Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 08:59 3 045 22

Политолог с прогноза кои партии са потърпевши от страха от коронавируса

  • партии-
  • избори-
  • коронавирус-
  • герб

ДПС предлага един експертен вариант от който Борисов много бяга, но не ми се вярва Борисов да даде на Радев да сформира мандат, смята Симеонов

Политолог с прогноза кои партии са потърпевши от страха от коронавируса - 1

Новите формации и БСП са потърпевши от страха от коронавируса. 7 са формациите, които имат шанс да влязат в парламента. Две от тях трябва да направят сериозна кампания. Едната е Мая Манолова, другата - ВМРО. Сложният въпрос е как ще се сформира правителство. Всички знаят, че то ще е компромисен вариант. Към днешна дата ГЕРБ ще спечели изборите най-вероятно. Това заяви политологът Първан Симеонов в ефира на Нова телевизия по повод предстоящите избори у нас.

"Ако ГЕРБ спечели с повечко - ще стои въпросът дали Борисов ще иска или няма да иска да управлява, после дали българският народ ще иска или няма да го иска, не съм сигурен дали българите ще искат още от същото. Обикновено БСП губи, когато има шанс да спечели. Протестите лятото казаха: Проветрявайте. Имаме самостоятелна заявка от президента, има прочистване в ГЕРБ, има вътрешни конфликти в БСП. Слави Трифонов е едно от големите неизвестни в случая", коментира още той.

"ДПС е в силна форма. Ердоган застана зад тях. ДПС предлага един експертен вариант от който Борисов много бяга, но не ми се вярва Борисов да даде на Радев да сформира мандат", смята още политологът.

По думите му наследството на Обединени патриоти почти изцяло е иззето от ВМРО.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    32 5 Отговор
    Боко и с дявола ще се съюзи ,защото много милиарди е има за крадене !!!!

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Искам Аз колата!

    10 6 Отговор
    Сложи едни мустаци, че мязаш на некав наполовин равин ве !

    Коментиран от #7

  • 3 А бе

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    Всяко нещо си има край.
  • 4 АБВ

    9 24 Отговор
    ГЕРБ пак ще мачка БСПт--то ,ти е ясно....

    Коментиран от #8

  • 5 ПСР

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "сигурно":

    Ама този път,са наистина много милиардите.За 7 г.над 28 евра....струва си да остане на Власт....мноооого шкафчета са това,ей!Много къщи по Света и у нас.За внучетата и техните внучета.
  • 6 Озадачен

    12 1 Отговор
    Тц, тц, тц! Какво ли щяхме да правим без наш*те доморасли аналлизаторчета?!?
  • 7 СивилскиБръснар

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Искам Аз колата!":

    Пък ако махне и брадата още по-добре.
  • 8 Шопо

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "АБВ":

    Еее, нема. Тоя път нема да мое. Уака се мноо.

    Коментиран от #12

  • 9 подлога

    12 3 Отговор
    ГЕРБов козел. Липсват му само рога.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 АБВ

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Шопо":

    Оакани са пак БСП-то . За толкова години все с тия 20 % стоят.То...и за това ГЕРБ все печелят.Целият проблем идва точно от това че опозицията ни за нищо не става...
  • 13 Аз40🏴‍☠️

    12 0 Отговор
    Само гражданско неподчинение ще оправи държавата от крадливите в парламента и извън него. Умират от страх само като се сетят, че това е право на всеки българин/българка. Със сопите по адресите на всички политици и олигарси. Друг шанс за излизане от това тресавище няма.

    Коментиран от #14

  • 14 Време е за Апарррртамента!

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Аз40🏴‍☠️":

    Тоягата ми е приготвена! Чакам само сигнал и почвам!
  • 15 SH BG

    6 3 Отговор
    БСП e единствената партия способна да елиминира и ликвидира мутромилиционерогерберастите от шайката...!!!

    Гласувайте само за БСП българи, и не разсейвайте вота си към партийки-лилипути...!!!

    Защото всеки глас който не е даден в подкрепа на БСП, е глас за правителство БОКо-4, е глас за мизерия, е глас за геноцид, е глас за ликвидация на България...!!!
  • 16 ШИП

    3 1 Отговор
    Реална политическа опозиционна сила нема. БСП се занимава със себе си,ГЕРБ раздават неколко месеца пари на всички по малко, но тя вече е компроментирана с корупцията, ниският стандарт на живота, със едни записи и снимки, със соджущината и пр.Така, че при един издънен бюджет, с огромни натрупани от ГЕРБ заеми който вече и да управлява няма да ни стане по добре за народа де.
  • 17 дядо Шишарко

    1 8 Отговор
    Ко не, откъдя накъдя БСПдирастите и новите пелерасти бря, мчи те невярват във вируса бря. Солоташака на А. Райчев през марица щете прекара и жаден ша та остаи, защото е Импексов цоцоалист бря.
  • 18 Българка

    11 1 Отговор
    Явно мачът вече е свирен! Всеки ден ни облъчват с прогнозни уверения, че ГЕРБ печели изборите. А ние чакаме честни избори!
  • 19 008

    2 4 Отговор
    Този червен пропагандатор докога ще ни го представяте за компетентен .На всички избори до сега каквото е казал ,нищо не се е сбъднала.Все далеч от реалността се оказва.След това го скриват от очите на хората и преди избори пак го пускат да промиват мозъци. Да лъже както винаги че герб и бсп се изравнила.Вече и на него му стана невъзможно.И за това започна да реди други тъпотии. Герб щели да спечелят ама дали щели да управляват? Значи щом бсп не може да спечели избори.Може да опита с конспирации да се добере.За него има надежда още може пък да не направят правителство герб.За служебно или пък експертно правителство мечтае. Също като радев и червената олигархия
  • 20 ПАНДИИИЗ

    3 1 Отговор
    ПОТЪРПЕВШ Е МЕСТАН НО ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ДОГАН И БОКО
  • 21 ЧИЧЕ

    2 0 Отговор
    Поли-соци и др. олове от това да мажат и лъжат се хранят. Мисля че на 4-ти 04 ще има много изненади, народа вече му писна да го лъжат навсякъде щото е тенденциозно от власта.
  • 22 Стършел

    4 0 Отговор
    Отново Герб ще извадят чувалите с мангизи в циганските махали, ще заредят скарите с кюфтета и кебапчета и познайте кой ще спечели мача след като председателите на комисиите в изборния ден са все от Герб?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове