към 2024-5 година, а коронавируса е изненада! Ще видим! Следва продължение! Каквото и да говорят - става дума за пари, печалби, власт, влияние, пазари...!
  • 65 1300 години

    7 0 Отговор

    До коментар #62 от "АНОНИМЕН":

    Добре го казваш но при нас е обратен ефекта българите сме послушни офце
  • 66 Ако фитнесът е пълен, естествено, че

    1 11 Отговор

    До коментар #48 от "Е нали ресторантите бяха най-опасни, сег":

    е по-опасен от ресторант. При голямо физическо натоварване дишането е различно (ускорява се пулсът и дишането става учестено) и ако има 1 безсимптомен заразен ще се заразят всички край него. Защото ще излъчва по-голям вирусен товар докато "се поти" във фитнеса, отколкото ако си седи и кротко си вечеря в ресторант. Естествено, че тежко болен със симтоматика едва ли ще отиде на фитнес, но могат да заразяват и хора без изявени симптоми. Един суперразпространител е достатъчен, за да зарази всички във фитнес залата за час престой. Особено с новите значително по-вирулентни вариации на ковид. Няма нищо лошо човек да иска да спортува и да се поддържа в добра форма. Но съм виждал как изглежда фитнес маниак сред тежък ковид. Картинката е потресаваща, а случаите не са един или два. Всеки си прави изборите в живота и си плаща за тях. Мутафчийски не си го е измислил това. Има класация на обществените места по безопасност.Баровете и религиозните събирания на поклонници са също много опасни места за заразяване. Още в началото на пандемията беше доказано това в Южна Корея, където се проследяваха дълго време всички случаи на заразявания. И се издирваха под дърво и камък всички контактни лица. Не я е правил Мутафчийски класацията. Просто ви информира. Защото дори на английски едва ли е достъпна за повечето от вас като ви гледам интелектуалното равнище тук.

    Коментиран от #88

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Констатация

    8 0 Отговор
    Не плашат никого. Не могат да направят нищо. Единственото което могат е да насагдат страх и паника.
  • 69 Хо хо хо

    5 1 Отговор
    Няколко юесеца слава за зубърите учили тпи специялности да тероризират нормалните гаврили ги в училище.
  • 70 РАДИО ЕЛТО

    11 0 Отговор
    самовнушението е най лошата болест а нощ са енергийни вампири хранещи се с ЧОВЕШКИЯ страх и мъка

    Коментиран от #77

  • 71 Не знам защо

    9 0 Отговор
    Гледайки снимката, инстинктивно не вярвам на човека на нея...
  • 72 Йордан,дан,дан

    1 7 Отговор
    Аз съм реалист.Води се добра политика за борба с вируса.Това е обща стратегия в Европа.На нас не може да ни се угоди ,но трябва тестовете за български граждани да са безплатни,ако не ходим на почивка в чужбина.Тази карантина,без тест е грешно решение!
  • 73 АНОНИМЕН

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "Fate":

    Номерът е в падането на рейтинга! Не те гледат, не ти слушат и гледат "блясъците": съответно пада ти рейтинга; мисирките не те налазват за интервюта, и минаваш на тринайста глуха! Благодарение на тоя вирус изтръскаха нафталина и на оня академик Петрунов и вместо да си кротува го мъкнат от телевизия в телевизия за да каже "НИЩО"! И на колко още други!?
  • 74 За хората, не знам...

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "доц Кунчев, ще ни Връхлети точно по":

    Но Бог със сигурност! Имат запазени места в онова горещото, от което не се страхуват, а би трябвало!
  • 75 Ей ей.

    3 0 Отговор
    Не гледайте в земята а нагоре към небето.
  • 76 Ами

    9 0 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    как такам сте изкарали нещо, което не съществува?
  • 77 АНОНИМЕН

    12 1 Отговор

    До коментар #70 от "РАДИО ЕЛТО":

    Истина е! Безкраен ужас или ужас без край?! Вeднъж ce умирa, нo дa ти набиват, че ще умреш от ужасна смърт е психотерор и се води престъпление! Въпросът с главно В е защо досега Гешев не се е самосезирал и не е подкарал на "Гръцка количка" тия тримата от "Светата троица" - Мутафчийски, Кантарджиев, Кунчев, че и други активни психотерористи?!

    Коментиран от #85

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Azz

    1 0 Отговор
    Модератора?Да не би да е лъжа?
  • 80 Пенв

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ковид 19 хахха":

    Малоумник си ти, бегай при Пелтеков да ти промива закърнелия мозък...
  • 81 Дистанционно

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Един":

    Лекуваме хората по медиите като ги плашимъ, занаята и Ем такъвъ на тях
  • 82 Бурканбанк

    3 1 Отговор
    Боклуците от НОЩ не са за затвор! За публичен разстрел са!
  • 83 robin

    5 0 Отговор
    Целта ви е точно да плашите и да причинявате неудобства на хората.Кой и защо ви плаща за това,не знам.Знам само че всички правителства са предатели на собствените си народи.Където каза някой:"Готови са и да ни избият,само и само да ни опазят здравето".
  • 84 ROBIN

    7 0 Отговор
    За карантинирана аптека,хипермаркет и банка още не бях чувал.Вадете си изводите,кой поръча и кой плаща.
  • 85 Гешев

    2 6 Отговор

    До коментар #77 от "АНОНИМЕН":

    Първи ще бъде вашия гуру Мангъров за всяване на заблуда сред малоумните БГ граждани....

    Коментиран от #89

  • 86 Ковид ИС бак

    2 0 Отговор
    Бре за първи път чувам, че по това време е бума на вируси, обикновено предните години, преди мене нямаше никакви вируси!

    Коментиран от #87

  • 87 ROBIN

    6 0 Отговор

    До коментар #86 от "Ковид ИС бак":

    То е нямало и втора вълна,ама "баджанаците" говорят за трета.
  • 88 Бpaво за коментара!!!!

    1 4 Отговор

    До коментар #66 от "Ако фитнесът е пълен, естествено, че":

    КАЗАНО ТОЧНО И ВЯРНО.АМА ТИЯ ТУКА ПОВЕЧЕТО ГО ЗНАЯТ АМА СЕ ПPAВЯТ ИЛИ НАИСТИНА СА ТЪПAЦИ!!!
  • 89 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "Гешев":

    Гешев е нашия гуру! Алилуя!
  • 90 гъиъугл

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Той този няма охрана.Нищо не си загубил.Винаги можеш,желание да имаш.
  • 91 Просветен илюминат

    1 0 Отговор
    В Германия има голям брой закупени маски и за да се освободят пари е приет закон с който на човек за месец маските му струват 100 Евро и за това сега ще създават различни сценарии за да се продадат подобни консумативи и съответно да спечелят определени фирми.
    А вие им вярвайте,следвайте ги и само виждате до къде стигате.
  • 92 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мдааа":

    Какво Ви е мнението за връзката между процента ваксинирани против грип и пандемията в "развитите" страни.... В рeзултaт нa cъврeмeннaтa мeдицинa и прoвeждaнaтa oт нeя вaкcинaция, чoвeчecтвoтo вeчe e мъртaв биoлoгичeн вид, c изключeниe нa някoлкo "диви" плeмeнa. Пoнacтoящeм, нaшият живoт ce крeпи eдинcтвeнo нa вaкcинитe....Оказа се, че в "развитите" държави разумният предел неочаквано е преминат и резултатът е налице...
    Нaпрaви ми впeчaтлeниe, чe 55% oт итaлиaнцитe ca ce били вaкcинирaли миналата гoдинa cрeщу грип...дoкaтo в "изocтaнaлa" Бългaрия вaкcинирaлитe ce cрeщу грип ca oкoлo 3%....Интeрecнo e дa ce прocлeдят вaкcинaциитe в CТAРЧECКТE ДOМOВE из Eврoпa и пораженията в тях от Ковид-19!!!
  • 93 Ка Пут

    0 0 Отговор
    Ти ясновидски способности ли разви изведнъж или ти дадоха да въртиш "кранчето" ?
  • 94 Васил

    0 0 Отговор
    Като има опасна тенденция какви мерки взимате освен незаслужените си заплати?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове