Last news in Fakti

4 Март, 2021 08:39 5 813 90

Проф. Момеков: И гадно да звучи - мненията против ваксините трябваше да бъдат подтискани

  • проф. георги момеков-
  • ваксини

Ваксините бяха тествани при огромни популации и на този етап нищо не може да се сравни с тях, обясни той

Проф. Момеков: И гадно да звучи - мненията против ваксините трябваше да бъдат подтискани - 1
Кадър БНТ

Трябваше да се обяснява на хората защо да се ваксинират и колкото и гадно да звучи, противните мнения трябваше да бъдат подтискани. Това коментира в сутрешния блок "Денят започва" по БНТ проф. Георги Момеков, председател на Българското научно дружество по фармация.

Той обясни, че освен клиничната пътека, има много колатерални разходи за ковид - лекарствата са безкрайно скъпи. А когато те ваксинират и не се разболееш, всичко това се спестява, категоричен е проф. Момеков.

Ваксините бяха тествани при огромни популации и на този етап нищо не може да се сравни с тях. След поставянето на ваксина има период в който се разгръща имунната реакция, обясни ученият.

Според него, идеите за поставяне само на една доза при преболедували ковид, са по-скоро мерки при недостиг на ваксини.

Проф. Момеков категорично смята, че в сегашната ситуация, не трябва да се предприемат екскурзии или екзотични пътувания.

Мисля че е много странен период да ходиш на екскурзия в Африка. Знаем, че в ЮАР изолираха един вариант, който е много проблемен. Част от тези страни разчитат на Исус да ги пази и мисля, че не е добра идея в този период да ходиш на места, където не се знае каква е ситуацията с пандемията.

60% от договорите за ваксините ще бъдат предназначени за 14% от световната популация. СЗО направи един механизъм за подпомагане на тези страни, но знаете, че там живее огромна популация от хора, обясни проф. Момеков.

Това, че сме си измерили антителата не дава мегаточен отговор на въпроса доколко сме развили имунитет, допълни още той.

По въпроса за страничните реакции след ваксинираните, той обясни, че ваксините съдържат макромолекули, а някои буквално съдържат вируси, така че е нормално да има реакции.

Ако се направят брутални мерки от сорта на въвеждане на полицейски часове - на нас българите това ни действа много зле, трябва сами да се ограничаваме, смята фармакологът.

Отварянето на заведенията не значи, че пандемията е свършила, категориче е проф. Момеков.

Относно недоверието в ефективността на ваксините, той даде пример как хората си купуват хранителни добавки за коса, кожа и растеж от нокти от интернет, а същевременно не искат са се доверят на най-големите фармацевтични компании в света. Така че, бигфарма не е злодей, заяви на финала проф. Момеков.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    148 9 Отговор
    Кой е тоя перко шестаков бре? С репресии официално ли почна герберастията. Добре е.
  • 2 Fate

    131 6 Отговор
    Така е, отразянат се негативно на печалбите
  • 3 БАЙ Х@Й‼

    103 3 Отговор
    А спомена ли , че ние сме ПЛАТИЛИ на една фирма за ваксини , но тя нямала възможност да ни ги достави ! Ама същат фирма има възможност да доставя безплатно ваксина на трети страни ‼
  • 4 Мишо Бирата

    108 5 Отговор
    Минеткув , на това му се казва пропаганда и е имал цяло министерство оня с мустачките !!

    ПП: а това че сме на 111 место по "свобода на словото" не е нарочно - нали ?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 тарикату

    109 4 Отговор
    Разбира се, човека не струва нищо в сравнение с компаниите на милионерите. Важното е да има бизнес с ваксинки.
  • 7 Лост

    92 2 Отговор
    То и затова вече не се говори за турско робство, а за присъствие. Това ли значи да се потиска нещо.
  • 8 Гошо

    84 4 Отговор
    Къде мога да го намерим тоя "Професор"?...Още днеска!

    Коментиран от #62, #63

  • 9 илийката

    47 3 Отговор
    И мнения против правителството!
  • 10 гадно

    87 5 Отговор
    Тоя отдавна е забравил какво е учил вече си е най-обикновен търгаш с титла професор.
  • 11 Проф Момеков?? Намаля ДАЛАВЕРАТА,

    68 3 Отговор
    Слаб е Алиш Вериша? Ти с Астра Зенека ли се ваксинира?? Или чакаш Янсен на Джонсън и Джонсън?? Очаквахте много пари на веднъж а се "закучи нещо"??
  • 12 гръндж

    48 3 Отговор
    Моме с Ков,аз не искам да се ваксинирам. Какво ще изречеш по въпроса?
  • 13 Аз40🏴‍☠️

    80 3 Отговор
    Така работят, чрез притискане, потискане, цензура, рекет, тоталитаризъм и в крайна сметка за да проведат геноцида необезпокоявани и ненаказани.
  • 14 реалистъ

    84 3 Отговор
    Боже, какви нищожества са станали професори...
  • 15 илийката

    4 77 Отговор
    Който е против ваксината е или за затвора или за лудницата.

    Коментиран от #74

  • 16 Момеков, колко са по голями Компаниите

    46 3 Отговор
    Толкова по голями и школувани измамници са!!!
  • 17 БАЙ Х@Й‼

    31 4 Отговор
    Абе само ми се струва ли, ама май преди десетина дни здравния мЕнистър заяви, че ще затегне обратно мерките ако заразените надвишат 200 на 100'000⁉️ / щото от три дни казват , че са над 200 на 100'000 ама щели нещо да обсъждат/

    Коментиран от #21

  • 18 Алфа Ромео

    64 3 Отговор
    Още един фалшив герой, рекламен агент на недоклатените ваксини, абе Момъков ли къв си, като си купувам хранителна добавка не разписвам нищо че производителя не носи отговорност!
  • 19 big

    55 3 Отговор
    И защо да се подтискат? Ти като "професор" смяташ ли, че си достатъчно умен или си много прост да приемаш за чиста монета, това което не е достатъчно изследвано? Постоянно се дискутират възрасти за приложение, евентуално алергични реакции, противопоказни заболявания, недостатъчна ефективност, заболявания от К19 след ваксинация - не тежко може би, но заболяване, прекалено усложнени условия за съхраняване и възможност за ваксиниране с негодни такива и т.н. Нима средно интелигентния човек не си задава тези въпроси и не иска да бъде прасе например? Задник!
  • 20 555

    54 3 Отговор
    Гарантираш ли липсата на проблеми от ваксината след 5 години?
  • 21 БАЙ Х@Й‼

    23 2 Отговор

    До коментар #17 от "БАЙ Х@Й‼":

    Не, че от мерките им има някакъв ефект , ама става като един с една релса ( дето щеше да се хвърля в морето) !
  • 22 Калмук

    54 1 Отговор
    Г-н Момеков, твърдо вярвам във ваксинирането ... но щом се изисква информирано съгласие, това означава само едно - големите "супер, превъзходни, ненадминати, уникални и т.н." фармацевтични компании прехвърлят риска от недостатъчното тестване на ваксините върху ваксинираните.
  • 23 Алекс

    11 23 Отговор
    Проблемът не е в това, че „асистенти и други чичовци“ казват правилно или грешно, не ми пука. Искам да инжектирам конкретна ваксина Pfizer / Biontech или Sputnik V. Но те не са в България. Предлагат ми безплатна и неефективна. Готов съм да платя за ваксината. Нека държавата даде тази възможност!

    Коментиран от #25, #44

  • 24 Алоо

    52 3 Отговор
    Лобиста,какви ги плещиш? Ще ми ръсиш мозък, да ме " потискаш" със законови разпоредби.Кой си ти,бе? Живота е мой, решението е мое! Аз не съм от тези- с новосъздадената дума" анти ваксър" Който иска да се ваксинира.И той и аз сме с равно право на избор.Избор личен и свободен Момеков.На такива,от твоята порода трябва да се потиснат правата на публични изяви.Забравяш правилото на пружината: Колкото по силно е притискаш, толкова по голямо е съпротивлението!
  • 25 Хахаха

    11 1 Отговор

    До коментар #23 от "Алекс":

    Да уж....желание!!!
  • 26 Винкело

    33 2 Отговор
    Тоа беше казал, че две хапчета витамин Б6 или едно Б12 - все тая, било същото.
  • 27 От кога

    46 2 Отговор
    ФАРМАКОЛОГ се изказва като ВИРУСОЛОГ?!!! И идейките му едни ... да не се изразявам по - добре. Да казва кой какво да прави дома си. Това си е чисто измамване. Случайно да е чувал за Нюрнбергската конвенция 1947г. и Европейската 2005г.?! А при смърт и увреждане в следствие ваксината К`ВО ПРАИМ?!!! Кой ша опере пешкиря?! Тоя мноо нахъсан го дава.Зер има да наваксва в сравнение с тези от нощ?
  • 28 Гьоринг

    33 7 Отговор
    Който е против ваксините направо да го разтреляме, вместо да го подтискаме.
  • 29 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    33 1 Отговор
    Това гадното го правите,но и то не помага....Колкото повече ваксинирате,толкова повече са заразените....лекарите в бг не лекуват,те само говорят по медиите,или както казваше Медуна за дворецки....Мноо говори ...малко играе.
  • 30 По същата логика

    30 2 Отговор
    Може да излезе говорител на синдиката на убийците и да каже да се заглушават гласовете и разследванията срещу убийствата. Долен продажник.
  • 31 ежко

    29 3 Отговор
    Фармацевчето, що не си гледа работата?Който прави пари от бизнес с лекарства,е редно да не си дава мнението кое да се подтиска и на кое да се дава "зелена светлина"!Ако слушаме арабските шейхове, то петрола няма алтернатива,а ако слушаме "зелените", то възобновяемите източници на енергия са светая светих.Дайте на някой наистина независим да си каже мнението, ама такъв трудно ще намерите.Всичко е навързано.
    Прав ще излезе Талеб, че наука трябва да се прави само от аматьори....

    Коментиран от #37

  • 32 Еразъм

    43 1 Отговор
    България, земя като една човешка длан,
    отде събираш такава нечестива сган?
  • 33 ДжафДжаф

    20 3 Отговор
    Е, на това му се вика демагогия! Да бъдели подтискани мненията и да си играем на свобода на словото и демокрация! Ми то в такъв случай е много по честно и почтенно това, което правеха комунистите. Ваксинацията задължителна и всички под строй! Тогава, обаче ваксини не липсваха. Спомням си през 70-те! Имаше ваксинационна кампания против един от видовете шарка! Ваксинационните пунктове бяха организирани буквално по тротоарите! Една маса и два стола! Нарежда се опашката и бам, бам, бам...Белега от тая ваксинация още ми стои на рамото!
  • 34 Момеков ти си Търгаш, титли в Държавата

    28 2 Отговор
    В Изобилие!! ТОЛУП Търгаш си!!! Част от Фарм. МАФИЯТА!!!! ЩЕ Потискаш??? Ще се намерят някой здравеняци да те "Потискат няколко минути"!!! Гадюха си!
  • 35 Българин

    28 2 Отговор
    Единствените мнения , които трябва да бъдат потискани са тези които пречат на другите мнения . Като на този ...Момеков !
  • 36 С тоя

    25 1 Отговор
    хентеуегент пробват каква ще е реакцията на населението. До колко е усвоен метода на Павлов. Дали е трайно усвоен условния рефлекс? А бе направо да си го кажем : Достатъчно ли е добре дресирано стадото, за да можем да си го мачкаме как ни дойде на ум?
  • 37 девалвиран учен

    25 3 Отговор

    До коментар #31 от "ежко":

    в тоя смисъл е и приказката,че на 10 висшисти трябва да слагат един със средно образование,за да им дава акъл!
  • 38 Професор

    12 2 Отговор
    Аман от неграмотни "журнхалисти", списвачи и преписвачи в Интернет!
    Пише се потискам, а не поДтискам!
  • 39 Русенец

    28 2 Отговор
    2400 новозаразени онзиден. Колкото повече ваксинирате, толкова повече се разболяват. Що тъй? Да не ги бодете директно с истински вирус? Който го мине - мине. Който не - пишете го с придружаващи и така.

    Коментиран от #53, #82

  • 40 Астраемека

    24 1 Отговор
    Подписването на "информирано съгласие" от една страна и подтискането на мнения против ваксините, както и пропагандирането на масова ваксинация, от друга страна, май не са съвсем съвместими.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 джаба

    16 2 Отговор
    къф тоа мамул недоопечен
  • 43 ТУК САМО ДЕБИЛ

    7 15 Отговор
    ДЕБИЛИТЕТА - ВАКСИНИТЕ ВЕЧЕ СА ПЛАТЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ДАЛИ ЩЕ СИ ГИ СЛАГАТЕ ИЛИ НЕ - ВСИЧКО Е БЕЗПЛАТНО. КАК ВЪПРОСНИЯ ФАРМАЦЕВТ ЩЕ СЕ ОБОГАТИ? МЕД СЕСТРИ И ЛИЧНИ ЛЕКАРИ ЩЕ ГИ СЛАГАТ СРЕЩУ 10 ЛВ. НА БРОЙКА.
  • 44 АНОНИМЕН

    17 2 Отговор

    До коментар #23 от "Алекс":

    Безплатен обяд няма! Откъде държавата взема паричките за да плати ваксините?! От моите, твоите, НАШИТЕ данъци и такси.... или взима заем! Ако взима заем/от какъвто и да е вид - с държавни ценни книжа, някакви облигации...все е тая/ в крайна сметка ще го връща по-нататък пак от НАШИТЕ данъци и такси! Това засега - по-после със сигурност ще си ги плащаме, така както искаш ти! Бъди сигурен - това няма да ти се размине!Ще си плащаш за ваксините! Всяка есен-зима! А може и всяка пролет според зависи от появяването и разпространението на новите вируси, мутантите, щамовете....!

    Коментиран от #50, #75

  • 45 уйдурми

    21 2 Отговор
    Поредния български професор дебелак и дебил
    Ако човек слуша такива "светила" които за два гроша са готови на всички-то трябва да е наистина от стадото
    А този велик професор дали е чел публикациите на световно известни учени?
    А да знае просизхода на вируса?
    Чия е лабораторията в Ухан?
    Kак така собственика на тази лаборатория е и собественик и на Pfizer компанията разработила ваксината за няколко месеца?
  • 46 Аз пък искам

    15 1 Отговор
    Да не дават трибуна на корумпирани брадати Моми, които ме агитират да се ваксинирам.
  • 47 Max

    4 0 Отговор
    Госпожо Ингилизова, пише се "потискам" а не "поДтискам', срамота.
  • 48 газов инжекцион

    8 1 Отговор
    2400 новозаразени онзиден. Колкото повече ваксинирате, толкова повече се разболяват. Що тъй? ЗАЩОТО ОРГАНИЗМЪТ ТИ ТРЯБВА ДА ДАДЕ ИМУНЕН ОТГОВОР НА ВНЕСЕНАТА С ИНЖЕКЦИОНА ОМАЛОМОЩЕНА ЗАРАЗА,А АКО НЕ УСПЕЕ В ДАДЕН СРОК,СЕ ЗАРАЗЯВАШ МАКСИМАЛНО И СЛЕД 2-3 ДНИ ЧАО!,ЗАТОВА.
  • 49 Мисирка

    18 1 Отговор
    Още един "умник" на небосклона на българските "експерти"! Неуважаеми професоре Намсикойси, несериозно е да сравняваш употребата на шампоан и добавки с експериментална ваксина, която взаимодейства директно с ДНК-то ти! Що за глупост е това, че трябвало да се доверяваме на големите фармацевтични компании? Да си се интересувал от делата водени срещу тези машини за профит, заради тежки, дори летални действия на редица от продуктите им? Ах, забравих, че си шев на българското дружество по фармация! Какво друго да пееш!!!

    А това, че подтискате мнения, които задават легитимни въпроси относно Ковид ваксините всъщност има обратен ефект. Хората масово се съмняват, че има нещо гнило. И има! Защото ако нямаше, вместо да заглушавате мненията, които не ви изнасят, щяхте да ги оборите с доказателства. Но вие нямате на какво да стъпите! Безсрамници!

    Коментиран от #59

  • 50 ПУТИН

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "АНОНИМЕН":

    И КАКВИ ДАНЪЦИ ПЛАЩАШ И КЪДЕ НЕ СЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ? ЕДНА ДЪРЖАВА БЕЗ АРМИЯ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, УЧИЛИЩА, ПЪТИЩА И Т.Н. КАКВА ЩЕ Е? НЕЩО КАТО АВГАНИСТАН, ТОВА ЛИ ИСКАШ?

    Коментиран от #56, #61

  • 51 Тощ

    14 1 Отговор
    Човекът е фармацефт, какво друго да каже? Навремето сигурно е кандидатствал медицина, но не са го приели.
  • 52 ПРОФЕСОРЧЕ

    17 1 Отговор
    ТОЗИ ПРИЗОВАВА ХОРАТА КЪМ СЪМОУБИЙСТВО ЗА ТАИВА ПРИЗИВИ ИМА ЧЛЕН ОТ ЗАКОНА И ТРЯБВА ДА СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА В ЗАТВОРА.РНК НЕ Е ВАКСИНА ПРОФЕСОРЧЕТО!РНК КОЕТО ИНЖЕКТИРАТЕ ПРОЕНЯ ВАШИТЕ БЕЛТЪЦИ СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМА НИЩО ОБЩО С ВАКСИНАТА.
  • 53 АНОНИМЕН

    6 2 Отговор

    До коментар #39 от "Русенец":

    Не бе, колега! Като се съберат за ваксинация стадно и се покаже на вратата сестрата и се провикне : "Следващия! Вие глухи ли сте, бе!" И се започва едно сближаване и сбутване и ей го на и Венци Мицов го прихванал! Не го знам кой и какъв е Венци Мицов, но пернатите писаха за него, че ходил в навалицата на зелен коридор за ваксиниране!

    Коментиран от #58

  • 54 МАНГЪРОВ

    1 18 Отговор
    НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ - ПО ДОБРЕ СЕ РАЗБОЛЯВАЙТЕ! УРА ДРУГАРИ!
  • 55 Новата "нормалност"

    10 1 Отговор
    Така се почва първо те карат да мълчиш, после те ограничават зад стени и огради и накрая "душове" и на пепел ??? Тогава нека и другата гледна точка "колкото и гадно да звучи на такива, като този вакфашист мутрите трябва да бъдат размазани" и 'кво прайм 'ся ??
  • 56 АНОНИМЕН

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "ПУТИН":

    Ти всъщност Алекс ли си, Владимир ли си! Най-добре се разбери се със себе си първо! Щото с това раздвояване на личноста може и до освидетелстване да стигнеш!
  • 57 Copy

    22 1 Отговор
    Ковид 19 е биологичнооръжие създадено в САЩ и разпространено от военнослужеща(жена) на САЩ в Ухан,използвайки официална среща с военнослужещи на Китай.Наличието на китайскофренска лаборатория в Ухан е само избор и умишлено съвпадение,за да се обвинят китайците ако се докаже че е изкуствен вирус.Няма естествен вирус в природата,който да засяга почти всички органи на човека при неговото боледуване а и месеци след него.Вируса не се предава от човек на човек(хора болни под карантина не са заразили никой от семейството си),а се разпространява по изкуствен начин,най вероятно в Европа със самолетите на НАТО(Chemtrails),или с други средства.Целта на създателите на вируса е била да се промени генетичнияв код на човека и да се спре неговата популация,а хората със слаба имунна система да си отидат.Опита за промяна на генетичния код чрез вируса се оказа неуспешен.А хоратяа които са го преболедували са създали изключително здрава памент на клетките за неговото унищожаване.Ваксините с РНК са втория стадий на пъкления план.След като не може с косвен опит,за промяна на Гена ще се използва директния метод с ваксините.Там гаранцията е 100%,че ще има промяна на Гена.Тежките метали(наночастици),които се пръскат от самолетите на НАТО,са същия състав,който се използва и при ваксините,вкарвани с РНК технологии.Защшо след като даден човек има имунитет(естествен) срещу вируса,никой не съобщава,че за него не е необходима ваксинация.Моля нискоинтелигентни зомбита и промити мозъци

    Коментиран от #68

  • 58 МАНГЪРОВ

    8 1 Отговор

    До коментар #53 от "АНОНИМЕН":

    КАК ВЕНЦИ МИЦОВ Е РАЗБРАЛ КЪДЕ И КОГА ТОЧНО Е ХВАНАЛ ВИРУСА? АКО ГО Е ХВАНАЛ ДВА, ТРИ ДЕНА ПРЕДИ ТОВА? 7 ДО 10 ДЕНА МОЖЕ ДА НЯМА НИКАКВИ ПРИЗНАЦИ И СИМПТОМИ. А В КРЪЧМА НЕ Е ЛИ ВЛИЗАЛ? АМАН ОТ СЕЛСКИ НОМЕРА!

    Коментиран от #60

  • 59 АНОНИМЕН

    18 1 Отговор

    До коментар #49 от "Мисирка":

    това е копи-пасте! ное точно като за коментара:
    Ако се ваксинирам:
    1.Мога ли да спра да нося маска?- Не
    2.- Могат ли да отворят отново ресторантите и да работят нормално?- Не
    3.- Ще бъда ли имунизиран срещу covid?- Може би, но не знаем със сигурност.
    4.- Поне няма да съм заразен за другите?- Зависи, никой не знае.
    5.- Ако ваксинираме всички деца, ще има ли отново нормални учебни занятия ?- Не
    6.- Ако се ваксинирам, мога ли да не спазвам социална дистанция?- Не
    7.- Ако се ваксинирам, мога ли да спра да дезинфекцирам ръцете си на всеки 5 минути?- Не
    8.- Ако ваксинирам себе си и дядо си, можем ли да се прегърнем?- Не
    9.- Ваксинираните ще могат ли да се събират?- Не
    10.- Каква е реалната полза от ваксината?- Вирусът няма да ви убие.
    11.- Сигурен ли си, че няма да ме убие?- Не
    12.- Ако вече съм бил болен и не съм починал, защо трябва да се ваксинирам?- За да защитим другите.
    13.- И така, ако се ваксинирам, останалите са 100% сигурни, че не ги заразявам?- Не
    14.- Ако всички бяхме болни, щяхме ли естествено да развием стаден имунитет?- Не, само благодарение на ваксината стадото процъфтява.
  • 60 АНОНИМЕН

    2 2 Отговор

    До коментар #58 от "МАНГЪРОВ":

    "Похвалил" пред пернатите собственоустно /дал интервю от дистанция/! Ама то това твоето си е направо разтроение на личността! Обърни внимание на психиатрическото си здраве!

    Коментиран от #70

  • 61 Да ама

    4 0 Отговор

    До коментар #50 от "ПУТИН":

    в Афганистан всеки мъж е войник и притежава оръжие, а тука масово се епилират,оформят веждите и са с маникюр, и педикюр.

    Коментиран от #72

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 примоция

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гошо":

    Вечер на площад Македония дегизиран с руса перука ! Питай за професора МиHетkов !
  • 64 Котарак

    9 0 Отговор
    Момеков, ти си рутка непоръбена!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Хайл

    10 0 Отговор
    За всички агитиращи за ваксинация-🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 от мене и да си бият и моята ваксина в г @ з а
  • 67 аз съм

    9 0 Отговор
    И това било професор - като Богдан Филов !!! Обикновен фашизъм !!!
  • 68 кхъ кхъ

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Copy":

    Добре ве брат, а самолетите на НАТО как пръскат над Русия и Китай? Хайде, Мата Хари заразила първите китайци, ами после?
  • 69 нннн

    4 0 Отговор
    Идиот ? Или да ?
  • 70 МАНГЪРОВ

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "АНОНИМЕН":

    ТИ ДА НЕ РАБОТИШ В КАРЛУКОВО, ИЛИ СИ ПАЦИЕНТ ТАМ? ДАВАШ МНОГО ТОЧНИ ДИАГНОЗИ, БРАВО! И КАК МИЦОВ Е ВИДЯЛ ВИРУСА КАК МУ ВЛИЗА? ДА Е ДРУГО - ЩЕ УСЕТИ, АМА ВИРУСА?

    Коментиран от #73

  • 71 джи пи

    5 0 Отговор
    опитаите с репресии и вечерен час пьк да видим докога ще сте професор
  • 72 ПУТИН

    0 2 Отговор

    До коментар #61 от "Да ама":

    И КЛЕЧАТ ЦЯЛ ДЕН НА УЛИЦАТА,ВЪРТЯТ БРОЕНИЦИ А ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЕДНА ПЕСЕН Е С ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 6 ЧАСА! БИЛ СЪМ ТАМ. ЩЕ ТИ ХАРЕСА. ЩЕ ИМАШ ПУШКА, ЧАРШАФ И НЯМА ДА СЕ КЪПЕШ.
  • 73 АНОНИМЕН

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "МАНГЪРОВ":

    Като се оправи Мицов си го питай лично?! Ако очакваш от мен да отговарям за поведението на Мицов в публичното пространство - ще очакваш! Ако очакваш да споря с коментатор с разтроение на НИК-овете - ще очакваш! Хайде със здраве/психиатрическо също/!

    Коментиран от #76

  • 74 Мисли

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "илийката":

    като,пишеш !!!...
  • 75 Алекс

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "АНОНИМЕН":

    Г-н "без име". За разлика от теб, аз не крия името си. Тъй като моята позиция е мое мнение. И не с един коментар не обидих мнението на другите! Всеки човек трябва да има избор. Ние не сме стадо овце! Комунизмът свърши. Избирам своя път.

    Коментиран от #79

  • 76 МАНГЪРОВ

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "АНОНИМЕН":

    НЕ ЗНАЕШ, НЕ СИ БИЛ ТАМ, АМА ПРЕПРЕДАВАШ? ПОЧТИ СИ НАЯСНО. АКО СПИШ С МИЦОВ ДА ТИ ПОВЯРВАМЕ. ЩОМ ТОЛКОВА ТЕ ИНТЕРЕСУВА ВСЕКИ ДЕБИЛ КАКВО КАЗАЛ?
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Алекс":

    Питам за последно Алекс, ПУТИН или МАНГЪРОВ?!

    Коментиран от #80

  • 80 Алекс

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "АНОНИМЕН":

    Алекс. Имам честта!
  • 81 Една от най-вредните личности

    2 0 Отговор
    Само за прасета е масово, при хората е друго. Няма лошо, но ди е чисто НЕГОВО МЕНИЕ и позиция,но с хиляди ПРОТИВНИЦИ.
  • 82 Айсамани

    8 0 Отговор

    До коментар #39 от "Русенец":

    Няма как да е иначе.Ваксинираните също заразяват!Справка-Израел-провала на ваксинацията.Уж много ваксинирани,а броя заразени расте непрекъснато.Вече 8 млн ваксинирани?!?Уатафак?!? при населението малко над 9млн...И децата ли бодат?Или по-скоро се имитира ваксинационен процес,за пример на другите.Щот знаем,че евреина е хитър и иска да управлява света...

    Коментиран от #85

  • 83 стоян георгиев

    2 7 Отговор
    само у нас е възможно мангъров да практикува лекарска професия.навсякъде другаде отдавна щеше да е лишен от това.затова и тук ситуацията е подобна на африканската!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Алекс

    1 2 Отговор

    До коментар #82 от "Айсамани":

    Господин антисемит, давате ли удостоверение за неуспешна ваксинация в Израел, като директор на СЗО или като частно лице?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 астра зенека

    0 3 Отговор
    Аз се ваксинирах въпреки, че никога не ми е дремело, точно за твоа го и направих!
    Просто тези, които не се ваксинирват са пусита и ги е шубе.
  • 88 копи пейст

    3 0 Отговор
    ...........Тoвa e химиoтeрaпeвтичeн aгeнт, кoйтo e гeннa тeрaпия. Тoвa нe e вaкcинa. Кaквo прaви вcъщнocт? Изпрaщa вeригa oт cинтeтичнa РНК в чoвeшкoтo тялo и прeдизвиквa cъздaвaнeтo нa cпaйк прoтeинa S1, кoйтo e пaтoгeн. Тoвa e тoкcин у хoрaтa. Тoвa нe caмo нe ви прeдпaзвa oт рaзбoлявaнe, a кaрa тялoтo ви дa прoизвeждa тoвa, oт кoeтo ce рaзбoлявaтe.... Д-Р ДEВИД МAРТИН
    МОМЕКOВ,НЯМA ДA E ЗЛE ДA ПРOЧEТEШ ТOВA/ИМA OЩE ДOCТA/ И ТOГAВA ДA AНAЛИЗИРAШ,ПOУЧAВAШ И "РAЗБИРAШ"
  • 89 Не разбирам

    0 0 Отговор
    как Мицов е "хванал" вируса, като не може да настигне дори охлюв с това шкембе!?
  • 90 Странна работа

    0 0 Отговор
    другaри, Изрaeл уж e вaкcинирaл пoчти цялoтo нaceлeниe c китaйcкaтa вaкcинa, a имa огромен ръcт нa зaбoлeли, a пък Унгaрия, кoятo уж вeчe ce вaкcинирa c руcкaтa вaкcинa e тoтaлнo зaтвoрeнa! A ниe дeтo нямaмe вaкcини дa вaкcинирaмe дoри тия, дeтo ce нaтискaт сами, cмe пo-дoбрe и oт eднитe и oт другитe! През това време Русия e продала 5 пъти повече ваксини, отколкото руснаци e ваксиниралa, демек ударили са го на печалба, а не се грижат за народа си. С това темпо на руснаците ще им трябват десет години да се ваксинират.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове