Last news in Fakti

9 Май, 2021 20:25 9 254 101

Волгин: ИТН вече победи ГЕРБ

  • петър волгин-
  • итн-
  • герб

Журналистът говори след интервюто със Слави Трифонов

Волгин: ИТН вече победи ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов проговори в първото си интервю пред Българското национално радио. В предаването „Политически некоректно“ лидерът на „Има такъв народ“ обяви, че ще отговори след изборите на въпроса дали иска да бъде премиер.

Пред Петър Волгин той разкри и политическите си убеждения като се определи за десен консерватор, чиято амбиция е „направеното от ГЕРБ да бъде изчегъртано“.

Запитан дали с това интервю Слави Трифонов направи заявка за мястото на ГЕРБ в българската политика, Петър Волгин коментира: „Мисля, че с това интервю направи поредната крачка в тази насока, защото няма смисъл да правиш такъв проект, ако просто искаш да бъдеш някакъв тип брокер, някакъв разпределител, нещо да зависи от теб частично”.

Според Волгин Трифонов не е изненадан от успеха на "Има такъв народ", а той и хората в партията много добре знаят какво искат и те се явяват на избори, за да спечелят.

Журналистът вярва, че всеки може да се занимава с политика, като няма голямо значение какво си завършил, а е нужно да имаш усет за политика, пример за това е и премиерът Бойко Борисов.

"Моята прогноза, е че тази партия ще спечели предсрочните избори, ако успее да убеди болшинството от анти-ГЕРБ електората, че си заслужава да заложат основно на нея", убеден е Волгин.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 83 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румънски модел

    179 36 Отговор
    Докато затворите не се напълнят с герберасти нищо не са победили!

    Коментиран от #38, #87

  • 2 Изумен

    53 16 Отговор
    Случи се нещо много странно! След като на 29 април излезе проучването на агенция "Маркет Линкс" в което ГЕРБ води пред ИТН с по малко от процент , Тошко Йорданов от формацията ИТН излезе с декларация че проучването е манипулирано и според техни данни ИТН е с преднина пред ГЕРБ с 2.2% , ИТН- 21.2% , ГЕРБ -19% , БСП-16.5%, ДПС-9.4% , ДБ-9.3% ,ИСМВ-4.9%. От агенцията "Маркет Линкс" излязоха с уточнение че проучването им с данни е от всички гласуващи , от тези които са решили твърдо да гласуват, ИТН е пред ГЕРБ. Също така от агенцията напомнят че техните проучвания са най близки до реалните резултати и че според независими аналитични организации "Маркет Линкс" е доказано " политически необвързана агенция". И според Добромир Живков от социологическата агенция ножицата между ГЕРБ и БСП се затваря и разликата е в рамките на 2-3%.

    Коментиран от #3, #51, #91

  • 3 ИСТИНАТА

    123 33 Отговор

    До коментар #2 от "Изумен":

    Герболезите на изборите след 2 месеца и 1 седмица ще бъдат 5-ти. След ИТН, БСП,ДПС И ДБ. Не се знае дали няма да ги oдерe и Мая с триото защото за тези 2 месеца ще има страхотни удари с факти за кражби на Герболезите ....ГРОП са безвъзвратно пътници и вече никой не може да ги спаси!

    Коментиран от #73, #88, #90

  • 4 Георги И

    95 44 Отговор
    Признавам си че последните избори гласувах за Герб, но след всичко това което се видя последните 5-6 месеца никога няма да гласува за тях. Съжалявам бях излъган и подведен от Б Борисов и компания.

    Коментиран от #19

  • 5 Миризлив пор

    76 59 Отговор
    Много убеждения много нещо. След изборите Слави се покри и не се обади. Много хора се чувстват излъгани, много хора просто ще се преориентират.

    Коментиран от #39

  • 6 То голям резил

    45 78 Отговор
    След пожарникара, да сложим за премиер чалгара!
  • 7 Методи

    40 12 Отговор
    Искам да попитам? Как за 20 дни Слави стопи 8% и вече стигна Герб и как БСП бяха 10% зад Герб а вече са само 4? Вярно Маркет Линкс е коректна агенция и позна резултатите на 4 април , но новото й проучване от петък е изумително: Проучване на "Маркет Линкс"- 0.8 % разлика между ГЕРБ и ИТН. Електорални нагласи- ГЕРБ -21%, ИТН= 20.2%, БСП- 16.7%, ДБ-11.9%, ДПС-9.2%, ИСМВ-5.9%, Обединени патриоти( ВМРО+НФСБ+ВОЛЯ)- 3%. В момента има висока политизация на обществото а доверието в новия парламент е два пъти по високо от стария. Проучването е направено по поръчка на БТВ и финансирано от двете организации

    Коментиран от #10

  • 8 КОТарАК

    39 37 Отговор
    трябаше да изкара поне няколко месеца някакво правителство на Слави с ясни цели-разследването на гробарите , до пълното им унищожение. всички щяха да ги подкрепят и нямаше да ги обвинят избирателите им. в момента се закрива комисията на Мая която свърши прекрасна работа и щеше да ги разкатае.
  • 9 Бацо

    37 7 Отговор
    Егам с 200 и все шкафчета
  • 10 Пешо

    66 26 Отговор

    До коментар #7 от "Методи":

    Питаш се къде са отишли 200 хиляди гласа за Герб спрямо 4 април? 6% вече са надолу а това са 200 хиляди гласа. Ами вече не ги броят купените гласове. Скоро и мъртвите няма да броят от избирателните списъци и Герб се свива до 10%

    Коментиран от #89, #96

  • 11 3.14К

    37 12 Отговор
    Винаги след Борисов и Трифонов, някой трябва да обяснява какво са искали да кажат! Волгин дали ще си признае кой от двамата му е по-неприятен като събеседник?
  • 12 РЪМПЕЗИ

    31 39 Отговор
    ОООХХХ..ПЪРВИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ПУТИН СЕ ИЗКАЗА...ЗАЩО ЧАЛГАРЯ СЕ ИСКАЗВА ПРЕД ПУТИН...ПРАВИЛНО..НЯМА ТАКЪВ НАРОДА...
  • 13 Читател

    52 16 Отговор
    КАК ЩЕ УБЕДИ ПЕНСИОНЕРИТЕ СЛЕД КАТО КАЗА,ЧЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА БСП ЗА ИДЕКСАЦИЯ НА ПЕНСИИТЕ Е ПОПУЛИСТКО.
  • 14 ИСТИНАТА

    19 17 Отговор
    Какво се учудвате че разликата между ГЕРБ и БСП паднала от 10 на 3 %? Малко факти: Преди 25-26 години БСП имаше твърд електорат от 30% от всички гласоподаватели. Тогава България беше 8 млн.души и гласуваха на избори 60% от тях тоест около 5 млн.30% тоест 1 млн.и 500 хиляди от тези 5 млн.винаги гласуваха за БСП без значение как е управлявала и ако ще и страната да запали. За тези години твърдия електорат на БСП намаля поради няколко причини. Много от тях си заминава по естествен път , други се ориентираха към други леви формации и гласоподавателите за БСП паднаха 3 пъти , тоест около 500 хиляди. На изборите преди месец БСП имаше 485 хиляди гласа , двойно по малко от 2017 г. когато имаше 960 хиляди. В проучването преди няколко дни на "Маркет Линкс" БСП си стои на същото ниво. За нея биха гласували същите хора твърд електорат които гласуваха преди месец. А че разликата с Герб е паднала до 4 % е затова че Герб се свлича и затова БСП ги доближава с разлика между двете формации около 70-80-на хиляди гласа.
  • 15 истина е

    52 18 Отговор
    Не влезе ли тиквун в затвора ,всичко ще е по старо му !!
  • 16 жжжжжж

    35 24 Отговор
    2+2 в политиката не е 4 . ще се види на 11.7. а колко се разочароваха от чалгаря? нищо не бил обещавал. !?
  • 17 Равносметката

    32 42 Отговор
    ИТН подлоги на реджеп таип ердоган и владимир владимирович путин
  • 18 Светослав

    44 36 Отговор
    Има такива неграмотници е новото име на партията_всички искали едно ферари с цвят червен, новия химн на парламента!!
  • 19 Мммммм

    55 36 Отговор

    До коментар #4 от "Георги И":

    Това могат да кажат и много гласували за ИТН! И аз останах разочарован от тях! Всъщност парламента беше един цирк, за който ние плащаме!

    Коментиран от #24

  • 20 Колю

    45 19 Отговор
    ИТН може и да победи, може и да не победи... Проблема е, че тези хора дори не си мърдат пръста за това, все едно не им пука.
  • 21 На тези

    42 26 Отговор
    избори гласувах за Сл. Тр., но след като така и не стана ясно жив ли е, няма пак да гласувам. Защо му правят интервю по радиото? Сигурно ли е, че това е нашия Слави? И къде е взето интервюто? В радиото ли? Не било взето там. Значи Волгин е ходил до местообитанието му. Или са го включили дистанционно. Тогава откъде е сигурен, че е правил интервю точно със Сл. Тр.?
  • 22 Антимафия

    37 20 Отговор
    Правилна прогноза , ясна , точна и навреме?

    "Всеки може да прави политика, ако има усет" ?


    Но при Бойко Борисов , усета за
    политика е инструмент за крадене,
    което обезличава политиката му?

    По скоро, бих нарекъл Бойко Борисов ,
    един хитър крадец, а не политик??

    Дано не дава Господ ,
    да има повече последователи ,
    от този тип политици?
  • 23 БиБи Кинг

    23 17 Отговор
    Тоа Волгин не е актоален деа! Да се красти Мерседесов или Ролс Ройсов и да мо кажеме следното: Ако обичате интервиу- Питаме баба Миче и Тошко кокошко ли ли са ората кои че привлечат оште избератели за Сиси потайниа? Това техното вече не е комедиа,трагедиа е, ма всенародна!
  • 24 Пепи

    22 11 Отговор

    До коментар #19 от "Мммммм":

    Еми гласувай си пак за Бойко. Тамън с него лесно се разбира човек.

    Коментиран от #86

  • 25 Go Hui

    32 17 Отговор
    Кой победил? Слави ли? Първо трябва да победи себе си, пороци, зависимости, идеали и т.н.
    Второ, политика и шоу са на два полюса, пътя е дълъг но не е славен. Минава през : Мамая,Таня,адв., Баби и стотици знайни герои на прехода, които са залостили вратата на парламента.
  • 26 Да бе

    22 11 Отговор
    Журнaлиcтът вярвa, чe вceки мoжe дa ce зaнимaвa c пoлитикa, кaтo нямa гoлямo знaчeниe кaквo cи зaвършил, a e нужнo дa имaш уceт зa пoлитикa, примeр зa тoвa e и прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв.

    Глупости на търкалета. Борисов не го бива в управлението на държавата, която е в ЕС. От 2009 г. насам разполагаше с огромен паричен ресурс от ЕС за България, пропилян в по-голямата си част. Но за организирания контрол над населението го бива (ше)...
  • 27 Хахаха

    39 29 Отговор
    Щом Волгин хвали Славун, значи ИТН е руски проект.
    Предател .... и се видя, като даде на ДПС да прави каквото си иска с изселниците в Турция.
    Славун е национален предател

    Коментиран от #41

  • 28 Амммм

    30 17 Отговор
    Мисля, че с такива изказвания могат да активират хора на ГЕРБ да гласуват, даже и да не са мислели да го правят! Причината е, не че толкова те са с ГЕРБ, а не искат да са с Тошко и компания!
  • 29 хахахахахахаха

    18 20 Отговор
    Герберастията нещо се разлаяла ... Вместо да си приготвят джапанките за Белене да "правят компания" на прасетата там.

    И само за толкова им стигат малките гладки мозъчета ... "Мъ аз гласу'ъх за ИТН, мъ поичи немЪ!"

    ХАХАХАХАХАХАХА! Раз-два, раз-два ... поне да има полза от вас, прасешка храна!

    Коментиран от #31

  • 30 Подмосковин

    8 6 Отговор
    Пак ли бленуваш?
  • 31 Ма няма да стане бе мой

    6 5 Отговор

    До коментар #29 от "хахахахахахаха":

    Няма такъв вариант.Ти се готви да копаеш компири
  • 32 Софиянец

    27 16 Отговор
    Страшно слаб ход на дългия, Волгин е подлога, остава въпросът за ориентацията на България.
  • 33 Демократична България

    16 14 Отговор
    Доган, Пеевски, Борисов (в последната година) и Трифонов не стъпиха в парламента. Има ли друго общо между тях?
  • 34 Абе

    8 10 Отговор
    Аз мисля, че от всички пак този ще спечели!

    Коментиран от #63

  • 35 гост

    27 14 Отговор
    С това нищо говорене на Слави, с това, че не са нито десни, нито леви, нито центристи, с отлагането на всички отговори за след изборите и с програма от общи приказки със срок за изпълнение винаги 2-4 години едва ли здравомислещ ще гласува за ИТН. Те това трудно може да се нарече партия. След Слави плезльото да се готви Фики Стораро.
  • 36 злоба злоба

    25 14 Отговор
    Да изчегъртаме направеното от ГЕРБ,Така изчегъртахме направеното от комунизма Сега ще изчегртаме направеното от ГЕРБ, после ще изчегъртаме направеното от ИТН и така до безкрайност
  • 37 Политиката не е чалга

    22 19 Отговор
    Това, което се канят да направят т.нар. партии на протеста начело с учиндолеца е -властта да се подари на Мунчо, пък той с подкрепата на знаем кои, ще стисне народа в желязна, червена прегръдка! Всички, които не произхождат от червения комунистически елит, ще са роби в буквалния смисъл на олигарсите, на такива като тошето и сие....България отново ще се върне години назад, презряна от европейските държави, и всичко, което е построено и постигнато, ще бъде разрушено и ограбено! Доказателството е, че НИТО веднъж не чухме от Славчо, какво би направил той и неговите хора за българите, нито веднъж не чухме каква е тяхната представа за развитието на страната. Само обещания, че ще изчегъртат всичко направено от ГЕ РБ а това означава, разрушаване на всичко което са построили, политиката която са поддържали към света, икономиката, това, че днес сме косъм да ни приемат в европейската зона! Явно целта е да станем плацдарм на източния самодържец и от тук да си води войните с лошите натовци
  • 38 Антимафия

    24 16 Отговор

    До коментар #1 от "Румънски модел":

    Първо трябва, две неща да се случат?
    Иван Гешев и съратниците му,
    да напуснат прокуратурата ,
    или бъдат уволнени,
    и съдилищата да бъдат прочистени,
    от лакеите на ДПС е ГЕРБ!
    Пълна чистка,
    в шеф-състава на всички РПУ ,
    без изключение,
    там е ," Калинка до Калинка ,
    лизач до лизача"!
    Със тези вярни на корупцията ,
    полицейски шефове,
    никога, нищо, няма да се промени?
    Тези хора са назначени ,
    да подържат корупцията в държавата?
    Стълбището да бъде" пометено", от горе -на доло?

    Коментиран от #44

  • 39 Ганчо

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Миризлив пор":

    А какви се чувстват от действията на баце...
  • 40 Павел пенев

    25 6 Отговор
    Какви премиери имахме за 30 години-псхично болен,циганин,евреи,бивш цар, травестит, пожарникар а може би и чалгар. Коя държава би издържала при тази ситуация?
  • 41 Опа

    16 18 Отговор

    До коментар #27 от "Хахаха":

    Много ми е интересно как Слави стана (предател)????? Бойко, Станишев, Костов и ред темп подобни не са? А Слави който и един ден не е бил във власта Е???? Егати мисленето, и на тези от Бсп ще им кажа едно. Ако Слави беше подлога на Дпс нямаше ли да направи правителство с тях? Писна ми от празно главчи

    Коментиран от #74

  • 42 Дебилчев

    11 2 Отговор
    Еми, волгин ще спиш спокойно щом е тъй🙂, нали
  • 43 И как точно

    3 1 Отговор
    Го установи,че е така?
  • 44 гост

    12 4 Отговор

    До коментар #38 от "Антимафия":

    Личи ти че идея си нямаш за иерархията и как работят тези служби и си приказваш празни приказки . Махаш тоя ,оня и какво? След него идват същите,така работят системите. Нещо като не знаете и не разбирате,не пишете . Ако всички наши желания се сбъдваха,света щеше да е прекрасно място.
  • 45 Би ли ми

    12 8 Отговор
    След като Слави е за плоския дънък,НАТО и ЕС, преизчисляването на пенсиите било популизъм.....,би ли ми обяснил Волгин по какво се различават политико-икономическите възгледи на Слави и Борисов? В ИТН не чувам ни вопъл,ни стон за образование и здраве. За Истанбулската конвенция се изказват витиевато като върбови клинове. Изяли заедно Славчо и Борисов едно мъжко прасе в Учиндол,па после се скарали,че Борисов не дал на Слави терен за строигтелство и....и започнали да се млатят с кокалите. Единствената разлика засега виждам в това,че жендърите в ГЕРБ гизнаем - Младенов,Сачева,Митов...., а за тия при Слави засега само се досещаме.

    Коментиран от #56

  • 46 На предсрочните избори

    15 9 Отговор
    Чалгарите са аут!
  • 47 оня с коня

    15 6 Отговор
    Волгин категорично заявява че няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ какво си завършил за да се занимаваш с Политика,а е нужно да имаш УСЕТ за това и посочва за Пример ББ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ го прочетене това руски Злобари и повече да не съм чул Подигравки за "Пожарникара"!По-нататък Човекът отказал се от Бълг. си име и ПОКРЪСТИЛ СЕ С КЕФ на името на една Руска Река установява че Слави и Партията му ВЕЧЕ са победили ГЕРБ,което значи че спокойно можем да сме Спокойни и Усмихнати,защото "Главата на Змията" е смачкана и не подлежи на Ремонт.Ако обаче ГЕРБ се окажат с ОЩЕ ПО-неприятно висок Резултат в следващото НС и с най-нахално вмъкналите се там Обединени Патриоти/ и друга Сган прилепила се към Тях/ сътворят "Правителство на Реватша"...Жална му майка на Волгин - ще бъде Далдисан в същата Река,на която се е кръстил!

    Коментиран от #85

  • 48 Тук таме обединени тролове...

    4 7 Отговор
    На гроб и бсп ! Много сте зле !...
  • 49 AААХАААААААААХААА..... ПЕ'ДЕР ВОЛГИН

    10 7 Отговор
    ДС-ДОНОСНИКА,..СИН НА ДС-ДОНОСНИК И ШОФЬОР НА САМОЛЕТ Е ДОКАЗАН..ЧЕРВЕН БОК'ЛУК ! ФАКТА,ПЕ ОТЯВЛЕН КОМУНЯГА ВЕЛИЧАЕ.. ИМПОТЕНТНАТА КЮЧЕ'КЧИЙКА НА ДС-АГЕНТА ''САВА" И ПЕЕВСКИ,.. ГОВОРИ МНОГО!!✊😂🇸🇮🇻🇳
    ЧАЛГАРИТЕ ИЗЛЪГАЛИ И ПРЕЕВАЛИ 2.6 МЛН. БЪЛГАРИ С "РЕФЕРЕНДУМА" НЕНА ДА ВДЕМАТ И...10% !!!
    ГНУСНИ САРАЙСКИ...КЮЧЕКЧИЙКИ
    😂✊🇸🇮🇻🇳
  • 50 Другия с коня

    9 9 Отговор
    Петре,що те е срам от Бащиното и Дядовото ти име,че си се нарекъл Волгин,бе....Що те е срам,че си Българин???От що се срамиш,Петре....Гордост ли е да носиш име от Руския Окупатор на Царство България????
  • 51 ЕТ ГЕРБ

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Изумен":

    Виж префернциите на ГРОБ по области където са над хиляда гласа са купени...умножаваш по области по 100 лв. и ще решиш проста 1 задача за процентите на ГРОБ. Пример:
    5000(преференции) х 100 лв. х 28 области=14 000 000 дадени за преференции за депутати ГРОБни - обещано - изпълнено!
  • 52 ИТН

    14 8 Отговор
    Победа на 11.07.21!..никога повече мутри на власт!
  • 53 НОМ

    13 4 Отговор
    Нищо не победи ИТН. И те са като ГЕРБ с патерица ДПС. Видя се от това какво направиха с актуализацията на пенсиите.
  • 54 ЧАЛГАТА Е ВРЪО

    11 3 Отговор
    ЛОШОТО Е, ЧЕ ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО-ЛОШО! ЩЕ ПЛАЧЕМ ЗА ДНЕШНИТЕ ВРЕМЕНА! ВОЙНИ, БОЛЕСТИ, ИНФЛАЦИЯ, БЕЗРАБОТИЦА, ГЛАД.... ПРОМЯНАТА ЩЕ ДОЙДЕ! НАЛИ ТОВА ИСКАХМЕ?
  • 55 Хихихихии.. хихихихии

    11 8 Отговор
    Сбирщината Чалгари и Лъжци начело с Тошко пед'АЛа и Станислава КЮЧЕ'КЧИЙКАТА ..приключи!
    Хихихихии..."Въпросите" от Референдума..ТОЖЕ! Всички видяхме СЛАВУЦА КЮЧЕ'КЧИЙКАТА каква КУ'Р'ВА' Е!
    Хихихихии.....
    Ай Честито,..Бойко ще ви пусне.."ШЕ ТИ СКЪСАМ ГЪ'ЗА"...Докато ви ТРЕСКА с...200!
    Хихихихии.......

    Коментиран от #60

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Волгин агитира, Засрами се!

    16 3 Отговор
    Като прочетох интервюто със Слави първото ми впечатлеие беше, че той се нуждае от съчуствие. Освен, че от доста време изглежда физически рухнал, той изглежда и психически болен и се нуждае от лечение. Говори объркано повтаря едни и същи клишета, дразни се, заяжда се, кара се, не му е сгодно и т. н. Изобщо държи се надменно и най-важното не адекватно. Чудя се как някой се съгласяват да им бъде лидер. Може би както при Борисов... клиентела. И Вие ли Волгин, който до сега уважавах. Съжалявам!
  • 59 ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В ЕКСТАЗ:

    11 4 Отговор
    ВОЛ*ГИН ....КУ*Р*ВА,.........
    СТАНИСЛАВа ........... КЮЧЕКЧИЯ- ПЕ'ДЕ'РАС.... ПЕ'ДЕ'РАС.......
  • 60 Хихохахо

    11 7 Отговор

    До коментар #55 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Хихи смей се ама под сурдинка, че от вдругиден Ви почва Радев, докато стигнем до всички области в бг! Скъпи "приятели" от ГЕРБ всички особено в провинцията се знаем кой кум кой сват и кой на булката брат! ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА!
    ИЗБОРИ ДО ДУПКА!!!
    Не ви харесваме искрено!!!
  • 61 хмм

    8 7 Отговор
    Когато се намерят и конфискуват парите на ГЕРБ,които са заграбили от България,тогава ГЕРБ ще е победен!
  • 62 Истинските

    4 11 Отговор
    Чест и почитания достойни люде от ИТН! С вас сме!

    Коментиран от #67

  • 63 6тр

    5 3 Отговор

    До коментар #34 от "Абе":

    Гласувайте тогава за БСП,ако се съмнявате в Слави и ДПС!
  • 64 ТИ ДА ВИДИШ

    10 1 Отговор
    Др. Волгов се очертава да бъде сигурен дУпетат на Славча, а нищо чудно и министър да му стане!!!!
  • 65 Др Дулитъл

    8 9 Отговор
    Всички пишат за Слави...има и Радев, Христо Иванов, Тошко за разлика от вашия Боби менискуса, който явно вече е в болнични!
    Важно е да изчистим ГЕРБ и администрацията от калинките и хлебарките!
    Всички заедно срещу гербофилите!

    Коментиран от #68, #77

  • 66 ТИ ДА ВИДИШ

    11 1 Отговор
    Др. Волгов се очертава да бъде сигурен дУпетат на Славча, а нищо чудно и министър да му стане!!!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 От кой бряг ще си славе

    6 5 Отговор

    До коментар #65 от "Др Дулитъл":

    Каквито и мечти да имат някои, каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които бяхте рамо до рамо на протеста и с които правехте 135 сигурни гласа в НС за ОЧЕГЪРТВАНЕ на бай0ня!!!!!
    И знайте втори път пилето нема да ви кацне на рамото.... народа няма да ви прости за отказа да направите правителство и пак да върнете ТУЛУПА на бела кобилка!!!
  • 69 681

    10 8 Отговор
    Изплуваха руските лакеи. Явно България сменя курса към Азия. Руския агент Радев изпълни поръчението на Решетников. Идват черни дни за нашата Родина. Антихриста е тук!!!!! 👿👿👿👿👿👿👹👹👹👹
  • 70 Не му вярвйте

    18 5 Отговор
    Трифонов просто с присъщите му инструменти се възползва и яхна протестния вод. Но иначе той е вреден, алчен, несериозен, деспотичен, мнителен, самовлюбен, нарцис и вече доказано компроментиран като политик. А ИТН се доказа, че не е ПП с обединяващи идеи, виждания и програма за излизане от кризата и за развитие на България. Това едно клиентелско набързо формирано сборище за влизане във властта с всичките придобивки след това.
  • 71 Москвичин

    0 0 Отговор
    Жигулин
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Груйо

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНАТА":

    Откраднаха много пари и ще купят пак циганския вот, от там ще докарат 300 - 400 хиляди гласа. Плюс това, полицията и прокуратурата е още тяхна и няма да си дават много зор да хващат купувачите на гласове.

    Коментиран от #75

  • 74 Здрав разум

    6 6 Отговор

    До коментар #41 от "Опа":

    Има време за всичко. Дългият е пълен провал. Ако има ад ще е на най-горещото барбекю. Досега на всички тарикати им се размина. Край, всеки отговаря в пълен размер. Няма да върнем властта на олигарси те, червените буржоа и платените им мекерета. Не ща купони те на Луканов, бюджета на Гечев, оправията на НЦВ, мафиот ските маймунджулуци на Мая или остатъците от приватизаторите на Костов.
  • 75 опааа

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Груйо":

    Полицията ще е тяхна още две седмици...
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Здрав разум

    5 2 Отговор

    До коментар #65 от "Др Дулитъл":

    На Мамая щерката и зетя ще ги чегъртате ли?
  • 78 АБИЧИ

    2 3 Отговор
    ГРОБаджиите са страхотни "мозъци" ...между другото Лъчо мозъка май им е ментор. Той пращи от акъл - дават по 15 - 20 млн. за депутати за два месеца. Яка фирма-само да видим докога ще има балъци да дават пари на вятъра... хихихи хахаха
  • 79 Нека

    4 4 Отговор
    всички хора които мислят че са от народа да гласуват за ИТН.Много неща ще се изяснат след изборите през юли.Най малкото за което трябва да се благодари на Слави е това че свали герб от власт.Успех на ИТН.
  • 80 А правописа?

    2 0 Отговор
    Към коментар 70. Ако човек не знае думата "компрометира" и не се справя със синтаксиса, не е ли по-добре да си мълчи? Или да повтори трети клас!
  • 81 Имунен

    1 1 Отговор
    Шанса за промяна ще е ако герб, бсп и дпс заедно са малцинство и другите влезли партии са итн, дб и имв. Но и без патриотарите.
  • 82 Калин

    2 3 Отговор
    Както и 2013 Мая Костинбродска е на първа линия за манипулиране на вота. Все пак, нека напомним как завърши мандата на Орешарски.
    Не ме разбирайте погрешно. Аз всъщност искам ИТН да спечелят.
    Първо защото те отнемат от избирателите на БСП и ще я анихилират.
    Второ защото всичките ще се видят какви са въздухари и вече няма да могат да тровят съзнанието на младото поколение.
  • 83 Калин

    2 2 Отговор
    Свободата на словото е свещенна и не ни дава право да съборим студиото на Слави в бТВ, да изгорим имуществото, да извършим санитарно опущване и да извикаме екзорсисти за пропъждане на злите духове.
    Това което можем да направим е да гласуваме за Слави и той сам да покаже че не става.
    Така 30 години объчване на младото поколение ще прекъснат и Слави ще остане безработен. Заедно със Волгин . . .
  • 84 Калин

    1 1 Отговор
    Аз съм ЗА процеса който води Рабфакаджийката Мая.
    Той преди всичко е съшит с червени конци.
    Хубавото на този процес е, че след него ще има и други.
    Например след бездарното управление на ИТН.
    Обещавам да напиша много коментари по въпроса.
  • 85 Свинчо

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "оня с коня":

    Ами прав е Волгин Гаргамел от продавач на мартеници пред ЦУМ сега ще учи хората на демокрация .Това е да те учи някоя тружиничка на морал като сестра Галева
  • 86 АУУУУУ

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Пепи":

    Благодаря за съвета.... ЗАТОВА ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ 😂😂😂😂😂

    Коментиран от #94

  • 87 Прав си

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Румънски модел":

    Унищожиш ли комунистите в една страна тя тръгва напред /чаушевко а не от бкп за една нощ бсп/
  • 88 Мечтате ли

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНАТА":

    Вече на 5 парл избори го виждаме 10 год герб печели/никои партия не е била толкова на на власт и пак печели /в болните мозъци на много хора бсп все печели ама вустата на лидерите им
  • 89 Пешко

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Пешо":

    Победите ли те не ги съдят Кажи от милион и 200 хил комунисти през 1989 год в бкп / с членски книжки / къде отидоха 800хил че станаха 400 хил гласа на изборите
  • 90 Петърчо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИСТИНАТА":

    Пак си чел програмата на НДСВ за 800 дни ще ви оправя Значи президент може но министър не може И не плюи по другарю Путин Много взе да се бъркаш
  • 91 Защо си

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Изумен":

    Изумен на числата На победените все им се върти в главата че те печелят Сега ще говорят по телевизията че тези данни са манипулирани
  • 92 И с дявола се съюзи, ТУЛУПА изчегъртай

    1 2 Отговор
    Каквито и мечти да имат някои“партии", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които бяхте рамо до рамо на протеста и с които правехте 135 сигурни гласа в НС за ОЧЕГЪРТВАНЕ на бай0ня!!!!!
    Това искаше протеста та дори ако трябва и с дявола да се съюзявате не само с БСП.... и не забравяйте за да ИЗЧЕГЪРТАТ Хитлер се съюзиха даже Чърчил, Труман и Сталин!!!!
    И знайте втори път пилето нема да ви кацне на рамото.... народа няма да ви прости за отказа да направите правителство и пак да върнете ТУЛУПА на бела кобилка!!!
  • 93 Интересно за размисъл

    1 3 Отговор
    След всеки СПАСИТЕЛ идва БСП да оправя работата........
    „На никого ли не му прави впечатление, че за около 30 години демокрация непрекъснато сменяме Спасител - БСП, Спасител - БСП.
    Сменяме ги като във филма с Тодор Колев – роднина - милиционер, роднина – милиционер.
    Някак си в България на Спасителите, които ни отървават от БСП, бързо им изтича срокът на годност. А на БСП срокът на годност никога не изтича.
    Интересно наблюдение....
    Следва БСП“

    Коментиран от #97

  • 94 МЯУУУ

    1 1 Отговор

    До коментар #86 от "АУУУУУ":

    Поне не си показвай простотията!
  • 95 Тредстоун

    3 1 Отговор
    Славчовците излъгаха всички които гласуваха за тях , нищо не направиха от това което обещаха , мисля че много хора няма да повторят грешката да си дадат гласа за тия балалайки. Голяма част от тях са неадекватни , не знаят какво да правят , други са откровено неандерталски характери , начело с тошко африкански и стигнеш до баба зайкова . За 9 дни ни върнаха с години , новите варвари на подмяната не са хора на които бих гласувал доверие , не стават.
  • 96 Абе Пешо

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Пешо":

    И защо им даваш толкова много? Аз им давам 0,0000000000000000000000000000000000000,1%
  • 97 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #93 от "Интересно за размисъл":

    Тези цървули Бсп никога повече няма да управляват България.
  • 98 Петко

    0 0 Отговор
    Един от проблемите на България е че се вдига много шум преди избори и после всичко се оказва кьорфишек.
    Аз например искам Жан Виденов да напише едни самопризнания относно своето управление. Да каже какви цели си е поставял, какво е постигнал и какво не. Кои са му помагали и кои са го съботирали.
    А докато четем ние ще си направим изводи относно ценностна система, упровленскш кочиство итн.
    Така, макар и със закъснение, Българския народ ще научи своята история.
  • 99 Бойко = Слави

    2 0 Отговор
    "От ТРЪН та на ГЛОГ"; Като "Две капки ВОДА" или по-точно "Две лъжици КАТРАН".
  • 100 Ало Волгин

    0 0 Отговор
    Колко ти обещаха в 7/8то е ясно много са богати
    Нали знаеш и е сигурно че знаеш ти си стара лисица
  • 101 Другарю

    0 0 Отговор
    Волгин в края на краищата нека да оставим
    Народа да избере дали назад с трифонов
    Или напред с борисов все пак е той е най успешния български премиер след стамболов.
    Единствената заслуга до сега на вашия бъдещ работодател е ,че успя български народни песни
    Да ги представи за свои и да ги окраси с чалга
    Нюанси ай стига бе Волгин народа не глупав да го манипулират
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове