2 Май, 2021 11:44 11 318 172

Петър Волгин: Най-вероятно ИТН ще спечели изборите

  • петър волгин-
  • итн-
  • избори-
  • парламент

Най-нефелният аргумент срещу предсрочния вот е, че щял да повтори резултата от 4 април, заяви журналистът

Петър Волгин: Най-вероятно ИТН ще спечели изборите - 1
Снимка: Архив

Напоследък различни политици и анализатори не спират да ни обясняват колко лош вариант били предсрочните избори. Щели да се проведат през лятото, пък избирателната активност щяла да бъде ниска, пък резултатите щели да са същите, така че никакъв смисъл нямало, пък много пари щяло да струва. Разбира се, това са глупави аргументи, казва Петър Волгин пред БНР.

"В настоящата ситуация няма по-нормален вариант освен предсрочните избори. И това беше ясно още на 4 април вечерта. Това, че някои хора едва сега схванаха този факт, си е за тяхна сметка. А най-нефелният аргумент срещу предсрочния вот е, че щял да повтори резултата от 4 април. Първо, както е казал древногръцкият философ Хераклит, не можеш да влезеш две пъти в една и съща река.

И, второ, политическата ситуация е изключително динамична, което пък води до промяна в нагласите на избирателите. Така че силно са се объркали онези, които смятат, че след новите избори нищо съществено нямало да се промени.

Най-малкото, а това всъщност е и най-важното, победителят ще бъде друг. Разбира се, всичко може да се случи, но засега най-вероятно ми изглежда „Има такъв народ“ да спечели изборите.

Неведнъж съм обяснявал защо смятам, че тази партия има голям потенциал, затова сега няма да се повтарям. Ще припомня само, че повечето български гласоподаватели показаха, че искат управление, различно от това на ГЕРБ. И затова е съвсем естествено на предсрочния вот те да дадат гласа си за тази политическа сила, която има най-голям шанс да победи ГЕРБ.

Слави Трифонов постъпи много правилно, когато без излишно протакане върна мандата. Така спази основното си обещание към избирателите да не влиза в безпринципни договорки с големите партии. Естествено, някои действия на „Има такъв народ“ в парламента могат и трябва да бъдат критикувани.

Нека не забравяме обаче един много важен факт. „Има такъв народ“ е единствената партия, чиито депутати не са участвали в никаква власт – законодателна, изпълнителна, общинска. Лидерите и главните действащи лица на останалите парламентарно представени политически сили, включително и на онези, които с гордост са си закачили табелката „партии на промяната“, отдавна са част от политическия елит.

Някои са били дългогодишни депутати, при това от управляващи мнозинства, други пък са били министри или са заемали други важни държавни постове. И затова сега ми е много смешно да гледам как едни хора, отдавна инкорпорирани в политическото статукво, сега го играят активни борци срещу същото това статукво.

Да се върнем към предсрочните избори. „Любимият“ ми аргумент, който привеждат критиците на такъв вот е, че щяло да струва много скъпо и че тези пари можело да се похарчат за някакви много по-важни неща.

Извинете, ама ние дадохме милиарди за едни изтребители, които са абсолютно излишни, пък сега да се тръшкаме за няколко десетки милиона, определено не е сериозно това. Скъпи на триците, евтини на брашното, се нарича подобно поведение. Ако доведем докрай логиката на лъжеспестовността, трябва просто да отменим изборите, всички избори. И така ще спестим огромно количество пари. А с тези пари после ще си купим още ненужни самолети.

В заключение ще кажа, че колкото по-рано се проведат предсрочните избори, толкова по-добре. И се надявам депутатите в следващия парламент да се заемат с доста по-важни теми, отколкото нещата, които обсъждаха през последните дни. Защото, извинете, ама Изборният кодекс ни е най-малкият проблем.

Ние сме най-бедната държава в Европейския съюз. Ние сме държава, в която социалното разслоение непрекъснато се увеличава – ето за това трябва да се тревожат управляващите, които и да са те, а не дали ще се гласува с машини или с пощенски гълъби."


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 131 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 перничанин

    63 92 Отговор
    А дано, ама надали.

    Коментиран от #31, #50, #66, #118, #139

  • 2 русенец

    139 33 Отговор
    Божа работа, Пепи! А ти социологическа агенция ли го раздаваш или безпристрастен журналист? Просто питам понеже работиш на държавна заплата като второ поколение радиоработещ.:)

    Коментиран от #36

  • 3 хъхъ

    98 104 Отговор
    Нищо няма да спечели, за съжаление. Хората очакваха да се приключи с ГРОБ, само че така наречената опозиция не можа да подели баницата и много хора ще се откажат да отидат да гласуват след 2 месеца.

    Коментиран от #149

  • 4 Абе

    175 96 Отговор
    ей , побъркан ли си ? Кой народ иска чалга и страхливци двулични ?

    Коментиран от #21, #25, #157

  • 5 Да,бе

    48 35 Отговор
    Тогава може да се направи обосновано предположение,че тулупите на свобода рязко ще намалеят.
  • 6 Bai Nudals

    85 44 Отговор
    Само да не е ГЕПИ,всеки друг може...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Вярно е

    110 72 Отговор
    Ами реално , ИТН спечели изборите , със всичките фалшификации машинации купен вот , корпоративен вот , с целия държавен ресурс медии структури соц агенции опг ГРОБ "спечелиха" само с 5% преднина пред ИТН , а ИТН нямаше нито субсидия нито структури нито наблюдатели нищо ...

    Коментиран от #111, #146

  • 9 1618

    93 54 Отговор
    Мажоритарни избори в България ще има когато всички структури , администрация, холдинги, болници и така нататък бъдат изчистени от корумпираните представители на Борисовото управление!Когато всички тези хора биват уволнени и на тяхно място чрез прозрачен конкурс се назначат други знаещи и можещи хора. В момента Борисов е оплел като паяжина цялата администрация и всички структури ,допуснал е срастване на мафията с властта,той еднолично и в сянка уволнява, назначава, рекетира, подкупва! Той по- всякакъв начин се стреми да заложи капани на протестиращите партии , но видя , че те са по-умни и кадърни от него! Сега е уплашен!

    Коментиран от #46, #138

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Володя

    66 23 Отговор
    Мо тей де бацо раздаде 5 млрд от жипката за шест месеца, а за мен заемите, я избори до дупка, че по евтино
  • 12 гостенин

    53 66 Отговор
    да, ще спечелят .показаха воля и решителност за справяне със задкулисието
  • 13 Баба

    78 23 Отговор
    Пази Боже България от комунисти и сатанински да я управляват !!! Смили се Господи над народа ни !!!!
  • 14 д р Злобил

    72 40 Отговор
    Волгин нещо се е бъгнал май. Има вид на дрогиран и изглежда 10-тина години по възрастен
  • 15 всичко

    17 9 Отговор
    зависи от избирателя...ако една част от 50-те % негласували решат , че все пак и те живеят в тази държава и гласуват нещата ще се променят. дали ще е към добро или лошо зависи от избирателя какво иска и от политиците какво заявяват. единственото което ме подразни от итн е отсрочването на мажоритарните избори защото само мажоритарните избори гарантират , че в парламента ще влезнат хора за които избирателя ДИРЕКТНО е гласувал. а не някакви постановки от партийните централи. заради това и не разбирам УЖ интелигентните избиратели на дб защо не настояват за мажоритарни избори ?? уж итн за прости чалгари но тия се оставят централата да решава вместо тях ??

    Коментиран от #27

  • 16 Политолог

    69 38 Отговор
    Волгин, вероятно си взел някой лев за пошлата пропаганда, но въпреки това е видно че си тотален 0лиг0френ...

    Коментиран от #41

  • 17 Никой

    65 28 Отговор
    Лай....ньооооо, излязял си по ТВ на Славчо и приказваш богоугодно...
    Из'ме"кяр долен
  • 18 Маринов

    29 63 Отговор
    Да спечели,не.Но ще дръпнат още.Аз и мой приятелу не гласувахме на тези избори.Но като видяхме как нови партии изпревариха старите,на предсрочните сне за ИТН

    Коментиран от #22

  • 19 бул Столетов 21

    49 58 Отговор
    Ако ИТН спечелят- вероятно така ще е- на герберастите душа да им е яка. Пътят към бай Ставри е открит.11 години мърсуваха и крадоха.

    Коментиран от #62

  • 20 най вероятно

    43 20 Отговор
    няма да познаеш, не ти се отдава гадателството, затова продължавай, както до сега с грапав език по руски зад ни части!
  • 21 да лови мишки

    58 2 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Какво казва китайската поговорка: Не е важно дали котката е черна или бяла, важното е да лови мишки!
  • 22 Великден

    42 49 Отговор

    До коментар #18 от "Маринов":

    Да , и аз така ще гласувам за ИТН , щом герб най-ги е страх от ИТН , значи всичко се подрежда добре.

    Коментиран от #122

  • 23 Subaru STI

    35 10 Отговор
    Не забравяй, че и представителите на Българско лято не са участвали в управлението, но всички останали "партии" са ходили при лидера му с някой искания.
  • 24 Баи

    24 36 Отговор
    Итн в клалиция с исправи се мутри вьн ще сьстави новият кабинет - вероятно

    Коментиран от #34, #106

  • 25 Диверсант

    42 21 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Точно това ще последва. След букета от варианти за гладуване, вече се работи по софтуера. Ако не и да се използва направо американския. А последиците може да ги видите в Италия от едно пуполистко движение. Само след година италианците започнаха да пищят, ПО ДОБРЕ КОРУМПИРАН ПОЛИТИК, ОТКОЛКОТО НЕМОЖЕЩИ...... Така след като докараха Марио Драги ( служител на ГОЛДМЪН САКС) вие може да очаквате ИмаТъпНарод да ви докара Кристална Георгиева.. Хайде напред ЧАЛГАРИ

    Коментиран от #68

  • 26 Не съм ГЕРБ

    49 17 Отговор
    Някои аналлизатори, политоллози и джурналисти май сутрин фвълят боб и правят предсказания. Може и " партията" на Слави да спечели, но пред нея сои въпросът: "АМИ СЕГА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ"? Защото те единствени нямат и представа за някаква програма за действие. Добре ще съборят бойковщината, ама какво ще съградят. Може да има още едни избори, тогава чалгаджиите за Тони Стораро ли ще гласуват?

    Коментиран от #33, #42

  • 27 ПАТРИОТ

    51 22 Отговор

    До коментар #15 от "всичко":

    затова този път няма да гласувам за ИТН, оказаха се палета на каишка.

    Коментиран от #39

  • 28 Аз от БЕХ

    48 33 Отговор
    ИТН няма да спечели никакви избори. Много от гласувалите за тях, очакваха да се направи нещо за премахване на т. наречените мерки срещу вируса. А от тях няма дори намек за подобни неща. Сложиха и те фереджета като кадъни и приключиха. А това е най-важния въпрос в момента.

    Коментиран от #145

  • 29 Стефан

    42 48 Отговор
    Е то какво е обвинението срещу ИТН? Били чалгари , кой?? 4-5 сценаристи на хуморески? Е това ли е? Тъпо , както казва Т.Колев в опасен чар , тъпо! Просто няма с какво да ги нападнат. Абе хора ИТН даде за премиер дама супер шахматист , с 5 езика , маниери , излъчване , Висше образование....

    От герб изкараха некво леке кариерист , розата Георг дето целува х...на Боко и самият глупак от Банкя , който е просто един нагъл шофьор и пълен Бай Ганьо!

    Коментиран от #90

  • 30 Димитър Бабата 💪🤓

    61 26 Отговор
    Според мен, учиндолският "мъдрец" е втора серия на мадридския спасител. Отново имаме "Ще ви оправя за 800 дни", но този път е само "Ще ви оправя".

    Коментиран от #45

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ачо

    49 28 Отговор
    С поведението си през няколкото дни в парламента ИТН успяха да отблъснат доста от избирателите, гласуваха недомислени поправки в изборния кодекс, които обслужват електората на ДПС, а на всичкото отгоре президентът ги обнародва светкавично в събота, с което показа, че като маниер на действие е не по различен ат Борисов!
    Нема такива управляващи!
  • 33 простотия брат

    25 39 Отговор

    До коментар #26 от "Не съм ГЕРБ":

    Боже колко прост народ! ПРОГРАМАТА Е НА САЙТА ИМ ГЛАВА ПО ГЛАВА!

    Борисов дойде на власт 2009 при световна криза и нямаше програма!
    ИТН има програма и са ви проблем!?

    Коментиран от #99

  • 34 Сами бика

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Баи":

    Пиши грамотно.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 2222

    13 10 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Работи и ти на държавна заплата не общ работник. Защо не учи. Държавната заплата е 800 лева. Не колкото си мислиш.

    Коментиран от #51

  • 37 Епидем

    31 29 Отговор
    Щом онзи магистрален интригант и рекетьор подскача от свинарника в Банкя значи нещата вървят в правилна посока. Избори, после каскешев и борисов в апартаментите на бай Ставри за дълго.
  • 38 хах

    19 11 Отговор
    Караш ли червената Волга по река Волга.

    Коментиран от #103

  • 39 а бе трол

    25 22 Отговор

    До коментар #27 от "ПАТРИОТ":

    какво трябваше да направят итн ??? според менторите ти да направят правителство на малцинството и така герб,бсп и дпс да им извиват ръцете ли ??? я кажи колко правителсва на малцинството са управлявали до сега ??? за това ли боко сменяше патериците постоянно ?

    Коментиран от #116

  • 40 Миролюбец

    41 28 Отговор
    ИТН разочароваха много българи гласували за тях. Резултатите, които постигнаха на тези избори, за в бъдеще само ще ги сънуват.

    Коментиран от #49

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Иван Попов - Костов наркобоса 💪🤓

    27 18 Отговор

    До коментар #26 от "Не съм ГЕРБ":

    Слави е едно явление в политиката, което по нищо не прилича на никое друго!
    Той се отказа още в началото да обещава защото е наясно, че доста се уморихме от обещания...
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Шах и мат

    27 39 Отговор
    Има такъв народ ще спечели категорично на парламентарни избори. МУТРИ И КРАДЦИ никога повече няма да помиришете министерство повече.

    Коментиран от #52

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Костов

    36 29 Отговор

    До коментар #9 от "1618":

    Поразиите на ГЕРБ ще бъдат като направени от пионерчета в сравнение с глупостите и простотиите които ще сътворят ИТН . Като начало това се видя с приемане на Изборния кодекс.

    Коментиран от #117

  • 47 Радиоексперт

    28 14 Отговор
    Волгин е рублополучател и кандидат за уволниние, който нарушава постоянно закона за радио и телевизия.
  • 48 Петко

    31 15 Отговор
    Ех Петърчо, мекеренце комунистическо.. Усети от къде духа вятъра и се обръщаш... Фурнаджииска лопатке.
  • 49 Ай да бе

    17 26 Отговор

    До коментар #40 от "Миролюбец":

    Не съм фен на Слави,те съм гласувал да него,нито ще гласувам,за него,но....и аз казвам,че ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!
  • 50 Да даааа

    26 14 Отговор

    До коментар #1 от "перничанин":

    Правилно... А ДАНО АМА НАДАЛИ!!!н
    Но и да спечелят да речем 70 мандата с кго ще управляват освен сега наличните.... сигур с Каракачанов, Симеонов релсата, Черепа, Марешки или ще си внесе от странство.....
    Тоя предаде протеста и най реалното е, а и би трябвало всички да го отеВат.....
  • 51 русенец

    15 14 Отговор

    До коментар #36 от "2222":

    Учил съм, не се притеснявай за мен. А за държавната заплата вземаш полкова ако си чистачка на половин ден. Средната работна заплата на хората на държавна ясла е поне 3 000 лева.:) Бъди здрав! Ако не ти представлява проблем и умен.:)

    Коментиран от #60, #63, #113

  • 52 Осветител

    26 8 Отговор

    До коментар #44 от "Шах и мат":

    Политическите коментари не са невежи и наивни хора, да не кажа прости. В ИТН не са мутри, а хората на мутрите !
  • 53 Българин

    16 12 Отговор
    На хоризонта се появява нова политическа формация която ще е конкурентна на ку ку формацията “ има такъв народ “ и тя ще се казва “ ЦИРК БАЛКАНСКИ “ и както в ку ку формацията ако спечелят изборите а аз съм сигурен че ще имат пълно мнозинство в парламента защото името на новата партия напълно задоволява вижданията на народа ! Като депутати в състава на тази партия ще влизат предимно клоуни палячовци смешници и фокусници ! Народе ! Да подкрепим масово новата формация защото само тя може да оправи положението в България !УСПЕХ!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ФРС

    16 20 Отговор
    Дори ИТН да спечели изборите , без коалиция / но с кой /пак няма да има работещо правителство.Освен това ИТН може и е вероятно вече да загуби гласове . Мутри вън най много да спечелят още 2-3 депутата.ГЕРБ ще мобилизират цялата машина на държавна работа,но вече са бита карта.
  • 57 На Пешко и

    18 10 Отговор
    На Пешко и неговата бабичка калинка ама много им се иска БСП и конкретно Нинова никога да не спечелят, а и колко може повече да загубят ... . И даже сериозно работят това да се случи.... ЗЛОБАРИ!!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 700

    4 2 Отговор
    Като да избягаш от Сцила и да се нахендриш на Харибда..
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ОГЯ

    15 6 Отговор

    До коментар #19 от "бул Столетов 21":

    Дари и ИТН да спечелят предстоящите избори нищо особенно няма да се случи. Ако има въобще некакво разследване на корупцията на ГЕРБ ще е ала бала за пушилка. Народа загуби доверие в тези които ги избира и се самоизбират. Те отиват в парламента за пари и власт. Ако са без власт и пари няма да има и депутати.
  • 63 2222

    7 1 Отговор

    До коментар #51 от "русенец":

    Влезни в някой сайт за работа и виж колко е
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 zorko oko

    12 23 Отговор
    На изборите явно ще гледаме интересен римейк на "Роден на 04 юли" ИТН- категорично 1ви!
    ГЕРБ- яко надолу(може да паднат доста)
    БСП- тенденцията е надолу, но покрай монгото пенсионери, които не гласуваха на 4 април поради страх от короната и сега гласуват може да задържи или малко да качи.
    ДПС ще се мобилизират и малко ще качат.
    ДБ вървуи нагоре, и сдобра кампанияи активизация на симпатизантите имм в чужбина може да поднесат интересна изненада изпреварвайки категорично ДПС.
    ИМВ , въпреки, че са малко орел,рак и щука, но са интересни и правят шоу- та ще прескочат.
    ВМРО и другите патерици на ГЕРБ ще гледат отдалеко по телевизията заседанията на новото събрание.
  • 66 Зависи

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "перничанин":

    Ако се кандидатира Стоичков , не се знае.
  • 67 Хихи

    18 2 Отговор
    Започна се с психо атаките! Когато нещо се повтаря много пъти от много хора, макар и невярно то започва да става вярно в очите на хората! И така всеки специалист започна да се изказва, сега кой и как щял да спечели!
  • 68 Петър

    8 8 Отговор

    До коментар #25 от "Диверсант":

    Защо да е Тъп народ? Тъпо е да се разбираш с оня простия.

    Коментиран от #84, #92

  • 69 razocarovan

    4 12 Отговор
    А ГЕРБа чао , ще измести партизанската "О бела чао" и чалгизирания любим вариант на ББ "Корона чао"!...
    Новата песен след изборите на 4 юли :)
  • 70 Хихи

    21 6 Отговор
    Първото което е, хората трябва да разберат, че те не гласуват за Слави! Той няма да се кандидатира за министър-председател, а ще представи друг човек, който хората незнаят!

    Коментиран от #73, #74, #85

  • 71 нннн

    22 2 Отговор
    Жив е той, жив е... във Facebook. Абе верно ли дължината на карантината се определя от дължината на тялото ?
  • 72 ха ха ха

    26 7 Отговор
    Не, няма... хората трябва да са луди отново да гласуват за тази партия!

    Та те обслужиха Ердоган, не Доган!
  • 73 7777

    7 8 Отговор

    До коментар #70 от "Хихи":

    Ти кога чу да е казал че ще се кандидатира иска да махне октопода
  • 74 123

    17 5 Отговор

    До коментар #70 от "Хихи":

    Е как ще гласуваш за нещо което не знаеш какво е?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 СЕВЕРОЗАПАДА

    6 2 Отговор
    И ТОЯ ПЕНДАФИЛ Е СЕДЯЛ НА ВРАЧ НА Х@Я, ПОРАДИ КОЕТО ЗНАЕ МНОГО.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 123

    18 5 Отговор
    Г-н Волгин кое точно се промени или ще си промени за два месеца, че да повлияе кардинално на избора на избирателите и да имаме коренно различно представителство в парламента?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Суха съчка

    21 2 Отговор
    Досега ближеше БСП сега почна ИТН но тия вече ще го изгонят от БНР ще става радио Вероника.
  • 81 цербер

    10 2 Отговор
    не можеш да влезеш двА пъти в една и съща река.
  • 82 БиБи Кинг

    8 8 Отговор
    Има Такива Нехвелити че спечелат повече ако не земат очастие у изборете дее! По малко че ги коркат до де са живи най малкото! За месец натвориха толко безобразиа с фмирисаната маиа и ониа брадиасалия неомейко че нема накаде повече! "Елате пиленца при Бацо" че е рефрена за пресрочените изборе, запомнете това и се варнете ка блудни синове,че ви простиме и одново че ви кундим безпаметно ка досега!
  • 83 Бат Валъо

    19 9 Отговор
    Журналистката и пиар експерт на ГЕРБ Соня Колтуклиева пита : Васил Божков ли препоръча Антоанета Стефанова на Слави за премиер ? Васил Божков , дългогодишен председател на БФ по шахмат ( от 2003 г.) е препоръчал Антоанета Стефанов на Слави Трифонов за премиер ?!? " Почвам да си мисля че Слави Трифонов води страната към нови избори , за да даде втори шанс на партията на Божков , която на 4 април бе на крачка от влизане в парламента . И то без кампания, без да влиза в сметките на социолозите и почти без медийни изяви. При скорошни избори проведени от служебно правителство на президента , формацията на Божков ще бъде парламентарно представена. Станислав Тодоров Трифонов публично е подчертавал, че харесва и уважава Васил Божков, един Господ знае какво ги свързва през годините от възхода на Черепа до ден - днешен. Затова Трифонов никога не посмява да отговори дори на една нападка от Божков и дори не смее да му спомене и името.", продължава разсъжденията си Колтуклиева.

    Коментиран от #96

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 оня с коня

    19 8 Отговор

    До коментар #70 от "Хихи":

    добре че каза каква Мушенгия е намислил Слави - че ако спечели повече Депутатски места и се ПРЕСТРАШИ да вземе мандата НЯМА ТОЙ да се кандидатира за Премиер,а ще сложи НЯКОЙ ДРУГ?!Е на това му викат "ПОДМЯНА НА ВОТА".Щях да гласувам за Слави,но при това положение - НИКАГДА!
  • 86 ннннннннн

    11 2 Отговор
    И като е лято ,защо да не може да се гласува? Като се върнеш от плажа,хапнеш и си починеш,не можеш ли да идеш до някоя секция да ти попълнят декларация и да се подпишеш,а после да си гласуваш? Това е. Проста работа.
  • 87 Ще спечели

    8 2 Отговор
    Само който цуне ФАЩ посланик под мишниците, ама и Футин да е наблизо и да одобри. Ердо ще казва последен.
  • 88 Петър Подмосковин

    8 1 Отговор
    Се изказа
  • 89 Диверсант

    22 8 Отговор
    Кога разбрахте че е прост..??? След 10--15 години..??? Когато от една година потече масова кампания за дискредитиране,..???? И това всичко ей така безплатно..?? Хайде да не се баламосваме.. Аз съм напуснал България именно заради Мутри, Милиционери и Комунисти капиталисти, но гледам на нещата обективно... Къде беше това гражданско общество всичките тия години.. Убеден съм че всички които са останали в България са си намерили нишата и къде зле, къде добре нещо мърда. Но е пълно безумие да се мисли че някакви абсолютни нещастници които могат само да псуват и ругаят арогантно ще имат някакво държавно мислене. Реално един пожарникар има много повече чувство за отговорност, отколкото един чалгар. Колко от вас са съгласни да си съборят семейният дом, защото след 6 месеца, след година ще си построят по хубав. Пълно безумие. Може да сменяш керемиди, да боядисваш, следващата година да смениш дограма и т.н., но преди 30 години ни набутаха в капана да съборим всичко построено за 45, сега сме на изходна позиция.

    Коментиран от #110

  • 90 Erol

    20 11 Отговор

    До коментар #29 от "Стефан":

    Ей паляк тая тъпата патка, какво като говори 5 езика, не става за премиер фъфлещо чучело, кат председателката на парламента
  • 91 Не са ти казали оше

    8 3 Отговор
    Ама Европата ще си прави дясна революция и ще му викат че хората ката са искали. Нема никво значение кой е на власт. Ако не слуша, ще последва примера на БКП лидера дето го гръмнаха пред дома като куче.
  • 92 Диверсант

    0 2 Отговор

    До коментар #68 от "Петър":

    # 89 е за тебе
  • 93 макробиолог

    5 8 Отговор
    Голяма заблуда било.....и да са първи ИТН ,без коалиция или сериозно споразумение за парлам подкрепа по определени общи теми няма да минат....и да е ясно,модела Борисов е модела ДПС подпиран здраво от модела Гешев......докато не махнат Гешев и прокуратурата не бъда законово принудена да работи за държавата,правете си избори през ден....мен лично ми е все тая дали фаворит на властта ще е да кажем Домусчиев или пък Прокопиев...
  • 94 пешо

    5 5 Отговор
    да да да точно така
  • 95 ИЗЛГАШ СЕ

    19 8 Отговор
    Волгин излагаш се. Слави и неговото "Политбюро" винаги са били в политиката и част от статуквото. Не винаги последователни по същество, но винаги популисти и нагло и високомерно само поставящи се над всички и всичко. Те не се раличават много от Бойко, а в някои отношения со по-лоши. Те са "вредни, алчни" и вече "компроментирани", ако използваме техните злобни думи

    Коментиран от #98, #105

  • 96 Волга

    12 5 Отговор

    До коментар #83 от "Бат Валъо":

    Рублите превалутирани в долари и евро, са най-големия двигател за промяна на възгледите на такива дермоеди като Волгин. А едно време пускаше Ледит би в радиото заради посегателствата на БКП/БСП. Де гиди гладни алчни задници !
  • 97 Българин

    15 4 Отговор
    От Европа и NATO Ще ни изтърпят още малко простотиите на тема борба за кокала ! След това ще ни набият няколко шамара за да се опомним и всичко ще си дойде по местата ! Никой няма да допусне хаос и простотии в южния фланг на NATO ! Особено сега когато положението е сложно няма да бъде допуснато България да остане под каквато и да е форма сателит на русия ! Почакайте и ще видите какво ще се случи ! Пътят по който ще вървим не се определя от наши родни пишман политици така че спрете вече да пишете простотии в нета ами малко се позамислете е!!! Ако може де!
  • 98 Горан

    11 3 Отговор

    До коментар #95 от "ИЗЛГАШ СЕ":

    Дреме му на индоктиринирания омекнал мозък на Волгин.
  • 99 За овце

    19 11 Отговор

    До коментар #33 от "простотия брат":

    Прав си. ИТН имат програма, но добре, че гласувалите за тях не са я чели или ако са я чели, нищо не са разбрали, иначе нямаше да гласуват за тях.

    Коментиран от #104, #119

  • 100 Месут

    13 15 Отговор
    Резултатите ще са горе долу така
    1.ГЕРБ
    2.ДПС
    3.ИТН
    4.БСП
    5.ДБ
    6.ВМРО////
    Мая,Бабикян и Хаджигенов са аут в следващия парламент.

    Коментиран от #167

  • 101 Едно Ферари с цвят лилав

    15 3 Отговор
    Чалгарско наркоманска история, закривай!
  • 102 46789

    18 3 Отговор
    Най-вероятно итн няма да спечели изборите, те и не искат, идеално ги устройва 3,4-ти, те не искат да носят отговорност
  • 103 ДОЦЕНТ ТОМА НЕВЕРНИ

    6 2 Отговор

    До коментар #38 от "хах":

    ....НЕ Я КАРА А Я БУТА ПО НАДОЛНИЩЕТО!ТОЯ „ВОЛГА” САМО КАЗВА ,ЧЕ И.Т.Н. ЩЕ„ СПЕЧЕЛИ ”АМА С КОЛКО % НЕ КАЗВА,СПАШНАТА РЕЗЕРВНА ГУМА Е ВОЛГИНЪ😀😀😀
  • 104 57899

    7 3 Отговор

    До коментар #99 от "За овце":

    Какво значение има дали са им чели програмата, и без това не я изпълняват🙂
  • 105 Дебилчев

    2 4 Отговор

    До коментар #95 от "ИЗЛГАШ СЕ":

    Напълно споделям написаното

    Коментиран от #131

  • 106 До бай

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "Баи":

    Ако това се случи България е тотално загубена
  • 107 Си ган

    13 5 Отговор
    След изборите през юли ПРОВЕДЕНИ от служебното правителство на кayня целта е управляващата коалиция да е - ИТН+ ДБ+ИСМВ+ БОЖКОВ + ВЪЗРАЖДАНЕ..Божков ce завръща защото вече има депутатски имунитет и не може да бъде съден защото за снемане на имунитета му трябва да гласуват 121 депутати а гласовете на Герб и ДПС няма да са достатъчни. След това Божков внася cнемане имунитета на Бойко и Иван за гласуване в пленарна зала . После без имунитет са арестувани и изтезавани. Въпроса ще го допуснем ли ние активистите на Герб всичко това?
  • 108 Месут

    5 7 Отговор
    Само с една реплика от две изречения в последното заседание на парламента, Джейхан Ибрямов от ДПС направи така че партията си осигури още стотици хиляди гласове. Тези две изречения чакаха да чуят всички турци родени в Бг. Отново в десетката. Браво на ДПС.
  • 109 MGewehr

    10 1 Отговор
    Типичен представител на неписмен журналист-манипулаторБГ!
  • 110 Дебилчев

    6 1 Отговор

    До коментар #89 от "Диверсант":

    Точно така, мисля същото
  • 111 Даааа

    15 8 Отговор

    До коментар #8 от "Вярно е":

    ИТН нямаше нищо?! Само парите на Черепа и Василев и нищо друго..... Не е малко, нали?! Ама наистина имало доста наивници сред населението (да не кажа и доста прости) които още вярват, че Славуца ще бъде поредния спасител.... 😂😂😂
  • 112 Българин

    11 3 Отговор
    Гладен рубладжия 51% депутати сънумва!

    И-Има

    Т-Тъпи

    Н-Наивници!
  • 113 Булаир

    12 3 Отговор

    До коментар #51 от "русенец":

    Лелее, три иляди средна заплата в детска ясла! Ти да не живееш в Съсекс, бе, другарю? Средната работна заплата на държавния служител е около 950 лв. Не че служител в детска ясла е непременно държавен служител. Ама ти ги знаеш нещата.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 а бе не съм трол,

    2 4 Отговор

    До коментар #39 от "а бе трол":

    но ти си умствено изостанал щом не виждаш по далеч от пристрастията си!
  • 117 Дебилчев

    2 3 Отговор

    До коментар #46 от "Костов":

    Това се вижда от самолет
  • 118 TтТ

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "перничанин":

    Това е фантастика, и върха на простотията, ако стане!
  • 119 Аз я четох

    4 2 Отговор

    До коментар #99 от "За овце":

    но това са тезиси на бай Тошо от миналия век.

    Коментиран от #154

  • 120 Tarnovetz

    6 3 Отговор
    Важното е изборите да ги спечелим ние хората а не мафията или чужди подлоги. Досега ние хората винаги сме били губещи.

    Коментиран от #137

  • 121 БАЙ СТАВРИ

    6 11 Отговор
    ДАЙ БОЖЕ СКОРО МУТРАТА В ЗАТВОРА ВЕЧЕ !
  • 122 67889

    10 3 Отговор

    До коментар #22 от "Великден":

    Топлата връзка с Божков са итн
  • 123 Aмии

    9 4 Отговор
    ИТН? Да не плачете после.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Емил

    12 7 Отговор
    Интервю на Божков за в-к Труд : Водещата Светлана Джамджиева : Господин Божков , видяхте ли статията в нашия вестник? Тя е озаглавена РЕВАНШЪТ. Изненадан ли сте че имахте 100 хиляди гласа и съвсем малко не ви достигна да влезете в Парламента? Васил Божков: Да , изненадан съм че не влязохме. Защото ни откраднаха гласовете и нямахме представители в секционните комисии и застъпници. Но на следващите проведени честно ще сме първа политическа сила. И тогава за бухалката Каскет идва реалната бухалка. Която ще се стовари върху него със страшна сила и забие в земята и под нея.
  • 126 Кой ще спечели ????

    7 8 Отговор
    Според политическия анализатор Осман Октай който единствен преди изборите в студиото на Факти позна че ИТН ще бъде 2-ра политическа сила на изборите , на следващите ИТН ще бъдат 1-ва и факти отрази неговата прогноза. А според секретарката на Борисов чийто прогноза Николай Бареков е публикувал в профила си който вече е пред парламента като акредитиран журналист на сайта Афера, та според Борисовата секретарка ГЕРБ и Слави ще имали по 20% на изборите след 2 месеца. Тоест по около 600-620 хиляди гласа. Това означава Слави да качи от 560 хиляди на 600 ,а ГЕРБ да се смъкне от 800 хиляди на 600 хиляди. Тоест ще загуби само техния купен вот от 200 хиляди , но ще запази корпоративния си вот. Според социолозите Добромир Живков от Маркет Линкс и Боряна Димитрова от Алфа Рисърч и техни скорошни сондажи , партиите на протеста качват доверие а на статуквото падат , с изключение на ДПС. Тепърва ще се изчислявали щетите за БСП от гласуването им заедно с ГЕРБ и ДПС , когато провалиха заседанието и не успяха да влязат точките от дневния ред за Росенец и полицейското насилие и използването на сълзотворен газ срещу протестиращите Български граждани. Но изразиха мнение че БСП ще се срине неимоверно и дори влизането й като парламентарна формация ще е под въпрос. Но все пак остава да видим развоя на събитията....
  • 127 Казано си е

    4 1 Отговор
    Ката чета по диагонал коментарите сякаш дочувам онова Я КАМИЛАТА, Я КАМИЛАРЯТ. ДРУГО не вярвам всички изтрити да са пълни с ругатни и обиди!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Голем смях

    13 11 Отговор
    Най-вероятно ГЕРБ ще мине 30 процента,а патриотите ще се обединят и пак ще влязат.Най-вероятно кюстендилската слива ще гледа парламента от далече ,а Бибиткян ще върви да бибитка продажното адвокатче.И най-вероятно,след като набиха канчето на Слави , да подкрепи ГЕРБ.
  • 130 Другия с коня

    11 4 Отговор
    Що се срамуваш от Името си бе ,другарю Петров,та си се кръстил Волгин????Защо не Темзов или Дунавски,а може и Марицин????И голям капацитет ,червения цървул....
  • 131 И аз напълно споделям!

    7 2 Отговор

    До коментар #105 от "Дебилчев":

    Че е една от големите простотии на платените глупаци, които ежедневно чета!😂
  • 132 тод

    5 3 Отговор
    замислете се,ако можете,но едва ли, каква е възрастовата граница ,на онези, които са гласували за итн,нали....... децата....
  • 133 chi

    5 2 Отговор
    Друг път!
  • 134 Прозорлив

    7 10 Отговор
    Искам да видя физиономиите на Слави, на Хр. Иванов и на тази мижитурка Волгин, когато БСП спечелят предстоящите избори! Ще има и много други криви физиономии! БСП , обаче ще изненадат всички останали, защото имат голям процент нереализиран вот. Те , освен че заслужават най-много, са и най-подготвени да управляват.

    Коментиран от #142

  • 135 Матей

    3 10 Отговор
    Ако изборите са честни,ей тия новите партии ще отпаднат от воле,а герб и бсп ще се минимизират.Ще влязат мощно други партии,като Възраждане и Възраждане за България,Божков също ще се запише,като неоспорим антигербовец.Но като гледам как извъртяха изборния кодекс и не ми се вярва да има нещо честно и в тия избори.Кадрите навсякъде са гербаджийски,служебното правителство би трябвало да се погрижи да смени поне ръководните кадри,за да се отнеме инициативата от герберите по места,особено важно е да се сменят началниците на РПУ,ЗАЩОТО СЕГА СА ЕДНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ОНБАШИИ.Гешев и прекаратурата трябва основно да се прочисти,за да бъде разследван боко за национално предателство и крупни злоупотреби.
  • 136 Митко

    4 3 Отговор
    Това никога не може да стане.Не сме казали последната си дума.
  • 137 ТтТ

    6 6 Отговор

    До коментар #120 от "Tarnovetz":

    Ние хората и тези от мафията??? Тези от мафията да не сЪ извън земни?
    Тези от мафията са ИТН, Мутрите, ДеБъ, ДПС, БСП, те гласуваха закон ( мораториум) за рехабилитация на олигарси!

    Коментиран от #140, #144

  • 138 1111

    11 6 Отговор

    До коментар #9 от "1618":

    Колко си наивен та чак глупав!Сигурно си много млад.Едни калинки ще бъдат сменени с други калинки ,повярвай ми гледам го това 30 години.Пък и виждам кои са калинките - все деца на партийни активисти от преди 1989 година.Деца и вече и внуци.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 А сига ве!

    5 1 Отговор

    До коментар #137 от "ТтТ":

    Ко тана къ съ събудиди ва? Дан ни падна от кривата ве? Де ви тражи Биойчите таквиз "прозорливи" ве?😂
  • 141 Шамара

    3 10 Отговор
    Май повечето гласоподаватели искат ГЕРБ, недей писа измислици! Я виж коя е първа политическа сила! А е възможно също някой,които сега са в вътре после да не са!

    Коментиран от #147

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Бдителен

    9 3 Отговор

    До коментар #137 от "ТтТ":

    Случайно ли си изпуснал ГЕРБ, кремълски Боко Тролчо?
    ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов са от най долната некадърна утайка на БКП, нали?
    Всичко построено от некадърника пожарникар Борисов пропада зад гърба му, нали?
    Завчера пропадна и автомагистрала Струма!
  • 145 Бурканбанк

    4 3 Отговор

    До коментар #28 от "Аз от БЕХ":

    Това е абсолютно вярно!
    Огромната част от вота за "Има такъв народ" беше от хора, които очакватха те да премахнат мерките срещу вируса, но те не направиха нищо по въпроса. Колкото и малко живот да имаше в този парламент, можеха да премахнат мерките досега или поне да започнат да действат в тази посока. Цяла година правеха силни антикоронавирусни предавания, а сега даже не обелват дума по този въпрос.
    Затова и сериозно ще се замисля, дали да гласувам за тях на предстоящите избори.
    В крайна сметка доц. Мангъров отново ще е кандидат-депутат и този път този вот може да се пренасочи към него и АБВ.
  • 146 Не че нещо

    1 6 Отговор

    До коментар #8 от "Вярно е":

    Доказателства нещо??? Или дай да си говорим за спорта само. Явно за някои нагласени избори са всички в, които не печелят изборите.

    Коментиран от #150

  • 147 ИСТИНАТА

    9 3 Отговор

    До коментар #141 от "Шамара":

    ГЕРБ е първа политическа сила, ама завтра!
    Я извади от резултатите "гласувалите" за ГЕРБ стотиците хиляди фалшиви избиратели "мъртви души" във фалшивите избирателни списъци?
    Какъв е реалният резултат?
    ГЕРБ е при Патриотите!
    Т.е. в канализацията при НДСВ, нали?
    Но престъпната прокуратура узаконява фалшифицираните избори, нали?
  • 148 Не за него

    9 5 Отговор
    ГЕРБ са боклуци,нооо... колкото повече хората научават за ИТН толкова повече ще се разочароват. Те и затова се крият. На мен повече информация за ИТН не ми е нужна. Трифионов физиологически не е способен за натоварване по 10-12 часа на ден. Политическо,правно или финансово образование няма. Не се вписва и като средностотистически гражданин - ни жена ,ни дете. Прави добри скечове,добре се подиграва на известите личности но това съвсем не е достатъчно за уравление на държавата. Времето не работи за него - колкото повече време минава,толково пжвече ще пъква неговата държавническа импотентност.

    Коментиран от #152

  • 149 Селянин

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "хъхъ":

    Тои и комунизма на книга и от радиото е хубав Стига да има честни хора Алчиноста погуби протеста От стари брантии нов бардак не става
  • 150 ДОКАЗАТЕЛСТВАТА

    8 4 Отговор

    До коментар #146 от "Не че нещо":

    Доказателство са протоколите на ЦИК!
    Българите не са 10 милиона, за да има над 6 милиона избиратели, нали?
    Значи във фалшивите избирателни списъци има над милион фалшиви избиратели мъртви души, нали?
    Елементарна е логиката, че щом изборите се провеждат по фалшиви избирателни списъци, значи изборите са фалшифицирани, нали?
  • 151 Доротея

    6 3 Отговор
    Какви ли не глупости е готов да тиражира човек, когато е много гладен и има кой да му плаща!

    Коментиран от #153

  • 152 Да бе да

    7 5 Отговор

    До коментар #148 от "Не за него":

    Няма по -големи боклуци от ОПГ-ГЕРБ и комунистът Борисов!
    Сляп ли си?
    Не видя ли пачките, кюлчетата и черният плик с наркотика?

    Борисов съсипа България?
    На дъното на ЕС!
    Вече далече от Румъния!
    Нали?
  • 153 Патриот

    3 2 Отговор

    До коментар #151 от "Доротея":

    Не съди за другите
    по себе си!
  • 154 За овце

    1 0 Отговор

    До коментар #119 от "Аз я четох":

    По скоро на либералният интернационал.
  • 155 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    РЪТЕП НИГЛОВ ---ПРЕДИ ДА ВАМПИРЯСАШ --- ХАПНИ ДОМАШЕН КОЗУНАК И НЯКОЕ ШАРИНО ЯЙЦЕ - С КИСЕЛО МЛЕКЦЕ ОТ " ЩЕ ИМА БЪЛГАРСКИ НАРОД " ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 156 Ку ку

    4 4 Отговор
    Ще спечелят изборите лятото, ама на куково лято. За изменници никой няма да гласува
  • 157 Мой

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Абе":

    Същата която иска пожарникар охранител за премиер.
  • 158 Чичак

    2 3 Отговор
    Голям тъпак, жена му е много по зряла от него.
  • 159 Доротея

    4 7 Отговор
    Очакванията на народа оправда най вече БСП, малко след тях са ДБ, Дончева, Мая, Капон и Хаджи Генчо! Слави се подигра с вярата на народа за акция ,,Антигерб". Народа обаче е много глъм и пак ще гласува без акъл!
  • 160 добро утро

    4 2 Отговор
    Шаманите почнаха
  • 161 НКо

    5 4 Отговор
    Г-н Волгин,
    Благодаря за просветлението, макар в днешния ден ти не си важен. Остана да доуточниш, дали Итн ще съберат 51% или ще ходим на трети поредни избори.
    Лично аз не гласувах за Герб на последните избори, но на следващите гласът ми ще бъде за Герб.
  • 162 КРОКОДИЛА

    1 1 Отговор
    ПЕШО НЕ СЕ ЗНАЕ - МОЖЕ И НИКОЙ ДА НЕ СПЕЧЕЛИ ...........ТУК Е ХАОС И БЕЗХАБЕРИЕ ..........
  • 163 Няма значение

    2 3 Отговор
    От моя гледна точка е че Герб ще изгуби но не с много наи много да са на 2място След Има такъв народ И има такъв народ пак няма да може да състави правителство .На тях ще им трябват да правят коалиции но те не се съгласяват с никои за коалиции и за това ще изгубят пак .И наи много да има за трети път избори .
  • 164 Пенко

    6 3 Отговор
    Аз съм на мнение че на Слави много ще му падне реитинга .Не зная само колко пъти е излизал да дава интервюта.Хората гласуват за него а тои от цялата кампания само две три интервюта е дал .Така че не виждам кои и за какво ще си даде гласа за него
  • 165 Хераклит

    0 0 Отговор
    Демокрит бе, иудей!
  • 166 стоян георгиев

    5 3 Отговор
    интересно волгин ако не познае кво правим?и ако познае също?трифонов за да направи правителство му трябва мнозинство само че не виждам как от 15 % сега ще направи 51 след 2 месеца.ако обаче стане чудо и го стори ,кои ще са управляващите?тошко бибитката и оная умната с плетеното елече ли?или ще викнем стоичков заедно с шахматиската щото са ни прославяли и знаят езици?пълен смях сме еи.затова и борисов си е точно на мястото и като гледам няма да мръдне.
  • 167 хихихо

    3 3 Отговор

    До коментар #100 от "Месут":

    Ако се подредят така, ще има въстание, понеже ще лъснат всички ментета! И не се радвай, защото Русия пак ще ни подкрепи. Не че е влюбена в българите, просто предпочита да си има коридор от християни до Западна Европа и да не се носят маанета във въздуха. Капиш?
  • 168 Коментор

    1 0 Отговор
    Ако спечели Слави и итн, ще смени на конците тиквата и това ще е добър вариант за османската, тъмна държава ... Поне няма да е такова безмозъчно, некомпетентно и нагло плямпало като предишната марионетка.
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Анонимен

    0 1 Отговор
    Който е за риба, знак +
  • 172 малкия

    0 0 Отговор
    Петърчо,ще спечели ама някой друг път!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове