ФАКТИ.БГ

Корнелия Нинова и БСП получиха подкрепа за изборите от немските и румънските социалдемократи

Вижте какво заяви говорителят по Европейските въпроси на Социалдемократическата партия на Германия Удо Булман

Публикувана: 2 Април, 2021 17:38
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 973
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Корнелия Нинова и БСП получиха подкрепа за парламентарните избори от немските и румънските социалдемократи. Във видеообръщение говорителят по Европейските въпроси на Социалдемократическата партия на Германия Удо Булман заяви:

"Скъпи приятели от Българската социалистическа партия,

Европа е в голяма беда и е изправена пред огромни предизвикателства. Вие в България също се намирате пред огромни предизвикателства. Хората трябва да бъдат ваксинирани час по - скоро, всеки един, без никой да бъде оставен на заден план. Това трябва да се случва бързо и организирано, както в България, така и в Европа.

Трябва да възстановим нашите икономики, нашите общества ,социалната инфраструктура след кризата и да помогнем преди всичко на тези, които са най-силно засегнати. Това е наша обща задача, наша обща съдба.

Това, за което трябва да работим е възстановяване на демокрацията в Европа. Трябва да защитаваме свободата на словото, трябва да защитаваме правата на профсъюзите с фокус върху работното място, трябва да защитаваме правата на жените и момичетата, за да намерят своето достойно място в бъдещето на нашите общества.

От името на германските социалдемократи, ви пожелавам успех на предстоящите парламентарни избори. Надявам се да постигнете този успех, който да ви позволи да реформите вашата страна, да върнете България на пътя на развитието, в центъра на европейските ценности и в центъра на европейското бъдеще."

Председателят на Социалдемократическата партия на Румъния Марсел Чолаку също пожела успех на изборите на Корнелия Нинова в нарочно писмо-подкрепа:

"Изпращам най-добри пожелания за успех на БСП на парламентарните избори, които ще се проведат на 4 април, и изразявам увереност в растежа и развитието на страната, и на хората в България под ръководството на Корнелия Нинова."

Чолаку обръща специално внимание на програмата на БСП „Визия за България“, която според него представя стратегически поглед за постигането на по-добър живот на българите, като се вземат предвид предложенията за основен доход, достойни работни места, справедлива пенсионна реформа, безплатно и достъпно здравеопазване, образование, наред с прогресивното и семейно подоходно облагане.


Вижте новината на официалния сайт на БСП.


Платена публикация

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Ловци на бисери
Радан Кънев
Лидерът на ДСБ коментира злополучния автоматичен превод на интервюто си пред АPА, според който "Кънев е съпредседател на буржоата "Реформа блок", младшият партньор на Българската ГЕРБ на (Граждани за европейско развитие на България).
В политиката (а и не само), между опита да бъдеш свръхсериозен - какъвто е текстът ми в APA - и резултата да станеш доста смешен, крачката е много малка."

Още бисери