22 Март, 2021 17:19 3 423 34

Стела Николова: Децата ни имат право на друго управление, освен това от джипката

  • стела николова-
  • варна-
  • демократична българия-
  • кандидат за народен представител

"10 млрд. лева заминават в корупционни чекмеджета, шкафчета и трезори. Гешев не иска да забележи това, а се занимава с фалшиви банкноти за партита и с шпиони на ниско ниво, което отстрани изглежда изключително нелепо", коментира Николова, която е кандидат за народен представител

Стела Николова: Децата ни имат право на друго управление, освен това от джипката - 1
Стела Николова, снимка: Личен архив

Съдебната реформа е крайъгълният камък, около който трябва да се съсредоточим, и тя да бъде приоритет за следващото управление на държавата. Това заяви пред Дарик кандидатът за депутат на „Демократична България” във Варна Стела Николова, според която прокуратурата трябва да бъде изцяло реформирана. Стела Николова е гражданска квота и трета в листата на коалицията с №11 в интегралната бюлетина.

„Прокуратурата не трябва да бъде устроена по сталински, а по друг модел. Иван Гешев се е съсредоточил върху битовата престъпност и крадците на суджуци и домашна ракия. По-важна е бясната корупция, тъй като 10 млрд. лева заминават в корупционни чекмеджета, шкафчета и трезори. Гешев не иска да забележи това, а се занимава с фалшиви банкноти за партита и с шпиони на ниско ниво, което отстрани изглежда изключително нелепо. За разкриването на руските шпиони сме работили с партньорски служби, което означава, че нашето разузнаване не е успяло да се справи само. Съдебната реформа е крайъгълният камък, около който трябва да се съсредоточим. Моралът трябва да бъде изведен на преден план. Лобистките закони трябва да бъдат поправени. Трябва да се обърне внимание на Закона за устройство на териториите, защото проблемите на околната среда все повече вълнуват хората и те все по-често обръщат внимание в каква среда живеем, какъв въздух дишаме и каква вода пием. Пътищата не могат да бъдат държавна кауза. ЕС предвижда за България 50 млрд. лева за следващите 4 години и ако ги използваме само да строим пътища, ще изостанем от други европейски страни”, казва Стела Николова.

През последната година Николова е изпратила 7 сигнала в прокуратурата, които по думите ѝ са били изпратени в кошчето за отпадъци.

„При хората на ниско ниво в прокуратурата и следствието виждам желание да си свършат работата, но на по-високо ниво тяхната работа също отива в кошчето. Трябва да променим държавата от високо към ниско”, отбелязва тя, а след това добавя, че: "Децата ни имат право на друго управление, освен това от джипката".

Според Николова, която е общински съветник, в местния парламент във Варна липсва диалог между мнозинството и опозицията.

„Като общински съветник видях как администрацията не работи за гражданите и се опитва се угоди на корпоративните играчи. Заради изграждането на паркинги изчезват междублоковите зелени пространства и Варна се превръща в сивичък град”, коментира варненката.

За Варна е изключително важно да има втори мост и бъдещите депутати от морския град трябва да работят за проекта, казва още Стела Николова.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    44 11 Отговор
    То не останаха деца.Геноцид срещу народа.

    Коментиран от #20

  • 2 Нямам срам

    16 9 Отговор
    Стига с тая джипка огледайте и търсете сметла на Гешев Доган и Шишо джипката е само параван на Агент Сава
  • 3 ББ4

    18 11 Отговор
    Тва кой на кво управление има право народът го решава по принцип, или не?😂
  • 4 мдда

    26 15 Отговор
    Децата ви имат право да учат в САЩ. Като на Корнелия Нинова.

    Коментиран от #12

  • 5 Майна

    22 6 Отговор
    ТОГАВА ГИ ЗАЩИТЕ, ОБЯВЕТЕ НЕПОДЧНЕНИЕ, ВИЕ РОДИТЕЛИ, БАБИ И ДЯДОВЦИ...ВИЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЯХ...
  • 6 пожелание

    34 8 Отговор
    Боко трябва да е осъден на сто год.затвор за грабежа на държавата и убийсвото на народа !!
  • 7 ъъъъъ

    10 13 Отговор
    така е . следващото ще бъде от уаз-ка. макар , че в бсп са най-многото милионери. това го каза един от тях-гергов.
  • 8 rusnak

    24 7 Отговор
    Те биха с бухалки 90те, след 4ти ако пак направят шашма ги почваме в винкелите!!!

    Коментиран от #21

  • 9 Дизел

    13 25 Отговор
    Децата ти като не им харесва да заминават за татарстан и Монголия. Българите сами избират кой да ги води на свободни избори. Комунизма си отиде леля.

    Коментиран от #17

  • 10 мислещ

    9 9 Отговор
    Да, но това друго управление трябва да започне още от вкъщи. Къса ми се сърцето като видя колко родители са задушили и поробили децата си с маски по улицата. С такива родители, и Левски да дойде на власт, няма да има нормално детство за малките.
  • 11 ЛЪЖЕЕЕЦ

    14 5 Отговор
    КОГА ТРЪГВА ЗАВОЖДА ЗА ВАКСИНИ НА МУТРАТА ?
  • 12 Румен Коремното

    10 4 Отговор

    До коментар #4 от "мдда":

    А защо не в Масква!?
  • 13 Емил

    9 4 Отговор
    Държавната администрация, прокуратура са в услуга на чужди държави. Те не не се интересуват от проблемите на хората, от кражбите на милиони пари по европроектите, от неразкритите далавери около мин. председателя и останалите във властта.

    Коментиран от #22

  • 14 Брей че е умна

    4 11 Отговор
    Това сме си заслужили, моме! Не става с пожелания и вдигане на лозунги!!! Да сме мислили с главата си, а не с келепиреца!

    Коментиран от #16

  • 15 РАДИО ЕЛТО

    13 8 Отговор
    герб води геноцид срещу НАРОДА
  • 16 РАДИО ЕЛТО

    10 7 Отговор

    До коментар #14 от "Брей че е умна":

    това ни го натресе сдс ИВАН КОСТОВ ндсв герб господине
    31 години е така а герб сдс са коалиция а АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ сдс е потомък на убийци на ДЕЦАТА на ЯСТРЕБИНО
    ПОРУЧИК ЙОРДАНОВ
  • 17 АНОНИМЕН

    1 8 Отговор

    До коментар #9 от "Дизел":

    дядка не ставаш за ВИН ДИЗЕЛ

    Коментиран от #23

  • 18 РАДИО ЕЛТО

    10 4 Отговор
    много семейства с децата си дигнаха ГЪЛЪБИТЕ от БЪЛГАРИЯ
    ТЕРМИНАЛ 2
  • 19 Гост

    5 11 Отговор
    Стела,която и да си ти,я моля те у лево и по-тихичко.
  • 20 стоян

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    До 1 ком -Вярно казваш -ама първо на кумунягите избягаха децата с откраднатите пари и то на запад а не в любимата им Русия

    Коментиран от #30

  • 21 Антируснак

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "rusnak":

    Обичам руснак,да му скачам на калпак,елате, и дано няма полиция,да видите зор,ама истиски,демек битите ще са бити,а останалите,бременни.
  • 22 БОЙКО БОРИСОВ

    0 8 Отговор

    До коментар #13 от "Емил":

    И ТИ ЛИ БЕ КОШЛУКОВ. И ТИ ЛИ БРУТЕ. АКО НЕ СЪМ АЗ, КОЙ ШЕ ТИ ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЯТА И ЗАЩО. АЗ РАЗСМИВАМ ХОРАТА. ИНАЧЕ ШЕ ИМ ОСТАНЕ САМО 6ИБАNИЯ ЖИВОТЕЦ. И ТАЯ КЛЕТА ЖЕНИЦА И ТЯ. ДЕЦАТА ИМАЛИ ПРАВО. ДЕЦАТА МЕ ХАРЕСВАТ. А И ЕМО ВЕЧЕ НЕ ИМ ПУСКА ЛЕКА НОЩ, НИ АЛФ, НИ ФЛИНТСТОУН.
  • 23 Македонскио

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "АНОНИМЕН":

    Приятелите могат да ме наричат Иван Нафтович(ВИН ДИЗЕЛ).
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 123

    3 1 Отговор
    Че 10 милярда и повече изчезват от оборота на Бългърската икономика на година е вярно, но каквито хора си изберете такова правителство ще имате.Без значение какво е правителството в конституцията, в законите и правилата на България съществуват удобно оставени законови дупки, които дават възможности на управляващите безотчетно и безнаказно да правят каквото си искат.
    Ако кабинета на Борисов правеше незаконни неща, щяха да бъдат разпънати на кръст.
  • 26 Асен

    0 5 Отговор
    Никому неизвестен кандидат от Демократична България, то те цялата организация са такива.
  • 27 Истината2

    6 0 Отговор
    И защо подигравате Стела,която си дала мне ние то, и освен това казва истината.Но всеки има право на избор на мислене и да го изразява тук.Така ,че и вашите мисли не се харесват на някого ,но нали сме уж демократично общество.
  • 28 пенсионер

    1 2 Отговор
    Смешен плач и вопли обвити в псевдо послания.
    Ваксинационния план ме заобиколи по зеления коридор. Държавата я заобиколиха пък ваксините от тарикатите тук и сега ще чакаме "стотици милиони ваксини" от българското производство.
    Сеир от край до край. Приказки от 1001 нощ. Но който се хване...
  • 29 Subaru STI

    2 1 Отговор
    Следващото управление ще започне с ревизия на Борисовото и ще се види мащаба на престъпленията му. Ппроцесът е необратим.
  • 30 Subaru STI

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "стоян":

    От 2 000 000 партийни членове преди 89-та децата на 200 от тях са получили пари, останалите нищо. А повреме на т.нар. демокрация са откраднати 300 милиярда. Затова тр да престанем с този антикомунизъм, който се използва от лицемерни нагаждачи за манипулации и лично облагодетелстване. Проблемът е, че не търсим лична отговорност на крадците. Цялият свят видя, че Борисов е крадец, а ние го търпяхме...
  • 31 Дренски

    0 0 Отговор
    Съгласен съм, че имаме нужда от друго управление. Но в никакъв случай алтернатива за това е Демократична България.
  • 32 Пацо

    0 0 Отговор
    И тая звучи като Иванов преди години и подозирам, че ще направи толкова реформата колкото и Иванов
  • 33 Митко

    0 0 Отговор
    Мда, кухи обещания
  • 34 Живка

    0 0 Отговор
    Значи ако не ги изберем тия от Демократична България и направо целият свят ще свърши. Все едно те са най-компетентните и най-можещите. Забравят обаче историята си. Забравят, че Христо Иванов беше правосъден министър в правителството на Борисов и бе изритан от поста си, защото не го биваше, а ДСБ пък крепяха цял мандат ГЕРБ на власт.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове