Last news in Fakti

29 Април, 2021 10:58 2 941 26

Мъж с COVID от Драгоман скочи от 5-и етаж

  • covid отделение-
  • драгоман

Мъжът е трябвало да бъде изписан на следващия ден

Мъж с COVID от Драгоман скочи от 5-и етаж - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж от Драгоман е скочил от 5-ия етаж на софийска болница, съобщи GlasNews.bg. Изпратените служители на полицията и екип на Центъра за спешна медицинска помощ само са констатирали смъртта на мъжа.

Мъжът е бил настанен в COVID отделението на 5-ия етаж на медицинското заведение, когато внезапно се е хвърлил от прозореца. Следи от насилие полицията не е констатирала.

Това не е първият случай, в който хора, заболели от вируса, слагат край на живота си. Само преди дни оздравял от коронавирус 53-годишен пациент на болницата в Карлово загина, след като скочи от последния ѝ етаж. Мъжът е трябвало да бъде изписан на следващия ден.

Все още не е ясно какво го е подтикнало към тази фатална стъпка.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРОБ

    18 5 Отговор
    Така става с неосигурените. Изписват ги преждевременно.

    Коментиран от #16

  • 2 Реалист

    9 17 Отговор
    Ей що бе човек...никой ли не му бе казал че в момента на власт е Анти-ГЕРБ коалицията? Нямаше нужда да скача
  • 3 До кога

    40 1 Отговор
    Случаите не са два, най малко 10 случая има на самоубийства след проведено лечение на ковид 19. Никой не си прави труда да разбере причините. Една от причините е предозиране с кислород. Няма ли поне един журналист да повдигне темата пред здравния министър?

    Коментиран от #12

  • 4 това стана

    20 1 Отговор
    отвратителна тенденция. Няма ли психолози в тези болници, за да разговарят с хората, или целта са точно тези резултати!

    Коментиран от #8

  • 5 Биологично оръжие.

    33 0 Отговор
    Ето ви подарък от америкнаците и нато.
  • 6 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    20 6 Отговор
    ЗА ВСИЧКО ТОВА СА ВИНОВНИ ЩАБЪТ И ШАЙКАТА. Бог вижда всичко
  • 7 Миме, Мимеее....

    12 0 Отговор
    Не се научи да пишеш смислено. Кой от двамата мъже е трябвало да бъде изписан на следващия ден? Четем статии, а не мислите ти.
  • 8 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "това стана":

    Това е резултат от медиалната кампания на СЗО и Световната банка
  • 9 ДОФТОРА

    19 0 Отговор
    ОТ РАДОСТ Е БИЛО, ТОЛКОВА Е БИЛ РАДОСТЕН ,ЧЕ Е ПРЕБОЛЕДУВАЛ КОВИД И ГО ИЗПИСВАТ, ЧЕ РИПНАЛ. ТРЕБЕ АУТОПСИЯ ДА ВИДЯТ ДОФТОРИТЕ КО ПРИЧИНЯВА ТАЯ РАДОСТ, АМА ЩО СЗО ЗАБРАНЯВА?????? ХАЙДЕ БЕГАЙТЕ ДА СЕ БОЦКАТЕ С ОТРОВИТЕ МОДЕРНИ!!!!!!!
  • 10 Възмездието

    16 1 Отговор
    Много хора, след изтичане на клиничната пътека, все още са с ниска сатурация и не могат сами да се обслужват. Много от тях са на кислород, а в домашни условия няма как да си го осигурят. Бедност колкото щеш, а им се предлагат концентратори за въздух от 1500 лева нагоре. Има хора, които живеят с 200 лева на месец. Ех, Бойко, Бойко...на много шиш ще се въртиш при Онзи, Когото наричаш Шеф...
  • 11 Има една статия в сайта "От извора"

    6 0 Отговор
    "Само/убийството на метод за лечение на ковид".... В статията се изброяват много случаи на самоубили се чрез скачане от болниците хора, уж лекувани срещу ковид...Въпросът е с какво ги "лекуват", някакви халюциногени и направи ги убиват ..
  • 12 Възмездието

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "До кога":

    Няма такова нещо като предозиране с кислород! Аз съм на кислород от 1 месец и се очертава да съм така още поне три. Тук става дума за безсилието и безпаричието. Ако не притежавах необходимите средства нямаше да оцелея буквално. Тук е отговорът!
  • 13 324

    2 1 Отговор
    Интересно колко са били болни тези хора, за да успеят да се хвърлят от който и да е етаж, защото близък човек беше 15 дни в интензивното, след това 20 дни в отделението и вече 2 седмици откакто е изписан не може да се изправи и да ходи да не казвам, че още дишането му не е на ниво.

    Коментиран от #19

  • 14 dfu

    8 2 Отговор
    Още една от хилядите косвени жертви на мерките от НОЩ останалия слугинаж начело с Бойко.
  • 15 aaaaaa

    7 0 Отговор
    не е първия,просто другите не ги обявявате....
  • 16 Никой

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРОБ":

    Ти нормален ли си
  • 17 Хипермен

    3 1 Отговор
    В интерес на истината ,може би има нещо наистина в комбинацията от препарати с които лекуват,защото като бях с ковид в болницата се чувствах като дрогиран и обмислях скок от прозореца....а нямам никакви проблеми че да се самоубивам.Просто ми се струваше нормално да скоча от 4 тия етаж..

    Коментиран от #18

  • 18 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Хипермен":

    Защо ходите в болница,където последователите на менгеле ви използват за опитно поле???Никой не ви е виновен!!!Това биологично оръжие атакува централна нервна система и ,ако проникне........в мозъка нищо чудно да може .........
  • 19 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "324":

    Това не е от проблем с Белия дроб,а микротромбози и червени кръвни телца не пренасящи кислород,вероятно засяга дял от Централна нервна система отговорна за костен мозък???Никой не е казал,защо някой ,а други не....Има такава болест,казва се кислородна недостатъчност,при нея човек диша ,но кислорода не се усвоява от клетките...Дъщеря ми прави докторска работа върху нея във Фрайбург и прави изследване върху определен брой пациенти!Опитваше се да докаже как е по правилно да се подава чист кислород,или въздух на болните....Въздух ,а не чист кислород е по правилно!Аз се мислех за кекав,но гледайки какво става ,в бг и ......явно не е така!Според мен трябва да се направи и би трябвало да има статистика колко от хората с Кислороден проблем са загубили Обоняние и вкус!Ако се окаже,че тези имащи кислородна недостатъчност не губят обоняние мисля ,че трябва да ги лекуват срещу ОТравяне с Тези забранените химически оръжия,в това число Новичок и производните му!Някой има изгода да ви ЛЪже-Вирус,вирус,това е НЕЩО закачено за вирус и най вероятно вече се знае КОЙ....Но,ако се каже гласно би предизвикал СВетовен ядрен апокалипсис!!

    Коментиран от #20, #21

  • 20 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Фaкт e, чe ce cпрeтнa хубaвичкa cвeтoвнa кризa! Щe рaзбeрeм пo нaтaтък мoжe би зaщo!?
    Тoвa, чe вируca бил прecкoчил нa хoрaтa oт прилeп, пaнгoлин, змия... дeтo китaйцитe cи ги ядaт oт 1000 гoдини и нe e прecкoчил, тa чaк в днeшнo врeмe e зa тия дeтo кoнcумирaт дoмaтитe c кoлчeтaтa!
    Нa вceки 10-15 гoдини ce прaвят/oргaнизирaт cвeтoвни кризи c кaкъвтo и дa e пoвoд! Ceгa e кoрoнaвируc! По време на криза големи маси от хора в глобалния свят стават излишни. В период на тежка икономическа криза масите трябва да се КОНТРОЛИРАТ. 2008-9 година пак имаше кризa! Ако не се правят кризи ще има световна война, но големите ги е страх от война! Преките и непреките поразии ще са такива, че в следващата война, ако изобщо има такава и е между човеци - оръжията ще са камъни и тояги! Моите скромни знания ми казват, че кризата с пукането на балона трябваше да е по-късно към 2024-5 година, а коронавируса е изненада! Ще видим! Следва продължение! Каквото и да говорят - става дума за пари, печалби, власт, влияние, пазари...!
  • 21 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Това е копипасте на коментар под статия с друга мема в друг сайт: Възможно ли е така да световния елит в сянката да прави редукция на излишните!? 7 милиарда на Земята явно са много за контролиране, изхранване, обличане...! Елита е сметнал, че при това механизиране, роботизиране, дигитализиране .... няма нужда от толкова работници, както досега! Има теории за робството и защо е изчезнало в по-ново време! Въпросите с главно В : Кой и как определя кои са излишните!? Кой и как ще определи кои са необходимите?! Има и много други въпроси с не по-малко интересни отговори!
    Казано най-елементарно : 1. Пускаме вирус, той обаче и мутира! 2. Пускаме и "безплатни" първоначално ваксини и "ъпдейти","ъпгрейди".... на ваксините! 3. Ваксините стават задължителни на всеки 6-8-12 месеца за излишните! 4.........!

    Коментиран от #22

  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "АНОНИМЕН":

    Хора им трябват,но явно не ,като нас!!!на Марс ще им трябват буквално роби-де...били.....ще трябва да копаят Злато!Златото им трябва за много неща!Някой изпревари и удари владетелите на света каквито се смятат кръстоносците....Все си мисля,че НЕЩОТО не е за Бг-популация,а тази смъртност идва от Комбинацията Некадърност и лакомия!За КОСМОСА ИМ ТРябва много злато!
  • 23 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор
    А разпитаха ли санитарките...нещо като пари да са му искани и той да е отказал???
  • 24 Роза

    2 0 Отговор
    Не става въпрос само за лечение от ковид.Молете се да не ви се налага да влизате в болница за каквото и да е лечение!По-добре човек да си умре в къщи,сред близки хора,отколкото да го уморят насила или да служи за опитно зайче!
  • 25 некойси

    2 0 Отговор
    демек починал от ковид ли?
  • 26 Гост

    0 0 Отговор
    Бях болен от Ковид в 5а градска в София и ме изписаха преди 2дена.Лежах една седмица и лекарите,сестрите и санитарите се грижиха за нас болните много.Имах пнемония и ме тресеше преди да вляза в болницата и ми се гадеше постоянно.Дано господ само здраве да дава на тези хора които денонощно се грижеха за нас болните.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове