Last news in Fakti

18 Април, 2021 17:38 3 852 75

Нинова: Не вярвайте на политически брокери

  • корнелия нинова-
  • бсп

Реакция на лидера на БСП

Нинова: Не вярвайте на политически брокери - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова твърдо предупреди през социалната мрежа, реагирайки остро и категорично на слухове за договорки на партията извън легитимните ѝ представители, за подкрепа на бъдещо правителство и отрече задкулисни опити за съглашателство.

Ето какво написа Нинова в профила си във фейсбук: „Политическата ситуация е сложна, а интересите разнопосочни. И както обикновено в такъв момент - всякакви брокери, посредници, пoзнати на познати тръгнаха от централа в централа, от кафене в кафене да водят преговори и да редят кабинети.

Чувам, че това се прави и от името на БСП, и от мое име. Искам да съм ясна:

1. Не съм упълномощавала никого за това. Единствено колективните органи на партията – Изпълнителното бюро, Националният съвет и Общото събрание на парламентарната група могат да взимат решения. Тези решения се обявяват от председателя на партията и на парламентарната група. За контакти с другите парламентарни групи имаме избран заместник-председател.

2. За да се спре всеки опит за задкулисни договорки - заявявам, че ако някоя от другите партии желае разговор с нас, то нека отправи официално покана и такава среща ще се проведе публично и прозрачно, с ясни позиции от наша страна по всички въпроси.”


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП И ЧАЛГАРИЯТА...В НАРОДЕН ФРОНТ

    33 93 Отговор
    ВЯРВАЙТЕ НА БСП....И ОТИВАТЕ В ТРЕТА...ГЛУХА....

    Коментиран от #45

  • 2 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    28 62 Отговор
    ВЯРВАЙТЕ НА ФАКТИТЕ, А НЕ НА....ДУМИТЕ

    Коментиран от #46

  • 3 Знаем

    31 8 Отговор
    Ли вече на кой да вярваме...ние сме кучетата, лаем си... за кервана вие ше кажете, ти, слави, тошко, мая, христо... да не сте го подкарали и вече..
  • 4 разград

    24 57 Отговор
    проговори курнелия абе шутко българия отива към инфлация ти си дринкаш глупости

    Коментиран от #64

  • 5 Ох Баня

    13 29 Отговор
    Избори на два тура да се знае коя уста да говори и коя да мълчи.
  • 6 Кнаус 458

    65 18 Отговор
    Нинова е пич за разлика от опонентите и в бсп, особено онова брадатото милонерче, син на оня пушещ като комин Добрев....
  • 7 Госあ

    27 53 Отговор
    Хем проста,хем нагла и безочлива. Те са скачени белези, де. На тая биволица ликвидатор програмата и беше бабите с яйцата от щастливите кокошки на пазара. Да оправят икономиката. Ако не я изхвърлят, БСП съвсем ще закъса.

    Коментиран от #12

  • 8 Доктор ох боли

    18 32 Отговор
    Ще се коалираме с тези с които имаме общи цели пък се предлагате на всички.
  • 9 БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    21 40 Отговор
    СЪС ЗАГУБИЛИТЕ, СЕ ВОДЯТ САМО ЗАДКУЛИСНИ ПРЕГОВОРИ

    Коментиран от #21

  • 10 има такъв вирус

    28 11 Отговор
    навремето така го свалиха и тато асега го търсиме със свещ
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Любопитен

    39 3 Отговор

    До коментар #7 от "Госあ":

    И теб какъв ти е проблемът за БСП?

    Освен ако не си от воденичните камъни на гейстанишевата банда, които изпълняваха, но неуспешно, мокрите поръчки на бб.

    Хиените вият...

    Коментиран от #32

  • 13 Последният Въстаник

    14 29 Отговор
    За съжаление гласувах за "Нови Лица"..
    /Има Такъв Лъжец/ и те не излъгаха ВЕДНАГА- прегърнаха се с ДС КОМУНЯГИТЕ от БСП,ДПС, ДЕЕБЪ-ПЕ'ДА'ЛИТЕ И Мутрите а МАЯ от БЕЛГРАД И ДУБАЙ!
    Бок'луци! На Изборите ще ми вземете К*ра
  • 14 Поп Кръстю

    15 31 Отговор
    Края на политическият проект БСП е в края си. Също така и недоразумението от “Дондуков" 2, заедно с вицето да стягат куфарите, септември наближава. Адиос. Бу-ха-ха-ха.

    Коментиран от #33

  • 15 ха ха

    7 16 Отговор
    Ти не си ли политически 'брокер'??
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 БСП И ЧАЛГАРИЯТА...В НАРОДЕН ФРОНТ

    7 22 Отговор
    ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИ......АЗИС И ФИКИ СА С...НАС...ВИЕ НА КОЙ...ВЯРВАТЕ
  • 18 Пенсионер

    11 10 Отговор

    До коментар #11 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Аз и бабата с бacтуните излизаме да подкрепим въстанието на ММА-ците начело със Стъки и Герберското опълчение защото си искаме 50-те лева добавки към пенсиите . Миналия ден нашия сайт на ГЕРБ е призовал лидера ни Бойко заедно с хората си " да напуска парламента и да тръгва из страната за организиране на съпротива срещу новата власт". Аз напълно подкрепям призива за създаване на партизанско движение от нашата партия ! Създаваме Герберски партизански отряди! Който желае може да се включи до пълната победа и връщане на Бойко за премиер!

    Коментиран от #22, #31

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЧАЛГАРЯ И НИНОВИЦА..НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ

    9 24 Отговор
    ИДВА НОВ РЕД.....ЛЯГАТЕ СЪС СВИЛЕНОВ....СТАВАТЕ С...АЗИС.....ВЕНСЕРЕМОС....5553
  • 21 Така

    21 2 Отговор

    До коментар #9 от "БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    Говори задкулисието на червената олигархия.

    Безсилна злоба и неистов вой се носи над блтото им. Не вярваха, но се случи - герговци и гейстанишев са в блатото.

    Освен да вият няма как да бъдат отразени.

    Не че им помага тази словесна канонада...
  • 22 Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер

    7 10 Отговор

    До коментар #18 от "Пенсионер":

    Чакаме ви всички на въстанието ! Аз съм избран за кординатор на бъдещите стотици мобилизирани Герберски отряди ! Кординатор на техните полеви командири! Сега се стопля времето и хващаме балканите и горите! Победа
  • 23 Партизанин от ГЕРБ

    9 12 Отговор
    Превратът на Румен Радев успя : Превратът на Румен Радев успя. Новия Отечествен фронт , обединен на улицата от юмрука му, започна ужаса за Герб. Задават се чистки , властва реваншизъм. Недялко Недялков : " Клане се задава . Ритуално ще се вземе главата на Бойко Борисов , след което ще започне безмилостна репресия ", предупреди той. "Много хора , включително и аз , сме притеснени и уплашени от злобата и реваншизма. Извършва се демонстративно , за да всява ужас. Членовете и симпатизантите на ГЕРБ са достатъчно уплашени , за да не излязат на улицата. Срещу тях ще излязат бригадите на Божков. Полицията ще бие , ще пуска и водни оръдия. Няма свободно слово , има ще ви режем части от телата", продължи мисълта си издателят на Пик. " На улицата вече не излизат обикновените Българи, в момента излизат само платените ", констатира с горчивина Недялков
  • 24 Варненец

    21 10 Отговор
    Пoдкрeпaтa нa ДПC зa ДБ пoкaзa яcнo, чe Кoзяк диктувa нeщaтa в Бългaрcкo. A Цoнeв мeтнa нaивникa Хриcтo Ивaнoв в кaпaнa нa Дoгaн. Зaтoвa и нe пoдкрeпихa Мeмoрaндумa нa БCП. Цялaтa мръcoтия в Бългaрcкo идвa oт Зaпaдa, oт Вaшингтoн. Нaивницитe cи миcлят, чe НC e нeзaвиcимo.
  • 25 Иван

    25 4 Отговор
    След като преди няколко дни Борисов заплаши народа : " Винаги можем да изкараме 20-30-50 наши членове , млади ,красиви и буйни които да ви преследват като чакали, където и да сте. На война , като на война"...Преди 2 дни криминално проявеното лице , осъждания ефективно за рекет ,грабежи и побои , рекетирал къмпингуващи по морето да му плащат по 1800 лв.на каравана , отрязал главичката на бялата болонка на певицата Вероника за да му плати рекет от 2 хил.лв., индивида Станислав Недков -Стъки в момента президент на БФ ММА, за което лице бе установено че е получил 3 млн.лв. от министерството на младежта и спорта на Красен Кралев , тоест от нашите пари от данъци,осигуровки и глоби..Та въпросното лице също като Борисов е излязъл с декларация че ако се състави правителство без участието на ГЕРБ на момента заедно с 50 биячи от федерацията си излизат на протест. Става ясно че със заплахите си Борисов е имал предвид въпросните лица под : " 50 буйни Гербаджии които ще ви преследват като чакали "...Против насилието съм , но сега разбирам колко са прави тези които са на мнение че единствения начин да се отърве страната от подобен дегенерат и наглец е или в затвора до живот или 2 метра под земята...Ако има друг път , моля покажете го????
  • 26 Стойко

    21 6 Отговор
    Няколко трола на хунтата ГЕРБ гледам тук се заканват " ако направите правителство ще организираме многохилядни протести и ще ви свалим"..Ако не бе толкова трагично би било комично ! Сега да им напомня няколко факти и добре да си помислят..Края на месец юли миналата година в разгара на протестите срещу шайката ГЕРБ свика " общонационален контрапротест в подкрепа на правителството" като очакваха че само от София ще излязат хиляди столичани в тяхна подкрепа! Отделно докараха около 25 автобуса от провинцията! И оооо изненада..Оказа се че от София не са излезли и 200 души в тяхна подкрепа, а от провинцията автобусите се оказаха с несретни хорица от селата организирани от техните кметове срещу заплащане. Помните вечерта как не можеха да напуснат София и скачаха от автобусите и се криеха във входовете на блоковете . Помните как се наложи в полунощ Димитър Главчев от ГЕРБ да се включи директно по телевизиите и да призове полицията да защити животите на докарани те от провинцията . Как обградени в автобуси и входове гражданите от протеста скандираха за тях " Платени боклуци"...Да не напомням как през 2013г.първия път като свалихме ГЕРБ с протести и как пак се опитаха да свикат контрапротест и какво се случи? Няма да ми стигне полето да напиша..Само ще напомня вица от тогава : Симпатизант на ГЕРБ пита Борисов който е спрял с джипа да го поздрави : "Г-н Борисов къде са нашите привърженици след като не можем да изкараме и 200 човека на митинг", Борисов отговаря " Нем
  • 27 Стойко

    22 2 Отговор
    Продължавам: Борисов отговаря "Нема се плашите , те живеят в избирателните списъци и ги пускаме да се разхождат само по избори"..Така че излизайте на протести Гербаджии при новото управление ! Тъкмо ще приключим с вас не само политически.

    Коментиран от #29, #57

  • 28 ГЕРБ НА СЪД.Лъжат ви не вярвайте на Боко

    18 3 Отговор
    Важно беше да плашат хората и да досъсипят дребния бизнес --успяват ! Навсякъде -дава се под наем ,продава се ! Ама няма кой --в чужбина са !
  • 29 Така е

    16 5 Отговор

    До коментар #27 от "Стойко":

    Дааа, много добре помня вечерта когато няколко автобуса возещи така наречени "контрапротестиращи" в подкрепа на ГЕРБ от провинцията бяха спрели на кръстовища празни и с включени аварийни светлини а докараните с тях криещи се по входове и разбягали се в близките паркове и градинки! Автобусите обградени от протестиращи срещу хунтата ГЕРБ млади хора . Така че чакаме контрапротестите организирани от ГЕРБ срещу бъдещото правителство. Тъкмо ще приключим с тях завинаги ...
  • 30 Много сте наивни

    19 4 Отговор
    Какво се учудвате че ГЕРБ когато свика улична подкрепа не може да събере и 1000 човека? Кои да излязат? Купените роми от гетата ли? Та те не знаят за коя партия гласуват само казват " дадуха ни да пусним за нумер 28 ", или да излязат тези тъъркащи някой чиновнически стол за 1200-1500 лева месечно. Та те се плащат дори от сянката си. Или около 200-те хиляди от 2 милиона пенсионери които гласуваха за Герб подведени от 50-те лева добавки, олиото и захарта които едвам ходят. Ето това е електората на ГЕРБ , затова няма нищо странно че нямат улична подкрепа. А думите със заплахи на тиквун са за балами. Та и Божков в един запис казва че " може да налее в протест 15-20 хиляди човека от структурите си" . Едва ли от върхушката на хунтата ще опитат да организират протести защото добре знаят какво ги чака
  • 31 cyxou

    13 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пенсионер":

    и ще идете право на бренекетата.
  • 32 Госあ

    6 17 Отговор

    До коментар #12 от "Любопитен":

    Проблемът ми не е в БСП, а в тази на снимката. От БСП очаквах съвсем друго. Включително да издигнат Паргов за кмет на София, а не маяма. Тази приватизаторка- ликвидаторка е окупирала с простотията си БСП

    Коментиран от #35

  • 33 Всъщност

    15 2 Отговор

    До коментар #14 от "Поп Кръстю":

    Май ника ти не е случаен.......ама и без него е ясно че си продажник и предател!
  • 34 Behemoth

    9 4 Отговор
    Кака премиерка!

    Коментиран от #38

  • 35 Е, то

    19 4 Отговор

    До коментар #32 от "Госあ":

    на всички е ясно, че проблемът ви е Нинова, която не влиза в договорки и не изпълнява повелята на станишев и компания.

    Нищо, ще ви мине като на кучета, каквито сте.

    То, като се замисля, и Паргов е пътник...

    Коментиран от #39

  • 36 Дърта комуняга

    8 16 Отговор
    Лъжеш Ма, цял живот си Лъгала , сега е момента да се облажиш, лицемерка ........

    Коментиран от #37

  • 37 Смех

    12 3 Отговор

    До коментар #36 от "Дърта комуняга":

    Ей, и от факултета ли станахте тролове?

    Като нема леб, викаш...

    Коментиран от #40

  • 38 Браво

    9 1 Отговор

    До коментар #34 от "Behemoth":

    Идеята е добра.
  • 39 Госあ

    3 16 Отговор

    До коментар #35 от "Е, то":

    Станишев е най успешния политик на България евър. Факт. Също така уволни крушовската за некадърност. И къв е тоя рефрен за голямата и опозиция,като започна открита война срещу Елена Йончева която единствено предприе реални и насочени действия срещу баце ?

    Коментиран от #49, #50

  • 40 Друг Шумкар от БСП

    2 9 Отговор

    До коментар #37 от "Смех":

    Алооо , Столипиново !
  • 41 БОРИСОВ И СДС....ПАК МАЧКАТ ЯКО

    5 14 Отговор
    ВСИЧКИ ПРОТИВ БАЦЕТО....НО НИКОЙ НЕ МОЖЕ БЕЗ...БАЦЕТО...ЩО ТАКА БЕ....ДРУГАРИ...ВЕНСЕРЕМОС
  • 42 НИНОВА......В УПЛАХ

    2 13 Отговор
    ДАЛИ НЕМА ДА МИ ВЗЕМАТ....ИМПЕКСА....
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ЧАЛГАРЯ И НИНОВИЦА..НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ

    2 10 Отговор
    ЧАКАМЕ РАЗПОРЕЖДАНИЯ...НЕ СЕ ОСЛУШВАЙТЕ КАТО ГЪРМЕНИ....ЗАЙЦИ...

    Коментиран от #48

  • 45 Смела,

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "БСП И ЧАЛГАРИЯТА...В НАРОДЕН ФРОНТ":

    силна и умна жена е Нинова, затова зад нея са 80% от членовете на партията и то след пряк избор!!

    Дай Боже тя да се окаже жената за която говори Севрюкова, с която и след която България най-после ще тръгне към просперитет!

    Между другото, не срещнах уточнение за „руса“, но си спомням, че се заговори точно по времето за избор на Цачева, май пак шменти-капели Борисови:-(.

    Коментиран от #52

  • 46 Сун-Дзъ

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "БСП....ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ":

    Ако познаваш врага и познаваш себе си, не бива да се боиш какъв ще е изходът и от сто битки.

    Ако познаваш себе си, но не и врага, за всяка извоювана победа ще претърпяваш по едно поражение.

    А ако не познаваш нито врага, нито себе си, ще губиш всяка битка.

    „Изкуството на войната“
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 По-полека.

    9 2 Отговор

    До коментар #44 от "ЧАЛГАРЯ И НИНОВИЦА..НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ":

    На амбразурата са избраниците ви от ИТН.
    БСП гледа представлението.
  • 49 Така, така.

    9 2 Отговор

    До коментар #39 от "Госあ":

    Завесата се вдигна и прожесторът освети очаквано...старите муцуни на къса верижка на продажника гейстанишеф.

    Коментиран от #56

  • 50 Не само

    11 0 Отговор

    До коментар #39 от "Госあ":

    читавите социалисти - цяла България завинаги ще отбележи с черна лента в историята продажното управление на гей-станишеф.

    А като илюстрация - целувката на Юда.
  • 51 Майор Деянов

    3 3 Отговор
    Вярваме само на кака Курни
  • 52 НИНОВА......В УПЛАХ

    4 10 Отговор

    До коментар #45 от "Смела,":

    ТАЯ ЖЕНА ДЕТО ПРАТИ ПАРТИЯТА СИ В ТРЕТА ГЛУХА, ШЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА....БОЖЕ ОПАЗИ
  • 53 Гост

    1 4 Отговор
    Каза Брокерката Нинова и пръцна тънко и миризливо.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Гост

    0 4 Отговор
    Защо ли десните сектанти за се заели така да защитават Нинова?
    Вече саполучили зелен сфетофар да не се преструват и да приветстват либералната дясна психопатка, свършила за Козят такава велика задача Да направи от БСП прислужваща партия на Сащ и либералите.
  • 56 Госあ

    1 4 Отговор

    До коментар #49 от "Така, така.":

    А я кажи какъв точно ви е проблема със Станишев? М ? Това, че е председател на ПЕС ? Безпрецедентно за български политик.
  • 57 Непознат

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "Стойко":

    Не се знае кой с кого ще причлючи. Който копае гроб на друг сам пада в него. Това го запомни много добре!
  • 58 Единствение човек в БСП

    3 5 Отговор
    Който що годе става за политик е Кристиан Вигенин. Просто няма такъв темерут. Кратко, точно и ясно говори и отговаря! Ако беше в друга партия щеше да спечели и той и те.
  • 59 рей

    2 1 Отговор
    Ха ха ха, мафиите ще се изпокарат. Що не вземете да се изпозастреляте и да се оттървем от вас?
  • 60 БСП е

    4 8 Отговор
    Пред РАЗПАД! Скоро

    Коментиран от #69

  • 61 Госあ

    0 7 Отговор
    Калоян Паргов също е окей. Проф Георги Михайлов, Гайдарски,Иво Христов, Крум Зарков и много други. Просто тази крава се появява непрекъснато и взема думата на всички. Румен Овчаров е 100х по читав и интелигентен от тази. И какво и е на Елена Йончева, апропо ? М ?

    Коментиран от #68, #72, #73, #74

  • 62 ЩИРЛИЦ

    3 3 Отговор
    КАКА КУРИ Е МНОГО ЗДРАВ ЧУГУН.
  • 63 ами

    1 0 Отговор
    Като за трето място и намаляване броя на депутатите си почти на половина ми звучи малко пресиленичко такава категоричност и ултимативност . Не знам защо , въпреки , че знам защо гласувах за вас , сега да видим поне него ще успеете ли да го направите , или и тук ще се провалите. Малко по-така с дипломация , такт , смиреност , че току виж докарали сте Простия на бял кон. дано пък точно това и не целите. Грешката на народа ни е , че сам не си върши работата , а чака друг да му я свърши . На вълчо за това му у дебел врата , защото сам си върши делата.
  • 64 разсмя ме

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "разград":

    А твоята кухавелна кратуна знае ли какво е инфлация или си дрънкаш колкото да си намираш работа? :)
  • 65 Ха ха ха ха ха ха

    1 1 Отговор
    С платените протести сте номер 3
  • 66 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 4 Отговор
    Да живее Герб и Бойко Борисов.
  • 67 ///БАЙ КУРТИ

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бай курти 45 год.сгоден- 21 г. Ваш Лидер":

    Ти кога се ожени бе .Нали беше последният ерген , или си намери мъж за теб . Много се радвам сега очаквам да станеш РОДИТЕЛ 2 И 3 , НАЛИ ФИЛОСОФИЯТА НА ТВОЯ УЧИТЕЛ СОРОС ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА .
  • 68 Това ако не е

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "Госあ":

    шизофрения, не знам какво друго е.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 факт

    0 0 Отговор
    а вие запитва не до испания направихте ли !?
  • 71 6678

    2 1 Отговор
    Ох Нинова, чужд сред свои си, президентската партия на манолова ти издърпа вот, ще ги подкрепяш какво да правиш, не ти е лесно, ама никак
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Паргов е

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "Госあ":

    лидер на БСП-София и е в завера срещу Нинова.
  • 74 Дебилчев

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Госあ":

    Всичките изброени за разследване
  • 75 Живена

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Друга тема":

    Очевидно идиотите не спят все още.Пишат.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове