24 Февруари, 2021 11:13 8 026 86

Борисов заяви при какви условия и кога ще отворят ресторантите и нощните заведения

  • ваксини-
  • ваксинация-
  • план за ваксиниране-
  • ресторанти-
  • нощни заведения-
  • правителство

В България при стриктно спазвани мерки и в същото време – най-либералните в Европа, поддържаме резултати, които дават възможност на хората да живеят нормално, вярва премиерът

Борисов заяви при какви условия и кога ще отворят ресторантите и нощните заведения - 1
Снимка: БГНЕС

Близо 150 000 са ваксинираните до момента български граждани, като само за ден са имунизирани над 17 000 желаещи, а над 200 000 са оздравелите пациенти с COVID-19. „С това темпо на ваксинация и с този щит от 350 000 души, който имаме пред пандемията, на 1 март ресторантите и игралните зали ще бъдат отворени, а от 1 април ще заработят и нощните заведения“, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на редовното правителствено заседание, цитиран от правителствената пресслужба.

Премиерът разпореди на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов да обсъди на предстоящата среща днес с бранша налагащите се действия по отношение на готовността на ресторантите и заведенията да заработят от 1 март. В този контекст министър-председателят отбеляза, че ваксинацията трябва да продължи с постигнато темпо, а осигурените мобилни екипи за отдалечените населени места да имунизират, тъй като това е пътят затворените от пандемията сектори отново да заработят при определени условия и капацитет.

„В България при стриктно спазвани мерки и в същото време – най-либералните в Европа, поддържаме резултати, които дават възможност на хората да живеят нормално. Българите не усещат, че има пандемия, така както в другите европейски държави. Така че да продължим по този начин“, отбеляза министър-председателят Бойко Борисов.

В рамките на заседанието на кабинета министърът на здравеопазването Костадин Ангелов докладва на премиера актуалната ситуация в страната. „По отношение на създадената организация за мобилните екипи, днес имаме заявени нужди от Ахтопол, където сме изпратили мобилен екип от РЗИ-Бургас, а други два екипа са в селата над Велико Търново – в Хаинбоаз. Там също днес започва ваксинация“, посочи здравният министър. Ангелов добави, че всички кметове в страната са информирани за възможността за заявка за мобилни екипи и здравните власти им съдействат максимално бързо.

Премиерът Бойко Борисов изрази убеденост, че въпреки предизвикателствата, породени от пандемията, Европейската комисия ще предприеме необходимите действия за осигуряването на ритмични доставки от ваксини.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SARS

    152 25 Отговор
    Много добре знаем какво е намислил ББ ще отвори всичко ще стане масово заразяване и отмяна на изборите да есента хихи

    Коментиран от #13, #35, #76

  • 2 ШАЙКАДЖИЯ

    127 14 Отговор
    РАЗБОЙКО, ПОЧНАА МАСОВО ДА БЕГАТ ОТ ШАЙКАТА ТИ. КО ШЪ ПРАИМ БЕ ТИКВО?????
  • 3 choko

    89 11 Отговор
    Ваксините на "Зенека" (маймунските) ги намалили на половина мухаха
  • 4 дедо Герчо

    69 10 Отговор
    АБЕ,ЩО НЕ ОДИШ У МЕРУДИЯ .....ХЪХЪХЪ....ПЪТНИКО СВИДЕН,ПЪТНИКО ДЪРТ....
  • 5 ПСР

    99 10 Отговор
    Никаква нужда нЕма от ресорни министри-багаж в багажника на дЖипката!Имаме си Лидер,Вожд,Главен Лекар,Главен Кръчмар,Главен Проверяващ и инспектиращ.Онези,министрите Му,току кажат нещо,после он току ги прекъсне,вземе думата и дотам.
  • 6 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    15 78 Отговор
    Приятели! След няколко дни започва предизборната кампания! В нашия 4-ти многомандатен Великотърновски район водачите на партиите са - на нашата партия ГЕРБ е спасителя на нацията ,Българския Зукенберг здравния министър Костадин Ангелов ! Водач на "Републиканци за България" е Цецо Генчев Цветанов , който на всички избори досега е водел листите на ГЕРБ тук. Водач на партията на Слави ИТН е Момчил Иванов! Бивш лидер на СДС в града , директор на Спортни имоти при правителството на Иван Костов , след това е координатор на нашата партия ГЕРБ а в момента координатор за региона на ИТН. Водач на листата на ПП.Възраждане е доктор Пламен Пасков един от най яростните критици на ГЕРБ ! Битката ще бъде страшна ! Но мисля спасителя на народа здравния министър Ангелов ще има най много гласове. И аз ще имам огромен принос за това!

    Коментиран от #10, #16, #62

  • 7 един от многото

    71 4 Отговор
    Хитрец си ти Андрешко! Ама и баламите като гледам , хич не са малко.
  • 8 РАДИО ЕЛТО

    88 7 Отговор
    патологичен двуличен лъжец престъпник мутра

    Коментиран от #14

  • 9 Поживем

    35 6 Отговор
    Увидим.
  • 10 БЪЛГАРИЯ

    61 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    ти си нулев фактор в ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО разбра ли бе смешен
  • 11 приключииме

    63 6 Отговор
    Тикво на теб проблемът ти е кога ще се мащаш , друг проблем не ти е назначаван .
  • 12 Троянеца

    66 9 Отговор
    Бойко по заведения, ресторанти и хотели не ходя. За сметка на това обаче постоянно посещавам автосервизи за реглаж на предницата.
  • 13 провинциалист от провинция Тракия

    29 4 Отговор

    До коментар #1 от "SARS":

    И за чий? Той толкова се старае с предизборната кампания с жипката...
  • 14 МАФИЯ НА ББ

    48 6 Отговор

    До коментар #8 от "РАДИО ЕЛТО":

    ПРАВО КАЗВАШ , ПРАВО! Публикувано във факти.бг: патологичен двуличен лъжец престъпник мутра И ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА В ЧЕХИЯ ЗА КРАЖБИ. ТАКЪВ ПРЕСТЪПНИК НИ Е НАЗНАЧЕЛА МЕРКЕЛ И НЕМСКАТА ФОНДАЦИЯ. МАФИЯТА Е ИМА И В ЕС.
  • 15 Тиквата губи ежечасно

    52 6 Отговор
    И да отложи Изборите,събира негатив след негатив,така е и по целият свят,Олигархията трескаво търси авариен изход,Времето не и достига за бягство..
  • 16 ПЕНКО

    14 51 Отговор

    До коментар #6 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    НЕ САМО НИЕ И УЧИТЕЛИ И ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ СА ЗА ГЕРБ

    Коментиран от #18, #23, #59

  • 17 българин

    48 6 Отговор
    Братя, да отворим сметка, да съберем парици и да купим едно барабанче на тиквата, тъй и тъй е глашатай на хунтата, поне да ни известява с всички салтанати. Простакът на всяка манджа мерудия, само дето още не е съобщил от джипката нейде по пущинаците кога ще разреши и как да се правят деца в еднополови бракове, този "велик" специалист по всичко няма нужда от съветници, компетентни и грамотни хора в различни области, явно не може да се разбере с тях, не са прости.
  • 18 Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер

    11 36 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНКО":

    Приятели ! Не се карайте ! Учителите са наши избиратели на ГЕРБ и напълно заслужават хилядарките , макар и да не правят нищо по цял ден! Имат 5 - дневна работна седмица по 4-5 часа на ден! Има и много млади учителки които ме харесват! Е разбира се няма да харесат такъв като Козлонадуйййй с 270 лева пенсия защото те вземат 8 пъти повече от него. Няма да издържат я подобен голтак! Аз с моето ИНФИНИТИ Q30 което си взех с комисионната от купуване на гласове за ГЕРБ , спирам винаги пред едно училище в старата столица СОУ "Емилиян Станев" да си харесам някоя ученичка. И започва часа по физическо , младата учителка хвърля една топка на келешите да се занимават с нея и започва да говори по телефона с гаджето за да мине часа! Само отвреме на време когато някой кeлeш я ритне по силно младата учителка спира да говори за 3 секунди и му подвиква "Иване не я ритай толкова силно че ще прескочи оградата". Аз само това чакам за да се запозная с младата учителка. Да, тя взема 2 бона месечно да си клaти краката, но пък аз си правя 5 пъти месечно защото не само купувам гласове по избори а и пиша фалшиви фактури по ДДС. Така че ние сме прекрасно. Бедните като КОЗЛОНАУЯЯЯЯ да му мислят !

    Коментиран от #24, #56, #71

  • 19 Т.Биков

    5 22 Отговор
    Благодарим бащице! Сполай ти за топлите грижи!
  • 20 Алидагоебов

    28 5 Отговор
    "Само за ваксинирани!" , "След втората игла - 10% отстъпка.", "При пълен комплект от ваксините - за сметка на заведението".

    Коментиран от #33

  • 21 За да

    21 6 Отговор
    перат пералните по - яко !
  • 22 БОРИСОВ....РАЗПОРЕДИ

    5 23 Отговор
    ИЗПЪЛНЯВАЙ НАРЕЖДАНИЯТА НА ПРЕМИЕРА....
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 хихихи

    18 3 Отговор

    До коментар #18 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    съмнява ме че и магистралк ще типусне на тeбe

    Коментиран от #53

  • 25 Маджото

    21 5 Отговор
    Имам си крадливи кметове, сега искам и крадливи депутати! Гласувайте за промяната!
  • 26 БашГост

    20 7 Отговор
    Да, обаче - първо затвори ковидните отделения и тогава отваряйте ресторантите.

    Коментиран от #32

  • 27 Провинция

    26 3 Отговор
    Голям щит от 350 000, няма що. И този щит ще пази от пандемията? Всъщност това изказване е смешно и нелепо, но на мен не ми е смешно, а тъжно. Защото подобни мисли излизат от устата на човек, който ни управлява.
  • 28 николов

    26 5 Отговор
    Страх тресе кочината, тоя не може да спи от сткрах. Простите НЕ комунисте гробаджиите също. Дойде ви времето има за какво да се страхувате

    Коментиран от #34

  • 29 МИЛЕНИУМ

    27 4 Отговор
    герб няма да дават ВЕЛИКДЕНСКИ НАДБАВКИ на уязвимите ХОРА БОЙКО нарече някога в САЩ БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери лош ЧОВЕШКИ МАТЕРЯЛ
    помниме неприличните есемеси който БОЙКО пращаше на тенисистката тя беше малолетна тогава СЕЦИЛ КАРАТАНЧЕВА есемеси с неприлично вулгарни предложения а и БОЙКО лежа в затвора ПАНКРАЦ ЮЖНА ПРАГА ЧЕХИЯ за авто кражби заедно с покойния ИВО КАРАМАНСКИ измъкнаха ги от затвора ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и ГЕНЕРАЛ ЛЮБЕН ГОЦЕВ по койник
  • 30 арнаудова

    25 1 Отговор
    Селски хитрец си Мутро. Но ти дойде времето
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 КОВИТО.......ЦАЙТНОТ ЗА БСП

    4 15 Отговор

    До коментар #26 от "БашГост":

    КАТО В РУСИЯТА И ЕС....ЛИ
  • 33 ха-ха

    5 14 Отговор

    До коментар #20 от "Алидагоебов":

    ''Неваксинираните, ще се хранят с маските.'' :-)

    Коментиран от #42

  • 34 БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ

    8 23 Отговор

    До коментар #28 от "николов":

    ЩЕ ВЗЕМЕ БАЦЕТО И СЕГА ДА ТРЕСНЕ СТОЛЕТНИЦАТА НА ИЗБОРИ.....ЧЕ ПАК ЩЕ СТАНЕТЕ ЗА СМЯХ....ДРУГАРИ

    Коментиран от #45, #49

  • 35 Не е така

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "SARS":

    Знаеш кой насрочи изборите нали? Е, в неговите правомощия е да ги отложи,ако е необходимо.
  • 36 СОФИЯ

    13 2 Отговор

    До коментар #31 от "ПЕНКО":

    да ти се връща с лихвите смешник ти не знаеш кой е ЕЛТО СТОЙКО ИВАН неграмотен си пишеш ас а не аз
  • 37 пройчо

    14 3 Отговор
    "... Европейската комисия ще предприеме необходимите действия за осигуряването на ритмични доставки от ваксини..."****** Ни е сигурну !:)
  • 38 Анализатор

    23 3 Отговор
    Борисов махнисе не пречи на Б-Я, нека от мутренска държава да се превърне в нормална.ХАЙДЕ ВЪРВИ си.

    Коментиран от #40, #52

  • 39 СОФИЯ

    13 2 Отговор

    До коментар #31 от "ПЕНКО":

    такива кат теб обраха ОТЕЦ ИВАН ти си кръгла нула
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 БОРИСОВ....РАЗПОРЕДИ

    3 16 Отговор
    ДРУГАРИ НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ А ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ...НАСОКИТЕ СА ДАДЕНИ......ДЕЙСТВАЙТЕ,ЧЕ ПАК ЩЕ СТЕ В ОПОЗИЦИЯ...МНОГО ДЪЛБОКА
  • 42 Дано

    3 5 Отговор

    До коментар #33 от "ха-ха":

    да не можеш,да апнеш -и тогава 0 !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 избегал

    11 3 Отговор

    До коментар #43 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    от болницата и бля,бля !!!
  • 45 МУТРАТА ОТ СИК Е .... АБСОЛЮТЕН

    18 2 Отговор

    До коментар #34 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    ПЪТНИК ... БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ ОТЛИТА С ДВЕСТА ... ПАНДИЗ ИЛИ ПРИ .... ОРТАЦИТЕ СИ ОТ СТАДИОН СЛАВИЯ
  • 46 БАНКЯНСКАТА МУТРА ....

    18 2 Отговор

    До коментар #43 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    ЛЕТИ КЪМ НЕБИТИЕТО ... БУДА Е В НЕЛЕГАЛНОСТ .... УЧИЛ Е КАК ДА СКИТА ИЗ БАЛКАНИТЕ КОГАТО Е БИЛ УХО НА ДС ... НАЛИ ВСИЧКИ СА ОТ КОТИЛОТО НА БКП ...
  • 47 МАМОНА

    20 2 Отговор
    БОКО МУТРАТА ВЯРВА ЕДИНСТВЕНО В ЧЕКМЕДЖЕТА И КРАЖБИ ТАМ Е СМИСЪЛЪЛЪТ НА ЖАЛКИЯ МУ ЖИВОТЕЦ !
  • 48 ТОВА СА

    15 2 Отговор
    ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ,,УПРАВЛЕНИЕТО" НА МУТРАТА Публикувано във факти.бг: .......... Фекални води и мъртва риба в Камчия
  • 49 БАНКЯНСКИЯ ТОЛУП

    19 2 Отговор

    До коментар #34 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    Е В ТИХ УЖАС .... ПАДНЕ ЛИ ВЕДНАГА ЩЕ СМЕНЯТ ПРОКУРОРА КАСКЕТ И .... СЛИДВАТ ДЪЛГИ ГОДИНИ В ЦЕНТРАЛНИЯ ИЛИ .... ПРИ БАЙ МИЛЕ
  • 50 РАДИО ЕЛТО

    18 3 Отговор

    До коментар #43 от "БОРИСОВ....КОШМАРА ЗА БСП И РАДЕВ":

    ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
  • 51 ТОВА СА

    14 2 Отговор
    КСЛЕД ИЗБОРИТЕ АКО ПАК Е НА ВЛАСТ , ПАК ЩЕ СЕ КРИЕ ПО РЕЗИДЕНЦИИ И ЛОВНИ СТОПАНСТВА ДАКАТО НЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ ПРЕЯЖДАНЕ И КРАДЕНЕ !
  • 52 ПСР

    13 1 Отговор

    До коментар #38 от "Анализатор":

    Такъв,какъвто Го познаваш,ще ли да си тръгне-со кротце,со благо?!
    Тамън никога.Пък и"Избори"ще органира....давайки,правейки,можейки...Мнооого тъжен фарс е тази Държава,нашата.
  • 53 СОФИЯ

    12 1 Отговор

    До коментар #24 от "хихихи":

    никоя уважаваща себе си жена няма да се жване стоя лъжец МАРТИН МАРИО СТЕФАНОВ ПЕТКОВ който се хвали не пали няма МИЛЕНА СТЕЛА КРЕМЕНА има ги само в неговите си мечти

    Коментиран от #57

  • 54 НЕДЕЛКО

    19 1 Отговор
    Голям срам за българите да избират подобни жалки индивиди във властта ! Патологичен лъжец , доказан рекетьор и абсолютен наглец и простак ръси глупости всеки ден и си вярва ?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 АНОНИМЕН

    11 2 Отговор

    До коментар #18 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    КУРТИ където пипне ГОСПОД и МЕДИЦИНАТА е безсилна
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Мими

    10 2 Отговор
    До коментар #6 и т.н.Аз познавам и учи тели ,и лекари,и много полицаи,които мразят Боко и не гласуват за ГЕРБ.Много си вярваш.Ама народа го е казал"Който много на високо хвърчи,от високо пада".
  • 59 Все

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "ПЕНКО":

    Търтеи, но вече няма да е така!
  • 60 Пенчо

    18 1 Отговор
    Махайте я гнусната тлъста мутра. Всеки ден простащините му на първа страница. Няма ли нормални българи, за които да пишете?
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 2 Отговор
    БОЙКО МУТРО ПРЕСТЪПНИК
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Бацо

    16 1 Отговор
    Шкаф позор да оди у затвор
  • 64 Баце

    11 0 Отговор
    Не се пъни със 70 депутата макс в другото НС излизаш отпуска и 2/3 от правителството при другите иначе бат Ставро 😂
  • 65 07804

    20 2 Отговор
    Борисов вие сте един крадец и лъжец за който нищо добро не може да се каже! Борисов успяваш ли да измиеш изцапаните си ръце с кравта на пребтите по твоя заповед протестиращи Българи!
  • 66 ОТВАРАЙ ВСИЧКО НА 01.03.21

    6 3 Отговор
    ЗАТВАРЯЙ ВСИЧКО НА 04.04.21 ТЪКМО МИЛИОНЕРИТЕ ЩЕ СТАНАТ 7 000 000 Човека!!
  • 67 Троянеца

    12 1 Отговор
    За тиквата е ясно че е престъпник. Целия български народ обаче върши престъпление срещу децата си, че го търпи тоя.
  • 68 Доц.МАНГЪРОВ

    9 2 Отговор
    4ти километър да приеме правителството на СТАЦИОНАР ! СРОЧНО!!!
  • 69 Мой

    9 2 Отговор
    Сатаната от Банкя има пъклен план за изборите, но силно се надявам да не му се получи. Такво впиване във властта не си спомням.
  • 70 зевзек

    9 1 Отговор
    на куклата бочко, вече е почнало да му изтънява вратлето, влиза в пенсионерската фаза, дато успее да уреди всичките мати хари, преди да слезе от сцената
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Питане

    6 2 Отговор
    Дайте му една кирка и да започва да копае, защото е видно, че за нищо друго не става. Занимава се с неща, които не са негова работа. Защо тогава са министерства, министри, агенции, дирекции, институти, комисии и т. н. и т. н.?
  • 73 Иво

    7 2 Отговор
    Браво, е това е партия с морал. Гледайте бе гербери как се прави, а не да ни обяснявате, че Мата Хари е напълнила шкафчето.
  • 74 Iwan

    2 5 Отговор
    Ха, ха, ха - само малоумни тролове и драскачи в този форум :)
  • 75 Турчина

    5 4 Отговор
    Никъде досега не видях или прочетох,някой да иска или поне да коментира смяна на модела на управление.Видях единствено как хора без власт се стремят да бойкотират и свалят хората с власт в България,прикривайки го с гръмки заглавия,като "Мутри,вън","Не на страха","Изправи се"...Аз не съм от ГЕРБ,не съм и от БСП(нищо общо с истинския комунизъм и социализъм).Какво ще се промени реално ако БСП смени ГЕРБ или момчето шоумен се добере до власт?Политика в България има дотолкова,колкото да се разпределят парите от ЕС-нищо повече.Вие трябва да изисквате промяна на политическия модел,който да не допуска такъв пожарникарски начин на управление.Всички знаем за "Ханс Зайдел".Капиталът и властта трябва да са в ръцете на народа,а не в могъщи корпорации,с условието обаче самата държава да не се превръща в държава-капиталист!

    Коментиран от #77, #83

  • 76 БУК

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "SARS":

    Точно така ще стане за да спечели ГЕРБ. Страхът ги обединява и тресе , паднат ли от власт независимо кога ,ще има възмездие, ще им се потърси сметка за усвояванията, за разскоша не според доходите им, за калпавото строителство , за техните фирми и лица които натрупаха пачки и имоти , за разрухата и беднотията ... за всичко.
  • 77 Иван

    0 3 Отговор

    До коментар #75 от "Турчина":

    Сбъръркан коментар, мирише на "розов" комунизъм :)
    А такова "животно" няма. Комунизмът си е червен!

    Коментиран от #81

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Барман

    5 1 Отговор
    Дрън Дрън та Пляс... Нали на 1 март щяха да отворят заведенията, а 2 седмици след тях нощните клубове и дискотеките?!!!?
    Един път поне като кажете нещо го спазете....
    И аз и жена ми сме в дискотека, с какво да си храним децата? Който го е страх да не ходи, но който иска да се забавлява по-добре в дискотека, където се спазва хигиена и някъкви мерки, отколкото частни купони, където няма никакъв контрол, няма и данаци, а дискотеките са данъкоплатци.
    Отваряйте дискотеките, стига с тези подигравки!!!!!
  • 80 До фак т иии

    1 4 Отговор
    Скапан долен лев сойд ча червени дебили който не публикуват противоположни коментари.
  • 81 Сталин

    0 2 Отговор

    До коментар #77 от "Иван":

    В България никога не е имало комунизъм.Имаше съветска диктатура с елементи на марксизъм.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Робеспиер

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "Турчина":

    Българинът още не е дорасъл за такъв тип мислене!Той си играе на ГЕРБ и БСП,на демокрация и Държавна сигурност...и въобще не вдява,че отвън му назначават партийки.На 04.04. ще си поиграе на избори,които няма да променят нищо!Няма критична маса.
  • 84 Гост

    1 1 Отговор
    Всеки ден в болниците влизат +100 души повече от предишния от времето на отварянето на моловете и присъствените занятия на учениците от 6 клас нагоре. Познайте кога цифрата ще достигне 6-7 хиляди и няма да има места пак, за да се закрие всичко.
  • 85 Кои живеят Нормално в Държавата???

    4 0 Отговор
    Разбойниците около теб, върхушката по министерства, агенции и още 100 такива, Шефовете он НАП и НОЙ, всички ОПГ та!! Дървена, Енергийна, фарма, с бели престилки Мафии!! Една част, 10-15%преживяват добре!!! Останалите се борят за Оцеляване!!
  • 86 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Предпоследното заявление на Лъжливото овчарче от Банкя....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове