Last news in Fakti

30 Април, 2021 07:16 6 143 77

Слави Василев: Бъдещето принадлежи на "Има такъв народ"

  • слави василев-
  • политолог-
  • има такъв народ

Ходът на Слави Трифонов да откаже мандата, без въобще да се колебае, е тактически правилен и това ще му донесе дивиденти, смята политологът

Слави Василев: Бъдещето принадлежи на "Има такъв народ" - 1
Снимка: БГНЕС

Ходът на Слави Трифонов да откаже мандата, без въобще да се колебае, е тактически правилен и това ще му донесе дивиденти. Причината за намаляващата разлика между ГЕРБ и „Има такъв народ“ се крие именно в поведението на партията на Слави Трифонов.

Това каза пред actualno.com политологът Слави Василев. Той коментира и политическите послания на премиера в оставка Бойко Борисов, както и начинът на тяхното поднасяне.

„Борисов е политическо животно. Човек може да има всякакво мнение за него. Той може по гащи да ви се появи с министрите, но няма проблем с това, защото фигурата му е толкова доминантна в българската политика, че можем да очакваме всичко от него. Никога не бива да се съмняваме в неговата способност за възкръсне или поне със сигурност да се върне на сцената. Колкото по-странни изглеждат неговите ходове, колкото и абсурдни да изглеждат в очите на някои хора, Борисов си е извоювал този имидж и той работи в негова полза. Мълчанието на Слави Трифонов и неговата партия или оскъдните им послания, не са в състояние да контрират Борисов толкова, колкото е необходимо, за да отстъпи първото място. Борисов още е много силен и „Има такъв народ“ много внимателно трябва да помислят как ще играят срещу него, защото той не е за подценяване. От президента пък може да се появи голямата изненада“, смята той.

Според политолога БСП едва ли ще успее да състави правителство, но решението на Радев да предостави мандата именно на тях е правилно, защото все пак те са партията, която го е издигнала. Василев обаче изрази мнение, че подкрепата за втория му мандат от социалистите е дошла твърде късно и това е повлияло негативно на изборния им резултат.

„Защото образът на президента консолидира опозицията. В очите на обществото той е достойният противник на модела Борисов. Именно тази грешка на БСП ѝ отне второто място. Все пак мога да предположа, че г-жа Нинова ще предложи кабинет. Шансовете такъв кабинет да бъде подкрепен ми се струват малки, но можем да очакваме изненада. Да не забравяме, че в българския парламентаризъм се е случвало на третото раздаване да се формира кабинет“, припомни той.

Според него хората са отвратени от нашата политическа система. „Писнало им е да гледат как властта в България се формира на базата на някакви договорки. Обикновено Борисов е в основата им, той е архитекта на всяка една власт. Затова ходът на Слави Трифонов е правилен, когато отказва да участва в такива договорки. „Народняшкият“ стил на Борисов му носи дивиденти, защото той постига убеждението, че работи. Посланията на „Има такъв народ“ обаче също са успешни, макар и те да говорят малко, но когато имат какво да кажат. Предстои сериозна битка, но ако трябва да заложа на една от двете формации, това ще бъде „Има такъв народ“, добави политологът.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗиС 5

    92 56 Отговор
    Слави с дивиденти и без дивиденти си е чалгар и страхливец. Гласувалите за него още не разбират,че гологлавият ги предаде.

    Коментиран от #60

  • 2 Тежко

    73 24 Отговор
    му на бъдещето , ако тази пародия се случи !

    Коментиран от #53, #54, #55

  • 3 Гешеф

    62 44 Отговор
    Слави е позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #14

  • 4 КОТарАК

    28 34 Отговор
    с този си ход Славчо може да укрепи съюза между герберите бесепето и депесето и на яве , защото се чувстват заплашени. ще видим дали Корни ще върне мандата. ако не-то Слави е свършен
  • 5 Боко и Гешефт в ЗАТВОРА !!

    42 36 Отговор
    Идва Ново Време за Българите !

    Коментиран от #15, #61, #65

  • 6 Статуквото е банда старци

    18 44 Отговор
    Или по-скоро три ръждясали пиратски подводници,железни акули,поделили си негласно властовата акватория на България,писнали до Смърт на цаците като моя милост и останалите милиони бегейци.ИТН е бъдещето!
  • 7 бай Вангел

    65 24 Отговор
    Славун изтърва момента и после ще ходи да гони дивото . Той също е надменен и арогантен толуп и еднокнижник . Аман от калинки и изтърсаци в политиката .

    Коментиран от #58

  • 8 отец Никодим

    23 46 Отговор
    От всички представени в парламента само Мая Манолова има топки да се изправи срещу Борисов . И със сигурност е по умна от него.

    Коментиран от #12, #13, #22, #63

  • 9 123

    20 8 Отговор
    Модел на Управление Борисов няма, има една форма съставена през 1990 от от БКП на конституция, закони и правила за в да бъдат в полза на БКП/БСП, Борисов при приемането на власта е излят във формата и приема формата коята са му изградили.Не се ли смени формата, всяко ново правителство ще бъде подобно на тези от последните 30 години.
  • 10 Мим33

    36 17 Отговор
    Смятам,че точно обратното.Това криене и отказване да направи поне опит за правителство,ще му донесе отлив на подкрепа и гласовете ще отидат при Майчето.Той се показа, едва когато всичко свърши.Скри се, когато трябваше да е начело .Направи се на болен,като Боко.Това няма да му се прости...
  • 11 Истината

    41 12 Отговор
    ГЛАДЕН ЧАЛГАР-ПРОСО СЪНУВА...😁😄
  • 12 Тра-ла-ла

    19 7 Отговор

    До коментар #8 от "отец Никодим":

    Има топки, а ма малко по-други! Има такива, женски топки.😂😂😂
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бивш член на ИТН

    52 23 Отговор

    До коментар #3 от "Гешеф":

    Цигулката измами 500 000 българи!! Освен посланията за референдума от които за мажоритарния вот се отрече, нито дума за икономика,вътрешна,социална и външна политика!! Разни политолози - смешници прогнозират ръст на тая " партия-еднодневка!! Ха ха ха ха!!

    Коментиран от #19, #27

  • 15 324

    9 5 Отговор

    До коментар #5 от "Боко и Гешефт в ЗАТВОРА !!":

    Аааа а, "Новото време" те са в Герб.
  • 16 Хей

    34 11 Отговор
    То е ясно, какво ще каже Слави Василев, но да ни пробутва Митева, Василев, Тошко, Филип, Балабанов за БЪДЕЩЕ-пази боже!
  • 17 папуас

    13 4 Отговор

    До коментар #13 от "Първият Софиянец":

    Изобщо не вдяваш за какво иде реч . Кашлицата и простотията не могат да се скрият.
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 8 Отговор
    Съгласен съм,цялото бъдеще,до следващите избори,защото ни излъгахте и то грозно.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 АЗ ВЯРВАМ, ЧЕ ДОБРАТА

    19 28 Отговор
    ИЗНЕНАДА ЩЕ ДОЙДЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА! ЩЕ ИМА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ ДА ПРИБЕРЕ БОРИСОВ И ПРЕСТЪПНАТА МУ БАНДА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ В ЗАТВОРА! ТОГАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ЛИКУВА! ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКДЕН ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! ВЕЛИКОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #47

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    22 10 Отговор
    "Има такъв народ" са варвари .

    Коментиран от #34

  • 24 Така е

    12 28 Отговор
    Слави и ИТН са достойни хора! Рядко срещано явление в политиката! Затова имате подкрепата на честните и достойни Българи, желаещи да живеят в една по честна и справедлива страна! Успех момчета!

    Коментиран от #38, #41

  • 25 Здрав разум

    30 11 Отговор
    Славчо върви по пътя на Бареков. Ще осребри позициите си и ще се оттегли да папка сладко. Освен ако спонсорите не му спуснат нови задачи.
  • 26 Електра

    22 13 Отговор
    Това не е важно за чалга-мутрите на Маямата и Славина, това не е важно и за Старата мома Дончева, Ристю, Гнома и Купона. За тях е по важно да възстановят закона Ванко-1, и да пуснат червените олигарси на свобода, за да предоставят и платят служебна победа за бандата около Кауна Радеф и Импексовата БСПдирастия. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА КОМУ-ФАШИСТКА и ЧАЛГО-МУТРИНСКАТА ОСМАНСКА ВЛАСТ...

    Коментиран от #33

  • 27 123

    8 12 Отговор

    До коментар #14 от "Бивш член на ИТН":

    Ти май не разбираш какво готвят на ТУЛУПА в едно посолство,по добре чети мълчанието

    Коментиран от #28

  • 28 Анонимен

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "123":

    Обичам такива коментари, 27!
  • 29 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    25 7 Отговор
    СЛАВИ , ТОШО ...ПАРТИЯ ИТН СА ПЪЛЕН ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ !!!!
  • 30 7328

    16 5 Отговор
    Парламента се напълни с циркаджии.
    Вината е на Стефан Софиянски, който навремето спаси Слави от "сценаристите" на "демократична" България!
  • 31 ЪХЪ ЪЪЪ

    10 4 Отговор
    50% по малко ще са депутатите му при нови избори, защото кучета мъници се оказват!
  • 32 Дсса

    3 6 Отговор
    Нинова трябва да откаже мандата! Предложи ли правителство, герб и ДПС ще го подкрепят. Те ще подкрепят всякакво правителство предложено за гласуване.
  • 33 Пич

    3 4 Отговор

    До коментар #26 от "Електра":

    Браво госпожо , голям плюс от мен.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Някой

    18 5 Отговор
    А бе Слави Василев,то бива да си г-лупав,но чак пък толкова!
  • 37 Пич

    18 6 Отговор
    За съжаление , уважаеми сънародници , електората на Славчо , и на Мая са от тези хора , които искат наготово от държавата , но гледат да не си плащат данъците , искат високи заплати , но ги мързи да се квалифицират , знаят че са толкова смотани , че ги е страх дори да се оженят . Затова живеят още с мама и татко , и с техните пенсии , толкова са мързеливи , че изтъкват като достойнство как - " няма да му работим на тоя за такива пари " . Сякаш са квалифицирани ядрени физици , а не прости текезесари . Казвам , за съжаление , защото такива ще ни определят , бъдещето , както и текезесарите от чужбина , който са същата стока , не успяли никъде и в нищо , но мразещи всички успели хора .

    Коментиран от #48

  • 38 Мунчо

    8 9 Отговор

    До коментар #24 от "Така е":

    Не споря, че си честен. Но необразован- категорично! Итн обслужват комунистите и божков. Сто пъти по добре са герб. Наистина оправиха пътищата и парковете в страната. Заплатите се вдигат. Комунистите само осирът всичко. Пази боже

    Коментиран от #39, #70

  • 39 Кое не разбра?

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "Мунчо":

    Там не пишеше за теб и глупавият подлец, който ти подхвърля по някоя жалка монета! Там пишеше за честните и достойни Българи!
  • 40 чичо

    8 2 Отговор
    Да бе да,чувам на сп.площадка,с какви „дивиденти"го благославят младежите.Направо шъ му скъсът г--а нананайна,от дивиденти.
  • 41 чичо

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Така е":

    Що си мисля,че си 20-25 годишен.

    Коментиран от #42

  • 42 Та мога ли

    0 2 Отговор

    До коментар #41 от "чичо":

    да знам какво си мислиш? А и честно казано ми е все тая!
  • 43 Сър Пичук

    11 2 Отговор
    Драги политолозе!
    Много елементарни съждения и заключения. Като например:
    "...властта в България се формира на базата на някакви договорки. Обикновено Борисов е в основата им, той е архитекта на всяка една власт." - Политиката в България от 2008г ли започва? А прееди това как беше - всичко перфектно?!?!
    И още, договорките на Борисов ли формираха служебните правителства и това на Орешарски? А на Тройната коалиция?
    Хайде малко по-сериозно и по-отговорно.
    Политолозите вече не се ползват с никакво доверие и като чета такива статии си обяснявам защо.
  • 44 Станчо

    18 5 Отговор
    Щом можем да гласуваме за Славун , значи можем и за Азис !!!
    Аз лично не виждам разликата.

    Коментиран от #64

  • 45 Вечни

    3 7 Отговор
    Хитлер - 1000-да годишен Райх; Сталин - 1000 години светло бъдеще; СДС - демонтира комунизма и времето е техно. На плочи в Централни гробища - откупен за вечни времена. ИТН - да изкарат поне 10 години като ГЕРБ.
  • 46 666

    13 5 Отговор
    Народ който гласува за АНТИХРИСТА няма бъдеще. Чалгаря и Фуражката ни водят към ада. Опомнете се хора. 👿👿👿👿😛😛😛😛😛

    Коментиран от #56, #57

  • 47 Иво

    9 4 Отговор

    До коментар #21 от "АЗ ВЯРВАМ, ЧЕ ДОБРАТА":

    Хубав коментар но пропуска 900000 които ще ви изметат и никой няма да си спомня за Фуражката и чалгарите👹👹👹👹👹
  • 48 Ами, Пич,

    9 5 Отговор

    До коментар #37 от "Пич":

    точно твоят пост залива с омраза. Никой не те насилва да обичаш селскостопанските работници и хората, които искат достойно, адекватно заплащане на труда си! Имам едно въпросче: На колко си готов да остойностиш труда на санитар, от който в един момент се оказва, че зависи животът ти, дори повече отколкото от лекаря?! И друго въпросче: защо считаш, че хората на физическия труд са по-ниско качество?! Намирисва ми на една уж отречена идеология...

    Коментиран от #51

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Пич

    9 5 Отговор

    До коментар #48 от "Ами, Пич,":

    Ще ви го обясня така че да може да ме разберете , уважаеми господине . Простите и необразованите са такива , защото са мързеливи и неинициативни . Мислят си , че след като Бетховен , който е бил глух , е можел да пише прекрасни симфонии , те , бидеики тъпи , най добре разбират как трябва да се управлява страната . Не че чалгаджиите знаят кой е Бетховен де , но това не им пречи да се дерът най силно , твърдейки че те са народа . Ако Вие харесвате такива примитиви , то си е Ваше право , но народа не се състои единствено от Вас .

    Коментиран от #52

  • 52 На първо четене

    5 2 Отговор

    До коментар #51 от "Пич":

    Виждам, че вие трябва да се образовате, необходимост онагледена от поста ви! Що се отнася до мирогледа ви, трудно се променя нещо, формирано години наред...

    Коментиран от #59

  • 53 Слави

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Тежко":

    се държи така, сякаш току-що се е завърнал от заседание на трибунал на ЧК/Дзержински: всички му изглеждат „вредни, алчни и доказано компрометирани“.

    Не каза, че се издирват бели ангели, но то се подразбира.

    Обаче Костов имаше един сполучлив лаф – че всички тук сме си братовчеди.

    Да не говорим, че доста хора са плод на кръвосмешения – не в буквалния, а в политическия смисъл. Тъй че, доставката на ангели доста ще се забави.

    Пък и както казваше един автор, „червеят в пъпката върши повече работа от вятъра, който брули клоните“ – така де, има и Червясали Ангели и обикновено те най-трудно се разпознават.

    Кърт Вонегът пък имаше един знаменит лаф: „Ако има такова нещо като ангелите, надявам се да са организирани по образеца на мафията“.
  • 54 Искам

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тежко":

    да кажа, че когато човек се набърква в политиката и при това е прелестен аматьор, трябва да знае, че всеки, който се е набъркал в нея, е в някаква степен вреден, алчен и компрометиран.

    Това се отнася и за най-великите политици. Ако не е вреден за останалите, ще е вреден за себе си; всички без изключение са алчни – най-вече за власт и за доминиране над другите; всички, до крак, излизат компрометирани от играта.

    Обяснението на Слави изобщо не струва. То е романтично и лъжливо – може да намери място в някаква декларация, но въобще няма да засегне обикновените хора.

    Те пък въобще не вярват, че съществуват ангели – и няма как да е иначе, когато се опитват да оцелеят, като подбъзикват дори самия Дявол.
  • 55 Слави

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тежко":

    тепърва ще поеме много упреци – но вече има една безспорна заслуга: с бягството си от Властта елиминира тарикатите, които някак се промушиха в Парламента – малките партии с големите усти, които нахално приватизираха енергията на баламите от Протести 2020.

    Той се превърна в техния Палач, трябва да му отпуснем поне това признание.

    Жалко, че набърка в хаврата и Антоанета, но и тя си е виновна.

    Удивително е, как досега не е разбрала, какво вонливо тресавище е политиката, колко скучни са игрите в нея.

    Как не се намери някой, който да й каже, че политиката овонява всичко, до което се докосне.
  • 56 Малцина

    9 2 Отговор

    До коментар #46 от "666":

    знаят, че на гърба на Слави Трифонов е татуирано за вечни времена No mercy! I am coming and hell is coming with me! Без милост! Аз идвам и водя ада със себе си!
    Точно под масивния надпис се намира и втората татуировка на Дългия – тя изобразява Четвъртия конник на Апокалипсиса, отъждествяван с Ада и смъртта.
    Това не е артистичен скеч, това са перманентни татуировки. Това е най-мрачният религиозен култ. И буди основателния въпрос принадлежен ли е новият политик към сатанизма и луциферианството.
  • 57 Припомням

    8 2 Отговор

    До коментар #46 от "666":

    и друг показателен епизод от битността на учиндолеца. Търнoвcкитe рoкeри Eмo Чeрния и Мирo Пaшaтa, в чиитo биoгрaфии приcъcтвaт рeгиcтрaции приcъди зa рeкeт и пoбoи, ca ecкoртирaли Cлaви Трифoнoв нa мeгaкoнцeртa му нa cтaдиoн „Вacил Лeвcки“ през 2015 г. Oт eмблeмитe им ce рaзбира, чe ca чacт oт групирoвкaтa „Aнгeлитe oт aдa“.
    Рoкeрcкaтa oргaнизaция e ocнoвaнa прeз 1948 г. в CAЩ и cкoрocтнo ce рaзрacтвa в цял cвят. В мнoжecтвo публикaции рoкeритe ce cвързвaт c бoгaтa пaлитрa oт криминaлни прoяви. Дoклaди нa Интeрпoл coчaт, чe „Aнгeлитe oт aдa“ имaт хиляди члeнoвe в Зaпaднa Eврoпa. Блaгoдaрeниe нa cвирeпa диcциплинa и брутaлнo нacилиe мoтoриcтитe кoнтрoлирaт прocтитуциятa, трaфикa нa дрoгa и oръжиe в гoлямa чacт oт кoнтинeнтa.
  • 58 Тези взеха

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "бай Вангел":

    50-тина депутатчета - очевидно малцинство без достатъчно доверие от Суверена да управляват - и вече решиха, че цялата власт е тяхна и ще става каквото те решат. Самозабравила се партийна паплач!
    И даже не се свенят за заплашват със саморазправа в ефир. Това ли им е „промяната“?! Това ли им е „политиката“. Очевидно има по-зле, отколкото е било! Няма как да сменяш „мутрите“ като избираш на тяхно място мутреещите шутове на мутрите. Дъно!
  • 59 Пич

    4 2 Отговор

    До коментар #52 от "На първо четене":

    Ами обяснете тогава , защо някои са прости , необразовани и неуспели . Дали защото първо ги е мързяло да учат , после ги е мързяло , да се квалифицират за по добра работа , не предприемат нищо , ръководени от големия селяндурски страх " някой да не ги мине " . Или Вие мислите , че някой просто се раждат ядрени физици и аи- ти специалисти , а други ягодоберачи в Англия . Прав сте за това , че мирогледа ми е твърдо формиран . След като аз се справям със ситуациите , които живота ми поднася , сам и без чужда помощ , независимо кое е правителство , не намирам никакво оправдание на лигльовците , който обясняват , че държавата им е виновна , международната ситуация и тя , и т.н. . Такива оправдания пред мама или пред жената . Ако такива имат жена де , макар че мечтаят за такава , която да ги издържа . Малко , ситуацията Ви ми прилича на " гузен негонен бяга " .

    Коментиран от #66

  • 60 Чертовенски

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЗиС 5":

    Що за физофреник трябва да си, за да се присмиваш на Веско, а да гласуваш за Славчо? Единият ще те изклати на задната седалка на майбаха си, а другият – на мутренския мерцедес-кубче. В резултат все ще си оноден, измамен, предаден, обезчестен, направен на глупак. И отново ще плетеш колажи и ще попържаш роднини от двата пола до девето коляно. Даже Марешки е по-добър вариант чисто естетически, защото вкара в парламента разтропани аптекарки с престилки до катеричките, а Трифонов предлага антиеротичните джуджета Тошко Йорданов и Иван Кулеков.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 dfu

    7 2 Отговор
    "Слави Василев: Бъдещето принадлежи на "Има такъв народ""

    Ако това стане, бъдещето на България е в беда. :) В скоро време всички ще видим, как станалата омразна на народа партия ГЕРБ е подменена с ИТН, която ще прокарва същите политики като предходната. Външните сили си спечелиха още време да баламосват българския народ...
  • 63 Пенсионер

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "отец Никодим":

    Тая ли, дето трепери и се държи като наркоманка? Няма ли кой да се погрижи за нея?
  • 64 чичо

    6 3 Отговор

    До коментар #44 от "Станчо":

    Ами да те светна.Азис знае няколко езика,някои негови песни се пеят от полувината свят.Да си чул,от Азис,просташкия вулгаризъм на Слави,ша ти скъсъм г--ъ,ша ти правим нананайна в комбайна,шат на патката главата.Да си видял Азис да се подиграва с изплезен език,като ненормален идиод,на публиката си.И с километри още разлики мога да ти дам.Още ли мислиш,че няма разлика.Когато Азис е водил предавания,да си чул обида,въобще към някого,както просташкообидните скечове на Слави към управляващите държавата,без значение кои са те.Моля,незабавно,категорично и ОСЪЗНАТО да си извиниш на Азис.

    Коментиран от #72

  • 65 чичо

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Боко и Гешефт в ЗАТВОРА !!":

    Питам теб и твоите заблудени плюсчета-вие поне заглавието прочетохте ли?Не ваше е бъдещето,а на партията на чалгаря.То определено не е така,но ако сте разбрали заглавието на статията,на какво се радвате бе чалгарчета?Не съм вярващ,да ми прости господ ако го има,но-ПАЗИ БОЖЕ.
  • 66 ще отговоря

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Пич":

    СЪВКУПНОСТ ОТ ОБСТОЯТЕЛСТВА! Не всеки притежава моралната сила да ги преодолее или поне да им противостои. А има и нещо друго: у нас усърдно се работи за популярезирането на дебилността. Несериозно е да се твърди, че работниците са ниско интелигентни. Трябва ли критерият за образованост и интелект да е ядреният физик? Ако е така, не знам колко такива останаха в Родината ни: аз определено не принадлежа на този ограничен кръг хора. Нарежда ли ме това сред простаците?!

    Коментиран от #68

  • 67 ПЕНКО

    3 3 Отговор
    ДА БЪДЕЩЕТО Е НА : " ИМАМЕ СИ ВСИЧКИ ПРЕКРАСЕН НАРОД " ,НО СЛАВИ И ВИЕ ЩЕ УЧАСТВАТЕ С МИЖАВ ПРОЦЕНТ - ЗАЩОТО ОТ НИЩО НЕ ОТБИРАТЕ ---/ ИЗКЛЮЧВАМ ШОУПРОДУКШЪНИТЕ ВИ / !?!?!?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 върви

    3 3 Отговор
    "народе възродени, към светли бъднини върви". От "цар", на пожарникар, на чалгар,..., помияр,..." светло бъдеще"...
  • 70 парадокс

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Мунчо":

    заплатите се вдигат- покупателната способност пада. Може да съм в грешка.
  • 71 Извод

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Пич":

    За да се разберат двама, трябва да говорят открито! Пояснението ви е изключително важно и изразява позиция не по-различна от моята.
  • 72 абе чичо

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "чичо":

    що сравняваш трън с трънка./ спомни си задника на Азис, трапосан в голям формат в центъра на София./
  • 73 Слави

    4 3 Отговор
    До сега се криеш като плъх но преди два дни Доган му разреши да излезе от дупката. Те са най големите измамници. С тоя референдум много хора са измамен и трябва да са много прости ако гласуват пак за Славчо (Доганоглу) и Тошко ефенди(ЛИЛИПУТА). Един от следващите закони на тези кака_вани ще бъде задълително в училище всички да учат Турски език
  • 74 така така

    1 0 Отговор
    Принадлежи ви да... сопата.
  • 75 обективен

    5 3 Отговор
    САМО ФАКТИ.УЧИНДОЛСКИЯ ПРОДУКТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДС Е ЕДНО ПО-УРОДЛИВО КОПИЕ НА ПЕЕВСКИ,НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ОРИГИНАЛА КОЙТО СЕ ЯВЯВАШЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ В ПАРЛАМЕНТА КОПИЕТО ЯВНО НЯМА ТАКИВА НАМЕРЕНИЯ
  • 76 cpv

    1 0 Отговор
    Тази измислена партия подведе много хора да гласуват!Не знам един Слави как ще се справи с нуждите на милиони българи,като в момента го охраняват над 20 бодигарда и ако заеме държавен пост сигурно тези охранители ще се удвоят!Та той едва се оправя с 30 работещи за него,но времето ще покаже...!
  • 77 Кир СтефанакиЕсе

    0 0 Отговор
    Есента избори две в едно
    Слави премиер
    Азис президент
    Аз емигрант
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове