Last news in Fakti

20 Февруари, 2021 15:49 3 785 81

Опашки за ваксини в големите градове

  • ваксиниране-
  • опашки-
  • желаещи

Над 57 000 дози от ваксината на AstraZeneca срещу COVID-19 пристигнаха у нас снощи. Те са разпределени към РЗИ-тата в страната

Опашки за ваксини в големите градове - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Начало на масовата ваксинация у нас. След заповед на министър-председателя Бойко Борисов в цялата страна, наред с първите 4 фази от имунизационния план, могат да се ваксинират и всички желаещи, които не попадат в определените групи, съобщи Нова тв.

За целта са разкрити специални ваксинационни пунктове, а в болниците трябва да са осигурени зелени коридори за хората, които желаят да си поставят ваксина.

Над 57 000 дози от ваксината на AstraZeneca срещу COVID-19 пристигнаха у нас снощи. Те са разпределени към РЗИ-тата в страната. Това е третата доставка от препарата, а четвъртата фаза на ваксинация вече е в ход.

Пунктовете в „Пирогов” започнаха работа в 8:30. Още тогава пред тях вече имаше опашки от чакащи. „Смятам, че е редно да се ваксинираме”, каза една от тях - Антоанета Сеферова.

„Ваксината е причина да считаме, че животът ни ще стане по-нормален. Изненадан съм, че има хора, които мислят обратното”, коментира Пламен Зехиров.

Ваксинирането става без предварително записване. „До вчера предварително ни изпращаха списъци от РЗИ, които прозвънявахме. Всички, които желаят да бъдат ваксинирани, се редят на опашката”, заяви д-р Диана Димитрова – ръководител на Мултипрофилно спешно отделение в „Пирогов”.

Организацията не премина и без критики. „От 45 минути чакам, опашката не е мръднала, тъй като двама доктори захранват петте сестри, които трябва да извършат ваксинацията”, каза Димитър Димитров.

От „Пирогов” уверяват, че има препарати за всички и няма да връщат желаещите. Ваксинирането става след преглед от специалист.

„Няма възможност да свършат ваксините. Единственото предупреждение е да не са били в контакт с болни от коронавирус. Ако са били контактни трябва да изчакат”, обяснява д-р Диана Димитрова.

Пред репортери директорът на лечебното заведение проф. Асен Балтов поясни, че в момента не могат да се записват часове. „Хората ще могат да бъдат записани тогава, когато има много места, където да се прави такава ваксинация”, каза той.

"Премиерът нареди от петък да бъдат отворени „зелени“ коридори, за да може в петък, събота и неделя да се възползват желаещите за ваксинация. Днес се ваксинират най-вече хора в четвърта фаза, техните придружители и тези, които са пожелали да дойдат. Опитваме се да го правим максимално бързо”, допълни Балтов.

"Утре пак ще има 5 пункта за имунизация. Нека хората да бъдат търпеливи, всички желаещи ще бъдат ваксинирани", каза той.

Петте пункта на „Пирогов” ще работят до 17:30 часа. За хронично болните е необходима епикриза. Лична карта и бланка за информирано съгласие са необходими за всички, като бланката се попълва на място.

Според директора на Института по микробиология към БАН проф. Пенка Петрова, трябва да има по-широка кампания по ваксиниране, а не затягане на мерките. „Всички ваксини осигуряват защита срещу британския щам. И Pfizer, и AstraZeneca, и Moderna нямат висока защита срещу южно-африканския щам. Но заради технологията, по която се произвеждат тези ваксини, ще бъдат много бързо актуализирани”, каза тя.

За масова имунизация отново призова и министър-председателя. „Ето, видяхте - вчера малко като им се накарах завършихме с 14 000 ваксинирани на ден. Това ни е спасението - мощна армия от преболедували, с антитела и мощна армия от ваксинирани. И тогава всичките тези неща ще бъдат още по-добри”, заяви той.

Според премиера всеки ден трябва да се ваксинират минимум 10 хиляди души.

В Бургас от 7 сутринта желаещи да получат доза от препаратите чакаха на опашка пред кабинетите. Заради големия интерес бяха отворени и допълнителни пунктове. Така те стават общо 7 за града. Разкрити пунктове за ваксинация има и в Карнобат, Айтос и Поморие.

Всеки от чакащите има своя причина да се ваксинира. „За да може да сме по-спокойни за нашето здраве и за здравето на нашите семейства”, коментира Ирена Добруджалиева.

„Трябва да се защитим по някакъв начин, вече ни омръзна да седим вкъщи”, коментира Тодор Ковачев.

В кабинета на Онкологичния център в Бургас първо сутринта получиха втора доза от ваксината 60 учители и едва след това започна масовата имунизация. „Имаме 20 флакона, като всеки един от тях позволява да бъдат ваксинирани 10 пациенти”, заяви д-р Теодор Попов.

Много от чакащите на опашката бяха пропътували разстоянието до Бургас от други населени места, като Наталия Бондаренко, която е руски гражданин, но вече 7 години живее в Поморие.

Чакащи на опашката са убедени, че зеленият коридор е закъснял. „Трябваше да се започне от 65 години нагоре. В тази категория попадат и от първа линия, и от всяка линия”, коментира Тодор Ковачев.

От Регионалната здравна инспекция в Бургас увериха, че до края на следващата седмица разполагат с над 7500 дози от ваксината на AstraZeneca, която ще бъде разпределена между отделните общини в областта.

В Кюстендил - една от областите с най-голяма заболеваемост у нас, началото на масовата ваксинацията не протича с особено високо темпо.

Три са пунктовете, в които всеки желаещ в Кюстендил може да се ваксинира – в болницата, в поликлиниката и в сградата на стоматологията. Не навсякъде обаче има опашки. „Определено засега има интерес, но в почивните дни не е толкова голям”, коментира д-р Динко Динев от Регионална здравна инспекция в града.

Личните лекари се очаква да започнат масово да ваксинират през следващата седмица, защото за наличието на ваксини те са разбрали в късния следобяд в петък, а през уикенда е трудно да се организират.

„Точно това беше най-големият проблем - трябваше много набързо да се организираме, но мисля, че нещата ще потръгнат”, допълва д-р Динко Динев.

Все пак част от личните лекари използваха съботния ден, за да вземат ваксини от Здравната инспекция.

Масово в Кюстендил обаче хората не знаят, че четвъртият етап на ваксинацията вече е в ход и че всеки може да отиде да си постави ваксина.

За последното денонощие в област Кюстендил са поставени 212 дози ваксини.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Овче стадо

    78 16 Отговор
    На опашка, че яко ще се мре иначе.

    Чувалите за трупове и хладилните камери са готови от март миналата година!!!

    Коментиран от #14, #29

  • 2 Верно ли

    81 12 Отговор
    Мхм, бланка за информирано съгласие се попълва при химиотерапия например. Досега за ваксини никога не е имало такава "бланка". И къде се е юрнАло стадото???

    Коментиран от #53, #57

  • 3 не разбрахте ли

    62 8 Отговор
    Опашките порастват след втората доза.
  • 4 Давид

    69 18 Отговор
    Никакви опашки няма . Спрете да лъжете хората . Хората искат руската ваксина . По добре пишете за спонсора на Цецо седмоапартаменчика как задкулисието го активира . Същото задкулисие , което доведе и чекмеджан - борисов.

    Коментиран от #8

  • 5 Опашки

    54 7 Отговор
    за ооашати лъжи !
  • 6 Asdfg

    65 12 Отговор
    ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ!
    НИКЪДЕ НЯМА ОПАШКИ! Да, има желаещи за ваксинация, но НЯМА ОПАШКИ! Нищожен % ще се ваксинират в БГ!
  • 7 Тъп

    46 4 Отговор
    Едно време за банани, после по банки, сега за ваксини, все опашки в нрб.
  • 8 Последния Софиянец

    56 6 Отговор

    До коментар #4 от "Давид":

    Остави хората да се редят.Веднъж да пуснат нещо без пари.Нищо че е експеримент.
  • 9 провинциалист от провинция Тракия

    48 2 Отговор
    Опашки за ваксини в големите градове... В България няма големи градове!
  • 10 Чудно

    14 9 Отговор
    Много е лошо с тези опашки. Ще разболеете хората! Пускайте дози на личноте лекари те да се комбинират и да ваксинират!
  • 11 Жоро

    41 2 Отговор
    В Пазарджик няма много желаещи да ги боцнат със извора на живота.
  • 12 Верно ли

    52 4 Отговор
    Сега гледам пропагандата по Нова - 20 к.етена на опашка - "огромен" интерес към ваксинирането! Пред Пирогов висят 35-40 и сигурно нарочно ги бавят за репортерите. В Кюстендил кьорав човек няма, "щото били почивни дни". Пропагандата върви!

    Коментиран от #51, #77

  • 13 555

    35 2 Отговор
    Някой от форума да се похвали, че се е ваксинирал? Или да е чакал на опашка?

    Коментиран от #49

  • 14 Иван

    10 12 Отговор

    До коментар #1 от "Овче стадо":

    Явно имаш личен опит с овцете. Продължавай да ги пасеш, но недей да наричаш тия който имат различно мнение от твоето “стадо”
  • 15 Извънредно: Бойко Борисов не иска повече

    14 2 Отговор
    Извънредно: Бойко Борисов не иска повече да е премиер –
  • 16 Путин се изплю върху фалшивата пандемия:

    26 4 Отговор
    Путин се изплю върху фалшивата пандемия: Отваряме всичко, трябва да живеем нормално!

    Коментиран от #68

  • 17 Ха ха ха

    15 3 Отговор
    Колко плаща боко, да заседна на опашката?
  • 18 chi

    4 0 Отговор
    Ей ся...
  • 19 мдааа

    32 3 Отговор
    Стига лъгахте по 10 изтрещели и паникьосани човека я има я няма и вече НАЦИОНАЛНА ОПАШКА ИМА!!! Само ще добавя...за миналият уйкенд имаше по-малко от 100 човека желаещи за ваксина в ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ !!!

    Коментиран от #48

  • 20 абг

    10 0 Отговор
    И ИднЪ кУзЪ завиваше марципана в целУфан.
  • 21 Много ми е

    28 8 Отговор
    Интересно.по колко ви плащат да пишете абсолютни глупости от сутрин до вечер...опашки може да има някаде ама от гладни

    Коментиран от #43

  • 22 2854

    8 6 Отговор
    от 3 месеца се говори, че ще дойдат ваксините и като дойдоха... ОПАШКИ
    Ми къде бляхте досега, че не създадохте организация за да няма опашки?
    Българи...
  • 23 Казуар

    5 6 Отговор
    Барисов я свърши като кучето на нивата, и сега престарели хора на 80 години трябва да се редят с младите на дълги опашки.
  • 24 иван

    18 1 Отговор
    Е, щом има опашки, значи тръгна ваксинацията и ще престанат да ни агитират разни палячовци
    Хайде, време е за пропаганда на Истанбулската конвенция. Забравихте я с тази епидемия ;).

    Коментиран от #39

  • 25 Антон

    16 2 Отговор
    Опашки от по 10 човека ахахахахаха
  • 26 Санитар

    17 3 Отговор
    Стига писахте подвеждащи заглавия.Опашки има на касите в магазините а не за ваксини.Ако всичко беше честно от самото начало нямаше да надъхвате по цял ден хората като на футболен мач.То накрая и мача излезе продаден

    Коментиран от #36

  • 27 икономът

    14 2 Отговор
    Статисти сър !

    Коментиран от #33

  • 28 глоги

    10 2 Отговор
    Опашки за ваксини в големите градове. ДАНО В БЪДЕЩИТЕ МЕСЕЦИ ДА НЯМА ОПАШКИ ЗА ХЛЯБ! ТОВА Е ПО-ВАЖНОТО. ЩОТО Б.Б. ПАК СЕ ГОТВИ ДА НИ ТРИЕ СОЛ ПО ГЛАВИТЕ.

    Коментиран от #32

  • 29 Ти си в

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Овче стадо":

    ЧУВАЛ ОТ КАК СИ СЕ РОДИЛ!!!
  • 30 оспри

    1 1 Отговор
    КАТО опашката на синята котка.
  • 31 XYZ

    6 2 Отговор
    Управление чрез ХАОС! Типично за ГЕРБ! После пак хората ще са виновни: не се ваксинират - ВИНОВНИ, ваксинират се - пак ВИНОВНИ!
  • 32 Няма бе

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "глоги":

    ГЛГИ !ЩЕ ядеш пасти😁
  • 33 Кой бе

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "икономът":

    Шекспир?
  • 34 Втория с Коня

    19 1 Отговор
    Сутринта от репортажите се видя колко хора има. 15 репортери и камери и 10 човека за ваксинация - основно рони, които ще ходят да работят някъде. И от къде ги измислиха тези цифри за ваксинираните вчера и през нощта???? Направо да се мая човек.

    Коментиран от #37

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ТОТАЛЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Втория с Коня":

    ШПPИЦЕН
  • 38 пшибаев

    2 1 Отговор
    МУНДЬ0 - НАКАРАЛ ИМ СЕ... ТА КОЙ ТА ТЕБЕ ЗА СЛИВА БЕ - ПЪТПЪДЪК КОЙТО СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е ОРЕЛ
  • 39 Слагай

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "иван":

    Тапата НА г@за😬
  • 40 Пропаганда е това лъжат

    8 2 Отговор
    Никой не отива да си турга чипа

    Коментиран от #46, #58

  • 41 Хора ще ви прецакат пак

    12 2 Отговор
    Като гледам тази шизофрения с COVID-19 и си обяснявам как е бил възможен фашизмът. наистина е страшно, хора, и на това трябва да се тури край, иначе тези ще направят страшни поразии.
  • 42 Хора не се чудете

    16 1 Отговор
    Нали знаете,рекламира се това което не върви...
  • 43 Ти гладен

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "Много ми е":

    И жаден ли си
  • 44 киро

    8 1 Отговор
    Аз пък в Сифия не видях никъде опашки! Или може би в по-големите градове на страната!Смешници!
  • 45 tato

    3 2 Отговор
    От балкона в нас виждам как се вие опашката. Тези хора ще умрат от стуб бре. Поне 6-7 чакане ги чака
  • 46 тато

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Пропаганда е това лъжат":

    Тези ваксини не са Чипа. Първо трябва наистина повредят и след това ще доидат спасителните чипчетата. Все едно си слагаш чип на TDI-то
  • 47 Стоян Радков

    6 0 Отговор
    Всеки един проект, проектче, проектченце са корупционни! С тия пари, които влязоха от ЕС, България можеше да се построи още веднъж!
  • 48 Мъка мъка

    4 5 Отговор

    До коментар #19 от "мдааа":

    ВАКСИНИРАТ се хората!!!!А ти си сметaй със сметалото
  • 49 ТО това е лично

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "555":

    Решение!!!ти кога ср@

    Коментиран от #60

  • 50 Лош

    4 0 Отговор
    Не Герберисти.
    Страх ги е за кожата.
    Че на изборите трябва да гласуват.
    Иначе ако се гътнат герб не се знае да ли ще спечели.
  • 51 Ами в Кюстендил

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Верно ли":

    Хората са за череши😀
  • 52 дапампа

    12 0 Отговор
    Аз ще се ваксинирам с българската ваксина когато излезе, бърза работа нямам. Вярвам на нашите учени. Трябва да защитаваме българското а не да си продаваме интересите както го направи Боко. На ляво и на дясно раздава милионите а да подпомогне изработката на ваксината с нужните средства - няма.
  • 53 Такава бланка и ако ходиш при

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Верно ли":

    стоматолог я искат!

    Коментиран от #71

  • 54 Иво Христов

    4 7 Отговор
    Антивакс тролнята яко се е разписала пак. Спокойно, другари, копейки ще има за всички. Кофти е да разбереш, че цялото това тролене е за нищо, но пък поне пада някоя друга рубла.
  • 55 прожектор

    1 1 Отговор
    Айде на кебапчетата и бирата безплатно за всички. На 4 април пак ще има.Чакаме ви.
  • 56 Тольо

    5 1 Отговор
    Вярно е в Бургас опашката почва от Айтос :D
  • 57 незнайко

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Верно ли":

    Не е имало защото пеленачетата и бебетата се ваксинираха задължетелно след като са се родили ! Кога е имало ваксинация на възрастни ? Сега е съвсем различно . Плюс това никой не Ви кара насила (поне засега ) да се ваксинирате !!!
  • 58 На теб по

    0 1 Отговор

    До коментар #40 от "Пропаганда е това лъжат":

    рождение ти е сложен!
  • 59 euro dj

    2 0 Отговор
    Ваксинация на конвейр.

    Коментиран от #63

  • 60 555

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "ТО това е лично":

    Що бе, кое му е личното кото ни те знам и всичко е анонимно нищо лично няма. Като те интересува другото днес сутринта, ще разучваш ли.
  • 61 Гост

    1 1 Отговор
    Семето ще бъде отсято от плявата.... Плевелите ще бъдат изкоренени... Да си бият... Те не са божии чеда...
  • 62 ВАКСИНИТЕ.....УДАР ПО БСП

    0 2 Отговор
    КРАТУНИ ЧЕРВЕНИ, ТИЧАЙТЕ ПРИ ЧИЧКО ДОКТОР ДА ВИ....БОЦНЕ
  • 63 ВАКСИНИТЕ.....УДАР ПО БСП

    0 2 Отговор

    До коментар #59 от "euro dj":

    КАТО В РУСИЯТА ЛИ ??????
  • 64 ДЕБИЛИ СЪР

    1 3 Отговор
    ВАКСИНАТА Е ЗА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ГРАМОТНИ ХОРА, ДЕБИЛИТЕ НЕ ГИ ЛОВИ К19? ТЕ ПО-РОЖДЕНИЕ СА ИМУНИЗИРАНИ ОТ ВСИЧКО ОТ КОЕТО СЕ УМИРА, ПОНЕ ТАКА СИ МИСЛЯТ, НО МАЙ Е ТОЧНО ОБРАТНОТО? Я ТОК ЩЕ ГИ УБИЕ, Я ЛАВИНА ЩЕ ГИ ЗАТРУПА, Я БМВ-ТО ЩЕ СЕ ОСУЧЕ ОКОЛО НЯКОЙ СТЪЛБ ИЛИ ДРОГИРАНИ С ДЖИПА ЩЕ УБИЯТ НЯКОЙ КАТО МИЛЕН ЦВЕТКОВ И ЩЕ СИ ПОЛЕЖАТ В ЗАТВОРИТЕ. ИНАЧЕ МНОГО ГИ Е СТРАХ И НЯМА КАК ДА ХВЪРЛЯТ ЯЙЦА И ДОМАТИ ПО ВИРУСА, ЗА ТОВА ТОЙ НЕ СЪЩЕСТВУВА?
  • 65 220000 ЗАРАЗЕНИ

    0 6 Отговор
    ЧИПОВЕТЕ НА БИЛ ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ МАЛОУМНИ. НЕ СЕ ЧИПИРАЙТЕ! СЕГА! ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЗАЩОТО БИЛ ЩЕ ГИ АКТИВИРА! КОГАТОНАРОДА СИ ИЗБРА ФАТМАКА КОЙ ГО АКТИВИРА? РЕШЕТНИКОВ!!! ЕЛЕМЕНТАРНО - МОЖЕЛ ДА КАРА САМОЛЕТ? АМА ПОДВОДНИЦА НЕ МОЖЕ, А ЦЯЛА ДЪРЖАВА - ХИЧ!

    Коментиран от #66, #70

  • 66 Прочети някоя друга книжка!

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "220000 ЗАРАЗЕНИ":

    Имаш шанс да махнеш чипа който природата ти е сложила!
  • 67 ЩАБНИЯ....ЛЮБИМЕЦ НА БСП

    1 2 Отговор
    ВЪВ ВМА МОЖЕ ЛИЧНО ЩАБНИЯ ДА ВИ БОЦНЕ....ДРУГАРИ....КАКВА ЧЕСТ ЗА ВАС
  • 68 РУСИЯТА....ЯКО ВАКСИНИРАНЕ

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "Путин се изплю върху фалшивата пандемия:":

    ТАМ ВСИЧКИ СА ПОД СПРИНЦОВКАТА....НЯМА ИСКАМ НЕ ИСКАМ.....
  • 69 В.В.П.

    1 0 Отговор
    Не се редете на опашки .Поръчай в Али,еспрес.Идва за месец.И вече не се съхранява при 70 под нулата..Сега може и на сухо ,проветливо място.В долапа.
  • 70 Дърт пее..раст...

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "220000 ЗАРАЗЕНИ":

    На теб,синко,чип не ти трябва.Ти го притежаваш.!!.
  • 71 Верно ли

    1 0 Отговор

    До коментар #53 от "Такава бланка и ако ходиш при":

    А до тоалетната като ходиш искат ли ти и там бланка на тебе? На стоматолог като ходелО му искали бланка...
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Азззззззззз

    3 2 Отговор
    Има 1-2% ковид зомбита. Те ще са тези които сега се натискат за ваксинация. Като свършат те и няма кой друг да иде.
  • 74 Браво Бойко

    1 3 Отговор
    Бойко за сетен път показа че е умен държавник, колкото и да плюете по него. Анти-ваксърите не се ваксинирайте, не ни интересувате. Има достатъчно хора на опашките за ваксини.

    Коментиран от #78, #79

  • 75 Град Казанлък

    1 0 Отговор
    Раздайте колкото е възможно повече ваксини ,по-сектите,та да ни отървете от Тея профани !
  • 76 НЕ САМО, ЧЕ НЯМА

    1 1 Отговор
    ОПАШКИ, АМИ И ЖЕЛАЕЩИ ЗА ВАКСИНИРАНЕ НЯМА! ЯДЕЦ ЗА БОКО ТОЛУПА!!!
  • 77 уаси Тито

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Верно ли":

    Гьобелс ряпа да яде пред българската герберска пропаганда!
  • 78 Е това може да го каже

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "Браво Бойко":

    само някой "умен" като него! Седнете вземете някоя книжка, за да не живеем в приказката за Али баба и 40 разбойника!
  • 79 Мимишко

    0 0 Отговор

    До коментар #74 от "Браво Бойко":

    Амаааа,лъжеш като дърт отлежал коняк.
  • 80 маргинал

    2 0 Отговор
    Тия на опашките , са същите от 80-те%,които изкупиха тоалетната хартия,олиото и мин.вода преди година от всички магазини....и същите , сред ,които аз няма да отида да гласувам, защото моят глас ще бъде удавен в океана от гласове , на ей такива дебили...
  • 81 бахо

    1 0 Отговор
    Имаше клипче във фб,веднага щом съобщиха по новините по обед,че имало опашки за ваксини в Сф.Човекът снима и говори.В 4 центъра,които той показа,нямаше жив човек.ЕДИН!НИТО ЕДИН!.Послед показа,че трябва внимателно да се чете какво му слагат-АстраЗенека.Снима и брошурата.Бедна ви е фантазията какви глупости,какви отрови има вътре.И това трябва да го подпишете накрая...Всички убийци трябв да се спрат!Незабавно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове