Last news in Fakti

21 Март, 2021 13:31 2 850 63

Доц. Кунчев: 10 дни не е малък срок, но може да бъде и увеличен

  • ангел кунчев-
  • мерки-
  • локдаун-
  • южноафрикански щам

За момента не засичаме "внос" на южноафриканския щам, макар че в Европа го има, а и на Балканите го има. Почти неминуемо е и с него да се срещнем, предупреди доц. Кунчев

Доц. Кунчев: 10 дни не е малък срок, но може да бъде и увеличен - 1
Снимка: БГНЕС

10 дни не е малък срок, но не знаем дали ще е достатъчен. Това заяви пред БНР главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев относно влизащите в сила от 22 март нови ограничения заради високия ръст на заболеваемостта от COVID-19. По думите му намаляването на контактите между хората ще окаже влияние и не изключи вариант, при който срокът може да бъде удължен.

Той сподели, че е много трудна задачата да се намери добър баланс между здравето и икономиката.

Видяхме какво става в Англия, Ирландия, Португалия, след това в Чехия и Словакия, а в момента и в Унгария. Видяхме, че пикът на тази вълна не продължава прекалено много - той е от две до четири седмици. Едно намаляване на контактите би трябвало да повлияе, ако не започне веднага спад, то поне да достигнем плато, без да има продължаващо повишаване на броя на заразените и починалите, коментира здравният инспектор.

Според доц. Кунчев обществото е разделено по отношение на строгостта на мерките и времето, в което се налагат.

,,Не е добро положението в болниците, натискът към тях продължава да расте. Търсенето на медицинска помощ се увеличи, което означава, че новият щам води до по-бързо развитие на по-тежка клинична картина, което налага болнично лечение. Към момента наближава 8000 броят на приетите в болници лица и към 700 е броят на настанени в интензивни отделения, това е твърде голям брой, който изтощава и без това твърде изморената здравна система'', обясни той.

За момента не засичаме "внос" на южноафриканския щам, макар че в Европа го има, а и на Балканите го има - в Гърция и в Унгария има регистрирани случаи. Почти неминуемо е и с него да се срещнем, предупреди доц. Кунчев.

В различните райони на страната се регистрират между 60 и 90% само от британския вариант на коронавируса, съобщи той.

Във връзка с временното преустановяване на ваксинирането с "АстраЗенека" доц. Ангел Кунчев беше категоричен, че това е правилният начин - когато има и най-малко съмнение, спира се прилагането до изясняване на ситуацията. Той уточни, че обществото е много чувствително по отношение на ваксините.

На първо място е безопасността, а после е ефикасността. Това са основните принципи, на които всяка ваксина трябва да отговаря, посочи здравният инспектор на страната.

Доц. Кунчев потвърди, че няма да има човек, който няма да може да получи втора доза на ваксината.

,,Очакват се над 580 хиляди дози през април и още повече през май'', подчерта той и добави, че няма да е лесно да бъдат убедени голяма част от хората, за да се ваксинират. По думите му това ще е основната задача на медиците и на Щаба.

Има толкова неясни фактори, че не може да се прогнозира кога и дали ще има нова вълна на COVID-19. Трябва да има система за наблюдение, както е и при грипа - годишно 40 лаборатории в света следят какви нови щамове се появяват. Това вероятно ще стане и с коронавируса, предположи той.

Главният държавен здравен инспектор заяви, че няма информация за производство на каква ваксина ще се използва новопостроеният завод в Разград, представен от премиера.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Азззззззз

    100 5 Отговор
    Кунчев, просиш си народен ЛИHЧ. Търпението е нещо което се изчерпва.

    Коментиран от #60

  • 3 Аз40🏴‍☠️

    85 6 Отговор
    Нямат право да карат никой да носи маски по никакви правила. Няма такова нещо, с което да могат да ви притиснат, освен чрез смъртоносен страх от пропагандата на медиите. Масмедиите са вируса, хора! Никога не са представили от над 1 год. вече и един единствен документ за твърденията си, защо го правят освен една хвърчаща във виртуалното пространство песен за ковид-19. Не им спазвайте тиранията!

    Коментиран от #40, #57

  • 4 Кунчоооо

    71 4 Отговор
    и 20 години в ЦСЗ не са малко но може и да лежиш до живот...
  • 5 Железаров

    52 3 Отговор
    И аз си мисля че,за тебе десет години не е малък срок....но със сигурност трябва да бъде увеличен.
  • 6 Бойко Шкафа

    41 4 Отговор
    След изборите ще реша Ко ще праим..Първо да изброим правилно белютините...
  • 7 666655

    43 0 Отговор
    На Пампорово локдауна е забранен
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 кажи

    44 1 Отговор
    защо не затворихте в петък,а го оставихте за понеделник,къде е логиката или ъиквата има планове някви?
  • 10 23евр

    33 0 Отговор
    ааа не бе , то се знаеше като казаха 10 а не 14 примерно
  • 11 Ема

    51 4 Отговор
    Този човек не го чака нищо добро за напред. Колкото по навреме млъкне и скрие има малък шанс да спаси душата си
  • 12 занзибар

    45 3 Отговор
    кунчев,много поздрави на андрей луканов!
  • 13 Гост

    50 3 Отговор
    ПОДЛОГИ ПРОДАЖНИ.....ЗНАЕТЕ,ЧЕ ОТ ТЕЗИ ЗАТВАРЯНИЦИ НЯМА НИКАКЪВ ЕФЕКТ....
  • 14 миро

    28 2 Отговор
    да ни е жив и здрав още дълги дни до великден кунчев.
  • 15 Последния Софиянец

    37 2 Отговор
    Ама има ли наивници които вярват че локдауна ще е само десет дни?За да има ефект според бялата мафия трябва поне месец.
  • 16 Лелее

    30 1 Отговор
    Викаш “внос “ на щамове ???
    Добре , че нямаме “внос “ на продажници и “тъпкачи” на народа , защото от тях си имаме в изобилие - родно производство !
  • 17 Мицела

    6 17 Отговор
    Кунчев може да се пенсионира на тоя пост.
  • 18 Асаг

    18 1 Отговор
    А я стига плаши те хората.много големи връзки се навъдихте
  • 19 Много пъти са ми задавали въпроса: „Ако

    10 3 Отговор
    Много пъти са ми задавали въпроса: „Ако Демократична България има мандат да управлява, какво ще направи“? Никога не съм се замислял за отговора. За мен той винаги е бил ясен и никога не съм бил раздвоен какво да отговоря – реформа на правосъдната система. Ако няма правосъдие, няма демокрация. Колкото и пари да има в резерва, колкото и пари да идват от ЕС – те винаги няма да стигат, защото ще бъдат откраднати. А се крадат, защото законодателната и правосъдната система са завладени от хора, които не желаят да я променят. Не желаят, защото по този начин пълнят партийни каси и захранват олигархични кръгове, които в последствие се отблагодаряват на същите тези политици под една или друга форма. Има много „кухи“ структури в държавата, които уж се борят с корупцията, но в същото време те са само един параван за управляващите и отстраняват вниманието от проблемите.
    Фондация „Антикорупционен фонд“, БОРКОР, Център за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет, КОНПИ Комисия за отнемане на незаконно придобито имущество, КПКОНПИ Комисия за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество, КПУКИ Комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, МСП Механизъм за сътрудничество и проверка, ПРБ Прокуратура на Република България.
    Сигурно има и още, но те са толкова тайни, че човек трудно може да ги открие. И след наличието на всички тези структури да сте чули за някой осъде
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 гого

    6 35 Отговор
    Сега плюете родните медици,но какво стана с единият от кумирите ви проесор Чорбанов? Нали беше и той против мерките ,нали беше искарал вируса,а сега защо е в болница с ковит в много тежко състояние?Изглежда не можете да разграничавате хората мислещи за здравато и животът на нацията от истинските манипулатори и демагози.Като не се спазват никакви мерки ще стоите затворени .Не забравяйте да благодарете и на Мангъра.
  • 22 Семерджиев

    22 2 Отговор
    Този кучи син и онзи боклук пенчев са пълни некадърници и пияници
  • 23 ами да

    15 3 Отговор
    Тези хора "професионалисти" от НОЩ-а на луди ни направеха. Да вземе да се задействат главният прокурор и лекарският съюз и да им отнемат лекарските звания, че само плашат хората вече цяяяяла година. Къде остана Хипократовата клетва? В кое чекмедже?
  • 24 Други нещо

    0 4 Отговор
    Мяcтoтo нa Живкo, кoйтo e рoдoм oт грaд Вaрнa, вcъщнocт e в пoлитикaтa, нo и дa e иcтинcки дoбрe в живoтa !
    Нa кoйтo нe му хaрecвa тoзи фaкт, нaй-дoбрe дa мълчи !
    Хората, които са настройвали умишлено други хора против този човек, те нарочно са правили така !
  • 25 Гост 2

    17 1 Отговор
    Търпение , търпение , ама накрая май ще има дърво .
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Е м и

    4 10 Отговор
    Борисов за власт, милиони и кюлчета злато в чекмеджето, е готов да умори народа, като рано разпусна мерките за да се заразят много хора преди изборите.
  • 28 Диверсант

    10 2 Отговор
    😂 Забелязахте ли ??? Санитарен инспектор, и то главен не знаел за какво щял да бъде завода. . Има ли някоя мисирка дупе да го попита каква е програмата за действие при епидемиологична ситуация и кога е била актуализирана последно.. Да припомня на еврогейските натовци че по онова време имаше и гражданска защита
  • 29 Матей

    9 1 Отговор
    А я кому говорЯ? Щ е го удължат ,и още как и цяло лято няма бял ден да видим.Затова,СТАНИ,ЮНАК БАЛКАНСКИ,ОТ СЪМ ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ! Баста на избори и тюрлю-гювечи,будалкането продължава ,подритването продължава,мизерията се разраства,болести върлуват,изключая ковид,време е за действия,не за овче подреждане на шубера на изб.секции.
  • 30 МАНГЪРОВ

    3 15 Отговор
    ЗАЩО САМО 10 ДЕНА? В ДРУГИ СТРАНИ ГИ ЗАТВАРЯТ ПО 2-3 МЕСЕЦА С ВЕЧЕРЕН ЧАС И ИЗЛИЗАНЕ САМО С СМС! С КАКВО СМЕ ПО РАЗЛИЧНИ? ДА НЕ СМЕ ДИСЦИПЛИНИРАНИ ЯПОНЦИ, СЛУЧАЙНО?

    Коментиран от #31, #38, #39

  • 31 ПАК ПЕЧЕЛЯТ

    0 9 Отговор

    До коментар #30 от "МАНГЪРОВ":

    ЯВНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВИЖДАТ КАК СЕ ТОПИ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП И ЗА ТОВА СА ТОЛКОВА МЕКИ В МЕРКИТЕ!
  • 32 80040

    11 1 Отговор
    Вие от щаба на ГРОБАРИТЕ сте страшно нагли и некадърни, като заради вас умряха хиляди Българи! ОСТАВКА да те няма некадърнико прости и да вземеш Боко Тиквата и щялата ГЕРБЕРСКА смрад!

    Коментиран от #35

  • 33 ДЕБИЛ

    2 12 Отговор
    АКО СЪМ ПОВЯРВАЛ НА ФАТМАКА И НИНОВА И СЪМ СЕ ЗАРАЗИЛ - НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ И ТИЯ ДЕТО ГОРИХА МАСКИТЕ!
  • 34 Forro

    6 3 Отговор
    Къню знай пе цяла България те мрази,да но гниешъ у затворъ
  • 35 ЩИРЛИЦ

    2 12 Отговор

    До коментар #32 от "80040":

    300000 ЗАРАЗЕНИ И 12000 В ГРОБА. И ВСИЧКИ ОТ БСП? КОЙ ЩЕ ВИ ГЛАСУВА БЕ?
  • 36 АМОН

    13 1 Отговор
    КУНЧЕВ,
    Ще дойде момент когато цялата народна "любов" ще се изсипе на главите ви.

    ТОВА КУНЧЕВ Е ЦЕЛТА НА ТЕЗИ КОИТО СЪЗДАДОХА ТЕЗИ ГАДИНИ СРЕЩУ КОИТО ТИКВЕНИЦИ И НЕГОДНИЦИ КАТО ВАС СЕ "БОРЯТ".

    Неграмотници като ТЕБ не знаят и не са чували, какво следва в една империя и държава след минаване на опустошителна зараза ВОДЕЩА ДО ЗАТВАРЯННЕТО Й .

    КОЛКО ИМПЕРИИ СА СИ ОТИШЛИ В РЕЗУЛТАТ НА ПОДОБНИ ЗАРАЗИ И БЕДСТВИЯ.
    Какво да говорим за България , която е на една длан.

    ЗАТВАРЯЙТЕ ВСИЧКО.
    РЕЖЕТЕ КЛОНА НА КОЙТО СТОИТЕ.

    ПЪК СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ВИДИТЕ, КОЙ КОГО Е ПОБЕДИЛ - вие ГАДИНАТА или ТЯ вас.

    ЖЕЛАЯ ВИ ИЗБОРЕН УСПЕХ!!
  • 37 Майна

    10 0 Отговор
    РАЗБРАХ, ЧЕ СЕ ГОТВЯТ ДА ЗАТВАРЯТ ДО ГЕРГЬОВДЕН...ДАНО ИСТОЧНИКА МИ НЕ СЕ ОКАЖЕ ПРАВ...

    Коментиран от #43

  • 38 Негър от Африка

    7 1 Отговор

    До коментар #30 от "МАНГЪРОВ":

    Абе от миналата година сме затворени ти каде живееш да не би в Африка.

    Коментиран от #41

  • 39 АМОН

    1 2 Отговор

    До коментар #30 от "МАНГЪРОВ":

    АКО ГИ ПИТАШ И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ.

    ПРОСТО ГАДИНАТА Е ПО СИЛНА ОТ ТЯХ И ЩЕ ГИ ПРЕБОРИ.

    Победилите държавата гадини ще изкарат хората на улицата.
    ТОВА Е ЦЕЛТА НА ТЕЗИ КОИТО Я СЪЗДАДОХА.
  • 40 ВАЛЕНТИНА ТЕРЕШКОВА

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Аз40🏴‍☠️":

    ТИ КОЛЕГА ОТ МАРС ЛИ ПРАЩАШ КОМЕНТАРИ!ДА ЗНАЕШ НА ЗЕМЯТА ИДВАТ С УМСТВЕНО ЗАКЪСНЕНИЕ!!!!!
  • 41 ПУТИН

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Негър от Африка":

    В АФРИКА КАК СТЕ НЕ ЗНАМ? ТУК ВСЕКИ СИ ХОДИ КЪДЕТО ПОИСКА, ДАЖЕ В ЗАНЗИБАР! СПИРАТ КРЪЧМИТЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, АМА НИЕ СИ СЕ ЧЕРПИМ В ДОМАШНА ОБСТАНОВКА - ДАЖЕ НИ ИЗЛИЗА ПО-ЕВТИНО! МИНЕШ ПОКРАЙ ГОТОВИТЕ ПЪРЖОЛИ И САЛАТИ, ЗАБЪРШЕШ НЯКОЯ БУТИЛКА И ВИКНЕШ СЪСЕДА ДА СИ ОПРАВИТЕ НАСТРОЕНИЕТО!
  • 42 днес

    9 0 Отговор
    Този е нагла лъжлива подлога на Тиквата. Една гтодина затваряне, ограничаване на основни права в БГ и в ЕС - никакъв официален резултат. Тази маймммуна КРАТунчев не знае ли, че по това време винаги има сезонен грип!!! Как така има само Ковид, а няма сезонен грип! Този неграмотник и алчен слуга на Тиквата знае ли, че има основни права на гражданите в ЕС. Защо Българсдкият хелзински комитет (комитет за защита на лилавите) не защити българите!!!
  • 43 О О О Я

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "Майна":

    ГУТЕН МОРГЕН ЛЕЙТЕНАНТ ГРЮБЕР!И ДА Е ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯТА КВО ШЕ НАПРАВИШ!!!СЕДИ СИ В ДОЙЧЛАНД!!!НИЕ ТУК ЩЕ СИ РУЧАМЕ ПЪРЖОЛИ И ВИНЦЕ😀😀😀😀
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ДЖОН МЪГУФИЛИ

    2 0 Отговор
    МОЛИТВИ МОЛИТВИ МОЛИТВИ И КЛИЗМИ ПО ДЕСЕТ ПЪТИ НА ДЕН😬😬😬
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Делчева

    3 0 Отговор
    Този и онзи от срзи са пиявици крадат за последно
  • 48 АЗ СЪМ НА 50 години И СЪМ ДЕВСТВЕН

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "МАНГЪРОВ":

    МНОГО ВИ МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ КОЕ КЪДЕ СЕ СЛАГА😢😢😢ЩОТО ПРЕЗ ТИЯ ДЕСЕТ ДЕНА СМЯТАМ ДА ИДА НА Ж Е Н А 👙👙👙!!!!
  • 49 О О О Я

    0 0 Отговор
    ГУТЕН МОРГЕН ЛЕЙТЕНАНТ ГРЮБЕР!И ДА Е ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯТА КВО ШЕ НАПРАВИШ!!!СЕДИ СИ В ДОЙЧЛАНД!!!НИЕ ТУК ЩЕ СИ РУЧАМЕ ПЪРЖОЛИ И ВИНЦЕ😀😀😀😀
  • 50 Истината

    11 0 Отговор
    Какъв Кунчев бе приятели ! Всичко в тази държава се диктува само и единствено от един човек и вие го знаете прекрасно кой е той ! Изборите бяха предвидени да минат под карантина и ще минат защото този човек си е направил план и програма-как ще ги фалшифицира с помощта на тази карантина-затваряне и блокиране на народа !
  • 51 ПЕНСИОНЕР

    2 8 Отговор
    КАКВО ВИ СПИРА? МАГАЗИНИТЕ МНОГО И ПЪЛНИ, ПРАВИШ КАКВОТО СИ ИСКАШ. А БЕШЕ ВРЕМЕ МАЛКО МАГАЗИНИ И ПРАЗНИ И ПАРИ НЯМАШЕ! НА ГРАНИЦАТА СТРЕЛЯТ, ЩЕ СТОИШ ТУК - НАСИЛА! ВНИМАВАШ КАКВО ГОВОРИШ, ЧЕ МИЛИЦИЯ, ДОНОСНИЦИ, ПАРТИЙЦИ - КОЛКОТО ЩЕШ И А СЕ ОТКЛОНИШ ОТ ПРАВАТА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА И В БЕЛЕНЕ! БЕШЕ РАЙСКО САМО ЗА ИДИОТИ!

    Коментиран от #54

  • 52 COVID 19 щам ГЕРБ

    8 1 Отговор
    На 4.4.2021 да се отървем завинаги от вируса гроб
  • 53 КАК СЕ ИЗДЪРЖА

    3 5 Отговор
    10 ДЕНА ОГРАНИЧЕНИЯ? А 45 ГОДИНИ ?
  • 54 Asdfg

    4 2 Отговор

    До коментар #51 от "ПЕНСИОНЕР":

    Я сменяй дилъра! Спешно!
  • 55 ДАНО

    3 0 Отговор
    ДА ДАДЕ ГОСПОД ДВОЙНО ДА ВИ СЕ
    УВЕЛИЧИ ПРИСЪДАТА НА ТЕБ, НОЩ
    БИБИТКО И ВСИЧКИ КРАДЦИ НА НОРОДНИ ПАРИ. АМИН.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Оги

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "Аз40🏴‍☠️":

    Пич, ако не си разбрал, има вирус, който причинява усложнения и може да умреш. Много лекари се заразиха и умряха. До сега никога не се е мряло така според статистиката.

    Коментиран от #59

  • 58 Мда

    2 1 Отговор
    Да не са прайте на умрели гугушчуци, на всички е ясно, че ще удължите сроковете. Няма как за 10 дена да спадне заболяемостта, след като от заразяването до първите симптоми минават няколко дена, после една седмица болничен преди да си направиш тест и ей ги повече от 10 дена, освен ако не направите пак някаква стъкмистика. Отделно половината поне не трябва да са в болница и така ще се облекчат лекарите, ама нали трябва се лапат пътеки, тикаме вътре който можем. Там пък могат те уморят даже и да си здрав, камо ли ако си болен! И те така всичко е заради изборите и да гласуват по-малко хора!
  • 59 Аз40🏴‍☠️

    7 0 Отговор

    До коментар #57 от "Оги":

    Къде са референциите, къде са документите от аутопсии направени на умрели от ковид-19? Въобще правят ли се аутопсии? Не, няма! Къде е доказателството, че PCR теста открива реално ковид-19 при условие, че създателят му доктор Мюлис казва, че не може да бъде ползван за откриването на вируси? Няма! Къде са референциите за това, защо се бърка с клечки толкова дълбоко в ноздрите? Казват, че се предава по капково, нали? Тогава се предполага, че се взима от устата само. За това ви казват мантрата "носете маски". България е с най-лошото здравеопазване в ЕС, което си взима своите жертви от край време. Всички починали имат 2 основни придружаващи заболявания: сърдечно съдови и диабет ... пишат го винаги навсякъде. Гледай статистики от предходни години, до към 4-5 год. минимум, колко са починалите и колко са сега ... плюс, че ако караш чрез мерки голяма част хора да носят маски, научно доказано си се разболяват при всички случаи. И не са само маските мерките. Това, което описвам е само една малка част от измамата. Плашат гарги и тъпаци с лоши думички, това е! Можеш да ми напишеш: пожелавам ти да не се разболееш, пишат ми го често, споко!
  • 60 Не го мисля

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Азззззззз":

    На този това му е за последно. Но той си е оплел добре кошницата и със сигурност си е избрал на кой южен остров ще се радва на живота си след 04.04
  • 61 LAPNI GO

    4 0 Отговор
    ТРИЙШ ЛИ М@ДЕРАТОРЕ :)))) А кунчев ЗА ВРАТЛЕНтЦЕТО НА ВЪЖЕНтЦЕТО, ДА ПОТАНЦУВА МАЛКО НА ПРЪСТИ ПЕДИ ДА ИЗДЪХНЕ :)))))
  • 62 Рънарса

    0 0 Отговор
    Кунчо,ай стига лъга.Писна ми от теб и от всички в НОЩ .Рано или късно ще ви се върне тъпкано за тормоза на целия български народ.
  • 63 Реално

    0 0 Отговор
    Снимката на лицето в профил изглежда малко глуповато.Изражението му казва: Ограничен съм, но ще дрънкам като поцинкована кофа защото ми плащат добре.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове