Last news in Fakti

19 Март, 2021 11:08 2 054 34

НФСБ и ВОЛЯ: Нова маска и ръкавици за всеки избирател пред секционната комисия

  • валери симеонов-
  • нфсб-
  • воля

Разчетите сочат, че разходът ще е в рамките на 4 до 5 млн. лв.

НФСБ и ВОЛЯ: Нова маска и ръкавици за всеки избирател пред секционната комисия - 1
Снимка: Нова ТВ

НФСБ и ВОЛЯ настояваме на всеки избирател да бъдат осигурени нова маска и комплект нови ръкавици - Патриотичната коалиция ще внесе предложението си пред ЦИК. Това съобщи пред Nova news лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Той беше категоричен, че това е задължителна мярка, за да бъде осигурена безопасността на хората по време на вота на 4 април.

Разчетите сочат, че разходът ще е в рамките на 4 до 5 млн. лв. „Но с този разход ще предпазим хората – както тези, които гласуват, така и членовете на секционните избирателни комисии“, подчерта Симеонов.

НФСБ и ВОЛЯ се борим за патриотичния вот като стъпваме на това, което сме свършили, подчерта Валери Симеонов, който е водач на Патриотичната коалиция в Бургас. По думите му икономическият патриотизъм, който коалицията изповядва, минава през повишаване на доходите на хората и подкрепа на предприемчивия българин, на малкия и среден бизнес.

На въпрос на водещата дали биха управлявали с ГЕРБ Симеонов отговори: „Зависи от управленската програма и това дали ще се приемат нашите приоритети, а те са: повишаване размера на пенсиите, безплатни лекарства за ученици до 18 г. и хора над 65 г., създаване на конкурентна среда за малкия бизнес и продължаване на борбата с картелите и монополите, увеличаване на прага на регистрация на ДДС от 50 на 100 хил. лв. И всичко, което сме показали, че като обещаем – го вършим“, заключи лидерът на НФСБ.

Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ отива на предстоящите избори с бюлетина № 24.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Булдог

    44 1 Отговор
    Накдърни пудели, които искат с големите да крадат! Вън от управлението!
  • 2 пешо

    38 2 Отговор
    маските какъв цвят ще са , оранжевите са за герб .
  • 3 омитайте се

    32 1 Отговор
    никой няма да галува за петриците на гроб и пеевски
  • 4 оградката

    25 2 Отговор
    И аз бюлетита зя теб , Тулупа , Магарешки , Шкембето и пр. , ама друг път , на следващите.
  • 5 Корупция

    32 1 Отговор
    И в деня на изборите иска да краде това мекотело, аут сте подлогите на тиквата....
  • 6 Валери далавери

    29 1 Отговор
    Поредната далавера. Ръкавиците и маските ще бъдат купени от аптеки Марешки.

    Коментиран от #9, #14

  • 7 Аз40🏴‍☠️

    26 1 Отговор
    Новите кебапчета: маски и ръкавици ... новата реалност! Замислете се до къде ни докараха!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кукуригу

    23 0 Отговор

    До коментар #6 от "Валери далавери":

    На тия по една туба бензин и клечката!Може пак от Марешки!
  • 10 Магарешки

    18 0 Отговор
    И туба бензин давам.
  • 11 Ортака няма ли да отпусне от шкафа...

    18 0 Отговор
    По стотина лева за всеки избирател с тен,придобит от лоши хигиенни навици или от генетична намеса по време на турското мирно съжителстване?
  • 12 Патерици счупени сте.. .

    19 0 Отговор
    Смешко, всички консумативи като ръкавици, маски, костюми защитни, дезинфектанти са нещо обикновено и задължително се осигуряват от държавата. Т.е плащаме се ги ние с нашите данъци! В другите държави осигуряват и безвъзмезден месечен доход при локдаун. А Вие???? Крадете от нашите пари и си правите жалки самореклами!
  • 13 Изумен

    34 0 Отговор
    Сънародници! Драги клети и онеправдани Българи! От днес в БНТ1 на мястото в предаването на Люба Пашова( която е в листата на ГЕРБ в Кюстендил) е назначена 57 годишната Юлиана Дончева! Съпруга на президента на ММА федерацията Станислав Недков -Стъки който миналото лято и есента организираше контрапротести в подкрепа на правителството и се заканваше на справедливо протестиращите Български граждани! Същия Стъки за който бе доказано с документи че получава по 3 милиона държавно финансиране за федерацията си от ММС, тоест пари от нашите данъци и от държавния бюджет. Бившия съпартиец на Дончева от "Новото време" Емил Кошлуков директор на БНТ назначи Дончева чийто хонорар ще е по 5 хиляди лева на предаване. И понеже предаването й не е външна а вътрешна продукция на обществената телевизия заплатата й ще идва също от парите на Българския данъкоплатец. Ето това е благодарността на управляващата клика за верността на Недков -стъки. Лице осъждано ефективно за рекет, побои и изнудване. Лице рекетирали къмпингуващи по морето да му плащат по 1800 лева на каравана такса спокойствие. Лице хванато с белязани банкноти да изнудва търговка от град Долна Оряховица. Лице отрязало главата на бяла болонка с цел собственичката му да му плати рекет. И понеже в момента нямат приходи са назначени на държавна ясла. А вие отрудени хорица блъскайте само за храна,консумативи и битови разходи. От с вашите пари грабителската хунта да плаща на подобни дегенерати .
  • 14 Магарешки

    20 0 Отговор

    До коментар #6 от "Валери далавери":

    Това вече се нарича преяждане с власт и корупция. Гледат да крадат и от изборите. Никога повече крадци и мошеници на власт.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 адаша

    8 0 Отговор
    За да се спестят пари- този който излиза от секцията да даде маската и ръкавиците на влизащия. Абе деби.и...
  • 17 Българка

    18 0 Отговор
    Най-големите пладнешки разбойници са лидерите на НФСБ и ВОЛЯ. Имат ярки прояви на изпечени хулигани и рекетьори. Марешки осъден на две инстанции за рекет и лихварство кога най-после след трето потвърждение, ще влезе в затвора да си лежи присъдата и да не скандализира повече нормалните избиратели.
    Знаете ли, че в аптеки Марешки възрастните, болни бедни хорица още от врата ги лъжат да подписват договор с Марешки? Тоя договор им обещава, че в НС Приматът ще намали горивата и раздава безплатни лекарства на пенсионери. А Ако не го изпълни ще даде на подписалите/гласувалите до 5000 лв. Хора говорете с възрастните си родители и близки на 04.04 да излязат да гласуват, но не за мафията.
  • 18 Опа

    10 0 Отговор
    Брее, дали тези наистина мислят за хората или гледат да присвоят едни лесни милиончета. Като знаем за какви хора става вапрос.. Как мислите??
  • 19 баба Пена

    11 0 Отговор
    Маските и ръкавиците държавата трябва да купи задължително от аптеките на г-н Марешки.
  • 20 Спиридон

    7 0 Отговор
    ,,Долу всяка гнусна маска, всички подлости, лъжи и под най- пъстрата окраска сива глупост( алчност) пак Лежи!" Х.И-С 1923г
  • 21 И нова кола

    12 0 Отговор
    Да ми предлагате от НЕВОЛЯ, за лакеите прошка няма.
  • 22 ман

    7 0 Отговор
    ГЛУПАК,ИМА СИ ХАС ДА ДАВАТЕ И УПОТРЕБЯВАНИ МАСКИ.
  • 23 Дарвин

    6 0 Отговор
    Новата маска и ръкавици са нормалната еволюция на кебабчето и кюфтето!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Котарак

    12 0 Отговор
    Вие сте аут бе! 4%, ама друг път. Една патерица по малко за боко.
  • 26 иваило

    8 0 Отговор
    Ха колко са добри тц тц тц .маска и ръкавици .Абе крадци какво ги интересува хората вашите подеяния за стотинки .нагли до болка .вън от политиката ,другаде ви е мястото
  • 27 Матей

    6 0 Отговор
    Голям келепир,по една маска и ръкавици,вески да си ги закачи на стената,защото туй ще му остане,за спомен.Фармафията ще забърше 5 милиона,а вие чакайте хаир от боковски избори,само протести ,до откат и по-отривисто,по-напористо.Пред НДК не виждам смисъл,само като сборен пункт,от който да се щурмува триъгълника на властта,да се превземе бастилията.
  • 28 въпросче

    6 1 Отговор
    Една маска в аптеката струва 40 стотинки. 1 чифт ръкавички е 10 стотинки. Толкова ли всеки българин няма 50 стотинки в джоба,та да си купи маска и ръкавици?

    Коментиран от #29

  • 29 Мдааа

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "въпросче":

    Да, но Правителството ще ги купи от аптеки Марешки маската по1.20 лв. И ръкавичките по 1 лев. Далавера да има.
  • 30 веселяк

    4 0 Отговор
    А презервативи що не дават? Мое да аресаме някоя членка на комисия!
  • 31 Аспарух

    3 0 Отговор
    Гласувате за нас-бонуса е маска с ръкавици!!! А като вземем властта,сме ви приготвили един тъп меч и скафандър с химически костюм-който не покрива задните части !? Подарък от Вальо ефенди и Магарешки!!!
  • 32 Шивик евров

    2 0 Отговор
    Предлагаме също ген.Шивиков да раздаде екипировка,палатки и обувки, които открадна от армията.Ще раздаде и ръководство- как да стана кандидат-депутат,от партия,която исках да свалям с преврат.Ръководството има заглавие-----Тънкости и тайни на политическото номадство,.......или,как винаги да изплувам отгоре....
  • 33 Silver fox

    1 0 Отговор
    А за вас, нови гащи и памперси, защото ще се наакате като видите резултатите от изборите! Нещастник, изчезвайте! Не щем патериците на ГЕРБ!
    Мутри вън!
  • 34 Ziko

    1 0 Отговор
    А за вас по един вибратор, подарък от избирателите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове